Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes Mit (125 db)

Méhlepény-mintavétel 19 hetesen? Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Mindent leírok, csak elaltatom alányomat!

Mindent leírok, csak elaltatom alányomat!
Így látatlanban is van egy észrevételem. 19 hetesen már nem szoktak méhlepénybõl mintát venni, csak magzatvízbõl.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: köszi, az én kislányom már alszik! :-) Várom a válaszod! Második válaszoló: de bizony szoktak! :-(
13.06 vagyok nekem is azért a lepénybõl vették a mintát és nem a magzatvízbõl mert annak 2-3 hét lett volna az átfutása és az nagyon sok idõ.
Köszönöm a kiigazítást. Látjátok, most újat tanultam. Nálunk lepénybõl a 11. és a 14.hét között, magzatvízbõl a 16. és a 20. hét között vesznek mintát. De tényleg elõnyösebb az elsõ az átfutási idõ miatt.
A kérdező hozzászólása: A lepény-mintavételt valóban nagyon korán meg lehet már csinálni. Nekem viszont most, 19. hetesen vett észre a dokim a baba agyában valami "cisztikus képletet", és ezért merült fel, hogy ezzel ki lehet zárni, hogy van-e valami gen.rendellenesség. Bár minden egyéb dolog rendben van, semmi már eltérést nem talált a doki. Nagy hezitálás, aggódás után, úgy döntöttünk, nézessük meg inkább, ne kelljen végigidegeskedni a terhességem hátralévõ felét... :-((
Nekünk is cisztát látott a baba agyában én nem mentem bele a mintavételbe ugyanis megnézettük uh-n a babát a legjobb genetikussal és azt monta hogy nem indokolt a magzatvízvétel... Én átgondolnám a helyedben mert én azt az 1%-ot sem kockáztatnám meg hogy elveszítsem mikor tök egészséges. A ciszta csak akkor gáz ha van mellette más jel is!!!!!! Amúgy meg tök egészséges babáknál is elõfordul!! szerintem ha nincs mellette más akkor ne aggódj!!
A harmadik válaszoló vagyok, nekünk is uh eltérést találtak, többek között az agyi cisztát amit írsz (pontosabban agykamra tágulatot találtak) de mellette még vesemedence tágulatot is, illetve gyomortelõdés rendellenességét. Az eredmények (12 hetes uh, afp) egyébként jók voltak, de mivel több jelet is találtak ezért nézettük meg. Ha csak egy lett volna szerintem mi se végeztetjük el.

19 hetes kismama vagyok. Mikor lehet kívülről is érzékelni a pocaklakó mozgását?

Karácsony környékén éreztem el?ször mozgólódást a pocakomban, de van úgy, hogy több napig semmi. Valami gond van, van még a mérete miatt nem érzek minden mocorgást?

Legjobb válasz: En 19 hetesen erztem eloszor a picimet,aztan kb 1 hetig semmi majd ismet megmozdult es 21. heten ha figyelmesen neztem a hasam amikor aktivabb volt mar latszott kivulrol is.Most éè hetesek vagyunk es mikor mozog akkor az egesz hasam mozog.En probalkoztam orvosi sztetoszkoppal is mikor nem nagyon ereztem de nem hallottam semmit.Mostmar mindennap erosebb es erosebb lesz a te babad is es akkor majd jelzi mindennap hogy ott van,ne aggodj. Kellemes babavarast!

En 19 hetesen erztem eloszor a picimet, aztan kb 1 hetig semmi majd ismet megmozdult es 21. heten ha figyelmesen neztem a hasam amikor aktivabb volt mar latszott kivulrol is.Most éè hetesek vagyunk es mikor mozog akkor az egesz hasam mozog.En probalkoztam orvosi sztetoszkoppal is mikor nem nagyon ereztem de nem hallottam semmit.Mostmar mindennap erosebb es erosebb lesz a te babad is es akkor majd jelzi mindennap hogy ott van, ne aggodj. Kellemes babavarast!
Én a 15.héten éreztem elõször, aztán vagy két hétig semmi.Aztán megint, majd egyre gyakrabban, de így is napok teltek el az egyik mozgás észlelésétõl a másikig.Karácsony elõtt már olyan úszkálásban volt odalent, h alig tudtam valamit is csinálni, mert mindig azt élveztem, h mocorog:) Aztán már egyre gyakrabban kezdtem érezni, h mozog, de a korábbi enyhe mocorgásokhoz képest egyre erõteljesebb, egyértelmûbb a dolog.Elõször nem is tudtam, h ezek az "erõteljesebb" mozgások is õ.Most lassan 21 hetesek leszünk.Nyugi!Te is elsõ babás vagy.Lehet te is érzed, csak még nem mindig sikerül megkülönböztetni a mezei méhösszehúzódástól.Kialakul.
Én a 22ik héten éreztem elõször kivülrõl.Néha nekem is volt, hogy alig mozgott de a doki azt mondta, hogy nem baj.
Szia! Én is hasonlóan voltam. Egyszer 15 hetesen hajnalban éreztem egy nagy rúgást és után semmi. Legközelebb 18 hetesen (egy hete) érzem biztosan, hogy ez õ, bár elõtte is gyanakodtam, de nem tudtam, h mit kell érezni. Aznap mikor már biztosan tudtam, olyan nagyot rúgott hogy kívülrõl is éreztem a kezemmel. Másnap már mikor rúgdosott az apukája is érezte! Azóta olyan kis élénk, hogy naponta többször is nagyokat rúg...de már megfigyeltem, hogy esténként van egy idõszak mikor még aktívabb...és akkor apával a pocakra tapadva figyelünk:) Szerintem várj türelemmel. Nem sokára minden nap fogod érezni a picit! És nem csak te hanem akár más is!

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

19 hetesen már kellene érezni rúgást, vagy elegendő a még ritkán előforduló kis bizsergés? Rúgást mikor fogok érezni?

Legjobb válasz: én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.

én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.
Én kb 18 hetes voltam, mikor elõször éreztem az apró "bökdösõdést". De ez mindenkinél más. Boldog babavárást! 3 hónapos kisfiú anyukája
énis kb 18 hetesen éreztem!! 21 hetes kismami
Az elsõ babánál általában a 20. hét körül érzed, a következõknél már hamarabb! Boldog babavárást!

19 hetesen a babám akkor érzem, ha ülő helyzetben előre dőlök (talán nem tetszését nyilvánítja ki olyankor). Ha a pocimra teszem a kezem, akkor semmi. Ti ezzel hogy álltok? Nektek mikor aktívabb a pocaklakó?

Legjobb válasz: 19 hetesen még nem éreztem mindig, hogy merre jár, mozog-e, vagy szundizik. Ha elõredõlsz és kicsit megnyomod, akkor tutira dörömbölni fog, hogy "Anyu, menj arrébb, ezt nem szeretem!" :) Ha megsimized, otthagyod a kezed a hasadon, hol megnyugszik tõle, hol pedig elkezd játszani veled. Odanyomja magát, vagy éppen belerúg a tenyeredbe, mikor milyen kedve van. Mi a párommal megfigyeltük, hogy az õ tenyerére éktelen rugdosásba, nyomakodásba kezd, és sokszor így fél óráig is elszórakoznak õk ketten. Az én kezemre pedig változóan reagál, de többnyire odabújik és megnyugszik, sokkal gyorsabban elalszik, stb.

19 hetesen még nem éreztem mindig, hogy merre jár, mozog-e, vagy szundizik. Ha elõredõlsz és kicsit megnyomod, akkor tutira dörömbölni fog, hogy "Anyu, menj arrébb, ezt nem szeretem!" :) Ha megsimized, otthagyod a kezed a hasadon, hol megnyugszik tõle, hol pedig elkezd játszani veled. Odanyomja magát, vagy éppen belerúg a tenyeredbe, mikor milyen kedve van. Mi a párommal megfigyeltük, hogy az õ tenyerére éktelen rugdosásba, nyomakodásba kezd, és sokszor így fél óráig is elszórakoznak õk ketten. Az én kezemre pedig változóan reagál, de többnyire odabújik és megnyugszik, sokkal gyorsabban elalszik, stb.

Májusban lesz az esküvőm, de addigra már 19 hetes terhes leszek! Mit csináljak? Mire kell odafigyeljek? Menyasszonytáncot tarthatunk? Nem lesz baja a babának?

Legjobb válasz: Én is pont 19 hetes voltam, amikor a lagzink volt. Tartózkodtam a szeszes italoktól, de mindent úgy csináltam, mint egyébként szoktak. Sõt, ráléptek a lábamra tánc közben, felszakadt a bõr, még most is meglátszik, de a babámon nem lett nyoma a dolognak (amitõl tartottam).

Én is pont 19 hetes voltam, amikor a lagzink volt. Tartózkodtam a szeszes italoktól, de mindent úgy csináltam, mint egyébként szoktak. Sõt, ráléptek a lábamra tánc közben, felszakadt a bõr, még most is meglátszik, de a babámon nem lett nyoma a dolognak (amitõl tartottam).
Én 16 hetes voltam akkor, de panaszmentes. Nem ittam semmit, mondjuk amúgy sem sûrûn fordult elõ. Szerencsére bírtam a táncot, de kíméletesen forgattak, akik tudták, hogy babás vagyok. Azért ha elfáradsz, pihenj, és legyen enni-inni is idõd. Minden jót!
Igen, sajna az esküvõ a fiatal párnak a legfárasztóbb amúgy is. A többiek már írtak az evés, ivás, pihenésrõl, én inkább arra figyelmeztetnélek, hogy próbáld ne stresszesen kezelni. Legyen valaki, aki azzal foglalkozik, hogy a násznép jól mulasson, ne te aggódj miatta. Ez legyen a TI napotok, úgy csináljátok, ahogy ti szeretnétek, és mindenbõl csak annyit, am jó esik! Sok boldogságot, és jó babázást!
Így van, erre kell a võfély, akkor már õ irányít mindent. Én teljesen nyugodt voltam, mert mindent idõben leszerveztünk, elõre elgondoltunk, felírtunk, hogy el ne maradjon. A fényképezést elõzõ nap oldottuk meg, így nem volt zsúfolt a nagy nap. Valójában ketten szerveztük, anyumék és a rokonok "csak" a süti elõállításában segédkeztek. És nem szégyen leülnöd, ha szükségét érzed, az a fontos, hogy veletek minden rendben legyen.

19 hetes terhes vagyok, mikkor fogom érezni a babámat?

Múlthét pénteken éreztem korgást a hasamba,azóta állandóan fogdosom a hasamat,de sajna nem nagyon érzem.

Legjobb válasz: Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.

Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.
Valószínûleg a korgás a pici volt, de ennyi idõsen kézzel nem fogod érezni! Eleinte csak te érzed belülrõl, aztán ahogy telnek a hetek, erõsödik a baba és hamarosan kézzel is érezni fogod, sõt látni is. Nekem 16 hetesen mozdult meg érezhetõen, és napról napra erõsödött. Most vagyok 23 hetes és már nagyot tud rúgni. Már a férjemmel is meg tudom osztani, hiszen õ is látja. További boldog babavárást!
Én is 19 hetes vagyok es kb. 1 jó hete érzek olyat mint a szívdobbanás hol a köldököm táján hol lejebb. Eleinte 1x 2x naponta. Szerintem ez már biztos hogy az mert azóta minden nap jelentkezik és nagyon jó érzés! Szemmel még nem sikerült elkapnom a pillanatot amikor megmozdul de érezni fogod az tuti!! Igaz én ikreket várok lehet ez is befolyásolja?
Szia! Én is 19 hetes kismama vagyok, és kb. ez a 3. hét, hogy minden nap érzem a picit! Eleinte olyan érzés volt, mikor szétpattan egy-két buborék. Most már elég erõseket rúg, és kézzel is lehet érezni! :) Csodálatos érzés! Azt hallottam egyébként, hogy a 18-20. hét között kell elkezdenie úgy mozogni, hogy érezhetõ legyen. Akinek már nem az elsõ babája, az sokkal hamarabb megérzi. Nekem õ az elsõ babám, de azon szerencsések közé tartozom, akik hamarabb megérzik a picikét! Ne aggódj, hamarosan rendszeresen érzed majd, mert nagyon gyorsan növekszik!! :)
Az szerintem alkati kérdés is, hogy ki milyen hamar érzi meg a pici mozgását, de szerintem az mindenkinél így van, hogy nem rögtön kezd rendszeresen mozogni. Én elõször 14 hetesen éreztem (érdekes rebegés, vagy olyan kis simogatásszerût belülrõl), azután 17 hetes koromig csak akkor, ha a kezemet rátettem a hasamra és nagyon figyeltem. 17 hetesen nem kellett már sehol "nyomkodni", ahhoz, hogy egyértelmûen és rendszeresen érezzem. Olyasmi amúgy, mintha egy kis fürjtojás ide-oda gurulna, itt, meg ott nyomódna a hasam falához. Most 18 hetes vagyok, és már a köldököm magasságában is szoktam érezni és a jobb oldalon is (eddig csak bal oldalon éreztem). Szóval ne nagyon erõlködj, hamarosan nem kell szugerálni, hogy érezd, ugrál õ magától is annyira, hogy egyértelmû legyen.

21 hetes vagyok, 19 hetesen voltam utoljára UH-n. Mikor lesz a következő ultrahang vizsgálat?

Múlt héten voltam dokinál, de UH-ról nem mondott semmit, csak a 25. heti terheléses vércukor vizsgálatra adott papírt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 19.hét után csak a 29. héten csináltak ultrahangot. Azt mondta a védõnõm,hogy ez alatt az idõ alatt pl. a 24.héten érdemes elmenni 4d-s ultrahangra.Mert elég sok ez a tíz hét.

Szia! Nekem a 19.hét után csak a 29. héten csináltak ultrahangot. Azt mondta a védõnõm, hogy ez alatt az idõ alatt pl. a 24.héten érdemes elmenni 4d-s ultrahangra.Mert elég sok ez a tíz hét.
Úgy tudom a 30. hét körül van a következõ.
ugy tudom h 28 hetesen, ha közben el nem mész 4 d-re, vagy másik dokihoz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azt hiszem a 23-24. hét környékén elmegyek 4D-re.
A következõ kötelezõ uh 31-32 hetesen van. Az még elég sokára lesz, ezért én is azt tervezem, hogy mivel 26.hét környékére ajánlják a 4D-t, én akkor el is megyek. Üdv:20 hetes kismami
12., 18., 28., 32. hét - ezek a kötelezõk.
Nállunk ugy van , hogy 11 hetesen hüvelyire kellet menni 18 hetesen hasira, ma megyek 4d-re (22 hetesen) a következõ 28 hetesen lesz ami szintén hasi és az utolsó szülésig 32 hetesen van, hasi.

Mikor vehetem meg a babakocsit? Most 19 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Szerintem amikor akarod.:) Mi most hétvégén vettük meg a babakocsit és a hordozót, igaz én már 32 hetes vagyok, de attól te ha akarod akár holnap is megveheted szerintem. Mi legelõször a kiságyat és a pelenkázót vettük meg, akkor voltam 21 hetes, de azt is csak azért mert akkor volt akcióba, utána a többi dolgot apránként. Kádat pl. mi még nem vettünk, de van aki ezzel kezdi, szóval ez mindenkinél másképp megy. Jó vásárolgatást!:)

Szerintem amikor akarod.:) Mi most hétvégén vettük meg a babakocsit és a hordozót, igaz én már 32 hetes vagyok, de attól te ha akarod akár holnap is megveheted szerintem. Mi legelõször a kiságyat és a pelenkázót vettük meg, akkor voltam 21 hetes, de azt is csak azért mert akkor volt akcióba, utána a többi dolgot apránként. Kádat pl. mi még nem vettünk, de van aki ezzel kezdi, szóval ez mindenkinél másképp megy. Jó vásárolgatást!:)
Nyugodtan vedd meg! Mi is úgy vásároltunk ahogy éppen mi van akcióban! Jók a kuponok az Anyák lapjában és a Baba magazinban, ha olyan dolog volt kuponnal olcsóbb mi rögtön megvettük!Különben igy tudsz többet spórolni és nem kell az utolsó hónapokban futkosni amikor már úgysem lesz kedved hozzá! Minden jót! 33 hetes kismama
Mi 18 hetesen vettük meg a babakocsit, mert a Babaexpo-n láttunk egy nagyon jó darabot, alig használtat, féláron. Nem sokkal ezután láttunk akciós bababútort, nagyon le volt árazva, mert kiállított, utolsó példány volt. Így nagyon jól jártunk anyagilag. Ha a babonát néznénk, akkor sosem lehetne megvenni semmit, mert ki tudja, hátha épp holnap történik valami... Jó vásárlást! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is azért akarom most meg venni mert elég jó árba van és féleg hogy késõbb drágább lesz! Köszönöm a válaszodat! Boldog babavárást:)
Szerintem vedd meg nyugodtan, ha most akciós!

Szerintetek? Valaki járt így? 12 uh fiút mondtak, aztán a 16 hetesen megerősítették, most majdnem lefordultam az ágyról mikor 19 hetes uh-n mondta a doki 265 gr-os kislány!

fiúra utaló jelet nem látott, akárhogy nézte:)eddig meg azt mondta ott a pont,pont,vesszőcske úgy látja....valaki járt így?mi lett végül??

Legjobb válasz: Én épp ezért nem is kérdeztem soha, azt mondtam, hogy akkor mondják meg a nemét, ha már biztos. Csak a 18. heti UH-n tudtam meg mindháromszor, és az mindig 100% volt. Egyik lányomnál már a 12 hetesen mondta a doki (hiába nem kérdeztem), hogy õ ott nem lát semmit, de ez még "változhat". Kislány lesz minden bizonnyal. Én egy "szuperdoki" "szuper magánlkinikás" hirdetését olvastam, azt írta a szöveg, hogy 15. héttõl mondja meg 100%-ra a baba nemét. Tehát a legjobb felszereléssel sem mondható meg korábban biztosra, mert nem látszik olyan jól, egy SZTK-s béna gép meg khm...

Én épp ezért nem is kérdeztem soha, azt mondtam, hogy akkor mondják meg a nemét, ha már biztos. Csak a 18. heti UH-n tudtam meg mindháromszor, és az mindig 100% volt. Egyik lányomnál már a 12 hetesen mondta a doki (hiába nem kérdeztem), hogy õ ott nem lát semmit, de ez még "változhat". Kislány lesz minden bizonnyal. Én egy "szuperdoki" "szuper magánlkinikás" hirdetését olvastam, azt írta a szöveg, hogy 15. héttõl mondja meg 100%-ra a baba nemét. Tehát a legjobb felszereléssel sem mondható meg korábban biztosra, mert nem látszik olyan jól, egy SZTK-s béna gép meg khm...
Na erre mondta nekem dr. Hajdú Krisztina az Istenhegyi úton a 12. hetin, hogy normális kolléga ilyenkor nem mond semmit, vagy max. tippel!:) Én pl. erõlködtem, hogy tippeljen és még õ is, akinek a szaktudásában lehet bízni, kislányt tippelt! A 18. hetin mondta, hogy na látja, ezért nem szeretek semmit mondani. Kisfiú lett! :)
Nem mindegy az sem, hogy ki mondja. A nõgyógyászok nagy része nem rendelkezik szonográfusi végzettséggel, és sokszor a gépeik sem a legmodernebbek, a monitor felbontása sem mindegy. Az én nõgyógyászom mindig mondja is, hogy õ ehhez "nem ért". A szonográfus, akihez UH-ra jártam viszont napi 8 órában ezt csinálta, 100%-ra mondta. A 18 hetes UH-n , megkérdezte akarjuk-e tudni a nemét, és amikor mondtuk, hogy igen, akkor 2 mp. alatt elmozgatta a babát úgy hogy lássa, és már mondta is. Nyilván korábban nem mondta volna ilyen biztonsággal. Egyébként az elsõ gyerekünk úgy széttárta a két lábát, hogy még mi is láttuk, pedig abszolút nem értünk hozzá, a másik kettõnél mi hiába "akartuk látni", nem tudtuk értelmezni. elsõ
én mindkettõre (fiú-lány; lány-fiú) olvastam már példát. És mindkét esetnél végig az ellenkezõ nemût állították az orvosok, szüléskor jött a meglepetés
Barátnõmnek még a 36. héten is fiút mondtak, nagy volt a meglepetés, mikor kibújt a kislány. :) Szóval semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, természetesen egyik esetben sem leszek csalódott:) ha "választani lehetett volna"kislányt mondtam volna , a kisfiam mellé:) , de már megszoktam a gondolatot, hogy 2 fiús leszek, most meg a bizonytalanság picit rossz.A legjobb hír persze , hogy minden eredménye jó akár puncis akár kukis:)
Kozmetikusomnak a 36 hetes uh-n mondta a doki, hogy szép nagy kislány lesz :D apukával majdnem elájultak, mert elõtte az összes uh-n, és a 4D-n is kisfiút mondtak nekik 100%-ra. Erre a doki csak annyit mondott, hogy ki volt az a hülye aki kisfiút mondott? Egyértelmûen kislány. Az is lett :) a "gond" csak az volt, hogy már minden elõ volt készítve kisfiúsra.
Nekem a 12. heti UH-n azt mondta a szonográfus, hogy visszaadja a diplomáját, ha nem fiú. Az az igazság, hogy ha nem mondta volna, akkor is látjuk, mert olyan egyértelmû kuki volt ott. Ettõl függetlenül, ha azt mondják a jövõ heti UH-n 19 hetesen, hogy lány, akkor sem leszek csalódott! Nem is vettünk még semmi fiús cuccot, pont azért, mert tudom hogy még bármi lehet.
mivel úgysem 100% ezért sem akartam tudni h lány vagy fiú lesz a gyerek pedig a kórház UH specialistájához jártam
Sztem a nagy genetikai uh (és nyilván nagyobb már a baba is), biztosabb eredményt mondhat. Azért majd a következõ esedékes uh-n biztos újra rákérdeznék.:) És szíved szerint minek örülnél jobban?
Ezért csodálkozom, mikor itt a gyakorin írogatják, hogy nekik már a 12. heti UH-on megmondták a baba nemét, és el is hiszik... RENGETEG tévedésrõl hallottam már, olyan anyukákról is, akik aztán nem tudták elfogadni, hogy mégis más nemû babájuk lesz, úgy beleélték magukat már a lányba/fiúba. Nekem is jó nevû magándokim van, de a 18-20. hét elõtt sosem mondja, hogy milyen nemre tippel. Három kisfiamnál is csak akkor mondta biztosra, mikor a a kuki mellett a herék is látszódtak. Remélem, azért nem vagy most nagyon csalódott! Biztos cuki lesz a hugi! :)
A kérdező hozzászólása: magándokihoz járok viszonylag jó gépe van és jó hírû doki, nekem is van egy kisfiam már aki a 12 .héttõl fiú volt/maradt végig:) viszont én sem kérdeztem eddig mindig magától mondta , hogy mit lát.
Nagynénémnek a 36. hétig azt mondták, hogy lány lesz. Aztán az UH-s orvos a 36. héten kijelentette hogy fiú. Amikor azt mondta az orvosnak a nagynéném hogy hát de eddig azt mondták hogy kislány, akkor az orvos megkérdezte hogy ki mondta ezt a hülyeséget. Hát õ. Az az orvos... Koppanás. :D Most van egy makk egészséges 7 éves kisfia. A családban így lett nálunk Ágotából Ágoston. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!