Találatok a következő kifejezésre: 19 éves éve van (35 db)

rájössz, hogy nem fontos mindent egy összenyomorgatott mondatban leírni...
Beszéltél már errõl a lánnyal? Elõször beszéljetek és ha õ a másik fiúba szerelmes akkor felejtõs.És keress olyat aki téged szeret!
Csak akkor tudod visszahódítani, ha még téged szeretne de mivel, most õ egy új kapcsolatban van, gondolom szerelmes is, így kevés az esély rá.
Alázd be a gyreketek ilyenekkel : - Mi van f½sz, a saját súlycsoportban nem találsz csajt ? Persze, mivel atom rusnya vagy ! Egy idõ után megunja :DD Az ilyeneknek úgy se azért kell, mert olyan hûûde szerelmesek !:D
A csaj nem azért jár sztem 19évessel, mert szerelmes hanem mert az ösztönei azt súgják, hogy férfiasabb mint te. Nem tehetsz semmit. A nõk nem az agyuk alapján döntenek, hanem ösztönök alapján.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, ez a dumálós dolog nem is rossz. Ma azt álmodtam, hogy a "lányunk" megjelent nálam aki már 14 év körüli volt és mindkettõnkre hasonlított és azt mondta, hogy hozzam vissza "anyát" aki a volt barátnõm. Persze ez csak álom volt! Valaki tudja mit jelenthet ez?
... Túl sok romantikus filmet nézel barátom. Ha pedig beszólsz annak a gyereknek jó eséllyel kiüti néhány fogad, ha a volt barátnõd õt szereti, hagyd hadd legyen boldog.

19 vagyok, köldökpiercingem van 2 éve, most olvastam, hogy terhesség alatt van, akinek csúnya lesz, ha most kiveszem, és kb.25 évesen szülök, akkor még beforrhat szépre?

Óvatosan légyszi a kommentekkel, mert nagyon meg vagyok ijedve, köszi! :) Akinek van esetleg tapasztalata hasonlóval, az is érdekelne.

Legjobb válasz: Akkor most jól értem, 19 évesen attól félsz, hogy ha majd 25 évesen szülni fogsz szép marad-e a köldököd? A napokban nemrég láttam itt egy pocakfotót, amin volt piercing, és szép volt. Persze, ez nem statisztika, csak egyetlen eset. Ha ennyire félsz, vedd ki, persze. De azért 6 évre elõre tervezni a köldök-szépséget, meg úgy egyáltalán a babát, szerintem merész. Én a helyedben élném az életem úgy, ahogy eddig. Nem lesz semmi baja a köldöködnek.

Akkor most jól értem, 19 évesen attól félsz, hogy ha majd 25 évesen szülni fogsz szép marad-e a köldököd? A napokban nemrég láttam itt egy pocakfotót, amin volt piercing, és szép volt. Persze, ez nem statisztika, csak egyetlen eset. Ha ennyire félsz, vedd ki, persze. De azért 6 évre elõre tervezni a köldök-szépséget, meg úgy egyáltalán a babát, szerintem merész. Én a helyedben élném az életem úgy, ahogy eddig. Nem lesz semmi baja a köldöködnek.
A kérdező hozzászólása: Mi ebben a korai? Egyszer biztos, hogy szeretnék majd babát, köldökpiercingem meg van, ezért jobb elõre gondolkodni. Olvastam egy esetet, ami megrémített, ezért tettem fel a kérdést, mondjuk az csak 1 volt a sok közül... :)
Nekem volt.Olyan a bõröm hogy hiába veszem ki, nem forr be a lyuk, csak középen nõ be picit.terhességem alatt ki kellett vennem, mert ki is fordult a köldököm, nagy volt a hasam.Ahol a piercing átmegy a bõr alatt, nekem az a rész megnyúlt, és ott csíkosodott ki csak a bõröm, szoval nem szép, az azló és felsõ rész(a két lyuk) pedig kitágult, igy van két nagy lyuk és a közepén egy hártyás résznyire nõtt csak be.Ha ezt mondta volna nekem valaki hogy ilyen is lehet, tutti nem csináltatom meg.Van akinek viszont nem is látszik a helye, vagy nem nyúlik meg és olyan mint volt(én ha visszateszem, olyat kéne vennem amin nincs szinte a 2 golyó között szár, oléyan kis vékony a bõr ami tartja, és már 4 éve szültem)
Nekem is volt. A terhesség miatt kivettem, összeforrt, visszatenni már nem tudtam. A lyuk látszik, pont annyira, mint ahogy látszott akkor is, mikor kivettem. Annál nem lett se csúnyább se szebb. A nagy pocakomnál sem torzult el, kb terhesen is ennyire látszott.
Ha két éve bent van a piercinged akkor az már soha nem fog nyomtalanul meggyógyulni. Örökre ott marad a helye. Vannak akik az egész terhesség alatt tudják viselni a piercinget. Én 10 hetes terhesen vettem ki (3 év után) mert éreztem, hogy feszül. Jelenleg olyan a piercing helye mintha még mindig be tudnám tenni (alul-felül látszik a luk), de már nem megy bele a pc mert a közepe össze van forrva. 26 hkm
Szia! Én évek óta nem hordom a piercingemet, de nem forrt be. Most a 24.hétben összeforrt a felsõ lyuk. De ez legyen a legnagyobb problémám!
Szerintem mostmár vedd ki! Szülés után vissza fogod tudni tenni, ennyi idõ alatt nem forr be (nekem sem forrt be hónapok alatt).

Van egy 19 éves lány akibe nagyon szerelmes vagyok. Sajnos foglalt, van pasija, és a lány idõsebb is nálam kb.2 évvel. Mit tegyek? (17f)

Az a legnagyobb problémám hogy nem merek neki szólni, meg hogy nem tudom hogyan kezdjem. Elõször csak barátkozzak vele, ismerjem meg? Vagy ez hülyeség és térjek rá egybõl a lényegre hogy szerelmes vagyok belé? Néhányszor már beszéltünk a neten de csak hétköznapi dolgokról. 17 éves fiú vagyok. Régebbrõl ismertem de csak látásból, nem beszélgettem vele akkor. Utána jó pár évig nem is hallottam róla. 8 évig. Ez nagyon sok, meg sem ismertem mikor elõször megláttam a gimiben, csak néztem, mondom ki ez a jó csaj, de aztán késõbb név alapján felismertem. Van valami esélyem szerintetek? Mint említettem van barátja, aki 22 év körüli.

Legjobb válasz: Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)

Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen sajnos ez a baj. De elõítéletekkel vannak egybõl a fiatalabbak iránt? Mert ha mondjuk megelõzöm a koromat, és mind mentálisan tudok annyit nyújtani mint az idõsebb fiú?
A kérdező hozzászólása: Pozitív tanácsokat várnék hogy hogyan/mit írjak neki illetve hogyan közöljem vele az érzéseimet. Ilyen hogy felejtsd el úgy sem fog menni és nem is segít. Majd ha végleg visszautasít akkor úgy is elfelejtem.
Mégis mit tudnál nyújtani neki, ha még szólni sem mersz neki?!
A kérdező hozzászólása: Bármit megadnék neki.
A kérdező hozzászólása: Ez nem függ össze azzal, hogy nem merek neki szólni. ha már összejönne, akkor vagány lennék.
Inkább tartsd tiszteletben h van párja, és felejtsd el. Ha mégis bepróbálkozol akkor számíts arra h lekoptat a korod miatt + amiért van barátja, ha nem koptat és netán összejöttök, gondolj már bele abba hogy mi lesz ha veled is ugyanezt fogja tenni?? Jön meg egy csávó aki elcsábítja és ezúttal tõled.
A kérdező hozzászólása: igazad van erre én is gondoltam, csak a környezetemben haverok, + faterom is biztat és mondogatja hogy mi a francra várok, mondjam már meg neki...

Láttám Schwarzeneggert 19 évesen amikor már 4 éve keményen edzett, hát eléggé izmos volt, nálatok hogyan van ez, van közületek olyan aki ennyi idő edzés alatt ilyen eredményt elért volna?

a google ba egyébként simán meg lehet találni ezeket a képeket!

Legjobb válasz: nem hiszem hogy az oldalon van olyan ember aki 4év alatt olyan lett mint Arnold 19 évesen volt... Arnold a világ egyik legjobb testépítõje, szuper genetikája van, csak sajnos már nem olyan mint régen, túl van már a 60-on. 14 hónap múlva lejár a kormányzási ideje és állítólag újra szinészkedni fog!

nem hiszem hogy az oldalon van olyan ember aki 4év alatt olyan lett mint Arnold 19 évesen volt... Arnold a világ egyik legjobb testépítõje, szuper genetikája van, csak sajnos már nem olyan mint régen, túl van már a 60-on. 14 hónap múlva lejár a kormányzási ideje és állítólag újra szinészkedni fog!
A kérdező hozzászólása: Arnold Forever
19évesen 4éve edz? nekem van képem amikor 15.életévében versenyen pózol . arrol nem beszélve h elötte minden nap úszott ökölvívást is cinálta és akkora sportoló volt h nagy:D aki igy nõl fel csak az érhet el ekkora eredmény . õ nem 4év alatt lett akkora mint amit a képen látttál hanme közel 19év alatt. arni forever:)

19 évesen félhetek a mellráktól? Már elég rég óta kb. más fél éve csomó van a mellemben, ami picit érzékeny pl. zuhanyzásnál.

N?gyógyászhoz járok, viszont a ráksz?résnél a melleket ? nem nézi... Régen oldalt a mellemnél csak akkor éreztem ezt, miel?tt megjött volna. De a fogamzásgátló szedése óta állandóan érezni lehet. Csak hormon lehet?

Legjobb válasz: Az a helyzet, hogy a rák sajna nem életkorfüggõ- ugye sok gyerek is van, aki rákos, fiatalabbak, mint 19 é. Amúgy a csomót a mellben mindig meg kell nézetni. Én is találtam egyet már, fibroma.. de legalább nem rák! Azt ajánlom, hogy nézesd meg mindenképpen egy dokival, kérj beutalót a körzetisedtõl- vagy egyszerûen a saját nõgyógyászodnak mondd, hogy ez van. És ha lehet megkérnélek rá, hogy legközelebb ne várj 1.5 évet ilyen problémák tisztázásaval, de persze csak akkor, ha jót akarsz magadnak!

Az a helyzet, hogy a rák sajna nem életkorfüggõ- ugye sok gyerek is van, aki rákos, fiatalabbak, mint 19 é. Amúgy a csomót a mellben mindig meg kell nézetni. Én is találtam egyet már, fibroma.. de legalább nem rák! Azt ajánlom, hogy nézesd meg mindenképpen egy dokival, kérj beutalót a körzetisedtõl- vagy egyszerûen a saját nõgyógyászodnak mondd, hogy ez van. És ha lehet megkérnélek rá, hogy legközelebb ne várj 1.5 évet ilyen problémák tisztázásaval, de persze csak akkor, ha jót akarsz magadnak!
szerintem nézesd meg, legalább megnyugodsz. egyébként szerintem nem valószínû, de ha nekem lenne hasonló, én tuti megnézetném. 19/L
Mondd meg az orvosnak, hogy nézze meg. Egyáltalán mi az, hogy nem vizsgálja meg a melleid?!
A kérdező hozzászólása: Unokatesóm is hozzá jár, õ már 30 éves, de azt mondta õ nem vizsgál melleket csak 40 év felett. :O Egyszerûen már nem tudom hova menjek, mindig olyan idióta dokikat fogok ki. Ráadásul általában olyan lekezelõek, szótlanok, hogy tiszta kellemetlen az egész.

Nincsenek olyan barátaim akikkel eltudnék menni netalán bulizni meg csavarogni 19 évesen. És az egész 19 évem így telt el. Peddig én nyilt vagyok mindenkivel. Miért van ez? És mit csináljak ellene, hogy megváltozzon az egész? !

Legjobb válasz: velem is ez volt amikor vége lett középsulinak minden barátom osztálytársam eltávolodott egymástól szép lassan elmentek külföldre v az ország másik felére egyetemre... aztán elkezdtem dolgozgatni meg mindenféle tanfolyamokra járni ahol rengeteg új emberrel ismerkedtem meg lettek új barátaim, sok sok haver. Ez pár éve volt azóta régi osztálytársaimmal is újra jóba lettem de muszáj megjegyeznem hogy ezért nekem is sokat kellett tennem hogy fel frissítsem ezeket a kapcsolatokat magyarul ne várd meg h történjen valami hanem te is tegyél érte. Mivel nem ismerlek nem tudom mik a lehetõségeid de próbálj ki új dolgokat járj el új helyekre aztán majd alakul. 23/f

velem is ez volt amikor vége lett középsulinak minden barátom osztálytársam eltávolodott egymástól szép lassan elmentek külföldre v az ország másik felére egyetemre... aztán elkezdtem dolgozgatni meg mindenféle tanfolyamokra járni ahol rengeteg új emberrel ismerkedtem meg lettek új barátaim, sok sok haver. Ez pár éve volt azóta régi osztálytársaimmal is újra jóba lettem de muszáj megjegyeznem hogy ezért nekem is sokat kellett tennem hogy fel frissítsem ezeket a kapcsolatokat magyarul ne várd meg h történjen valami hanem te is tegyél érte. Mivel nem ismerlek nem tudom mik a lehetõségeid de próbálj ki új dolgokat járj el új helyekre aztán majd alakul. 23/f
Hát néha én is így érzem és rájöttem h magamba kéne keresni a hibát mert mindig az van h egy évig tök jól elvagyok velük utána meg mintha kerülnének és rájöttem arra h igazábol én unom meg õket és már nem úgy viselkedem velük ahogy kéne... Nem lehet h ez a gond veled is ? Próbáld meg azt h felhívod mondjuk egy régi pl általános sulis barátodat hogy van e kedve átjönni nem hiszem h nemet mondana és aztán majd alakulgatnak a dolgok. am teljesen együtt érzek veled nekem is mostanában ilyeneken jár az agyam :) 16F
Velem is megtörtént 2x is hogy összebarátkoztam valakivel, aztán pár hónap múlva megszakadt a kapcsolat, nem akartak velem beszélni sem nem tudom miért. Az egyik az osztálytársam és õ lett a legnépszerûbb mostanra :( Az elõzõ 15/L vagyok
Velem ugyan ez a helyzet. Pontosan, ahogy leírtad. Amúgy hol laksz? én Pest mellett, 20/L.
A kérdező hozzászólása: Nagyatád-on lakom Somogy megye!:(

25-30 év körüli férfiak, nálatok van esélye egy 19 éves lánynak?

Félreértés ne essék, nem keresek párt, de az a helyzet, hogy sokszor voltam már olyan helyzetben, hogy a fent említett évükben járó pasik tetszettek meg, nem a saját korosztályombeliek. Arra lennék kíváncsi, hogy sok körkülönbség e ez és hogy egyáltalán gondolkodnátok komoly kapcsolaton egy ennyi éves csajjal. Kort is létszi!

Legjobb válasz: Nos, én lány vagyok, de az a véleményem, hogy az ilyen korosztályú pasiknak bejönnek az ilyen fiatal lányok. Nekem mondhatni két ennél sokkal idõsebb férfi udvarol , udvarolt, 38 és 41 évesek....én vagyok 20, egyikõjük mér három éve kitartó...és õt egyáltalán nem zavarná a korkülömbség, a környezet véleménye, semmi...Mindkettõjük nagyon is komolyan gondolta a dolgot...Nekem is az idõsebb korosztály a favorit, a jelenlegi párom is 31 éves...én most vagyok 20.

Nos, én lány vagyok, de az a véleményem, hogy az ilyen korosztályú pasiknak bejönnek az ilyen fiatal lányok. Nekem mondhatni két ennél sokkal idõsebb férfi udvarol , udvarolt, 38 és 41 évesek....én vagyok 20, egyikõjük mér három éve kitartó...és õt egyáltalán nem zavarná a korkülömbség, a környezet véleménye, semmi...Mindkettõjük nagyon is komolyan gondolta a dolgot...Nekem is az idõsebb korosztály a favorit, a jelenlegi párom is 31 éves...én most vagyok 20.
A kérdező hozzászólása: Köszi elsõ :)
Mivel egy 30-as, 40-es pasit megfiatalít egy 20 év körüli lány és ezáltal új lendületet kap az ember, a legtöbb pasi jó néven veszi egy ilyen fiatal lány közeledését:) Norbi 36
Nekem is tetszene a dolog 35F
biztos hogy nincs, 31
Ha mindkét fél "kap" a kapcsolatból és nem csak "ad" akkor nem számítanak az évek.
Az ilyen idõs pasik csak ilyen korú lányokat akarnak!
Ezt nagyon nehéz általánosságban mondani, de nincs. Már randiztam 18 éves lánnyal, és õ még picit gyerek, más az élete. Nekem nagyon fura lenne. Persze ez nem általános szabály, de nekem legyen min 22. 26/F
25ként határeset. 30ként kizárt.

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f

19 éves vagyok, 1 éve van barátom, és anya még most sem engedi, hogy együtt aludjunk. Elég vallásos sajnos, és az ő nézeteit veszi csak figyelembe. Hogyan érhetném el, hogy megengedje, együtt aludhassunk?

Legjobb válasz: voltál már vele együtt úgy értem az ágyban?? mert ha igen akkor ezt is el kellene mondanod édesanyádnak, hiszen be kell látnia lassan h kislánya felnõtt, hiszmár 19 vagy. gondolom, biztosan nehezebb egy vallásos családban de el kell neki mondanod õszintén h mit gondolsz mert hidd el h te irányítod az életed :)

voltál már vele együtt úgy értem az ágyban?? mert ha igen akkor ezt is el kellene mondanod édesanyádnak, hiszen be kell látnia lassan h kislánya felnõtt, hiszmár 19 vagy. gondolom, biztosan nehezebb egy vallásos családban de el kell neki mondanod õszintén h mit gondolsz mert hidd el h te irányítod az életed :)
Szia.az én anyám nem annyira vallásos, de õ sem engedte meg, hogy együtt aludjunk, kérdem én, jobb lenne ha valahol kocsiban kellene szerelmi életet élni?ha már volt szex, akkor mért nem lehet együtt aludni?õ sem adott választ.egyik este mondtam, hogy ott alszik a barátom, erre õ azt, hogy ne gondoljam, hogy minden úgy van, ahogy én gondolom.becsaptam az ajtót, elmentünk szórakozni, és ott aludt.a reggel kicsit kellemetlen volt, de azóta meg kellett szokniuk, és mostmár egész hétvégén együtt alszunk.
a filmel kapcsoltaosan kedves harmadik válaszoló, nézz utánna kicsit esetleg wikipédiázz vagy könyvtárazz mielött elhiszel minden marhaságot...:D
Sajnos ö mindenáron meg akar védeni, igaz nincsen mitöl de meg akar.Beszélj vele, mondd meg neki hogy ez igy neked nem jo, ismeri a barátodat rendes fiú.És ne engedj!
Mond meg anyukádnak hogy már nem vagy kisslány felnõtt önnáló nõ vagy és ne szóljon bele az életedbe.Nyugodtan aludj eggyütt a barátoddal lehet hogy õ vallásos de te nem vagy az és meg kell értenie hogy nem szólhat bele az életedbe.Én a helyedben nem hagynám annyiban a dolgot.
Próbáld vele ezt megbeszélni és ha nagyon erõszakos akkor ne engedj neki mert akkor máskor ugyan ez fog történni , az õ döntése fog érvényesülni!!!
Ha annyira vallásos, akkor nézesd meg vele ezt: http://www.zeitgeistmovie.com (fõleg az elsõ 30 percet) Remélem ettõl megváltozik a véleménye...
apuddal mi a helyzet? esetleg õ rá tudná venni az anyukádat! (ha végképp nem megy sehogy sem, hát kamuzd azt, h az egyik barátnõdnél alszol :) )
Most közvetlenül tapasztalhatod a vallás káros hatásait. Sajnos nekem sincs túl jó ötletem... vagy kénytelen vagy összeveszni, vagy tûrsz. Kérdezd meg anyád, szeret-e téged egyáltalán? Mert most nem tesz jót veled, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok bibliát olvasni, engem ez a téma egyáltalán nem érdekel......Egy csöppet sem Ezért szeretném, ha nekem nem anya szokásait/nézeteit kellene követnem.
Ráadásul 19!!! éves vagy jogilag felnõtt. Mi a franc beleszólása van anyádnak a szexuális életedbe?
Elõször is olvass 1 kis történelemkönyvet/bibliát és nézd meg mit tesznek a vallások az emberiséggel. Ha ezután is érdekelni fognak anyád vallási szemléletei, akkor gyenge vagy, vagy nem is akarsz szexet.
A kérdező hozzászólása: Mert? Mi a film lényege?
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. kommentelõ! Megnéztem a filmet, de sajnos én pont nem beszélek angolt, anya sem, ezért nem értettem, és õ sem értené. Nem bírtam sajnos a lényeget kivenni belõle :(
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy élünk szexuális életet, ugyanis megtalálta a fogamzásgátló gyógyszerem dobozát. Nem veszekedett, mert akkor leállítottam, hogy örüljön, hogy nekem legalább van rá eszem, nem úgy, mint sok tizen-pár éves lányanyának. Ezért is nem értem, mi akadálya, hogy együtt aludhassunk, de ha kérdem, õ sem tud értelmes magyarázatot adni, ami számomra elfogadható. Mert az, hogy neki sem engedték, mikor ennyi idõs volt, az engem nem igazán érint. Elvégre ez a XXI. század. Vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Anya a fõnök. Apa nem szólna bele, de ha anya azt mondja nem, akkor apa abba beleegyezik.

19 éves vagyok, 6 éve menstruálok, de még mindig nem rendszeres. Sőt van mikor egy-egy ciklus hossza meghaladja a 35 napot is! Ez baj?

Legjobb válasz: Szia! Én 23 vagyok és az elmúlt 2 évben állt be pontosra, emellett kb 8 éve szedek fog.gátlót, kisebb megszakításokkal. A nõgyógyászom sosem mondta hogy baj lett volna, hogy ilyen sokára állt be. Különbözõek vagyunk.

Szia! Én 23 vagyok és az elmúlt 2 évben állt be pontosra, emellett kb 8 éve szedek fog.gátlót, kisebb megszakításokkal. A nõgyógyászom sosem mondta hogy baj lett volna, hogy ilyen sokára állt be. Különbözõek vagyunk.
helló!!!!én 25 vagyok és kb 14 évesen jött meg elõször!azóta sem rendszeres, van olyan, hogy félévente egyszer van....a doki azt mondta ebben nincs semmi fura, hát ezek után próbálj okos lenni...
uu az utolsó válaszolónak durva:Sfélévben 1*.akkor pl nem is derül ki csak ha már 6hónapos terhes vagy h azért nem jött meg?!!érdekes sztem az nem normális:S nekem nagyon rendzsertelen volt..volt hogy 2 hétre is megjött nah az nagyon durva volt..!most 18 vok és mivel komoly kapcsolatba kerültem ezért úgy döntöttünk h jobb lenne fogamzásgátlóval védekezni+ azért is jó mert beállította a ciklusomat!nekem nagyon jót tett!sztem ezt kéne tenned
Szia! Bajnak nem baj, csak zavaró lehet. Az elsõ válaszolónak igaza van: különbözõek vagyunk, a hormonrendszerünk is különbözõ! Mindenkinél, akinek nem mesterségesen beállított a ciklusa, elõfordulhatnak pontatlanságok. A 35 nappal semmi gond nincs, 25-35 nap között normális, de ha 3-4 napot késik még ehhez képest is, az sem feltétlenül kóros. Lehet, hogy mostanában sok volt a stressz, felfáztál, stb. Sok minden beleszólhat. Szerintem, ha csak nem élsz együtt pasival, ne kezdj el emiatt fogamzásgátlót szedni, mert az csak elfedi a rendszertelenséget, és ha majd babát szeretnél késõbb, újra szembesülsz a problémával, sõt valószínûleg nehezebben is sikerül majd.
Nekem is eléggé rendszertelen volt... Úgy értve hogy nem napra pontosan jött meg. De a fogamzásgátló helyre állította nekem is a ciklusomat. 2. válaszolónak csak azt üzenném, volt osztálytársam így nem vette észre, hogy terhes, csak a 4-5. hónapban derült ki. :S Nem normális az, hogy félévente 1x jön meg. Szerintem azzal nõgyógyászhoz kéne fordulni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)
a ritkán menzeszes vagyok....sztek, nem voltam orvosnál ezzel?többnél is...azt mondták szedjek antibébit, ez renben is van, de eljött az idõ mikor gyereket szeretnénk a férjemmel, de ilyenkor nem lehet úgye tabit szedni...akkor is elmentem a nõgyógyászhoz, kivizsgált, semmi bajom szerinte ez normális, és próbálkozni kell...na erre varrjatok gombot...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!