Találatok a következő kifejezésre: 19 évesen cm (59 db)

15 éves vagyok és a péniszem teljesen felállva 19-20 cm, alapból 13-14 cm, normális ekkora méret 15 évesen?

Meddig fog még nőni? És akkor hány cm-t? Másfél éve edzek és 184-5 cm vagyok, sokak szerint fejlettebb vagyok az átlagnál, a lábam is nagyon szőrös stb... szóval ekkora méret normális ennyi évesen? Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Ijen idõsen a normális méret állva kb 15-16 cm de te örülj neki mert szerencsés vagy sok lányt fogsz felszedni

Ijen idõsen a normális méret állva kb 15-16 cm de te örülj neki mert szerencsés vagy sok lányt fogsz felszedni
és milyen vastag
Sztem összetévesztetted a füleddel, mert az nõ az ember haláláig. A farkad már rég elérte a végleges méretét.
Sok birka. Ti komolyan elhiszitek? Egy 4-5 centit nyugodtan levonhattok belõle...
sok nõt felszedni hát ja általában azok a nõk szeretik a nagy méretet akiknek akkora pöcke van mint a négyes metró, de ezeknek szokták mondani hogy baccál mura lóval!!!
"azok a nõk szeretik a nagy méretet akiknek akkora pöcke van mint a négyes metró" Ez tipikusan a silány méretekkel bíró pasik dumája. A méret igenis fontos a nõknek.
A kérdező hozzászólása: 08-19 01:05 alapból 18-19 évesnek nézek ki, ha kell a farkamról kép, hát küldök.
Miquel:Küldjek egy képet a faramrol?:D ez csak egy vélemény nem tapasztalat ha egy újjal is a mennyekbe röpítek egy csajt akkor nem tudom minek kell a sodrófa méret..

19 évesen és 161 cm-esen nagyon alacsony vagyok?

Legjobb válasz: Ezeket a magasság kérdéseket ugyanaz a fazon teszi fel? Mert ha igen akkor elég betegesnek tûnik. Szerintem nem alacsony.Engem nem érdekelnek a statisztikák meg a tûsarokról és egyéb álproblémákról folytatott agyalgások.Inkább lennék 161 cm mint 190. Valószínûleg egy 161 cm magas férfi ügyesebb,tovább él, könyebben lehet arányosan izmos stb.Aki azt mondja egy 161 cm magas férfire, hogy alacsony(tõlem mondhatja 7 milliárd ember is) az álproblémát gyárt. Minden idõk legmagasabb embere 272 cm volt.Mire ment vele? Korán meghalt.

Én meg egy 150 centis 19 éves lány vagyok. Asszem, hogy viccesen néznék ki egy 190-es fiúval. A szüleim is alacsonyak, a barátom is alacsony, a barátnõim is alacsonyak, és nincs ezzel semmi gond. És igaza van itt valakinek, hogy az alacsony embereknek általában sokkal jobb a vérkeringésük, és szívósabbak is. Legalább ez nyugtasson. Ja, meg utoljára tudjuk meg, ha esik az esõ :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Hogy hogy az alacsonyabb pasik jobban tetszenek? :)
Ezeket a magasság kérdéseket ugyanaz a fazon teszi fel? Mert ha igen akkor elég betegesnek tûnik. Szerintem nem alacsony.Engem nem érdekelnek a statisztikák meg a tûsarokról és egyéb álproblémákról folytatott agyalgások.Inkább lennék 161 cm mint 190. Valószínûleg egy 161 cm magas férfi ügyesebb, tovább él, könyebben lehet arányosan izmos stb.Aki azt mondja egy 161 cm magas férfire, hogy alacsony(tõlem mondhatja 7 milliárd ember is) az álproblémát gyárt. Minden idõk legmagasabb embere 272 cm volt.Mire ment vele? Korán meghalt.
A kérdező hozzászólása: 2-dik.Egyetértek veled :) Hát szerintem már nem növök 2-3 éve egy centit se nõttem. 3-dik.Általában egy ember szokta de én más vagyok.Aki a legtöbbet rakja fel az a 22 éves debreceni srác..
Nagyon alacsony vagy. Egy férfi 175-180 centiig alacsony. A férfi 180 centi felett kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az utolsóval a 190 centi sok lánynak nagyon bejön.Egy férfi hány centiig alacsony?
Ez a VVMMvvmm nagyon nagy baromságokat ír, nem hiába van 43%-a. Ne hallgassatok rá. A 191 centis férfi az ideálnak az ideálja, most ezt vagy elismeritek, vagy nem. Aki nem ismeri el, az magát akarja vígasztalni. 161 centi alacsony, sajnos. De vannak 150 centis lányok, számukra ok.
Hát, akkor nagyon alacsony vagy... És 19 évesen már nem nõsz sokat, így alighanem kénytelen leszel megbarátkozni ezzel a helyzettel. De azért ne keseredj el, inkább alacsony legyen az ember, mint hülye.:)
Lánynak teljesen jó vagy, fiúnak nagyon alacsony vagy.
Doktorrossz te meg baromira egyéni, bölcs és kimûvelt lehetsz.Szerintem a hülye, bemagolt marhaságokat nyomod. Biztos az életed egy jó nagy mások által erõltetett adathalmaz, statisztika.Unalmas.
A kérdező hozzászólása: Egyébként miért nem szeretsz 190 lenni :O
"Aki azt mondja egy 161 cm magas férfire, hogy alacsony(tõlem mondhatja 7 milliárd ember is) az álproblémát gyárt. " Akkor mi neked az alacsony? 120 cm? Akkor lassan már a pólyás babák is magasnak számítanak, nem? A te logikád szerint minél alacsonyabb valaki, annál tovább él? :D Hát te súlyosan fogyatékos lehetsz...
Átlagmagasság férfiaknál 173 cm körül van, ez alatt alacsony, fölötte magas... De nincs semmi gond ezzel... nekem például mindig is jobban tetszettek az alacsony pasik.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem oda írni hogy fiú...:/
164-5 cm es csaj vagyok, 27 éves, de 18 évesen 160 centi voltam, 20 évese nõttem egy év alatt 2 centit, és most is, így lettem ennyi :) sem kicsi, se magas, de a 178 cm es pasimnak én vagyok a manója :) de elégedett vagyok a magasságommal, sem kicsinek sem colosnak nem érzem magam nõként, ha növök az a hipofizisemnek köszönhetõ, mivel daganatom van, de öreg korban meg ugyis alacsonyabb lesz az ember csontritkulás miatt szal al ényeg h a pasimnál kisebb vagyok, de arcmodellnek még elmehetek attól hogy nem vagyok 170 cm, azaz az csak ak ifutón számít, de olyan topmodellrõl is tudok aki csak 164 cm bár nem vagyok a magas sarok híve, de én max csak 4-6 centis sarkút hordanék, annál nagyobb már nem tetszik, abban meg elég nyulánknak tûnök szal a lányoknál a 160 centi inkább a kisebb kategória még, de nem túl alacsony, a kötzépkategória a 165, attol is függ kihez képest, de persze pasiknál ez alacsony, és aki növésben van még annak nem számít :) a legideálisabb magasság nõknél sztem 165-168, de a pár centivel magasabb sem vészes, az a legszebb mikor valakinek aránylag hosszú combja van, dej obban tetszik a hosszú karcsú derék és lapos has, szélesebb csípõ, formás izmos láb, az hogy összeér e az attól is függ milyen husos, vagy milyen vastag valakinek a csontozata, meg attól h a szélesebb csípõ miatt milyen távolságra vannak egymástól, a lényeg h kicsit szélesebb csípõ tetszik nekem, hál istennek nekem is olyan van, és a testhez álló hosszabb felsõk nagyon jól állnak, egy rövidebb dzseki alól ha kilóg és a popsira feszül az nagyon jól tud kinézni, bár a csípõig érõ rövid kabátkákat szeretem, vagy a hosszú karcsúsítottakat is, melyek elegánsak, plusz farmernadrág meg tornacipõ vagy bakancs ezek jönnek be jobban, nyáron is terepszinü szoknya, nem túl rövid, csak réd fölé érõ és ahoz nagyon jó a tornacipõ vagy farmer illetve szövet szoknya, ami térdig ér, harang szabású, passzos és alul kicsit kiszélesedõ nagyon szép és szexi, meg elegáns, nem kell se harisnyakötõ, se rövid top, combközépig érõ sort vagy térdnaci tetszik csípõig érõ passzos poloval is, vagy kis blúzzal, kosztüm is tetszik, kis blézerrel, azzal a titkárnõs szemüveggel :) sportos ruha is lehet szexi :) alacsony és magas csajon is, nem cicanacira gondolok, hanem szabadidõ alsó felsõ, mely kiemeli az alakot, kis baseball sapival :) tornacipõvel vagy sportcipõvel

Nem túlzás a 19 éves lányomtól, hogy 10-12 cm magas cipőt hord (bulikba, templomba. )?

Elég magas 168 cm, a cip? nem t?sarkú, és összesen van vagy 16 pár ilyen magassarkúja

Legjobb válasz: Én is hordtam, de csak olyan 6-7 cm magasat. Én is 168 cm vagyok. Még télen a hóban-jégen is törpe tûsarkú csizmában jártam. Ma 28 évesen, már nem tudnál erre rávenni. Magas sarkút csak alkalomra. Most is szép cipõim vannak, de laposak, kényelmesek, jó anyagúak.

Én is hordtam, de csak olyan 6-7 cm magasat. Én is 168 cm vagyok. Még télen a hóban-jégen is törpe tûsarkú csizmában jártam. Ma 28 évesen, már nem tudnál erre rávenni. Magas sarkút csak alkalomra. Most is szép cipõim vannak, de laposak, kényelmesek, jó anyagúak.
Mikor hordjon ilyeneket, ha nem 19 évesen? Én is akkor kezdtem, 2-3 év alatt leszoktam róluk :) Rájöttem, h jobb a kényelmes, mint az extrém csinos :) Csak ne hordja templomba, de am' oké. Én még az utcára is gyakran az olyat vettem fel. Bár nekem sose volt 10 centinél nagyobb, ugyanis ahhoz platform is társul, ami sztem csúnya.
Mióta korhatáros a magassarkú?
nem
A cipõ mennyiségét tartom soknak, én nem tudnám hol tárolni :D Majd leszoktatja amúgy a lábfájás, addig pedig hordja csak, ha tetszik neki. Jár templomba? Dicséretes :)
Tegnap is te írtál ki kérdést, hogy a lányod 5e forintból halálra "shoppingolja" magát? A kérdésedre a válaszom: te vagy túlzás, 19 évesen nem azt csinál amit akar? Mikor hordjon ilyen cipõt, 70 évesen? Árt ezzel valakinek saját magán kívül???
Szerintem minden korban túlzás és felesleges és egészségtelen még ha jól is néz ki.
Szerintem túlzás, és nem is tesz jót a térdnek.
Majd ha tönkre megy a lába, magától rájön, hogy nem egészséges, de addig csinosnak érzi benne magát, és ez ellen nem tudsz mit tenni. Legfeljebb képeket mutathatsz arról, hogy milyen deformitásokat okoz a magas sarkú cipõ.
ha azért csinálja, hogy téged bosszantson, akkor rá se bagózz, majd leszokik róla. ha azért vesz fel ilyet mert tetszik neki, akkor is leszokik róla, ha majd fáj a lába. felnõtt, majd a gyógykezelésre is megkeresi a pénzt.
#21 Biztos a pornóban is azért marad a nõkön a magassarkú, mert nem jön be a férfiaknak.
Ekkora hülye dumát se hallottam, hogy a férfiaknak nem számít, hogy mit hord a nõ. Max. neked nem.
Templomba azéért....hm.De szerintem átlagos bár ez attól is függ hogy milyen magassarkút vesz fel (desing).Bár 16 pár már igen komoly gyûjtemény, szerintem h a tud benne járni teljesen okés.(úgy-e bár templom de azt írtam)
22: Ha te a pornók alapján gondolkodsz, akkor gratulálok!
Én 20 éves lány vagyok, és szerintem túlzás. Lábproblémákat okozhat a túl magas sarkú cipõ, kár hogy ezt a legtöbb mai fiatal nem tartja észben, vagy nem akar róla tudni...
érthetetlen számomra a kérdés. ugyan is én ugy gondolom, hogy aki templomba jár az Istenfélõ ember. az istenfélö embert pedig ugy gondolom a szerénység és az egyszerûség kell hogy jellemezze. van egy olyan Jézus által feltett kérdés:mi köze a világosságnak a sötétséghez?, vagy a hivönek a hitetlenhez? ezt kettös életnek nevezik. az egyik percben imádkozik, a másikban a tetteivel megtagadja az istenhez füzödö kapcsolatát. erre szokták mondani, hogy bort iszik és vizet prédikál... kinek akar tetszeni a barátainak, vagy a teremtönek. a kettö együtt nem megy az isteni gondolkodás szerint.!!
Ez legyen a legnagyobb bajod, hogy magassarkúban jár a felnõtt lányod...
Ennek most van itt az ideje. 19 éves, fiatal, most akar a legszebb, a legcsinosabb lenni. Késõbb majd rájön, hogy nemcsak tûsarkúban lehet csinos. Addig ne bántsd ezért. Én is abban tipegtem 16-19 éves koromig, aztán annyit kellett szaladgálnom, hogy átváltottam a laposabb sarkúra. Kiéli most ezt a mániáját, pár évig tart csak, aztán elmúlik.
Ha a maga pénzébõl csinálja, tegye, de én egy fillért nem adnék rá neki. Amúgy majd ha kitörik a bokája, vagy kalapácsujja lesz, elgondolkodik, megérte-e csinosnak lenni. Arról meg világosítsd fel, ez nem a pasiknak tetszik. A nõk ezen a címen sminkelik magukat és vesznek 5000 ruhát, hát a férfiak pont letojják, mi van a nõn, legyen ápolt és tiszta, ennyi bõven elég.
Nem hiszem. Kivéve ha nem tud járni benne. Mert az nevetséges.
Nem mutatnál be a lányodnak?:P
szerint nem túlzás, a 10-12 centi nem extrém, és annyira meg nem is számít magasnak a 168 cm, ha 180 centisen venne magassarkút akkor az tényleg túlzás, de így abszolút nem
szerintem nincs ebben semmi rossz... csak egy kicsit magasabb és csinosabb akar lenni, kész.
Rám a nagynénéim szóltak emiatt (70 év körüliek). Csak nagymamám pont ott volt (azaz az édesanyjuk, aki akkor kb. 98 éves volt), és rájuk szólt, hogy ne bántsanak, mert fiatalkorukban akárhogy könyörgött nekik télen is nylonharisnyában és körömcipõben jártak.:D Szóval a helyzet maradt ugyanaz, csak a stílus változott.
Nekem az 5 centi is túlzás, mert egy lépést se bírok tenni ilye cipõkben, de ha neki nek fáj a lába és a gerince, és nem röhejes benne a járása, akkor hadd hordja. Késõbb mondjuk még fájhat valamije tõle, ha rendszeresen ilyeneket hord. Én inkább azt tartom túlzásnak, hogy valakinek 16 pár cipõje van. Minek annyi? 3-4 pár bõven elég.
EGy szulo miert nem tudja elfogadni azt, hogy a gyermeke mar felnott, tehat engedd el a lanyod kezet! Teis voltal ffiatal, es biztosan kovetted a divatot, te kire hallgattal, ha eppen beleszoltak az oltozkodesedbe?
a 16 pár cipõ kevés, nekem van vagy 80... én 175 centi vagyok, a 10-12 nekem sok, de általában 6-8 centis a cipõsarkam. 16-17 éves koromtól kezdve. (most már 35 vagyok)
A kérdező hozzászólása: O is csak alkalmakra veszi fel pl buli, templom, lagzi, vagy valami rendezveny... Allitasa szerint azert veszi fel oket, mert szerinte szepek es a pasiknak is tetszik
Nem túlzás, sõt az õ magasságához kifejezetten jól jön
A 168 a mai korban inkabb alacsony mint magas én is ennyi vqgyok. Pont ehhez. Mgassaghoz talaltak ki a magassarkut nekem is rengeteg van és jol all

Mennyire ciki az, ha 19 évesen (csak) 15 cm-es a péniszem?

Hamarosan 20 éves leszek, foglalkoztat a dolog mivel még sz?z vagyok(!) és sokszor feszélyezve érzem magam arra gondolván, hogy esetleg nem elég nagy a péniszem. Több cikket olvastam róla mennyi az átlag méret, legtöbb helyen a 14 cm-ert említik.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki. Párom 37 éves, és kb 18 cm lehet, de nem centizni szoktuk, hanem ...khm... Lényeg: NEM A MÉRET A LÉNYEG!!!(Istenem, ma már vag hatodjára írom ezt ugyanilyen kérdésre)

Egyáltalán nem ciki. Párom 37 éves, és kb 18 cm lehet, de nem centizni szoktuk, hanem ...khm... Lényeg: NEM A MÉRET A LÉNYEG!!!(Istenem, ma már vag hatodjára írom ezt ugyanilyen kérdésre)
hivatalosan 15 cm-tõl kezdõdik az átlagos méret... ugyhogy átlagos vagy, ami azt jelenti, h nem kicsi :) amugy az elsõ két pasimnak is 15 cm volt és ugyanugy élveztem velük a szexet... sõt, ugyanugy fájt az elsõ behatolás is...vajon mi lett volna egy 18assal? lehet sikítok a fájdalomtól... a páromé 22, ami már átlagon felülinek számít, és azt mondom, nem kell irigyelni...persze dicsekszik vele meg minden, de gyakran elõfordul, hogy mégcsak nem is lökdös durván, mégis fáj, mikor szexelünk, néha már úgy érzem a méhemet bökdösi, és az kellemetlen...nem tehet róla szegény, de ezt azért írtam példának, h nem olyan jó a nagy, mint azt a pasik hiszik...
Tényleg nem a méret a lényeg hidd el!Az a lényeg, hogy tudd használni!Hiába nagy az, ha nem tud mit kezdeni vele az ember!A pasik pedig tényleg naivak, ha azt hiszik minnél nagyobb, annál jobb!:) Hajrá kérdezõ!!!!:)
Az enyém 16 cm és így is rám szól a párom, hogy ne toljam be annyira hirtelen, mert fáj a méhe ha hirtelen lökõ mozdulatokat teszek. Úgyhogy sokszor nem értem azokat a lányokat, akik itt a gyakorikérdésekben is lenézik azokat, akiknek 14-17 cm-es pénisze van. Nem hiszem el, hogy egy 20-24 cm-es pénisz tövig be tud menni a lánynak, mert akkor igencsak nagy fájásai lehetnek a csajszinak, vagy szereti ha fáj neki. A másik meg, hogy szintén egy nagyobb méretû pénisznek csak a makkjával tud játszadozni a lány, mert bekapni nagyon nem tudja ha pl a mélytorkot szeretné csinálni a párjának, mert a mélytoroknál az a pár cm is számít hosszban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez megnyugtató, fõleg, hogy két nõtõl kapom a választ, hogy nem a méret a lényeg. Lehet hogy csak mi férfiak gondoljuk azt, hogy igenis a méret a lényeg?? hmm..
A kérdező hozzászólása: Viszont eddig csak a méretre kaptam válaszokat.. lentebb tettem még fel kérdést, érdekelne arról is a véleményetek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, azt hiszem magabiztosabb vagyok. Talán hamarosan sikerül összejönni egy lánnyal, remélem.

15 évesen állva 19-20 cm a péniszem, alapból 14 cm, meddig fog még nőni? És hány cm-t?

184 cm vagyok, 1 és fél éve kondizok.

Legjobb válasz: Ne azon aggódj,hogy nõni fog e még, hanem azon ,hogy lesz e aki ezt benyeli :D Pár év múlva pornósztár leszel ekkora mérettel .

Ne azon aggódj, hogy nõni fog e még, hanem azon , hogy lesz e aki ezt benyeli :D Pár év múlva pornósztár leszel ekkora mérettel .
Hát, szerintem imádkozz, hogy ne nagyon nõjön, mert annél nagyobb max a pornóiparban jön jól..
Nem az oldalon vagy kezdõ hanem az életben!!!!! :D
lennék a helyedben. Nekem 14 cm állva !! és már nem fog nõni... mit nem adnék , hogy akkora legyen a farkam mint neked. de ez már lehetetlen...sajnos.
10 es, ne sajnáld, ne becsüld le magadét sem .
Ahogy visszagondolok iskolás éveimre, cigány osztálytársaimnak volt ekkora szerszáma csak.
amíg 30 centis nem lesz
Ezzel legalább annyira nem kellene kérkedni, mint akinek csak 7-8 van ebben a korban .Én inkább a kisebb táborba állnék be .Pár év alatt még bõven elérném az átlagosat . A méret nem függvénye a magasságnak, a kondizással meg köszönõ viszonyban sincs .A méretrõl nem tehetsz, de álljál meg a realitás talaján .
A kérdező hozzászólása: akkor én már most bajban vagyok ha úgy vesszük :DDDDDD
Miután a nõi hüvely hossza 7-9 cm, nem kell hogy már nagyobb legyen.
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy még egyszer kiírtam csak törlõdött a kérdés :/ Én úgy tudom hogy a nõk a nagy farkat szeretik vagy ezt rosszul tudom? Bocs hogy ennyit kérdezek csak még kezdõ vagyok az oldalon.
24, 5cm
hányszor kérdezed még meg?
Én nõ vagyok, és nem véletlenül van az a mondás, hogy nem a méret a lényeg hidd el :D mi (normális) nõk nem azzal fogunk törõdni, hogy mekkora van a párunknak...azért vagyunk együtt mert szeretjük egymást. Egyébként meg túl nagyot se akarj tényleg, mert ahogy már mondták a nõihüvely befogadó képessége korlátolt és nem biztos, hogy úgy éveznéd az aktust ha fele szerszámod nem megy be garázsba.

Inkább lányok véleményére vagyok kíváncsi 19 éves fiú vagyok 13cm hosszú és 4 cm vastag a péniszem mi a véleményetek róla? Ez megfelelő vagy túl kicsi?

Legjobb válasz: Az én barátom hasonló szerszámmal van megáldva, nem sokkal nagyon méretekkel: 15 cm és 4,5 cm. Szóval nem kell aggódni. Egyébként nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod használni. 26/L

Az én barátom hasonló szerszámmal van megáldva, nem sokkal nagyon méretekkel: 15 cm és 4, 5 cm. Szóval nem kell aggódni. Egyébként nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod használni. 26/L
Megfelelõ, ha tudsz bánni vele
Tökéletes.
Nem a méret a lényeg, hanem a technika;)
kicsi
Mikor unjátok már meg? Miért nem moderálják ki az ilyen kérdéseket???
Nem tök mindegy kinek mi a véleménye? Azért mert megkérdezed -már vagy 50 ilyen kérdés volt egyébként-, attól még nem lesz nagyobb! Hiába kicsi vagy nagy, ez van! Fogadd el magad ahelyett, hogy itt vársz pozitív megerõsítéseket!
Tökéletes, pisiléshez épp elég:)
Nekem 15 cm-es 13 évesen :D
miniegér
partnertõl függ.Ha a méretest szereti, akkor kisebbségi érzésed lehet.Ha a kisebbet szereti, mint én, akkor jó.
Nekem volt egy párom akinek 20 cm és 4, 5 vastagságú és van most egy barátom akinek 14-15cm 4cm vastag és vele van orgazmusom nem a pornókirály méretûvel :D
ha bírod 1 órán keresztül megfelelõ de ha beteszed és elsülsz...szívás próbáld ki...és megtudod
Igazatok van abba, hogy elég idegesítõ ha egy olyan kérdést láttok ami már sokszor volt de az is idegesítõ hogy ennek ellenére ti is leírjátok vagy 100 szor hogy keress rá olvasd vissza"jaj megint ez a kérdés" Szal szerintem nem is baj ha sokszor tesznek fel egy kérdést mer az emberek többsége kortól függetlenül szeret oltani^^
14:30-as, kemény vagy mint a meggymag! :D Igazad van, csak a modor..:) :)
20 000. ilyen kérdés után csak azt tudom válaszolni hogy takardj vissza anyádba és kérd meg hogy szedjen magzathajtót
miért kell mindig ugyan azt a kérdést feltenni?? ennyire tájékozott vagy?, mit gondolsz egy nõ hüvelye mekkora 20 cm-er? nagyon sok nõnek a hüvelye még a 13 cm-ert sem éri el tehát jó nem kicsi és nem a méret a lényeg!! Amúgy meg ha a lány szeret és neki elég akkor ok, ha meg nem akkor keress másikat! 18/L
Próbáld ki és kérdezdd meg azt a lányt!
a lányokat nem az érdekli hogy mekkora, hanem hogy legyen önbizalmad és tudj vele bánni!

180 cm vagyok és 70 kg. Ez sok? Mert szerintem az. Anyáék is mindíg mondják h kövér vagyok. Meg h anya 19 évesen nem volt enni kg. Igaz ő kb 165 cm. A hasam kicsit nagy, és a csípőm széles. Hogy tudnám eltüntetni onnan a zsírpárnákat?

Legjobb válasz: Én 22 vagyok 170 cm és 67kg. Az jó?? Nem... De én is kíváncsi lennék hogy lehet ezt eltüntetni. Nekem is a hasam nagy és széles a csípõm(végülis ez a szülés után maradt rám). És ebbe az a baj hogy pont errõl a 2 testrészrõl marhára nehéz ledolgozni a zsírt,ha lelehet egyáltalán;)

Én 22 vagyok 170 cm és 67kg. Az jó?? Nem... De én is kíváncsi lennék hogy lehet ezt eltüntetni. Nekem is a hasam nagy és széles a csípõm(végülis ez a szülés után maradt rám). És ebbe az a baj hogy pont errõl a 2 testrészrõl marhára nehéz ledolgozni a zsírt, ha lelehet egyáltalán;)
Sziasztok!Nekem van egy könyvem (Horváth Ilona szakácskönyve), elég híres, s ebben van egy táblázat, hogy mi a normál kg és mikor. a Ti esetetekben: 18-24 év között(nõ): 165 cm 53 kg 170 cm 56 kg 175 cm 59 kg 180 cm 62 kg 185 cm 66 kg Én magamra nézve ezt szoktan nézegetni, s mérvadónak venni, de szerintem a neten is lehet találni valami hasonlót biztos, ami valahogy el is térhet. De neked kell szerintem eldöntene, hogy-e új neked, vagy próbálsz tenni valami, de szerintem is lehet olyan, hogy az ott van és kész, mert egyszerûen genetikai tulajdonság.
Ti boldog ifjúság. Fogyózni felesleges. Inkább fittnesz terembe menjetek mozogni , megfelelõ edzés programmal tudjátok formálni magatokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én 15 leszek nemsokára, 165 centi vagyok, és 50 kg.vagyok.Sok? mert szerintem az vagyok, és szeretnék fogyózni.
NE fogyózz. könyörgöm hagyjátok abba lányok ezt a kövér vagyok dumát 160-180 cm magasan és 50-75 kg-as mindenki szép és karcsú OK??? Érthetõ? Egy dietetikus aki ezek után a haját tépi
A dietetikus válaszadó a hajtépés helyett inkább szúrjon oda két sort, hogy a fogyókúra helyett érdemes kipróbálni a rendszerezett és egészséges táplálkozást (nem szigorú diétáról beszélek) és ezt egybe kötni egy kis sporttal, mert épp abban a korban van a két önjelölt fogyókúrázó, amikor ezzel a legtöbb (pozitív) változást érhetik el és a jövõbeli életmódjukat is megalapozhatják. Úgy érzem, hogy mindkét esetben erre lenne szükség, mert nem kilókban mért fogyással éritek el azt, amit szeretnétek, hanem azzal, ha foglalkoztok magatokkal és kiegyensúlyozottak lesztek emiatt.
Na én viszont 165 cm vagyok 21 éves és 68 kg. úgy képzeljtek, hogy tesi szakos fõsulis hallgató, év közben állandóan mozgok, mégsem tudok leadni egy grammot sem.
én 180cm vagyok, kb 62 kg. 14/L . van a hasamon és a combomon felesleg. és a csípõm is széles. De szerintem ha magadnak tetszel ne változtass rajta.;) [ mondjuk szeretnék leadni pár kilót. )
Barátnödet kérdezd! Ha meg nincs barátnöd, elég az 1 cm is, hogy pisilni tudj.
xD Bazzz heheh mar bocs olvass utanna google :D xD mondent le ir az atlag meretekrol minden orszagba köztük magyar is :D azert kicsinyled mert minden nap latod :D hahaha kül meg a baszhatot a meretet ha 5 perc utan el sulsz vagy a technikad az agyba egy nagy 0 akkor meg lehet 30cm is . tecnika birokepesseg kondi :D stb es hoppon vagy 24 F
Én még sosem mértem meg. Ja, vagyis mégis! Rendszeresen megmérem. Ha a barátnõm elélvez, akkor jó nagy farkam van. Ez az esetek 98%-ban megtörténik. A maradék 2%-ban pedig bebizonyosodik, hogy hosszú és kemény a nyelvem.
Ha olvastad akkor köszöntelek a totálisan átlagos TÖMEGEMBEREK között, akik naponta (akár 5 percenként) felteszik a saját gyökér kérdésük a farok méretükrõl, vagy épp azért sírnak mert nincs barátnõjük. Szóval isten hozott náluk. Áldom az eget, hogy nem vagyok átlagos...
Kicsinek számít, ha nem csak szökõév van, de akkor is kivétel a telihold, mert akkor farkasember. Viszont a Halley üstökös Föld közeli pályájakor pirinyó lesz, majd 3 cm-es (MEREVEN!!!). Kivétel, ha a horoszkópod alapján Oroszlán vagy, víz aszcendenssel, a Szûz házában... annak is a magházában.
nem kicsi átlagos a méreted nekem 15 cm pont és 4, 5 cm vastag 18/F
A kérdező hozzászólása: ja olvastam h àtlagos. csak én kicsinek tartom.
Nyugodj meg nem kicsi :)
mérnök vagy? "15, 8 és 4, 3"? :D szerintem legközelebb mikrométerben fejezd ki, vagy tegyél ki képet. mondjuk nekem aztán édesmindegy.

Szerintetek sok a 165 cm 65-64kg? 72-ről fogytam le, de szeretek csinosan öltözködni amellet. Bejön-e ez egy fiúnak? Egy 19 éves lány

Legjobb válasz: elõször is gratulálok, hogy fogytál. szerintem ne hagyd abba még, olyan 55 kilóig. én 167 cm vagyok és 53kiló de még nem vagyok megelégedve magammal így sem. nem azt mondom hogy dagadt vagyok, de szívesebben lennék vékonyabb, igaz a pasiktól mindig azt kapom h jó vagyok így.

elõször is gratulálok, hogy fogytál. szerintem ne hagyd abba még, olyan 55 kilóig. én 167 cm vagyok és 53kiló de még nem vagyok megelégedve magammal így sem. nem azt mondom hogy dagadt vagyok, de szívesebben lennék vékonyabb, igaz a pasiktól mindig azt kapom h jó vagyok így.
A kérdező hozzászólása: én kb olyan 60 kg akarok lenni:) dehogy is vagy dagadt te vékony vagy!
szerintem ehez a magassaghoz pont jo lessz a 60 :) de igy is jo :) de a 58-60 ami ennel a jo suly ahogy en tudom :)

19 évesen 15 cm hossz es 4 cm széles minek számít?

Legjobb válasz: Nem értem mért van minden pasi a méreteivel elfoglalva?! Már leirtuk egy párszor(keress vissza a kérdések között)hogy a méret nem számit,csak az tudod e használni!Ha egy lány szeret,nem azzal lesz elfoglalva hogy mekkora a farkad!

Nem értem mért van minden pasi a méreteivel elfoglalva?! Már leirtuk egy párszor(keress vissza a kérdések között)hogy a méret nem számit, csak az tudod e használni!Ha egy lány szeret, nem azzal lesz elfoglalva hogy mekkora a farkad!
szia. nem a méret számít egyáltalán.hanem hogy milyen ügyes vagy...
Ha egy férfinak azt mondom erre, hogy teljesen átlagos, megsértõdik, pedig nem kéne. Tényleg, teljesen normális méreteid vannak. Nem kell izgulnod. Viszont az igaz, hogy használni is meg kell tanulni, ezt pedig csak tapasztalattal tudod, és õszinteséggel. Figyelj partneredre, viszonozni fogja kedvességed:-)
Attól függ. Ha ez a nyelved... akkor nagyon gáz, hacsak nincs nagy fejed is hozzá :DDDD Ha a farkad, akkor /erõs/ közepes méret, akár állva akár nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!