Találatok a következő kifejezésre: 19 éves fiu (339 db)

Szerintetek gáz ha egy 19 éves fiúnak naon szimpatikus egy 16 éves csaj?

Legjobb válasz: Szerintem az a gáz, ha egy 19 éves fiú azt írja, hogy "naon".

Szerintem az a gáz, ha egy 19 éves fiú azt írja, hogy "naon".
A kérdező hozzászólása: nagyon
szerintem nem gáz, miért lenne az?

Szerintetek ciki ha egy 19 éves fiú egy 14 éves lánnyal jár?

Legjobb válasz: Nem egy szerencsés helyzet. Bár életem legelsõ "kapcsolata" (2 hét) hasonló felállású volt. A srác végül (gondolom) belátta, hogy ez így nem reális, és eltûnt. (Csóknál több nem történt, és utólag nem haragszom rá, megértem.) Nem hiszem, hogy egy 19 éves fiú vár mondjuk 2 évet a szexszel. Persze kivétel lehet, hogy van, de ebben a korban ez a korkülönbség még sok.

Nem egy szerencsés helyzet. Bár életem legelsõ "kapcsolata" (2 hét) hasonló felállású volt. A srác végül (gondolom) belátta, hogy ez így nem reális, és eltûnt. (Csóknál több nem történt, és utólag nem haragszom rá, megértem.) Nem hiszem, hogy egy 19 éves fiú vár mondjuk 2 évet a szexszel. Persze kivétel lehet, hogy van, de ebben a korban ez a korkülönbség még sok.
Nem ciki, de fura. A (kis)lány még kamasz, a fiú már nem.
Nem kicsit, nagyon.
Igen.
15-16 belecsúszhat 19 évesen de várjatok még 2-3 évet s akkor nem ciki.
Nem.
Egyébként a másodiknak igaza van. Járás helyet inkább szex szokott lenni.
Cikiiii! 14 éves csaj? Majd sokszor zavarni fog téged a sok kis gyerekes, tini problémái, amibõl te már régen ki nõtél! :)
járni vele tényleg fura. inkább dugni szokták csak õket.
de aki a ciki kérdést teszi fel evvel kapcsolatban, az minden csak nem érett
Hát látod, erre is meg arra is van példa... De az viszont baj, hogy ezen rágódsz.
Nem ciki! Amíg csak jártok, és udvarolsz, film nézés, kézen fogva séta, stb. Ezeken túl már BÜNTETENDÕ! Nem véletlenül. Te még gyerek vagy és gyerek is maradsz addig, amíg magadról nem gondoskodsz. A lány még egy évtized múlva is gyerek lesz...
Ha csak azért jársz vele mert nincs jobb akkor ultra ciki, de ha tényleg jól érzed magad vele akkor egyáltalán nem. Ha így van akkor mit számít mit mondanak mások.
Nem zavar téged, hogy kiskorú? Megharagszik rád feljelent, te meg csücsülhetsz a börtönbe, bár ha ilyen......vagy, akkor megis érdemled!!
nem ciki de a lány szülei. hát nem is tudom
miért lenne az? ideális
vannak orszagok ...ahol bunteti a torveny ...ha kiderul ..hogy volt szexualis kapcsolat peldaul Americaban is...14 kiskoru....19 eves fiunak nem eleg ...csak a seta
Az! Nagyon ciki. Amúgy törökszentmiklósi vagy?
Szia! Ez abszolút ember függõ. Sok fiatal lány van aki hamar érik. De ettõl még vigyázzatok. Nekem volt már kapcsolatom nálam 18 évvel idõsebb fiúval is. Nem csak a kor számít, hanem a saját személyiségetek és az érzéseitek is. Amikor te 25 leszel és õ 20, akkor senki nem mondaná, hogy ciki. DE ebben a korban nagyon kell egy lányra vigyázni.
Szerintem ezen inkább csak röhögnének, de egy 14 évessel járni....sztem nagyon egészségtelen kapcsolat, fõleg a lánynak.Hallottam már olyan kamasz lányokról akik 18 évvel idõsebb pasival járnak, ugyhogy jobb lenne minél elõbb lezárni ezt.
Amikor azt irtam , hogy "18 évessel járnak" azt nem az elõttem levõ kommentrõl irtam le.
Eee, egyébként szerintem akármilyen érett akárkicsoda, ebben a korban KÉPTELENSÉG hogy úgy lássa a dolgokat ahogy majd 5 évvel késõbb fogja. És tényleg ilyen korban lányra vigyázni kell, de ha már itt tartunk úgy általában is "áhhh egy pillanat, te fiú vagy, akkor aszodj meg..". Épp ezért van ennyi forever alone. Lányok a törékenyek fiúk meg vasbeton-titánium-acél ötvözetbõl születnek.
addig nem ciki míg rád nem szálnak a rendõrök
14 évesen összejöttem egy 19 éves sráccal. Nagyon klassz volt, nagyon jól mûködött. Egy darabig. Majdnem 2 évig jártunk együtt és nem feküdtünk le egymással. A környezetünkbe persze ezt senki nem hitte el nekünk (meg tudom érteni). Mire 16 éves lettem én jöttem rá, hogy nem igazán illünk össze, mert teljesen másak az elvárásaink. Én szórakozni szerettem volna, õ pedig folyton velem szeretet volna lenni. Érdekes módon a szexet soha sem erõltette. Ez is furcsa volt számomra. Aztán szakítottunk és a srác sokáig egyedül maradt, ami persze nem jelent semmit. Ami furcsa (még mindig), hogy egy velem idõs lánnyal jött össze újra. Persze senkit nem lehet elítélni azért, mert fiatalabb barátnõje van. Én is boldog voltam vele csak éppen amíg én "értem" és növekedtek az igényeim, addig õ megmaradt azon a szinten, ahol volt.
PEDÓMACI xD :D
Én 15 voltam amikor összejöttem a 21 éves barátommal. Mostmár lassan 19 vagyok és még mindig együtt vagyunk. Teljesen érettség és gondolkodás függõ az egész. Egyébként késõbb 5 év korkülönbség szerintem ideális egy kapcsolatban, csak most tûnik olyan durvának.
Hello! Én 13 voltam mikor össze jöttem egy 18 évessel (bár csak 3 honap múlva töltöttem a 14-t). Most 18 vagyok, õ 22 és még mindig együtt vagyunk. Ha a lány érettebb gondolkodású, akkor szerintem nagyon is jól müködhet a kapcsolat. Fõleg, ha mindent megtudtok beszélni egymással.
Azért elég durva általánosításokat olvastam itt. Októberben töltöttem a 15-öt, azelõtt 14 voltam. Nekem a baráti társaságomba egy ilyen kiélt [email protected] se volt, nem is van. Ismerek pár ilyen lányt, de a legtöbb cigány, illetve nevelõotthonból való. De lehet Pesten más az élet... A kérdésedre válaszolva: mivel már feltetted zavar a dolog. Valószínûleg hamar szakítás lesz belõle. Hogyha úgy lennél vele, hogy végtelenül szereted, akkor nem aggódnál ezen, hogy ciki vagy nem. De egyet értek, tényleg túl fiatal hozzád.
Ha nagyon látszik rajta a 14év, nem fejlettebbnek(korosabbnak)kinézõ, akkor ciki.Pláne ha temeg idõsebbnek látszol.
Hát ez a te agyszintedet is mutatja. Mégis mirõl beszélgettek, a pónikról? Mellesleg ha egy évvel fiatalabb lenne már pedofilnak venne mindenki. Õ még gyerek, te már nem, még akkor is ha manapság a legtöbb 14 éves úgy öltözik mint egy kiélt ribanc. Az apja helyében elkapnálak...F/21
Szerintem egyre kevésbé ciki. A mai 14 évesek többsége nem csak úgy öltözik, mint egy kiélt ribanc, de úgy is viselkedik. Ezek már mindent bevállalnak, éjjel-nappal csak kefélnének, ha öt percig nincs fax a ...ben már hisztériáznak. Semmi más nem érdekli õket, csak minél több pasi akarja meg..ni. Ennél csak egy dolog érdekli õket jobban: a pénz. Vegyél neki ruhát, ékszert, sminkcuccot, parfümöt, hívd meg étterembe, mekibe, koktélozni, diszkóba, moziba, gyakorlatilag tartsd el. Ezeket egy 15-16 éves fiú legtöbb esetben nem tudja megadni, még jó, ha havonta egy-egy félórára kettesben tudnak maradni szexelni, és egyszer meghívja egy hamburgerre, meg kap egy szál virágot. A mostani 14 éves csajok ennyivel kiröhögik.
egy 14 éves még egy éretlen kamaszodó kislány, egy 19 éves fiú jobb esetben a kamaszkora végén van és mások az igényei, pl a szex terén, egy 14 évesnek még nem kéne szexuális életet élnie, egy 19 évesnek viszont már van rá igénye, nem hiszem hogy egy 19 évesnek egy kislányra van szüksége, érdekes módon 19 évesen max 17 éves barátnõm volt, alatta semmiképp nem kerestem, most 23 évesen 19 alá sose mennék, egyszerûen felnõtt férfiként nem gyerekre van szükségem hanem nõre.Figyelj nem tudom mi jó egy kislányban sokuknak még melle sincs és elég gyerekek, tudod az ismerõsi körömben a 19-25 évesek max dugásra használják õket mert naívak és simán szétteszik a lábukat, az egy dolog, hogy én sosem fanyalodnék egy gyerekre, de úgy látszik sokan, köztük te is.
NYET!
ebben a korban ez a korkülönbség sok
Ha érett és komoly lányról van szó, akkor semmiképp nem ciki! ! Ezt leginkább te tudod és érzed. Szerintem ne foglalkozz a rosszalló válaszokkal. Mondom ezt úgy, hogy kb én is ennyi idõsen ismerkedtem meg azzal az emberrel akihez jövõ májusban hozzámegyek!!! :) 21/L
járni vele igen...ha meg dugod akkor nem
16 éves barátnõmnek 21 éves barátja van, 2 éve vannak együtt és a csaj még szûz...szóval õk megtudták oldani a dolgot szex nélkül. De szerintem készülj fel, hogy páran le pedofiloznak...
Azért mert még kis lány és ilyenkor az idõsebbnek kellene figyelnie erre bár járnak a saját korosztályukkal is énm 24-26 évesekrõl is halottam , hogy 12 évsekkel... Szerintem a gyerekes dolgok meg hülyeség van aki 27 évesen idiótább egy 16 évesnél.
Nem ciki! Pláne! Ezeket a friss húsokat lehet is dugni ezerrel. Mindent megtesz, amit szeretnél, és ha jól csinálod és megmutatod neki milyen a jó szex, akkor akár naponta többször is kielégít :)
Nem ciki, kicsit fura, csak ne használd ki. F*szt az egoista, önimádó, szexéhes hozzászólóknak! Egy 14 éves lány még ne veszítse el a szüzességét függetlenül a mai tendenciáktól. S függetlenül attól, hogy ki mekkora állat, és milyen jól meg tudná mutatni neki a jó szexet. Szerintem ezzel várjatok még 1, 5-2 évet, addigra õ is megtapasztal valamit az életbõl(középiskola, új ismerõsök, új tanárok, alkalmazkodás stb.), és rájön õ is, hogy nem a szex körül forog a világ(ha eddig ezt hitte volna). Egy kiegyensúlyozott, bizalomra épülõ kapcsolatban az elsõ alkalom sokkal pozitívabb élményt nyújt, mint "egy jó szex egy istenállattal, aki majd megmutatja..." Ha szereted, vársz addig, amíg megkomolyodik, megérik lelkileg is. Addig meg építgethetitek, mélyíthetitek a kapcsolatotokat - olyan szép látni más huszonéveseket, amikor már, mint a több tízéves házasok, egy pillantásból megértik egymást. L/19
kicsit pedofilinges, a 14 még gyerek a 19 meg már ifjú
"Nem ciki! Pláne! Ezeket a friss húsokat lehet is dugni ezerrel. Mindent megtesz, amit szeretnél, és ha jól csinálod és megmutatod neki milyen a jó szex, akkor akár naponta többször is kielégít :) " Azt meg gondolom lesz.rod, hogy egy életre tönkre lehet tenni így ezeket a gyerekeket.
Nem ciki, csak akkor ha szexelni akarsz vele. Ezzel még várni kell 2-3 évet legalább. Addig lehet simizni, meg csókolozni. Ennyi simán lehet már most.
A kérdező hozzászólása: igen értem de annyira jó vele meg minden...a kérdést én tettem fel a fiú
19 éves fiú még túl fiatal szerintem a családalapításhoz
30 alatti férfitõl ne várj nõsülési hajlandóságot, mert az esélytelen! Idõkorlátos kapcsolatra lehet hogy jók vagytok, de ebben meg is áll a dolog. Inkább keress magadnak egy 25-30 évest!
ö..öhhhm nem van szó itt éppen??? xD de most komolyan? Megkérdezhetem a kedves kérdezõnk keresztnevét? nagyon érdekelne?? Am ha még nem is rólam van szó pont ugyanebben a szituban voltam mondjuk nem 19 hanem 20 voltam, megvolt mindenem amire szükségem lehetett ugyanígy egy 25 éves hölgyrõl volt szó nálam is.És igen én bevállaltam volna egy babyt. Nekem már gondolat is tetszik. Egyébként bátyám 19 évesen lett apa és pont róla nem gondoltam volna hogy jól elvan a kicsikkel. na tessék ki gondolta volna Ha komoly gondolkodású az a fiú is akirõl szó van sztem ott sem lesz gond fõ hogy szeressék egymást :)
Te vagy a 25 éves lány vagy a 19 éves fiú? Szerintem a 19 éves fiú még nem szeretne gyereket. Komoly kapcsolat lehet köztük de gyerek nélkül. Szerintem beszéljétek meg, gondolom te vagy a 25 éves nõ. Ha tudsz várni pár évet a gyerekkel vagy õ szeretne gyereket akkor lehet köztetek komoly kapcsolat, de ha egyikõtök se enged akkor nem.
Nem.Fiatal a fiú nagyon.
javítanék:elõzõbõl kimaradt az elején. NEM RÓLAM VAN ITT SZÓ xD
A kérdező hozzászólása: A barátnöm.A fiú most mond mindent, de sztem nem lehet erre alapozni.Túl fiatal még és elötte az élet.A másik, h nagyon jóképü tapadnak rá a lányok.Nemtudom h segitsek neki......:(
A kérdező hozzászólása: Ha én kérdezek K...vára csak félmondatokat kapok segitsetek már lécci kiv vagyok több ember véleményére
A kérdező hozzászólása: Én is ezt gondolom.Nagyon komoly fiu a korához képest, de szerintem sem életbiztositás, hiába szereti a lányt.
A kérdező hozzászólása: Inkább te a keresztneved kezdöbetüjét:)
én 27 leszek, a szerelmem/õ a pasi/, 21 múlt.5.5 évvel fiatalabb nálam.és nekem van egy kisbabám.és õ így fogadott el, így szeret.van ilyen.
itt a válaszod:a nevem kezdõbetûje G milyen kis titokzatos valaki nem akarja elárulni magát :D

Járna velem? Egy 19 éves fiú lennék.

Sokszor voltam szerelmes kb. 16-szor. De ez mind plátói (sajnos). Régen azt hittem hogy mindent tudok a szerelemről, de ahogy pereg az idő egyre jobban érzem azt, hogy egyáltalán nem tudom mi az a szerelem! Általában a külsőm miatt ítélnek meg ami rossz de a mai világban elfogadott. Van egy lány 16 éves tetszik is meg jóban vagyunk (osztály társam: és aki meg kérdezni elvégeztem egy szakmát és most érettséire készülök). De nem tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok e bele vagy csak vonzalom. Erre úgysem tudtok választ adni de arra igen, hogy hogyan derítsem ki hogy járna-e velem.

Legjobb válasz: én is szívesen lennék 19 éves fiú

én is szívesen lennék 19 éves fiú
egy módja van, hogy kiderítsd, próbálkoznod kell nála
Igazából nem olvastam végig a kérdést, mert megakadt azon a szemem, hogy 16x szerelmesnek lenni, 19 év alatt?! Azok nem lehettek túl komoly szerelmek, már ne haragudj.
Ez azért van mert még nem értél meg annyira, hogy rájöjj arra, hogy nem létezik olyan nõ aki megérdemelné , hogy szeressed. De majd eljön ennek is az ideje amikor már talán a farkad ki lessz az egészel , hogy neked kell megfelelni. ÉS látod akkor fordul meg benned valami ami csak egy apró bár igen igaz gondoloat. Hogy az a legnyagyobb szar aki szeret ezt mondja egy nõ, ha valaki ezt mondja neki sokszor egymás után ritmikussan, ha nem attól halja akitõl elképzelni. Akitõl elképzeli az lehet mondjunk egy eminem, justin vagy épp a suli leg gazdagabb csávója de nem te!. NEM ÉRDEMLIK MEG:) nagyon egyszerû nem azon kell gondolkodnod, hogy õ most szeret?? vagy mivan? szép vagyok e neki vagy csúnya?? folyton a dugáson járjon az eszed, ha nõvel beszélsz! mert csak akkor fogsz elérni nála valamit. Ha meg nem akkor keresel mást. De ha már nem veszíthetsz úgyse semmit akkor min izgulsz? játszod nekik a nagymenõt mert köz hiedelemmel elentétbe erre ugranak. Próbálsz alkalmazkodni a stílusához, Ha egy ilyen kis 80% ba bele esõ ribanc mint itt mo-ország-on akkor bunkó vagy vele fogdozod a csöcsét. Néha megjegyzed , hogy szép a haja meg, hogy rá vernéd...vagy valami de nem ilyen kis b*zissan mint ahogy napiszaron látod. Tényleg mintha komolyan gondolnád. És hidd el , hogy már egy csomó mindent át ugrottál...szexel lehet a legkönnyebben megközelíteni a nõt mert haszon élõlény. A másik , ha normális akkor próbálj úgy tenni mintha a különleges lenne számodra..mehet a nyálas szöveg ami a nyálas pina szádat haggya el és a tiéd.- De az ne mennyen ki a fejedbõl, hogy te vagy a jobb mert te vagy a férfi!...:D primitív tudom de, ha ezzel élsz akkor sikeresebb leszel. Alfa hímmé kell változni, hogy megdughasd a szukákat, menny el gyúrni vagy valami. Közbe maradj szabad ne fügj senkitõl. Ennyi 4000 dislike-om lessz de ez az igazság legalábbis engem erre tanít az élet..ja és a nõket tiszeld meg érdemlik, hogy szopják a farkad:) ha persze találsz egy normálissat akkor máshogy viselkedj de CSAK AKKOR. légy önmagad? ha már benned van egy ilyen féle dolog akkor ennek adj teret;) szia 19/f
Nem vagyok egy nagy csajozós, de azt tudom, hogyha többet akarsz tõle, akkor ne úgy viselkedj, mintha csak a barátja lennél. A nõk szeretik a magabiztosságot, és azt, hogyha nem fél tõlük az ember. Elõször is döntsd el, hogy akarod-e õt. Ha igen, akkor tudasd vele. Figyelj arra, hogy hogyan viselkedik mikor egymással vagytok, és akkor már nem lesz nehéz leszûrni, hogy tetszel-e neki.
A kérdező hozzászólása: Igen olyan 4 kis gyerek kori! De én úgy szeretném ezt megtudni, hogy ne buktassam le magam mert ha nem érez semmit akkor legalább maradjak meg vele barát! :)
Attól még semmi akadálya a barátságnak, ha megtudja, hogy tetszik neked. Fõleg, hogy olyankor azt szokták mondani, mikor nem jön be valaki a csajnak, hogy "legyünk inkább csak barátok", "nem akarom tönkretenni ezt a barátságot" vagy valami egyéb kamu dumát :D
A kérdező hozzászólása: Igen nálam mind ezt mondta, és a végeredmény az lett az esetek 90%-ban, hogy megszakadt a barátság és ez esetben nem akarom ! :)

Egy 19 éves fiúval mennyire tervezhetek komolyabban?

22 éves lány vagyok, és nagyon tetszik egy 19 éves fiú, és én is neki. Most ez így lehet hülyén hangzik, mert van még id?m, de én 25 éves korom környékén már szeretnék gyereket, fiatalon akarok szülni. Ez a fiú még csak most kezdi az egyetemet. Tudom, hogy ez még nagyon távoli dolog, mert még össze sem jöttünk, de tervezhetek szerintetek komolyabb dolgot? Mert ? még 3 év múlva is fiatal lesz, arról nem is beszélve, hogy még egyetemista lesz...

Legjobb válasz: "Mert õ még 3 év múlva is fiatal lesz," miért egy 25 éves nõ még nem fiatal? De! 3 év nem olyan nagy különbség fõleg ha elég érett a fiú. Nemrég voltál te is 19 így tudod, hogy gondolkodik egy ilyen korú ember. Gondolkozz el rajta mérlegelj és dönts :D Sok sikert!

"Mert õ még 3 év múlva is fiatal lesz, " miért egy 25 éves nõ még nem fiatal? De! 3 év nem olyan nagy különbség fõleg ha elég érett a fiú. Nemrég voltál te is 19 így tudod, hogy gondolkodik egy ilyen korú ember. Gondolkozz el rajta mérlegelj és dönts :D Sok sikert!
Szerintem nem kellene ennyire elõre tervezned.Hagyd a fiút, mert még nagyon fiatal és még nem sokat élt.Érezzétek jól magatokat, de ne zavard meg a fiú fejét a gyerekvállalás gondjaival.Ha te ennyire szeretnél gyereket, akkor válassz magadnak idõsebb pasit.
Nekem egy (mások szerint is) kifejezetten komoly gondolkodású fiam van 24 éves, épp most végezte el az egyetemet. 3 éve jár a jelenlegi bnõjével, de neki is megmondta, a következõ 4-5 évben nem gondol nõsülésre. Elõbb dolgozni akar, és még nem akarja lekötni magát, pedig lakása is van, megvettük neki még gimis korában. Szerintem egy 19 éves fiú még túl fiatal a házasságra, gyerekhez. De természetesen ez egyénfüggõ is.
Minden helyzet más. De a realitás az hogy szinte biztosan nem tervezhetsz vele hosszú távon. Ennyi idõs fiúk lehet hogy járnak 5-6-7 évig is akár egy lánnyal. Aztán majd a munkahelyen vált. Fontos a fejlõdés szempontjából a csalódást is megtapasztalni. 30 éves kettõ gyermekes anyuka vagyok. Huszonpár éves koromig hittem én is abban hogy lehet együtt teenager kortól de ma már úgy érzem jobb ha a fiú kiéli magát fiatalon mint késõbb legyen baj. Mert a környezetemben csak baj volt a korán összekerült emberek között késõbb. Ha te más most tudod hogy pár év múlva babát szeretnél akkor neked egy 25-26 éves fiú az ideális.
Ha komoly gondolkodású a csávó akkor tervezhetsz vele hosszú távra.Vannak akik már 18-20 évesen is felnõttként gondolkoznak.
Nem a gyerek kérdésre kellene fektetned a hangsúlyt. Én is azt hittem, 26 évesen már lesz lurkóm, erre 30 évesen szültem, és még mindig lehet, hogy korábban, mint megértem rá... :) Szóval sosem tudhatod, mi lesz 3 év múlva. Szerintem ha összejön, járjatok a sráccal, aztán lesz, ami lesz. Ne tervezz elõre x évre, csak érezd jól magad, míg fiatal vagy.
Szerintem eleve szánalmas, hogy te így kezdesz egy kapcsolatba. Egy gyereket nem úgy kéne vállalni, hogy megtalálod azt a férfit, akivel családot akarsz alapítani? Mert amit leírtál úgy hangzik, hogy tök mindegy, ki lesz az apa, csak csináljon fel mielõbb, mert fiatal anya akarsz lenni. Annyira irritál az ilyen hozzáállás.. Ráadásul ha össze se jöttetek, mi a fenét nemakarsz? Miért nem lehet szeretni egymást és KÖZÖSEN tervezni? Egy férfiben ne a spermadonort keresd, mert lehet, nem lesz tartós a kapcsolat. A közös jövõt pedig nem most kell tervezni, de nem is akkor, amikor összejöttök, hanem jobb helyeken akkor, amikor kellõképp megismeritek egymást és úgy érzitek, nem kell több, mint amit adhattok egymásnak.. 24/L
Én egy 24 éves fiú vagyok és emlékszem rá, hogy néhány éve még jobban akartam családot, gyereket, mint ma, amikor inkább 30 körülre várnám a komolyabb döntéseket. Talán szomorú, de így van.
Az a helyzet, hogy egy egyetemista fiú nem fog gyereket vállalni veled, ha egy csöpp esze is van. Ugyan mégis mibõl tartanátok el a picúrt, a gyesedbõl? De még ha tgyást és gyedet is kapnál, akkor sem lenne elég hármótoknak. Mert akkor ha gyereket akarsz, akkor feltételezem együtt szeretnél élni vele. Mégis hol, hogyan? Szóval vagy túl tudsz ezen lépni és késõbb lesz gyerek - már amennyiben szereted annyira a srácot - vagy keress inkább mást. Ez amúgy nem a komolyságon múlik. Sajnos attól még mert egy pár mindkét tagja boldogan várja a gyereket, egyáltalán nem biztos, hogy el is tudják majd tartani. Szóval ha te azt hiszed, hogy a semmibõl el lehet tartani egy gyereket és csak szeretet kell neki, akkor talán neked is korai még 25 évesen szülni.
Ha még csak ott tartotok, hogy tetszetek egymásnak, akkor ráérsz még a gyereken gondolkodni. Várd meg, lesz-e belõle egyáltalán komoly szerelem, ugyebár anélkül nincs értelme tervezgetni. Ha meg kialakul a szerelem, akkor úgyis magadtól nekiállsz tervezgetni :)
Nálunk is én vagyok az idõsebb.Én 25 a párom meg 21.Én még nagyon nem akarok gyereket, a párom pedig eléggé pedzegeti.Nem azt mondom hogy nincsenek problémáink de azok nem a korkülönbségbõl adódnak.
Mi a párommal 16 éves korunkban jöttünk össze. Párom 4 hónappal fiatalabb mint én. Most vagyunk 22 évesek. Nagy szerencsémre, ami mostanság igen ritka, hogy a párom komolyabban gondolkodik, és jobb a felfogása, mint a mostani "tisztelet a kivételeknek" 20 éves fiúknak. Mi is pár év múlva szeretnénk kisbabát, és õ nem ellenzi. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy attól hogy még 19 éves lehet egy nagyon komoly gondolkodású és érett férfi, akivel simán tudsz tervezni babát 25 évesen is. Szerintem a kor az nem akadály, én nem szalasztanám el a lehetõséget. És még addig úgyis bármi alakulhat, lényeg, hogy boldog legyél!!!:)
A kor nem számít.(annyira) Én is 25 vagyok, a barátom 21. És 2 éve, és 5 hónapja, hogy együtt vagyunk, mindennél jobban szeretjük egymást. Mondjuk mi még nem szeretnénk gyereket. Csak akkor, ha meglesznek a megfelelõ körülmények. Lakás, munkahely, mert ha csak az egyikõnk melózna, az úgy annyira nem. Vagyis érted? Legyen elõtte egy éves munkaviszonyom legalább.
Minden ember más és más. Nem tudom, hogy az általad említett srác mennyire komoly. Általában a fiúk olyan 28-32 éves korukban érnek be, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Így elõre tervezni ismeretlen emberrel nagyon nagy felelõtlenség. :) 30/n
Mi 19 évesen ismerkedtünk meg a párommal.11 éve vagyunk együtt, de a komolyság nem kor hanem egyén függõ.

Sok ez a korkülönbség? Õ 19 éves fiú, én 15 éves lány vagyok. Még nem vagyunk együtt, de alakulóban van.

:)

Legjobb válasz: 21:16: én sem hittem volna, h beleszeretek 15 évesen egy 20 éves fiúba, mert eddig a velem egy, vagy egy évvel fiatalabbak jöttek be :D és a kocsi nem kell! nem azért szerettem bele... csak sajnos a nekem "illõ" korosztályban nem találom meg az érdeklõdési kört... nekem nem kell olyan fiú, aki attól menõ, h disco-t hallgat meg mindenféle mintákat nyírat a hajába és 20 000 Ft-os ruhái vannak...

21:16: én sem hittem volna, h beleszeretek 15 évesen egy 20 éves fiúba, mert eddig a velem egy, vagy egy évvel fiatalabbak jöttek be :D és a kocsi nem kell! nem azért szerettem bele... csak sajnos a nekem "illõ" korosztályban nem találom meg az érdeklõdési kört... nekem nem kell olyan fiú, aki attól menõ, h disco-t hallgat meg mindenféle mintákat nyírat a hajába és 20 000 Ft-os ruhái vannak...
Nem dehogy:) Azthittem vmi 30ast írsz de ez a 4 év semmi:)
"Röhej, hogy a sok 15 éves a 20 éves pasikat keresi magának. Jó az a 20 cm meg hogy van kocsija... (Jöhetnek a lepontozások) F/17" Szerinted ha valaki huszonéves akkor 20 cm-mel nagyobb farka van meg kocsija? Hülye vagy már megbocsáss. Van olyan 17 éves fiú ismerõsöm akinek a segge tesznek alá mindent... fasza telefon, motor, etc. Barátom 23 szegény, õ is és a családja is... van egy darab régi ladájuk. Nem azt keresik amit leírtál, csak egyszerûen a saját korosztálya tele van olyan hülyegyerekekkel mint te. Pasik késõbb érnek, ennyi.
Nem sok, munkába menet ha együtt aludtok el tud vinni kocsijával az isibe... Trendi...
Röhej, hogy a sok 15 éves a 20 éves pasikat keresi magának. Jó az a 20 cm meg hogy van kocsija... (Jöhetnek a lepontozások) F/17
jó ez így, np.....
Nem:) Én nyáron leszek 19 és barátnõm fél éve 15. Ja holnap lesz 1, 5 éve hogy járunk
jah és a kérdésre a válasz: én is hasonló cipõben járok, már nem kell sok és 16 leszek, szal már inkább 16 vagyok, mint 15, remélem lesz belõle valami és nem sok a korkülönbség... amikor kell, tud gyerekes lenni a fiú, de kell is az a komolyság, ami van benne... õ legalább nem olyan, mint amit leírtam az elõbb... az vonatkozik a 15-17 éves fiúkra...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De... Azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik a kérdés vagy valami problémája van a tartalmával, akkor minek írja le ? Vagyis persze, írja le... de normálisan!
Ott a pont :) Röhejes voltam.
Szerintem sem sok.Én 17 vagyok a barátom meg 22.
Nem sok : )
nem sok, az a fontos, hogy egy érettségi szinten legyetek. Amúgy is a fiúk/férfiak késõbb érnek. Az én párom is 22 éves én meg 19 :)
egyénfüggõ. amúgy nemsok sztem.

Lehetséges lenne egy 18-19 éves fiú és egy 13-14 éves lány között bármi is? Erről mi a véleményetek? Most nem pont az én esetemben. Csak úgy általánosságban! 14/L

Legjobb válasz: elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez,mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.

elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez, mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.
õszintén megmondom hogy helyzettõl függ. nagyon ritkán de olyanok is léteznek, mint ismerõsömék. 28 éves fiú, 16 éves lány. kb 50 km távolság. 3 éve együtt.
Én 13-14 éves lány vagyok, és tetszettem egy 18-19 éves fiúnak, de komolyabb dolog nem lett belõle:)
Hát így gondolom..:D nem hiszem hogy ez pedofília lenne, (14 év után semmiképp), meg a fiú sem annyira öreg, én csak azt gondolom, hogy nem valami jó párosítás inkább szellemileg:D de meg kell próbálni, aztán majd rájönnek:D
A kérdező hozzászólása: szerintem ez nem az.. mert ha nemtörténik meg akkor nem pedofil..
Ha a fiú pedofil, akkor lenne, bármi!
A kérdező hozzászólása: hát utolsó:D ahogy gondolod.
a 16 és a 21 már nem ugyanott van, mint a 13-18 szerintem. Még a legérettebb 13 éves, akit ismerek is túl éretlen egy normális kapcsolathoz lelkileg és szellemileg, fõleg 5 évvel idõsebb fiúval. (És mondom, nem a hülyébb fajtából van pedig.) Pár év múlva egészen megváltozik egy mostani 13 éves érdeklõdési köre, több közös lesz benne egy huszonévessel, mint egy 12-14 évessel:D De mindig vannak kivételek, sajnos én még nem láttam erre példát. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó!:) odaírtam, hogy nem az én esetemben.. és tök mind1 h ha vár a lány 2 évet akkor a fiú már 21 lesz õmeeg 16! ugyanott vagyunk.. hát ezzel viszont egyet értek .. 25évesen egy 13éveessel elég ciki.. még ha 18-14 lenne akkor segáz..
Ha rólad van szó, akkor szerintem inkább várj még 2-3évet.
A kérdező hozzászólása: de ha nem történik semmi olyan. vagy úgy történik h a csaj is szeretné és nem mondják el senkinek akkor nyugivan nem?
pedofilizmusnak mondanám inkább.
A kérdező hozzászólása: Na az széép:|:D tehát végülis szerintem minden lehetséges csak az a fontos, hogy szeressék egymást.. de viszont sztem egy 14éves lány még nemáll készen másraa....mint amik a fiú igényei:|
A kérdező hozzászólása: 22: 54 :) adom ! utolsóó. hát akkor ez ilyen kb.

Az gáz hogyha egy 15 éves lány egy 19 éves fiúval veszti el a szüzességét?

Legjobb válasz: Én is 15 évesen veszítettem el a 19 éves párommal,azóta eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk,úgyhogy nem feltétlenül sül el rosszul,de csak akkor tedd meg,hogyha kicsit hosszabb ideje vagytok együtt,bízol benne,szeretitek egymást és TE IS maximálisan akarod. Legyél felelõsségteljes és megfontolt!

19:36 vagyok és én voltam a 15 éves lány, ha nem derült volna ki
Én is 15 évesen veszítettem el a 19 éves párommal, azóta eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk, úgyhogy nem feltétlenül sül el rosszul, de csak akkor tedd meg, hogyha kicsit hosszabb ideje vagytok együtt, bízol benne, szeretitek egymást és TE IS maximálisan akarod. Legyél felelõsségteljes és megfontolt!
4 év különbség. annyira nem gáz de ha 16 éves lenne a lány akkor jobb lenne.
nem...
19:34 mi ebben az óriási szerencse? OMG de nyomorékok vagítok
19.36. ejsze pedofil vagy?
A fiúnak gáz. Csak a nyomorékok járnak ilyen fiatalon évekkel fiatalabb kiscsajokkal. Az ideális barátnõ kora 18 - 22 év. Mindig, 18-tól 60 éves korú férfinak :D
Ha gondolod én is elveszem a szüzességed...18 vagyok:) Szal az már nem gáz:)
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 04-30 10:09 jó nagyh ringyhó vagyh!
fatal error
Én 14 éves lány vagyok, a barátom 19. Szerintem akkor nem baj, ha teljes mértékben bízol benne, és tudod hogy nem kihasználni akar. Mert ha ezt nem érzed, akkor csak eldobna téged egy idõ után. Én még nem feküdtem le vele, nem is nagyon tervezzük ezt a dolgot mert még fiatal vagyok, bár õ szeretné, de megért engem.
nekem is pont igy volt...:D szerintem jo dolog, 13 honapja vagyunk együtt...16L
amig az erdekel h mas mit gondol, es az szerint cselekszel h mas mit mond, addig gaz. mert meg nem bujtal ki a tojashelyadbol se :D amugy nem gaz...miert lenne? gaz akk, ha egyik pasi agyabol a masikeba szaladgalsz... vagy mire 18 leszel mar vagy 10en atmentek rajtad... na az gaz...de ez meg nem:D
fegyelj, nem kell megkerdezni, hogy gáz-e. ha valaki aztmondja, hogy gaz, akkor mar szakitasz vele, vagy emiatt nem feküdsz le vele, miközben szereted? nem más véleménye szamit
az
15 vagyok és én a 18 éves barátommal vesztettem el a szüzességemet. azóta is együtt vagyunk már 2 éve. szerintem nem gáz
Ha jol nez ki a csaj, akkor az oriasi szerencse
miért is?

Működhet egy kapcsolat egy 13éves lány és egy 19 éves fiú között?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nem olvastam végig bocsi, de az alapkérdésre válaszolva nem jó ötlet, egy 13 éves még nagyon fiatal. 19 éves pasinak már nagyon minimum 15, de inkább 16-18 éves lány lenne való.

Nem olvastam végig bocsi, de az alapkérdésre válaszolva nem jó ötlet, egy 13 éves még nagyon fiatal. 19 éves pasinak már nagyon minimum 15, de inkább 16-18 éves lány lenne való.
Gondolj arra, hogy milyen szemét módon kihasznált az a kis r*bi. Egyszerûen nem érdemel meg! Gondold végig a sérelmeidet, amit okozott és fordítsd ellene, haragudj rá amikor meglátod! Akkor egy idõ után tényleg utálni fogod! Egyébként erre tényleg az idõ a legjobb gyógymód, de így talán kicsit gyorsabb. 22/L
Szia! Én is végigolvastam. Szerintem se kellene ezzel a 13 éves lánnyal kezdened úgy, hogy nem vagy szerelmes belé. Ha nem is annak szánod, ez akkor is kihasználás lenne. És úgy látom, te tudod, milyen is az, mert az a 19 éves lány egyértelmûen kihasznált. Szerintem az lenne a legjobb, ha keresnél magadnak egy másik lányt. Hidd el, nem mind csak a pénzre megy. Többek közt én se és még ismerek sok olyan lányt, akiknek szintén az érzelmek az elsõdleges szempont. Én is úgy vélem, hogy nagyon undorító és a nõi nem szégyene, hogy vannak ilyen pénzéhes nõk, akik csak arra mennek, hogy van-e autód, házad, stb... De hidd el vannak másmilyenek! Sok sikert kívánok a keresgéléshez, mert érdemes keresni! Az öngyilkosság gondolata pedig elég nagy butaság volt, hiszen rengeteg lány van még és az a csaj, aki kihasznált különben se érdemes még a köszönésedre sem! 22/L
ajánlom, nem. nagyon hamar problémáitok lesznek, olyanok, amik ha pl egy veled egykorúval járnûl, nem lennének. nagy a különbség, teléjesen más a felfogásotok. nemjóötéet sztem
Végigolvastam, és hát... a 13 évessel semmiképp se kezd. egyrészt a törvény bünteti, igen szigorúan, másrész hatalmas külünbségek vannak köztetek, amiket még nem látsz. Egy 13 éves lányka még gyerek. A legfiatalabb is akivel tanácsolnám, hogy kezd, az is minimum 16 éves lenne. A 19 éves csajt meg úgy felejtd el, ahogy van. Keress magadnak szépen egy másik lányt. Rengeteg csaj rohangál az utcán és mindenhol a te korodban. Köztük keresgélj.
Figyi egy 13 éves még kislány!! Ezt ne felejtsd el, a törvény is bünteti. Na meg a szülõk mit szólnának hozzá, hogy egy 19 éves pasi udvarol a lányuknak? Semmi pozítivat az tuti!! Keress egy korban hozzád illõ lányt! És nyugi vannak normális nem pénzre mennek! De sajna igaz h sokan a pénzre mennek:( Ez van!! Sok sikert !!! L20
szia a 19. éves volt barátnõdet szerintem felejtsd el, mert csak szórakozik veled az elejétõl fogva! Már eleve az is hogy háromszor nem-et mondott az elején, és utána meg odament hogy , , na jó járjunk"... Szerintem próbáld meg teljesen elfelejteni mert csak elrontja az életedet a sok hülyesége meg ahogy fölényeskedik és élvezi hogy futsz utána. Én lány vagyok, mégis nagyon undorítónak tartom a nõknek ezt a fajta viselkedését... Háát és ugye itt van ez a 13 éves... Ha szerelmesek lennétek õszintén egymásba akkor semmi baj nem lenne a korkülönbséggel, mivel hiába van szükséged a nemi életre, azért gondolom pár hónapot várnál rá amíg õ is készen lesz rá. Csak ez a gond hogy nem vagy biztos az érzelmeidben. Én úgy vagyok vele hogy a szerelem nem igazán tud kialakulni, hanem az vagy van, vagy nincs. Ha nincs, akkor semmiképp ne bonyolódj bele a kapcsolatba mert akkor a lány húzná a rövidebbet, mert fõleg ebben a korban nagyon tud ragaszkodni valakihez. De ha úgy érzed hogy szerelmes vagy belé és felvállalod ezt a dolgot hogy vele járj /mert azért lehet hogy a szülei, vagy a te haverjaid se értenének egyet vele/ akkor vágj bele, csak nagyon vigyázz rá mert még kislány és nem szabad ezt kihasznánod. Remélem tudtam segiteni. 17/L
Szerintem megpróbálhatsz vele járni, ha kíbírod, hogy nem élsz vele nemi életet(csókolózás+ilyenek nem számítanak).Mert ha mégis testi kapcsolatot létesítenél vele, akkor le is csukhatnak pedofília miatt.De megpróbálhatod.:)
Szia! Én is végigolvastam a történeted. Nagyon megható, most tényleg, át tudom érezni a helyzeted - remélem megtalálod a boldogságot :) - . na egy szó mint száz. A törvény azt írja elõ, hogy minden 14. életévét betöltött honpolgár szabadon létesíthet nemi kapcsolatot, bárkivel (értelemszerûen, azokat kivéve, akik ezen a kategórián kívül esnek 0-13 éves korig) Na szóval én azt javaslom neked, hogy várd meg azt a pár hónapot, amíg a lány betölti a 14. életévét, és ha tényleg szeretitek egymást, akkor szerintem nyugodtan járjatok. nem tudom mi lenne az akadálya annak hogy együtt legyetek, hogy ha egyzser együtt boldogok vagytok, ez szerintem így helyes, de a törvényt tartsd be. nem is kell sokat várnod. Amúgy nekem is lenne néhány kérdésem, hogy hogy ismerted meg pl. nehéz elképzelni, meg ami még érdekelne, hogy a szülei mit szólnak az egészhez, ja és írd majd le mi törtlnt végül, összejöttetek, vagy mi történt? Sok sikert kívánok, remélem tudtam segíteni. Üdv.
A 19 éves lánnyal a sztori elég szomorú. De vannak más lányok is, nem csak anyagiasak. Biztos találsz jobbat, akit megérdemelsz. 13 éves kicsi, ezért börtönbe mehetsz, ott meg végképp szar lenne neked (ott ugyanis sok a perverz homi). Szerintem járjál el különbözõ helyekre, beszélgess korodbéli csajokkal (16 éves még elmegy amúgy), és csak találsz egy hozzád illõt. Ja, és ne feledd, mit mondott Churchill: "Soha, soha, soha ne add fel!"
én végigolvastam a kisregényt. :) a 13 éves lánnyal ne próbálkozz, hagyd a fenébe, max msn, barátkozás. a 19 éves volt barátnõdet is hagyd. keress új kapcsolatot, ismerkeedj, bulizz, majdcsak rádtalál a szerelem. ---> közhely de igaz! :) ha másnem, myvip vagy iwiw. ott is párra lehet ám lelni.
A kérdező hozzászólása: Azt lefelejtettem hogy , szeretném elfelejteni a volt bnõm ... de sajnos nem olyan könnyû ezt nemtudom miért de nagyon ragaszkodom hozzá , és még most is féltékenykedek.. persze csak magamba nem adok hangot neki... de ha belegondolok hogy másé lesz , márpedig 1x biztosan másé lesz.... akkor óriási fájdalmat érzek... Ezért is érzem úgy hogy kicseszés lenne a 13éves lánnyal szembe ha megprobálnám vele, hisz még nem hevertem ki a volt bnõm... Azt mondják ha nincs ló jó a szamár is... nahát nekem ettõl hányingerem van. :S
A kérdező hozzászólása: Nahát , ilyen gyorsan ennyi komment, köszönöm a válaszokat. Igen tisztában vagyok vele hogy még fiatal nagyon , és törvénybe ütközne HA megrontanám... de ez nincs a terveimbe. Igazából nekem az az észrevételem hogy a mai 15-16 éves lányik is már a 22+ pasikra hajtanak , ráadásúl azt elfelejtettem a "regény" hez írni hogy bár 19 éves vagyok babaarcomnak köszönhetõen sajnos 16-17nek néznek maximum , így nehéz dolgom van.
Hát én is végigolvastam! Az az igazság hogy most teljesen a lánylehetnék (az a 13 éves L) akibe meg SZERELMES VAGYOK (19 éves F). Most nem azért hogy védjem magam, de próbáljátok meg. , , Próba szerelcse!" :) Én ezzel a fiúval akit iszonyatosan szeretek összejöttem de ez a 3. nem birom elfelejteni. Mondom szerintem megpróbálhatjátok. Amirõl meg nem tudnak a szülõk az nem fáj nekik. Lehet hogy lebuktok, de az is lehet hogy nem! Ez rajtatok múlik mennyire vigyáztok. Ha lebuktok szerintem ne tagadjátok. Nem biztos hogy bíróságra fognak menni a szülõk ez miatt. Szerelmes lett a lányuk? Ez miért baj? Nem hiszem hogy a szülei nem voltak szerelmesek MÁR 13 évesen. Én csak ennyit szerettem volna mondani! ÉS SOK SIKERT!:) (nem kérek kritizáló komikat!!!) 13/L

Egy 19 éves fiú összejönne egy 15 éves lánnyal?

Miért nem? (Részletes indoklást is kérek, ne csak annyit, hogy -Mert gyerek vagy!! Attól még lehet valaki normális 15 évesen is, ahogy 19 évesen is lehet gyerekes.)

Legjobb válasz: Semmi extrém nincs benne, szerintem. És nem minden 19, 20 éves csak arra megy az ilyen korúaknál Csak kicsit sok itt a "jóindulat" az emberekben, mert szeretethiányosak, suliban verik õket, és otthon is elhanyagolják

Semmi extrém nincs benne, szerintem. És nem minden 19, 20 éves csak arra megy az ilyen korúaknál Csak kicsit sok itt a "jóindulat" az emberekben, mert szeretethiányosak, suliban verik õket, és otthon is elhanyagolják
Mert még csirke vagy, angyalom:DD
simán, nem nagy korkülönbség, max. intimitás meg szülõk. lehet 15 évesen még nem akarsz lefeküdni vele míg õ 19 évesen csinálja/csinálná. + szülõk.. kinek milyen engedékeny, míg egy 19 éves csajt elengednek már ott aludni sokszor stb. addig nektek kevés lehetõségetek lenne tényleg EGYÜTT (nem feltétlen szex, csak úgy tényleg napokat akár) lenni. ezt gondolom ennyi probléma lehetne.. szóval 19 évesen sokkal szabadabban mozogsz suli miatt is, neked meg még tanulnod kell stb. bulik, közös programok, fiú baráti köre.. szóval sok tényezõ van ellene, de tulajdonképpen szerintem ez a 4 év nem sok meg nem számít. attól függ mennyire hasonlít a személyiségetek, mert ha nem nagy az ellentét akkor tökre okés. de ez csak egy feltételezés? vagy már úgy vagytok, hogy össze jönne veled?
ezen nincs mit indokolni , egy 19 éves fiu egy 15 éveslánnyal ? majd löki a hintát neked ....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat (: Még csak beszélgetés szinten vagyunk, de nagyon úgy néz ki, kedvel engem. Egyébként sok mindenben hasonlítunk, már ha a személyiségünket nézzük.
Nekem is bejönnek ilyen idõs lányok, és nem csak azt akarom tõlük. Nem is értem miért mondják ezt, hogy 5 évvel idõsebb fiú csak azt akarja. Ha csak szex kellene neki akkor kereshetne nyugodtan 18-19 éveseket is, azoknál is van elég sok szexre kapható
Én 20 vagyok, és simán összejönnék egy 15 évessel :)
Ugyanazért amiért egy 15 éves nem jön össze egy 11 évessel, igaz 4 év nem sok, de ez pont az a 4 év amiben az ember olyan sokat változik :)
sztem én 30 évesen is összejönnék majd xD most fogok nemsoká am eggyel :D De haverjaim viszolyognának tõle egy páran :D f19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!