Találatok a következő kifejezésre: 19 éves 4 (29 db)

Láttám Schwarzeneggert 19 évesen amikor már 4 éve keményen edzett, hát eléggé izmos volt, nálatok hogyan van ez, van közületek olyan aki ennyi idő edzés alatt ilyen eredményt elért volna?

a google ba egyébként simán meg lehet találni ezeket a képeket!

Legjobb válasz: nem hiszem hogy az oldalon van olyan ember aki 4év alatt olyan lett mint Arnold 19 évesen volt... Arnold a világ egyik legjobb testépítõje, szuper genetikája van, csak sajnos már nem olyan mint régen, túl van már a 60-on. 14 hónap múlva lejár a kormányzási ideje és állítólag újra szinészkedni fog!

nem hiszem hogy az oldalon van olyan ember aki 4év alatt olyan lett mint Arnold 19 évesen volt... Arnold a világ egyik legjobb testépítõje, szuper genetikája van, csak sajnos már nem olyan mint régen, túl van már a 60-on. 14 hónap múlva lejár a kormányzási ideje és állítólag újra szinészkedni fog!
A kérdező hozzászólása: Arnold Forever
19évesen 4éve edz? nekem van képem amikor 15.életévében versenyen pózol . arrol nem beszélve h elötte minden nap úszott ökölvívást is cinálta és akkora sportoló volt h nagy:D aki igy nõl fel csak az érhet el ekkora eredmény . õ nem 4év alatt lett akkora mint amit a képen látttál hanme közel 19év alatt. arni forever:)

18-19 kilós 4, 5 éves gyereknek van olyan jó, biztonságos gyerekülés ami alváshoz is kényelmes és kicsit lehet dönteni?

Nekünk Cybex free fix ülésünk van és rossz nézni a gyereket benne, ha elalszik. Nyeklik, nyaklik ülve, vagy teljesen el?re d?l... :(

Legjobb válasz: Nekünk Römer kidfix van,ez egy kicsit dönthetõ.A fiam szintén 4.5 éves,ám kicsit nehezebb,Õ 21 kg.

Nekünk Römer kidfix van, ez egy kicsit dönthetõ.A fiam szintén 4.5 éves, ám kicsit nehezebb, Õ 21 kg.
Az 1. vagyok.Ilyen:http://www.kid.hu/index.php/roemerkidfix
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És tud benne aludni is? Nekem lányom van, õk kicsit könnyebbek. :) Nekünk ilyen van: http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=27181&groupid.. Kicsit ennek a dõlésszöge is állítható, de inkább csak az ülés háttámlájához igazítás miatt. Nem az alvás és kényelmesség miatt.
Ez is inkább úgy állítható, ám ez az ülés háttámlájával együtt(is)dönthetõ.Érdemes "élõben" megnézni.Az én fiam jókat alszik benne.Mi sokat utazunk(Ausztria, Szlovénia)de soha nem panaszkodott még a fiunk.Ha nagyobbat fékezek az én gyerkõcömnél is elõfordul, hogy elõre dõl, ezért én általában teszek rá nyakpárnát(hosszabb úton).
A kérdező hozzászólása: De nálunk fékezés nélkül is a térdére dõlve aludt... :( (Igaz, akkor kicsit rosszul igazítottam a háttámlát.) De általában nagyon csúnyán elõre, vagy hátra csukló fejjel alszik benne. De akkor majd megnézzük.
A kérdező hozzászólása: Ennél az ülésnél gyerek által is állítható, dönthetõ alvópozíciót írnak. Valaki ismeri ezt? Mennyire számít ez alváskor? http://www.besafe.hu/aruhaz/izi-up-x3-fix/
Azt nem ismerem, de ha már Cybex, akkor a Solution X2 dönthetõ. Pallas2-ben (ebbõl átalakítás után Solution X2 lesz) kényelmesen alszanak a gyermekeim.
egyáltalán nem!! sõt szerintem becsülendõ, hogy van aki még így gondolkodik :)
egyetértek az eddigi válaszokkal :)
Naná, hogy nem gáz. :) Sõt még büszke is lehetsz magadra...
nem gáz ! és jól is teszed, hogy nem állsz le akárkivel.
én még csak 16 vagyok tojáshéj a popón..de azért tetszik, hogy nem volt a farkad a fél városban..:)
Büszke lehetsz magadra.
nem gáz
Osztom az elsõ véleményét :)
Igen teljesen normális
Normális, de azért szerintem ne halogasd hoszonéves korodra, mert a végén már az lesz a bajuk a lányoknak, hogy túl idõs vagy és még szûz.

Inkább lányok véleményére vagyok kíváncsi 19 éves fiú vagyok 13cm hosszú és 4 cm vastag a péniszem mi a véleményetek róla? Ez megfelelő vagy túl kicsi?

Legjobb válasz: Az én barátom hasonló szerszámmal van megáldva, nem sokkal nagyon méretekkel: 15 cm és 4,5 cm. Szóval nem kell aggódni. Egyébként nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod használni. 26/L

Az én barátom hasonló szerszámmal van megáldva, nem sokkal nagyon méretekkel: 15 cm és 4, 5 cm. Szóval nem kell aggódni. Egyébként nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod használni. 26/L
Megfelelõ, ha tudsz bánni vele
Tökéletes.
Nem a méret a lényeg, hanem a technika;)
kicsi
Mikor unjátok már meg? Miért nem moderálják ki az ilyen kérdéseket???
Nem tök mindegy kinek mi a véleménye? Azért mert megkérdezed -már vagy 50 ilyen kérdés volt egyébként-, attól még nem lesz nagyobb! Hiába kicsi vagy nagy, ez van! Fogadd el magad ahelyett, hogy itt vársz pozitív megerõsítéseket!
Tökéletes, pisiléshez épp elég:)
Nekem 15 cm-es 13 évesen :D
miniegér
partnertõl függ.Ha a méretest szereti, akkor kisebbségi érzésed lehet.Ha a kisebbet szereti, mint én, akkor jó.
Nekem volt egy párom akinek 20 cm és 4, 5 vastagságú és van most egy barátom akinek 14-15cm 4cm vastag és vele van orgazmusom nem a pornókirály méretûvel :D
ha bírod 1 órán keresztül megfelelõ de ha beteszed és elsülsz...szívás próbáld ki...és megtudod
Igazatok van abba, hogy elég idegesítõ ha egy olyan kérdést láttok ami már sokszor volt de az is idegesítõ hogy ennek ellenére ti is leírjátok vagy 100 szor hogy keress rá olvasd vissza"jaj megint ez a kérdés" Szal szerintem nem is baj ha sokszor tesznek fel egy kérdést mer az emberek többsége kortól függetlenül szeret oltani^^
14:30-as, kemény vagy mint a meggymag! :D Igazad van, csak a modor..:) :)
20 000. ilyen kérdés után csak azt tudom válaszolni hogy takardj vissza anyádba és kérd meg hogy szedjen magzathajtót
miért kell mindig ugyan azt a kérdést feltenni?? ennyire tájékozott vagy?, mit gondolsz egy nõ hüvelye mekkora 20 cm-er? nagyon sok nõnek a hüvelye még a 13 cm-ert sem éri el tehát jó nem kicsi és nem a méret a lényeg!! Amúgy meg ha a lány szeret és neki elég akkor ok, ha meg nem akkor keress másikat! 18/L
Próbáld ki és kérdezdd meg azt a lányt!
a lányokat nem az érdekli hogy mekkora, hanem hogy legyen önbizalmad és tudj vele bánni!

19 eves leszek! A menstuaciom mar 6 napja kesik es nem tudom hogy mire gondoljak? Lehet terhesseg is es ha az nem tudom elvetesseme? 4 eves kapcsolatom van!

Legjobb válasz: Szia! Lehet baba, de lehet csak a hormonok játszanak veled. Szerintem minél hamarabb csinálj egy tesztet, aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeidrõl.

Szia! Lehet baba, de lehet csak a hormonok játszanak veled. Szerintem minél hamarabb csinálj egy tesztet, aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeidrõl.
Nem tudhatjuk hogy hogy védekeztek, nem tudjuk hogy terhes vagy e. A Rossmanban 400 ft-os Facelle terhességi teszt, az már biztos hogy kimutatja. De ha 4 éves kapcsolatod van, és a párodnak munkája, vagy esetleg van valami anyagi segítség, akkor semmi kép nem öld meg a babádat, márha van! Sok sikert kívánok! 20hkm
Teszt lenne az elso lépés hogy megtudd.Ha jol mukodik a kapcsolatotok és bíztok-szeretitek egymást akkor ne vatesd el:(
A kérdező hozzászólása: kosziii mindenkinek:)
Mi történt? Megjött végül? :)
A kérdező hozzászólása: megjott orvoshoz voltam es valami gyogyszert irt fel hogy tobbe ne jatszadozzon:) egyebkent orulok mert meg annyira nem vagyok felkeszulve az anyasagra

Gyerek (19 éves) hegedül, 4. éves a konziban, általában délután 6-tól este pontban 8-ig . Felső szomszéd 0 toleráns, ez is igen nagyon zavarja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Engem nem zavarna, én is hegedülök és a gyermekem is :) Soha egyik szomszéd sem szólt egy szót sem. (panel szintén) Nagyon sajnálom, ha ennyire nem toleráns valaki és õszintén mondom, nem is értem.

Engem nem zavarna, én is hegedülök és a gyermekem is :) Soha egyik szomszéd sem szólt egy szót sem. (panel szintén) Nagyon sajnálom, ha ennyire nem toleráns valaki és õszintén mondom, nem is értem.
Hallgassatok nagyon hangosan zenet, csapjatok zajt es azutan majd visszasirja a hegedulest!
Elõre leszögezem, hogy én tolerálnám, viszont megértem azt is hogy valaki nem. Nem mindenki szereti a zenét, pláne nem az ilyen jellegút. Ha éppen egy ilyen szomszédot fogtál ki az kellemetlen, de valahol meg lehet érteni. Én különösen szeretem, amikor itt vannak a szomszédom unokái, az egyik kissrác gitározik. Még azt is elviselem, amikor valami black metal számot ordítanak el, pedig az nem túl fülbarát elhiheted :) Lényeg a lényeg, hogy próbáljatok beszélni vele, és valami mindenkinek kedvezõ állapotot kihozni, mondjuk olyan idõpontot amikor õk nincsenek otthon, vagy amikor nem akarnak pihenni, nem tudom... Lényeg hogy emiatt ne mérgesedjen el a kapcsolatotok!
Még jó hogy nem lakok panelban mert nem tudnék úgy aludni hogy áthallatszik a szomszéd hegedülése. Dolgoztam panelban és 2 emelettel lejjebb dübörgött a zene, simán lehetett hallani. Megértem a szomszédod. A gyerek gyakoroljon egy garázsban vagy a hegedû órán.
Veyél egy pár füldugót neki + meséld el neki, hogy a normális emberek sokkal boldogabbak, mint a kötekedõ [email protected]ána meg nem kell vele foglalkoni ;) amúgy meg költözzünk egy helyre, nekünk a kutyáink ugatnak állítólag éjjel nappal...igaz, még sose kaptuk õket ugatáson a lakásban, meg másfél év után hirtelen pár hete valamiért elkezdtek ugatni állítólag a hülye szomszéd szerint...a normális szomszédaimnk, meg úgy tûnik miond süketek, mert õk nem hallják ;)
Este nyolcig joga van gyakorolni. Ha nem tetszik neki, költözzön el.
"A gyerek gyakoroljon egy garázsban vagy a hegedû órán." Tehát számûzzük a zenét a garázsba egy idegbajos könyvelõ miatt. No comment.
Vannak hangszigetelési technikák padlóra és falra. Én is hegedülök, konzis vagyok. Egy ismerõs hegedûtanár csinált valami ilyesmit.
Ha az ember társasházban lakik ennyit, napi két óra zenélést el kell viselnie a szomszédjától, ha ennyire nem toleráns költözzön tanyára.
Még jó, hogy zavarja, téged nem zavarna, ha minden áldott nap olyasmit kéne hallgatnod/nézned két órán keresztül, amit nem szeretsz???
Akkor pláne kibírja az a 2 órát, nem pont akkor alszik vagy dolgozik és kész. nyilvánvalóan nem tud valaki csak a hegedû órán gyakorolni és ha szimlán csak a hifit bömböltetné ahhoz se lenne semmi köze. Ennél jóval finomabban szerintem megmondhatod neki.
A kérdező hozzászólása: Ja még annyit, hogy az illetõ állandóan otthon van, otthon dolgozó könyvelõ....
Semmi köze hozzá, ha már 4. éves a konziban ráadásul még csak nem is szörnyû hallgatni (lehet hogy egy kezdõ hegedûst én is nehezen tolerálnék valljuk be az borzalmas), ettõl függetlenül 6-8-ig azt csinál mindenki amit szeretne.
Én szeretem a klasszikus zenét. A szomszédom hegedül. Reggeltõl estig. Már voltunk odaát szólni hogy nem menne át másik szobájába ami nem közvetlenül a mi szobánk mellett van. A Májsztróóó fel volt háborodva, hogy 15 éve beleegyezett mindenki , hogy õ 21-ig zenélhet. Mondtuk , hogy hát azóta vannak új lakók és minket.Értetlenkedett. Volt, hogy majdnem 23ig hegedült...Én megértõ vagyok, hogy nem tud máshol gyakorolni, de az értelmetlen emberek felidegesítenek. A házirendben benne van , hogy hétvégén pl nem lehet zenélni a közvetlen szomszéd beleegyezése nélkül. Nem tudom mit tudnék még tenni. Plusz megutáltatta velem a hegedût...L/20

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban gör

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban görcöslt, a doktor úr szerint mi okozhatja ezt? (A párommal mindig védekezünk óvszerrel vagy hüvelykúppal.)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok, Rezia fogamzásgátló tablettát szedek 3 hónapja. Holnap fogom elkezdeni a 4.levéllel. Tegnapelőtt (május 6-án, hétfőn) kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mióta a tablettát szedem napra pontosan, sőt szinte órára

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok, Rezia fogamzásgátló tablettát szedek 3 hónapja. Holnap fogom elkezdeni a 4.levéllel. Tegnapelőtt (május 6-án, hétfőn) kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mióta a tablettát szedem napra pontosan, sőt szinte órára pontosan szokott megjönni, de még mindig nem jött meg, és a szokásos előjelek (pl. hasfájás, mellfeszülés) sem jelentkeztek. Amikor a 3. levél elején tartottam elfelejtettem bevenni a hetedik tablettát. Minden este 7-8 között szoktam beszedni, ez esetben reggel háromnegyed 8-kor szedtem be, az előző napit pedig este 8-kor, tehát még épphogy 12 órán belül voltam. Ez után körülbelül 3 nappal szeretkeztünk a barátommal, kiegészítő védekezés nélkül. Lehetséges, hogy terhes vagyok? A betegtájékoztató szerint ha 12 órán belül beszedésre kerül az elfelejtett tabletta, nincs semmi gond, és nem kell kiegészítő védekezést alkalmazni, de én mégis aggódom. Előre is köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Késve bevett tabletta esetén előfordulhat a teherbeesés. Mindenképpen forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Késve bevett tabletta esetén előfordulhat a teherbeesés. Mindenképpen forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 19 éves lány vagyok. Több mint 2 éve szedek fogamzásgátlót (Yasminelle) és rendszeresen élek nemi életet, ami heti 2-4 alkalom. Minden nagyon szép és jó, csak egy kis apró dolog van, ami az együttléteket elrontja. Ez pedig nem más, hog

Tisztelt Doktor úr! 19 éves lány vagyok. Több mint 2 éve szedek fogamzásgátlót (Yasminelle) és rendszeresen élek nemi életet, ami heti 2-4 alkalom. Minden nagyon szép és jó, csak egy kis apró dolog van, ami az együttléteket elrontja. Ez pedig nem más, hogy minden közösülés után fáj a hüvelyem. Annak ellenére is, hogy úgy érzem elég nedves vagyok, mert aktus közben nem, csak utána fáj. Mi lehet az oka? Válaszát előre is köszönöm. Üdv, N

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A fájdalom okáról sajnos így nem tudok nyilatkozni, első lépésben javaslok egy vizsgálatot, az esetleges szervi probléma kizárása céljából. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A fájdalom okáról sajnos így nem tudok nyilatkozni, első lépésben javaslok egy vizsgálatot, az esetleges szervi probléma kizárása céljából. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban gör

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban görcöslt, a doktor úr szerint mi okozhatja ezt? (A párommal mindig védekezünk óvszerrel vagy hüvelykúppal.)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!