Találatok a következő kifejezésre: 19 éves A barátom a (96 db)

19 éves a barátom én 16 nem akarok még vele lefeküdni. Pár hónapja vagyunk együtt de nagyon szeretem és kivánom is meg minden de még várni akarok egykicsit. H mondjam meg neki?

Nagyon jó pasi. és olyan hogy nekem els?re az jött le h csak azt akarja majd. És lehet h ezért is nem akarom még. meg hát mert sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.

Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.
figyelj... egy a lényeg.. akármilyen hu de jo pasi, semmiképp ne feküdj le vele azért mert nyaggat, vagy mert meg akarod tartani õt!! oké??? ez nagyon fontos!! mond meg neki hogy még várni szeretnél ezzel a dologgal.. ha valoban szeret várni fog. ha nem és elmegy, gondolj arra hogy milyen jo hogy nem vele feküdtél le elöször.. mert ha ilyet tesz nem érdemel meg! 20L
Csak egyszerûen mond meg neki, hogy nem szeretnél lefeküdni még vele. Mond, hogy még nem vagy felkészülve rá. Ha tényleg azt akarja, akkor ott fog hagyni, de ne búsulj, mert akkor õ nem érdemel meg téged, ha meg nem csak azt akarja, akkor tud várni. Egy a fontos ne kertelj mond meg neki egyszerûen. Sok pasi nem érti a célozgatást. Meg kell mondani neki és akkor tudja mi a pálya.
Ehhez hozzá kell fûznöm valamit: bármit csinálsz is, ne hazudj! Az csak problémákat szül. Egy darabig könnyebb, ha hazudsz, de egy idõután összecsapnak a hullámok a fejed felett, és annál szarabb lesz minden... Bármirõl is legyen szó. Az én eddigi 23 évem ezt tanította nekem...
Az én tanácsom különbözik a többitõl... A javaslatom, hogy hazudj! Szinte az egész életünk hazugságokra épül, azoké is, akik itt írják, hogy mondd el neki... Õk sem tennék! Kifogást mindig lehet mindenre találni. De a legegyszerûbb, ha azt mondod, hogy még félsz az elsõ alkalomtól... Meg kell értenie, hogy nem akarod "csak úgy" elveszíteni a szüzességed. -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem:( és ha emiatt otthagyna hát biztos hogy nagyon kilennék :\ és valamilyen szinten õt is meglehet érteni én tudom. Remélem egy ideig megérti majd ha valahogy szépen elmondom neki:)
Most mitõl félsz? Hogy nem fekszel le vele akkor azért hagy ott hameg lefekszel vele akkor meg azért? Szerintem túl sok gyakorikérdéseket olvasol. belezavarodsz már az egészbe. ha annyira tetszik akkor feküdj le vele. Miért ne. Te is azt szeretnéd akkor mit kell gondolkozni meg túlkombinálni??
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, nyugodtan feküdj le vele... A lányok túl nagy feneket kerítenek a szexnek, míg szüzek. Lehet összetöröm a pici szívedet, de egyáltalán nem nagy dolog az a pici hártya a lábad között. Semmit nem ér... Ráadásul az is biztos, h nem azzal fogod leélni az életedet, aki átszakítja. Tudom, ez végképp kikészít, de ez van, az 1.-vel mindig szakít az ember. Tanulni kell. Szóval húzz rá gumit és ne parázz! A gumi az 1etlen fontos része a dolognak.
Ennyire rossz a helyzet!
Igen ennyire rossz a helyzet! Én sem találok normálisat!
A kérdező hozzászólása: nagyon jóban vagyunk, nem menne
Ha neked bejön próbálkozz te nálla. De ennyire rossz a helyzet. De ha barátkozik veled akkor biztos valamilyen szinten téged többre tart a többinél.
azért az eléggé gázos hogy ilyet bele írsz a jellemzésébe hogy kocka hasa van :D
az is lehet hogy csak túl válogatós a barátod
Tényleg kevés a normális csaj.
Nem találja az igazit, ez miért is furcsa? Csak azt tudom mondani hogy nyissa ki a szemét mert ha csak a Nem ez nem jó, ennek eláll a füle, Stb-t mondogatja akkor ebbe fog belebolondulni.
Nekem is van egy ilyen haverom!:)
Én is ismertem ilyet. De azóta már van barátnõje jó ideje. Nem késett le semmirõl, de én is furcsálltam, hogy nem szaggatták szét a nõk elõbb :)

A 19 éves nővéremet megcsalja a 23 éves barátja. Elmondjam neki?

6 honapja vannak egyutt. Egy nap atjott a noverem baratja,es felmentek a noverem szobajaba. En a szobamban voltam,ami a novereme mellett van. Nyitva volt az ajto. A srac egyszer csak kiment a folyosora telefonalni. Annyit mondott valakinek,hogy most ne zavarja,meg hogy en is szeretlek kicsim. Egyertelmu a megcsalas. Bar felek elmondani,mert a noverem nagyon szerelmes,felek, hogy el se hinne

Legjobb válasz: Még viszonylg idõben nyisd fel a szemét, mondd el neki!

Még viszonylg idõben nyisd fel a szemét, mondd el neki!
szerintem is mondd el neki, de ne azt, h megcsalja, hanem azt, h a telefonban miket hallottál!
mondjad el neki
Ne azt mond el neki, hogy megcsalja, hanem azt, hogy mit hallották. A többi a nõvéred dolga.
Jó volna ha elõbb tudnál bizonyítékot szerezni, de ha nem tudsz akkor is mond el. Lehet h nem hisz neked és dühös lesz rá, de bogarat ültetsz a fülébe és jobban odafigyel a srácra.
Ne mond el neki, semmi közöd nincs hozzá. Miért kell más életét tönkretenni? Majd úgyis kiderül az, ha megcsalja.
mond el neki , késõbb megköszöni neked. késõbb mégjobban összetörne a szíve !!!!!!
milyen BRO (tesa) vagy ha nem mondod el neki?
Még ne mondj. Ez nem elég. Mitõl vagy benne annyira biztos , hogy egy másik csajnak mondta? nem lehet , hogy testvérének vagy valakijének mondta? Amúgy ha igaz amit gondolsz (ami nem kizárt) akkor lehet , hogy a másik csajt is megcsalja. Úgy értem , hogy ha van egy másik csaj lehet , hogy azt meg a nõvéreddel csalja meg. Tudom zavaros de ismerõseim között volt ilyen. Hogy egyszerre két nõvel de egyik sem tudott a másikról.
A kérdező hozzászólása: Sajnos kizárt, hogy a testvérének mondta volna, mivel csak egy 19 éves öccse van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat, azt fogom tenni, amit a kedves 13.válaszoló írt :)
Én kiverném abból a szemétládából a szart is...
Szerintem mindenképpen mondd el neki fõleg ha már komoly lesz a dolog nõvéredék között és a barátja pedig szeretõként tart egy másik nõt. Ha pedig egyszer csak úgy lelépnek ketten nõvéred elõl akkor eléggé le lesz törve és lelki támasz kell neki. Jobb így hogy te mondod el én legalábbis biztos elmondanám nõvéremnek.
Akkor összességében rendben vagytok. Ez esetben legyél picit titokzatos, de határozott is egyben. Mondd meg neki, hogy szereted õt, ezért arra kéred, hogy figyeljen oda jobban a barátjára. Ezzel nem árulsz el neki semmit azonnal, ugyanakkor felkelted az érdeklõdését. Aztán vagy megfogadja és figyelmesebb lesz a sráccal, vagy megkérdi tõled, hogy ugyan miért. Utóbbi jobb mintha lerohannád mindenféle elõzetes nélkül és kitálalnál. Ez esetben már vevõ lesz a részletezésre, míg azonnali tálalásnál valószínûleg rosszul reagálná le.
A kérdező hozzászólása: Néha veszekszünk apróságokon, de elég jól kijövünk. Mindent meg tudok vele beszélni.
Mondd el mit hallottál, a következtetést hagyd a nõvéredre. Ne azzal foglalkozz, hogy nem hinne neked, hanem hogy ha késõbb kiderül, akkor milyen hatással lesz a kapcsolatotokra, ha megtudja, hogy te már n+1 hónapja tudod.
Milyen viszonyban vagy nõvéreddel? Mennyire jöttök ki jól egymással?
Ne mond el neki, semmi közöd nincs hozzá. Miért kell más életét tönkretenni? Majd úgyis kiderül az, ha megcsalja. ·_·
A kérdező hozzászólása: hát igen.lehetséges
A kérdező hozzászólása: én is attól félek, h nem hinne nekem. de valahogy meg kell tudnia. az a szemét disznó nem csaphatja így be.
Nem gondolnám, hogy el kell mondanod. Spártában a rossz hír hozóját végezték ki. Nem hinne neked, még rád lenne mérges.
Nézd meg a "Dilemma" címû filmet.Pont errõl szól!Mond el neki, mert elõbb-utóbb úgy is kiderül és akkor talán sokkal jobban fog fájni a nõvérednek.Az igazsághoz mindenkinek joga van!!!!

19 éves lány vagyok, a barátom 25. Fél éves kb a kapcsolatunk.Elég gyakran szeretkezünk, és arra gondoltam, hogy az óvszert tablettára válthatnánk.Váltsunk tablettára?

Olvastam sokhelyen, hogy óvszer nélkül intenzívebb az egész, és sokan a tablettát biztonságosabbnak is gondolják.

Legjobb válasz: A fiunak persze, hogy jobb ovszer nélkul. Meg már egyutt vagytok egy ideje és biztos nem kacingattok fére akkor szerintem lehet már gyogyszer! Meg bensoségesebb ha fiu benned megy el és ezt te is érzed. Ha elmentek az orvoshoz, o majd megmondja neked, hogy melyik gyogyszer tanácsolja és o majd válaszol minden kérdésedre. Meg a gyogyszer tájékoztatojában minden le van irva részletesen!

Szia. Ha 100%-os a bizalmad felé, és az övé is persze irántad, akkor sztem semmi akadálya, hogy tablettára váltsatok.Amit elõttem le írtak szín igaz, szebb lesz a bõr, pontosabb és kiszámíthatóbb a menstruáció, és a kellemetlen tünetek, mint pl.hasfájás, enyhülnek. A szex egyértelmûen jobb lesz tõle, és én úgy tudom az orvosomtól, hogy ma már a tabletta megbízhatóbb védekezési eszköz, mint az óvszer, a nem kívánt terhesség ellen, ugyanis, ha az orvos által elõírt gyógyszert szeded a napi pontos idõben, kevesebb az esély a teherbeesésre, mint arra, hogy a gumi kiszakadjon, sajnos ez sûrûbben a heves szex közben elõfordul. Nekem pl.frusztráló volt gumival szeretkezni, mikor mûtét után a lábadozási idõszak vége felé együtt voltunk, és hogy minden fertõzést elkerüljünk, megpróbáltuk vele...háááááát, nem volt az igazi finoman szólva.Pedig 8 éves a kapcsolatom, és a férjem tudja, mivel tud igazán "nedvessé" tenni, de sajnos nem volt elég. Mindenképp nõgyógyász írja fel, mert a kórlapodat, ha jobban tetszik, a testedet õ ismeri, mi itt nem, és még orvosok sem vagyunk.Majd õ felírja!Sok sikert!
A fiunak persze, hogy jobb ovszer nélkul. Meg már egyutt vagytok egy ideje és biztos nem kacingattok fére akkor szerintem lehet már gyogyszer! Meg bensoségesebb ha fiu benned megy el és ezt te is érzed. Ha elmentek az orvoshoz, o majd megmondja neked, hogy melyik gyogyszer tanácsolja és o majd válaszol minden kérdésedre. Meg a gyogyszer tájékoztatojában minden le van irva részletesen!
Többmindent kilehet próblni gumi nélkül, sokkal hosszabb lehet az együttlét, leállhattok húzni az idõt, azalatt nem esik le a gumi, mert tabit szedsz :) izgalmasabb is. Ha nincs gombás fertõzésed stb. nyugodtan mehet gumi nélkül. Mellékhatások alig vannak. B nõm szedi, egy mellékhatása van, simább lett a bõre. Másik mellékhatás: sokkal jobb a szex :)
Minek sz óvszer, ha tablettát szed, és nem csalják meg egymást? Már elég régóta 1ütt vannak..
most tettek fel elotted ezt a kerdest, olvass mar utana vagy menj orvoshoz es o elmagyarazza, mit kellene hasznalnod es miert es ha tablettat, akkor melyiket.
Nem olyan rossz az a gumi... - ha nincs, akkor a "cucc" benn marad, kifolyik, törölgetni kell, sõt kis eséllyel méhnyakrákot okozhat (NEM csak a HPV miatt). - a tabletta sem 100%-os, a guminál legalább bevehetsz esemény utánit, ha elszakadt, amúgy meg 100%. - Évi 1 esemény utáni talán jobb, mint a folyamatos hormonkezelés. Mert: - a tabletta lecsökkenti a nõ libidóját. Ezt magam is tapasztaltam. - úgy is lehet csinálni (kivéve a tüszõrepedés hetét), hogy csak kb. a menet felénél veszitek fel a gumit. Utána tovább bírja a fiú. Így megmarad a bõrkontakt valóban pótolhatatlan gyönyöre, minimális rizikóért cserébe. - tabletta után 1 évig jobb nem csinálni tervezett gyereket "a biztonság kedvéért". - pszichikailag is hatalmas különbség mindkét fél számára, hogy TERMÉKENYEK. Mikor a férfi f.gátló tablettát tesztelték, a placebóval etetett kontrollcsoportnál IS tömeges impotencia lépett fel pár hét után, egyszerûen mert úgy tudták, h õk terméketlen (férfiak). De vmivel kevésbé ez a nõkre is érvényes; a pár "közös pszichéjére" legalábbis mindenképpen. Szerintem. :)
Azt Te tudod, hogy akarod-e... A többit meg majd az orvos megmondja, ah megkérdezed. Egyébként ma már volt egy ilyen kérdés.
Szerintem fogamzásgátlót mindenképp szedj, de ha lehet az óvszert is használjátok!
A kérdező hozzászólása: bocsi :$ tényleg nem néztem hogy volt-e ilyen kérdés.. azért köszönömszépen hogy válaszoltatok.
[elõzõ vok, kiegészítés]: - a HPV rizikója a reggelig (vagy ki tudja meddig...) odabenn pangó, gyorsan romló fehérjetartalom miatt emelkedik meg. Ott hagynád egy tojás fehérjét órákig??
én is meglepõdnék, mert a szõr egy hét után visszanõ. Akkor meg mi a baja? 3 hónap után sem nõtt vissza?
A kérdező hozzászólása: gondolom visszanõ neki, csak egyszer emlitett hogy szokta borotválni, azt nem hogy milyen idõközönként :D
Az se normális ha egy férfi a lábát borotválja.
A focistáknál szokás, de ahhoz már nagyon páwának kell lennie.
Minek borotválja, ha utána nem meri megmutatni a "világnak"? :DD
az nem normális, hogy leborotválja és mégsem mutogatja. Ha szõrös lenne mint egy majom és amiatt lenne hosszúnadrágban, azt érteném, de így??? Akkor minek borotválja? Akinek tetkója van a lábszárán, az szokta borotválni, hogy látszódjon. Engem nem különösképpen érdekel, ki borotválja.
A kérdező hozzászólása: semmin tetko vagy ilyesmi szóba se kerül nálla! sõt... elég visszahuzodó srác és a sportot utálja :/
Ezt én sem értem, nekem nagyon durván szõrös, szinte már haj nõ a lábamon és én is leborotváltam, de én rövid gatyában járkálok, pedig most is tiszta borostás a lábam.
A kérdező hozzászólása: de õ nem meri nem tudom miért :D

Ha 19 évesen nincs barátom, akkor elég ha alul csak rövidre vágom a szőrt és a bikinivonalamat legyantázom?

Legjobb válasz: Az elõzõ vagyok. Nem hinném, hogy miattam csinálja. Õ alapból ilyen, nem bírja magán elviselni. Nekem akkor sem lenne vele bajom, ha úgy hagyná. Szóval a kérdésedre koncentrálva megint csak azt tudom mondani, hogy olyan fazont válassz, ami neked is kényelmes. Ha csak rövidre vágod, akkor azzal nincs annyi macera és ugyanúgy izgató. Sõt, van aki pont így szereti. Ezt neked kell tudnod, a fiú meg fogadja el.

Az elõzõ vagyok. Nem hinném, hogy miattam csinálja. Õ alapból ilyen, nem bírja magán elviselni. Nekem akkor sem lenne vele bajom, ha úgy hagyná. Szóval a kérdésedre koncentrálva megint csak azt tudom mondani, hogy olyan fazont válassz, ami neked is kényelmes. Ha csak rövidre vágod, akkor azzal nincs annyi macera és ugyanúgy izgató. Sõt, van aki pont így szereti. Ezt neked kell tudnod, a fiú meg fogadja el.
Nem értem, hogy kettõ miért függ össze? Olyan fazont csinálsz magadnak, amilyen neked tetszik még akkor is ha barátod van. Nem emiatt fog szeretni vagy nem szeretni. A lényeg, hogy neked kényelmes meg jó legyen. Az én barátnõm borotválja, de sosem kértem rá, alapból így szereti.
Ahogy kényelmesnek érzed. A lényeg az, hogy ha olyan helyzetbe kerülsz, akkor szalonképes legyél. :)
A kérdező hozzászólása: lehet miattad csinálja, és néha elege van már az egész macerából...

Ha 19 éves szűz lány lennél, mennyi idő után feküdnél le a szintén 19 éves barátoddal aki már nem az?

Tudom, hogy ez függ a bizalomtól, de mégis kíváncsi lennék, ki mennyit várna:) Köszi szépen:)

Legjobb válasz: én kb olyan 3-4 honapot, de tényleg függ ez sok mindentõl, fõleg a bizalomtól, h milyen gyakran találkozunk, stb.

én kb olyan 3-4 honapot, de tényleg függ ez sok mindentõl, fõleg a bizalomtól, h milyen gyakran találkozunk, stb.
Emberfüggõ, számomra az az 5 hónap nagyon sok lenne mert addigra iszonyatosan beleszeretnék már az adott partnerembe :)
Amikor megkívánnám :)
mi 3 hónapja vagyunk együtt, 17 éves lány vagyok. az elkövetkezendõ hetek valamelyikére tervezem, ha lesz alkalmas "pillanat". ár nem úgy tervezem, hogy midnent elõre, nem félreérteni:D spontaneitásból fog megtörténni, de úgyérzem kész vagyok már rá. bocsi az offért, a lényege az, hogy ha 19 éves lennék, sztem akkoris ennyit vártam volna. =)
Én 19 éves szûz lány voltam, a barátom pedig 22 éves és tapasztalt. Mi 7 hónapja ismertük már egymást, és 3 hónapja voltunk együtt, amikor megtörtént. 20/L
3-5 hónap lenne az ideális, de ezt neked kell érezned.
Én 19 éves szûz lány vagyok. És attól függ. Várnék vele egy darabig, mert el kell nyernie a fiúnak a bizalmamat. Ha nem bízok benne teljesen, akkor semmikor.
Fél év minimum.
hát, ha 19 évesen még szûz lennék, kor bármikor bárkivel;))
5-6 hónap símán belefér.Addig lehet egy kis petting, hogy mire eljön a nagy nap akkor lehessen mivel nyitni az együttlétet.

19 éves fiú vagyok és még szűz, a baráti társaságomban egyre többen élnek szexuális életet, nekem eddig ez nem sikerült. És kezdek kétségbe esni! Mit tegyek?

Igaz, van barátn?m, de ? nem áll még erre készen, megcsalni meg nem szeretném! Vagy jobb lenne??

Legjobb válasz: van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok

van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok
neked fontosabb az, hogy te is villoghass a többiek elõtt, hogy igen én szexelek, mint az, hogy a barátnõddel veszítsd el, akit állítólag szeretsz?!...milyen szerelem az ilyen? ha igazán szeretnéd meg sem fordulna a fejedben egy éjszakára összeszedni egy idegen lányt és megdugni...
Csatlakoznék az elsö véleményhez.Próbáld meg rávezetni a bnödet. Nem kell durván, inkább simogasd ott ahol tudod hogy neki jól esik. Nem kell rögtön sexelnetek. Okozz örömet neki. És akkor majd ö is ráérez a dolgokra. Mutasd meg neki hogy jó dolog. Ha keresel magadnak egy ribancot akk sem lesz jobb. Az amugy is csak puszta sex lenne. A b.nöddel viszont ha egymásra figyeltek akk az még gyönyörübb érzés lesz mint ha csak dugnád a csajt. Sok sikert;)
Ha azért akarsz szexelni, mert ciki szûznek lenni, az már rég rossz. Inkább annak örülj, hogy van egy aranyos kedves barátnõd, akiben megbízhatsz és mindig számíthatsz. Majd a szexnek is eljön az ideje.
Figyelj azt hiszem ha szereted a barátnõdet akkor kitudod várni hogy õ is akarja! Egyébként mennyi idõs a barátnõd? H a már van 16 akkor semmi vész nem sokkára õ is akarni fogja! Egyébként a lányoknak kell az ösztönzés, de csak módjával semmi erõltetés! Hidd el ezt tapasztalatból mondom!
Sztem is azt becsüld meg, hogy van már ennyi idõsen sikerült kialakítanod egy szép, harmonikus kapcsolatot. ilyenre szert tenni ugyanis sokkal de sokkal nehezebb, mint kósza dugásokhoz partnert keresni. ezzel azt akarom csak mondani, hogy a haverjaid lehet, hogy rendszeresen szexelnek, de melyikük mondhatja el magáról, hogy komoly párkapcsolata van? 23 L
"amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben" Vicces és szánalmas, de ha belegondolsz, hasznos is, mert a világ ettõl mûködik. Ha nem lenne annyi ember, aki folyton másokhoz méri magát és nem akar "lemaradni", akkor a gazdaság sokkal kevésbé pörögne, mert az emberek nem akarnának mindig új autót/telefont/szgépet/házat.
az elsõnek igaza van. de ha mégis úgy érzed h.ez neked szorongást okoz, a 2.válaszoló megoldása is elfogadható.ezért le fognak pontozni, de nem baj... az örömlánynál szorongásmentesen, kötelezettség+bizonyítási vágy nélkül, túlesel a tûzkeresztségen, tanulhatsz is 1-2 dolgot.persze a barátnõdnek nem kell megtudnia.ez csak neked egy jó tapasztalat. 20/L vagyok, lehet magam ellen is beszélek, de én ezt nem tartom olyan szörnyû dolognak.persze csak akkor tedd meg, ha ez megnyiugtat, feloldja a benned levõ gátlást.így a barátnõddel való 1.alkalomtól se kell rettegned. amúgy tényleg nem kéne ezen izgulnod, ne parázz attól h.te még nem vagy túl rajta.a fenti megoldást csak végsõ esetben használd. várom a kötekedõs kommenteket.
elmész egy örömlányhoz
A kérdező hozzászólása: Szeretem nagyon, eddig õ az akibe szerelmes is vagyok! Szóval, megcsalni nem szeretni, szexért fizetni elvi alapból nem fizetek. Amúgy, igen most lett 17 éves! Akkor, ezek szerint nincs baj, és nem kell még aggódnom!:) Köszönöm a válaszokat! Aki szeretne még hozzá fûzni szívesen elolvasom!
Ne hülyülj meg :D Szeresd a barátnõdet és várj rá , ha igazán szereted megvárod :)

Miért van az, hogy a helyes fiúk nem külsõ-belsõ, hanem népszerûség alapján választanak barátnõt? (14-19 évesek)

Egyre többször vettem ezt észre suliban és sulin kívül is, hogy sok helyes fiú "rondább" lánnyal jár, viszont ezek olyan lányok, akiknek facebookon 100lájkos képeik vannak, beképzeltek, és mindenkinek teszik magukat. Miért érik be velük, mikor találhatnának jobbat/értékesebbet is? Azért kérdezem, mert hogyha én helyes fiú volnék, biztosan szép és kedves lányok felé közelednék. De mivel lány vagyok, nem értem a logikájukat. Elõre is köszi.

Legjobb válasz: A 14-19 éves fiúk nyomik. Ebbõl is látszik. Keress egy igazi érett pasit! Az nem nézi hogy mit mond a haver. És tudja mi az hogy szeretni valakit!

A 14-19 éves fiúk nyomik. Ebbõl is látszik. Keress egy igazi érett pasit! Az nem nézi hogy mit mond a haver. És tudja mi az hogy szeretni valakit!
ez a mai világ
Mert talán olyan lánnyal szeretnek ismerkedni aki nem ijed meg, ha egy fiú tudja a nevét.
Én helyes fiú létemre külsõ-belsõ alapján választok barátnõt... :o wow, már egyéninek érzem magam :D:D Amúgy meg tényleg nagyon sok nyomi van (pl a sok kis netceleb és páva :D), de nem mindenki... 16/f
Ugyan azért, amiért a gazdag üzletemberek rolexet hordanak.Van jobban funkcionáló óra, de az nem olyan ismert mint a rolex.Státusz szimbólum.Ugyan így az általad említett "helyes fiúk" azért járnak "netceleb" lányokkal, mert megtehetik, és ez egyfajta státusz szimbólum nekik.Elég gáz, ha engem kérdezel, de ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!:) Mentek a zöld kezek!:) #3: 15 éves vagyok. Azt hiszem nem igazán keresgélhetek még az érett pasik között:) Még írjatok!
Hát ugyan az mint a box meg a kung-fu! Azért boxol több ember, mert híresebb, pedig a kung-fu 1000X hatékonyabb! Amúgy most mégkisebb lett az önbizalmam! Nem vagyok helyes fiú! ;(
Azért szerintem vannak kivétlek. Pl én sem népszerûség alapján, sokkal inkább belsõ alapján választottam a barátnõmet, és meg kell hagyni, jó döntés volt :D

15 éves vagyok és a barátom 19. A szüzességemet oda adhatom a barátomnak?

Lassan 3 hónapja járunk és felmerült az hogy lefekszünk. és voltak is próbálkozások de nem történt meg. és el se tudom dönteni h ilyen id?sen és egyébként is megtörténjen e?

Legjobb válasz: Ha nem vagy magadban biztos, akkor inkább ne feküdj le vele, mert meg fogod bánni. Majd ha ki tudod jelenteni, hogy "x éves vagyok, elég érettnek tartom magam ahhoz, hogy lefeküdjek a barátommal, akiben teljesen megbízom és tudom, hogy jó lesz vele", akkor kész leszel rá. Szerintem még az igaz szex helyett pettingeljetek, kényesztességet egymást, az is nagyon jó.

Ha nem vagy magadban biztos, akkor inkább ne feküdj le vele, mert meg fogod bánni. Majd ha ki tudod jelenteni, hogy "x éves vagyok, elég érettnek tartom magam ahhoz, hogy lefeküdjek a barátommal, akiben teljesen megbízom és tudom, hogy jó lesz vele", akkor kész leszel rá. Szerintem még az igaz szex helyett pettingeljetek, kényesztességet egymást, az is nagyon jó.
Valaki magyarázza el nekem, hogy miert ilyen hatalmas dolog a szüzesség elvesztése.. Semmit nem jelent, nem kéne ennyire felfújni. Vedekezni kell, és ésszel csinálni, ennyi a dolog nyitja.
Szerintem nagyon korai még 15 évesen.Én 21 voltam amikor elvesztettem a szûzességemet és a barátom is.9hónap után feküdtünk le egymással-akkor éztük azt, hogy megbízunk egymásban és szeretjük egymást.Meg pláné, hogy csak 3 hónapja vagytok eggyütt...NE TEDD!
A kérdező hozzászólása: Mi szeretjük is egymást nem csak szexrõl szól!
Második találkozón vesztettem el, 15 éves se voltam, és nem bántam meg, nem értem, minek hónapokig húzni, semmi különleges nincs a dologban.. És ha csak szexre kellesz neki? Neked is jó volt, neki is, mindketten jól jártatok, majd elfelejtitek egymást és kész. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Szerintem csak akkor feküdj le vele, ha szereted, és érzed, hogy itt az ideje!!Amugy semmi féle képpen sem!! Fõleg akkor ne, ha nem érzed magad magabiztosnak!!
A kérdező hozzászólása: hát h még várunk vele egy kicsit
ÉN is az egyik válaszadó vagyok..és érdekelne, hogy döntöttél..szóval?
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a segítségét!:)
15 évesen és 3 hónap után még nem kellene...de te tudod.
ha felmerülnek benned ilyen kérdések, akkor szerintem még nem kéne megtenned. 3 hónap pedig nagyon kevés idõ. annyi idõ alatt semmiben nem lehetsz biztos a pároddal kapcsolatban szerintem. 15 évesen egyébként szerintem még viszonylag korai. vagy ha szeretnéd, akkor inkább tényleg fél év után. az felér egy félévi ajándékkal. én most 7.én lettem 16, jövõhét kedden leszek együtt fél éve a barátommal (20.án). én úgy érzem, meg szeretném vele tenni, de addig még eldõl. meg mi azért már nem 3 hónapja vagyunk együtt.
Az elõzõ válaszadó a barátom:D én 16 vagyok lány és még dettó szûz mi kb két hónapja vagyunk együtt de az az igazság, hogy három hónap az kevés ehhez pláne 15 évesen szerintem ha ennyire akarod, lehetne az, hogy féléves évfordulóra na az már igazán szép lenne:Dpersze te döntésed..de az az igazság, hogy kár elhamarkodni mert még bõven ráérsz
Szerintem ne add oda neki hiszen nem vagy benne biztos. 3hónap az egy kicsit kevés-elõbb ismerjétek meg egymást!!! ne hamarkodd el a dolgot mert aztán megbánod!!! Csak ha már teljesen biztos vagy magadban és teljesen megbízol a barátodban akkor veszítsd el a szüzességedet!!!!! Addig is a pettinget ajánlom nektek az is nagyon jó és ezáltal megismeritek a másik igényeit!!!!!!
Szerintem a három hónap elég. Nem az a baj. Nem is a korod. Hanem, hogy szerintem még nem vagy benne biztos. Ha megkérdezed, akkor nem vagy biztos benne, így azt mondom, még ne tedd meg.
Jah.. és 3 ho után? :S Kérj tõle ganarciát :) De komolyan, 3 hónap után ez .. szerintem korai. Várj vele, bízz meg benne teljesen. És érezd belül, hogy készen állsz, és õ az, aki elég gyengéd, széppé teszi az egészet, és imád, és te is imádod.. nem maradsz le errõl a vonatról, és fiatal vagy még!
Annyi ilyen kérdés volt, olvasgass vissza... most is volt egy nemrég elõtted.
Igen, kedves kerdest feltevo...az elottem szolonek minden szava nagyon igaz. Ne hagyd magad ravenni olyasmire amit kesobb megbannal. Meg nagyon fiatal vagy. Szuznek lenni pedig egeszen addig amig ugy erzed eljott az ideje, hogy megszabadulj tole NEM CIKI!!!! Szoval csak okosan!
hát mi is igy vagyunk a barátommal 3 honapja ö 19 én 15. én szerintem ha még nem érzed magad felkészültnek akkor ne vágj bele felesleges.csak akkor ha felkészültnek érzed magad

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!