Találatok a következő kifejezésre: 19 éves létemre (48 db)

Meg kellene mondanom a nőgyógyásznak, hogy szűz vagyok 19 éves létemre?

Általános vizsgálatra kell menjek, mert nagyon komoly gyomorpanaszaim vannak, és minden szakorvoshoz elküldtek jóformán. Magánrendelésre megyek, fiatal lányhoz, anyum egyik ismer?se... És még egy kérdés...szerintetek felkerül a jelentésre, hogy sz?z vagyok?

Legjobb válasz: Miért nézne rád hülyén? És mit érzel cikinek azon, ha anyud is megtudja, hogy még szûz vagy 19 évesen? Erre kell büszkének lenni, nem arra, hogy a fél város átment már rajtad.

Mindenképp mondd meg a dokinak, mert véletlenül történhet veled olyan, amit nem a nõgyógyásszal terveznél... Anyukád meg csak büszke lehet rád, elõtte pláne nem szégyen!
Nehogy már szégyelld azt, hogy szûz vagy! Inkább büszke lehetnél Magadra, hogy nem fekszel le minden szembe jövõ pasival! Bárcsak sokkal több ilyen lány lenne mint Te!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Miért nézne rád hülyén? És mit érzel cikinek azon, ha anyud is megtudja, hogy még szûz vagy 19 évesen? Erre kell büszkének lenni, nem arra, hogy a fél város átment már rajtad.
A kérdező hozzászólása: De szerintem is jól jártam a nõi nõgyógyásszal. És gondos is szerintem. Végigkérdezte a gyomorpanaszaimat is, mikortól, mettõl hány méter... mindent-mindent. És vagy ötször elmondta, hogy az elsõ együttlét után feltétlenül keressem fel újra.
A kérdező hozzászólása: És az, hogy nem feküdtem le még senkivel...sajnos vagy nem sajnos, nem a külsõm miatt van. Szép lány vagyok... de szerintem ez nem is a külsõn múlik, már ha csak magamból indulok ki, hanem a társas kapcsolatokra való képességeken... Nem vagyok antiszociális, még mielõtt kérdeznétek, vannak barátaim, eljárogatok mindenfelé, csak egyszerûen az intim közelség még senkivel nem tudott kialakulni. Kicsit esetlen vagyok az intimitás terén.
A kérdező hozzászólása: Persze még nem jártam nõgyógyásznál sose.
Akkor én most szorongjak, mert 16 éve a válásom óta nincs nemi életem. A nõgyógyászom azt mondta viccesen ez a legjobb fogamzásgátlás. Ja és majdnem ötven vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem is próbáltál ismerkedni? 16 év hosszú idõ.
Dehogy szorongjál!
A kérdező hozzászólása: Anyum azt hiszi, már rég túl vagyok a dolgon. Sose beszéltünk ilyesmirõl, még kis kamaszként se, ezek tabutémák voltak. Anyám nem szeret nõügyekrõl beszélgetni. Egyszer 10 évesen megkérdeztem tõle, hogy mi az a menstruáció, és annyira zavartan magyarázott valamit, hogy az ég világon semmit nem értettem belõle, csak egy aha mellett bevonultam a szobámba. Azt hittem nem fontos dolog, hogy valami lényegtelen... hát nagy pofára esés volt az elsõ vérzésem... :-( és persze akkor se ültetett le anyám, hogy megbeszéljük. Mindenre magamnak kellett rájönnöm, és ez nagyon megviselt engem kis tiniként. Hát ezért nem is akarom, hogy kiderüljön. Anya azóta hazajött, kérdezte, kaptam-e papírt, de nem mertem neki megmutatni... ráadásul fehér folyásom is van... nem komoly, a doki szerint csak felborult a hüvelyflórám, és nincs szaga, még nem is kellemetlen...ezért nem vettem észre, mert azt hittem, hogy ez a normális hüvelyváladékozás...
Nagyon jól teszed, hogy megfontolt vagy és nem veszítetted el a szüzességedet az elsõ disco után. Csak azt nem értem, hogy anyud elött miért kell ezt titkolnod????
Legyél büszke arra, hogy nem feküdtél még le az elsõ füttyszóra! A dokik meg nem a szüzlányokon akadnak ki, hanem éppen ellenkezõleg, a már 14-16 évesen fogamzásgátlót magukba tömõkön! Hallanád miket mondanak, amikor elhagyják a vizsgálót a "nõk"... Szerintem jól tetted, hogy nõi orvost választottál elsõ alkalomra.
A kérdező hozzászólása: És egy kis neheztelést éreztem a doki hangjában, mikor mondtam hogy szûz vagyok. Mármint azért, mert sok mindent nem tudott megvizsgálni, a panaszaim viszont elég komolyak...manuálisan tényleg csak egy ujjal vizsgált meg seperc alatt. És nem is fájt, még kellemetlen se volt. Csak picit feszengtem, mert senki nem matatott még a lábam között. De nem volt gond. És a doki tényleg aranyos volt ezt a kis dolgot kivéve. Hasi ultrahangozott, de nem tudom, hogy az olyan alapos-e, mintha belülrõl vizsgált volna meg.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál. Aranyos volt meg kedves. A papírra persze felkerült hogy szûz vagyok...igaz csak latinul. De persze a végére oda kellett írnia hogy elsõ együttlét után jelentkezzem újra...bakker...
A kérdező hozzászólása: De akkor anyám is látni fogja... egy csomó papírt hurcibálok ide-oda, hogy kiderüljön végre, miért vagyok beteg. Csalánkiütéseim vannak, gyomorfájás, véres széklet. Voltam végbélvizsgálaton, semmit nem találtak. Csütön megyek gyomortükrözésre...csak nem akarom, hogy a dokik hülyén nézzenek rám. :-(
Mondd meg, mert másképp vizsgál. Én anno nem szóltam, úgyhogy a szüzességem elvesztését egy mûszernek köszönhetem :/ Ha be is írja a kartonodba, hogy szûz vagy, azt csak õ és te láthatod, senkinek semmi köze hozzá, de egyébként sem szégyen.
Ha fel is kerül, szerinted ez ciki? Hát szerintem nem! Amúgy meg meg kell mondanod neki, mert valószínûleg alapból másként vizsgál, ha szûz vagy és akkor is, ha nem...
A kérdező hozzászólása: Én nem szorongok és nem stresszelek azon, hogy nincs egyelõre nemi életem. Egyszerûen egyelõre nem hiányzik, vannak más egyéb elfoglaltságaim, amiben ugyanúgy örömet tudok lelni. Majd itt lesz az ideje annak is, hogyha készen állok rá. Lehet, még picit érnem kell. Viszont hogy te 16 éve elváltál...gondolom, rosszul érintett a válás, sokáig nem akartál nyitni senki felé se, és ebben az állapotban ragadtál. Jól gondolom?

Szerintetek mi az, hogy 18-19 éves létére valaki képtelen elfogadni, ha az osztálytársai közül valaki jobb, mint ő?

Egyik ismerősöm ilyen, 4 éve ismerem és már-már ott tartok, hogy intézményen kívül elkapom, és megagyalom. Ha egy csöndes gyerek jobbat ír, mint ő, láthatóan szenved, zavarja, IRRITÁLJA, képtelen belenyugodni. Odamegy hozzá és próbál vele beszélgetni, kérdezgeti, hogy elkezdett-e tanulgatni, etc. Ha ő a legjobb, kussol és büszkén mosolyog. Kisebbségi érzése van? Ha szóba kerül a tanulás, hogy valaki fél évig jobb volt mindenből, mint ő, vadul védi és fényezi magát. "Mi volt az, fél év semmi, fél évig le kell szarni, a második év számít.", "Az csak egy antiszoc hülyegyerek, nem okos." Vagy "jól" csinálja, normális, hogy ő akar lenni a legjobb mindenből? Elég furcsa, senki sem ilyen a környezetemben és nem is ismertem ilyen embert. Igazság szerint nem durván, csak mindig tud valamit mondani, hogy miért nem is okos az okos, nem számít az, hogy valaki jó ebből-abból, mert ő amúgy is jobb.

Legjobb válasz: Szerintem ne foglakozz vele annyit. Nem jó senkivel túl sokat foglakozni, fõleg ha zavar. Koncentrálj másra. Mindenki olyan, amilyen. Amúgy meg fiatal még, változhat sokat. 18-19 évesen még igen az elején lehet járni a dolgoknak.

Szerintem ne foglakozz vele annyit. Nem jó senkivel túl sokat foglakozni, fõleg ha zavar. Koncentrálj másra. Mindenki olyan, amilyen. Amúgy meg fiatal még, változhat sokat. 18-19 évesen még igen az elején lehet járni a dolgoknak.
Nagymenõ okostojás, aki nem elég menõ és nem elég okos, viszont annál nagyobb tojás.

Gáz, ha csak 19 évesen lett "első" komoly kapcsolatom, ami nem csak a szexről szól?

szeretnék érveket hallani, hogy miért lettem szerelmes belé!

Legjobb válasz: honnan tudjam, hogy miért lettél szerelmes belé? atya ég

honnan tudjam, hogy miért lettél szerelmes belé? atya ég
Ha gáz ha nem.. Változik ettõl valami? Elég h*lye kérdés... miféle érveket akarsz hallani??? Jó mert .. . . . ? Azt csak te tudod mért lettél belé szerelmes :)
Nem gáz. 19 évesen kezdõdött életem elsõ komoly kapcsolata. Minden tekintetben.
szerintem az a gáz, h volt olyan kapcsolat ami csak a szexrõl szólt... mellesleg a #7-esnek mondom, h az se gáz...
Nem ez a gáz. Az a gáz, hogy a mai lányok 75%-a facebook k*rva. Elnézést a kifejezésért de így van. Van a profilképén vagy 500 like, és megelégszik ezzel. Azzal, hogy néhány szerencsétlen papucs, aki férfinak se nevezhetõ, körülugrálja. Manapság ritka az a szingli csaj, aki komoly kapcsolatra vágyik(tisztelet a kivételnek). Ez a szörnyû igazság.
nekem még semmilyen kapcsolatom nem volt így 19 évesen...na ez a gáz...:S
A kérdező hozzászólása: ki süt nekem palacsintát?
Mert hülyeség amit kérdezel.
A kérdező hozzászólása: hát gondoltam ti idegenek tudjátok, ha már én nem, most miért kell ezért ennyire feldúltan válaszolni nekem?:(
nem gáz, de többet nem tudunk mondani, nem látunk bele a fejedbe
"Csak 19 evesen" Hat 11 evesen szeretted volna? Rohejes !

Szerintetek nagyon tré hogy 19 éves létemre egy 14 éves lánnyal járok?

Még a bunkó válaszok elött közlöm h nem vagyok Pedómaci.:) Szex nem volt és lassan 1 éve vele vagyok.

Legjobb válasz: Ha szereted nem mind1 mit gondolnak mások? Sz*rd le,és legyetek boldogok..Viszont ha már meg is kérdezed hogy tré-e,akkor nem szeretheted úgy teljesen...Mert bizonytalan vagy...

Ha szereted nem mind1 mit gondolnak mások? Sz*rd le, és legyetek boldogok..Viszont ha már meg is kérdezed hogy tré-e, akkor nem szeretheted úgy teljesen...Mert bizonytalan vagy...
kb még 3 évig 'kibírod' sex nélkül akkor megérdemled annyira , hogy lehessen abban a korban már neki veled
Nem szereted igazán a lányt...csak érdekbõl vagy vele...Mástkülönben nem itt kellene kérdéseket tegyél másoknak , hanem vele foglalkoznod.
Nem tré az. Nézz csak körbe a környezetedben. Ugye mennyi "felnõtt" férfi mászkál általános iskolás lánykákkal?
"Hogy a rancba lehet 19 éves "felnõtt" férfi létedre egy kis 14 éves gyerekkel járni, aki épphogy nem babázik már..." hát ha tudnád milyenek a 14 éves lányok... manapság... nem viccelek haverral mentünk a járdán szembe jött 1 csapat ilyen korú lány azt megszólal az egyik viszked a puncim :OOOO a másik erre de hülye vagy :d na neee hát én ott majdnem lementem hídba kérdeztem is havert te is azt hallottad mondja ja 20 évesek vagyunk mind a ketten
ha szereted nem .. :)
"nem vagyok Pedómaci." "egy 14 éves lánnyal járok" "lassan 1 éve vele vagyok" Pedig 1 éve mikor 13 volt a KISLÁNY akkor te jogilag BÛNT követtél el és pedo voltál. Meg szerintem még most is az vagy... Hogy a rancba lehet 19 éves "felnõtt" férfi létedre egy kis 14 éves gyerekkel járni, aki épphogy nem babázik már...
akkor nem értem, mi itt a probléma?tart ameddig tart, sokat tanulhat tõled, legyetek boldogok, és hogy még inkább a szívembõl szóljak, sza*d le a véleményeket:D
A kérdező hozzászólása: Csak azért vagyok kiváncsi mások véleményére mert a barátok család természetesen nem szolnak semmi rosszat.. A hormonokrol annyit hogy nem neház elfojtani.
viccet félre téve ez mind szép és jó hogy szeretitek egymást, de gondolom nálad tombolnak a hormonok, neki meg még messze nem kellene a szex-en gondolkoznia...
Inkább a kérdésed "tré". Ha azért vagy, vele, mert szereted, akkor hogy tudsz így fogalmazni vele kapcsolatban? Meg minek érdekel, hogy itt mit írnak? A te dolgod.
még furcsa, de 4 év múlva nem lesz semennyire az. Szal ez kitartás kérdése. Hajrá!
hát akkor már ideje lenne vele aludni http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://kepgep.hu/2010/05/..
" kb még 3 évig 'kibírod' sex nélkül akkor megérdemled annyira , hogy lehessen abban a korban már neki veled" hüha jönnek a nagy szavak ^^,

Normális, hogy 19 éves létemre nem vágyok párkapcsolatra? Van ezzel más is így?

Eddig 2 barátom volt összesen,de mindegyikbe nagyot csalódtam.Már több hónapja nincs senkim és még csak nem is vágyom rá,egyáltalán nem hiányzik senki az életemb?l.Nem akarok többet csalódni a férfiakban. Régebben még vágytam kapcsolatra,de már nem.Az a furcsa,hogy a velem egykorúak többsége pont az ellentéteim.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen idõszakom,nyugalom,ez azok után,amiken átmentél,teljesen természetes dolog!Egyébként van,aki még huszonévesen is így gondolkodik,de kb. 40 évesen is.Na,az a gáz,és nem ez!

Nekem is volt ilyen idõszakom, nyugalom, ez azok után, amiken átmentél, teljesen természetes dolog!Egyébként van, aki még huszonévesen is így gondolkodik, de kb. 40 évesen is.Na, az a gáz, és nem ez!
Szerintem is teljesen oké, de csak ha nincsen mögötte lelki probléma, meg félelem, hogy a többi pasi is csak megbánt majd. Ha csak szimplán jól érzed magad egyedül is, és elégedett vagy anélkül, hogy lenne most párod, az nem baj. Legalább tudod, hogy egyedül is teljes egész egy ember, attól függetlenül persze, hogy adott esetben gyönyörû dolog a párkapcsolat. Hidd el leszel még szerelmes, és fogsz még vágyni párkapcsolatra, ha jön a megfelelõ illetõ.
Egyszer úgyis szerelmes leszel, és elfelejtesz mindent, amit addig gondoltál a pasikról, mert õ más lesz mint a többi :)
Nekem is volt ilyen....néhány év alatt "kinõttem". Majd ha jön valaki aki újra megdobogtatja a szíved akkor átértékeled. Én is így voltam amikor jött a férjem:) )
Szerintem meg abszolút normális, mindenkinek van ilyen idõszaka. Nekem is volt kb. ennyi idõsen, én is kiábrándultam. Kb. 1 évig én is azt mondtam, hogy nem kell pasi, csak púp a hátamra. Majd 20 évesen megismerkedtem a mostani férjemmel. :) Majd túl leszel rajta, semmi gond sincsen ezzel. 28N
Én hasonlóképpen voltam mint te azzal a különbséggel hogy nekem 24 éves koromig még csak barátom sem volt. Nem is érdekelt a dolog, inkább csak kínosnak éreztem:( 24 évesen összejöttem 1 pasival aki az 1. volt nekem minden értelemben. A kapcsolatnak hamar vége lett. Akkor megint begubóztam. 26 lettem mire megismertem életem párját. Rá 1 évre elvett feleségül. Mindennek már 3 éve:) Nem érzem hogy lekéstem volna bármirõl!! Nyugi majd téged is megtalál a szerelem és akkor vágyni fogsz a kapcsolat után is:) )
Teljesen normális.Lehet tartalmas életet élni társ nélkül is, akár 40 évesen is.Dokkal nagyobb gáz, ha valaki mindenáron társat keres, mert sokkal több csalódás éri.Az igaz társ legtöbbször eljön keresés nélkül is.
Én is éppen így érzek, pedig 20 évvel vagyok idõsebb Nálad... Nemrég szakítottam a párommal, a kapcsolat rossz volt, alig vártam, hogy vége legyen, azaz hogy elköltözzön tõlem az exem. Végképp hallani nem akarok párkapcsolatról.
NEM
Nem normális, észre sem veszed és elrepül az idõ. Egy életünk van amit 100%-ban ki kell használni. Az ember nem magányos lény, társra van szüksége!
Nem normális. Ez az élet normális velejárója, néha csalódunk, vagy mi csinálunk rosszat. Ha még ezt sem bírod ki akkor baj van veled. Ez mindenki életében megtörténik, mégis mindenki kibírja. Nem egy borzasztóan nagy tragédiáról van szó, azt megértem ha nem bírja valaki. No de ezt, nincs aki nem élné át, mindenkivel szíktanak vagy bántanak néha... Nem vagy elég kitartó. 18L
én is 19 vagyok és én is pont igy voltam az elõzõ pasim után... barátnõztem, buliztam élveztem a levegõt, a függetlenséget, szabályosan gondtalan boldog voltam most van párom, nagyon szeretem, vele is nagyon boldog vagyok csak néha annyira túllaggódom a dolgot :S
Én 22 évesen vagyok így, bár nem gubózom be, csak nem találkoztam olyan pasival az utóbbi hónapokban, akivel párkapcsolatba bonyolódnék. Ettõl függetlenül ismerkedek, bulizok, de most kell egy kis egyedüllét, ez teljesen normális szerintem. Nem fogok az elsõ szembejövõ sráccal járni, csak azért, hogy ne legyek egyedül.
Sztem annyi idõsen még nem is kell eröltetni a párkapcsolatot, hogy minden áron legyen. Én akkoriban élveztem a szabadságot, szórakoztam, buliztam.Ha jött egy egy szerelem, akkor lett párom, de nem kerestem kifejezetten, Az ember sok évet él ahhoz, hogy megengedhessen magának néhány szabad évet.Direkt nem magányosat írtam , mert a magány az teljesen más.Ne foglalkozz ilyesmivel, hisz ha jön egy olyan srác, akkor úgyis bele szeretsz, ha akartál épp párt ha nem.

19 éves létemre még sosem voltam igazán szerelmes. Bennem van a hiba?

Egy nagyon rövid kapcsolatom volt eddig, de az is csak ilyen "tiniszerelem" még 14 évesen. Nem voltam még sosem szerelmes, időnként érzek fellángolásokat, de azok se tartanak néhány napnál esetleg hétnél tovább. Persze vannak, akik tetszenek, de belsőre mindig van valami, ami nem stimmel. Nálam csak olyan jöhet szóba, akivel hosszútávra tervezhetek, akár házasságot, családot (és ő is komolyan vesz), de ehhez nekem az a minimális elvárás, hogy ne legyen nálam butább. Nem hiszem, hogy ez olyan lehetetlen feladat lenne, de a mai világban így kb 10-ből 8 ember kiesik. Nem azért mondom, mert beképzelt vagyok, de nekem az fontos, hogy tudjunk beszélgetni, legalább a világ dolgaival legyen tisztában, nem az a lényeg, h jó jegyei legyenek stb. Ezenkívül szükségem van arra, hogy valamiben felnézhessek rá, de ez lehet akár annyi is, hogy megszerel dolgokat, ha elromlik vagy hasonló. Már többször alakulgatott valami fiúkkal, de a randinál tovább sosem jutottunk, mert úgy éreztem, hogy nem ők a nekemvalóak. Szóval lényeg a lényeg, úgy érzem, hogy nem találkoztam még olyan fiúval, akibe szerelmes tudnék lenni, és nyugtatgatom magam, hogy majd eljön, de évek óta erre várok és kezdem azt gondolni, hogy nem is fogok ilyennel találkozni. Nekem túlzottak az elvárásaim? Vagy tényleg csak még nem találkoztam a megfelelő emberrel? L

Legjobb válasz: A tökéletes férfi személyiség nem létezik, ilyen dolog után ne fuss. Próbáld meg mindenkiben a szépet látni, és ha megismersz valakit ne rögtön kritikus szemmel nézd, próbálj jobban belelátni, milyen értékek vannak a hibái mögött. 17/F

A tökéletes férfi személyiség nem létezik, ilyen dolog után ne fuss. Próbáld meg mindenkiben a szépet látni, és ha megismersz valakit ne rögtön kritikus szemmel nézd, próbálj jobban belelátni, milyen értékek vannak a hibái mögött. 17/F
nem benned szemejszerint hanem a fajtadba. az h a nok szerelmesek az legenda majd ha jon egy eleg jol kinezo csavo vagy eleg gazad lassan az ugyis fontosabb szempont akkor az leszel majd.
"de belsõre mindig van valami, ami nem stimmel. " -váó, nem mondod. tudod senki sem tökéletes xd
#5 vagyok! mivel én azt írtam, hogy mintha én írtam volna csak férfi szemmel, akkor láthatod, hogy nem okozott problémát megérteni ;)
A kérdező hozzászólása: Jaaj, nem kell kiforgatni a szavaimat, köszönöm. Remélem a többieknek nem okozott problémát megérteni, hogy mire gondolok.
persze h arra hajtanak azoknak van mar penzuk mondom kb 20tol jon a penzbeli hatalmas elvaras (is) a meglevo tobbi melle.
Még nem találtad meg aki hozzád való :) de ez még változhat, szóval fel a fejjel! :)
Ezt olyan mintha én írtam volna :/ 19/F Egyébként az sem mindegy, hogy milyen korosztályt "néztél" ki magadnak? Mert nekem az a tapasztalatom, hogy a korombeli lányok a 5-10 évvel idõsebb pasasokra hajtanak.
Szerintem utóbbi. Sajnos a lányok között is ritka, aki komolyra tervezne, mert még ki akarják magukat élni :/
Szerintem mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Jójó, csak ezekszerint nem mindenkinek megy ilyen könnyen...

Mit tegyek anyámmal, ha 19 éves létemre minden dolgomba beleszól?

De ilyenekbe,hogy: -hányszor mosok hajat -mikor fekszek le -mikor és mennyit eszek Ez szerintem minden,csak nem normális ennyi idősen. Mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: Minden ilyen alkalommal finoman hívd fel a figyelmét arra, hogy ez a te életed, még akkor is, ha otthon laksz. Nem lehetsz dróton rángatott bábu.

Minden ilyen alkalommal finoman hívd fel a figyelmét arra, hogy ez a te életed, még akkor is, ha otthon laksz. Nem lehetsz dróton rángatott bábu.
10 évvel idõsebb vagyok, nem anyámmal lakom, mégis beleszól(na), de legalábbis érdekli mikor mosok hajat, miért mosom meg annyiszor és miért nem xy gyógysamponnal, mikor fekszünk, a párom miért fekszik késõn, nem alusszuk ki magunkat, továbbá mit fõzök, mibõl, mit eszünk, este ugye nem eszünk sokat, a munkahelyemen is eszem-e, meghízok-e vagy nem, stb.
Bizonyítsd be neki, hogy vagy már annyira önálló és felnõtt, hogy ne kelljen ezeket kérdezgetnie tõled. Biztos csak jót akar ezzel, de elhiszem, hogy nagyon idegesítõ. Az én anyum is ilyen volt, aztán ahogy önállósodtam és felnõttem már nem kérdezgeti.
Amíg az Õ házában laksz addig kénytelen leszek elviselni.
Ahogy az õ szülei is otthont adtak neki, úgy ez neki is kötelessége a gyerekének és ez nem jelenti azt hogy mindenbe beleszólhat, mivel ezt nyilván senki sem szeretné.
Jajj jajj. Nekem is beleszól, 17 éves vagyok...úgy kezel, mint egy csecsemõt. Mindent meg akar helyettem csinálni, mint a dedóban, és ha visszautasítom, akkor megsértõdik meg leordít. Nem tudom mit lehet tenni, én már a költözést várom...
Mert anyuka. Te is bele fogsz szolni mindenbe, ha lesz gyereked. Koltozz el, ha nem szeretned, hogy beleszoljanak.
Soha nem fog megváltozni. Én 18 éves múltam amikor elköltöztem, 300 km-re tõle. Az égvilágon mindenbe beleszól(na), abban a pár napban, amikor meglátogatom.Abba is hogy mit veszek fel, milyen ruhát, milyen cipõt, hogy áll a hajam, nem jó a színe, hova megyek, miért költekezek, hogy nevelem a gyerekem, mikor kelek, mikor fekszek, hánykor megyek haza, stb... Veszekedés volt az egész életünk... 40/N
Eddig hogyan fogadtad az ilyen beleszólásokat? Minden kapcsolat két emberen múlik, tehát ha önállósodsz (persze õ nem fog változni, mert szeret és az anyukád), akkor nem fogod ennyire felvenni a kérdezõsködését. Csak egy gyereket érint ilyen mélyen, hogy beleszólnak a dolgaiba, egy felnõtt ezt érdeklõdésnek tekinti, és higgadtan kezeli ;)
Nagymamám 89 éves koráig - anyám ekkor 63 volt - folyamatosan beleszólt az életébe, anyám elvált, így együtt laktunk. Megszólta a hajfestését, a kajáit, az életvitelét, a barátait, a hobbijait, egész életében a párkapcsolatait. Egész haláláig mindig mindenben õ akart dirigálni és mindenrõl tudni akart, a 60 éves anyámnak be kellett számolnia, hol volt. Meg persze nekünk is, naponta többször felhívott, próbált mindenben keretet szabni. Ez a nem normális, 19 évesen teljesen normális, tulajdonképpen még 89 évesen is természetes, hogy egy anyát érdekli a gyereke.

Sosem volt még orgazmusom 19 éves létemre. Ez normális?

Lány vagyok. Eddig 2 barátom volt, akikkel szexeltem és mindkettejükbe szerelmes voltam, de valamiért sose jött össze... Maszturbálni nem szoktam mert nem tudok magamnak kellemes érzést okozni.

Legjobb válasz: Szerintem valami pszichés gond lehet a háttérben.

Szerintem valami pszichés gond lehet a háttérben.
Sunset én is ilyesmire céloztam, a hosszú válaszomban! Igen, nem csak az apa, de az anya is nagy károkat tehet. Fõleg, ha esetleg õ is hasonlóan nõtt fel, gondjai voltak-vannak szintén a szexualitással. Elég nehéz dolog ez. Szerencsés, aki megússza. A fiúk védettebbek ilyen szempontból- de még náluk is elõfordulhat, akit kiskorában megaláztak a szülei, az énképe, önképe sérült, gyakran képtelen élvezni a szexet. Nem melegek ezek a srácok, ahogy gyakran a fejükhöz vágják. Csak pont így jártak, szegények.
Kipróbáljuk?
9, mert te fiatal lányként felfedezted a tested, szerencsés alkat vagy. Nálunk tabu a szex, 18 éves vagyok, egy párom volt/van, és anyám szemébe egy kva vagyok, pedig nem 14 éves kislányként vesztettem el. 58 kiló vagyok, 164 centimmel, és minden áldott nap lekövérez... Így személyes tapasztalat, hogy minden lány, ha nem testi gondjai vannak, biztosan tudja élvezni a dolgot, csak a már fentebb említett dolgok miatt gátolják. Az én párom 2 év alatt elhitette velem hogy igenis csinos vagyok, és megmutatta mit jelent nõnek lenni... Persze kellett hozzá az is, hogy egy nap úgy ébredjek: szarok rá, francot se érdekli...és végül csak úgy sikerült... Azóta az életem is egyenesbe jött, nem siránkozom hogy másnak megy, sokkal jobb a kedvem, a tanulmányi eredményeim is jobbak ezt példának írtam csajok, szóval hajrá!
Bakker nekem 12 éves korom óta volt, már elsõ masztik valamelyikénél. :O
Nem csak a partneren múlik. Csak felerészt. Próbálj rászorítani, ilyesmi. De hát ha masztizással sincs? Nem nevelkedtél túl prûd környezetben? Nincsenek önértékelési zavaraid? El tudod fogadni nõként magad? Ezt nehezítheti, ha apukád például kissé hímsoviniszta volt, lenézte a nõket. Még akkor is, ha téged szeretett.
És ezt 2-3 év sikertelen próbálkozás után mondhatom elkérdezõ, szóval igenis agyban dõl el..."elõbb zuhanj a mélybe, hogy felülemelkedhess"
Én 18 vagyok, igaz egy fiúval vagyok/voltam. Ugyanezt mondtam, hogy magamnak nem jó. Aztán eljutottam oda, hogy nem érdekelt, nem görcsöltem rá, egy idõ után vmi oknál fogva megpróbáltam újra magamnak, és sikerült...... Addig ne várd a férfiaktól a csodát, míg magadnak sem tudod
Rossz partnerrel csináljátok lányok!
26 éves lány vagyok és idáig csak egyszer volt nekem amikor egy fiú kinyalt ennyi. Hogy ez normális? Fogalmam sincs.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, ki tudnád fejteni kérlek?
Sajnos ez elég gyakori probléma a nõknél:( Próbáld ki a maszturbálást...
Maszturbálva el tudtam menni mindig, de elõszõr pasitól 23évesen volt orgazmusom. Az sem szextõl, hanem orálisan! Most 25vagyok, még mindig csak orálisan tudok elmenni, de amióta szültem, azóta a szextõl is érzek némi pozitív változást, szóval lehet idõ kérdése és az is jó lesz! :) Szerintem lazulj el és próbálj ki magadon pár dolgot, akár vegyél csikló izgatót, azzal próbáld meg, vagy ilyenek, ha tényleg nem mész el még maszturbálástól sem, hát... akkor szerintem is doki!

19 éves létemre miért fáj már lassan egy hónapja a lábom? Éjjelente begörlcsöl, s egyfolytában fáj. Magne B6 sem segített

Legjobb válasz: Görcsök lehetnek kálium és kálcium hiánytól is, menj le a háziorvoshoz vérvizsgálatra.

Görcsök lehetnek kálium és kálcium hiánytól is, menj le a háziorvoshoz vérvizsgálatra.
Azért fáj, mert még nem voltál vele orvosnál. És sajnos, akinek varázsgömbje van, az nem jár ezekre az oldalakra.
Elsõsorban magnéziumhiányra gondolok. Tejet, tejterméket eszel eleget? Minden nap egyél két banánt is. Az orvost is látogasd meg.
begyöpösödött visszahúzódó pszichopata nyominger vagy, ne aggódj.
az alkoholista tényleg sokkal jobb :D
A kérdező hozzászólása: gondoltam csak 1-2 hónapig amíg megszokom, hogy hogyan is kellene viselkedni...utána természetesen leállnék vele, de máshogy nem megy.
Késõbb nem fogsz tudni leállni... Állj le MOST, most még le tudsz. Talán.
A rendszeresség miatt kimeríted az alkoholista fogalmát! Ez pedig komoly és nem csak egy fogalom! Ha enélkül nem megy a normális élet, akkor ott súlyos gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: dehát csak 2 ittam meg...ez nem a világ. életem során eddig 2* ittam alkoholt egyszer még 15éves koromban a2. pedig ma reggel...tudok szintet tartani!
Figyelj ne kezdd el napi rendszerességgel, de tényleg... el fog terjedni az osztálytársaid, tanáraid körében, és csak bajt okozol magadnak. Ha gond van a kapcsolataid kialakításával, azt nem az alkohol fogja megoldani.
2 cl mióta számít felesnek?
A kérdező hozzászólása: az a kicsi volt tudja a halál faca, h hány dl es volt.
Én is sajnos a visszahúzódó kategóriába tartozom és nem igazán beszélek sokat az emberekkel, csak, ha muszáj, de az alkohol nem megoldás a problémára. Nálam mondjuk nem is vált be, mert, ha iszom, akkor is van annyi kontrolom, hogy nem beszélek össze-vissza minden hülyeségrõl, mint ahogy az átlag szokta. Igazából az ellen, mint amilyen vagy nem tudsz tenni... fogadd el magad olyannak, mint amilyen vagy és a késõbbiekben majd jön a változás magától, ha a szitu úgy hozza. Ilyen emberek is kellenek, mint amilyenek mi vagyunk, ez különböztet meg a többitõl. 21/F
Mérlegeld, hogy megéri-e kockáztatni az egsézséged a boldogságodért. Egy tanács, ha úgy döntesz minden nap iszol pár felest, a lényeg, hogy ugyanannyit igyál mindig. Ha úgyérzed, hogy nem elég már annyi, akkor hagyj egy hét szünetet, ne igyál egy hétig, illetve minden héten tarts egy napot, mikor nem iszol. Ha úgyérzed nem bírod ki, akkor szintén 1 hét szünet...
Figyi, én is egy visszahúzódó, begyöpösödött nyominger vagyok, csak nem pszichopata. De nem iszok. Inkább beszélgetek emberekkel, ha úgy adódik.
Nagybátyám is így csinálta. Õ sem iszik sokat. Volt már kórházban, mert besárgult, többször el is homályosodott a tudata, epilepsziás lett, elhagyta a családja, a saját szülei szenvednek vele, akik már 70-en túl vannak. Szerintem teljesen korrekt.
nem tudsz... ez nem olyan, amit kontrollálni tudsz egyáltalán minek iszol? hogy fogsz így érettségizni?
persze, 6 is belefér még, annyi még pont serkenti az agymûködést!
elõzõ, te aztán megmondod:D
Az alkoholistát lehagytad az önvallomás végérõl...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok alkoholista. csak tegnap nagyon sokan lehurrogtak itt és gondoltam teszek ellene. reggel megittam 2 felest suli elõtt ezt a mézes pálinkát vagy mit ezt a kicsi 2cl 130-vagy 140 ft volt. sokkal boldogabb vidámabb és felszabadultabb lettem tõle...azt hitték az osztálytársaim, hogy kivertem.
Ez nem megoldás a bajodra, hanem felületi kezelés, méghozzá veszélyes.
TE olyan vagy, mint én kérdezõ. Csak én rájöttem, hogy ez nem megoldás és leálltam idõben. Tönkre fogod vágni magad hosszabb távon és alkoholizmus felé visz az utad! Állj le minél elõbb, inkább menj el gyúrni és azzal is lekötöd magad, nagy izmokkal a csajoknak is jobban bejössz majd.
igen, baj. nagyon is.
Figyelj napi öt egység alkohol 10 év alatt tesz alkoholistává, de erõs függõséget így is okoz. A következõ alkalommal elveszted a kontrollt, többet iszol, leégeted magad, észreveszik a tanárok, hívjáka szüleidet. Ha amúgy visszahúzódó vagy, arra nem az alkohol a megoldás. Ha rossz kedved van, akkor az okát szüntesd meg, ne pedig a májadat károsítsd- Ráadáusl egyre jobban fogod bírni a piát, egyre többet is fogsz inni. Koncentrálni, tanulni biztos nem tudsz ilyen állapotban...
A kérdező hozzászólása: majd vigyázok...
Szerintem ezzel nincs semmi gond, az elmondottak szerint gondolom fiú vagy. Ha jó kedved van tõle, akkor az csak segít. Oké szerintem ebbe nincs semmi gond, viszont magdaba kell keresned a próbléma megoldását..DE ha nem találod akkor oké, egyetértek veled.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!