Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes második babámat (4 db)

17 hetes terhes vagyok a 3 babámmal nem érzem még mozogni pedig az elsőt 19 hetesen a másodikat 15 hetesen már éreztem. Szerintetek miért van ez?

Legjobb válasz: nem fejlõdik minden baba egyforma ütemben. és a te tested is változhatott az utolsó lurkó óta. az elhelyezkedésük,fekvésük is más lehet,a méhlepény is máshol lehet. sok mindentõl függ!

nem fejlõdik minden baba egyforma ütemben. és a te tested is változhatott az utolsó lurkó óta. az elhelyezkedésük, fekvésük is más lehet, a méhlepény is máshol lehet. sok mindentõl függ!
Szia! Én a 4. Babámat csak a 20 héten éreztem...Attól függ, hogy hol tapad a méhlepény.Melsõ falinál lehet legkésöbb érezni a mozgásokat! Nyugi, nincs semmi baj! :-)

Elsö babámnak 19 hetesen éreztem a mozgását, szeintetek a másodikat mennyivel elöbb fogom érezni?

most vagyok 16 hetes

Legjobb válasz: Én az elsõt is 18 hetesen éreztem. Szerintem neked napok kérdése...

Én az elsõt is 18 hetesen éreztem. Szerintem neked napok kérdése...
az elsõt 18 hetesen éreztem, de csak 20 hetesen tudatosult, hogy ez az. :) a mostanit is 17-18 hetesen, és akkro már tudtam, hogy ez az. :) mindensetre sztem neked is csak napok, hetek kérdése. állítólag számítz az is, hogy hol van a lepény, az elsõvel hátsó fali volt, most mellsõ fali, mellsõvel azt mondják késõbb érzi az ember, nálam ez nem jött be.
Én is 19 hetesen éreztem elõször az elsõt. A másodikat 15 hetesen.
Az elso babat 18 hetesen ereztem, a masodikat pedig 13 hetesen es 4-5 naposan. Es nem tevedtem, utana mar minden nap volt matatas az alhasamban. Hozzateszem, hogy osszesen 5 honap telt es az elso szulesem es az ujabb teherbeeses kozott, szoval nagyon elenken elt meg bennem az emlek, hogy milyen az apro mozgas.
Elsõt 17 hetesen éreztem a buborékolást és 18 hetesen már a rendes rúgásokat. 2, 5 év telt el és 15. hétben éreztem buborékolás és most a 16. hétben már erõs rúgásokat érzek.

19 hetes vagyok, második babámat várom, az elöző várandóság alatt a cukorterhelésnél magas lett a cukrom diétáznom kellett, mennyi az esély, hogy most rendben legyen az érték?

Legjobb válasz: Szia! A cukorszirupos vizsgálat semmit nem ér. Éhgyomrit és normál reggeli után 90 perccel mért eredményt vegyél csak figyelembe. Én ezen kívül senkire nem hallgattam. Ráhúzzák egészséges kismamákra is a cukorbeteg jelzõt és feleslegesen félelmet keltenek benne. Olvasd el ezt a cikket, érdemes. Kellemes babavárást, egy 39 hetes kismama! http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=152&cid=47361

Szia! A cukorszirupos vizsgálat semmit nem ér. Éhgyomrit és normál reggeli után 90 perccel mért eredményt vegyél csak figyelembe. Én ezen kívül senkire nem hallgattam. Ráhúzzák egészséges kismamákra is a cukorbeteg jelzõt és feleslegesen félelmet keltenek benne. Olvasd el ezt a cikket, érdemes. Kellemes babavárást, egy 39 hetes kismama! http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=152&cid=47361
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!