Találatok a következő kifejezésre: 19 eves es meg nem (116 db)

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.
Most már egyedül döglesz meg.
Nem nagyon hiszem el, hogy 19 évesen még senkinek se tetszettél. Inkább senki nem volt elég jó neked.
Kétlem, hogy egyedül maradnál. :) Rengeteg pasi van odakint, majd csak sikerül olyannal összefutni, akivel kölcsönös a vonzalom. Emellett szerintem itt is elég levelet fogsz kapni, még válogathatsz is. :D 19 évesen elég fiatal vagy még, mondjuk én néha 26 évesen is így gondolom, bár ez most nem fontos, mert nem azért van, mert egy csaj se érdeklõdött volna eddig... De azért én se adom fel.
10.És úgy tudom mindenhez két ember kell nem? Akkor mirõl beszélsz?
14:09, arról hogy a sztereotípia mégsem sztereotípia. És ahogy írtam, nem 1-2 emberrõl hanem jóval többrõl van szó :)
Ismerkedünk :) Írj, sosem lehet tudni... :) 23/F
Egyedül maradsz mint én. 23/F Azért megírhatod hol laksz, hátha tudunk rajta változtatni. :)
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi :) nem Magyarországon lakom :/
Sajnálom! Azért sok szerencsét! :)
Talán legyél nyitottabb, kezdeményezõbb.
11:46, ehhez képest igen fura hogy az összes pénzes pasasnak van csaja, a legtöbbnek 3-4 is egyszerre
xd
Én is szûz vagyok és lány, szóval nem vagy egyedül
Te is tudod a választ. Ne sajnáltasd magad! Keress egy csajszit! Hosszú még az élet. Ha 80 éves lennél se kellene pánikolnod. Ha tudod mit akarsz akkor már csak tenni kell érte. Hajrá!
Legyen jó sok lóvéd, és akkor lesz csajod is, tapasztalat.
Nem a pénz miatt lesz valakinek barátnõje, nagy tévedésben éltek fiúk
19 évesen azért még messze vagy a haláltól. Van, aki 70 éves kor felett találja meg az igazit. Meg nem érdemes leállni az elsõ jöttmenttel, hanem az igazit, életed párját kell megtalálnod.
A kérdező hozzászólása: Koszi a normálos válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: A gond az hogy csaj vagyok XD
19 évesen még bõven van idõ. :)

A barátom 19 éves, és előttem nem volt senkije. Több mint 1 éve együtt vagyunk. Attol félek, hogy meg fog csalni, puszta kíváncsiságból, hogy milyen lehet más lánnyal. Szerintetek jót tenne ha tartanánk egy kis szünetet amikor azt csinál amit akar?

Természetesen nagyon rosszul esne, és tudom, hogy egyébként nem tenne ilyet, de félek hogy egyszer részegen ha alkalma adódik kipróbálja egy másik lánnyal is... Egyébként talán még jól is járnék ha szerezne egy kis tapasztalatot másoktól is, és ha szeretjük egymást akkor elvileg ezt is túl kéne élnie a kapcsolatunknak nem? Lehet, hogy ostoba ötlet, de a bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi:/ :(

Legjobb válasz: ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.

ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.
Nehéz ez. De szerintem megbánnád, sõt. Ha ugy is döntesz hogy kell ez a szünet, és õ is benne van, akkor lehet rákap az ízére és ott hagy. Az is lehet, hogy nem tenné meg. De szerintem itt inkább magadban keress olyan dolgokat, amik felpezsdítik a kapcsolatot. Fõleg ágyban, mutass újat, elégisd ki, stb.
Ne haragudj meg érte, de Te nem vagy normális, hogy el próbálod cseszni azt, ami jelenleg jó. Mi lesz, ha azt fogja hinni, hogy azért dobod el "kis idõre", mert már nem szereted igazán? Becsajozik nagy nehezen, majd lelép a másikkal, aki nem gondolkozik ilyeneken. Merthogy erre is van esély. Mérlegelj!
Ez az ötlet egy kissé egoistának tûnik, ráadásul nem veszed figyelembe a pasid érzéseit. Gondold el, valószínûleg õ is szeret téged. Ha felajánlod ezt neki, akkor élsz azzal a sztereotípiával, miszerint a pasinak csak szex kell. Nyilván ezen elkezd gondolkozni (hacsak nem beszélitek át alaposan.) Ha meg téged szeret, akkor nem fogja kihasználni ezt a szabadságot sem. (Ha nekem ajánlaná fel ezt a barátnõm, akkor visszautasítanám, bár nekem is õ az elsõ, nem volt rajta kívül szexuális kapcsolatom senkivel. Szünet így, szünet úgy, ha csak rá vágyok, akkor nem fekszem le mással.)
Ha én lennék a pasid, kiröhögnélek emiatt, és talán ki is dobnálak. mi az hogy "szünet2 egy párkapcsolatban. Ez nem film, amit megállítok ha ki kell mennem wc-re. Ha meg megcsal a "szünet" alatt, akkro mit csinálsz? Visszatekered? Vagy el tudod viselni hogy félredugott.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak annyit, hogy ha nem vetted volna észre ez nekem is ugyanúgy szarul esne, nyilván nem azért csinálom mert imádok kínozni másokat, de veled nagyon [email protected] a nõk, ha csak ilyen undorítóm alpári módon tudsz nyilatkozni róluk. Remélem anyukádról is hansonlóan gondolkodnak a férfiak.
Láttad azt a filmet hogy Elhajlási engedély? pont az amit te találtál ki hogy tartasz szünetet és a fickód azalatt azt csinál amit akar.

Gáz ha 19 éves vagyok (fiú) és még nem csòkolòztam?

Legjobb válasz: Gondolom, akkor még szûz vagy és még barátnõd se volt? Gáznak nem gáz, ha nem érzed annak, de én is 19 vok és énse és már szerintem gáz szoval én a húzz bele szekcióba tartozok.

Gondolom, akkor még szûz vagy és még barátnõd se volt? Gáznak nem gáz, ha nem érzed annak, de én is 19 vok és énse és már szerintem gáz szoval én a húzz bele szekcióba tartozok.
szerintem nem gáz én örülnék is egy ilyen pasinak:)
Nem te vagy az egyetlen!!.Majd fogsz ha eljön az ideje.
nem gáz. én örülnék egy ilyen fiunak. legalabb nem mentél végig minden k.rvan. :) :)
férfiegó meg a társadalom azt mondja h degááááz. amúgy meg gondolj amit akarsz, hiszel amiben akarsz, hiszel annak akinek akarsz. majd eldõl hogy gáz e ez neked vagy sem. meg akarsz e felelni a környezetednek vagy leszarod és mész a magad útján
Szerintem ez önmagában ne zavarjon, vagy legalábbis ne gáznak éld meg. Nem vagy ettõl férfiatlan. Engem a helyedben az zavarna, ha lenne konkrét lány, aki tetszik, de te neki nem, vagy ha már nagyon szeretethiányos vagy. Nekem legalábbis az utóbbi a rossz érzés. Én 18 vagyok és lány és ugyanúgy vagyok, mint te. Ne erõltesd, ne mutasd azt, hogy kétségbeesett vagy, mert akkor könnyen beléd rúghatnak. Te is válogass és ha valaki tényleg tetszik, akkor annál kezdeményezz bátran!
Dehogy gáz...Én 16 éves lány vagyok, és 14 évesen csókolóztam elõször, amit meg is bántam, és korai is volt a mostani eszemmel gondolkozva...azóta sem volt senki, és nem is csókolóztam azóta senkivel...szal no para...semmirõl nem késtél le...:D
21:57es vagyok. am meg nyilván sok ilyen ember vagy tehát nem vagy egyedül. a nyafogósaknak/finnyásoknak akik azt írják h legalább nem ment át rajta minden csaj. hát. ezzel is lehetne vitatkozni mert ez eléggé gyerekes felfogás h fuj már hozzáért más úgyhogy nekem nem kellesz... az a fontos hogy akkor és ott veled van, és téged szeret. állítom nektek kedves nyafisok, életetek szerelme valószínûleg egyolyan ember lesz aki 1, de valószínûbb h már több férfival/nõvel le is feküdt, sõt, orális szexet is gyakorolt már. tessék belegondolni és elfogadni a dolgokat, nem csak ti léteztek. 18/F
18 éves vagyok és még nekem sem volt barátnõm és elsõ csók sem volt még:( Hát mások szerint nem gáz, de én egy kicsit annak érzem és énis most bele húztam:D Bár lehet azért nem jön megint össze semmit mert most már nagyon akarom. 18/F
Azért kicsit cinkes
Gáznak nem annyira gáz. Én idén már a hatodik csajt dugom meg.
attól függ te hogy érzed. ha neked nem gáz akkor nem az. szerintem mondjuk 19 évesen már nehezebb elkezdeni tapasztalatot szerezni, mert 13-14 éves korban még mindenki béna és ez nem is érdekes vagy ciki de 19 évesen már azért elvárható egy kis tapasztalat. de sosem késõ. biztos találnál egy lányt, csak legyél nyitott, nem kell hogy életed szerelme legyen, ahhoz hogy megállapodhass valaki mellett, úgyis csomó tapasztalat kell úgyhogy ne várd az igazit . :)
helo én 16 éves srác vagyok. szerintem se nagy gáz én is csak így 16 évesen smároltam elsõnek. szerintem ez nem gáz most nekem is szokták ezt modnani hogy jaj csak 16 évesen... és????? [email protected] már le :D szerintem azt is csak azzal érdemes akivel úgy érzed hogy komolyabban tervezhetsz, nem csak erre kellenél neki, és te is szereted. ez az én véleményen és nyugi mindennek eljön a maga ideje :) 16/F
(Fiu/14) Hát nemtudom de én 12-évesen smároltam elõször most 14 vagyok és 9 csajjal smároltam... Szóval valaki ien valaki olyan! Nem Gáz.
18 évesen smároltam elõször, és megérte várni, mert nagyon jó volt :) Egytalán nem gáz.
Nem te vagy az elsõ ilyen és nem is az utolsó annak érzed persze de mások szemében nem az. sõõt... :) nyugi majd eljön a te idõd is :) Én igaz lány vagyok de én is 18 évesen csókolóztam elõször és a párom örült neki pl...
Nem, de biztos megvan az oka hogy miert nem. :)
de cukiii.es nem gaz:)
32 vagyok s szûz még nem gáz csak kellemetlen lesz neked is meg nekem is az elsõ csaj.
szerintem nem gáz 14 vagyok és lány, én 13 évesen smároltam elõször (nem bántam meg nagyon jó volt:D). hidd el neked is el jön az igazai és még örülni is fogsz neki, h nem hamarkodtad el a dolgot. járj nyitott szemmel, de ne keress görcsösen mert az csak ront a helyzeten. nincs senkire ráírva h csokolózott-e már vagy szûz-e még. Sok szerencsét!
ne foglalkozz te, én is 19 és még nem volt sem csók meg sem semmi. Egyelõre másegyéb jobban érdekel.
Szerintem nem gáz most nincs benne semmi ciki
Nem gáz én csókoloznék veled:) 19/L
Szerintem olyan nincs, hogy , , sok évet kihagytál", mint ahogy egy elõbbi hozzászóló írta, ez nem versenysport, hogy korán kell kezdeni... Én egy hónap múlva húsz leszek, és én sem csókolóztam még, mert nem találtam meg azt, akivel érdemes lenne. :) Szerintem nem gáz.
fiatal vagy es ilyen korban kellene igazan elni, nem 30 evesen mikor feleseged es gyereked lesz.
sok evet kihagytal, szal elegge. sztem gyujts ossze egy kis penzt es jarjal egy honapig rendszeresen prostikhoz. mert ha ossze akadsz egy csajjal aki meg tetszik is, tobbet fog elvarni toled mint egy 13 evestol, ha csak nem talalja izgatonak h tanitgathat mert akkor makod van. 20/f
szerintem nem bár én csak 17 vagyok de vágyok egy szeretöre és fiu.én nem öszevisszafikifaki...
Nyugiii haver:) Semmi gáz nincs ezzel...kicsit több mint 1 éve én is ebben a cipõben jártam:) Aztán összejött mégis és nem volt gázos:) Csókon kívül nekem se volt még semmi komolyabb de majd eljön az igazi, alkalmas ember:) Szal ne parázz:) 19/F
Szerintem se baj.Szerencses lesz majd az a bizonyos lany, akit eloszor csokolsz meg:) Az en baratom 18, es o sem csokolozott azelott, es olyan tokeletesre sikerult az elso, h nem is hittem el neki, h eloszor csinalja:)
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a jó tanácsokat.
gáz
Én 20F vagyok, és de szeretnék olyan lánnyal találkozni aki nem nézi le azt, hogy nekem se volt még bnõm, meg elsõ igazi csók! :/
Igen gáz.
Igen írtó gáz!!!Nagyon ciki, bocsi de ez a véleményem.SORRY és egy jó tanács szerezz egy csajt!!!!!!
Van egy 29 éves barátom (én F/28), aki 22 évesen csókolozott elõször, most már két éves házas és még mindig imádja azt a nõt, aki neki az elsõ és az egyetlen. Szerintem nem gáz, ha a komoly nõre vársz. Viszont ha esetleg belefutsz egy pláza ribancba, akkor ezzel ne dicsekedj neki:-)
Akik azt írták, hogy gáz, azoktól szeretném megkérdezni, hogy kábé hány éves korig nem gáz, ha még nem csókolóztak/szexeltek egyesek? Amúgy ez egy kissé nevettséges hozzáállás, mert ha mondjuk 16 éves korig muszáj elveszteni, akkor ez innentõl kezdve olyan mint egy beavatási szertartás, amiket mondjuk az afrikai törzsek csinálnak.... Különbözõek vagyunk és ezt jó lenne már végre felfogni. Valakinek ez könnyen megy és szimpla élvezeti cikként gondol rá, valakinek nagy és misztikus dolog. Valaki tovább érzi magát gyereknek, valaki magányosabb típus, míg más már 14 évesen úgy akar kinézni, mint az anyja és megõrül ha kettesben kell maradnia a gondolataival. Mindenkinek megvannak a gyengeségei és ezek mindenkinek máshol jönnek ki. Valaki például félénk lesz a szerelemben, szexben. Sokak szemében ettõl gáz, mások meg nem ezt nézik. Szerintem inkább vállald fel a gyengeséged magad elõtt és fogadd el, hogy ja, nem felelsz meg a hagyományos emberideálnak (mint olyan sokan, még ha nem is látszik rajtuk) és aztán folytasd az életed, ahogy tudod. Én nem tartanálak gáznak, megérteném, csak ne omolj össze és ne kezd ettõl egy szarnak érezni magad. És ehhez rohadt sok erõ kell, mert lesznek mindig, akik gázoznak majd. De szerintem aki elég bátor hogy önmaga maradjon, az férfiasabb, mint egy kigyúrt, igénytelen félállat, aki igénytelen nõkkel d.ug (persze ez most elég végletes példa volt, csak hogy megnyugtassalak) Ne ijedj meg és ne félj attól, hogy valami kimarad az életedbõl és rosszul csinálod a dolgokat, csináld tovább a dolgaidat úgy ahogy vagy és akkor találni fogsz egy lányt, aki szeretni fog magadért. Ha meg csak szex kell, azt nem nehéz megoldani, tényleg nem, csak nézd a bulikon, hogy csinálják azok, akiknek összejön.
Nem szexrõl beszélünk te bölcsember! Hanem csókolozásról. 18éves kortól felnõtt vagy és még nemvotl egy barátnõd az szerinted természetes? Már ovodába "pusziloznak" a gyerekek. 19 évesen szûznek lenni nem bûn, nem gáz de azért hogy barátnõ sincs az ciki
Asszem kitértem a szexre is, meg a járásra/csókolózásra is, mert nem írt annyit a problémájáról az illetõ, hogy meg tudjam állapítani, hogy mi zavarja legjobban. Ha mondjuk neki tetszik egy lány sokáig, csak nem jön össze a dolog, akkor simán elképzelhetõ, hogy igen 19 évesen még nincs senkije. Ráadásul ez elég nagy önbizalomhiányt is okozhat. Ez csak egy példa volt, a számtalan lehetséges közül, ráadásul nagyon sokan már a szüzességet is cikinek tartják ebben a korban, szóval jogos volt szerintem hogy errõl is írtam. Ha pedig erõlködve összejönne valakivel, akit nem szeret, az akár nagyon kegyetlen dolog is lehet, ha a másik viszont igen. Lehet hogy õ is "puszilkodott" óvodában, csak azt nem veszik csóknak és az hogy oviban valaki játszik-e papásmamást nem utal arra, hogy milyen lesz az illetõ a jövõben. Egyébként nem értem mért dühített fel ennyire egy olyan válasz, ami nem egyszavas volt és talán még megnyugtató is a kérdezõ számára. Talán te vagy a negatív ellenpélda, akirõl írtam? Bölcsember voltam... amúgy kösz
Mi ebben a ciki? szerintem egyáltalán nem gáz hogy nem csókolóztál még. Tudod van egy olyan mondás, hogy a férgekre rá kell taposni, hisz azért vannak a talpad alatt! Olyanokra gondolok mint a kedves elõzõ hozzászóló!
17:58 értettem
A kérdező hozzászólása: Talán nem kellett volna feltennem ezt a kérdést, mert egyes válaszolók miatt csak még rosszabbúl érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Én sem örülök ennek a dolognak, de sajnos ez vagyok én. Szerintem az a baj velem, hogy nem merek kezdeményezni.
bocsi de nem azért én 15 éves srác vok és már csókoloztam meg sexeltem is:Dnem keveset:P hat sztem nem gaz ha hiszel a mesékben hogy vársz az "nagy igazira" na csáó
Engem nem dühitett fel semmi.Csak az zavar hogy úgy jön ki, hogy még biztatjátok hogy ne csókolozzon közel 20 évesen.
G*eci gáz
Mennyi hülye van :D bár szerintem csak poénból írta 1-2, hogy gáz :D most arra bárki találhatna csajt, hogy éppen megtörténjen, amint írták sok olyan ember van aki egy diszkóban X pia után bármit beenged lába közé, de annak úgy mi értelme... 18/f
Figyelj Kérdezõ! Nyilván gondoltad, hogy sokan emiatt gáznak tartanak, hiszen azért is tetted fel ezt a kérdést, de szerintem nagyon sok normális, megnyugtató válasz is érkezett, ami azt mondja hogy ne görcsölj ezen, de azért bátran menj oda, ahhoz aki tetszik. Talán pont ez a baj veled, látod? Többségben vannak a normális válaszok, amikben tanácsokat is adnak, te viszont a 4 egyszavas "gázos" válasz miatt most rosszabbul érzed magad, mint korábban. Ezek alapján nehéz nem azt gondolni, hogy te egy kudarc után úgy összeomlassz, hogy nem is mersz többet próbálkozni, vagy ilyen válaszok miatt már eleve nincs önbizalmad. Nem lehet mindenkinek megfelelni, ezzel nézz szembe. Egyébként meg próbálkozz olyan lánynál, akinek szerinted hasonló problémái lehetnek mint neked (nem csak párkapcsolatra gondolok itt), mert akkor ketten együtt túljuthattok a nehézségeken. Nem is kell összejönni egy lánnyal muszájból, csak barátkozz velük, mert az is lehet, hogy túl misztifikálod õket. Ugyanolyan emberek vagyunk mint ti, szóval hajrá!
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! Én egy kicsit cikinek érzem, de nem annyira. Egyszer csak összejön.

19 eves vagyok, es meg nem volt orgazmusom, a parommal most koltoztunk ossze, talan, igy ossze jon? Ha tobb idot vaunk egyutt? Mar 1 eve szeressuk egymast, nagyon, es azt akarom ne valtozzon ez csak a sex miatt!

Legjobb válasz: Szia.Én 21 éves vagyok,és nekem is van barátom,de mióta szexuális életet élek,nem volt hüvelyi orgazmusom,csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni,mégjobban elengeded magad,megismeri még joban a tested,és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)

Szia.Én 21 éves vagyok, és nekem is van barátom, de mióta szexuális életet élek, nem volt hüvelyi orgazmusom, csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni, mégjobban elengeded magad, megismeri még joban a tested, és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)
Így legalább több idõt tudtok együtt tölteni és a szexre is több idõt tudtok szánni, jobban megismeritek egymás szokásait. Remélem összejön a dolog!
Mi 3 éve vagyunk együtt.Az elsõ 1-2 hónaptól eltekintve szinte mindig van orgazmusom. Mindig figyel rám, és én is kitapasztaltam hogy a legjobb nekem. Ezt õ is tudja.Megvárja hogy nekem is jó legyen. Tudja a pasid hogy neked nincs? Vagy színleled? Mert ha nem elkellene neki mondanod .csak szóbol ért az ember.
1. amikor nincs otthon, nyúlj magadhoz. õ honnan tudná, mi a jó neked, ha még te se tudod? 2. ha már magadnak megy, akkor mutasd meg a párodnak is, hogyan szeretnéd.
a helyesírásod alapján te azon kisebbséghez tartozol akiknek nem nagyon fog sikerülni

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Õ még "szűz", én viszont már rég nem. Mikor a szexhez jutunk, akkor lekókad a . Mit tegyek?

Mindent megpróbáltam már.Orálisan is kényeztettem,simogattam,nem is siettem el.Már 5x el?fordult,h miután felállt neki le is kókadt.Én nagyon vágyom rá,de már félek neki kezdeni,félek a kudarctól.Talán túlságosan teljesíteni akar,vagy fél.Nem értem. :(

Legjobb válasz: Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.

velünk pontosan ugyanez van!! :O én is mindent kipróbáltam mint te, de semmi nem használt... az alkohol nem tudom, nem biztos h jó ötlet-e mert ha nem az a baj h fél hanem vmi más akkor az alkohol csak még nehezebbé teheti.. Mióta van nektek ez a problémátok? nekünk több mint fél éve... én is tök tanácstalan vagyok.. :(
Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.
Nagyon egyszerû a dolog... Nem a péniszével van a gond... hanem azzal hogy szûz és nagyon rástresszel a dologra :) semmi gond nincs ezzel, csak fél és nagyon izgul tudat alatt hogy mi lesz ha.... Ha nagyon nem menne a dolog akkor vegyetek pár szem viagrát hogy beinduljon a dolog... attol nem lesz függõ... de ha meg pénz gondotok van akkor meglehet oldani azzal is hogy azt mondod neki: kicsim ha egyedûl kitudod verni akkor én is kitudom neked... bár elég rossz a pasinak hogy ezt halja de ez igy egy megoldás lehet. nem kell egybõl szexelni lehet petting is... csak probáld ellazitani... vagy igyon meg egy sõrt vagy ilyesmi hogy nyugisabb legyen... ez a megoldás.
Próbáljátok úgy, hogy elõtte iszik egy kis alkoholt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!Megpróbáljuk a sört is meg a viagrát is talán.Csak menjen már...:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb 3 hete, az alatt volt 5 alkalom.Gondoltam már mindenre.Hogy fél, vagy nem tetszem neki annyira.De nem.Mindent megpróbáltam és meséli mindig, h egyedül semmi gond nem volt.Szerintem egy jó kapcsolathoz a szex is hozzá tartozik, de itt nincs szex, pedig annyira kívánom õt és tudom, h õ is engem. tanácstalan vagyok. :(
Lehet érzelmi oka is, vagy merevedészavara van. Mért van idézõjelben a szûz?
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy volt petting is és biztatom is, nem is keveset.Ezért kédezem a ti véleményeteket.Mert már nem tudok mit kitalálni.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert ha egyedül van semmi gondja, csak ha velem van. :(
Próbálj meg szerezni viagrát /kb.feketén 3000ft-ért kapsz 1 db-ot!! De hidd el megéri! Én fiuként kiprobáltam milyen a hatása!!! Pazar!!! Órákig állt s orgazmuskor után sem lankadtam le!!! Próbáljátok ki!

Mi a véleményetek? 19 éves leszek és még nem feküdtem le egyetlen pasival sem.

lécci csak normális válaszokat irjatok. bunkók véleményére nem vagyok kiváncsi. köszi :)

Legjobb válasz: Az elsõ ironizált. Semmilyen véleményem nincs, nem az alapján ítélek meg valakit, hogy hány szexpartnere volt.

Én 21 évesen feküdtem le elõször valakivel, tökre nem érdekel ki mit gondol rólam. Aki ez alapján formál negatív véleményt egy emberrõl azzal amúgy sem szándékozom kapcsolatba kerülni. :)
Az elsõ ironizált. Semmilyen véleményem nincs, nem az alapján ítélek meg valakit, hogy hány szexpartnere volt.
Becsülendõ dolog :)
22 leszek és még nem feküdtem egy pasival sem, meg mással sem...na bumm. Ez most nem szenzáció kérdése. Én azt a személyt várom, aki szeret, te meg nem tudom kit vársz.
gratula, ezt inkább nem reklámoznám
Szerintem inkább becsülendõ dolog és nem égõ hogy nem adtad magad senkinek se oda egy kis idõ után. Nekem még nem volt barátnõm de ha lenne és 1 hónap múlva le akarna feküdni velem akkor elgondolkodnék, hogy vajon máskor is ezt csinálta?
A kérdező hozzászólása: több kommentet nem kérek :D tul sok hülyeség válasz volt :)
ciki, égõ, stb.gááááz.
szép is az.
életed végéig sráraz lesz a p
inád
szerintem ez jó dolog! ha tartogatod magad a leendõ férjednek, az egy nagyon jó döntés! nem kell a mai divat után menni, azért mert mások 14évesen már nem szûzek, te attól még normális embernek számítasz, hogy még nem szexeltél
leszarom. ennyi és nem több
En 20 evesen vesztettem el, akkor szegyeltem, de most alig, ha erdekel...azota is egyutt vagyunk, aminek mar 4 eve
lehet h csúnya vagy, azért, de igen egy kicsit se gáááázzzz...
szerintem is szégyeld el magad, szüleid pénzébõl éltél még 17évesen is. Más lányok már 15évesen elkezdik a konyhára is hozó és tapasztalat(+nemibetegség) gyûjtõ szexuális alapú szolgáltatást!
mondjuk inkább szûz csaj mint egy szakadék nagy lo*tyó, persze "komoly kapcsolat" esetében. különösebben nem tudok mit hozzászólni elvégre nem vagy halálos beteg vagy nemi beteg, csak nem voltál még férfival.
szégyelld magad!
# 7 itt vagyok!
sztem gáz, nekem azért ennyi idõsen volt rá igényem 21L
nem tudják mi a jó.
A kérdező hozzászólása: 10 válaszolónak. én is szeretnék lenni fiúval csak tudod itt nem becsülik meg a lányokat. kellesz egy éjszakára és utána meg mehetsz amerre akarsz. és én ezt nem akarom :)
már pedig olyan pasi nincs akinek odaadod magad és örökre veled marad, bocsi, ébresztõ.
Honnan tudod, hogy nem maradhatnak ilyen esetben együtt örökre? A jövõbe látsz vagy mi? Amúgy meg ha nem is örökre szóló kapcsolatot, de nem egyéjszakás dolgot keres a kérdezõ.
Hát ha így hozta a sors akkor ez van, nincs benne semmi szégyellnivaló sem :) Lehet hogy te konzervatívabb vagy.És legalább nem vagy egy ribanc akin végigment a fél város!De azért én nem is büszkélkednék vele, mert arra is utalhat hogy lúzer vagy ahhoz hogy összeszedj egy normálius pasit/párkapcsolatot hozz létre!
A kérdező hozzászólása: 15 válaszoló. nem állt szándékomban arra utalni hogy fu most milyen nagy szám vagyok :) eleve nem is tartom magam különlegesnek mindenkinek vannak hibái. és látom mások nem szégyellték ugyanazt leirni amit én :)
Ha gondolod változtathatok ezen az állapoton :O

Nagyon égő, ha 19 évesen még szűz vagyok és még nem is jártam senkivel? (1 lány)

Legjobb válasz: Te égõnek tartod??? Mert csak akkor égõ, ha annak tartod, nekünk meg semmi közünk hozzá!

Te égõnek tartod??? Mert csak akkor égõ, ha annak tartod, nekünk meg semmi közünk hozzá!
Szerintem az égõbb, akinek 19 évesen már van 3 gyereke 3 különbözõ apától..
Nem, nem égõ. Hány ilyen kérdés lesz már??? használd a keresõt, találsz ilyen kérdést és rengeteg választ is.
Szerintem se égõ :) Minden pasi annyi csajt akar betömni akit csak tud, de aztán igazán egy szûz lányt szeretne elvenni, legaléábbis olyat akire nem mutogatnak majd az utcán más pasik, hogy "ez nekem is megvolt".
Szia! Én egy 26 éves lány vagyok, és én 19 évesen veszítettem el a szüzességem, nem bántam meg, hogy nem adtam oda magam az elsõ pasinak, mert sokan szerettek volna lefektetni, de tudod, mindig a nõ dönt! Légy büszke erre, ellentétben a sok mai fiatallal....
mi az, hogy égõ? kinek mi köze hozzá, a te dolgod. és az valóban sokkal égõbb, hogy a sok tini orrba-szájba, és még büszkék is rá
Azért ne akarj apácazárdába vonulni. A szex egy marha jó dolog, ha jól és felelõsségteljesen csináljátok, hiba lenne kihagyni az életedbõl.
Nem égõ. Inkább várd meg az igazit mint, hogy utána megbánd.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Sajnos még én sem csókolóztam! Még semmit :( Nem értem miért, mikor tõlem 1000szer rondább lányoknak is van barátja. Na, mindegy. Csak attól félek, hogy majd kinevetnek. Nem akarom, hogy tudják. Ha nem mondom el, hogy még nem volt semmi, akkor arra rájön a partnerem?
Szia! Én 37 éves vagyok és 32 évesen vesztettem el a szüzességemet. Én nem éreztem égõnek, mert úgy gondoltam, hogy annak adom oda magam , aki igazán szeret. Azóta sem bántam meg, imádjuk egymást és van egy gyönyörû kisfiunk. Soha nem éreztem égõnek, hogy 32 éves koromig szûz voltam, inkább büszke vagyok magamra, hogy volt türelmem megvárni az igazit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Hú, (utolsó válaszoló) az tényleg sok :) de igazad van. Csak kár, hogy a mai világban ez "nem trendi" ... itt csak az ér valamit, aki ku... már elnézést. :( De olyan szépnek tûnik, ahogy így leírtad, hogy mennyit vártál az Igazira :) és ez jó :)
Hadd gratuláljak, ..amiért 32 éves korodig megfosztottad magad ettõl a csodálatos dologtól.
A kérdező hozzászólása: Hát én abszolút nem vagyok ilyen bújós "kiscica" ez van...
Egyáltalán nem égõ!!;) Kívánom neked, hogy megatláld azt, aki megérdemel téged..
Én majdnem 17 voltam amikor elõször csókolóztam és 18 évesen vesztettem el....én ezt is marha égõnek találtam, hiszen a barátnõim már szinte mindenen tul voltak....sokszor éreztem magam hülyén emiatt...aztán egy idõ után nem foglalkoztam ezzel és máris lett barátom...és azóta volt is néhány kapcsolatom..szóval szerintem ne görcsölj ezen, nem elvárás hogy 19 évesen illik már lefeküdni valakivel...Ne vegyél példát a sok tinirõl..akik a mai világban 13 évesen kezdik..-mert ez az égõ!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy :) Jó egy fiú véleményét is hallani errõl. A megismerkedés, hát nem tudom... ne vedd magadra, de nem nagyon szeretek neten ismerkedni és most nem is érzem úgy hogy készen állok egy kapcsolatra. Vagy bármire... De majd még meggondolom. Szia :)
Szia én egy 19 éves srác vagyok, és sztem abszolút nem gáz...viszont én szívesen megismerkednék veled ha benne lennél :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de miért gondoljátok azt hogy én nem akarok? Dehogynem. Csak még nem jött össze... meg elég idióta pasik nyomulnak rám akiktõl inkább undorodom, hát ez van. Aki meg tetszik annak nem kellek :)
ciki :)
Miért lenne égõ? Majd ha találsz egy olyan fiút, aki megérdemel, majd akkor jársz vele, aztán lesz, ami lesz. Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy a problémáddal. Az én legjobb három barátnõm sem járt még soha senkivel, mondjuk õk szeretnének, de hát nem jött még össze nekik. Én is 19 éves vagyok, és két hete ért véget az elsõ kapcsolatom. Úgyhogy nem vagy semmirõl sem lekésve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ez az utolsó eddig eszembe sem jutott, most úgy megkönnyebbültem :D ezekszerint én végigmehetek az utcán emelt fõvel :DD
A kérdező hozzászólása: Néha annak tartom, néha nem. :)
szia. én tizenöt éves vagyok.és úgy vagyok vele amig nem jön az igazi nem fekszek le senkivel... milesz ha 25 évesen vesztem el? semmi :P na ilyen felfogást kérünk puuszillak :) <3
A gubacsi út, vagy a Fóti ut ilyen-
Igen, a gubacsit én is tudom ajánlani.
Kék Osztriga Bár
A kék oszrigábol ne vigyél haza csajt, , , kellemetlen meglepetés érhet.
Diák vagy?Mert a lányok itt szeretik a deák igazolványt.
A kérdező hozzászólása: Miért a gubacsin mi van?
A gubacsin modellkiállítások vannak általában meg oda tapadnak a csajok kedves kérdezõ 3-as villamoson arrafelé mész és észreveheted, hogy egy csomó jó csaj tart arra villamossal. Jó szórakozást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!