Találatok a következő kifejezésre: 19 eves es meg nem volt (31 db)

Most már egyedül döglesz meg.
Nem nagyon hiszem el, hogy 19 évesen még senkinek se tetszettél. Inkább senki nem volt elég jó neked.
Kétlem, hogy egyedül maradnál. :) Rengeteg pasi van odakint, majd csak sikerül olyannal összefutni, akivel kölcsönös a vonzalom. Emellett szerintem itt is elég levelet fogsz kapni, még válogathatsz is. :D 19 évesen elég fiatal vagy még, mondjuk én néha 26 évesen is így gondolom, bár ez most nem fontos, mert nem azért van, mert egy csaj se érdeklõdött volna eddig... De azért én se adom fel.
10.És úgy tudom mindenhez két ember kell nem? Akkor mirõl beszélsz?
14:09, arról hogy a sztereotípia mégsem sztereotípia. És ahogy írtam, nem 1-2 emberrõl hanem jóval többrõl van szó :)
Ismerkedünk :) Írj, sosem lehet tudni... :) 23/F
Egyedül maradsz mint én. 23/F Azért megírhatod hol laksz, hátha tudunk rajta változtatni. :)
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi :) nem Magyarországon lakom :/
Sajnálom! Azért sok szerencsét! :)
Talán legyél nyitottabb, kezdeményezõbb.
11:46, ehhez képest igen fura hogy az összes pénzes pasasnak van csaja, a legtöbbnek 3-4 is egyszerre
xd
Én is szûz vagyok és lány, szóval nem vagy egyedül
Te is tudod a választ. Ne sajnáltasd magad! Keress egy csajszit! Hosszú még az élet. Ha 80 éves lennél se kellene pánikolnod. Ha tudod mit akarsz akkor már csak tenni kell érte. Hajrá!
Legyen jó sok lóvéd, és akkor lesz csajod is, tapasztalat.
Nem a pénz miatt lesz valakinek barátnõje, nagy tévedésben éltek fiúk
19 évesen azért még messze vagy a haláltól. Van, aki 70 éves kor felett találja meg az igazit. Meg nem érdemes leállni az elsõ jöttmenttel, hanem az igazit, életed párját kell megtalálnod.
A kérdező hozzászólása: Koszi a normálos válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: A gond az hogy csaj vagyok XD
19 évesen még bõven van idõ. :)

A barátom 19 éves, és előttem nem volt senkije. Több mint 1 éve együtt vagyunk. Attol félek, hogy meg fog csalni, puszta kíváncsiságból, hogy milyen lehet más lánnyal. Szerintetek jót tenne ha tartanánk egy kis szünetet amikor azt csinál amit akar?

Természetesen nagyon rosszul esne, és tudom, hogy egyébként nem tenne ilyet, de félek hogy egyszer részegen ha alkalma adódik kipróbálja egy másik lánnyal is... Egyébként talán még jól is járnék ha szerezne egy kis tapasztalatot másoktól is, és ha szeretjük egymást akkor elvileg ezt is túl kéne élnie a kapcsolatunknak nem? Lehet, hogy ostoba ötlet, de a bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi:/ :(

Legjobb válasz: ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.

ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.
Nehéz ez. De szerintem megbánnád, sõt. Ha ugy is döntesz hogy kell ez a szünet, és õ is benne van, akkor lehet rákap az ízére és ott hagy. Az is lehet, hogy nem tenné meg. De szerintem itt inkább magadban keress olyan dolgokat, amik felpezsdítik a kapcsolatot. Fõleg ágyban, mutass újat, elégisd ki, stb.
Ne haragudj meg érte, de Te nem vagy normális, hogy el próbálod cseszni azt, ami jelenleg jó. Mi lesz, ha azt fogja hinni, hogy azért dobod el "kis idõre", mert már nem szereted igazán? Becsajozik nagy nehezen, majd lelép a másikkal, aki nem gondolkozik ilyeneken. Merthogy erre is van esély. Mérlegelj!
Ez az ötlet egy kissé egoistának tûnik, ráadásul nem veszed figyelembe a pasid érzéseit. Gondold el, valószínûleg õ is szeret téged. Ha felajánlod ezt neki, akkor élsz azzal a sztereotípiával, miszerint a pasinak csak szex kell. Nyilván ezen elkezd gondolkozni (hacsak nem beszélitek át alaposan.) Ha meg téged szeret, akkor nem fogja kihasználni ezt a szabadságot sem. (Ha nekem ajánlaná fel ezt a barátnõm, akkor visszautasítanám, bár nekem is õ az elsõ, nem volt rajta kívül szexuális kapcsolatom senkivel. Szünet így, szünet úgy, ha csak rá vágyok, akkor nem fekszem le mással.)
Ha én lennék a pasid, kiröhögnélek emiatt, és talán ki is dobnálak. mi az hogy "szünet2 egy párkapcsolatban. Ez nem film, amit megállítok ha ki kell mennem wc-re. Ha meg megcsal a "szünet" alatt, akkro mit csinálsz? Visszatekered? Vagy el tudod viselni hogy félredugott.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak annyit, hogy ha nem vetted volna észre ez nekem is ugyanúgy szarul esne, nyilván nem azért csinálom mert imádok kínozni másokat, de veled nagyon [email protected] a nõk, ha csak ilyen undorítóm alpári módon tudsz nyilatkozni róluk. Remélem anyukádról is hansonlóan gondolkodnak a férfiak.
Láttad azt a filmet hogy Elhajlási engedély? pont az amit te találtál ki hogy tartasz szünetet és a fickód azalatt azt csinál amit akar.

19 eves vagyok, es meg nem volt orgazmusom, a parommal most koltoztunk ossze, talan, igy ossze jon? Ha tobb idot vaunk egyutt? Mar 1 eve szeressuk egymast, nagyon, es azt akarom ne valtozzon ez csak a sex miatt!

Legjobb válasz: Szia.Én 21 éves vagyok,és nekem is van barátom,de mióta szexuális életet élek,nem volt hüvelyi orgazmusom,csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni,mégjobban elengeded magad,megismeri még joban a tested,és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)

Szia.Én 21 éves vagyok, és nekem is van barátom, de mióta szexuális életet élek, nem volt hüvelyi orgazmusom, csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni, mégjobban elengeded magad, megismeri még joban a tested, és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)
Így legalább több idõt tudtok együtt tölteni és a szexre is több idõt tudtok szánni, jobban megismeritek egymás szokásait. Remélem összejön a dolog!
Mi 3 éve vagyunk együtt.Az elsõ 1-2 hónaptól eltekintve szinte mindig van orgazmusom. Mindig figyel rám, és én is kitapasztaltam hogy a legjobb nekem. Ezt õ is tudja.Megvárja hogy nekem is jó legyen. Tudja a pasid hogy neked nincs? Vagy színleled? Mert ha nem elkellene neki mondanod .csak szóbol ért az ember.
1. amikor nincs otthon, nyúlj magadhoz. õ honnan tudná, mi a jó neked, ha még te se tudod? 2. ha már magadnak megy, akkor mutasd meg a párodnak is, hogyan szeretnéd.
a helyesírásod alapján te azon kisebbséghez tartozol akiknek nem nagyon fog sikerülni


Mit tegyek? 19 éves lány vagyok és még nem volt barátom. És már nagyon szeretnék.

Eléggé csendes, bátortalan és visszahúzodó vagyok és semmi önbizalmam. Nemtudom miért de nemtudok ezen változtatni. Valami megoldás van erre?

Legjobb válasz: Ne csak a legjóképûbb fiúkat vedd észre!

Ne csak a legjóképûbb fiúkat vedd észre!
írj ide. :D elõször is: elfelejteni sosem fogod de túl lehet jutni rajta és nem fog zavarni. nagyon nem ugyanaz. hát járj el valahova nem feltétlenül bulizni hanem ûzz vmi hobbit akkor legalább ha eközben találkozol / látsz meg vkit aki érdekel akkor van téma is kapásból.
KB mindent leírtál, amin változtatni kéne. Járj el szórakozni és próbálj feloldódni. Nem kell fosni a szót ahhoz, hogy észrevegyenek, sõt sokszor jó is mert titokzatos hatása van. Persze sokat dob a külsõ, így nem árt arra is "rágyúrni", legyen stílusod és egyéniséged, legyél normális és nyitott.
Én olyan vagyok mint te, csak férfi kiszerelésben. A változásról az a véleményem, hogy én nem fogok direkt megváltozni, majd valaki elfogad így is. 19/F
Hogy mit tegyél? Hallagsd ezt: http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts Vagy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=cjVQ36NhbMk De a problémádra válaszolva, próbáld meg elengedni magad, (ez lehet hülyén fog hangzani, de nekem bevált, mert sokkal jobb napon tõle)minden reggel állj meg a tükör elõtt, néz beée és mond el, hogy jócsaj, jónapod lesz, tudsz beszélgeti, nem égsz le senki elõtt. (a szöveged változtathatod, nekem ezekkel voltak gondjaim)
Járj el otthonról.Én nem nagyon mozdultam ki soha, néha elmentem rokonaimhoz, meg barátaimmal csavarogni, de egyszer amikor rászántam magam, hogy ismerõseimmel elmenjek bulizni akkor érdeklõdött irántam egy lány, hozzáteszem 14-15 éves korom óta nagy ívben lesz*rtak a lányok, de arra valahogy az is rájátszott, hogy olyan középiskolába mentem ahol szinte csak fiúk vannak(legfeljebb 20 lány volt az egész iskolában). Nem feltétlenül kell bulizni menned, elég ha elmész könyvtárba vagy valami átlagosabb helyre. Azon a fiún meg tedd túl magad, mert szerintem aki a múltban él annak nincs jövõje. 21/F

19 éves lánynál ciki, ha szűz és még nem volt barátja?

A környezetemben már mindenkinek volt/van. Velem van a baj?

Legjobb válasz: ha itt kérdezgeted, akkor az már ciki

ha itt kérdezgeted, akkor az már ciki
Biztos van valami oka. Ha vár az igazira az nem baj, de ha képtelen kijönni az emberekkel és azért nem volt még semmi, akkor ott már bibi van.
Huuuh, de nagyon ciki.Hát ez nagyon ciki :D Nekem sem volt, pontosan 19 és pár hónapos koromig.Nem vágytam rá.Aztán elkezdtem vágyni én is arra, hogy komoly kapcsolatom legyen.És buuuuummmm. 19 és félévesen már volt kapcsolatom, ami azóta is tart, azaz már lassan 4 éve. Most akkor én meg cikinek tarthatnám ennyi erõvel azt, aki egyidõs velem, és még nem volt komoly kapcsolat..Akkor az is ugyanolyan ciki... Ez nem egy olyan dolog amin ne lehetne változtatni. Nekem nem volt 19 éves koromig, valaki meg már 17 évesen pasizott.Akkor én 2 éves lemaradásban voltam? Hát bepótoltam 1 hónap alatt minden.Most ott tartunk, hogy õ azóta is ugyanazt az életet éli, és nem talál rá semmi komoly érzelem, míg én azóta én már úgymond letehetek az asztalra egy 4 éves párkapcsolatot. Mégsem cikizek le senkit, és magamnak sem tettem fel soha olyan kérdést, hogy ciki-e, hogy csak 1 fiúm volt még eddig?
Igen.
Kifejezetten örülnék egy ilyen lánynak :) 20/f
Már válaszoltam egy pont ilyen kérdésre ma...
Kedves Kérdezõ, Ha problémásnak érzed ezt az állapotot, akkor veled van a baj, mert nem teszel ellene. Feltételezem, hogy nem egyszerûen szexelni akarsz, hanem egy komoly kapcsolatot, melynek ez is része... Ebben az esetben nem veled van a baj, hanem azzal az eldobható generációval, melybe születtél. Nekem sincs könnyû dolgom, ahogy senkinek sem, aki gondolkodásra is használja az agyát, nem csak vegyületek hatásmechanizmusainak tesztelésére. Azt javaslom, hogy ne tedd alacsonyabbra a mércét csak azért, hogy legyen valakid (aki mellett nem biztos, hogy jól érzed magad/szellemi szükségleteidnek nem megfelelõ), a helyzet az, hogy ez késõbb sem lesz másképp... 24 F
Nem ciki de barátkozz
Nem, nem ciki.
Nem, ha te nem érzed annak. Van egyébként bármi olyan amirõl úgy gondolod, hogy gátolhat(ott) abban, hogy legyen?
Ahogy az elso mondja.. Szerintem azert baratnak kellett volna hogy legyen ilyen korban...:/ 17/l
Jól nézel ki vagy csúnya vagy?:D úgy is lesz valakid mit félsz... :D

19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, akkor most lúzer vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem ne parázz, amikor érezni fogod, akkor kell. :)

Szerintem ne parázz, amikor érezni fogod, akkor kell. :)
Miért lennél az? De legszebb éveidet pazarlod el így... bánni fogod majd egy két év múlva ha még mindig nincs senkid rájössz magadtól, hogy miért nincs és akkor joggal mondhatsz magadról véleményt. Errõl minden embernek más a véleménye szerintem. Attól függ milyen típus vagy, hogy élsz és hol! Tehát ha nem keresel vagy nincs lehetõség vagy faluban laksz vagy csak otthon ülsz állandóan. Lehet a te hibád is. Mindenkibe van valami. Csak nem biztos hogy mindenkinek arra van szüksége mint ami benned van. Kérdés hogy milyen ember vagy.
ha elhiszed, h az vagy, akkor az is vagy.
Van így 30 éves haverom is. Furcsa egy bogár, de nem tartom lúzernek...
Azert vagy luzer, mert ilyet kerdezel.
15 évesen kezdtem, mire 19 lettem már vagy 8-10 lányon voltam túl.
Nem vagy az.
"Szerintem pont hogy az a lúzer aki 30 meg 60 nõt dönt meg, mert nem bír egy normálisat találni aki kitart mellette." Igen a kövérek is ezt mondják. Õk nem dagadtak, csak nem tudnak lefogyni. Tipikus bénabéla válasz. Gratulálok. Légy boldog azzal akivel akarsz. Én az éretlen meg keresem a további lehetõségeket.
Nem vagy az.
Egyáltalán nem vagy lúzer! :)
Ez még normális, nem úgy, mint én, aki hamarosan 24et tölt be, és sose csókolózott nõvel.
YESYESYESYESYES
Még nem! De egy év múlva már igen! Úgyhogy hajrá!
2. oldalon a 3.-nak, ha valóban 1500 nõn lenne túl, akkor szó szerint beletörne a bicskája! Gondolkodjunk egy kicsit. Számoljuk átlag 1 percesnek (az egy szép kerek szám a 60s). Ha jól gondolkodok 37 óra alatt meg lehetne tenni, de úgy, ha a csóka csak feküdne, a nõk hosszú libasorban jönnének, és tömött sorokban távoznának. De a maradék 1490-nél a tizediknél már a golyói a torkában dobognának!X)
Nem vagy az.
Nem, nem vagy az!
Szerintem pont hogy az a lúzer aki 30 meg 60 nõt dönt meg, mert nem bír egy normálisat találni aki kitart mellette.
egyáltalán nem
Hát húzz bele mert 19 évesen még nem de a 20 már eléggé cink.:)
Hahahahahahahahahaha bocsi de hahahahahahahahhaha Ez egy értelmes válasz a kérdésedre. És igen az vagy!
16-25 éves kor közt azért az évi 3-7 lány a minimum. Addig nem kell lekötnöd magad. Ráérsz utána. Majd 40 évesen nem fogsz azon aggódni, hogy miket hagytál ki.
Dehogy vagy lúzer!
10-es, te ezt komolyan gondolod, hogy 25 éves korára egy pasinak 30-60 nõn túl kéne lennie? :O Elképesztõ... Kérdezõnek: Egyáltalán nem számít kikkel meg mikor jártál vagy nem jártál, és mennyi volt belõlük vagy esetleg nem volt egy se, úgysem amiatt fogják keresni a társaságod, hogy milyen az elõéleted. Ne hagyd hogy itt lelombozzanak, és letörjék az önbizalmad. Szerintem semmi gond ezzel, ha a fejedben minden rendben van és normális, gondolkodó és érzõ lény vagy, nem valami szélsõséges õrült, minden esélyed megvan rá hogy a közeljövõben összejöjjön valami. Nem kell ilyeneken görcsölni. Mellesleg az én volt középsulis osztálytársaimnak a többsége, de legalább a fele (nemtõl függetlenül), kb. a te korodban vetették magukat a párkapcsolatosdiba miután egyetemre kerültek, persze a fiúk azóta intenzívebben váltogatták a partnereiket, de ismerek olyat aki a mai napig is csak 1-2 kapcsolatot tud maga mögött. És ez a mi környékünkön nem ritka, igaz kisvárosiak vagyunk. Amúgy sem értem miért ennyire égetõ ez a téma manapság, én személyszerint kedvelem a szolídabb természetû embereket, nem tudom miért a nagypofájú nyomulósak a divatosak... 23/N
"10-es, te ezt komolyan gondolod, hogy 25 éves korára egy pasinak 30-60 nõn túl kéne lennie? :O Elképesztõ" IGEN nem csak így gondolom, hanem túl is vagyok. Nekem az a meglátásom, hogy annyi nõvel fekszem le, amennyivel csak tudok. Így késõbb nem fog hajtani a vérem(talán) De én kispályás vagyok. A hírességekhez képest, akik 35-40 éves korukra 1500-2000 nõn is túl vannak. Szóval kis lányka ne oktass ki másokat, mert te soha nem mozdultál ki a kis faludból.
"Szóval kis lányka ne oktass ki másokat, mert te soha nem mozdultál ki a kis faludból." Én egyáltalán nem oktattalak ki, legalábbis nem ez volt a szándékom. Csak valóban elképesztõnek tartom hogy szerinted ez az amihez tartani kéne magát másoknak is. Évi szinten 3-7 a minimum, ez a kijelentés olyan benyomást kelt, mintha azokat hülyébe néznéd aki nem hozza a hasonló teljesítményt. Az nekem teljesen mindegy hogy te mit csinálsz, de nem mindenkinek olyanok a szükségletei mint neked, attól meg nem leszel jobb vagy több másoknál ha 2000 nõt megdugsz. Ha neked ez így jó, akkor csináld, ámen, de nem kell felvágni vele vagy elbátortalanítani azt aki bizonytalanabb típus. A válaszodból kifolyólag nem tûnsz túl érettnek, de lehet hogy csak az értékrendünk különbözik túlságosan. Per pill sem otthon a "falumban" tengetem a napjaimat, én szeretem a nagyvárosi életstílust , de nem gondolom hogy ebbe feltétlenül beletartozna a "szexeljünk minnél több emberrel" felfogás.
49%-os valahogy nekem is egy éretlen gyereknek tûnik. csak nem azért, mert az is? :P
Én 20 vagyok és szintén a te cipõdben járok, de teszek rá! Ha nem lesz csajom akkor nem ennyi. Azokkal ne foglalkozz akik gáznak tartanak sz*rjál a véleményükre! A te életedrõl te döntesz nem más(jobbik esetben) és ha ebben nem lesz párod akkor nem, de akkor se lesz gáz!
Ez van.
egyszerû, bár érdekesen hangozhat bedobsz 1-2 sört, persze ne részegedj le, csak annyit igyál hogy jól érezd magad, de a csaj ne vegye észre, aztán ha elé állsz jön magától a duma, meglátod, ez tuti recept
megiszol 1-2 sört és büdös sörszagú a pofád. vodkát ajánlom ink !
És utána mosd meg a fogadat. Nekem bevállt ez a módszer.
Jah am a pia téll jó gátlásoldó!
Ja, igen, és egyszer elég lesz a kérdés. Hiába változtatod kérdésenként a korodat, de a többi szöveg ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: kösz mindent

Mi lehet velem a baj? 19 éves lány vagyok, és eddig még nem volt barátom. Közép suliban volt egy srác aki azt mondta "ilyen fejjel még az utcára sem mennék ki", ezóta teljesen visszahúzódó és félénk vagyok. Mivel akkor még rövid hajam volt.

ha megyek az utcán és csávók jönnek szembe akkor inkább átmegyek a másik oldalra vagy a földet bámulom.

Legjobb válasz: Szia! A lényeg, hogy felejtsd el azt, hogy csúnya vagy! Számomra nem létezik olyan. Megcsókolt, akkor nem lehetsz ronda, vagy csúnya. Ne add fel, ne a földet nézd, hanem a pasik szemét. (szemezés) Már aki tetszik neked. Hajrá, menni fog. Üdv, T

Szia! A lényeg, hogy felejtsd el azt, hogy csúnya vagy! Számomra nem létezik olyan. Megcsókolt, akkor nem lehetsz ronda, vagy csúnya. Ne add fel, ne a földet nézd, hanem a pasik szemét. (szemezés) Már aki tetszik neked. Hajrá, menni fog. Üdv, T
van, akinek késõbb sincs, úgyhogy ne aggódj, nem késtél le semmirõl.több önbizalom!
ha megcsókolt akkor nem vagy csúnya. hiszen a széplányokat csókolják. "Bulizni nem sûrûn járok" ha ez van akkor honnan veszed hogy nem szeretnek. azér mert 1 srácnak nem jöttél be? "hogy a történtek ellenére sem vagyunk mi egy pár." lehet hogy csak nem akart kihasználni, szerintem amenyire együdül érzed magad az elsõ jötment pasival lefeküdtél volna. "mit kellene tenne, hogy végre legyen valakim? " még többe próbálkozni, és nem félni. és ha a tényleg a barátnöd és bizol benne, akkor higyél neki. mert õ is megfogja unni a nyávogásodat egyszer és ott hagy.
Azt sose felejtsd el, hogy a 'csúnya' és 'szép' szavak relatív fogalmak! Biztos, hogy van olyan, akinek tetszel! Csak meg kell találni.
Szia, nekem is szóltak már be olyasmit, hogy "ilyen fejjel stb." pedig engem az emberek 95%-a kifejezetten jó külsejûnek tart. (Én is magamat. Sokkal jobban érzem magam, amióta van önbizalmam.) Úgyhogy ez nem jelent semmit a Te külsõdre nézve!!!! Valószínûleg az illetõ egyszerûen tapló barom volt, és kész, vagy más ok motiválta, valami más baja volt veled, nézeteltérés, stb. Ne hagyd, hogy egy ilyen egész életedben kihasson az önbizalmadra. Figyeld meg a saját belsõ és külsõ jó tulajdonságaidat, tudatosítsd, akár baráti, szülõi, stb. segítséggel a saját értékeidet!!! Testi, lelki, intellektuális téren! HA kell, fejleszd tovább magadat, DE a bõrödbõl ne bújj ki! MAradj önmagad! ÖNMAGAD bontakoztasd ki alehetõ legjobb verzióra :) A barátnõdre inkább hallgathatsz, mint egy rosszindulatú, tapló alakra. Sajnos vannak olyan pasik, akik szeretik a csajokat bulikban stb. kihasználni, és szerintem ocsmány viselkedés akár még smárolni is, ha a csaj nyilván komoly kapcsolatot szeretne. Ismerkedj tovább, és próbáld a beszélgetésre helyezni a hangsúlyt elsõ alkalommal. Persze búcsúzáskor a csók nem tilos, de azt vedd komolyan, aki a telefonszámodat kéri. Biztos lesz ilyen elõbb-utóbb. ÉS másutt is lehet ismerkedni, nem csak buliban - egyetem/iskola, könyvtár, rendezvények, baráti társaság, akárhol!
Sztem nem vagy csúny, mivel manapság már nem találni kifejezeten ronda lányt! lazíts, próbálj felpörögni, és mindig legyél vidám! Én legalábbis nagyon , , csípem" a vidám csajokat (21 éves pasi), igaz sajnos nekem se volt még bnõm...:S De nem vagyok elkeseredve, majd egyszer lesz:D
Szia! Ilyen idõsen nekem se volt önbizalmam. Én is kaptam ilyen "kedves" megjegyzést. Tudom milyen szar lehetett. Én fõleg a súlyommal nem voltam megelégedve. De elkezdtem tornázni, és eljutottam oda, hogy fogytam 23 kilót, sokkal izmosabb lettem. Így már jobban éreztem magam a bõrömben, felemelt fejjel, mosolyogva mentem az utcán és a pasik megnéztek! Ha nem tetszik magadon valami, akkor változtass! Tornázz, menj el kozmetikushoz, fodrászhoz, szerezz be pár új ruhát, ami jól áll stb. Hidd el, találsz maj olyan pasit, akinek tetszel. én is találtam ilyet, és olyan jó hallani, mikor azt mondja, hogy gyünyörû vagyok. Ne keseredj el! Sok sikert!
hát ha végülis én is az elsõ ilyen beszólásnál megtántorodtam volna akkor sose lett volna pasim!Szerintem is szemezz az olyan pasikkal akik bejönnek neked...De ha meg akarod tudni h tetszel egy pasinak egy régi praktika !véletlenül! elejted a pasi elõtt azt ami a kezedben van ha segít összeszedni akkor vagy udvarias vagy tetszel neki...És egy másik ha nem is ismered akkor is odadobhatsz egy Sziát szóval fel a fejjel...minden lány szép a maga módján csak meg kell találnia azt aki azt mondja neki h õ ilyen fejjel még egy szépségversenyre is benevezne...

Nem szűz fiúk! Nem örülnétek, ha a kiszemeltetek 19-20 évesen még szűz lenne, és még sosem volt kapcsolata?

Soha nem csókolózott, semmi intim dolga nem volt még egy fiúval sem. Tényleg, semmi. A válaszok 20-25 évesektől érdekelnének

Legjobb válasz: Azzal a lánnyal/nõvel járnék csak, akit szeretek. Ha meg szeretem, akkor lesz.rom, hogy szûz-e, vagy volt-e kapcsolata.

Azzal a lánnyal/nõvel járnék csak, akit szeretek. Ha meg szeretem, akkor lesz.rom, hogy szûz-e, vagy volt-e kapcsolata.
Ha eltekintünk attól, hogy koromnál fogva nem kezdenék ilyen fiatal lánnyal, nos, nem, nem örülnék különösebben - de nyilván nem is bánkódnék emiatt. Szerintem ez nem olyasmi, ami érték-kategória, inkább egy helyzet, egy állapot és kész.
Én örülnék 22/F
De örülnék
Egyrészt igen, mert még nem szedett össze semmi nyavaját. Másrészt nem, mert aki már gyakorlott, az biztosan jobb az ágyban, igazából mindkettõnek megvan a maga varázsa. Ha oda kerülnék, biztosan nem ezen múlna a dolog. (bacca meg, már elmúltam 25 :D )
én örülnék neki, régi vágyam egy érintetlen lány, akit megtaníthatnék mindenre.Természetesen rendes kapcsolatban.
Direkt diplomatikusan odaírtam, hogy "embere válogatja". Látom sokaknak nem megy itt a szövegértés, csak a lepontozás. 24F
Nem örülnék, nem akarnám tanítgatni sem pedig könyörögni hónapokat. Nem mellesleg pont az ilyen nõk lesznek azok, akik 5-6 év múlva, komolyabb szexuális tapasztalattal "felvértezve" vergõdnek majd, hogy nekik egy férfi márpedig férfi legyen a talpán, mert õk nem fognak senkinek tanítónénit játszani. Szóval oda-vissza nem mûködik a dolog. Szóval NEM!
Embere válogatja. Van, aki örülne, van aki nem. Személy szerint nem nagyon keltené fel az érdeklõdésem, nem akarok tanítóbácsit játszanim meg hónapokat várni, mire megengedje a lány, hogy a melltartóját levegyem etc, etc. 24F
#16 Mert ez a hozzáállás sokkal ritkább.
De mi abban a fura, hogy szûz, de mégse kéne rá hónapokat várni? Több ilyen lányt is ismerek, beleértve magamat is, akiket nagyon is érdekelt a szex, lett is volna lehetõsége csókra, szexre, stb. , de inkább megvártuk, hogy azzal a fiúval történjen, akibe szerelmesek vagyunk, és párkapcsolatban. Mivel vele akartam, igen, 19 évesen ezért 3 hét múlva szexeltünk.
Ha még jól is néz ki és kedves, akkor fõnyeremény lenne. Sajnos nemsok ilyennel találkoztam még! 24F
A kérdező hozzászólása: Igaz, szokatlan, de van ilyen :)
Az elképzelhetetlen, hogy kívánja a szexet és eddig senkivel nem volt még, még egy csók sem. Ez számomra egy kicsit furcsa.
A kérdező hozzászólása: Miért? elképzelhetetlen, hogy már kívánja a szexet?
Soha nem volt még pasival, de 2-3 hét után megdugatná magát. Ez számomra elképzelhetetlen :)
A kérdező hozzászólása: és ha nem kéne hónapokat várnotok? Max 2-3 hetet? Ráadásul ha a lány nem is lenne olyan félénk ha szexualitásról van szó...
18 éves voltam, kb 3 hete voltunk együtt és megtörtént.. 2-3 alkalommal kicsit gátlásos voltam, átbeszéltük hogy ne féljek..azóta is mûködik minden flottul.:)
jaj, majd én segítek az önbizalomyhiányodon.Úgyis ki vagyok már éhezve.. :S:DDDDD Hol laksz?:D
A kérdés nehéz, a választ meg csak te tudod rá. Mi csak tanácsokat tudunk adni. Elõször is mondjad meg honnan ismered, milyen viszonyban vagytok, láttátok-e már egymást élõben...
hát kevés az infó pl ki szomszéd ? sulibajár vagy?hol ismerted meg? és majd válszolok...
Keresd a társaságát, de ez mondjuk csak akk lehetséges, ha napi kapcsolatban vagytok pl. Vagy közeledj felé kedvesen, beszélj vele valami aktuális sulis témáról vagy valami akármi másról is. aztán majd kialakul vmi, és ha te is tetszel neki, akk azt ki fogja mutatni a lány, csak észre kell venni:) Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: hétvégenként egy kocsmába szoktunk járni, de még nem mertem megszólitani nem tudok mit mondani
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Hogy-hogy nem tudsz mit mondani neki? Nem azt írtad, hogy megszeretnéd ismerni?
nem kell félni ugyanúgy beszélgess vele, mintha csak az egyik haveroddal beszélgetnél. attól is függ hogy honnan ismered, mennyi a közös ismerõsötök és hogy az érdeklõdési körötök is ugyan az e. Kérdezgetheted hogy mi érdekli, mert mint tudjuk a legtöbb ember szeret önmagáról beszélni és szeretik hogyha érdeklõdnek irántuk. azt pedig ne lássa rajtad hogy kevés az önbizalmad. olyan ruhát vegyél fel amibe jól érzed magad de azért ne erõlködj és add önmagad!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!