Találatok a következő kifejezésre: 19 éves vagyok, és még (140 db)

Miért nem múlik el? Mindjárt 19 éves vagyok és még mindíg sok pattanásaim vannak sajnos. Már mindent kipróbáltam a börgyógyásztól kedve az összes arctisztító gélig mindent, mégse javul az állapotom.

Nemtudnátok valahogy segíteni? nagyon idegesít. Még az étrendemre se gohatom mert arra is figyeltem. Egyedül egy gyógyszer segített de annak volt 1 olyan mellékhatása amiért abbahagytam. segítetek?

Legjobb válasz: Ha egy szakértõ megnézte és nem tudott segíteni akkor miböl gondolod, hogy valaki aki nem is látott meg tudja mondani mi a legjobb neked. En is 19 vok 18 éves koromig én is kenegettem minden félével, utána abbahagytam és most már csak esténként kamillás púderrel ami csökkenti a pirosodást, reggel meg teafa kivonattal ami szárítja a pattanásokat. Lehet rendelni az Oriflmetõl, jha és csak keveset mert én is sokat és gyakran kentem és eltõmítette a pórusokat és csak még több pattim lett. Nem lehetséges, hogy túlzásba vitted a sokfajta krémmel, meg kenõccsel, és eltömítetted a pórusokat??

Ha egy szakértõ megnézte és nem tudott segíteni akkor miböl gondolod, hogy valaki aki nem is látott meg tudja mondani mi a legjobb neked. En is 19 vok 18 éves koromig én is kenegettem minden félével, utána abbahagytam és most már csak esténként kamillás púderrel ami csökkenti a pirosodást, reggel meg teafa kivonattal ami szárítja a pattanásokat. Lehet rendelni az Oriflmetõl, jha és csak keveset mert én is sokat és gyakran kentem és eltõmítette a pórusokat és csak még több pattim lett. Nem lehetséges, hogy túlzásba vitted a sokfajta krémmel, meg kenõccsel, és eltömítetted a pórusokat??
Én ugyan így voltam. 11 éves koromtól tiszta pattanás mindent kipróbáltam. Bõrgyógyásznál is voltam vagy 100x. Aztán tavaly 19 évesen elegem lett, elmentem nõgyógyászhoz felírt egy fogamzásgátlót és most szedem 6 hónapja és a bõröm!!!!!! Hihetetlen milyen szép lett. Imádom és mindenki aki ismer megjegyezte milyen szép az arcom :) )
A kérdező hozzászólása: Még bioptron lámpázni is szoktam!!
milyen gyógyszert szettél?
A kérdező hozzászólása: sotretet szedtem
A kérdező hozzászólása: és nem lett semmi bajod a fogamzásgátlótól?
Szia Nem, nem lett semmi bajom tõle szerencsére, csak az arcom , , javult, , meg :) Meg ha fél évig nem lett bajom, nem hinném, hogy most jelentkezne majd. De lekopogom :) Amit írtál az is fogamzásgátló? És te rosszul lettél tõle?
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé mert miníd száradt a szám hiába kentem labeloval, meg nagyon hámlott a kezem, meg lent is voltak problémaim érted, de amikor abbahagytam elmúlt.
Persze, megértem. Sajnálom. Remélem találsz majd valamilyen megoldást ami beválik :)

19 eves vagyok, es meg nem volt orgazmusom, a parommal most koltoztunk ossze, talan, igy ossze jon? Ha tobb idot vaunk egyutt? Mar 1 eve szeressuk egymast, nagyon, es azt akarom ne valtozzon ez csak a sex miatt!

Legjobb válasz: Szia.Én 21 éves vagyok,és nekem is van barátom,de mióta szexuális életet élek,nem volt hüvelyi orgazmusom,csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni,mégjobban elengeded magad,megismeri még joban a tested,és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)

Szia.Én 21 éves vagyok, és nekem is van barátom, de mióta szexuális életet élek, nem volt hüvelyi orgazmusom, csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni, mégjobban elengeded magad, megismeri még joban a tested, és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)
Így legalább több idõt tudtok együtt tölteni és a szexre is több idõt tudtok szánni, jobban megismeritek egymás szokásait. Remélem összejön a dolog!
Mi 3 éve vagyunk együtt.Az elsõ 1-2 hónaptól eltekintve szinte mindig van orgazmusom. Mindig figyel rám, és én is kitapasztaltam hogy a legjobb nekem. Ezt õ is tudja.Megvárja hogy nekem is jó legyen. Tudja a pasid hogy neked nincs? Vagy színleled? Mert ha nem elkellene neki mondanod .csak szóbol ért az ember.
1. amikor nincs otthon, nyúlj magadhoz. õ honnan tudná, mi a jó neked, ha még te se tudod? 2. ha már magadnak megy, akkor mutasd meg a párodnak is, hogyan szeretnéd.
a helyesírásod alapján te azon kisebbséghez tartozol akiknek nem nagyon fog sikerülni

Számlát szeretnék nyitni, 19 éves vagyok, és még tanuló. A K&H banknál javasolták a trambulin csomagot. Aki ismeri ezt, az tudna esetleg tapasztalatokat írni? Megéri? Milyen előnyei vannak?

Igazából minden információ érdekel. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én a 9 éves fiamnak nyitottam Trambulin számlát 1,5 éve. Számlavezetés ingyenes, e-bankot is használhatjuk, kapom az SMS-t ha érkezik rá valami (erre levonják a 10 Ft díjat), havi 1 pénzfelvétel ingyenes. DE! Nem adnak hozzá kártyát, csak 12 éves kortól (ha jól emlékszem), és utána is van valami limit, hogy mennyi pénzt tud felvenni vele a gyerek. Szerintem a fõ elõnye, hogy ingyenes a számlavezetés, tehát ha kapod a diákhitelt, abból nem megy le havi 500 Ft kb, amit amúgy fizetned kéne. A fõ tapasztalatom az volt, ami nagyon megmaradt bennem, hogy nagyon kevesen vehetik igénybe valószínûleg ezt a számlaformát, mert az ügyintézõk minden esetben segédanyagot használtak a tájékoztatásnál, tehát abszolút nincsenek képben. Egyetemi városokban feltételezem más a helyzet. Semmibe nem kerül bemenned és kérdezned, velem nagyon normálisak voltak minden alkalommal.

Én a 9 éves fiamnak nyitottam Trambulin számlát 1, 5 éve. Számlavezetés ingyenes, e-bankot is használhatjuk, kapom az SMS-t ha érkezik rá valami (erre levonják a 10 Ft díjat), havi 1 pénzfelvétel ingyenes. DE! Nem adnak hozzá kártyát, csak 12 éves kortól (ha jól emlékszem), és utána is van valami limit, hogy mennyi pénzt tud felvenni vele a gyerek. Szerintem a fõ elõnye, hogy ingyenes a számlavezetés, tehát ha kapod a diákhitelt, abból nem megy le havi 500 Ft kb, amit amúgy fizetned kéne. A fõ tapasztalatom az volt, ami nagyon megmaradt bennem, hogy nagyon kevesen vehetik igénybe valószínûleg ezt a számlaformát, mert az ügyintézõk minden esetben segédanyagot használtak a tájékoztatásnál, tehát abszolút nincsenek képben. Egyetemi városokban feltételezem más a helyzet. Semmibe nem kerül bemenned és kérdezned, velem nagyon normálisak voltak minden alkalommal.

19 éves vagyok, és még eléggé érintetlen. A barátaim, barátnőim mind úgy tudják már nem, mivel nem éppen olyan a megjelenésem, vagy a kisugárzásom. Úgy voltam vele, tartogatom magam az "Igazira"? !

Nincsenek lelki problémáim vagy ehhez hasonló, amiért nem tudtam eddig senkivel se lefeküdni, csak nehezen bízok meg bárkiben is. Most éppen randizgatom egy sráccal, aki azt mondta, hogy a sz?z lányok távol állnak a hatáskörét?l, mert csak a baj van velük. Félek megmondani, hogy én is ebe a körbe tartozom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az "még eléggé érintetlen"-nek mi a magyar megfelelöje? Alig szüz, Kicsit használt? Ma még szüz? Van még érintetlen nyilásom? Csak vasár és ünnepnapokon használt?

Az "még eléggé érintetlen"-nek mi a magyar megfelelöje? Alig szüz, Kicsit használt? Ma még szüz? Van még érintetlen nyilásom? Csak vasár és ünnepnapokon használt?
Ha amiatt fog elhagyni mert szûz vagy akkor csak dugni akart vele. Akkor igazából nem is veszítesz semmit.
Egyetértek az elõttem szólóval és becsülendõ, hogy tartogatod magad. Ne hagyj fel ezen jó szokásoddal, ne add meg minden jött-mentnek tested gyümölcsét. (Ezmost giga hülyén hangzott, de már törlöm ki D: )
és? megérte? megsúgom, ezen SEMMI, de SEMMI SEM MÚLIK....
ja, mostanában sokan félnek az ellenkezõ nemmel kapcsolatba lépni...
mitõl olyan jó tartogatnia magát? tele lesz egy csomó gátlással egy idõ után.. és az, h mondjuk van 2-3 szexpartnere huszonéves korára, még közel se azt jelenti, h minden jött-mentnek odaadta volna magát..
second hand.. :D nem tudom.....
ami persze, nem magyar megfelelõ, de ez jutott elsõnek eszembe:D
Mondd meg neki. Ha nem tetszik neki, akkor gyökér, jön majd másik

Már 19 éves vagyok és még nem voltam nővel. Ez gáz?

Legjobb válasz: Csak azért ne legyél nõvel mert a haverok elõtt ciki vagy tudom is én. Egy férfinek is fontos az elsõ, ha kiábrándító, vagy olyannal van aki talán becsmérli is akár a teljesítményét, az ugyanúgy rosszul eshet mint egy lánynak.

Csak azért ne legyél nõvel mert a haverok elõtt ciki vagy tudom is én. Egy férfinek is fontos az elsõ, ha kiábrándító, vagy olyannal van aki talán becsmérli is akár a teljesítményét, az ugyanúgy rosszul eshet mint egy lánynak.
Nem de ha zavar akkor irany qz egyik oromlany
szerintem kicsit gáz. mert azért csak elmond vmit az emberrõl az ilyen infó.
Nem gáz. Mint ahogy a másik 500kérdezõnek se -.-
Komolyan mennyit gépezel? ÉS abból mennyi wow vagy más MMORPG és/vagy szórakoztató videójáték?
Õszintén.. ÕSZÍNTÉN... ÕÕÕÕÕSSSSZZZZIIIINNNTTTÉÉÉÉNN!!! Mennyit gépezel egy nap? És azt az idõt mivel töltöd? És azt az idõt miért wowozással töltöd? ÕSZINTÉN!!!!
Hát haver... Még Hitlernek is volt csaja...
Igaz hogy 56 éves volt de nemszámít...
NA hát akkor még van idõ... :D
nem gáz egyáltalán nem gáz, majd ha rá találsz arra találsz arra a nõre akivel minden jó lesz akkor a dolgok jönnek maguktól, velem is így volt:) ÉN is ennyi idõs voltam mikor el vesztettem a szüzességem, nem az a lényeg mit gondolnak mások hanem az hogy te készen állsz a dologra:) 22/L

19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, akkor most lúzer vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem ne parázz, amikor érezni fogod, akkor kell. :)

Szerintem ne parázz, amikor érezni fogod, akkor kell. :)
Miért lennél az? De legszebb éveidet pazarlod el így... bánni fogod majd egy két év múlva ha még mindig nincs senkid rájössz magadtól, hogy miért nincs és akkor joggal mondhatsz magadról véleményt. Errõl minden embernek más a véleménye szerintem. Attól függ milyen típus vagy, hogy élsz és hol! Tehát ha nem keresel vagy nincs lehetõség vagy faluban laksz vagy csak otthon ülsz állandóan. Lehet a te hibád is. Mindenkibe van valami. Csak nem biztos hogy mindenkinek arra van szüksége mint ami benned van. Kérdés hogy milyen ember vagy.
ha elhiszed, h az vagy, akkor az is vagy.
Van így 30 éves haverom is. Furcsa egy bogár, de nem tartom lúzernek...
Azert vagy luzer, mert ilyet kerdezel.
15 évesen kezdtem, mire 19 lettem már vagy 8-10 lányon voltam túl.
Nem vagy az.
"Szerintem pont hogy az a lúzer aki 30 meg 60 nõt dönt meg, mert nem bír egy normálisat találni aki kitart mellette." Igen a kövérek is ezt mondják. Õk nem dagadtak, csak nem tudnak lefogyni. Tipikus bénabéla válasz. Gratulálok. Légy boldog azzal akivel akarsz. Én az éretlen meg keresem a további lehetõségeket.
Nem vagy az.
Egyáltalán nem vagy lúzer! :)
Ez még normális, nem úgy, mint én, aki hamarosan 24et tölt be, és sose csókolózott nõvel.
YESYESYESYESYES
Még nem! De egy év múlva már igen! Úgyhogy hajrá!
2. oldalon a 3.-nak, ha valóban 1500 nõn lenne túl, akkor szó szerint beletörne a bicskája! Gondolkodjunk egy kicsit. Számoljuk átlag 1 percesnek (az egy szép kerek szám a 60s). Ha jól gondolkodok 37 óra alatt meg lehetne tenni, de úgy, ha a csóka csak feküdne, a nõk hosszú libasorban jönnének, és tömött sorokban távoznának. De a maradék 1490-nél a tizediknél már a golyói a torkában dobognának!X)
Nem vagy az.
Nem, nem vagy az!
Szerintem pont hogy az a lúzer aki 30 meg 60 nõt dönt meg, mert nem bír egy normálisat találni aki kitart mellette.
egyáltalán nem
Hát húzz bele mert 19 évesen még nem de a 20 már eléggé cink.:)
Hahahahahahahahahaha bocsi de hahahahahahahahhaha Ez egy értelmes válasz a kérdésedre. És igen az vagy!
16-25 éves kor közt azért az évi 3-7 lány a minimum. Addig nem kell lekötnöd magad. Ráérsz utána. Majd 40 évesen nem fogsz azon aggódni, hogy miket hagytál ki.
Dehogy vagy lúzer!
10-es, te ezt komolyan gondolod, hogy 25 éves korára egy pasinak 30-60 nõn túl kéne lennie? :O Elképesztõ... Kérdezõnek: Egyáltalán nem számít kikkel meg mikor jártál vagy nem jártál, és mennyi volt belõlük vagy esetleg nem volt egy se, úgysem amiatt fogják keresni a társaságod, hogy milyen az elõéleted. Ne hagyd hogy itt lelombozzanak, és letörjék az önbizalmad. Szerintem semmi gond ezzel, ha a fejedben minden rendben van és normális, gondolkodó és érzõ lény vagy, nem valami szélsõséges õrült, minden esélyed megvan rá hogy a közeljövõben összejöjjön valami. Nem kell ilyeneken görcsölni. Mellesleg az én volt középsulis osztálytársaimnak a többsége, de legalább a fele (nemtõl függetlenül), kb. a te korodban vetették magukat a párkapcsolatosdiba miután egyetemre kerültek, persze a fiúk azóta intenzívebben váltogatták a partnereiket, de ismerek olyat aki a mai napig is csak 1-2 kapcsolatot tud maga mögött. És ez a mi környékünkön nem ritka, igaz kisvárosiak vagyunk. Amúgy sem értem miért ennyire égetõ ez a téma manapság, én személyszerint kedvelem a szolídabb természetû embereket, nem tudom miért a nagypofájú nyomulósak a divatosak... 23/N
"10-es, te ezt komolyan gondolod, hogy 25 éves korára egy pasinak 30-60 nõn túl kéne lennie? :O Elképesztõ" IGEN nem csak így gondolom, hanem túl is vagyok. Nekem az a meglátásom, hogy annyi nõvel fekszem le, amennyivel csak tudok. Így késõbb nem fog hajtani a vérem(talán) De én kispályás vagyok. A hírességekhez képest, akik 35-40 éves korukra 1500-2000 nõn is túl vannak. Szóval kis lányka ne oktass ki másokat, mert te soha nem mozdultál ki a kis faludból.
"Szóval kis lányka ne oktass ki másokat, mert te soha nem mozdultál ki a kis faludból." Én egyáltalán nem oktattalak ki, legalábbis nem ez volt a szándékom. Csak valóban elképesztõnek tartom hogy szerinted ez az amihez tartani kéne magát másoknak is. Évi szinten 3-7 a minimum, ez a kijelentés olyan benyomást kelt, mintha azokat hülyébe néznéd aki nem hozza a hasonló teljesítményt. Az nekem teljesen mindegy hogy te mit csinálsz, de nem mindenkinek olyanok a szükségletei mint neked, attól meg nem leszel jobb vagy több másoknál ha 2000 nõt megdugsz. Ha neked ez így jó, akkor csináld, ámen, de nem kell felvágni vele vagy elbátortalanítani azt aki bizonytalanabb típus. A válaszodból kifolyólag nem tûnsz túl érettnek, de lehet hogy csak az értékrendünk különbözik túlságosan. Per pill sem otthon a "falumban" tengetem a napjaimat, én szeretem a nagyvárosi életstílust , de nem gondolom hogy ebbe feltétlenül beletartozna a "szexeljünk minnél több emberrel" felfogás.
49%-os valahogy nekem is egy éretlen gyereknek tûnik. csak nem azért, mert az is? :P
Én 20 vagyok és szintén a te cipõdben járok, de teszek rá! Ha nem lesz csajom akkor nem ennyi. Azokkal ne foglalkozz akik gáznak tartanak sz*rjál a véleményükre! A te életedrõl te döntesz nem más(jobbik esetben) és ha ebben nem lesz párod akkor nem, de akkor se lesz gáz!

19 éves vagyok és még nem szexeltem és nem is csókolóztam. Gáz?

Valahogy még nem találtam olyan csajt akivel jó lenne a dolog.

Legjobb válasz: Ha így is kiegyensúlyozott tudsz lenni, akkor nem gáz.

Ha így is kiegyensúlyozott tudsz lenni, akkor nem gáz.
nem
én 20 vagyok és szûz még szintén... na és én se találtam még meg a megfelelõ partnert de keresem! majd eljön mindennek a maga ideje! várd ki a végét!
Egyáltalán nem gáz. Valójában te vagy az, aki normálisan gondolkodik. :)
Egyáltalán nem gáz, de miért kérdezel ilyen hülyeségeket?? Ha azt mondjuk az, akkor mi lesZ???
A szex nem még úgy ráérsz szerintem.. bár a csókon ilyenkor azért sokan túlesnek már.:D/nem kell lepontozni ez az igazság/
Ez nem gáz, ez már betegség.Sürgõsen keress fel egy sexológust és egy pszichiátert.
Most minket akarsz meggyõzni vagy magadat? Ha ilyen határozott véleményed van az erkölcstelen viselkedésrõl, akkor miért... Bocsi, nem kötekedésképp mondom. De elõször magadban kell ezt rendezni. És nem értem, miért kell ezen görcsölni, hogy te nem vagy olyan...nemhogy örülnél neki. Engem pl büszkeséggel tölt el hogy szûz vagyok és nem tudnak belevinni akármibe.
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat :) Igen kicsit fusztrál mikor minden errõl szól szinte már.De én nem is akarom erõltetni, egyetértek azokkal akik szerint majd eljön az ideje.Sajnos ma már divat ágyba feküdni reggelre meg azt sem tudja ki az meg hol van.Na ez a szánalom.
Napjaid meg vannak számlálva-:PPPPPP
Már vagy 1000 ilyen kérdés volt, de akkor neked is leírom. Én 23 vagyok és idén csókolóztam elõször, sex még nem volt. De még élek, úgyhogy nyugi.
Amúgy szerintem tudom ki vagy. Ha Misi a neved, akkor adnék egy személyre szóló tanácsot: tenni is kell valamit. A 4 fal között ülve, a géped elõtt nem lesz barátnõd, legfeljebb ha társkeresõzöl. Kezdeményezni kell!! És az sem egy jó pont, hogy ismerkedés közben elbeszéled, hogy még 3-4 lánnyal is beszélgetsz, akiket innen a gyk-ról vettél fel msn-re.
Ez mindenkinek a magánügye. Én is 19 éves vagyok, lány, és szûz. És akkor mi van? A múltkor a koliban épp egy olyan beszélgetésbe csöppentem bele, hogy ki mikor volt utoljára fiúval...Csak csajok voltak persze. Mikor mindenki nyilatkozott, megkérdeztem vigyorogva, hogy van még olyan rajtam kívül, aki 19 évesen szûz?:) Erre a válasz csak annyi volt, hogy "te? hogyhogy?", de aranyosan, kedvesen mondták, semmi negatív nem volt benne. Amúgy érdekes, akik még így vannak, frusztrálva érzik magukat emiatt. Én abszolúte nem! Hát nem az intim magánügye mindenkinek?:)
Ilyen kérdéseket... Ne higgyétek, hogy attól értékes egy ember, mert csak úgy kíváncsiságból szexel! Amíg nem vagy szerelmes, nem érdemes lefeküdni senkivel!!!! Az a gáz, hogy Te ezt gáznak gondolod, hogy 19 évesen nem szexeltél.
nem csókolóztál, mi, ez a legnagyobb problémád, mi?? afrikában meg éheznek te medvedisznógyökérember, hogy vetélnél el a születésed napján...
A kérdező hozzászólása: Nem azért csak sokan versenyeznek evvel.amit marhaságnak tartok.
10.10.10.56 mert biztos randa vagy mint a dög:P

Szerintetek miert? 19 éves vagyok és meg sohasem volt parkapcsolatom.

Nagyon nagyon sok fiu baratom van ...szeretnek velem lenni ... voltak maar jelentkezook de soha nem talaltam meg azt az embert akivel eltudnam kepzelni ... eleg sok sraccal kozelebbrol is megismerkedtem de mind csak egy buli estejen mondjuk ... aki egyetlen egy van messze van tavkapcsolatot nem akartam es mar neki is van Bnoje ... szeptembertol egyetemre megyek lehet ott meg talalom az igazit? :? kezdem neha nagyon szornyen erezni magam ... szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a magasságod a szélességeddel egyenlõ arányban van? Amúgy szerintem a helyesírásodban van a puma elásva!

Nem lehet hogy a magasságod a szélességeddel egyenlõ arányban van? Amúgy szerintem a helyesírásodban van a puma elásva!
" eleg sok sraccal kozelebbrol is megismerkedtem de mind csak egy buli estejen mondjuk ." ha Te így állsz hozzájuk, õk is ennyit fognak várni Tõled...
Ha egyetemre mész, azzal vigyázz, hogy ne feküdj le rögtön valamelyik évfolyamtársaddal, mert akkor elkönyvelnek egy nagy büdös qrvának és komoly szándékkal senki sem fog ott veled már szóbaállni.
mert dagadt vagy és ronda?
nézzetek körül az utcán! még a dagadt és ronda nõk is kellenek valakinek hosszútávra is! persze csak akkor, ha van valami a fejében is...
akkor meg üres a feje és ezért nem kell. Meg is van válaszolva a kérdés!
Velem is ugyan ez van :S Engem már nem érdekel, majd eljön az ideje ne aggódj ;), csak tudom milyen nehéz azt kivárni fõleg ilyenkor tavasszal-nyáron, amikor mindenhol párokat látok, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy egyszer úgyis megtaláljuk egymást, talán pont õ olvassa most ezt, ki tudja, ne add fel!!! kitartás ;)
hát az látszik..
Hülyék! FEHÉR folyás! Mikor benedvesedik egy csaj az mióta fehér színü? Gombás fertõzés esetén is lehet fehér folyás pl. Persze nem biztos, h az.
természetes nedvességnek hívják, örülj neki
F A fehéret hogy lehet érezni? Mindegy... Felizgult a lány és ha a képébe vágod így, ahogy itt is elõadtad, akkor még frigiddé is teszed, mert szégyenérzetet keltesz benne, holott azt élvezni kéne és gyönyörködni benne. Ha nem bírod az ilyen látványt, akkor kezdj inkább fiúkkal, azoknál csak a végén jön ilyen fehér folyás.
A folyás fehér, nem hiába hívják fehérfolyásnak.
Hidd el kisfiam, az biza fehér :D A gombás lehet szürkés, v esetleg zöldes.
Lehet hogy elnéztél egy-két dolgot... Lehet hogy barna és egy lyukkal lentebb...

Tényleg igaz az hogy ha nem élem ki magam késõbb gondjaim lesznek az életben? 19 éves vagyok és nem voltam még sem buliban, nem járok el itthonról, és szûz is vagyok, ráadásul még egy bartáom sincsen

Legjobb válasz: Nem ez hülyeség... Ezzel akarják másra erõltetni a baromságaikat a bulizós, magukat összehányós fiatalok. Ha nem érzel erre késztetést -ami egyébként normális- akkor nem kell csinálni és nem lesz semmi bajod. Mellesleg nem kell szélsõségekben gondolkozni ilyen téren. Nekem annyi volt ez a "kiélõs" korszak, hogy kipróbáltam a cigit, és 1-2x berúgtam. Aztán elég is volt. De! Ez nem azt jelenti hogy nem ártana eljárnod otthonról és keresni az emberek társaságát. Csak nem feltétlenül kell bulikba járni, meg marhaságokat csinálni. Szerintem 19 évesen már elég nagy a késztetésed arra hogy párt keress... Szóval hajrá.

Nem ez hülyeség... Ezzel akarják másra erõltetni a baromságaikat a bulizós, magukat összehányós fiatalok. Ha nem érzel erre késztetést -ami egyébként normális- akkor nem kell csinálni és nem lesz semmi bajod. Mellesleg nem kell szélsõségekben gondolkozni ilyen téren. Nekem annyi volt ez a "kiélõs" korszak, hogy kipróbáltam a cigit, és 1-2x berúgtam. Aztán elég is volt. De! Ez nem azt jelenti hogy nem ártana eljárnod otthonról és keresni az emberek társaságát. Csak nem feltétlenül kell bulikba járni, meg marhaságokat csinálni. Szerintem 19 évesen már elég nagy a késztetésed arra hogy párt keress... Szóval hajrá.
Nem, nem igaz!
Hát attól függ mit értünk kiélés alatt, bár szerintem eleve gáz ha az ember úgy tekint magára mint valami haszonállatra, amit ki kell fárasztani (kiélés) hogy aztán engedelmes munkára lehessen fogni (felnõttkor). Azt csináld, amihez kedved van, ha be akarsz rúgni, próbáld ki, semmilyen vélemény ne korlátozzon se pro se kontra. De törekedj erre minden tekintetben, a kíváncsiságodat ki kell elégítened, és akkor nem érzed majd úgy hogy bármirõl is lemaradtál volna. A másik fontos dolog hogy aktívan teljenek a napjaid. Ha nem most van az az idõszak, amikor eljárkálsz iszogatni ezzel-azzal, akkor legyen másnak az idõszaka: tanulás, sport, önfejlesztés, a külsõd rendbehozatala, utazás, pénzkeresés. Bármi amiért tudsz lelkesedni és hasznos is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!