Találatok a következő kifejezésre: 19 évesen egy 34 éves (4 db)

19 évesen megismerkedtem egy 34 éves gyönyörű nővel.5 hónapi együtt is voltunk, de távkapcsolat volt, és ő megismerkedett egy korabeli férfivel, aki el tudja tartani őt és a lányát. Mit tegyek, h el tudjam felejteni?

Még most is beszélünk, és mondja, h szeret és hiányzok...

Legjobb válasz: Ismerkedj másokkal, járj szórakozni, foglald el magad valamivel ami érdekel. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de az idõ majd segít.

Ismerkedj másokkal, járj szórakozni, foglald el magad valamivel ami érdekel. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de az idõ majd segít.
Szerintem próbálj meg korodbeli vagy fiatalabb lányokkal ismerkedni, hogy elfelejtsd... Járj szórakozni, sok csinos lány van, aki korban hozzád illik, független, és nem kell vele együtt egy gyermeket is eltartanod.
Bezsélj vele és mondd meg neki, hogy az lenne a legjobb, ha nem nagyon beszélnétek és alakítsa csak a dolgait azzal a férfival de közben ne írja neked hogy szeret mert hiányzol, mert csak forgatja benned a kést...

19 eves vagyok es van egy fiu aki 33 eves, vagyis 34 lesz januarban. Most o pedofil ha egyutt szeretne lenni velem?

mindig is az idosebbekre buktam. volt mar 32eves fium es nem volt a korral semmi gond, csak annyi hogy latszott hogy idosebb tolem.el lehet fogadni ha egy 34eves fium lenne? mert neki mar volt egy majdnem ilyen idos baratnoje mint en.

Legjobb válasz: Nem, õ nem pedofil. Nálad pedig nem probléma, hogy idõsebb fiúval jársz, többen vannak így. Ne törõdj vele, hogy más mit mond, ha jól érzed magad vele, akkor járjatok csak bátran. 8-10 év korkülönbség teljesen átlagos és ami nálatok van még az is belefér.

Nem, õ nem pedofil. Nálad pedig nem probléma, hogy idõsebb fiúval jársz, többen vannak így. Ne törõdj vele, hogy más mit mond, ha jól érzed magad vele, akkor járjatok csak bátran. 8-10 év korkülönbség teljesen átlagos és ami nálatok van még az is belefér.
Nem, nem az. Egy ismerösnöm is épp igy volt és most boldogok nagyon. Ugy mondta Ha a szeretetett nem centikben mérik akkor korban sem. Legyetek boldgok.
Mi a rákért lenne pedofil mikor te is már nagykorú vagy????
Nem gáz. Én 21 vagyok, és 3 éve együtt vagyok a pasimmal, aki 34 éves. Tök jól megvagyunk.
Azzal van a gond, hogy valószínû totál mást akartok, õ vagy scak kalandot, vagy nemsokára gyerekeket, családot. Másik, hogy amire Te az õ korában leszel, valószínû, hogy õt már temetheted.
már hogy lenne pedofil? hisz már nagykorú és õ is az úgy élitek az életetek ahogy ti akarjátok

Ha nem érzem jól magam, pánikbeteg vagyok, depressziós, ti elmennétek attól egy szilveszteri házibuliba? Főleg ahol 19, 20 éves fiatalok vannak, én 34 vagyok. Nő. és a párom ismerősei, én nem ismerem őket. De nincs kedvem úgy is?

Legjobb válasz: Én is pánikbeteg vagyok,és sajnos ennek a betegségnek az egyik tünete az,hogy senkihez,semmihez nincs kedve az embernek.Én is nehezen indulok el bárhova.Erõt kell vennem magamon,ami persze abban a pillanatban nagyon nehéz.Amikor viszont hazaérek az utamról,hülyén fog hangzani,de szinte büszke vagyok magamra,hogy megcsináltam.Szerintem menjél el,legfeljebb ha nem érzed jól magad akkor hazamész.Én mindig viszek magammal annyi pénzt,hogy bárhol vagyok és rosszul lennék,taxiba tudjak ülni. Nagyon rossz ez a betegség,igazán együtt tudok Veled érezni.Ha tudnád,hogy én már mennyit szenvedtem miatta,el sem hinnéd.Vegyél magadon erõt,hátha tényleg jó buli lesz.

Én is pánikbeteg vagyok, és sajnos ennek a betegségnek az egyik tünete az, hogy senkihez, semmihez nincs kedve az embernek.Én is nehezen indulok el bárhova.Erõt kell vennem magamon, ami persze abban a pillanatban nagyon nehéz.Amikor viszont hazaérek az utamról, hülyén fog hangzani, de szinte büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam.Szerintem menjél el, legfeljebb ha nem érzed jól magad akkor hazamész.Én mindig viszek magammal annyi pénzt, hogy bárhol vagyok és rosszul lennék, taxiba tudjak ülni. Nagyon rossz ez a betegség, igazán együtt tudok Veled érezni.Ha tudnád, hogy én már mennyit szenvedtem miatta, el sem hinnéd.Vegyél magadon erõt, hátha tényleg jó buli lesz.
Ha ez a pánikbetegség egyik tünete, akkor lehet, hogy kezdek én is az lenni.


Jelen!December 3-án született 36. héten 2590g 48cm és kisfiú:)
A kérdező hozzászólása: Szia mit tud már a kisfiad?Enyém tud már kapaszkodva menni Mit vesztek neki elsõ szülinapjára.Én még nem tudom õ második kisfiam és elég sok játékunk van, így nehéz a döntés!
Nem nekem, hanem egy rokonomnak született akkor a kisfia, igaz, nem volt koraszülött. Õ is lépked, ha fogják a kezét, szerintem már nem kell neki sok a járáshoz. Akkor ha a te kisfiad koraszülött, nincs lemaradva semmirõl, sõt.
A kérdező hozzászólása: Én is vélekedek róla, elméletileg január 29-re voltam, kiírva, sokszor én is el csodálkozom, milyen ügyes, és okos nagy kisfiú.Igen koraszülött volt, de sokszor, már az is felmerül bennem, hogy elszámoltuk az idõt, egyébként csak, abból látszik.hogy elõbb született, hogy picuri, de, mondjuk én is alacsony vagyok, de majd meglátjuk, mekkora lesz.
Egy idõ után behozzák õk a lemaradást. Én is koraszülött voltam (36 hét). Vagyis hivatalosan nem, mert elértem a 2500 grammot. Szintén egy éves korom környékén indultam el, ahogy a kortársak. Ha belegondolunk, egy részrõl érthetõ, másrészrõl csodálatos, hogy a természet hogyan tud korrigálni ilyen dolgokat. Azt, hogy érthetõ, úgy értem, hogy végül is kint ugyanannyi idõt töltött, tehát azt a fajta mozgást amit a méhen kívül kell csinálni, ugyanannyi ideje csinálja, mint a kortársak. Tehát reálisan elképzelhetõ, hogy mindent ugyanakkor is csinál
nekem 17-én lesz 1 éves a kislányom! Õ 36. hétre született 2450 gr-mal és 43 cm-rel. Szintén lépeget a bútorok mellett és eléggé mini-manó :) az ajándék ugyanúgy nagy kérdés, mert második lány és nekünk is van mindenünk!
A kérdező hozzászólása: Szia te kislányod is picurka súllyal született, mint az én kisfiam.De nagyon ügyesek, ahhoz képest, hogy elõbb születek.Merre felé laktok, mi Budapesten
mi is, Újpesten!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!