Találatok a következő kifejezésre: 19 éves vagyok és már régota (1 db)

19 éves fiu vagyok és már régota nincs barátnőm és vágyom rá. Leginkább arra, hogy odabujhasak valakihez szeretgetni. Hol keressem?

Legjobb válasz: Baromság. A lányok nem kezdeményeznek. Ha azt csinálod, amit a lányok, hogy "várod a nagy õ-t", akkor soha az életben nem lesz barátnõd. Sajnos ez tény.

Baromság. A lányok nem kezdeményeznek. Ha azt csinálod, amit a lányok, hogy "várod a nagy õ-t", akkor soha az életben nem lesz barátnõd. Sajnos ez tény.
Hááát, szerintem se keresd görcsösen, minél jobban ráparázol, annál kevésbé fog megtalálni a nagy szerelem. KEresni amúgy 1001 helyen lehet. Én pl buliban ismertem meg a párom, ahová el sem akartam menni!!! De ha Te nem vagy kezdeményezõ típus, nehéz lesz. Egyik ismerõsöm neten társkeresõn talált rá a nagy Õ-re. Másik ismerõsöm egy ismert közösségi portálon szemelte ki áldozatait, majd írt nekik, és végül onnan akadt össze valakivel. Szóval rengeteg lehetõség van...egy biztos, tényleg ne akard görcsösen, ill. h azért NE otthon kukksolj, hanem mozdulj ki, és valóban éld az életed, járj el különbözõ programokra, legyen az buli, meccs, koncert akármi. De valóban neten is prbálkozhatsz....de csak lazán. Ja, és még fiatal vagy, úgyhogy nyugi, van még idõd csajozni :) :D :D
(lány vagyok) Ne keresd azt akit szeretni akarsz, mert az fog megtalálni aki téged szeret :) Régebben én is kerestem az igazit, és amikor már feladtam akkor talált rám :)
Ne keresd! annál inkább várat magára az a személy. éld az életed, és majd ha nem várod akkor belép az életedbe:D.
kedves szeretethiányos fiú! :) nekem is szeretethiányom van. szeretgetés céljából szívesen találkozom veled. :) beszélgessünk msn-en: [email protected] :) )
énis csaj vagyok.az egyik: tizenkilenc évesen semmirõl sem vagy lekésve, és az jó pont, szerintem minden rendes csajnál, hogy nem az ágyba akarod vinni õket, hanem elmondásod szerint "szeretgetni".ezek szerint szeretethiányod van?amég nem jön az igazi nagy Õ, addig meríts minél több szeretetet a barátaidból, a családodból..ha tetszik egy lány, hát hajrá, borotválkozz meg és állj elé:D:D ha rendes, és normális csaj, nem fog elküldeni!!! ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért érdeklem a 25-30 éves nőket a 18-22 éveset meg miért nem?

20 éves srác vagyok,és a kb velem egykorú lányokat nem érdeklem.
Viszont az 25-30 éves korosztály észre vesz.Volt aki oda jött hozzám.Elég sokan flörtölnek velem.
De nem tudom miért.Sosem volt kapcsolatom.Egy fiatalabb barátnőt szeretnék.
Mit láthatnak bennem ők?Amit a velem egykorúak nem?

9

Szerintetek miért nem kapok visszajelzéseket a nőktől?

Amíg nem kezdeményezek valakinél teljesen semlegesek felém! Utána már van, aki szívesen elbeszélget stb, de azelőtt, hogy nem szólok hozzá semmi.

5

Szerintetek lehet még esélyem?

Nyáron ráírtam facebookon egy évfolyamtársamra. De neki kiderült hogy más tetszik. :( Aztán megbeszéltük hogy barátok leszünk de én még mindig nem tudtam elfelejteni. Szoktam neki írni facebookon. Szoktunk beszélni kb másfél órát. Amikor suliban találkozunk akkor mindig előre köszön és mosolyog. Lehet hogy mégis tetszem neki és csak átvert?
15F

3

Ha izgulok vagy picit idegesebb vagyok el kezd korogni a gyomrom, de ilyen elég hangosan. Ez szerintetek gáz? Vagy egy fiút zavarna? És lehet ellene tenni egyáltalán valamit?

5

Első sorban a 16 17 éves lányok véleményét várom. A kérdés mikor? A többi lenn.

Nemrég megismertem egy velem egykorú lányt azonnal beleszerettem.
Randizni hívtam es elarultam èrzéseimet. Azóta is szeretjük egymást.
A valódi kérdés: mennyi időre van szüksége egy 16 éves lánynak ahhoz hogy a csókolozáson kívül más is szóba jöhessen??? a nyeltan tanároknak a suliba a helyük !!!!
Előre is köszi

4

Lányok, ez jó taktika, vagy inkább rossz?

Alapvetően jól tudok szemezni, ez már régóta kiderült. A kérdés inkább arra utalna, hogy ha ti mondjuk egy bizonyos napon mindig jöttök le a lépcsőn, és valaki szemez veletek (többször is), akkor ez nálatok elindulásnak jó, vagy inkább negatívum?

Tudom, hogy most az a kérdés merül fel, hogy helyes-e a pasi vagy sem, de pont az a kérdés, hogy hogy viselkedtek ha nem teszik, ha meg tetszik, akkor mit tennétek/várnátok, na meg szintén hogy viselkednétek.

Azt semmiféleképpen nem szeretném, hogy csak random leszólítom, mert ahhoz kell már valami kontaktus, ellenben csupa negativum lenne mindkét fél számára.

10

Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?

7

Elhívnátok így randira egy lányt?

Fiúk! Elhívnátok úgy randira egy lányt, ha már évekkel korábban, a múltban kiderült, hogy nem vagytok belé szerelmesek?

1

Hova jár különösen sok dögös rendőrsrác szórakozni?

13

Mondanátok olyan helyet, ahol CSAK kettesben vagyunk, meleg hely és nem zavar senki?

A csajjal nem ez lesz az első randi, de most az volt a kérése, hogy olyan helyen legyünk, ahol csak kettesben vagyunk és nem fázik, vagyis zárt tér... Tudnátok mondani pár helyszínt, ami a kritériumoknak megfelel??

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!