Találatok a következő kifejezésre: 19 eves es meg (195 db)

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.
Most már egyedül döglesz meg.
Nem nagyon hiszem el, hogy 19 évesen még senkinek se tetszettél. Inkább senki nem volt elég jó neked.
Kétlem, hogy egyedül maradnál. :) Rengeteg pasi van odakint, majd csak sikerül olyannal összefutni, akivel kölcsönös a vonzalom. Emellett szerintem itt is elég levelet fogsz kapni, még válogathatsz is. :D 19 évesen elég fiatal vagy még, mondjuk én néha 26 évesen is így gondolom, bár ez most nem fontos, mert nem azért van, mert egy csaj se érdeklõdött volna eddig... De azért én se adom fel.
10.És úgy tudom mindenhez két ember kell nem? Akkor mirõl beszélsz?
14:09, arról hogy a sztereotípia mégsem sztereotípia. És ahogy írtam, nem 1-2 emberrõl hanem jóval többrõl van szó :)
Ismerkedünk :) Írj, sosem lehet tudni... :) 23/F
Egyedül maradsz mint én. 23/F Azért megírhatod hol laksz, hátha tudunk rajta változtatni. :)
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi :) nem Magyarországon lakom :/
Sajnálom! Azért sok szerencsét! :)
Talán legyél nyitottabb, kezdeményezõbb.
11:46, ehhez képest igen fura hogy az összes pénzes pasasnak van csaja, a legtöbbnek 3-4 is egyszerre
xd
Én is szûz vagyok és lány, szóval nem vagy egyedül
Te is tudod a választ. Ne sajnáltasd magad! Keress egy csajszit! Hosszú még az élet. Ha 80 éves lennél se kellene pánikolnod. Ha tudod mit akarsz akkor már csak tenni kell érte. Hajrá!
Legyen jó sok lóvéd, és akkor lesz csajod is, tapasztalat.
Nem a pénz miatt lesz valakinek barátnõje, nagy tévedésben éltek fiúk
19 évesen azért még messze vagy a haláltól. Van, aki 70 éves kor felett találja meg az igazit. Meg nem érdemes leállni az elsõ jöttmenttel, hanem az igazit, életed párját kell megtalálnod.
A kérdező hozzászólása: Koszi a normálos válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: A gond az hogy csaj vagyok XD
19 évesen még bõven van idõ. :)

Lefekudjek a szuz haverommal csak azert hogy jobban erezze magat, mert 19 eves es meg szuz?

az egyik haverom meg szuz...es mondta hogy siman lefekudt volna velem. volt ra alkalom...csak o nem akarta..de en nem tudtam hogy szuz..ti csinaltatok mar ilyet? csak igy engedte feltenni a kerdest. en inkabb arra lennek kivancsi hogy csinalt-e valaki ilyesmit es mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szerintem hagyd, hogy egy olyan lánynak adja, akit szeret majd.

Szerintem hagyd, hogy egy olyan lánynak adja, akit szeret majd.
Én meg 20 és Nyilas.
Ha lány vagy, õ meg fiú, akkor simán be lehet vállalni. De nehogy itten buzuljatok, vagy ilyesmi!
Kicsit késve válaszolok, de sebaj. Én is ebben a helyzetben vagyok, mint a fiú barátod, és biztos, hogy o orulne neked, ha lefekudnél vele. 20/F
megtettétek? milyen volt?
A kérdező hozzászólása: 17 :) ) egyebkent szinglik vagyunk mind2en...es en mondtam neki hogy csinalja olyannal akit szeret..merthogy ez szerintem szerelmet erdemel...nem hogy az elso..de hogy o nem mert ot mar nem erdekli..es lany vagyok:)
Nincs semmi baj a baráti szexel... ameddig mindkettem szinglik.
lány vagy? hány éves vagy? mennyire vagy tapasztalt?
neked talán nem lenne jó?
simán
neked mennyi partnered volt?

FIÚK! Járnátok egy olyan lánnyal aki 19 éves és még csak pettingelt (mindent beleértve), azaz szűz?

félek h ha a 23 éves barátom megtudja, nem fog örülni:S

Legjobb válasz: nem lehet elrontani ha nem parázol hanem úgy csinálod mintha már csináltad volna. ez kb olyan mint megtanulni a kezedbe venni a f*szt.

nem lehet elrontani ha nem parázol hanem úgy csinálod mintha már csináltad volna. ez kb olyan mint megtanulni a kezedbe venni a f*szt.
Add meg a számod!
IGEN!!! Küldd meg az elérhetõségét :)
Igen, boldogan járnék egy ilyen lánnyal. És ha egyszer úgy döntene, hogy nekem adja, én azt egy életre szóló aján- déknak tekinteném. Nagyon boldog lennék! Szerintem beszéld ezt meg a barátoddal, biztosan nagyon örülni fog! Majd figyeld csak meg! Ez egy olyan ajándék, olyan megtisztel- tetés, hogy a barátodat egész életében elöntheti a forró- ság, ha csak erre gondol is! A mai világban micsoda kincs!
egy normális srácnál nem oszt nem szoroz hogy szûz vagy-e vagy sem.
IGEN!!
Igen járnék, nem az számít, hogy szûz-e vagy nem... (sõt én örülnék is neki...), ha pedig a barátod emiatt kiakad, akkor nem is biztos hogy szeret.
Persze hogy járj vele!
IGEN, járnék! Szûznek lenni nem probléma, hanem "szûznek" lenni egy állapot. 19 évesen pedig még abszolút nem probléma/szégyen ha szûz valaki. (Plusz: Még mindig sokan 20 fölött veszítik el, függetlenül a sok 13-15 évesektõl áramló szexuális élmény ecsetelése ellenére.) Fõleg ha a lány a szûz, az a férfi számára még megtisztelõ is.
Boldogan! Ne izgulj, a szüzességed a végtelenségig becsü- letességedet bizonyítja! Bár én találkoznék egy ilyen lány- nyal, akirõl ennél biztosabban már nem is lehet tudni, hogy nem feküdt le mindenkivel, aki féldeci konyakot fizetett neki! Gratulálok az életviteledhez, a barátod pedig nagyon szerencsés, hogy ilyen lányra talált!

Engem nagyon idegesít az, hogy a 14 éves gyereke már orrba szájba basszák egymást, én meg 19 éves fejjel még 1 lány kezét sem fogtam még meg. Van rajtam kívül valaki aki még ugyan ilyen helyzetben van mint én és ugyan ezek a dolgok idegesítik? 19/F

Legjobb válasz: Mindkét dolog probléma, de a kettõ között nincs összefüggés. Tudod, az állítás és az indoklás külön igaz,de közöttük ok-okozati összefüggés nincs.

Mindkét dolog probléma, de a kettõ között nincs összefüggés. Tudod, az állítás és az indoklás külön igaz, de közöttük ok-okozati összefüggés nincs.
ejde irigyjancsi itt valaki
tucatribanc?Szerintem nagyon orulnel te annak is, ha egyaltalan rad neznenek:-))
A kérdező hozzászólása: uccsó nehogy azt hidd, hogy úgy nézek ki mint "1retardált gyp-s" ha hiszed ha nem már rengeteg alkalmam lett volna ilyen tucat ribancal összeállni, de mint már irtam hidegen hagynak.
Pedig ezekkel a tucatribancokkal kell kezdeni!Az elsõ adja át a kilincset a másodiknak és így tovább!Ha jól megrakod, akkor a jobbak sorba fognak állni! Akit meg lehet dgni azt meg is kell, mert késõbb megbánod!!! Vidéken még tucatribizlit sem fogsz találni, mert elhappolják elõled az élelmesebbek! Meg silányabb is a felhozatal! Ha BPesten nem fogsz csajt magadnak, az már komoly gond.
Veled bajok vannak agyilag nem kicsit! Az hogy Pesten nem találsz magadnak csajt az oltári nagy lúzerségre vall! A 14 évesek nem basszák egymást orrba szájba, csak az ilyen degenerált agybeteg képzelgõ [email protected] terjesztik ezt!
Ja, és még te idegeskedsz, ott vagy Pesten, tele van jó csajokkal, én meg itt élek Mucsán, és itt még a kecskék is jobban néznek ki, mint a nõk! Annyira csóró vagyok, hogy a szomszédos városba nem tudok felmenni, leghûségesebb barátnõm is Marok Batosz!! És még te panaszkodsz? Én Pesten [email protected]á qrnék minden nõt, te meg itt válogatsz? Milyen ember vagy te? Te nem is vagy tekintettel azokra, akik itt Mucsán élnek, és a kecskék maradtak nekik, mert a csajok olyan rondák, hogy pincébe kell zárni õket, nehogy a gyerekek sírva fakadjanak! Teeee, homokláda!
A kérdező hozzászólása: akkor cseréljünk gyere Pestre az én szobámba én meg megyek Mucsára. lehet sõt õszintén szólva lehet, hogy sokkal jobban tudnék érvényesülni a csúnyább lányok között. na mit szólsz?
mert ott mit csinálnál? plátói szerelmed lenne a kecskékkel vagy valamelyik százkilós paraszttal. szánalmas vagy, csak te hiszed magad jobbnak, de neked is sz;r, mert egy lúzer vagy, és kefélnél már, de nem tudsz, hiába hazudod be, hogy lett volna rá alkalmad. ha tényleg lett volna alkalmad, és nem használtad ki, akkor sincs semmi, nem szólhatsz be, amiért mások jól érzik magukat. mi jogod van rá?
Jó, kamuztam, gondoltam, levágod, hogy viccelõdöm, szerintem más értette... Nem élek Mucsán, itt élek Pesten, és van egy sanda gyanúm, hogy te aszexuális vagy. Most komolyan; ha adódik rá lehetõség, hogy megdugj egy ribit, aki jól néz ki, te inkább hazamész, bekapcsolod a gépet, és kivered? Mert ugye az embernek vannak szükségletei, mint például a szex. Nekem ne kamuzz, hogy te nem szoktál maszturbálni, mert szexelni biztosan nem szexelsz. Ha egy ilyen korú ember nem szexel, az bizony maszturbál. Inkább maszturbálsz életed végéig, semmint elkezdenél ÉLNI, és megdugnád a pesti ribiket? Tudod mi? Hazudsz. Szerintem nem adódott lehetõség arra, hogy te összeállj egy pesti [email protected] is. Ha meg adódott, akkor nagy valószínûséggel aszexuális vagy... Vagy komoly komplexusokkal szenvedsz, amit nem ártana kezelni. Ne a [email protected] kifogásokat keresd, hanem próbálj magadba nézni, és lásd be, hogy te valamit qrva szarul csinálsz, mert amit csinálsz, az helytelen. Nem igazán egészséges az, hogy egy ilyen korú srác csak maszturbál.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy kamuztál ironizáltam :D:D:D kemény szavak ezek amiket írsz. Rengeteg igazság van benne. De azt is tudni kell, hogy nem vagyok 1 rámenõs fajta....de ku.rvára nem. Lett volna össz vissz 3 lány aki biztosan lefeküdt volna velem és lettek volna jó páran még akik csak...nem is tudom lehet, hogy heccbõl vagy nem tudom...eléggé szelíd, jámbor természetû vagyok lehet, hogy azt akarták ne legyek ilyen és meg akartak változtatni, de nem ment, mert nem engedtem nekik nem engedtem õket közel magamhoz......és nem azért mert aszexuális vagy meleg vagy mitomén mi vagyok. Hanem egyszerûen csak azért, mert nem érdekeltek érdekelnek a mai tucat ribancok és igen is tucat ribancok voltak. Úgy vagyok vele várok inkább még ki tudja...én se tudom, hogy mennyit, de ha már idáig kibírtam ki bírom még 4-5 évig. És ha azután se lesz 1 kedvemre való épelméjû lány akkor meg max megyek 1 prostihoz. rengetegen mondják, hogy más vagyok mint a többi velem 1 korú fiú, a tanáraim rokonaim barátaim...én ilyen vagyok és kész, nem akarok változni...igaz nem nagyon érzem így jól magam, de akkor is én ilyen vagyok!
de különleges vagy, tisztára mint az emberek mondjuk 10%-a.
14 éves vagyok de már 5 csajt megdugtam
Tucatribikre visszatérve engem is irritálnak... 14/f (és ma már ezt is oda kell írni külön: szûz...)
Ó, te ilyen romantikus lélek vagy. Akkor ez van, senkit nem érdekel a véleményed, õk jól érzik magukat, te idegeskedhetsz.
nézz animét, ott egy csomó kedves/szép lány van, a valóságba sokan vagy fiúsak-->not-cute, vagy bunkók vagy kövérek. Ez is egy ok amiért szeretem az animéket. Bár a valóságba kell teljesíteni szal mindent beleadok! F18
A kérdező hozzászólása: nekem ilyen mai tucat ribanc nem kell. Budapesten képtelenség normális lányt találni...kezdek azon gondolkozni, agyalni pár hete, hogy jobban tenném ha felhagynék ezzel a hülye idegeskedéssel és várni majd 4-5 év múlva hátha lesz valaki aki normális és épelméjû. nincs kedvem keresgélni most, csalódni meg ilyen hülyeségeket átélni.
H1t|_3/2
Engem is idegesít, mert még én se fogtam lány kezét, de én már jó úton haladok a felé, hogy ez ne sokáig legyen így :)
hát ahogy elnéztem itt a gyakorin elég szép számban akadnak 20 év felett is szûz emberek.
Sajnos igen...
Hát a kérdésed elsõ felében említett tiniktõl az agyvérzés kerülget, fõleg, azoktól, akik még reklámozzák is. A kérdésed második fele viszont nem viszi fel kicsit sem a vérnyomásom! Bocsi.
Gyere, fogd meg az enyémet, aztán idegeskedhetünk együtt tovább!
A kérdező hozzászólása: de csak akkor ha lány vagy.
Természetesen, te buta, mit gondoltál, ha fiú lennék lenne kedvem más srác kezét fogdosni?:)
A kérdező hozzászólása: hát nem csak izéé õõõ azt hittem, hogy ironizálsz.
Hát õõõ izééé, nem ironizáltam:) ))) Azért így jobban belegondolva van azért ettõl más, amiért jobban idegeskedek....de akkor majd én szorítok, hogy végre kerüljön már utadba egy lány, akinek aztán nem csak a kezét foghatod meg, te meg szoríts, hogy minden vizsgám ötös legyen.Megdumáltuk?:)
Nem ciki, én például ma elégítettem ki magam elõször és tök jó volt! 28/F
izééé öööö... Na el tudom képzelni, hogy mekkora [email protected] vagy. Ember, Férfi ilyet nem ír, pláne nem mond ki!!!! 19 éves vagy, simán jó vagy egy 14 évesnél. Kefélj Te is!
talán akinek ilyen korban még nincs párja az normálisat fog találni.. meg olyat is keres nem egy futókalandot akar..

Nincsenek olyan barátaim akikkel eltudnék menni netalán bulizni meg csavarogni 19 évesen. És az egész 19 évem így telt el. Peddig én nyilt vagyok mindenkivel. Miért van ez? És mit csináljak ellene, hogy megváltozzon az egész? !

Legjobb válasz: velem is ez volt amikor vége lett középsulinak minden barátom osztálytársam eltávolodott egymástól szép lassan elmentek külföldre v az ország másik felére egyetemre... aztán elkezdtem dolgozgatni meg mindenféle tanfolyamokra járni ahol rengeteg új emberrel ismerkedtem meg lettek új barátaim, sok sok haver. Ez pár éve volt azóta régi osztálytársaimmal is újra jóba lettem de muszáj megjegyeznem hogy ezért nekem is sokat kellett tennem hogy fel frissítsem ezeket a kapcsolatokat magyarul ne várd meg h történjen valami hanem te is tegyél érte. Mivel nem ismerlek nem tudom mik a lehetõségeid de próbálj ki új dolgokat járj el új helyekre aztán majd alakul. 23/f

velem is ez volt amikor vége lett középsulinak minden barátom osztálytársam eltávolodott egymástól szép lassan elmentek külföldre v az ország másik felére egyetemre... aztán elkezdtem dolgozgatni meg mindenféle tanfolyamokra járni ahol rengeteg új emberrel ismerkedtem meg lettek új barátaim, sok sok haver. Ez pár éve volt azóta régi osztálytársaimmal is újra jóba lettem de muszáj megjegyeznem hogy ezért nekem is sokat kellett tennem hogy fel frissítsem ezeket a kapcsolatokat magyarul ne várd meg h történjen valami hanem te is tegyél érte. Mivel nem ismerlek nem tudom mik a lehetõségeid de próbálj ki új dolgokat járj el új helyekre aztán majd alakul. 23/f
Hát néha én is így érzem és rájöttem h magamba kéne keresni a hibát mert mindig az van h egy évig tök jól elvagyok velük utána meg mintha kerülnének és rájöttem arra h igazábol én unom meg õket és már nem úgy viselkedem velük ahogy kéne... Nem lehet h ez a gond veled is ? Próbáld meg azt h felhívod mondjuk egy régi pl általános sulis barátodat hogy van e kedve átjönni nem hiszem h nemet mondana és aztán majd alakulgatnak a dolgok. am teljesen együtt érzek veled nekem is mostanában ilyeneken jár az agyam :) 16F
Velem is megtörtént 2x is hogy összebarátkoztam valakivel, aztán pár hónap múlva megszakadt a kapcsolat, nem akartak velem beszélni sem nem tudom miért. Az egyik az osztálytársam és õ lett a legnépszerûbb mostanra :( Az elõzõ 15/L vagyok
Velem ugyan ez a helyzet. Pontosan, ahogy leírtad. Amúgy hol laksz? én Pest mellett, 20/L.
A kérdező hozzászólása: Nagyatád-on lakom Somogy megye!:(

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Õ még "szűz", én viszont már rég nem. Mikor a szexhez jutunk, akkor lekókad a . Mit tegyek?

Mindent megpróbáltam már.Orálisan is kényeztettem,simogattam,nem is siettem el.Már 5x el?fordult,h miután felállt neki le is kókadt.Én nagyon vágyom rá,de már félek neki kezdeni,félek a kudarctól.Talán túlságosan teljesíteni akar,vagy fél.Nem értem. :(

Legjobb válasz: Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.

velünk pontosan ugyanez van!! :O én is mindent kipróbáltam mint te, de semmi nem használt... az alkohol nem tudom, nem biztos h jó ötlet-e mert ha nem az a baj h fél hanem vmi más akkor az alkohol csak még nehezebbé teheti.. Mióta van nektek ez a problémátok? nekünk több mint fél éve... én is tök tanácstalan vagyok.. :(
Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.
Nagyon egyszerû a dolog... Nem a péniszével van a gond... hanem azzal hogy szûz és nagyon rástresszel a dologra :) semmi gond nincs ezzel, csak fél és nagyon izgul tudat alatt hogy mi lesz ha.... Ha nagyon nem menne a dolog akkor vegyetek pár szem viagrát hogy beinduljon a dolog... attol nem lesz függõ... de ha meg pénz gondotok van akkor meglehet oldani azzal is hogy azt mondod neki: kicsim ha egyedûl kitudod verni akkor én is kitudom neked... bár elég rossz a pasinak hogy ezt halja de ez igy egy megoldás lehet. nem kell egybõl szexelni lehet petting is... csak probáld ellazitani... vagy igyon meg egy sõrt vagy ilyesmi hogy nyugisabb legyen... ez a megoldás.
Próbáljátok úgy, hogy elõtte iszik egy kis alkoholt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!Megpróbáljuk a sört is meg a viagrát is talán.Csak menjen már...:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb 3 hete, az alatt volt 5 alkalom.Gondoltam már mindenre.Hogy fél, vagy nem tetszem neki annyira.De nem.Mindent megpróbáltam és meséli mindig, h egyedül semmi gond nem volt.Szerintem egy jó kapcsolathoz a szex is hozzá tartozik, de itt nincs szex, pedig annyira kívánom õt és tudom, h õ is engem. tanácstalan vagyok. :(
Lehet érzelmi oka is, vagy merevedészavara van. Mért van idézõjelben a szûz?
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy volt petting is és biztatom is, nem is keveset.Ezért kédezem a ti véleményeteket.Mert már nem tudok mit kitalálni.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert ha egyedül van semmi gondja, csak ha velem van. :(
Próbálj meg szerezni viagrát /kb.feketén 3000ft-ért kapsz 1 db-ot!! De hidd el megéri! Én fiuként kiprobáltam milyen a hatása!!! Pazar!!! Órákig állt s orgazmuskor után sem lankadtam le!!! Próbáljátok ki!

Mit tennél ha a barátnőd elhagyna 2 év után mert úgy gondolja hogy mást is ki kell próbálni te meg ott állsz 19 évesen és úgy érzed hogy kiöregedtél?

tudom mindenki azt mondja hogy fiatal vagyok el?ttem a nagyvilág de mégis valahogy mintha berozsdásodtam volna

Legjobb válasz: szerintem inkább kifáradtál nem kiöregedtél, gondolom elég sok energiát belefeccöltél ebbe a kapcsolatba és most úgy érzed nincs kedved elõlrõl kezdeni egy újat, de lehet tévedek, én a helyedben most egy kis ideig szüneteltetném a csajozást

szerintem inkább kifáradtál nem kiöregedtél, gondolom elég sok energiát belefeccöltél ebbe a kapcsolatba és most úgy érzed nincs kedved elõlrõl kezdeni egy újat, de lehet tévedek, én a helyedben most egy kis ideig szüneteltetném a csajozást
hát, én átlátom miben lehetsz kb. én magamnak okoztam a dolgot, elégvolt a kapcsolatból, és úgyérzem nem kell nekem ezaz egész, több negatívumot okozott mint pozitívat, és nem kell ez nekem, inkább fejtek rejtvényt itthon..:D én leblokkolok abban hogy valakit most megismerni, igazán, idõ, energia és eddig a befektetett nem térült meg, ésígy kb nemár, kelleznekem?:D szóval úgyérzem magam mint egy elvált 40-50-es kb..:D (19l amúgy):D
Ne panaszkodjatok. 30/F
Francokat öregedtél ki én pár nap és 22 leszek, 3 hónapja ugyanígy éreztem mint Te, volt egy elég hosszú kapcsolatom, annak vége lett, szar volt szar volt aztán rájöttem, hogy csak szüneteltetni kell ezt az egészet és együtt lenni azokkal akiket a kapcsolat miatt elhanyagoltál, vagy bármi olyat csinálni amit a kapcsolat alatt hanyagoltál. Nekem legalábbis ez volt, most pedig 3 hónappal utána visszahoztam az azelõtti formám és egy teljesen új baráti társaságom is lett, asszem sosem voltam még ilyen vidám=) szóval fel a fejjel, csak most egy ideig ne akarj kapcsolatot! És te is próbálj ki amit akarsz, elõtted az egész élet!
Várnék 1-2 hónapot, mire kiheverem a csajt, aztán újra elkezdenék lányokkal ismerkedni.
ja és F/21

Milyen érzés amikor egy srác belehatol egy lányba? A lány részéről érdekelne. Szűz vagyok még, 19 éves és lány. Már jó lenne nagyon, de érdekelne, hogy ti mit éltetek át.

Legjobb válasz: Hát qrvára jó érzés. Nekem mindig az elsõ ,,behatolás,, esik a legjobban, persze a többi is nagyon jó, de az elsõ, oooo, az qrva jóóó.:)

Hát qrvára jó érzés. Nekem mindig az elsõ , , behatolás, , esik a legjobban, persze a többi is nagyon jó, de az elsõ, oooo, az qrva jóóó.:)
A kérdező hozzászólása: óóó, ez szépen megvolt fogalmazva!:D Miért az milyen érzés, ha szûz lánnyal vagy?Ez érdekel!:) Néha úgy lennék férfi!:D
A felettem szólóval értek eggyet annyi különbséggel hogy szüzeknél megvan az a plussz is hogy amikor átszakítod a hártyát azt is érzed. És ez nekem olyan mint amikor valami ajándékot kapok, ami fóliaba van csomagolva és az ujjammal finoman kiszakitom majd elkezdhetem tépkedni. :)
Felettébb kellemes, egy meleg szûk nedves hely, ahol a szerszámot lehet kényeztetni.
A kérdező hozzászólása: És fiúknak milyen érzés?
Elsõre persze hogy fáj, nemis nem ez a jó szó rá, hanem kellemetlen, de ez az érzés hamar elmúlik. Egy jó tanács, mikor megtörténik ne oda fokuszálj hanem arra a gondolatra hogy aki szeret téged pasi belédhatol és végre magadban érezheted õt, ez nagyon sokat segít, elterelí a figyelmet, és mikor már megtörtént figyelmedet újra inrányíthatod a nunusod felé, na akkor lesz igazán jó élvezetben részed, bár a csajok többsége jobban szereti mikor újjazák õket vagy ha nyalják.
az elsõ inkább lelkileg jó, ha tényleg szeretitek egymást.fizikailag az elején még nem mindíg olyan jó, mint amilyen lesz majdmindenki eltervezi, hogy milyen a tökéletes elsõ alkalom, de ilyen nincs.Viszont, ha oda figyel rád, akkor az elsõ is nagyon jó tud lenni, és minden alkalommal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Ige, azt gondoltam, hogy nagyon jó.:D Különben miért csinálnák az emberek, nem?XD Szerintem, fel vagyok készülve rá egyébként, de ha szûz vagyok, elsõre is olyan nagyon jó érzés lesz?Nagyon odafigyel egyébként rám a barátom. Ha ez buta kérdés, de ha megvolt az elsõ, utána nem fáj vagy valami?Szóval ha akarom utána nemsokára indulhat a következõ menet, nem?:D
Nem lehet igazán leírni, mert nem hasonlít semmire, de nagyon jó:) .
Kellemes érzés egy kicsit megakad a szerszám és plussz erõt kell kifejteni a gyõzelemhez, de az a hálás sóhaj amit a lánytól hall az ember mindent megér. Ekkor meg kell állni közben kicsit mert fájhat neki de ha odafigyel az ember a lányra, egy nagon kellemes felszabaduló érzés neki.
kedvenc CD-t, vagy készíts neki tortát saját kezûleg, ha szeret olvasni egy jó könyvet
egy màrkàsabb meleg pulcsi, vagy egy kellemes parfüm, vagy ha jàr edzeni , akkor egy bérlettel lepd meg, esetleg törölközö a nevével himezve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!