Találatok a következő kifejezésre: 19 éves vagyok, pár (49 db)

19 éves vagy a párom 20 nemsoká (július közepe) születik a picim! Más kismamik is vannak akik ilyen fiatalon szülnek szültek? Hogy zajlik a minden nap a picurkával ill. aki még nem szült anélkül?

Legjobb válasz: én még nem töltöttem be a 19-et amikor szültem. Apuka se. Azóta egyedül maradtam, van egy új párom, és most 24 hetes pocis vagyok

én még nem töltöttem be a 19-et amikor szültem. Apuka se. Azóta egyedül maradtam, van egy új párom, és most 24 hetes pocis vagyok
Jo is meg nem is.Fiatal anyuka leszel, de a masik olyan fiatalon valakivel egyutt , es gyerek, en mindig azt latom, hogy az ilyen fiatal kapcsolatok nem hosszutavuak, hamar szetmennek es egyedul maradsz a gyerekkel.at nem tudom mi a jobb!
21 vagyok. A férjem 28. Augusztus végére várjuk a kisfiúnkat, akit terveztünk. 2 éve dolgozok, a férjem is dolgozik. Munkahely mellet hétvégén vendéglátóztunk, így tellet saját házra, berendezésre (nem is akár milyenre). 19 voltam amikor hozzámentem, ami életem legboldogabb napja volt. Szépen élünk, vannak barátaink, akikkel a mai napig le szoktunk ülni, mint azelõtt, h terhes lettem. Ráadásul úgy tûnik, hogy õk is kedvet kaptak a babázáshoz :) Érettségim van, a baba mellet szeretnék majd tanulni. Semmit sem bántam meg, én mindenkinek kívánok ennyi boldogságot, mint amennyi nekem van!!
Szia!18éves voltam mikor megtudtam hogy Babám lesz!Már egyetemre jártam. Ma már 19vagyok 33hetes pocakos:) :) Nem tervezett Baba volt, de mára már nagyon várom hogy megérkezzen a Kisfiam:) Házunk ugyan nincs szülõknél lakom, de a Párom aki 27éves külföldön dolgozik, jol keres, a Picinek megvan, meglesz mindene. Én sajna napközben unatkozom, már alig tudok vmit csinálni, párom nagyon messze:( De már csak 7hét és Babázunk anyuval éjjel nappal:DKözben páromat várom haza. Gratulálok a Babához!!
Szia! ÉN 31 vagyok és a baba nem akar jönni! Mostmár úgy gondolom, hogy hamarabb jöjjön mint sosem! Gratulalok nektek, te legalább fiatal anyuka leszel!
A nem szültek azok buliznak itt a nyár.... A szültek pedig neveli a babát.Èn ilyen fiatalon nem akartam szülni.Más járt a fejemben.Elözször is munka, lakás, stb..28 vagyok, a lányom 1, 5 éves. Jó lett volna pár évvel elöbb szülni, de akkor nem úgy alakult az életünk...Külföldre költöztünk...Fiatalon jó, mert fiatal anyuka leszel.Csak kérde´s, hogy megfelelö körülmények lesznek e???
Persze én 18 vagyok és 11 hetes kismama. De nem bánom egy csöppet se. Szórakozni meg majd egyszer.
Szia!Én 21 évs vagyok és mire meglesz a picúr 22 leszek.tervezett baba volt.A párom dolgozik és egy darabig még énis.Mindenkinek jó babavárást.
Na ha ajándékba kap az ember lehet is házad... Szerencséd van, mert másként ilyen felfgással nem tudom, hogy mikor lenne--- Jó hogy ne kellett érte küzdened. Gratula a picihez, boldog babázást majd....
A kérdező hozzászólása: Ja az egyik kérdezõnek válaszolnék...meg van az érettségim, + a teknikusi is....ha a picim nagyobb lesz akkor elvégzem a mûköröm építõ tanfolyamot vagy pedig neten keresztûl még valamikor!!Nem tanulok én tovább...ja és a házat azt ajándékba a kaptuk bútorral együtt:9
A kérdező hozzászólása: Köszi:) végre egy normális ember, normális véleménnyel:)
Szia! Én is 20 vagyok , mire születik a baba már 21, a párom 24éves. Mindig is fiatal kismama szerettem volna lenni, ha rajtunk múlt volna, már rég babázunk. 2 éve munkahelyem van, így én még dolgotok. A picurt nagyon várjuk, most vettük meg neki a kiságyat, jövõ hónapba a babakocsit és így tovább. 23 hetes km
Szia! Én augusztusban töltöttem a 20-at, októberben tudtuk meg a párommal (õ 26 éves), h babánk lesz. Nem terveztük, legalábbis csak a fõsuli utánra (most harmadéves vagyok), de nagyon örültünk neki mindketten. Amikor megtudtuk, h babánk lesz, passzív félévre "mentem" annak ellenére, h utolsó év lett volna, és elmentem dolgozni, így GYED-et sem a minimálisat kapom majd. Kb. 1 hét múlva születik meg a picink, már mindent összekészítettünk, kivéve a kórházas csomagomat...nem tudom magam rávenni, mindig csak halogatom, pedig tényleg bármikor jöhet mostantól...:) Én az elsõ 7 hónapban dolgoztam (kórházban adminisztrátor, nem olyan megterhelõ), veszélyeztetett lettem, azóta itthon vagyok táppénzen. De nem bánom (bár úgy terveztem, végig dolgozni fogok), az elsõ 2-3 hétben, mióta itthon vagyok, szinte folyamatosan pihentem, utána a 33-34. héten vettünk meg mindent a kislányunknak. Múlt héten raktuk össze a kiságyat, rendezgettem a szekrényekben a dolgokat. Most meg folyamatosan mosok-vasalok, m kaptam egy nagycsomó ruhát ismerõsömtõl, amiket tudok hordani, miután megszületik a pici. :) De már egyre jobban izgulok :P Sajnos császár lesz (3 különbözõ doki mondta), mivel nem fordult be a babám, kényelmesen csücsül, és várja a nagy napot :D Már kezdek megbarátkozni a gondolattal (mármint a császárral), bár minden vágyam az volt, h "normálisan" szülessen, de ez van, az a lényeg, h már itt legyen velünk. Párom dolgozik, nagyon jól keres, ráadásul kötetlen munkaidõben (MLM), úgyhogy szinte egész nap itthon van már így a vége felé õ is velünk, és észrevettem, h az utóbbi 2-3 napban (mióta belassult a babánk), folyamatosan az arcomat fürkészi (állítólag megváltozott...), és ugrik minden szisszenésemre (jóslók), szóval már õ is nagyon "rajta van"! :) Én a baba elõtt rengeteget jártam társaságba, bulizni, pörögtem, de egyáltalán nem hiányzik már, jobban érzem magam, ha itthon lehetek, és pihenhetek, beszélgethetek a kislányommal...remélem, hallja is, amit mondok :) Na, kicsit hosszú lett...elméláztam! Bocsi :D Kellemes babavárást Neked, és utána könnyû szülést! Üdv: 20 éves, 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem hanem úgy hogy aki 18-19 éves kismama és még nem született meg a picije hogy annak hogy telik egy napja...erre gondoltam:) hát gondoltam hogy aki nem terhes az bulizik:)
A kérdező hozzászólása: Ja amugy persze megfelelõ...hát miért ne egybõl arra kell gondolni hogy mert 19 vok akkor már a körülmény is rossz...hát nem!Most érettségiztek le a párom jól keres vettünk 1 szép házat, mindent megvettük a picurnak ugyhogy minden oké..nem értem az olyan embereket akik a kor maitt egybõl rosszra gondolnak...
Szia! Én is 20 éves voltam , amikor a fiam született, most 17 éves lesz. Azóta van még 3 gyerekünk. Nekem nagyon jó volt, hogy fiatalon lettem anyuka, nagyon élveztem. Persze, most a 9 hónapos kislányommal más volt ismét kismamának lenni, újra babát várni. Szerintem mindkét életkornak megvannak a maga pozitív és negatív oldalai. De, inkább a pozitívumokra koncentrálj és akkor minden rendben lesz. Boldog babavárást és könnyû szülést!
19.5 évesen szültem, életem legjobb döntése volt.A fiam ma már 17 éves, az öccse 1, és nagyon imádom õket.Jó lenne, ha születne egy húguk...szval én nagyon nagyon boldog vagyok, h így alakult.Kívánok minden jót Nektek is!

A barátommal lassan két éve vagyunk együtt, 19 évesek vagyunk, július óta élünk együtt. Az elején még rendben volt a szexuális életünk, de az utóbbi pár hónapban kirajzolódott, hogy nagyon eltérőek a szexuális igényeink. Mit tegyek?

Neki a heti egy alkalom is elég, én meg akár naponta többször is csinálnám. Na most, eddig oké, mindenkinek különböz? igényei vannak, ez rendben van, de a barátom gyakorlatilag "megtiltja" nekem hogy masztizzak. Nagyon szeretem, ezért mondtam hogy oké, ha neki ez ennyire fontos, akkor nem fogom csinálni. Ez volt kb másfél hónapja, azóta csak 2x nyúltam magamhoz, mert már nem bírtam, de hát ez magamhoz képest hatalmas lépés, mivel régen amikor még nem voltunk együtt kb mindennap csináltam. Ehhez hatalmas önmegtartóztatás kell...:( most meg rohadtul megsért?dött ezen, mivel megkérdezte mikor masztiztam utoljára én meg elmondtam, nyilván nem fogok hazudni.

Legjobb válasz: Éreten hozzáállásnak tartom ezt a barátod részérõl. Komolyan üljetek le beszélgetni, mondd meg neki õszintén, hogy neked nagyobb a szexuális étvágyad, mint neki, és kevésnek tartod a heti 1 szeretkezést. Ezért igenis szükséged van arra hogy maszturbálj, és ha nem akarja, hogy elõbb-utóbb másnál keresd a szex hiányát, akkor ne szabjon meg neked ilyen kicsinyes tiltásokat. Mindezt tálalhatod finoman is, de úgy gondolom, a sarkadra kell állnod, és kertelés nélkül megmondanod neki a tényeket. A maszturbálás nem bûn, nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a párunkat. Velem olyan is volt, hogy a párom elõtt nyúltam magamhoz, és nagyon is felizgatta a dolog. És nem azért tettem, mert nem kívántam, hanem annyira felizgatott, ha az 1 órával ezelõtti szeretkezésünkre gondoltam, hogy magamhoz kellett nyúljak. Szóval komolyan beszélgess el a barátod fejével, mert ez nevetséges: vagy elégítsen ki többször is egy héten, vagy pedig maszti. Itt igenis neki kell engednie.

Éreten hozzáállásnak tartom ezt a barátod részérõl. Komolyan üljetek le beszélgetni, mondd meg neki õszintén, hogy neked nagyobb a szexuális étvágyad, mint neki, és kevésnek tartod a heti 1 szeretkezést. Ezért igenis szükséged van arra hogy maszturbálj, és ha nem akarja, hogy elõbb-utóbb másnál keresd a szex hiányát, akkor ne szabjon meg neked ilyen kicsinyes tiltásokat. Mindezt tálalhatod finoman is, de úgy gondolom, a sarkadra kell állnod, és kertelés nélkül megmondanod neki a tényeket. A maszturbálás nem bûn, nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a párunkat. Velem olyan is volt, hogy a párom elõtt nyúltam magamhoz, és nagyon is felizgatta a dolog. És nem azért tettem, mert nem kívántam, hanem annyira felizgatott, ha az 1 órával ezelõtti szeretkezésünkre gondoltam, hogy magamhoz kellett nyúljak. Szóval komolyan beszélgess el a barátod fejével, mert ez nevetséges: vagy elégítsen ki többször is egy héten, vagy pedig maszti. Itt igenis neki kell engednie.
Szerintem csak megerõsítésre vársz, mert el akarod hagyni a barátodat. Én a helyedben ezt is tenném. Ennyi idõ alatt már megtudtátok és meg is beszéltétek a problémát, de úgylátszik, hogy õ hajthatatlan. Ilyen kapcsolatban nem lehet élni. Az egy dolog, ha eltérnek az igényeitek, de õ nem lehet olyan önzõ, hogy nem engedi neked, hogy magadon segíts. Az is látszik, hogy nem szeret téged, mert nem akarja, hogy neked jó legyen, fontosabb neki az önérzete. Fejezzétek inkább be az egészet, mert hosszabb távon te úgy is csak szenvedni fogsz ebben a kapcsolatban
Igen, szükség van kompromisszumokra, de nem ilyen téren! Érzékeltesd vele a probléma komolyságát, hogy ez nem csak hóbort, hogy te annyit szeretnél, mert olyan kedved van, hanem fizikai szükséglet, és ilyen a biológiai beállítottságod, és ezt vegye komolyan, mert nem érzed magad jól, ha nem oldjátok meg! Ha nem tesz semmit az ügy érdekében az sokat elárul róla!
Te még szerencsés vagy a hati 1-gyel... Nekem kb. 2-3 hetente jut 1:'(
Ó. Mondd meg neki, hogy te se szeretnéd, hogy maszturbáljon. Lássuk mit reagál.
Masztizz titokban es nem kell mindenrol tudnia..es akkor neked is jo, neki is es kesz...vagy mond meg neki h valtoztasson a dolgokon....
száz százlékosan igazad van, ez kisebb fajta önzõség tõle! Ha nem lehet vele ebben az ügyben zöld ágra vergõdni, az akár a kapcsolaotokra is rámehet!!!Kérdezd meg tõle, hogy mit csinálna ha a helyedben lenne, mert a pasik nagy százaléka ilyenkor gondolkodás nélkül félrelép! mondd meg, hogy nem bírsz magaddal, és hogy csak azért masztizol, mert õt szereted, és nem akarsz félre lépni! ha ezt nem érti meg, ott kell hagyd, mert ez így fog menni örökké!

Van egy férfi (32 éves), aki már évek óta tetszik, de nem merek lépni felé, mit tegyek? én 19 éves vagyok Bevetettem pár csajos trükköt, de nem vált be úgy ahogy kellett volna. Az fix, hogy szimpi vagyok neki.

Elég hosszú a sztorim...de a lényeg,hogy buszsof?r és a buszon ismertem meg. Aztán tavaly nyáron próbált közeledni,de nem vettem a lapot. Ráadásul mindig leégettem magam,de aranyos volt,mert mindig viccesen kimentett a szituból :)Aztán idén nyáron én próbálkoztam,de most meg ? nem vette a lapot,vagy nem akarta?! Nem tudom. Csajos trükk volt például,hogy direkt fent hagytam a pulcsimat a buszon,aztán megvártam míg egyedül lesz és visszamentem hozzá. Kicsit beszélgettünk,de nem vittük túlzásba. Arra vártam,hogy majd ott marasztal,aztán megismerjük egymást,de nem így lett. Amúgy mindig integet,ha meglát. Akárhányszor összefutunk egy nap mindig köszön...

Legjobb válasz: hááát nagy reményeket ne fûzz hozzá...

hááát nagy reményeket ne fûzz hozzá...
egy normális 32 éves pasi, aki nem akar egy 19 évestõl, még nem felnõtt egyéntõl semmit
tudsz valamit róla?van családja?mert ha igen akkor inkább felejtsd el!
Hát igen, faluhelyen a buszvezetõk a legmenõbb arcok.. :)
Egy újabb naiv kislány az õ buszsofõrjével. Persze, biztos más vagy neki, mint a többi...biztos. Figyi, úgy sem hiszed el, de lányok százai bedõlnek a buszsofõröknek. Tudom, õ nem az a fajta...DE AZ A FAJTA! De ha máshogy nem, majd saját bõrödön megtapasztalod.
Nem tudsz olvasni?A buszsofõrrel beszélgetni tilos!
A kérdező hozzászólása: Ejha. Látom nem olvastad végig a kommenteket. NINCS családja. Ha lenne naná, hogy NEM próbálkoznék. Azért az eszem nem ment el. Nem vagyok olyan lány. Még én sem tudom mi lesz, de írtam, hogy elõször csak megszeretném ismerni. Abban meg szerintem még nincs semmi. Utána úgy is kialakul mi lesz. Olvasd csak végig, amiket kiírtam. Utána mondj ilyen hülyeségeket. Köszi
Elolvastam!Sõõõõt még be is másoltam, hogy félreértés ne essék! "Van egy férfi (32 éves), aki már évek óta tetszik, de nem merek lépni felé, mit tegyek? én 19 éves vagyok Bevetettem pár csajos trükköt, de nem vált be úgy ahogy kellett volna. Az fix, hogy szimpi vagyok neki." "Elég hosszú a sztorim...de a lényeg, hogy buszsofõr és a buszon ismertem meg. Aztán tavaly nyáron próbált közeledni, de nem vettem a lapot. Ráadásul mindig leégettem magam, de aranyos volt, mert mindig viccesen kimentett a szituból :) Aztán idén nyáron én próbálkoztam, de most meg õ nem vette a lapot, vagy nem akarta?! Nem tudom. Csajos trükk volt például, hogy direkt fent hagytam a pulcsimat a buszon, aztán megvártam míg egyedül lesz és visszamentem hozzá. Kicsit beszélgettünk, de nem vittük túlzásba. Arra vártam, hogy majd ott marasztal, aztán megismerjük egymást, de nem így lett. Amúgy mindig integet, ha meglát. Akárhányszor összefutunk egy nap mindig köszön... Mi a véleményetek?" "Azért köszi, hogy aggódtok :) De nem tudtok lebeszélni...az a helyzet, hogy túl régóta tetszik. Persze, tudok róla elég sok mindent és talán ez miatt sem tudom elengedni.És elõször is csak szeretném jobban megismerni, aztán úgyis megtudom majd, hogy mik a szándékai. Amúgy meg az õ buszán nincs kiírva, hogy buszsofõrrel beszélgetni tilos :) De nem is merek odaállni mellé, hogy akkor beszélgessünk míg nem érek haza dumával. Ha már valami komolyabb beszélgetésünk lett volna, akkor lehet odamernék állni, de így nem... Lehet hülyén hangzik, de arra várok, hogy õ szólítson le újból és akkor most nem "menekülnék" hátra a busz végébe." "Nálam idõsebb lányokkal láttam eddig mindig. Szóval az kizárt, hogy még a nálam is fiatalabbakra bukik. Amúgy az a legnagyobb baj mostanában, hogy általánosítunk. Maradjunk a témánál...utunkba akad egy nõcsábász buszsofõr és akkor már az egész buszsofõr brigád nõcsábász?! Na már most akadt az én utamba is egy ilyen férfi, de õ igen hamar elárulta magát én meg észnél voltam és leléptem. Nem általánosítottam az egész buszsofõr brigádot ez miatt az ember miatt. Naiv meg nem vagyok." Nos úgy látom hogy neked nem ártana visszaolvasni amiket írtál?Mégis ugyan miért írtad hogy hülyeségeket írok mikor konkrétan nem tértél ki a családi állapotára!? Mibõl kellett volna rájönnöm?Talán ebbõl?-) "Persze, tudok róla elég sok mindent és talán ez miatt sem tudom elengedni.És elõször is csak szeretném jobban megismerni, aztán úgyis megtudom majd, hogy mik a szándékai." vagy ebbõl?-) "Nálam idõsebb lányokkal láttam eddig mindig. Szóval az kizárt, hogy még a nálam is fiatalabbakra bukik." Csak is jó szándékból írtam hogy mit kerülj el, nehogy a végére te koppanj és még neked áll feljebb, hogy segíteni akarok! Na most bánom azt, hogy egyáltalán elolvastam a "problémádat"
Egy újabb 19 éves lány, aki többnek hiszi magát annál ami.
A kérdező hozzászólása: Értékelem a segítséged, de ha lenne családja nem kérnék ötleteket, hogy hogyan hódítsam meg õt. Nem tudnék szétdúlni egy házasságot sem. Tiszteletben tartom a párkapcsolatokat. Csak rosszul esett, hogy egybõl úgy kezdted, hogy: " Lefogadom, hogy biztos családja van..." Köszönöm tényleg, hogy elmondtad a véleményed. Mivel igen csak hideg kritikát kaptam azt hiszem lesz min elgondolkoznom. Mondjuk azon is gondolkoztam, hogy mit lett volna ha nem írom oda, hogy mi a foglalkozás?! Kíváncsi lennék milyen véleményeket kapnék. Elgondolkodtató mindegyik. Még egyszer köszönöm. Ne haragudj, ha megbántottalak...csak álmomban nem gondoltam, hogy ki néznének belõlem ilyet, hogy szétszednék egy kapcsolatot/házasságot. De én nem voltam elég világos, meg hát nem ismersz...Szóval õszintén sajnálom.
Ez igaz, ha nem írtad volna a korodat, meg a srác foglalkozását, akkor teljesen más válaszokat kaptál volna. Igazából az van, hogy sok ilyen kérdés van naív lányoktól, meg házasságtörõktõl, és hogy neked is idõsebb pali kell, ez így megtévesztõ.
Ok. Nincs harag! :) Biztos vagyok abban, hogy bárhogy is alakul majd, helyesen fogsz dönteni! ;)
mond el neki hogy szereted:) nekem bejött;)
Lefogadom, hogy családja van és azt akarod hogy hagyja ott õket?Ugye tévedek?Miért nem a saját korosztályodból válogatsz pasikat?Kevesebb a valószínûsége, hogy egy a 20-25 év közötti srácoknak élettársa, felesége esetleg gyereke van!Gyanítom hogy a buszsofõr sincs egyedül és ugyebár nem vagy te olyan könnyûvérû nõcske aki tönkre teszi mások párkapcsolatát csak mert épp tetszik neked az a srác!Mit szólnál ha te lennél ennek a pasinak az élettársa vagy felesége, és tegyük fel, hogy most lennél a sráccal egy idõs..aztán szépen tönkre menne a kapcsolatotok, mert kiderülne hogy õ( az élettársad v. férjed) kikezdett egy 19éves csajjal!Igazából nem is a kor itt a lényeg ha nem az ha pl. foglalt!Én nem mondom hogy csak a te hibád lenne mivel köztudott hogy kettõn áll a vásár, de legalább benned legyen annyi gerincesség hogy kerülöd az ilyen szitukat!Vagyis ha már tudod, hogy családja van:feleség, gyerek stb. akkor keress inkább mást magadnak mert nem lenne szép ha belerondítanál a képbe! Tegyük fel hogy nincs családja mibõl gondolod, hogy ennek a buszsofõrnek pont te lennél a kivétel és nem csak szórakozik?Elhiszem hogy nagyon tetszik, de nem szeretném hogy a késõbbiekben azért koppanj mert csak "arra" kellesz neki ahogy a többi fiatal csajszi is!Próbálj meg mindent kipuhatolni róla mielõtt még fejest ugranál az üres medencébe!
Sok kur.va utazik a volánbuszon, ne a buszsofõrökre haragudjatok, ha fiatalok és vmi hasznot akarnak húzni ezekbõl a csajokból.
De bizony az vagy! :D Erre tényleg nincs más megoldás, minthogy majd saját magad megtapasztald. Bátyám buszsofõr....sok sok buszsofõr pasi a munkatársa...sok sok fiatal van köztük...meséljek? :D Fölösleges, úgy is csak általánosítanék. :) Fiatal vagy még nagyon. Azt hiszed, hogy a nõcsábász csak nagy dumás egoista gyerek lehet. Hát elárulom neked, hogy az exem egy templomba járó tanítóbácsi volt, aki a nõk elõtt meg sem mert szólalni. Aztán kiderült, hogy csak azt a nõt nem dugta meg, aki nem hagyta magát. De persze ettõl még lehet jó ember.
Pont hogy naív vagy, , , Ne általánosítsunk".Szted ha egy buszsofõr fiatal csajokkal beszélget az mi, ha nem nõcsábász?Amúgy lehet hogy a fiatalok jobban érdeklik õt.
A kérdező hozzászólása: Nálam idõsebb lányokkal láttam eddig mindig. Szóval az kizárt, hogy még a nálam is fiatalabbakra bukik. Amúgy az a legnagyobb baj mostanában, hogy általánosítunk. Maradjunk a témánál...utunkba akad egy nõcsábász buszsofõr és akkor már az egész buszsofõr brigád nõcsábász?! Na már most akadt az én utamba is egy ilyen férfi, de õ igen hamar elárulta magát én meg észnél voltam és leléptem. Nem általánosítottam az egész buszsofõr brigádot ez miatt az ember miatt. Naiv meg nem vagyok.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi, hogy aggódtok :) De nem tudtok lebeszélni...az a helyzet, hogy túl régóta tetszik. Persze, tudok róla elég sok mindent és talán ez miatt sem tudom elengedni.És elõször is csak szeretném jobban megismerni, aztán úgyis megtudom majd, hogy mik a szándékai. Amúgy meg az õ buszán nincs kiírva, hogy buszsofõrrel beszélgetni tilos :) De nem is merek odaállni mellé, hogy akkor beszélgessünk míg nem érek haza dumával. Ha már valami komolyabb beszélgetésünk lett volna, akkor lehet odamernék állni, de így nem... Lehet hülyén hangzik, de arra várok, hogy õ szólítson le újból és akkor most nem "menekülnék" hátra a busz végébe.
Lekésted, biztos a fiatalabbakra bukik.
Gondolkozz el, hogy rajtad kívül még hány csajjal csinálja ugyanezt... A városunkban ez nagy divat a buszsofõrök körében. Szóval szerintem hanyagold...
Nem gondoltam volna, hogy pont buszsofõr a kiszemelted :D
Ez elég vicces :D Pulcsis trükk miért csajos trükk? Milyen csajos trükk volt még ?
Kedves kérdezõ, ha erre jársz, írd meg, mi történt azóta! Talán hozzád hasonlóan én is menthetetlenül romantikus és naiv vagyok, de megérintenek a tiédhez hasonló történetek. Ezek még akkor is szépek, ha végül nem zárulnak happy enddel... :) Én is átéltem már hasonlót...

19 eves vagyok, es meg nem volt orgazmusom, a parommal most koltoztunk ossze, talan, igy ossze jon? Ha tobb idot vaunk egyutt? Mar 1 eve szeressuk egymast, nagyon, es azt akarom ne valtozzon ez csak a sex miatt!

Legjobb válasz: Szia.Én 21 éves vagyok,és nekem is van barátom,de mióta szexuális életet élek,nem volt hüvelyi orgazmusom,csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni,mégjobban elengeded magad,megismeri még joban a tested,és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)

Szia.Én 21 éves vagyok, és nekem is van barátom, de mióta szexuális életet élek, nem volt hüvelyi orgazmusom, csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni, mégjobban elengeded magad, megismeri még joban a tested, és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)
Így legalább több idõt tudtok együtt tölteni és a szexre is több idõt tudtok szánni, jobban megismeritek egymás szokásait. Remélem összejön a dolog!
Mi 3 éve vagyunk együtt.Az elsõ 1-2 hónaptól eltekintve szinte mindig van orgazmusom. Mindig figyel rám, és én is kitapasztaltam hogy a legjobb nekem. Ezt õ is tudja.Megvárja hogy nekem is jó legyen. Tudja a pasid hogy neked nincs? Vagy színleled? Mert ha nem elkellene neki mondanod .csak szóbol ért az ember.
1. amikor nincs otthon, nyúlj magadhoz. õ honnan tudná, mi a jó neked, ha még te se tudod? 2. ha már magadnak megy, akkor mutasd meg a párodnak is, hogyan szeretnéd.
a helyesírásod alapján te azon kisebbséghez tartozol akiknek nem nagyon fog sikerülni

Midenki azzal piszkál, fiatal vagyok még az anyaságra (csak a párom nem). 19 éves vagyok. Nem tudom, meg nem is akarom leküzdeni. Mit csináljak, hogy elfogadják az érzéseimet?

Legjobb válasz: Szerintem ha babát szeretnétek és meg van hozzá a biztos háttér miért ne vállalhatnátok. Nekem sajnos nem adatot meg hogy fiatalon legyek anya. De vannak ismerõseim akik fiatalon szültek és a gyerekükkel nagyon jó a kapcsolatuk. Ezt szerintem a pároddal kell megbeszélned, hiszen kettõtöké lesz a kisbaba, Nektek kell Õt felnevelni.

Szerintem ha babát szeretnétek és meg van hozzá a biztos háttér miért ne vállalhatnátok. Nekem sajnos nem adatot meg hogy fiatalon legyek anya. De vannak ismerõseim akik fiatalon szültek és a gyerekükkel nagyon jó a kapcsolatuk. Ezt szerintem a pároddal kell megbeszélned, hiszen kettõtöké lesz a kisbaba, Nektek kell Õt felnevelni.
Én 21 éves vagyok és májusban szülök.Igaz váratlan baba a szentem, de nekem nem mondogatták, hogy fiatal vagyok, csak azt hallgattam, hogy mi lesz így a diplomával. Amúgy 19 évesen még én is fiatal lettem volna.Tavaly nyáron nõtt be a fejem lágya, és nyár végén fogant a kicsi.Ha úgy érzed, hogy a párod az az ember, aki nélkül nem tudnád leélni az életedet, és már kibuliztad magad, illetve nem a vakvilágba születne az a gyerek, hanem van lakásotok legalább, egyikõtöknek biztos keresete, akkor lehet szegényesebben, de meg fogtok élni.De ha most tudatosan gyyereket vállaltok, és összeházasodtok, úgy tegyétek, hogy tudjátok, kitartotok egymás mellett!
Ha te tényleg így érzel, hogy gyereket szeretnél, és már kiélted magad, akkor hajrá.Ne mások véleményével törõdj.Nem minden 19éves éretlen egy gyerekhez.
A kérdező hozzászólása: Közönöm a válaszokat. Én már teljes mértékben kiéltem magam. Sajnos az élet megtanított hogy felnõtt legyek. De nem bánom. Sziasztok.
Szia! én csak azt tudom mondani, hogy ha körülnéz az ember, sokan 25-26 évesen éretlenek az anyaságra, és nem tudnak felelõsségteljesen viselkedni. Ezt nem korban mérik, és nem az határozza meg, hogy te most csak 19 vagy. És akkor mi van? Attól még nem leszel rosszabb anya, hogy fiatal vagy. Ha minden stimmel, akkor miért ne. Egyetértek veled.
serdülõkor végéig nõ ami 17-18
Nem a serdülõkor végéig , hanem a nemi érés befejezéséig nõl.A késõn érõknél ez kitolódhat .
és amúgy mekkora?
25/8

Azt hiszem a párom eljegyzési gyürűvel fog karácsonyra meglepni. Ti elfogadnátok? 4éve járunc, 19 évesek vagyunk. Azt már megbeszéltük hogy házaság csak a közös ház után lesz.

Legjobb válasz: Nem fogadnám el a párod jegygyûrûjét ;) De te elfogadhatod :) Szereted? Nem akarsz mellette maradni? Félsz, hogy lemaradsz valamirõl? El tudnád képzelni, hogy õ legyen a házastársad? Ezekre neked kell tudni a választ. Egyvalamit tudj: ha egy emberrel maradsz, akkor sem maradsz le semmirõl egész életedben. Van, aki azt hiszi, hogy minél több strigula kell egy teljes élethez. Nos, ez egyáltalán nem igaz. Ha szereted õt és jó vele, akkor ne is gondolkozz ezen. Minden jót kívánok :)

Nem fogadnám el a párod jegygyûrûjét ;) De te elfogadhatod :) Szereted? Nem akarsz mellette maradni? Félsz, hogy lemaradsz valamirõl? El tudnád képzelni, hogy õ legyen a házastársad? Ezekre neked kell tudni a választ. Egyvalamit tudj: ha egy emberrel maradsz, akkor sem maradsz le semmirõl egész életedben. Van, aki azt hiszi, hogy minél több strigula kell egy teljes élethez. Nos, ez egyáltalán nem igaz. Ha szereted õt és jó vele, akkor ne is gondolkozz ezen. Minden jót kívánok :)
hülye vagy.. ha erre gondolsz melegség és izgatottság fog el? akkor igen! ha kétségbeesés és aggódás akkor nem.
ha nem vágod rá zsigerbõl hogy igen, hanem feljössz ide kérdezni, akkor NEM
Engem meglep, hogy 4 év után vadidegen emberektõl várod a megoldást.. Akkor miért is vagytok ti együtt??Ha ennyire nem vagy biztos magadban akkor nem fogadnám el.. Ilyen döntésnél én rögtön tudom a választ..
Az elsõvel egyetértek. Ha ez kérdés, akkor nem kérdés. Nem szabad belemenni, ha az elutasítás egyáltalán felmerül benned.
Egyetértek az elsõvel, ha gondolkozol rajta akkor nem! Szegény párod, ha ezt olvasná!
Neked kell érezni, hogy 4 év után szerelmes vagy e még belé. és, hogy le tudnád e élni vele az életedet! Bárhogy is döntesz, a jegyességet még fel lehet bontani bármikor a házasság elõtt!
Nem.
Nem.
Nem. Eleve nem bírom, ha valaki az eljegyzést összeköti más ünneppel, pl. karácsony, szülinap. Miért nem lehet egy tök más alkalommal? A másik gondom pedig, hogy tiniszerelem...nem hiszem, hogy jól fog elsülni, ha egyáltalán lesz házasság. Bár ez még csak eljegyzés, bármikor felbontható. Mindegy, én 20 vagyok és agyvérzést kapnék, ha a pasim megkérné a kezem, pedig szerelmes vagyok. Csak bepánikolok a házasságtól.
8:35 vagyok. Úgy érted más? Miben más?
A kérdező hozzászólása: Azt akartam írni hogy az már olyan mint egy házasság csak a papìr nincs meg hozzá. Vagy van más külömbség is?
Van, persze. Teljesen külön kasszán vagyunk, általában a kaját is külön vesszük magunknak. Nyilván van, hogy együtt fõzünk valami fincsit, vagy meglepjük a másikat egy sütivel, de alapvetõen külön eszünk. Így a pénzkérdés csak olyan szinten téma, hogy ami a lakásból befolyik, az közös, és a komolyabb vételeket (pl. új bútor) együtt beszéljük meg, de ezen kívül nem. És ez szerintem kulcskérdés egy házasságban.
A kérdező hozzászólása: Ha Te csinálsz rakott krumplit, például, õ nem eszik belõle mert azt te fizetted, elmegy a boltba kolbászért és elkészìti magának? Vagy fordítva, te nem eszel az õ ételébõl? Milyen együtt élés ez? Ez szeretet? A kaját külön veszitek. Ha szétmentek a bútort ketté vágjátok? Akkor már miért nem közös minden? Nem értem ezt a felfogást.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért nem laksz otthon? Vagy koleszbe?
Azért nem lakok otthon, mert 90 km-re járok egyetemre. A kolesznek pedig több oka is van. Az egyik, hogy a sulinak nincs kolesza. A másik, hogy ha lenne sem akarnék ott lakni, mert nem vagyok hajlandó több, mint 3 évig lemondani a privát szférámról. A harmadik pedig: Ha koleszben laknék, fizetnem kellene a díját. Így viszont, van egy nagyobb lakásunk, aminek a "felesleges" szobáit kiadjuk, így nincs gondunk azzal, hogy a rezsit kifizessük, tudunk gyûjtögetni a következõ lakásra, és mégsem a begypösödött 40 éves házasok életét éljük.
Látom egyébként, hogy hülyének nézel, nem tudom, hogy tudnám megmagyarázni neked, de azért megpróbálom. A lényeg az, hogy azért nem közös a kassza, mert nem a saját jövedelmérõl van szó. Érted? Neki a szülei adnak pénzt, mert az ösztöndíja elég kevés. Tehát nincs saját jövedelme. Én már anyagilag szinte teljesen függetlenedtem a szüleimtõl, mert nagyon jó ösztöndíjat kapok minden félévben, de õ nem. És szerintem a szülei(nk) pénzébõl nincs jogunk házasokat játszani.
Ha már feltetted a kérdést, akkor szerintem nem vagy benne biztos, hogy hozzá akarsz menni. Nálam fel sem vetõdött a kérdés mikor tudtam, hogy párom megakarja kérni a kezem, hogy most elfogadjam-e vagy sem. Szóval a helyedben nem fogadnám el. Fiatalok vagytok még, hiába az a 4 év ha nem vagy benne biztos, hogy vele akarod leélni az életed!
nem értem h az eljegyzésnek mi köze a házhoz?nem lehet jegyben járni azért mert nem éltek együtt, és nincs közös házatok?az h el van jegyezve egy ember, az nem azt jelenti h holnap azonnal össze is kell házasodni.az esküvõvel lehet várni.ha most visszautasítod lehet h soha többé nem kéri majd meg a kezed, és teljesen igaza is lesz.ha én pasi lennék és vissza utasítaná a csajom a gyûrût 4 év után, utána leshetné h mikor kapna még egyszer tõlem gyûrût.
Ohh! Köszönöm, igazán nem kellet volna, ELFOGADOM!
A kérdező hozzászólása: 08.35 az máp
19 évesen még fiatal vagy a házasságra és ha felmerul benned a nemleges válasz, nincs min gondolkozni.
NOORMÁLIS VAGY??? Komolyan ilyen kérdést feltenni egy ilyen oldalra.... -.'''''' Hát már ne haragudj, de ha véletlenül ezek után még te igent mondasz, akkor nagyon sajnálom a barátodat!! Ennyi erõvel írj az rtlklubnak, hogy legyen ez a mai online kérdésünk, aztán majd az eldönti -.-''
szerintem nem ilyesmire készül, csak Te kombinálsz!!! Bandzsi-dzsamping lesz ebbõl! de ha nem lépsz idõben akkor már csak bácsi-dzsamping!
Én 18 éves voltam amikor megkérték a kezem, karácsonyra tûztük ki az eljegyzést, de a jegygyûrût már 2 hónappal elõtte megvette. Emlékszem amikor az egész ceremónia lezajlott szûk családi körben és haza mentek, hosszasan nézegettem a gyûrût és nagyon boldog voltam. Következõ évben augusztusban esküdtünk. :-) Ennek már 20 éve. Már jó pár éve annak, hogy a jegygyûrû nem megy fel az ujjamra. Összement! :D
"Azt már megbeszéltük hogy házaság csak a közös ház után lesz" Nagyon gyerekek vagytok még, ebbõl a mondatból látszik. Így kb. az óvodások szoktak beszélni. Lányomnak volt egy "szerelme" az oviban, õk is "megbeszélték", hogy elõször elvégzik az iskolát, szakmát szereznek, lesz egy házuk és akkor összeházasodnak. :) )
Dehogy ti az esküvõt a közös ház megléte után tervezitek... Hát az jó pár évbe bele fog telni. Amúgy nekünk sem volt közös otthonunk. A nagymama szoba-konyhás házában éltünk 1, 5 évig. Utána sikerült egy öreg parasztházat vennünk ami már közös lett. Már oda születtek a gyerekeink. Évekig az adósságot nyögtük. 30-as éveink közepe tája óta már nincs hitelünk.
szia, ha itt kell ezt kérdezned, inkább mondj nemet... A másik meg, közös ház után?! ...Érdekesen gondolkodtok. Mi albérletbe lakunk, mégis összeházasodtunk, ez nem házhoz van kötve... Mindenesetre érdekes az is, hogy itt meg kell kérdezned, miért érdekel másnak a véleménye??? Azért sok boldogságot :) 19/L
Szerintem a 19:21-es válaszolónak van igaza. Ezekbõl a „ne gondolkodj, csak az érzéseidet kövesd” elven hozott döntésekbõl sokkal nagyobb eséllyel lesz válás, amikor elmúlt az elsõ lángolás. Neked kell tudni, mennyire erõs a kapcsolatod, de egy ilyen lépés megtétele elõtt természetes, hogy elbizonytalanodsz, emiatt ne legyen lelkifurdalásod. Gondolom, utána rögtön gyermeket is terveznétek, ezért fontos a ház is. Szerintem elõrelátóak vagytok.
Utolsó: Fontos a ház is. Van olyan akinek 40-50 évesen nincs lakása, háza, és mégis felnevelt boldogságban több gyereket is albérletben akár. Férjemmel 3 gyermekünk van, mindegyik albérletbe született, saját lakásunk akkor lett amikor a nagylány lett 10 éves, nem ahhoz kell kötni sem a házasságot, sem a gyermekvállalást. Kérdésre válaszolva, szerintem átkellene gondolnod azt, hogy házasságba lépj, és igaza volt az elöttem szólónak aki írta, hogy miért kell ehez mások véleménye? 33/N
A kérdező hozzászólása: Lehet nektek jó a nagyi konyhájába vagy albérletbe lakni, de nekünk nem. 2-3 év alatt simán összejön rá a pénz, van egy kir vàllalkozása, én is dolgozom meg tanulok is, kicsit segítenek a szülõk is. Az albérlet pénzt inkább férre tesszük. Mi ebbe a gyerekes?
Hát jó álomvilágot nektek és sok boldogságot hozzá :)
19 évesen szerintem baromi fiatal vagy ehhez. Ha meg nem tudod eldönteni egyedül, még fiatalabb. Én is 19 vagyok, együtt élek a barátommal a saját, közös lakásunkban, de eszembe nem jutna ennyi idõsen férjhez menni.
az lett, elfogadtad?
Rég volt már az érettségi
A te problémádat diplomás nõgyógyász tudja megoldani hatékonyan:)
vannak nõgyógyász válaszol oldalok csak írd be google-be :)
Ez így névvel laza :D

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 het

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 hete volt, és úgy egy hete sok a fehér folyásom, aminek kellemetlen szaga van, égő, viszkető érzést érzek. Lehet ez gombás fertőzés? És lehet, hogy a barátomtol kaptam el? Használhatok erre Canesten kombit? Nem szeretnék nögyógyászhoz menni. Elöre is köszönöm válaszát! Üdv Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 het

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 hete volt, és úgy egy hete sok a fehér folyásom, aminek kellemetlen szaga van, égő, viszkető érzést érzek. Lehet ez gombás fertőzés? És lehet, hogy a barátomtol kaptam el? Használhatok erre Canesten kombit? Nem szeretnék nögyógyászhoz menni. Elöre is köszönöm válaszát! Üdv Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!