Találatok a következő kifejezésre: 19 éves vagyok és már régota (1 db)

19 éves fiu vagyok és már régota nincs barátnőm és vágyom rá. Leginkább arra, hogy odabujhasak valakihez szeretgetni. Hol keressem?

Legjobb válasz: Baromság. A lányok nem kezdeményeznek. Ha azt csinálod, amit a lányok, hogy "várod a nagy õ-t", akkor soha az életben nem lesz barátnõd. Sajnos ez tény.

Baromság. A lányok nem kezdeményeznek. Ha azt csinálod, amit a lányok, hogy "várod a nagy õ-t", akkor soha az életben nem lesz barátnõd. Sajnos ez tény.
Hááát, szerintem se keresd görcsösen, minél jobban ráparázol, annál kevésbé fog megtalálni a nagy szerelem. KEresni amúgy 1001 helyen lehet. Én pl buliban ismertem meg a párom, ahová el sem akartam menni!!! De ha Te nem vagy kezdeményezõ típus, nehéz lesz. Egyik ismerõsöm neten társkeresõn talált rá a nagy Õ-re. Másik ismerõsöm egy ismert közösségi portálon szemelte ki áldozatait, majd írt nekik, és végül onnan akadt össze valakivel. Szóval rengeteg lehetõség van...egy biztos, tényleg ne akard görcsösen, ill. h azért NE otthon kukksolj, hanem mozdulj ki, és valóban éld az életed, járj el különbözõ programokra, legyen az buli, meccs, koncert akármi. De valóban neten is prbálkozhatsz....de csak lazán. Ja, és még fiatal vagy, úgyhogy nyugi, van még idõd csajozni :) :D :D
(lány vagyok) Ne keresd azt akit szeretni akarsz, mert az fog megtalálni aki téged szeret :) Régebben én is kerestem az igazit, és amikor már feladtam akkor talált rám :)
Ne keresd! annál inkább várat magára az a személy. éld az életed, és majd ha nem várod akkor belép az életedbe:D.
kedves szeretethiányos fiú! :) nekem is szeretethiányom van. szeretgetés céljából szívesen találkozom veled. :) beszélgessünk msn-en: [email protected] :) )
énis csaj vagyok.az egyik: tizenkilenc évesen semmirõl sem vagy lekésve, és az jó pont, szerintem minden rendes csajnál, hogy nem az ágyba akarod vinni õket, hanem elmondásod szerint "szeretgetni".ezek szerint szeretethiányod van?amég nem jön az igazi nagy Õ, addig meríts minél több szeretetet a barátaidból, a családodból..ha tetszik egy lány, hát hajrá, borotválkozz meg és állj elé:D:D ha rendes, és normális csaj, nem fog elküldeni!!! ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha elhívok egy lányt sétálni milyen témákról lehet beszélni?

9

Milyen volt számotokra az első csókot megélni? Mitől emlékezetes? Mit éreztetek akkor? És utána?

8

Szerelmes vagyok az osztálytársamba?

Szerelmew vagyok az osztálytársamba. Nemm tudom hogyan mondjam el neki hogy tetszik. Mit mondjak neki?

4

Hova vigyek randira egy olyan lányt akit már régebb óta ismerek?

4

Lányok! Mentek már oda hozzátok pasik vonaton/buszon stb erre ti hogy regáltatok?

Ha kérhetem kort is irjatok mivel jött oda stb tehát az egész storyt és hogy ti erre hogy regáltatok / mi tetszene mi tetszett a legjobban :D

7

Lányok! Mitől válik egy pasi vonzóvá?

12

Lányok! Olyan létezik, hogy elhív titeket egy srác randira, és elfogadjátok meg miegyéb, de csak haverságból?

Tehát belementek a randikba meg minden de szándék nélkül? Ilyen van? Mármint gondolom persze, hogy van, mert az emberiség kikotort már a mocsoktenger aljáról sokkal nagyobb szarcsimbókokat is ennél, de vannak-e ennek figyelmeztető jelei?

17/F

6

Önbizalom hiányos lány vagyok mit tegyek?

Egyszer volt egy nagyon rossz kapcsolatom azóta igazán nem vagyok valami nagyon bizalmas a kapcsolatokban.. és erre rá megy az összes akikkel lehetne valami. Mit tegyek?

5

Ha a srác csak ritkán néz a szemembe, az azt jelenti, hogy fél vagy azt hogy nem érdeklem?

Még csak párszor találkoztunk,de ezalatt a pár találka alatt elég ritkán nézett a szemembe. Miközben beszélgettünk,akkor is csak ritkán,mikor épp nem szóltunk egymáshoz,akkor sem nagyon nézett felém. Viszont távolabbról gyakran nézett. Ha véletlenül mégis a szemembe nézett beszélgetés közben,akkor is csak rövidebb időre. Nem volt hosszas egymás szemébe nézés. :( Ez most azt jelenti,h nem érdeklem,nem akar tőlem semmit,csak barátságot,vagy pedig csak szimplán fél? 20 éves

4

Lányok! Szerintetek miért lehet, hogy egy pasival egy nő sem szeretne igazán lenni?

Vagy szóba sem állnak velem vagy időközben eltűnnek...

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!