Találatok a következő kifejezésre: 19 eves vagyok es eszrevettem (3 db)

19 eves srac vagyok es eszrevettem hogy en az erettebb noket kedvelem jobban, 30-40 kozottieket, jobban felizgulok rajuk, minden almom az hogy egy idosebb novel szeretkezzek. Beteg vagyok?

Legjobb válasz: nem vagy beteg, anyakomplexusod van.nincs ezzel semmi baj,kérdés h.komoly kapcsolat lehet-e valaha az ilyen fellángolásokból..

nem vagy beteg, anyakomplexusod van.nincs ezzel semmi baj, kérdés h.komoly kapcsolat lehet-e valaha az ilyen fellángolásokból..
Nem vagy beteg sok srác is ugyan ezt érzi.Vagy azért szoktak ídõsebb nõt választani, mert az Anyuk nem sokat foglalkozott velük kiskorukban és ebbõl a hátrányból akarsz ídõsebbet vagy bennük látsz a legtöbb fantáziát szexre és ezért izgathat téged ennyire.Nyugodtan próbáld ki ídõsebbel, de hamár ott tartasz, hogy egy igazira van szükséged úgy is saját korabelid lesz az. :)
semmi bajod. ennyi idõsen engem sem csak a korombeliek érdekeltek. Majd elmúlik. Vagy nem. egyébként társkeresõkben rengeteg lelkes 30-40es asszonykát lehet találni, érdemes nézelõdni, ezt tapasztalatból tudom ;)

19 éves vagyok! Mitől lehet vér a nyálamba? Nem állandóan, de 2 napja észrevettem! Az ínyem a szájpadlásomnál bevan gyulladva és kicsit fáj is! Köhögni nem köhögök. Nagyon félek a tüdőráktól .

Legjobb válasz: Ha a szájpadlásod van begyulladva akkor hogyan jut eszedbe a tüdõrák? Pláne, hogy nem is köhögsz és a vér a nyáladban van, nem abban amit felköhögsz (mivel nem is köhögsz)? Ne legyél ennyire hipochonder... Öblögessél szájfertõtlenítõvel, majd elmúlik.

Ha a szájpadlásod van begyulladva akkor hogyan jut eszedbe a tüdõrák? Pláne, hogy nem is köhögsz és a vér a nyáladban van, nem abban amit felköhögsz (mivel nem is köhögsz)? Ne legyél ennyire hipochonder... Öblögessél szájfertõtlenítõvel, majd elmúlik.
Ha cigizel, akkor most tedd le, legalább amíg meg nem gyógyul a szád. Glycosept oldattal öblögess, recept nélkül kapható a patikában. Félj is a tödõráktól, de ez nem az. Piritóst vagy valamilyen keményebb nasit, kaját nem ettél? Az is felsértheti a szájpadlást.
cserszömörcés szájvíz -íngyulladásra Ami nagyon jó, még jobb: a svédkeserûs öblögetés- és azt le is lehet nyelni - belsõleg vértisztító. Gyógyszertárban. (Nekem mindig vérzett fogmosáskor- egy hónap ilyen svédkes. öbl.óta soha). Valószínû (ha nem a fogad) valami felsértette, a szájpadlásod - és begyulladt.
A kérdező hozzászólása: Még csak ki se próbáltam a cigit. Mandulagyuszim volt és az ment rá az ínyemre.. a mandulám szépen megg gyógyult de az ínyem még vacakol 1-2 helyen.
Azt írtad: szájpadlásod. Az nem az ínyed. Az ínyedre valóban a cserszömörcés a jó, rajtam is segített. Napjában többször öblögess vele. Ha eszel utána moss fogat, ha tejféleséget iszol, akkor is. Hamarabb gyógyul.

23 éves férfi vagyok. Korábban 18-19 évesen szteroidokat használtam. Azóta észrevettem, hogy nem kívánom már a szexet, merevedésem alig van és nem elég ideig. Szinte abszolút nincs szexuális életem. A heréimet is kisebbnek érzem. Mit tehetek?

Nem lecseszést várok, tudom, hogy nem kellet volna.

Legjobb válasz: A szteroid miatt csökkent a saját hormontermelésed. Sajnos ez történik, ha az ember szteroidokat használ. Menj el urológiára, hátha tudnak vele vmit kezdeni....

A szteroid miatt csökkent a saját hormontermelésed. Sajnos ez történik, ha az ember szteroidokat használ. Menj el urológiára, hátha tudnak vele vmit kezdeni....
Hát egy türelmes barátnõ talán segíthetne, akivel nem a teljesítmény számít, hanem egyelõre csak az elõjátékot próbálnátok. Esetleg közben felnõtt filmet néztek. Nem hiszem, hogy erre gyógyszer lenne, de ha ajánlanának is, nem merném bevenni. http://www.origo.hu/egeszseg/20110418-a-ket-leghatekonyabb-t.. Esetleg ezeknek nézz utána. Mivel gyógynövény mind a kettõ, bajod tuti nem lehet tõle.
Itt http://5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=htX4E1MNEm Õk foglalkoznak ilyen jellegû problémák kezelésével.
Négy év alatt vissza kellett volna állnia a dolgoknak... Itt más is lehet, én elmennék orvoshoz. Lehet, hogy nem használ, de ártani biztosan nem árt: királydinnyekivonat.
Egy kicsit utánanéztem: van gyógyszeres kezelés arra, hogy a saját tesztoszteron termelésed gyorsabban helyreálljon, remélem Mo-on is (pl. antiösztrogének). Irány a szakorvos.
Milyen szteroidokat használtál? Hány milliseket, napi hány szemet, heti hányszor? Ment mellé étrend kiegészítõ, ha igen, akkor micsoda? Van-volt-e valamilyen betegséged, ha igen mi?
Levezetõ kúra volt-e.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!