Találatok a következő kifejezésre: 19 éves éve van barátom, és (4 db)

19 éves vagyok, 1 éve van barátom, és anya még most sem engedi, hogy együtt aludjunk. Elég vallásos sajnos, és az ő nézeteit veszi csak figyelembe. Hogyan érhetném el, hogy megengedje, együtt aludhassunk?

Legjobb válasz: voltál már vele együtt úgy értem az ágyban?? mert ha igen akkor ezt is el kellene mondanod édesanyádnak, hiszen be kell látnia lassan h kislánya felnõtt, hiszmár 19 vagy. gondolom, biztosan nehezebb egy vallásos családban de el kell neki mondanod õszintén h mit gondolsz mert hidd el h te irányítod az életed :)

voltál már vele együtt úgy értem az ágyban?? mert ha igen akkor ezt is el kellene mondanod édesanyádnak, hiszen be kell látnia lassan h kislánya felnõtt, hiszmár 19 vagy. gondolom, biztosan nehezebb egy vallásos családban de el kell neki mondanod õszintén h mit gondolsz mert hidd el h te irányítod az életed :)
Szia.az én anyám nem annyira vallásos, de õ sem engedte meg, hogy együtt aludjunk, kérdem én, jobb lenne ha valahol kocsiban kellene szerelmi életet élni?ha már volt szex, akkor mért nem lehet együtt aludni?õ sem adott választ.egyik este mondtam, hogy ott alszik a barátom, erre õ azt, hogy ne gondoljam, hogy minden úgy van, ahogy én gondolom.becsaptam az ajtót, elmentünk szórakozni, és ott aludt.a reggel kicsit kellemetlen volt, de azóta meg kellett szokniuk, és mostmár egész hétvégén együtt alszunk.
a filmel kapcsoltaosan kedves harmadik válaszoló, nézz utánna kicsit esetleg wikipédiázz vagy könyvtárazz mielött elhiszel minden marhaságot...:D
Sajnos ö mindenáron meg akar védeni, igaz nincsen mitöl de meg akar.Beszélj vele, mondd meg neki hogy ez igy neked nem jo, ismeri a barátodat rendes fiú.És ne engedj!
Mond meg anyukádnak hogy már nem vagy kisslány felnõtt önnáló nõ vagy és ne szóljon bele az életedbe.Nyugodtan aludj eggyütt a barátoddal lehet hogy õ vallásos de te nem vagy az és meg kell értenie hogy nem szólhat bele az életedbe.Én a helyedben nem hagynám annyiban a dolgot.
Próbáld vele ezt megbeszélni és ha nagyon erõszakos akkor ne engedj neki mert akkor máskor ugyan ez fog történni , az õ döntése fog érvényesülni!!!
Ha annyira vallásos, akkor nézesd meg vele ezt: http://www.zeitgeistmovie.com (fõleg az elsõ 30 percet) Remélem ettõl megváltozik a véleménye...
apuddal mi a helyzet? esetleg õ rá tudná venni az anyukádat! (ha végképp nem megy sehogy sem, hát kamuzd azt, h az egyik barátnõdnél alszol :) )
Most közvetlenül tapasztalhatod a vallás káros hatásait. Sajnos nekem sincs túl jó ötletem... vagy kénytelen vagy összeveszni, vagy tûrsz. Kérdezd meg anyád, szeret-e téged egyáltalán? Mert most nem tesz jót veled, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok bibliát olvasni, engem ez a téma egyáltalán nem érdekel......Egy csöppet sem Ezért szeretném, ha nekem nem anya szokásait/nézeteit kellene követnem.
Ráadásul 19!!! éves vagy jogilag felnõtt. Mi a franc beleszólása van anyádnak a szexuális életedbe?
Elõször is olvass 1 kis történelemkönyvet/bibliát és nézd meg mit tesznek a vallások az emberiséggel. Ha ezután is érdekelni fognak anyád vallási szemléletei, akkor gyenge vagy, vagy nem is akarsz szexet.
A kérdező hozzászólása: Mert? Mi a film lényege?
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. kommentelõ! Megnéztem a filmet, de sajnos én pont nem beszélek angolt, anya sem, ezért nem értettem, és õ sem értené. Nem bírtam sajnos a lényeget kivenni belõle :(
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy élünk szexuális életet, ugyanis megtalálta a fogamzásgátló gyógyszerem dobozát. Nem veszekedett, mert akkor leállítottam, hogy örüljön, hogy nekem legalább van rá eszem, nem úgy, mint sok tizen-pár éves lányanyának. Ezért is nem értem, mi akadálya, hogy együtt aludhassunk, de ha kérdem, õ sem tud értelmes magyarázatot adni, ami számomra elfogadható. Mert az, hogy neki sem engedték, mikor ennyi idõs volt, az engem nem igazán érint. Elvégre ez a XXI. század. Vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Anya a fõnök. Apa nem szólna bele, de ha anya azt mondja nem, akkor apa abba beleegyezik.

19 éves vagyok, 2, 5 éve van barátom. Szerinte tökéletes az alakom, de én nem így látom. A melleim lógnak és ezzel sok gondom van vele. Már lassan ott tartok hogy nem vetkőzök le előtte. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld meg magad elfogadni. Kitennéd magad egy drága és fájdalmas mûtétnek? És a barátod elfogadná, hogy megmûteted? Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Gondolod, hogy a barátod azt nézi, hogy milyen a melled? Nyugodtan levetkõzhetsz elõtte, a személyiséged miatt van veled 2,5 éve, itt már nem a külsõ számít.

Ha ennyire a külsõ számítana mindenkinél, akkor az én barátom is találhatna nálam sokkal szebbet. De nem ez számít. A súlyzó amúgy tényleg jó :)
Próbáld meg magad elfogadni. Kitennéd magad egy drága és fájdalmas mûtétnek? És a barátod elfogadná, hogy megmûteted? Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Gondolod, hogy a barátod azt nézi, hogy milyen a melled? Nyugodtan levetkõzhetsz elõtte, a személyiséged miatt van veled 2, 5 éve, itt már nem a külsõ számít.
Emelgess egy kis súlyzót. Jót tesz a karodnak és a mellizmaidnak és javít a tartásán. Végezz felsõ hasizom gyakorlatokat az is feljebb tolja egy picit. Szerintem ez a leghatásosabb módszer.
fekvõtámasz minden nap
Szerintem ne feljel, semmi baj ha szeret s te azt allitod akkor ezzel sem lesz problemaja:D sok szerencset
A kérdező hozzászólása: És ha talál valakit aki jobban néz ki mint én?Õ is 19, és nem hiszem hogy nem találna?
És ha megmûtteted, utána már lehetetlenség lesz nálad szebbet találnia? Erre gondolj. Úgy jársz majd, hogy mindig találsz magadon valamit ami éppen nem tetszik. örökké meg nem mûttetheted magad.
Szia! Gondolom mit érezhetsz!Nekem is a melleimmel van gondom.De nekem azért mert túl kicsik.70-75-ös.De ha a barátod tényleg szeret akkor nem fogja érdekelni.Nekem 11hónapja van barátom, és õt nem zavarja hogy ilyen kicsivel áldott meg engem az isten.Persze a mûtét is megoldás.Ezen én is gondolkoztam, de aztán rá jöttem, ha a barátomnak igy jó akor minek? Szerintem nincs mit szégyelni.Eleinte én is az voltam, és volt hogy felsõbe vagy melltartóba szeretkeztünk, de ma már nem.Igy fogad el ahogy vagyok! És ha szeret akkor neki sem lesz ez gond
Ha a barátod szerint tökéletes az alakod - MIÉRT ellenkezel vele??? Eszedbe ne jusson magadat bármilyen módon is kicsinyíteni elõtte! Bele akarod beszélni??? A szerelem nagyon meg tud szépíteni férfit és nõt egyaránt! Õt pl. nem látod szépnek? Õ szépnek lát téged, az biztos. Ha meg nem vetkõzöl le elõtte, én az õ helyében óvást nyújtanék be :-) Nem vicc! - viszont talán ne éles napfényben tedd (hacsak nem kéri: mert akkor RAJTA!) Egy jó hangulatvilágítás is csodákat tehet. Azon meg, hogy a melled KICSIT megereszkedett, lehet segíteni. Mellizom erõsítése, ahogy írták is... és van jó pár testhelyzet, amikor kifejezetten jól néz ki egy "lógó" mell: pl. ha elõre hajolsz, vagy fölé hajolsz. Van férfi, aki már erre be tud indulni. Ne dõlj félig hátra, mert attól még lógóbbnak néz ki... és, ha a hátadra fekszel, ugye olyankor sem lóg? Ha terhes leszel, a melled feszesebb és még szebb lesz :-)
szentem ha nagyon-nagyon zavar és van rá lehetõséged mûtesd meg! nem a barátod miatt õt nem zavarja hanem magad miatt. én biztos megmûtetem ha idõsebb leszek. de, elfogadni magad olcsóbb megoldás, és valszeg ugyanazt éred vele el.
Üdv! Irj nekem privátot, és akkor szerintem tudok segíteni. 23L
Én sem aludtam soha náluk.Ha összeköltöztök fogtok annyit együtt aludni hogy csak na :) 22/L
A kérdező hozzászólása: lány a tesom és õk csak félévet jártak.
Uncsitesómnak 21 évesen is tiltották, le is lépett otthonról 22 évesen, adok egy tippet, mond apudnak hogy akár a kocsiban parkban is csinálhatjátok barátoddal, tehát igazán nem akadályoz semmiben a tiltás legfeljebb hazudni fogsz, ezek után tuti elenged, mert belátja hogy ugyis együtt lesztek elõbb utóbb valahol.
a tesód fiú vagy lány?
Nincs köztetek valami konfliktus? Mert írtad, hogy tesódnak megengedte. Valahogy beszéld meg vele, mert ez így fura.
fura, mert én is 17 vagyok és nekem megengedték. ülj le vele nyugodtan, beszéld meg vele.
Gonosz egy apád van! Beszéltél már vele?
beszélj apuddal hogy miért nem engedi? 17 évesen nem vagy már kisgyerek. meg nekem az is hülyeségnek tûnik hogy nálatok nincs hely, gondolom neked van hol aludnod, egy személyes ágyon is elfér két ember simán...
Várj amíg 18 leszel és akkor beszélj vele. Apám is akkor engedte meg.
ülj le apukáddal és beszéd meg vele :)
Simán elfértek az ágyadon, még jobb is.

Nincsenek olyan barátaim akikkel eltudnék menni netalán bulizni meg csavarogni 19 évesen. És az egész 19 évem így telt el. Peddig én nyilt vagyok mindenkivel. Miért van ez? És mit csináljak ellene, hogy megváltozzon az egész? !

Legjobb válasz: velem is ez volt amikor vége lett középsulinak minden barátom osztálytársam eltávolodott egymástól szép lassan elmentek külföldre v az ország másik felére egyetemre... aztán elkezdtem dolgozgatni meg mindenféle tanfolyamokra járni ahol rengeteg új emberrel ismerkedtem meg lettek új barátaim, sok sok haver. Ez pár éve volt azóta régi osztálytársaimmal is újra jóba lettem de muszáj megjegyeznem hogy ezért nekem is sokat kellett tennem hogy fel frissítsem ezeket a kapcsolatokat magyarul ne várd meg h történjen valami hanem te is tegyél érte. Mivel nem ismerlek nem tudom mik a lehetõségeid de próbálj ki új dolgokat járj el új helyekre aztán majd alakul. 23/f

velem is ez volt amikor vége lett középsulinak minden barátom osztálytársam eltávolodott egymástól szép lassan elmentek külföldre v az ország másik felére egyetemre... aztán elkezdtem dolgozgatni meg mindenféle tanfolyamokra járni ahol rengeteg új emberrel ismerkedtem meg lettek új barátaim, sok sok haver. Ez pár éve volt azóta régi osztálytársaimmal is újra jóba lettem de muszáj megjegyeznem hogy ezért nekem is sokat kellett tennem hogy fel frissítsem ezeket a kapcsolatokat magyarul ne várd meg h történjen valami hanem te is tegyél érte. Mivel nem ismerlek nem tudom mik a lehetõségeid de próbálj ki új dolgokat járj el új helyekre aztán majd alakul. 23/f
Hát néha én is így érzem és rájöttem h magamba kéne keresni a hibát mert mindig az van h egy évig tök jól elvagyok velük utána meg mintha kerülnének és rájöttem arra h igazábol én unom meg õket és már nem úgy viselkedem velük ahogy kéne... Nem lehet h ez a gond veled is ? Próbáld meg azt h felhívod mondjuk egy régi pl általános sulis barátodat hogy van e kedve átjönni nem hiszem h nemet mondana és aztán majd alakulgatnak a dolgok. am teljesen együtt érzek veled nekem is mostanában ilyeneken jár az agyam :) 16F
Velem is megtörtént 2x is hogy összebarátkoztam valakivel, aztán pár hónap múlva megszakadt a kapcsolat, nem akartak velem beszélni sem nem tudom miért. Az egyik az osztálytársam és õ lett a legnépszerûbb mostanra :( Az elõzõ 15/L vagyok
Velem ugyan ez a helyzet. Pontosan, ahogy leírtad. Amúgy hol laksz? én Pest mellett, 20/L.
A kérdező hozzászólása: Nagyatád-on lakom Somogy megye!:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!