Találatok a következő kifejezésre: 19 éves vagyok, és még soha (4 db)

19 éves fiú vagyok, és még soha nem volt barátnőm, és kezdem már feladni... Mi lehet a gond?

Másfél év alatt 9 lánynál próbálkoztam, hol finoman,barátságos kontaktuskezdeményezéssel,vagy kicsit büszkén,de volt hogy az illet? lányra nyomultam is, de bármit tettem, nem értem el vele semmit. Biztos vagyok benne hogy nem a kinézetem a gond, és udvariasan is beszélgetek velük, de egyszerüen leveg?nek néznek, jobbik esetben max barátként kezelnek, de én többet akarok, mert már nagyon unom hogy bármit teszek, egyszerüen eredménytelen a n?k terén. válaszokat köszi,ha lehet, lányok irjanak

Legjobb válasz: Hehe, ismerõs a dolog. Én is ilyen helyzetben voltam a te korodban (nem mintha sokkal idõsebb lennék :D, most 21 vagyok). Elég sok fajta gond is lehet. Írtad hogy a kinézeteddel nincs szóval ezt most húzzuk is ki a listáról. Ami pl. gond lehet hogy alapból úgy néznek rád mint barátra, és ez tapasztalataim szerint rossz kezdés szokott lenni mert errõl nem igazán lehet továbblépni, mert félnek, hogy júúúj, elveszítenek egy barátot. Másik gond pl az lehet hogy rossz típusú lányokkal próbálkozol. Vannak olyanok akiket valahogy egész egyszerûen nem lehet megközelíteni. Azt mondják, hogy várnak az igazira de igazából jól elvannak magukban is. Jah, és sajnos késõn jöttem rá én is hogy nem szabad túl kedvesnek és mindent megtevõnek lenni, mert az ilyen mint egy kutya akinek parancsolgatnak és ugrik. Igenis legyél jó fej, legyél kedves egy bizonyos szintig, de ne addig hogy mindent megtegyél neki. Humorosnak is kell lenni és nem baj ha gonoszkodsz vele, ameddig érti ezt. Jah, ami még baj lehet ha túl görcsösen keresel valakit, mert az látszik rajtad és hidd el úgy nem fog összejönni. Csak annyit tudok tanácsolni hogy engedd el magad és add az igazi éned. Ahhoz hogy megismerkedj valakivel sajnos szerencse is kell szóval ameddig szerencséd nem lesz addig dölj hátra és érezd jól magad az életedben. Annyi jó dolog van még ezenkivûl. És egyébként ha jól érzed magad és látszik ez rajtad, akkor ragadnak rád majd a csajok, mert a magabiztosság és az optimizmus jó kis szexepil.

Hehe, ismerõs a dolog. Én is ilyen helyzetben voltam a te korodban (nem mintha sokkal idõsebb lennék :D, most 21 vagyok). Elég sok fajta gond is lehet. Írtad hogy a kinézeteddel nincs szóval ezt most húzzuk is ki a listáról. Ami pl. gond lehet hogy alapból úgy néznek rád mint barátra, és ez tapasztalataim szerint rossz kezdés szokott lenni mert errõl nem igazán lehet továbblépni, mert félnek, hogy júúúj, elveszítenek egy barátot. Másik gond pl az lehet hogy rossz típusú lányokkal próbálkozol. Vannak olyanok akiket valahogy egész egyszerûen nem lehet megközelíteni. Azt mondják, hogy várnak az igazira de igazából jól elvannak magukban is. Jah, és sajnos késõn jöttem rá én is hogy nem szabad túl kedvesnek és mindent megtevõnek lenni, mert az ilyen mint egy kutya akinek parancsolgatnak és ugrik. Igenis legyél jó fej, legyél kedves egy bizonyos szintig, de ne addig hogy mindent megtegyél neki. Humorosnak is kell lenni és nem baj ha gonoszkodsz vele, ameddig érti ezt. Jah, ami még baj lehet ha túl görcsösen keresel valakit, mert az látszik rajtad és hidd el úgy nem fog összejönni. Csak annyit tudok tanácsolni hogy engedd el magad és add az igazi éned. Ahhoz hogy megismerkedj valakivel sajnos szerencse is kell szóval ameddig szerencséd nem lesz addig dölj hátra és érezd jól magad az életedben. Annyi jó dolog van még ezenkivûl. És egyébként ha jól érzed magad és látszik ez rajtad, akkor ragadnak rád majd a csajok, mert a magabiztosság és az optimizmus jó kis szexepil.
Ne add föl soha mert 19 évesen még nekem se volt most meg 20 vagyok és most van. És honnan mondjuk meg, hogy mi a baj, hogyha összesen annyit tudunk rólad, hogy szerinted nem vagy csúnya és nem vagy bunkó?
Nah nehogy feladd, csak ezt ne! Biztos hogy blokkol téged az, hogy még nem volt kapcsolatod. Ez gondolom feszélyez téged. Próbálj laza lenni és határozott, de ne tûnj olyannak, mint aki mindenképp csajt akar, és mindenkire rányomul, ez elijeszti a csajokat. Sajnos pont ismerek ilyen fiúkat, és egyiknek sem volt még barátnõje. Lehet, hogy nem véletlen. (egyik sem ronda, egyik 20, másik 23 éves) egy lány
Nem pont. Nekem tetszik egy srác a suliból. :D Õ is 19 mint te. Nem ismerem de mindig nézem. Olyan aranyos. kis tejbetök. :D na sajnos neki nem esik le a dolog. Szerintem járj egy kicsit nyitottabb szemmel. Én speciel biztos h nem kezdeményeznék nála akárhogy is tetszik. Az mindenképp a pasi dolga. Szal ha észreveszed egy csajon h többet néz a kelleténél, jelez h tetszel neki akkor ne bízd a véletlenre. Meg amúgy is... A bulis dolog tényleg jó ötlet. Ott a legkönnyebb becsajozni. És ha tetszik vki akkor ne legyél nyuszi, utána azt veszed majd észre h elvitték elõled. Tapasztalat. :(
Én is így voltam vele. Igazából még most sem vagyok az a kimondott csajozós tipus, de szerencsére az utóbbi idõben elég volt nekem válogatnom. :) Az lehet a probléma, hogy nem tudod értelmezni a csajok jelzéseit. Ezért egyrészt rosz lányoknál próbálkozol, másrészt olyanoknál pont nem, akik esetleg megõrülnek érted. És ez független a szépségtõl. Én azt javaslom, hogy ragadd meg az elsõ alkalmat, gyakorolj, szerezz tapasztalatokat, még ha nem is gondolod komolyan az adott csajjal a dolgot. Elöbb utóbb meg fog jönni a "rutin". Azt hogy hogyan kell viselkedni a csajokkal, egy kapcsolatot hogyan kell kezelni, ugyanúgy tanulni kell, de szerencsére könnyen és gyorsan megy. :)
Ha ez is lenne a gond, még a legcsúnyább emberek is találnak párt, vmi. más gond lehet. Talán túl udvarias vagy, nem érzik hogy mint nõre nézel rájuk. A csajok jó része a határozott pasikra bukik.
Szerintem annyi a gond hogy barátnak/havernak éreznek a csajok! :S Vagy esetleg lányos vagy. Jársz még középsuliba? ha igen akkor könnyû dolgod van ott könnyen lehet ismerkedni. vagy menj el valami buliba keress egy csajt kezdj vele flörtölni de ne nyomulj elõször! Ha látod hogy benne van akkor hívd meg valamire! :-) De ha normális barátnõt akarsz, akkor ne a disco kurvájával kezdj! Szerintem elsõnek egy 15-16 éves csajt válassz "gyakorolni", a lényeg hogy ne legyen nálad tapasztaltabb. Vagy ha már van kiszemelted akkor kezdj vele ismerkedni! Kérd el a számát, msn címét barátkozz össze vele aztán hívd randizni! ;-) De azoknál már hiába próbálkozol akik barátként tekintenek rád. :S Én 18 évesen voltam így. Tetszett a suliból egy fiatalabb csaj elkértem az msnjét, két hét múlva elkezdtünk járni. És még mindig tart. 2 éve.
nem lehet hogy szimplán ronda vagy?
A kérdező hozzászólása: Ezekután már meg se merem kérdezni, hogy ki a ' normális ' fiú? :) Nem tom, és ha egy szemétláda lennék, és kurváznék, máris lenne barátnõm? :D LoL
Sikerült :D
A kérdező hozzászólása: Hi everybody! Hát vágjunk is a közepébe mindjárt: van egy csaj, csak 1, aki csoporttársam, külsõre 10bõl határeset '5'-ös, de a belsõje 10/10. Együtt lógunk lyukas órákon, könyvtárba ülünk be, megnevettetem, hülyéskedek, elég jól mennek a dolgok. Megvan az msn címe, a telszáma, és 1 kép róla. Meglepetésemre anyám rámondta hogy nem plázacica, se cicababa, hanem olyan amilyennek egy csendes lánynak kell kinéznie. Amolyan alapfokú csajnak minõsítem, meglehet hogy összejöhetnénk, de hát nem tom, még várok 1-2 hónapot, bármi közbejöhet még ... aztán ha ugyis megadte a fene az egészet akkor tökmind1 ugyis az egész dolog. :)
A kérdező hozzászólása: Újra én:) Változás nem történt, talán-talán a fõiskolán még bepróbálkozok egy-két leányzónál, de nem számítok nagy dolgokra. Talán nem vagyok elégedett magammal, vagy csak sokat akarok egyszerre, de már lényegtelen, az égiek gondoskodtak róla hogy nehogy egyszer az életben rátaláljak az igazira...neeeeeem ....:S további kellemes estét nektek :)
szia!szeretném meg tudni a neved és ha van msn címed azt is ha gondolod myvipen keress meg!nevem:járvás bernadett msn címem:[email protected] én szeretnék egy nomális pasit és nekem nagyon úgy tûnik hogy te talán az van!szeretnélek megismerni ha lehet!minél elõbb írj vagy vegyél fel msn re!vagy írj az e-mail címemre :[email protected]
A kérdező hozzászólása: " Üzletet " ajánlott nekem egy kurva... pont miután ezt a kérdést írtam, ott lakik ahol én. Viszket a tenyerem, nehogy véletlenül rászokjak, és akkor jaj nektek csajok :) ... nem mondtam neki nemet.... de igent se... :)
Úristen azóta már akár gyereked is lehet. Én most 16 vagyok és még nincs barátnõm de engem már msot esz miatta a fene :D Hogy mennek a dolgaid?
nem hiszem el, hogy 19 éves fiú létedre soha nem láttál olyan pornót, ahol "nyalták-falták" egymást!utánozd!gyakoroljál valamin...mittomén, pl. mondjuk egy fagyin vagy valami máson, csak NE valaKi máson!amúgy csak annyi a lényeg, hogy a nyelvedet mozgatod, minthogyha smárolnál, csókolgatod OTT, stb.nem nehéz, menni fog!
használd az interneted, el sem tudod képzelni mi minden található ott :)
még egy tipp: ne ott kezd. Elõtte egy kis csókolózás, simogatás aztán jöhet a nyalifali ott lent - kezd finoman, nyalogasd, olyasmi mintha smaciznád , ha olyan a viszonyotok -márpedig ha itt tartotok olyan kéne- kérd meg, h kicsit irányítson, mi jó, mi kevésbé meg ilyesmi . sok sikert :)
Nyugi nem olyan nehéz...:D
jaj, majd én segítek az önbizalomyhiányodon.Úgyis ki vagyok már éhezve.. :S:DDDDD Hol laksz?:D
A kérdés nehéz, a választ meg csak te tudod rá. Mi csak tanácsokat tudunk adni. Elõször is mondjad meg honnan ismered, milyen viszonyban vagytok, láttátok-e már egymást élõben...
hát kevés az infó pl ki szomszéd ? sulibajár vagy?hol ismerted meg? és majd válszolok...
Keresd a társaságát, de ez mondjuk csak akk lehetséges, ha napi kapcsolatban vagytok pl. Vagy közeledj felé kedvesen, beszélj vele valami aktuális sulis témáról vagy valami akármi másról is. aztán majd kialakul vmi, és ha te is tetszel neki, akk azt ki fogja mutatni a lány, csak észre kell venni:) Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: hétvégenként egy kocsmába szoktunk járni, de még nem mertem megszólitani nem tudok mit mondani
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Hogy-hogy nem tudsz mit mondani neki? Nem azt írtad, hogy megszeretnéd ismerni?
nem kell félni ugyanúgy beszélgess vele, mintha csak az egyik haveroddal beszélgetnél. attól is függ hogy honnan ismered, mennyi a közös ismerõsötök és hogy az érdeklõdési körötök is ugyan az e. Kérdezgetheted hogy mi érdekli, mert mint tudjuk a legtöbb ember szeret önmagáról beszélni és szeretik hogyha érdeklõdnek irántuk. azt pedig ne lássa rajtad hogy kevés az önbizalmad. olyan ruhát vegyél fel amibe jól érzed magad de azért ne erõlködj és add önmagad!

19 éves srác vagyok. Rájöttem arra hogy vonzodom az EMO lányokhoz. Még soha nem voltam EMO lánnyal. Szeretném megkerdezni milyen lehet? Jok az ágyban? Es hogy viselkednek?

Most hülyén érzem magam ezért a kérdésért,de szeretném tudni.El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nõ az nõ de ha elokajpa a borotvát nem megborotválni akarja szóval futás :D

Nõ az nõ de ha elokajpa a borotvát nem megborotválni akarja szóval futás :D
És honnan lehet tudni mielõtt ágyba bújsz valakivel, hogy a vézna, hosszú hajú, görbehátú illetõ emofiú vagy emolány?
Ezekhez a hülye irányzatokhoz csak az idióta, hülye gyerekek csatlakoznak. Milyen baromság ez az emo? Fekete ruha, színes haj, piercing, a fiúk mint a homokosok, aztán keseregnek hogy szar az élet stb. Örülnétek inkább, hogy lyuk van a seggeteken, járhattok iskolába, tanulhattok, itt élhettek Európában nem a szavannán... errõl ennyit idióták. Majd kinövitek.
Emo ugyan nem vagyok csak hiperérzékeny. Szerintem nem szexelnek szerelem nélkül ahogy én sem. Valszeg úgy viselkednek mint bármelyik átlagos lány. 20/l
02:57 a látás csodájának segítségével
02:57-es alá támasztása képp http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2010/06/5e3256e88.. Na mit látsz? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!