Találatok a következő kifejezésre: 19 eves vagyok, van egy (75 db)

19 éves vagyok. Van egy 6 hónapos kisbabám. én szeretnék elvégezni egy műkörmös és később több ehhez a témához kapcsolódó tanfolyamot. Anyosom szerint felesleges mert nem lehet belőle megélni. Ez tényleg igy van?

kés?bb szeretnék egy vállalkozást csinálni.minden álmom ez.mondjak le róla? szerintetek?

Legjobb válasz: Ismerõsöm 1 éve végezte el ezeket! Fodrász és mükörmös sulit. Talán felesleges is volt neki. Manapság akinek nincs végzettsége többet keres ilyen téren mint akinek van! Vagy ez nem így van?:S

Ismerõsöm 1 éve végezte el ezeket! Fodrász és mükörmös sulit. Talán felesleges is volt neki. Manapság akinek nincs végzettsége többet keres ilyen téren mint akinek van! Vagy ez nem így van?:S
akkor jo hogy elolvstam a kérdéSed..én most fogom végezni a tanfolyamot, nekem is van kisfiam , 10 honapos. a csalädban nälunk csomo fodràsz van, körmös ugyan egysem..unokanövéremnek van egy szépségszalonja , benne fodràszat, müköröm, szoli, masszäzs, kozmetika...az eljeén sokba volt neki mire megcsinälta, mära pedig nagyon jo müködö salon jo, bevétellel..ugy hogy mär kifizette a dolgozokat, meg rezsit..stb ugy marad nàla 350 körül havonta.DE!!!!egy szalon müködtetéSe akkor éRi cska meg ha benne is dolgozol fodräszként , vagy körmösként!ugyanugy dolgozol mint egy normàlis ember..hétfötöl pénte kig, felvàltott müszakban pl..hiszen igy van jo bevételed.unokanövérem akié a szalon, most terhes, és eladja a tulajdoni jogot, hiszen egy csecsmö mellett képtelenség lenne bejärni meloznia és igy nem érné meg.ugyhogy ugynéz ki, mivel 3 hoanp és végzem a tanfolyammal, hogy àtveszem töle a szalont.hiszen jol megy, csalädban marad legaläbb, ugyis körmösként akartam dolgozni és ugyis näla..igy meg pont jol összejött.de az hogy egyedül belevàgj majd egy szalonba nagyon nehez!cska ugy ha àtveszed a tulajdoni jogot majd, egy olyan szalonnäl ami jo hleyen van és arànag jo vendéGekkel...ha nem annyira ment a szalon elötted..akkor nevet is vältoztass meg neki, és nagyon reklàmozd..felkell turbozni a szalont és akkor jo lesz a bevétel.amugy meg ha sima körmös leszel, az is jo pénz..de attol függ mennyire jo szalonba helyezkedsz el.no ha csepel fele laksz, ott a szalon amiröl beszéltem, amikor àtveszem a szalont, és elvégezted a sulit, beszélhetünk..:) .puszi
A kérdező hozzászólása: ok köszi :D ha gondolod irhatsz privit :)
Fodrászattal mondjuk még jól lehet keresni én fodrász tanuló vagyok és a fodrászatban ahol tanulok naponta kb.20 vendég látogat be. Mûkörmös hát az lehet hogy kevesebbet keres mint egy fodrász mert a fodrászatban is van egy csaj aki mûkörmös és eddig ritka alkalom volt hogy valaki azért jött be a fodrászatba hogy megcsináltassa a körmét.Mert már sokan inkább megveszik a százforintos boltban és megcsinálják saját maguknak.
Szia! Én kb. 1éve végeztem el. Sajnos nem nagyon dolgozok benne, csak az ismerõsöket csinálom. Ahhoz, hogy elmenj dolgozni benne, ki kell váltani a vállalkozóit vagy kiskönyvvel. De azt se lehet sokáig így csinálni. A vállakozói sajnos igen sokba van, ha jól tudom mire mindent kifizetsz kb.50.000.ft. Plussz, ha fizetsz a helyért, ahol dolgozol az is változó, de egy 20-30.000ft. És még nem vettél alapanyagot, ami igen drága. Én az elejétõl kezdve írtam, hogy mi mennyi volt...ha nem gond, megosztom veled, DE NEM ELRETTENTÉS MIATT. A tanfolyam volt 120.000ft. Ami ha jól tudom mostanság 150.000ft. És mire mindent megveszel, lakkoktól az eszközökig legalább 100.000ft. Hidd el, sok kicsi sokra megy. És akkor elkezdesz dolgozni...egy jó pár hónap mire visszajön az ára. De én azt mondom neked, hogy ha szeretnéd VÁGJ BELE! Én 2évig gondolkoztam rajta és belevágtam. NEM BÁNTAM MEG, hiába nem dolgozok benne. Mert bármikor jól jöhet, nem válik káromra 1 szakma. Az elõzõ válaszolónak: nem hasonlítanám össze a 100ft-os mûkörmöt az igazihoz, mert az 10percenként kell ragasztani, ez meg akár egy hónapig is bírja. SOK SIKERT KÍVÁNOK HOZZÁ, és ha ez az álmod, csináld...mert ha arra gondolsz, hogy egy nap, bemennek hozzád 3an, hogy szeretnének mûkörmöt, akkor az már borravalóval és ha olcsón dolgozol 13-14.000ft. Így könnyen visszajön. Én leírtam a jót és rosszat is...remélem segítettem valamit.
én voltam a 2.vàlaszado.annak a vàlaszadonak irnék kicsit aki azt irta hogy 100ft-os köröm, stb.ok hogy te fodràsztanulo vagy, de mint irtad tanulo, tehät mühelyben vagy méG, és alap hogy nem mennek oda körömre a népek....én sem mennék.de mnt mär irtam, nagyon függ attol hogy milyen szalonban fogsz dolgoznihiszen nem mindegy hogy egy nap van 1 vagy 4 vendéGed...amit emlitettem neked szalont(a kéRdezöhöz irom), ott a körmös csajoknak naponta(felvàltott müszakban vannak)van kb 4 vendéGük, és az nagyon jol keres ugy..de az is igaz ha olyan szalont fogsz ki aho alig lép be vendéG..és ha ezt észlelnéd kb 2 -3 hétig akkor felkell mondnai..független attol hogy hitegetne a tulaj hogy ätmeneti..sok szalon van ami nem nagyon müpködik jol..van bevétel de nem sok.mert elhanyagoljäk a reklämozàst(és ez a legnagyobb lököje-bukoja egy szalonnak)irok privit most, irj majd hogy megkaptad e!pusz
én a saját körmösömbõl tudok kiindulni. 5ezer egy köröm, ha csak napi 5vendége ven az 25ezer/nap, 20napra, ha hétvégén nem dolgokzik 500e. És hidd el, hogy több mint 5vendége van. Van amikor csak pár nap után tud idõpontott adni mert reggel 8tól este 8ig tele van. De idõ kell ahhoz, hogy kialakíts egy ekkora vendégkört. Szerinte kell hozzá egy-két év.
a 2.välaszado vagyok.hääät ez tény hogy ha reggeltöl estig dolgozik ugy määäs...ugy sokkal jobb a kereset..söt..böven.de akinek van babäja ezt nem teheti meg.

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Szeretnénk egy 500ezres telket venni. Hogyan tudnánk ezt banki kölcsön vagy hitel formájában megtenni, ha van 200ezer alaptőkénk?

Legjobb válasz: hät ezt én nem tudom,de a hitel sosem jo....a mäsik meg ird meg merre vannak ilyen olcso telkek kérlek!!komolyan.:).kösziiii

hät ezt én nem tudom, de a hitel sosem jo....a mäsik meg ird meg merre vannak ilyen olcso telkek kérlek!!komolyan.:) .kösziiii
Egy fontos dolgot nem írtatok: Van-e munkahelyetek, jövedelmetek, stb. Ha van, akkor azt a háromszázezer forintot át lehet hidalni személyi kölcsönnel is pl. De ha vidéken élsz, menj be a takarékszövetkezetbe, ott is segíteni fognak.
A 19 éves kor személyi kölcsönnél gondot jelent, mert ha még van is jövedelmetek, min. 21 évesnek kell lenni . Telekre nem adnak hitelt, csak ingatlanra. Amennyiben rendelkeztek jövedelemmel és van egy ingatlan-fedezet ( pl. nagymamának, anyukának...stb ) arra tudtok felvenni. :) üdv.

Lányok! Szerintetek ciki ha egy 16, 17, 18, 19 éves srácnak van egy kis bajusza vagy szakálla?

Legjobb válasz: Ha szakmunkás bajusz, akkor az állati gáz, ha szakállat növesztesz, nem pedig csak a pelyheket hagyod meg, akkor jó az, de csak a rendes szakáll.

Ha szakmunkás bajusz, akkor az állati gáz, ha szakállat növesztesz, nem pedig csak a pelyheket hagyod meg, akkor jó az, de csak a rendes szakáll.
A kérdező hozzászólása: ez jobb kép ->http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.babble.com/CS/..
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg szerinetem kölcsönöz egy egyéniséget az embernek
Hát öhm... izé, szóval... Na, egy kicsit várj még vele.
A kérdező hozzászólása: Hát most hirtelen nem tudok küldeni de majd késöbb lehet de nem tudom hogy ismeritek e T.I.-t mert kb olyan mint nek de küldök róla egy képet nah valami ilyesmi ->http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://images.starpulse.c..
páromnak (16) van szakálla és imádom : D neki így a pajeszával van egybenövesztve : D magyar tanárunk is azt mondta, hogy "Kossuth-szakáll", de nagyon jól áll neki : D bajusz az viszont kegyetlen rosszul néz ki, akárkin is látom. mármint nekem nem tetszik. : S lehet, hogy másnak igen.
Küldj egy képet róla. Nem kell, hogy az egész arcod benne legyen, csak a szakáll+bajusz.
A kérdező hozzászólása: De nem kifejezetten szakmunkás bajusz csak még gyenge de mindig fazonra van nyírva nem csak ugy van és kész csak gondolkodtam hogy most egy ideig meghagyom meg a nõvérem szerint jól áll
Attól függ, hogy milyen bajusz/szakáll. Meg a fejformától, arctól is függ, hogy mi áll jól neki. De pl. a bátyámnak teljesen mindegy, mert neki vörös szõke és barna szõrszálak nõnek a szakállánál, szóval ha akarna se növeszthetne, mert hogy nézne már az úgy ki, pedig egyébként jól állna neki
bajusz az nem jó !! szakáll az oké !!
van pasi akinek jól áll a borosta, vagy a kisebb szakáll. de aki csak úgy hagyja nõni az gáz.

19 éves vagyok, és van egy 1 éves kisfiam. Van még valami remény a számomra?

Szóval az a nagy gondom, hogy elegem van már a titkolózásból, hogy sosem mondhatom meg, hogy van egy kisfiam...Bárkivel összefutok, megismerkedek, már-már azt hiszem, lehet is valami, de mikor kiderül, hogy anyuka vagyok, szépen lassan eltűnik mindenki. Nem vagyok roma, egy, ha szabad így fogalmazni, elit családból származom, de így sikerült, jött a baba, és meg akartam tartani., amit nem bántam meg. És teljesen megértem a férfiak álláspontját, hogy nem akarnak már most babázni, de vágyom valakire, akihez hozzábújhatok, aki azt mondja, gyönyörű vagyok, na meg persze a szexre is... Szerintetek van olyan pasi, akinek kellenék így is?

Legjobb válasz: Van, csak nem a 19-20 évesek között, hanem mondjuk 24-25 évtõl felfelé.

Van, csak nem a 19-20 évesek között, hanem mondjuk 24-25 évtõl felfelé.
Ennyibõl nem lehet megmondani. Tény, hogy a legtöbb ember olyat keres, akitõl saját gyereke lehet, de a szerelem sok mindenre képes.
17 évesen estél teherbe?
Szeretem a gyerekeket :) kislány vagy kisfiú?
A kérdező hozzászólása: Eléggé el vagyok keseredve így is, nem számítok semmi jóra. Problémáknál megy a "de mit bajlódjak vele, mikor nem is az enyém" címû szöveg. Nekem kéne egy társ, a fiamnak pedig egy apa. Tudom, hogy nehéz, de errõl barátnõkkel sem lehet beszélni, mert õk mindig csak ugyanazt hajtogatják "majd lesz valaki"... Ezért tettem fel itt a kérdést. De mindenki válaszát nagyon köszönöm!!!
Mondjuk én sem tudnám elviselni ha a pasimnak lenne egy gyereke más nõtõl... Nem azért mert bajom van a gyerekekkel (imádom õket) Hanem azért mert a gyerek kapocs köztük a gyereke anyával amit nem tudnék elviselni 20.L
De ne legyél elkeseredve, persze hogy van remény, hogy ne lenne? Maximum csak a komolyabb kapcsolattal még várnod kéne, amíg a pici nagyobb lesz, sztem ugy egy férfinak könnyebben elfogadható a dolog, ha a baba már van 2-3éves:) Addig is ha ölelés és sex kell, már emlitették a barátságXtrákkal dolgot, és ki tudja, talán épp abból alakul ki valami:) Fel a fejjel
Bár nem tartozik szervesen a dologhoz, mi lett az expasival, vagyis miért mentetek szét?
A kérdező hozzászólása: Igazából elég bonyolult. Szinte az elejétõl kezdve megcsalt, amikor megtudta, hogy terhes vagyok, lelépett a csajjal. Nagyon kiborított, hiszen neki ott volt a másik nõ, és a gyereken sem kellett idegeskednie...
A gyerektartásit fizeti? Ez a minimum, hogy azt lehúzod tõle.
Most gonosz leszek, de hülyeség volt megtartani a gyereket, fõleg ilyen apa mellett...
Szerintem pedig sok esetben jobb hagyni a gyerektartást. Sõt, nevére sem szabad engedni, illetve jogilag lemondatni a gyerekrõl teljesen! Ismerek olyan embert, aki csak azért ment oda 10 év után az exéhez, hogy a gyerek még az õ nevén van, neki van másik, és hogy felvegye utána a szocpolt. Mivel az anyuka + gyerek elég rossz körülmények között éltek, az "apukának" itélte a bíróság....
A kérdező hozzászólása: A gyerektartást természetesen fizeti, a pénzügyekkel sosem volt gond.
hát vonzó srácok nem nagyon vállalnak be ilyet... és minden embernek a vonzó kell, tudod. Max 25-30 éves esetleg.
nehéz. de ismerek olyat aki hasonló helyzetben be tudott pasizni, és már el is vették. nehéz, de van remény.
Én emiatt szakítottam egy lánnyal 1 hónap után, mert nem bírtam elviselni, hogy van egy kislánya. Nem vagyok képes 27 évesen más gyerekét nevelni. Eleinte meg is beszéltük, hogy csak õ és más senki, nem is kell rá gondolnom, hogy nekem az õ gyerekét kellene felnevelnem. De 3 hét után, már éreztem rajta, hogy azt szeretné, ha én lennék a pótapuka, holott világosan mondtam, hogy ez nem fog menni. De miért voltál ennyire meggondolatlan, hogy belementél ebbe a dologba? A pasi meg lelépett?Szemét dög. De tulajdonképpen neked kellett volna elõre gondolkodni, nem pedig lefeküdni egy disznóval, aki megbízhatatlan. Sok sikert, majd csak lesz olyan pasi, aki ezt bevállalja, de az is csak szerintem 35 felett.
Én elég felnõtt vagyok ahhoz, hogy el fogadjak egy nõvel egy gyereket is. Ha szeretem a nõt, akkor "csomagban" kapom. Tudom, hogy neked, és a hozzád hasonlóknak nehéz, nem mindenki tudja vagy akarja szeretni más gyerekét. Az emberek nem igazán szeretik a sok felelõsséget. Fõleg ha nem így. De szerintem a szerelem nem az, amit a tvben látni, és nem csak a jó dolgokat kell el fogadni. HA egy hozzád hasonlóan egyedülálló anyuka lenne az, akit tudok szeretni, és õ is engem, boldog lennék, hogy találkoztam vele, és szeretném amíg élünk.
Jólvanmár sárkánykoma, dolgoztál te is egéssz nap??
Nem, az egész világon egy sincs... Most komolyan, szerintem te is tudod erre a választ.
Biztos van de nehéz találni. Ilyen barátság extrákkal kategóriába még csak belemennék egy gyerekes lánnyal, de kapcsolatba... Amikor még saját gyereket se tervezek mostanság nem hogy másét nevelni elég riasztó :) 23/F
persze hogy van. :) ha gondolod majd egyszer elmesélek neked egy történetet.
nekem kellenél, ha tetszenél, szóval 1 lehet hogy van!
A kérdező hozzászólása: igen, 17 éves voltam, mikor teherbe estem :) de köszönöm a válaszokat! én sem a 19-20 évesek között keresgélek, de még a 25+osok is úgy vannak vele, hogy nem szívesen babáznak, max a sajátjukkal, ha muszáj... :/
nekem meg baszol válaszolni a kérdésemre. 3#
A kérdező hozzászólása: 3-as, benne van a kérdésben, hogy fiú :)
biztos h van, csak nehéz megtalálni.
Baba mindig megítélés kérdése, de tény, hogy háttérbe szorul az, akinek már van egy gyereke mástól. Viszont talán kevesebb puncivadász célkeresztjébe kerülsz.... Személy szerint döntõ, de nem a legfontosabb tény, hogy a "feleségjelöltnek" van-e gyereke, inkább ott a problé- mák száma aggaszt: a gyereknek van apja, másnem biológiai. Kérdés a kettõjük kapcsolata...
3-as: Te annyira hülye vagy, hogy az fáj :D
Jah:D:D hogy a ge*ibe nem láttam?? :D:D:D
talán ezen elõbb kellett volna gondolkodni nem most. még jó hogy senki nem akarja bevállalni, hisz én sem vállalnám be.

Na, most akkor mi ez? 19 éves lány vagyok, van egy 16 éves jó tanuló, értelmes hugom. Tegnap kitört a családi balhé nálunk, mert kiderült: roma fiúval jár. Apám szúrta ki őket véletlenül.

A húgom nem tagadott, mikor rákérdeztek a szüleim, de rögtön közölte: ?ket nem szakíthatja el senki egymástól, és azért nem mondta el eddig, mert tudta, hogy balhé lesz, mert hogy roma... De hogy nagyon szeretik egymást és nehogy le próbáljuk ?t beszélni.. ez a fiú élete nagy szerelme, és ? nem kis csitri. nem fog 2 hét alatt kiszeretni bel?le.. a fiú állítólag ugyanígy gondolja....

Legjobb válasz: Ha tényleg nem hirtelen fellángolás, akkor még jövõre is tartani fog. De nem õ élete nagy szerelme, ez 120%. Olyat még nem láttam, hogy valaki ahhoz menjen hozzá, akibe 16 évesen beleesett, szóval ettõl ne féljetek. Az, hogy roma a srác, alapból nem baj. Én is ismerek pár cigányembert, akik rendesek, dolgosak, tiszták. Van olyan cigány apuka, aki reggeltõl késõ estig dolgozik családjáért, mint sírkõkészítõ. Meg is látszik a családon, a házon, a családi autón, milyen rendezett minden. A tanítványaim között (középiskolai tanár vagyok) is vannak rendes cigány fiúk. Szóval nem igaz, hogy minden cigány genetikusan, születetten tolvaj, lusta és bajkeverõ. A húgodat kellene kifaggatni indulatok nélkül, hogy kiféle-miféle a srác. Mert ha link, megbízhatatlan, drogos alak, gondolom nem engedné apukád vele járni akkor sem, ha nem cigány, hanem hófehér magyar a fiú.

Ha tényleg nem hirtelen fellángolás, akkor még jövõre is tartani fog. De nem õ élete nagy szerelme, ez 120%. Olyat még nem láttam, hogy valaki ahhoz menjen hozzá, akibe 16 évesen beleesett, szóval ettõl ne féljetek. Az, hogy roma a srác, alapból nem baj. Én is ismerek pár cigányembert, akik rendesek, dolgosak, tiszták. Van olyan cigány apuka, aki reggeltõl késõ estig dolgozik családjáért, mint sírkõkészítõ. Meg is látszik a családon, a házon, a családi autón, milyen rendezett minden. A tanítványaim között (középiskolai tanár vagyok) is vannak rendes cigány fiúk. Szóval nem igaz, hogy minden cigány genetikusan, születetten tolvaj, lusta és bajkeverõ. A húgodat kellene kifaggatni indulatok nélkül, hogy kiféle-miféle a srác. Mert ha link, megbízhatatlan, drogos alak, gondolom nem engedné apukád vele járni akkor sem, ha nem cigány, hanem hófehér magyar a fiú.
Azért roma és roma között is van különbség. Az a fiú a putrisoron lakik, vagy értelmes, jól tanuló esetleg?
Szerintem mindenképp próbálj a szüleidre hatni, hogy elõször ismerjék meg a srácot. Mivel a tesód 16 éves, a szüleid beleszólhatnak, ha azt látják, hogy ez a srác (származásától függetlenül) rossz hatással van rá. De lehet, hogy abszolút nem így lesz. Szóval meg kell ismerni elõször és azután véleményt alkotni. Attól még tanulhat egyetemen, hogy vele jár. Nem igazán látom az összefüggést, mert a romák sem olyanok már (a tanultabb fajta), hogy 16 évesen esküvõ, 8 gyerek. Szóval én ettõl nem tartanék - fõleg nem ismeretlenül.
Hát hadd tanuljon. Attól hogy roma, és nem látszik rajta sem a családján, nincs körülvéve olyan társasággal, akkor miért ne mehetne továbbtanulni mellette? A hugod még csak 16 amúgy is, lehet nemsokára másképp gondolja. Sõõt... Kössenek kompromisszumot apuddal. L/22
Ha beleszeretett, nyilván van valami közös... Ha a hugi majd elmegy továbbtanulni, csak felmerül újra benne a kérdés. És ha a válasz igen , akkor még igen. Az élet elõbb-utóbb megadja a választ rá...
Már ne haragudj kérdezõ, de miért kell ismeretlenül bármit is feltételezni? Beképzelsz magadnak errõl a srácról olyan dolgot, ami lehet, hogy nem is úgy van. Nem lenne egyszerûbb megismerkedni vele??
Ha értelmes, dolgos, szorgos, akkor nincs semmi baj ezzel! Bár jobb résen lenni, mert ugye a "vér nem válik vizzé"! Ha a húgod jó tanuló, intelligens sztem akkor nem áll le egy aluliskolázottal!
A kérdező hozzászólása: féltékeny? na neeeeem. stabil párkapcsolatom van. segítõ szavakat szerettem volna kérni, hogyha a szüleim nem is akarnak lépni ezügyben, esetleg én mit tehetnék? nem letolást kértem, köszönöm!
Az , hogy egy rasszista liba vagy kiderült már.Esetleg nem vagy te féltékeny a húgodra ?Mert nagyon úgy tûnik ugyanis mindenáron bizonyítani akarod , hogy nem jó neki az a fiú , mert roma=16 évesen terhesség SZERINTED.Közbe állítólag segíteni akarsz neki hát akkor ne azzal , hogy még pluszba strapálod ilyen marhaságokkal a környezeted.Ha te tényleg olyan jó nõvér vagy , akkor beszélgess vele kedvesen, nyíltan ha meg továbbra is ilyen sznob tyúk vagy akkor inkább menj vissza tanulni!
Elõször nézzétek meg, hogy milyen is ez a roma fiú. Utána alkossatok véleményt. Ha olyan okos a hugod, akkor bitzos vagyok benne, hogy nem olyam roma csávót szedett össze, amilyenek miatt a magyar emberben megszületnek az elõitéletek.
Meg kell, hogy ismerkedjetek a fiúval. Ha pedig egy jó tanuló, rendes lányról van szó, miért állt volna le egy "afféle romával", ha nem lenne vmi plusz... És így is kiderülhet, hogy nagyon nem neki való (16 évesen?!)- legyen bármilyen rendes vagy sem, 16 évesen ne essen teherbe senkitõl. ERRÕl gondoskodjon a család!
Próbáld kifaggatni a húgodat a fiúról. próbáld megismerni, hogy miféle srác az, akivel jár. Amíg ezeket nem tudod, ne is agyalj ki semmiféle vészforgatókönyvet, ne láss rémeket, ne próbálj beavatkozni.
Az, hogy roma, egyáltalán nem baj!!!
Esetleg beszélgess a húgoddal. Kérdezd meg miféle, férkõzz a bizalmába. Mivel ezt apádék már jól elb.szták. Legalább neked tudjon szólni, ha baj lesz. De ne ítéld el mert roma.
a hugod most egy kicsit megzakkant, elõfordul.. mikor én voltam ennyi(se) mondtam anyámnak, ha ilyenre vetemedek, kössön ki, addig el ne engedjen, amig nem jön meg a jobbik eszem...szerencsére ilyenre nem került sor, de igy visszagondolva, most is aztmondom, hogy bármi áron, csak ne csináljon hülyeséget...utolag megértettem volna, hogy az én érdekemben...) én hugom lenne, fix hogy lebeszélném, de sürgõsen...hozakodj elõ ilyenekkel, hogy más roma fiu párja ennyi idõsen már második gyereket szüli, meg erõszak, meg mutogass neki cikkeket, vagy akármi, bármi...az õ érdekében... 22/L
Te tudod milyen a kapcsolat közted és a húgod között.Tehát te tudod hogy lehet hozzá közeledni, a bizalmába férkõzni.De mindenképp mondd el neki hogy rád mindig mindenben számíthat, amit beszéltek, köztetek marad!Azért a szüleid nagyon rosszul tették hogy letámadták, nem szabad!Te ne tedd ugyanezt!Kérdezd meg tõle hogy mik a tervei a fiúval, volt-e már náluk, és mondd el hogy szeretnéd ha bemutatná neked a barátját.De mindenképp védd meg ha hallod hogy a szüleid támadják ez miatt a húgodat.Így sokkal könnyebb lesz a bizalmába férkõznöd, ha látja hogy nem ellene hanem vele vagy.Még ha nem is igazán úgy gondolod.De csak így tudsz belõle kiszedni dolgokat, így tudsz rá hatni!És ha a szüleid tovább csesztetik, akkor nagyobb a valószínûsége a félelmednek hogy esetleg elszökik a barátjával!Ki kíváncsi ilyen szülõ véleményére?Sokkal jobban tennék ha beszélgetnének vele, nem lerohannák!Ez ostoba és gyermeteg dolog a részükrõl.Mondd el a szüleidnek hogy így csak elüldözik otthonról a tesód.Úgysem marad mindig ezzel a fiúval, de amíg együtt vannak, bírják ki.Ha tetszik ha nem, ez van!
Úristen!!! Mitõl lett mindenki ennyire vak? Szerintem a többség tisztába van azzal, hogy az a srác lehet bármennyire tuti, ha mögötte a családja cigány! Gondoljatok már a hagyományaikra, arra, hogy majd szó sem lehet évekig tartó együttjárásról. Gyorsan össze kell házasodni. Aztán ha egy éven belül nem lesz terhes, akkor majd orvoshoz viszik õket, hogy mi a baj. Mert náluk így szokás. Én teljesen megértem a szülõket is és kérdezõt is. Menekülni kell elõlük!!! (amúgy azt nem értem, hogy ha értelmes a hugod, akkor hogy állhatott össze egy cigánnyal)
Egyetértek az elõttem szólóval.
Ez elég régi kérdés már...mi történt azóta? Teherbe esett a kislány? Feladta a szüleid álmait(közgáz, jog) a gusztustalan cigánygyerekért?Vagy az ellenkezõje történt? Nem is gusztustalan az a gyerek...érdekel a sztori.
hát ez elég gáz, én amondó vagyok, mindenki csak a saját közegében, sõt a saját rétegeibõl ismerkedjen, mert különben problémák lesznek
A kérdező hozzászólása: azt írjátok le inkább, hogy mit mondjak én neki? vagy mit segítsek, hogy nehogy baj legyen??
A kérdező hozzászólása: nem igazán tudtunk info-kat kihúznia hugomból, mert apuék rögtön nekiestek, a hugom meg megsértõdött és berohant a szobájába...
A kérdező hozzászólása: és mi van akkor pl. ha nem értelmes, dolgos, szorgos a fiu....merthogy lehet hallani, hogy ott 16 évesen anya egy lány... én ettõl félek....
A kérdező hozzászólása: csak azért feltételezek, mert sokat olvasom itt is, hogy ilyenek a romák, meg olyanok... meg 6 gyerek...Meg a szüleim konzervatívak. Jogra vagy közgázra akarják, hogy menjen a hugom. De mi van ha annyira szerelmes hogy pl. titokban elszökik majd és terhes lesz??
Ha a húgod valóban értelmes és komolyan gondolja a továbbtanulást, akkor védekezni fog, mert nem akarja 16évesen elszúrni az életét!!! Sztem beszélj vele mindenképp, de ne támadd le, mert nem mondja el, amit érez/gondol a pasival kapcs!
Jaj kérdezõ! Figyelj. Ilyenen nem érdemes gondolkodni. Sõt, minél jobban tiltjátok, annál jobban fog menni. Próbálj meg kevesebb elõítélettel gondolkodni. És ennek semmi köze a konzervativizmushoz, mert tudod a származását senki sem választhatja meg. Én a helyedben azon lennék, hogy a szüleimet rábeszélném, hogy üljünk le a tesóval és kérjük meg, hogy ha ilyen komolyan gondolják a dolgot, akkor a srácot mutassa be. Azért már elsõre is elég sokat le lehetne venni a karakterérõl. Egyébként nem minden roma olyan, amilyennek leírod. Nekem a gimiben volt egy roma osztálytársam. A családja kõgazdag, a fiúnak nagyon jó munkája van és a Közgázra jár. Egyik gyerekkori barátnõm is roma származású, de nem is vennéd észre rajta. Szóval vannak jó példák is, csak azokkal nem találkozol, mert aki erre az oldalra kiír kérdést, olyan ember, akinek épp problémája van. Akinek nincs, az nem fog kérdést kiírni és ezért nem nagyon látod a jó példákat. Ez ugyanolyan, mintha itt beleolvasol a "családi kapcsolatok" kategóriában a kérdésekbe. Ha ez reprezentatív lenne, akkor nagyon nagy baj lenne a világon, mert megcsalásról, válásról, anyósok és menyek szidalmazásáról szól a kérdések 95%-a.
Bocs, hogy ezt mondom, de a szüleitek nagyot hibáztak, amikor csak azért támadták a fiút, mert roma. Nem csodálom, hogy a húgod (hosszú úval írják amúgy) kiborult. Tényleg értelmes és érett gondolkodású lány lehet, mert nem a látszat alapján ítél, a szüleitekkel ellentétben. Minden tiszteletem neki! Mi ez a kérdés amúgy, hogy hogyan tovább? Nem értem, miért lenne baj, ha tovább akar tanulni a húgod. Attól, hogy roma fiúval jár, miért ne tehetné? Nem hinném, hogy a barátja vagy a szüleitek akadályoznák ebben.
A kérdező hozzászólása: milyen elfogadó mki a romákkal szemben, máskor meg ami rosszat csak lehet leírnak róluk...:) és mi van akkor, ha tényleg terhes lesz, és nem tudja elkezdeni se a sulit? Beleavatkozzak én ebbe, vagy hagyjam a szüleimre, vagy mit tegyek?? erre vonatkozott a "hogyan tovább"?
Egy nem roma csávómellet is abbahagyhatja a húgod az iskolát és rossz irányt vehet az élete. Apádéktól viszont nem volt szép, hogy élbõl letámadták és megkérdõjelezték a döntését. elvileg olyan lesz a gyerek amilyennek nevelték, és biztosak benne, hogy jól nevelték akkor mindegy hogy roma vagy nem roma, mert annyi tartás lesz benne amennyit beleneveltek, és annyi akaraterõ és életcélok és satöbbi. Ez eleve az, hogy apádék nem bíznak húgod döntésében, énis megsértõdtem volna. Le kéne apáddal ülni beszélni és ezeket elmondani neki. Ugyanis minél jobban tíltja õket, õk annál jobban szerelmesek lesznek ( a tiltott gyümölcs ugyebár). 27/N
Azt írtad, értelmes lány a húgod, akkor meg ne parázz amiatt, hogy teherbe esik, biztosan védekezni fognak! Egyébként szerintem az õ dolguk.
A kérdező hozzászólása: értelmes..értelmes... ha nem vakította volna el a szerelem, a szüleimnek már rég elmondta volna. Már ez egy nem normális húzás tõle!
Amíg így állsz hozzá, nem fogsz tudni neki segíteni...
Teljesen egyetértek az édesapáddal abban, hogy tudni akarja, a 16 éves lánya kiféle-miféle fiúval jár. Egy felelõsségteljes édesapa nem hagyja, hogy a lánya rossz társaságba keveredjen, elkallódjon. De egyvalamit le kell szögezni: a nem cigány fiúk között is ezrével van szemét alak, és a cigány fiúk között is van rendes, jóravaló. Ne azt nézzétek elsõsorban, hogy cigány-e vagy nem, hanem azt, hogy rendes-e vagy sem, bûnözik-e, drogozik-e, tanul-e, ha igen, mit és hogyan, kerüli-e az iskolát, dolgozik-e, ilyesmik.
Akaszd fel, és egy táblát tegyél a nyakába, ezzel a felirattal: "Fajáruló k*rva". Igazából ezt érdemlik azok, akik ellenszegülnek a 14 szó törvényének, és elárulják a fajukat egy alsóbbrendûvel.

19 éves vagyok, és most van először barátom, 22 éves. Hogyan 'változtassam meg' egy picit a barátomat?

hogy ne szaladjon minden bajával az anyjához, ne higgyen neki mindig, ne mindig azt csinálja, amit mondd neki? Hogyan tudnék segíteni neki, hogy önállóbb legyen? (mert ő nem hiszi el, hogy nem az, hisz mindent elintéz, de az anyja utasítására) Az egyetemen ismerkedtünk meg,ott szinte mindig együtt voltunk. 5 hónapja vagyunk együtt,sokat voltam hozzá, és ő is többször volt nálunk. Egyedül él,a szülei külföldön élnek,nehezen tud alkalmazkodni másokhoz. Én faluban élek, ő városi. :S Teljesen más az életvitelünk, és neki nehéz elfogadni az enyémet. Nagyon szeretem őt, már többször volt nálunk, az eleinte a szüleim elfogadták (nekünk legalábbis úgy tűnt) de azóta változott a helyzet.Szerintem nem tudja elfogadni az életvitelünket, és az anyjának is furcsa. Problémák: 1,az anyjával naponta többször beszél, és elmond neki mindent. Eleinte én is tudtam mindenről, de már kevesebb dolgot mondd el. 2,a szüleim elmondták nekem a véleményüket róla, én pedig elmondtam neki, pl. hogy nincsenek reális céljai,nagyon sokat beszél a pénzről,szeretne kevés munkával sok pénzt keresni(ki nem?)( lehet ezt sem kellett volna,mert azóta kicsit másképp viselkedik,nekem mondták a szüleim,hogy ne mondjak el neki mindent,de későn jöttem rá)egyszer veszekedtünk ezen,nagyon rosszul esett neki,hogy akkor őt nem fogadják el,és hogy nem érti mi bajuk vele,ezt elmondta az anyjának, aki úgy reagált, hogy akkor hagyjon el. 3, azt szeretné,hogy mindig vele legyek, holott nekem kell néha egy kis szünet,és a szüleim sem engednek mindig,nagyon messze is lakunk egymástól és amikor összekaptunk kicsit (mert ő figyelmetlen volt,és ha szóltam neki megsértődött)mondtam neki,hogy hagyjon kicsit egyedül, ez rosszul esett neki, megbeszélte az anyjával,aki azt mondta,hogy akkor én nem szeretem őt annyira, és ez így nem lesz jó. Szerintem sem, főleg ha mindig azt csinálja, amit az anyja mond neki. :S Bocsi, ha össze-vissza volt, de remélem, megértitek, és tudtok tanácsot adni.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ne haragudj, de nem olvastam végig amit írtál. Jegyezz meg valamit egyszer s mindenkorra: a pasikat nem lehet megváltoztatni! Meg úgy általában az embereket sem. Túl sok a tévhit fõleg a nõk körében, hogy "húú... velem minden más lesz, kezes báránnyá nevelem a pasimat stb." de ez általában csúfos kudarcot vall. Igen, képesek az emberek alkalmazkodni a párjukhoz, ha szükséges, de képtelenség teljesen megváltozniuk. Mit szólnál ahhoz, ha a te pasid akarna megváltoztatni egy-két dologban? Gondolom neked sem tetszene a dolog. Szóval, vagy elfogadod, hogy a barátod egy tutyi-mutyi, anyja szoknyájához ragadt pasival jársz, vagy akkor azt mondod neki, hogy viszlát és keresel olyan pasit, aki minden szinten megfelel neked és elfogadod olyannak, amilyen. Sok szerencsét! 23/L

Kedves Kérdezõ! Ne haragudj, de nem olvastam végig amit írtál. Jegyezz meg valamit egyszer s mindenkorra: a pasikat nem lehet megváltoztatni! Meg úgy általában az embereket sem. Túl sok a tévhit fõleg a nõk körében, hogy "húú... velem minden más lesz, kezes báránnyá nevelem a pasimat stb." de ez általában csúfos kudarcot vall. Igen, képesek az emberek alkalmazkodni a párjukhoz, ha szükséges, de képtelenség teljesen megváltozniuk. Mit szólnál ahhoz, ha a te pasid akarna megváltoztatni egy-két dologban? Gondolom neked sem tetszene a dolog. Szóval, vagy elfogadod, hogy a barátod egy tutyi-mutyi, anyja szoknyájához ragadt pasival jársz, vagy akkor azt mondod neki, hogy viszlát és keresel olyan pasit, aki minden szinten megfelel neked és elfogadod olyannak, amilyen. Sok szerencsét! 23/L
Nem tudod megváltoztatni. Amúgy õ is ugyan ezt gondolhatja, hogy téged kellene megváltoztatni. Neked az tetszene? Fogadd el, vagy nem vele kell lenned.
Õ egy mama pici fia típus. Dobjad míg lehet, mert egy ilyen kapcsolatokon általában az anyós átveszi az irányítást.
Sehogy sem fogod megváltoztatni és nem is kell neki változnia. Õ ilyen, nem passzoltok össze. Valóban halott ügy ez a kapcsolat hosszútávon. Más a gondolkodásotok, életviteletek. 26F
Annyit még hozzátennék, hogy még csak azzal sem nagyon lehet vádolni a barátodat, hogy úgy ugrál ahogyan az anyja fütyül. Gyakorlatilag te a szüleiddel élsz és ahogy a leírtakból lejött, rád is legalább akkora hatással van a szüleid véleménye, mint a barátodra az anyjáé. Ráadásul a barátod a szüleitõl távol él, telefonon tartja a kapcsolatot csak velük. Szerintem önállóbb mint te. Nekem az jön le, hogy neked az egyetlen bajod, hogy nem tudod úgy formálni dolgokat hogy az neked és a te családodnak legyen elfogadható.
szokd meg vagy szökj meg...
Nem megváltoztatni kell (nehéz is lenne)hanem megszokni. Ha nem tudod, beszélj vele errõl vagy hagyd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Gondolkodtam, azon, amit írtatok, de nem tudom, hogy hogyan vezessem fel neki ezeket a dolgokat, hogy beszéljem meg vele, úgy, hogy ne mondja el rögtön az anyjának. (mert az egy dolog, hogy külön élnek, de egész nap folyamatosan beszélnek egymással)Esetleg, valami mintát írnátok? Nem vagyok a szavak embere, sajnos. Egyébként szerintem az önállóság nem csak abból áll, hogy elintézi a dolgait, hanem abból is, hogy maga gondolkodik el a problémán, és próbálja megoldani, nem szalad rögtön máshoz.

Roma származású 22 éves kedves fiatal ember vagyok. Van egy 19 éves barátnőm akivel nagyon jól megvagyunk, de a szülei nem akarnak elfogadni engem, pedig én semmi rosszat nem tettem?

Úgy érzem a származásom miatt nem felelek meg nekik, mit tudnék tenni hogy még is megszeressenek?

Legjobb válasz: Talán majd idõvel, ha látják hogy egy kedves és jó ember vagy, akkkor megenyhülnek és meg is szeretnek. Sajnos nem fog egyhamar menni, de te csak légy velük kedves és közvetlen, elõbb-utóbb biztosan rájönnek, hogy milyen ember vagy.

Talán majd idõvel, ha látják hogy egy kedves és jó ember vagy, akkkor megenyhülnek és meg is szeretnek. Sajnos nem fog egyhamar menni, de te csak légy velük kedves és közvetlen, elõbb-utóbb biztosan rájönnek, hogy milyen ember vagy.
Szerintem sem tudsz ellene semmit tenni. Ha az emberbe beleivódik, hogy nem fogadja el a romákat, akkor ez nem fog megváltozni sajnos. :( Talán idõvel megenyhülnek. Semmiképpen ne add fel! Mutasd meg, hogy igenis jó ember vagy és harcolsz az igazadért. :-)
Semmit. Legyél olyan amilyen eddig is vagy :/ Kár, hogy nem fogadnak el. Pedig én sem csípem a fajtád, de aki normális azzal az ég világon semmi bajom!
semmit nem tudsz tenni, szerintem
Hitetlen hogy egy roma származású ember jobban tudd fogalmazni és írni mint az itteniek 99%a
Egyébként lehet, hogy soha nem fognak elfogadni, van olyan is, aki nem roma és mégsem fogadják el soha a lány/fiú szülei...de nem is az a lényeg szerintem, a lánnyal vagy, nem a családjával. Ha õ szeret és te is õt akkor nagy probléma szerintem nincs, ráadásul már elmúlt 18 is, nem igazán tudnak beleszólni. Ja, és a helyedben rákérdeznék a szülõknél (ezt elõtte azért beszéld meg barátnõddel is). Hogy mi is a probléma veled, aztán mondják szemtõl szembe. 24/L
ha "elszólnád" magad, hogy mága zoltán a rokonod, hirtelen tejbe-vajba fürösztenének.
A kérdező hozzászólása: Rendeben, köszönöm a válaszaitokat!
a bigott szülõk mindenütt ott vannak. küzdeni ellenük lehetetlen.
Most semmit nem tudsz tenni ellene... Idõvel ugy is látják hogy te más vagy és nem tudják azt mondani hogy nem fogadunk el mert....olyan vagy mint a többi.. Kitartást és sok erõt kívánok...hidd el elõbb utóbb elfogadnak, hisz más választásuk nem igazán lesz

19 éves vagyok nem járok sehova se bulizni zárkozott vagyok de most van egy lány aki nagyon tetszik nekem de nem tudom miről beszélgessek vele. Ha beszélgetésre kerül a sor én lefagyok. Mi baj velem? Mit csináljak? Segíitsetek!

Legjobb válasz: Azért nem kell kifordulnod önmagadból. Ha zárkózottabb vagy és így érzed jól magad akkor sem kell rögtön hûbelebalázs,partyarc figurára váltani mert úgysem menne hidd el. Hogy honnan tudom? Onnan hogy én is olyan típus vagyok mint te azzal a különbséggel hogy nekem már volt pár "csirkém". Hogy hogyan kell megnyerned a magadnak ezt a lányt. Itt a recept: 1,Biztos van Myvipje,iwiw adatlapja azon rajta van hogy mi a hobbija,mik érdeklik.Megnézed és azokban a témakörökben "kiképzed" magad. 2,Felveszed MSN-re a csajt mert elsõre élõbe ugyse menne,mert zavarba jönnél az meg leblokkolna.Tehát felveszed MSN-re elmondod neki hogy tetszik neked meg szimpatikus meg egyebek. Ha a csaj ezek után érdeklõdést mutat akkor van esélyed ha nem akkor nincs. 3,Beszélgetéskor kérdezz majd rá a hobbijaira meg egyebekre és amikor mondja te nyomd a betanult szöveget. 4,Beszélj meg vele egy találka idõpontot. 5,Menj el a találkára lehetõleg úgy hogy jó megjelenésed legyen.Szóval piszkáld ki a koszt a körmöd alól,fújd be magad vmi jó dezodorral,vegyél fel vmi sportos rucit. De a legfõbb a személyiség! Határtalan önbizalommal lépj oda hozzá,próbálj megnyerõ lenni és humoros.Mesélj neki vicces sztorikat vagy találj ki.Beszélj vele filmekrõl,zenérõl,ruhákról,idióta emberekrõl a suliban..stb. Lényeg hogy jól elszórakoztasd. De nyomj el pár bókot közbe és hívd el a végén egy 2. randira. 6, Menj el a 2. randira és mikor találkozol vele egybõl csókold le.És mond el hogy mennyire hiányzott meg sokat gondoltál rá meg egyéb nyálasság. 7, A pipi el fog olvadni és lett egy barátnõd. A többi pedig gyerekjáték. Csak vigyázz túl hamar ne szakíts vele mert akkor megint kezdheted elõrõl a tortúrát!

bocsi, nem olvastam el minden választ elõttem, úgyhogy most csak az eredeti kérdésre fogok reagálni: Szóval az, hogy vki lefagy, nem talál témát...stb. megesik mással is. De egy-két szót biztosan fogtok váltani és akkor meg jön a többi magától. Mesélhetsz neki az emlékeidrõl, suli, család, barátok. És soha ne úgy kérdezz, hogy egy egyszerû igennel vagy nemmel válaszolhasson.Így menni fog a beszélgetés. Hogy mit csinálj?? legyél önmagad: semmi értelme megjátszani magad azért, hogy bejöjj neki, mert a végtelenségig nem lehet szerepet játszani. Ja és mi a baj veled???? semmi különös. kicsit le vagy maradva ebben a témában, de ez a kor még határeset, nem számít túl késõnek. Egyébként, ha nem jössz be a csajnak, azon is túl kell majd lépned és jöhet a következõ. Senkinek sem megy elsõre minden tökéletesen. 16/L
Szerintem se baj, ha nem jársz el bulizni, de tényleg ne gépezz sokat, mert akkor a valós életben soha nem lesz kapcsolatod. A sport nem csak azért jó, mert erõsödsz, hanem ott is tudsz ismerkedni és gyakorolni a beszélgetést. :) Amúgy ismerkedésnél legjobb, ha sokat kérdezel, a lány majd úgyis szépen kifejti magát (mi már csak ilyenek vagyunk), de azért te is mesélj magadról, mondd meg az adott témáról õszintén a véleményedet, ha nem értesz vele valamiben egyet akkor ne csinálj úgy mintha igen, mert az szörnyen idegesítõ, ha folyton csak azt lehet hallani, hogy "igen, szerintem is így van, pont ezt gondolom én is...". Adj a megjelenésedre, legyél mindig ápolt. Ez fontos. Ja, és MOSOLYOGJ SOKAT mikor a kiszemelt lánnyal beszélsz, ha õ is sokat mosolyog, akkor valószínûleg jó úton haladsz. Ha vele nem is jön össze a dolog, ne add fel, biztos találsz majd magadnak megfelelõ lányt. :) Biztos.
Lány vagyok. Hülyeség, hog nincs esélyed a lánynál. Nekem pl sokkal érdekesebbek, aranyosabbak a zárkózott, kicsit elesett, maguknak való típusok. Nyugodj meg, sok lány van, akit direkt vonzanak az ilyen típusok, nem kell megváltoznod. Hogy mirõl beszélj vele.. kérdezgesd, hogy mik a kedvenc filmjei, mit szeret csinálni szabadidejében, mit hallgat, mi a véleménye errõlarról, esetleg beszélj neki a te nézeteidrõl, a te véleményeidrõl, pl ha szóbajön vmi zene beszélj róla bõvebben hogy mit gondolsz róluk, etc. De belejöttök ám, jön ez magától, ha már beszéltek, szerintem. Nem is jó megállás nélkül pofázni..: )
Azért nem kell kifordulnod önmagadból. Ha zárkózottabb vagy és így érzed jól magad akkor sem kell rögtön hûbelebalázs, partyarc figurára váltani mert úgysem menne hidd el. Hogy honnan tudom? Onnan hogy én is olyan típus vagyok mint te azzal a különbséggel hogy nekem már volt pár "csirkém". Hogy hogyan kell megnyerned a magadnak ezt a lányt. Itt a recept: 1, Biztos van Myvipje, iwiw adatlapja azon rajta van hogy mi a hobbija, mik érdeklik.Megnézed és azokban a témakörökben "kiképzed" magad. 2, Felveszed MSN-re a csajt mert elsõre élõbe ugyse menne, mert zavarba jönnél az meg leblokkolna.Tehát felveszed MSN-re elmondod neki hogy tetszik neked meg szimpatikus meg egyebek. Ha a csaj ezek után érdeklõdést mutat akkor van esélyed ha nem akkor nincs. 3, Beszélgetéskor kérdezz majd rá a hobbijaira meg egyebekre és amikor mondja te nyomd a betanult szöveget. 4, Beszélj meg vele egy találka idõpontot. 5, Menj el a találkára lehetõleg úgy hogy jó megjelenésed legyen.Szóval piszkáld ki a koszt a körmöd alól, fújd be magad vmi jó dezodorral, vegyél fel vmi sportos rucit. De a legfõbb a személyiség! Határtalan önbizalommal lépj oda hozzá, próbálj megnyerõ lenni és humoros.Mesélj neki vicces sztorikat vagy találj ki.Beszélj vele filmekrõl, zenérõl, ruhákról, idióta emberekrõl a suliban..stb. Lényeg hogy jól elszórakoztasd. De nyomj el pár bókot közbe és hívd el a végén egy 2. randira. 6, Menj el a 2. randira és mikor találkozol vele egybõl csókold le.És mond el hogy mennyire hiányzott meg sokat gondoltál rá meg egyéb nyálasság. 7, A pipi el fog olvadni és lett egy barátnõd. A többi pedig gyerekjáték. Csak vigyázz túl hamar ne szakíts vele mert akkor megint kezdheted elõrõl a tortúrát!
a legjobb védekezés a támadás.szerintem kérdez inkább te töle, és majd be kapcsolodol jobban a témába.szinte minden témárol zene, filmek, suli, stb...
Mielõtt találkozol vele igyál meg két felest
Igazan van az elõttem szólónak. 19 éves, zárkózott, nem jár sehová->gondolom csajod se volt. Pedig pont, hogy ebben a korban kellett volna megismerkedned azzal, hogy milyen egy párkapcsolat. Késõbb még kevesebb esélyed lesz. A leírásod alapján meg az egész a személyiségedbõl fakad, amit ebben a korban már nem igazán fogsz megváltoztatni. De tanácsaim a késõbbiekre: -Ne kockulj annyit, -Kezdj el sportolni, de minimum járj le heti háromszor a kondiba -Olvass könyveket, mûveld magat, sõt, olvass újságokat, nézz TV-t, ha éppen valami aktuális téma kerülne szóba, -Figyelj oda a megjelenésedre, a higiéniára, hogy mit veszel fel, milyen a kisugárzásod, meg az illatod. És itt nem az anyagiakon múlik, mert kevés pénzbõl is fel lehet öltözni igényesen, -Próbálj az ismerettségi körödbõl (már ha van) keresni egy lányt, akivel összehaverkodsz, és kérd meg, hogy adjon tanácsokat, hogy õ mit vár el egy fiútól kezdeményezképpen. Kb. ennyi lenne. Nem hiszem, hogy nagyon megváltozhatsz, de férfiúi becsületbõl illene már egy csajt összeszedned. 16/F (Ne tévesszen meg a kor, mert én birkózom versenyszerûen, ÉLÕBEN is meglehetõsen kommunikatív és eléggé társaságcentrikus vagyok. =)
Megmondom neked õszintén. Esélyed sincs a csajnál, mert egy szerencsétlen béna gyerek vagy. De nem baj, ezen egy perc alatt tudsz változtatni. Próbálkozz. Mert ha nem teszed a legközelebbi sem fog összejönni, meg az azutáni sem meg semelyik. Arra gondolj hogy ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni akkor minek járnátok? Ha nem tudod õt mi érdekli, indulj ki magadból. Mondj magadról valamit és kérdezz rá hogy neki mi errõl a véleménye, vagy õ milyen ebbõl a szempontból. Ha jó vagy a lánynál bármirõl elkezdhetsz beszélni, ha meg összhang is van akkor meg le sem tudod állítani a beszélgetést.
A kérdező hozzászólása: Kösz megfogadom a tanácsodat:)
A kérdező hozzászólása: Köcce:)

Lefeküdtem egy 38 éves férfival, akinek nem mellesleg gyönyörû szép felesége van és két gyermeke.19 éves vagyok. Mit gondoltok? (Folytatás lent. )

Régóta ismertem õt, egész nyáron chateltünk facebookon, minden beszélgetés közben ott volt a kívánlak, akarlak, hiányzol, szerelmem szavacska...a végén pedig az a bizonyos szeretlek/imádlak szó. Úgy éreztem, hogy szeretem Õt. Sokszor elképzeltük milyen lenne egymással szeretkezni, de tudtuk ez szigorúan TILOS! Éreztük mind a ketten hogy van valami a levegõben, nem is titkoltuk egymás elõtt. (Mindenki más elõtt viszont igen.) Sõt találkozgattunk is néha-néha, telefonon beszéltünk, de semmilyen igazi testi kapcsolat nem volt közöttünk...mindaddig a bizonyos estéig, amikor ketten maradtunk és lefeküdtünk egymással, majd újra, újra és újra. Életem legjobb szeretkezései voltak ezek, egész éjjel szeretkeztünk, nem tudom kiverni a fejembõl sem Õt, sem azt az éjszakát. Tudom, hogy nem szép dolog amit tettem, és nagyon is bánt ez. De tudjátok az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit, testét...Épp így vagyok, mert szeretem Õt nagyon. A mai napig is beszélünk és megõrülök attól az érzéstõl amit iránta érzek....Mit gondoltok? Nagyon beteg dolog ez????? :(

Legjobb válasz: Szerintem szánalmas vagy. Felõlem lepontozhatsz, akkor is ez a véleményem. Sõt a férj még szánalmasabb. Sajnálom a feleséget meg a gyerekeket hogy egy ilyen utolsó senkiházi az apjuk/férje. Ezt gondolom.

A kérdező hozzászólása: #42! Köszönöm, ez igazán korrekt, normális válasz volt Tõled :)
A kérdező hozzászólása: #54! Azert ilyenekrol szo sincs.
Ezek általában akkor jönnek, amikor a nõ kész tények elé állítja a férfit, hogy most már ideje lépni. Gondolom, nálatok ilyen nem került szóba.
A kérdező hozzászólása: Nem. Koszonom az eddigi valaszokat, a negativ gondolatokat. (Mondhatni jogosan.) A tortentek miatt nem erzem magam r#bancnak, mert amugy sem vagyok az. Lekiismert furdalasom van. Mint minden normalis embernek, de ez megtortent. Tagadni nem tagadom, hogy attol meg jo volt.
Többszörösen, tudatosan kefélsz nõs férfival, és nem érzed magad rib.ancnak. Érdekes önkritika. Visszafogod te még ezt kapni, de aggódj.
Oh, sorry: *nõs, családos, 2 gyermekes férfival
A kérdező hozzászólása: Igen. Tudom, de ez számomra nem csak egy kefélés, de ezt úgy sem értitek meg. Tudom azt is, hogy nem kellene. És nem, NEM vagyok r#banc. Ezenkívül mindössze 2 férfival volt eddig szexuális kapcsolatom mindkettõjükkel több éves párkapcsolatban éltem....
19 éves vagy, ezen a pasin kívül még 2 pasival volt több éves párkapcsolatod, akikkel szintén keféltél. Hajaj, mekkora nagy párkapcsolati tapasztalatod lehet, és aktív szexuális életed. Mikor kezdted mondd csak, 12-13 évesen? Hagyjuk már.
A kérdező hozzászólása: Nem mondom, hogy tapasztalt vagyok. Ilyet nem is említettem. :D És nem kezdtem olyan fiatalon! :) )) Ne túlozzunk..
"A felesegevel allitolag nem szexel." Olyan kis naiv vagy azért. Sajnos nem egy esetet láttam, mikor egy nõs férfi szeretõt tartott, mind azt mondta a szeretõjének, hogy õt szereti és hogy egyáltalán nem szexel a feleségével. Áh, dehogy! Még véletlenül sem. Esetleg még játszott a "csak sajnálatból vagyok vele", "majd elhagyom, ha nagyobbak lesznek a gyerekek" és az "idegileg gyenge az asszony félek, öngyilkos lesz". :)
A kérdező hozzászólása: Szerinted erdekel ?
Magányos vagyok, de egy ilyen nõ, mint te, nem kellene!
6-os vagyok és én pont voltam hasonló helyzetben, ráadásul még pont ilyen idõsen is. Mégis ellen tudtam állni, nem is a fene nagy tisztességem miatt, de valahogy akármilyen szerelmes is voltam, nem volt kedvem olyan férfival ágyba bújni, aki utána hazamegy, átöleli, megpuszilja az asszonyt és mellette alszik el. A feleséggel szemben is tisztességtelennek éreztem, de pláne magammal szemben, hogy olyan szintre alázzam magam, hogy másodhegedûs legyek. Nagyon-nagyon nem bántam meg, hogy így döntöttem. Nem vagyok én sem szent, egyedülállóként volt néhány alkalmi kapcsolatom elismerem, de egyedülálló férfiakkal. Mindenkinek más fér bele az értékrendjébe. Én nem ítéllek el, kérdezõ, csak sajnállak, mint ahogy a "szerelmed" feleségét is sajnálom. A pasit nem sajnálom, ha tényleg annyira szeret, dönthetett volna melletted is, de õ a kényelmesebb megoldást választotta.
A kérdező hozzászólása: 6os! Örülök, hogy te nem követted el az amit én. Biztos, hogy szerelmes voltál??? Biztos, hogy kellõképpen vonzódtál az adott személyhez??? Vagy csak egyszerûen sikerült megállnod??? Lényegtelen.. a lényeg ugyanaz ! :)
Mivel több évig tartott ez a vonzalom, biztos vonzalom volt. Hogy szerelem volt-e? Én akkor nagyon annak éreztem. Bár lehet, hogy csak magamat csaptam be. Ennyi évvel utána már inkább erre hajlok.
Kedves Kérdezõ! Akik nem olyan választ adnak ami neked tetszik, azok nem elítélnek, hanem látják a dolgokat külsõ szemmel, pártatlanul. Neked hiába mondjuk, hogy veszett ügy, mert rózsaszín köd van a szemeden. De lásd be, ennek nincs jövõje. Mi lehet a legjobb változat? A dugópartnere leszel? Amikor olyan kedve van, lefekszik veled aztán hazamegy, megteszi a feleségével is. Azért az elég szánalmas, ne add le ennyire az önbecsülésed. Gondold át. Ennek nincs jövõje, ha csak õ nem hajlandó otthagyni a családját érted.
42 pl. velem nem volt még ilyen :) Gondolom, akkor nálam van a hiba ugye?......Éreztem már vonzalmat nyilvánvalóan mások iránt, de valahogy õk pont szinglik voltak, vagy ha kapcsolatuk volt, én tiszteletben tudtam tartani.. egy korábbi válaszoló.
Ugyanmár, semmi baj, ma ez már normális, mi van akkor ha tönkre tesz egy családot?Szerintetek érdekli?Mindenki tudja hogy újra és újra meg fogod tenni függetlenül hogy itt mit mondanak, csak akkor lenne nagy pofára esés ha kiderülne hogy van még egy szeretõje, akkor legalább kicsit talán észhez térnél.
Akkor én hányszor megcsalhattam volna a páromat, de ember vagyok és tudok gondolkodni, s ha túl nagy a kísértés akkor inkább szakítok vele, mint átverjem
A kérdező hozzászólása: A felesegevel allitolag nem szexel. Ezt o mondta, es hallottam is. De vegulis ... a lenyegen ez sem valtoztat :(
9-es vagyok , mondtam már , hogy irigyek meg álszentek az emberek , ne foglalkozz velük. Jól tetted amit tettél , nincs ebben semmi különös.
63-as : Igen irigykedek , hogy nem lehetek egy 38 éves férfivel, akinek családja van(fõleg, hogy énis hím vagyok), és valószínû irigykedek arra is, hogy nem tehetek tönkre egy nagy családot. Teljesen jól tette, ez tök hétköznapi dolog :DD te defektes vagy.....
Írtad, hogy azt mondja, nem szexel a feleségével. Nos, ez nyílvánvaló hazugság. Írtad, hogy ez neked több, mint kefélés. Nos, neki tuti, hogy nem sokkal több.
Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy ez a tapasztalat késõbb még majd hasznos lehet számodra, hogy ha már érettebb nõként, feleségként, anyaként egy napon esetleg majd azzal szembesülsz, hogy a férjed hûtlen hozzád, esetleg egy nálad 15-20 évvel fiatalabb nõ karjaiban keresi a boldogságot. Egy ilyen élethelyzetben - amit egyébként természetesen nem kívánok sem Neked, sem másnak - Te már nyilván bölcsebben és megértõbben kezelnéd ezt a kérdést, mivel emlékeznél azokra az idõkre, amikor úgy érezted, úgy gondoltad, hogy "az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit, testét...". Egyébként én nem ítélkezem rajtad, rajtatok, de azt szerintem Te is tudod, hogy akárhány helytelenítõ, elítélõ, vagy éppen megértõ, együttérzõ véleményt, állásfoglalást kapsz is a történtekkel kapcsolatban itt a hozzászólóktól, a Te döntéseid felelõsségét és következményeit mindig neked kell vállalnod, és neked a saját lelkiismereted az, amivel szembe kell tudni nézni.
Azt nem értem mire ez a felháborodás amikor vannak mások akik sokkal cifrábbakat csinálnak, de az persze nem számit.. És ugye persze már nem egy ilyet láttunk, amikor boldog szeretõ családapa otthagyot csapott papot v kiért..Én senkit nem itéllek el, ehezz nincs is jogom, én az mondom elöször mindenki a maga háza táján sepregessen..
Az ilyesmi aljas dolog valójában. Lehet, hogy ha kiderül az egész csaldá darabokra hullik, és ebben neked vaskosan benne a kezed. (vagyis nem a kezed) Ha ebbõl baj lesz minimum négy ember életét teszed tönkre. Szerinted egy 38 éves férfi, és kb: egyidõs felesége ennyi idõsen úõjra tudja kezdeni az életét mással boldogan? És a két gyerekkel mi lesz? Erre nem mentség, hogy ki mennyire tudja irányitani a testét! A saját önzõségedért feláldozol négy sorsot. Eszedbe sem jutott igaz? Nah ezért vagy rossz ember
ma 11:39 Ha ügyesen titkolják akkor nem derülhet ki..
Kedves #78, ezzel azt mondod, ne válaszoljon senki az itteni kérdésekre, hanem törõdjön a maga dolgával? Ez az oldal pont arra van, hogy véleményeket, ötleteket ki lehessen kérni olyan ismeretlenektõl, akiknek adott esetben mégis adni fogsz a szavára. Kérdezõ: a lelkiismeret-furdalásnak van az a válfaja, amikor elkövetsz egy hibát egy idõpillanatban, azt megbánod és utána gyötör a lelkiismeret, mert tudod hogy rosszul tetted és ebbõl az következik hogy nem teszed meg többször. Téged gondolom már egy más szintû lelkiismeret nyom, mert nem egyszer döntöttél úgy, hogy válaszolsz egy házasember üzeneteire, találkozol vele, a szex után is tartjátok a kapcsolatot, és most sem azt látom a válaszaidból, hogy ostoroznád magad érte és a bûnbánat töltené ki minden gondolatodat... inkább próbálod megnyugtatni a lelkiismeretedet és talán valamiféle igazolást is keresel magadnak. Ebben segíthetnek az egyetértõ válaszolók, akik szerint nincs ebben semmi rossz és aki mást állít az álszent. Ezt egyébként nem értem, egy családban egy törés szerintem mindig rossz. Szóval ezt le kéne rendezned a saját lelkiismereteddel, hogy akkor az eredeti kérdés szerint, mennyire beteg dolog? és mire számíthatsz a jövõben? Mondjuk amikor a feleség rájön az egészre?
80 vagy igen. Megéri kockáztatni???
Skalp, ennyi vagy számára. Az állatok élnek teljesen ösztönösen, felelõtlenül. Az ember gondolkodik is az érzelmei mellett, ez teszi emberré, hogy tud mérlegelni. De ti csak mezei nyulak szintjén álltok.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak hülyéskednénk..... :)
Úristen még egy ! Ugye csak hülyéskedtek?
Szia! sajna nálam is ilyesmi a helyzet! én 21 õ 39 családos 2gyerek... de mégis nagyon jó együtt! De közben nagyon nehéz dolog is... Én nem lehetek vele... De ameddig lehet élvezni kell!!
Mégis mire legyek irigy te...? Egy 19 éves kis libára? Gondolkozz már.
Ugyan már magatoknak hazudtok , mikor az asszony mellett a fiatal csajokról ábrándoztok, szóval hol a hiba?
A kérdező hozzászólása: #65-ös! Légyszíves ne libázz már le, megköszönném. :)
Már bocsáss meg, de azt, ha valaki álmodozik ne keverd össze azzal, ha valaki meg is teszi lelkiismeret furdallás nélkül...
A kérdező hozzászólása: Lelkiismeret furdalás nélkül?????? én ezt NEM mondanám.. De igazából tökmindegy, hogy mit mondok én leszek a hibás. Nem tudom, ti még biztos sosem tetettek olyat, amit nem kellett volna épp ésszel és csak késõbb jöttetek rá, hogy talán ezt nem most és talán nem így kellett volna. Én sem direkt akartam ezt... ez csak jött.. ilyenkor kicsit elborul az ember agya sztem. Fõleg, hogy mi ezt húztuk vontuk hónapokon át..
Nem hibáztál, az vesse rád az elsõ követ......
Kérdezõ: Én az elõzõ válaszoló válaszára reagáltam....Õ írta, hogy más férjes ember is vágyakozhat más fiatal lányok után, ebbõl meg az következik, hogy õ rá érettem, hogy lelkiismered furdallás nélkül, szóval ez nem rád irányult.Mert ha téged furdall anélkül, hogy saját családod lenne, akkor õt mégjobban kellene... 68-as voltam.
jaj itt az "ó rá"-t a férjre érettem
Az én véleményem: egy utolsó büdös r1banc vagy! ;)
Szerintem szánalmas vagy. Felõlem lepontozhatsz, akkor is ez a véleményem. Sõt a férj még szánalmasabb. Sajnálom a feleséget meg a gyerekeket hogy egy ilyen utolsó senkiházi az apjuk/férje. Ezt gondolom.
Ez a pasi undorító, hogy feleség és gyerek mellett, egy 19 éves lány hülyít. Kár volt belemenned, csak rosszul járhatsz
9-es, neked sincs sok eszed, ha azt hiszed, a kérdezõ irigylésre méltó helyzetben van. Érzelmileg belebonyolódott a helyzetbe, olyasvalakibe szeretett bele, akivel nincs közös jövõjük. Baromira irigyelhetõ.
Jól tetted, ne legyen lelkiismeretfurdalásod.Nem is beteges.Egyszer élünk.Bár hosszú távlatokban nem szabad tervezned.Vigyázz, hogy le ne bukjatok.A sok álszent meg írkáljon amit akar.Annak is oka van, hogy a férfi veled ismerkedik.Akik elítélnek, csak irigylik azt amit más meg mer tenni.Senki sem jobb, csak sok az álszent, képmutató, hazug ember.Sok boldog órát.
Gondolhatod, hogy ez nem vezet semmi jóra. A feleségét, gyerekõcöket nem fogja otthagyni holmi 19 éves kislányért, ezt tudhatod. Egy játékszernek jó voltál neki, meg jó is lehetsz a továbbiakban. Ha ez elég neked az élettõl, hát akkor rajta, csináld! De ne csodálkozz, ha majd úgy érzed, hogy a világ ellened fordult.
Gondolom, aki a kis borsónyi agyával azt hiszi, hogy azért nem helyeseljük az ilyen kapcsolatokat, mert irigykedünk, nem asszisztálta még végig egy barátjánál sem, ahogy teljesen tönkrement egy ilyen kapcsolat végén.
az ilyeneknek mint te azt kívánom hogy ha egyszer családosak lesznek és lesznek gyerekeik, a férjük csalja õket egy hasonlóan fiatal nõvel :) és a lehetõ legszarabbul érezd magad miatta :)
a múltkor nem te kértél tanácsot hogy meg tedd-e?
Imádom az ennyire vicces helyzeteket, amikor egy naiv kis tinilány azt hiszi, hogy majd egy idõsebb férfi ott hagyja érte a családját, meg jóformán az eddig felépített életét, egy fiatal kis pUnciért. Álmodj királylány. És ezek után még mindig abban a hitben élsz, ha netán téged választ, akkor veled nem fogja ugyan ezt megcsinálni mint a mostani feleségével :) te se leszel fiatalabb, a szépség mulandó, és hidd el, hamar eltelnek az évek. De akkor ne lepõdj meg, ha Mr. Szívdöglesztõ apuci 50 évesen 20 éves kis lotyókat fog cumiztatni a vadiúj cabriojában, te meg mész a levesbe a gyerekeiddel együtt. Párszor jó voltál neki szexre, mert fiatal vagy, és befolyásolható, egyszóval : hülyíthetõ. Ja, és ha ez kiderül, merj elszámolni a következményekkel, vagyis a feleség reakciójával.
""De tudjátok az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit" " Ebben a definícióban ösztönlényre cserélném az érzõlényt.
és anyád aki szintén csalja apádat?
#9: szüleid hogy vannak? És a szüleid szeretõi?
De nem is értem... Hogy nem voltál tekintettel arra hogy családja van? Miért nem koptattad le vagy hanyagoltad AMIKOR ezt megtudtad?? Még MIELÕTT az a nagy szerelem kialakult volna ami miatt képes voltál annyira gátlástalan lotyó lenni, hogy figyelmen kívül hagytad hogy egy családos emberrel kavarsz. Miért??
Jah beteg is idióta dolog.
A pasitól beteg, hogy egy 19 éves lányt hülyít miközben van családja. Ráadásul neten sokkal könnyebb nemet mondani, megállni, mint élõben. Téged nem ítéllek el, tudom milyen az ha az embert elönti a vágy, ráadásul még nagyon fiatal vagy. De õ elég aljas lehet. Hogy kezdett ki veled? Neten? Vagy személyesen még? A másik pedig, ezt tanuld meg, ha valaki állandóan azt mondogatja hogy mennyire szeret, fõleg ha egybõl az elején, akkor ott valami nem stimmel, vszínû csak le akar fektetni. Nem tudom akar e még veled találkozni, lehet igen, mert egy 20 évvel fiatalabb az jó husi, de valószínû hogy õ nem érez irántad, max szimpátiát, amúgy meg tetszel neki. Szóval ne éld bele magad, és máskor próbálj ne belemenni ilyesmibe, mert lelkileg sérülni fogsz. 29n
Ha egy egyedülálló pasival kezdesz, a te dolgod. De szétrobbantani egy családot, ez aljasság! Fordított esetben te mit szólnál? Egyébként amit tettél, nem betegség, hanem Qrválkodás!
Borzalmasan buta nõ vagy. Foghatnám a korodra és a tapasztalanságodra, de nem akarok ezzel megsérteni nálad értelmesebb 19 éves lányokat. Mégis mit gondolsz, mi lesz ebbõl? Eleve szinte kizárt, hogy ott hagyja érted a családját, de ha még valami csoda folytán így is lenne, mire te erõd teljében levõ középkorú nõ leszel, õ már lassan bácsika. Tudom, most azt hiszed, akkor is szeretni fogod, de a valóság piszok kiábrándító tud lenni.... És akkor még ugye arról nem is beszéltünk, hogy milyen aljas dolog, amit csináltatok.
Családos pasival sosem kezd az ember!Ez alapszabály!Soha senkinek nincs joga szétrobbantani egy családot! Ha valami nem mûködik, akkor miért nem hagyta már eddig is ott? Szédített, te meg bedõltél neki, mint a kis bogárka, nyáron a lámpás fényének! S igen aki kikezd egy családos emberrel az az én szememben egy utolsó kis qrva!
"De tudjátok az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit" Már miért ne tudná? Akik nem tudják, azok az állatok. Állat-e vagy?
Jajjjj , mennyi álszent ember , irigyek vagytok rájuk , mert õk meg tették amirõl ti csak álmodoztok a férjetek, feleségetek mellett, az is szép dolog.
Ez elég beteg. Egyrészt, gondolj bele, neked is van családod, milyen érzés lenne ha az egyik szülõd egy veled egykorú lánnyal/fiúval csalja a másikat? Másrészt, érzõ lények vagyunk, nem ösztönlények. Uralkodni kell az ilyesmin. Harmadrészt. Csak dugni kellesz neki, akármit mondd. Szeret? kérd meg hogy vallja be otthon az igazat rólatok és aztán jöjjön össze veled. Azt fogja mondani, hogy dehát a család...kamuzik...akkor nem fontos a család amikor az ágyadba bújik? Ezt te csúnyán meg fogod szívni, legyél okosabb ennél 19 évesen ;)
Jo neked, hogy legalabb egy ejszakara de azzal lehettel aki oromet okoz neked. En bevallom irigylem azt, hogy meg merted tenni. Viszont ne remelj sokat a jovotol. Max b*sszal vele ameddig teheted es kesz.
Kedves Kérdezõ, én is voltam már nagyon szerelmes, olyan lányba is, akinek volt valakije (igaz, nem férje). Viszont volt bennem annyi tartás, hogy megvártam volna, amíg a halódó kapcsolatuk véget ér, addig csak sokat beszélgettem vele. Aztán végül együtt maradtak, én meg túltettem magam rajta, és megntem tovább. Szerintem ezt bárki meg tudja tenni, aki értelmi képességeinek birtokában van. A motivációt meg, ami emögött van, nevezhetjük úgy is, hogy erkölcs. Kár, hogy annyi embernek ez már semmit nem jelent, pl. azoknak akik álszentet kiáltanak a józan paraszti ésszel gondolkodókra! Szerintem mindenki sokkal boldogabb lenne, ha ilyen kereteket betartanánk! Bár akkor ez a kérdéskategória üres és unalmas lenne :P
A kérdező hozzászólása: Lehet elõítéleteskedni, de amikor ott áll elõtted egy olyan ember aki számodra nem tabu, nem olyan egyszerû ...!!!!
Belegondoltál te már egyáltalán abba, hogy amikor éppen rá vágysz, az érintésére, és a szeretetére, akkor épp az asszonnyal van, netán romantikáznak? Lefeküdtél már úgy aludni, hogy tisztában voltál vele, hogy mivan, ha most épp a feleségével szeretkezik? Belegondoltál te már abba, hogy mivan, ha most épp az imádott feleségét döngeti, és azt mondogatja neki, hogy "szeretlek"? Ha meg de adj isten rád gondol, akkor is csak nevet magában rajtad? Ostoba. Vedd ki a bilibõl a kezed, és nõj már fel végre. Egyáltalán meg, a kérdésnek mi értelme? Elmesélted a nagyszerû naiv kis sztoridat, hogy hogyan vagy részese 3 ember átverésének, és válaszokra vársz, azzal a címszóval, hogy "mit gondoltok?" Mégis mit gondolnánk? 10/10 ember azt mondja, hogy egy hülye vagy, meg a hûséges szerelmed is, te mégis kimagyarázod magad, és a kifogásokat keresed. Másik opció, hogy azzal jössz nem sokára, hogy mi biztos irigyek, és féltékenyek vagyunk. Mire? Rád? Vagy õ rá? Vagy a szárnyaló, erkölcsös szerelmetekre? Ne viccelj már. Te és a nagyszerû szerelmed nem 1 embert tesztek tönkre, hanem minimum 3-at. Egy családot. Ha ezek a sorok eljutnak az agyadig, és feltudod mérni a helyzet súlyosságát, akkor még sem vagy reménytelen eset. De nem sok kilátást látok rá. Gondolkodj el ezen, és nézz a tükörbe, hogy mit mûvelsz/mûveltél, és a nagy szerelmed is.
Mostanság sajnos nagyon felszaporodtak az ilyen jellegû kérdések. Mi az lányok, mindenkinek hírtelen apakomplexusa lett? Most komolyan a két gyerek meg a feleség ezt érdemli?
A kérdező hozzászólása: Nem. Tény, hogy nem ezt.
Annyi sok magányos férfi van! Miért nem ismersz meg másokat? Én is egyedül vagyok! Nem értem a nõket! Mindegyik meg van bolondulva?
Én is megtettem, egy sokkal fiatalabb férjes nõvel.Jó volt, nem bántam meg.Nem sajnálom sem a férjét, sem a nõt, senkit.Mindenki maga dönt.Senki nem itélheti el a hapsit sem, fõleg olyanok akik titokban a tinipornot lesik, és miközben az unalmas aszonyukat dugják arra gondolnak.Sem azok a nõk akik arról álmodoznak, hogy valaki öszintén szeresse, még akkor is, ha ez illuzió.
A kérdező hozzászólása: Végre valaki aki nem ítél el azonnal.
gerinctelen apu és a buta liba
Csak õ kell tûzön-vízen át, bárki, bármit is szól? bemutatnád otthon? Összeköltöznél vele? Felvállalnád a haverok és ország-világ elõtt, hogy egy nálad majd 20 évvel öregebb, elvált, két gyerekes családapával élj? Ha gondolkodás nélkül igen a válasz, akkor ez tényleg szerelem. Ha nem, akkor csak egy érdekes kis kaland volt. Jó volt, amíg tartott, de semmi több.
A kérdező hozzászólása: Nem élem bele magam, nincs miért... Tisztában vagyok vele, hogy felesége, családja van. Nem egyszerû ez.
Nincs új a nap alatt! Ez mindenkinek szól, aki más felett ítélkezik! Fõleg, ha ezt csúnyán teszi. Soha nem tudhatjátok, hogy mikor kerültök ilyen, vagy hasonló, esetleg durvább helyzetbe. Lehet véleménye mindenkinek, de ne ítéljetek és ne mocskolódjatok. Egyébként az én véleményem is az, hogy nincs ebben a kapcsolatban jövõ, de szerelmes lehet az ember 19 és 38 éves korában is. Az is borítékolható, ha kiderül, akkor nagy botrány lesz. Azt, hogy ki kit fog választani nem tudhatjuk. Sajnos segíteni sem tudunk. Az élet majd eldönti a játékot, mint ahogy már számtalanszor megtette. És Veletek ítélkezõkkel is meg fogja tenni! :-)
A kérdező hozzászólása: Hm, sejtettem, hogy inkább negatív szavakat fogok kapni, mindenesetre köszi.. :) Igazatok lehet, de higgyétek el, érzem/tem, hogy szeret.Ez nem szimplán csak szex volt.
Megismerhetlek? Küldesz képet?
A kérdező hozzászólása: Nem...nem akarok ismerkedni.
Ha szeretne, akkor elõször is ott hagyta volna a feleségét!Majd utána bújt volna veled ágyba!Ne légy már ennyire naív!Pár körre jó vagy, majd pápás!
A kérdező hozzászólása: Nana...
Ennyi idõsen lehetne több eszed is. Ennek semmi köze a szerelemhez. Neki te nem voltál más, csak egy kis üde színfolt az asszony mellett. Te meg de szereted õt? Aha, persze… Végig mennél vele az utcán? Bemutatnád a haveroknak, szülõknek? Felvállalnád nyíltan? Odaállnál a feleség elé? És õ megtenné érted ugyanezt? Kétlem. Imponált, hogy veled kezd egy tapasztalt férfi. Meg olyan izgi is volt, hogy titokban…. Mivel már 38, tudta, hogy hova kell nyúlni… de ettõl az, amit ti csináltatok, még nem szeretkezés volt… Persze, lehet az ember szerelmes, bármenny idõsen, de ez szerintem nem szerelem egyik részrõl sem. Ha szeretett volna, akkor most melletted feküdne seténként és nem az asszony mellett.
"Igazatok lehet, de higgyétek el, érzem/tem, hogy szeret.Ez nem szimplán csak szex volt." Mindenki így érzi. Aztán hogy mi lesz belõle, az más kérdés. Mindenesetre én azt tanácsolom és nem azért, hogy ítélkezzek, hogy ne éld azért nagyon bele magad.
Emberek! Ti sosem voltatok még hasonló helyzetben? Sosem volt, hogy ellenállhatatlan vonzalmat éreztetek valaki iránt? Hogy mindig õ járt a fejetekben, és amikor rátok nézett, lebegtetek? És mivel tudtátok, hogy ez tilos, próbáltátok elfojtani, de csak még erõsebb lett? És nem, nem érdekelt másik ember, akkor is csak õ, és õ. És amikor mégis engedtetek, az maga volt az igazi boldogság... Ne ítélkezzen az, aki még nem élt át hasonlót. Lehet vannak páran, akik valóban megtudják állni, de sajnos ez sokaknál nem ilyen egyszerû. Az érzelmeket nem mindig lehet irányítani, ha már elindultak. Megállni itt egészen az elején kell, amikor érezzük, hogy a másik (esetleg mi magunk) többet akar, és amég mi nem érzünk iránta semmit. De ha megvan a vonzalom, akkor talán már ez is késõ. Azt nagyon nehéz leküzdeni. A férfi szándékait nem ismerem, valószínû tényleg csak unja az asszony, meg a gyerekzsivajt (arra sem ez a megoldás), de még az se kizárt, hogy õ is érezzen valamit. A lány pedig egyértelmûen egy érzelem irányította, tapasztalatlan ember, aki nagyon vágyott a szeretetre és/vagy egy kis izgalomra. Ezért nem kell elítélni, szerintem ilyen bárkivel elõfordulhat. Elvégre egy házas ember se veszti el nemi jellegeit, se külsõleg, se kisugárzásra. A férfit jobban elítélem, bár ehhez az õ verzióját is ismerni kéne, mert olvastam már itt olyan házasokat, akiknek maguknak is kínszenvedés egy váratlanul jött szerelem. Velem is csaltak már, és én is csaltam már, így nagyjából át tudom érezni a helyzetet, azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok, és nem is voltam még házas. 29n
-Szeretlek - Én is Öcsi. XD
Mondd el neki
Elmondhatod, nem vesztessz semmit. Annyit viszont nyersz, hogy tisztán fogo látni a dolgokat.
"tetszik, bejön, szeretem, stb." "Még alig ismerem" elégé paradoxon Esélyed kb 1-2 % 15 évesen egy 19 éves csajnál.. csajok nagy általánosságba.. idõsebb srácokat kedvelik vagy velük egykorúakat.. max 1 év minusz , de nem 20 év alatt..
Hát szerintem személyesen mondd el neki, de 15 évesen nem sok esélyed van a csajnál (99, 9%-uk eleve kizárja azt a lehetõséget, hogy egy kapcsolatban õ legyen az idõsebb). Szóval fel a fejjel, majd jön valaki más helyette 20F
mondd el neki az igazat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!