Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes Ma egész (6 db)

19 hetes vagyok, két napja érzem a babát, de nem egész nap, most ma még csak reggel éreztem, mikor lesz rendszeres és egész nap kell érezni vagy hogy szokott ez lenni?

Legjobb válasz: A babának megvan a természetes ritmusa,õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ,annál kevesebbet mozog,de annál jobban fogod érezni,mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja,hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok,és hol szinte egész nap érzem,hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.

A babának megvan a természetes ritmusa, õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ, annál kevesebbet mozog, de annál jobban fogod érezni, mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja, hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok, és hol szinte egész nap érzem, hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.
Teljesen természetes, hogy még nem érzed rendszeresen. Én a 24. héttõl éreztem rendszeresen, naponta többször is. De akkor már minden nap, naponta 1X kell is érezni.
Én a 17. héttõl érzem a babámat, és a 23. héttõl folyamatosan egész nap. És most ár erõs mozdulatok is ezek, nem csak olyan simogatások.

19 hetes vagyok, és ma egész nap keményedett a hasm, most is, magnéziumot vettem már be 2-öt, mit tehetek még?

Volt még így valaki?

Legjobb válasz: Nekem szokott elég sokat keményedni, görcsölni. Pihenj sokat és vegyél még be magnéziumot. 16hkm.

Nekem szokott elég sokat keményedni, görcsölni. Pihenj sokat és vegyél még be magnéziumot. 16hkm.
A kérdező hozzászólása: Doki azt mondta 2 x 1 -et vegyek be, köszi a segitséget, aranyosak vagytok
Én nekem a citricit az 500-as és 3x1-et írt föl. Viszont a magneb6-ra az van írva hogy 480 asszem és abból 3x2-t simán. Igazából én azt halottam hogy nem tudod tul adagolni, de csak a 36.hétig szabad bevenni. Én ugy szedném a helyedben, hogy 3x1 et....és ha napközben bekeményedik akkor vennék be még. Doki mit mondott mennyit vegyél be?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hivtam a dokimat, azt mondta pihenjek és magnézium. Magnéziumból 400-ast szedek, van benne B6 és Folsav is, ebböl mennyit vehetek be egy nap? Amugy ma egy kicsitt jobban vagyok
És ahogy az elõttem szóló irta, elkezdhet kinyílni a méhszáj tõle!
27 hetes vagyok. Engem ezek miatt befektettek csütörtök este és csak szombat reggel engedtek ki kaptam mg infúziót. Közölte az ügyeletes hogy ha nem akarok koraszülni akkor maradok. Beteg volt a fogadott dokim..:( Aztán tegnap Magnézium citricitet írt föl abból 3x1et. És jól lebaszott, közölte, hogy ezek a keményedések azért vannak mert nem pihenek eleget naponta 3-4 a normális, több ne legyen, mert ha megint elõfordul akkor befektet 2 hétre és akkor majd kénytelen leszek pihenni. Komoly bajok lehetnek belõle. És a kórházba fekvéstõl meg is szüntek, összesen 2x keményedik 1 nap, de ma az sem volt már szerencsére. Viszont én a helyedben (ha tényleg sokat keménydik) akkor nem várnék a doki-ig hanem ügyeletre mennék ahogyan énis tettem! Vagy ha fogadott orvosod van akkor hívd föl és kérdezz rá! Milyen magnéziumot vettél be? Mert az sem mindegy...És simán bevehetsz 3x2-õt! A magnézium nagyon jó dolog de sz**rt sem ér ha nem pihensz. Ha nem mész ügyeletre és nemis telefonálsz akkor legalább annyit próbálj meg, hogy 3 napig csak fekszel és max pisilni meg enni kellsz föl! Nem szabad félvállról venni!!!!!
A kérdező hozzászólása: voltam 2 hete dokinál, és dec. 6-án megyek újra azt mondta minden ok
Több dologtól.pl.alkati dolog is lehet. Nekem a 20.héttõl kezdõdött. Ami bevált: több pihenés és magnerot napi 3szem minimum. Fontos, hogy orvos lásson és megnézze zárt e a méhszáj, mert a korai keményedésektõl kinyílhat!! Engem 2 hetente néz, eddig szerencsére zárt maradt. Szerintem mindenképpen menjél el minél elõbb. 25hkm
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, pihenek, már nem dolgozok, itthon vagyok, nem tudom mitöl lehet...
Nekem is végig keményedett. Egy idõ után Panangint kellett szedni. Pihenj sokat!
korábbi válaszoló vagyok. Nekem a napid 2x1Magne b6ra azt mondta a dokim semmit nem ér.2x2 vagy 3x2 ha keményedik. Magnerot-ot javasolt inkább abból 3x1et szedek. Vény nélkül kapható ez is.

Vagy két napja érzek valami mozgolódást a pocimban, és ma egész nap hányingerem volt, pedig az már elmúlt 14 hetesen. Most 19 h. vagyok. Normális hogy megint visszajött? Volt már másnak is így? Lehet köze ahhoz hogy éreztem a babát?

Legjobb válasz: Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm

Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm
Szia! Én 23 hetes vagyok és pár napja nekem is megint hányingerem van, de én úgy gondolom, hogy a nagy meleg miatt van. Egyébként pedig igaza van is elsõnek is! Bármikor visszatérhet. Sõt! A vége felé sokaknak visszatér. A mozgáshoz biztos nincs köze, esetleg ahhoz, hogy ahogy nõ a méhed, egyre kevesebb a hely a belsõ szerveknek. Kitartás! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Könnyû szülést! :)


Ma szinte egész nap émelygek, mitől lehet? 19 hetes kismama!

Legjobb válasz: alacsony vérnyoms, vagy vércukor, vagy dehidratáció.

alacsony vérnyoms, vagy vércukor, vagy dehidratáció.
...igaza van az elottem szolonak.ebben a melegben nagyon sok folyadekot igyal!De ezt te ugy is tudod es gondolom az ilyen tippektol es tanacsoktol mar a falra maszol. Az en tippem inkabb az lenne(magambol kiindulva), h lehet megkivantal valamit es nem is tulajdonitottal neki akkor jelentoseget, h jol esne 1 falat...es most azert emelyegsz. En is igy voltam 2 napig mire rajottem h mitol lehet! Gratulalok a babahoz! 18 hetes pocakos

19 hetes vagyok. Ma egész nap apro szurkálásokat éreztem a hasamba mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Nõ a méhed, tágolnak, feszülnek a méhtartó izomszalagok. Ez természetes! Nekem is volt ilyen érzésem, és most is van a 27. hétben. én mindig akkor érzem, amikor hirtelen negyot nõ a pocim.

Nõ a méhed, tágolnak, feszülnek a méhtartó izomszalagok. Ez természetes! Nekem is volt ilyen érzésem, és most is van a 27. hétben. én mindig akkor érzem, amikor hirtelen negyot nõ a pocim.

19 hetes vagyok. Ma egész nap fájt a hasam jobb oldala. Olyan, mintha a petevezetékem görcsölne. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Az is lehet h tágul a méhed, a szövetek és a szalagok nyulnak de az is h a babád vmi idegen fekszik. Nálam is elõfordul ilyen. 22hetes kismama

Az is lehet h tágul a méhed, a szövetek és a szalagok nyulnak de az is h a babád vmi idegen fekszik. Nálam is elõfordul ilyen. 22hetes kismama
lehet, hogy a kicsi nyomja valamelyik szervedet. :) hívd fel a dokidat, de ne aggódj, az összes barátnõm a 18. hét tájékán hasonló dolgokról számolt már be.
Én is 19.hetes vagyok, és nekem is fájt néhány napja.fõleg akkor, amikor már nagyon fáradt voltam.Kis pihi meg is szüntette.
Én még kórházba is voltam ez miatt, de hál Istennek nem találtak semmit!Csak a baba csinálja a helyet magának!26 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!