Találatok a következő kifejezésre: 19 éves és szeretnék babát (5 db)

19 éves vagyok, és szeretnék babát több mint egy éve. Miért nem jön össze?

medd? vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Biztos, hogy 19 évesen babát akarsz? Meg van hozzá a megfelelõ anyagi háttered? A kapcsolatod elég erõs? Nem vagy még te is gyerek? Nem-e akarsz még élni, vagy karriert csinálni, mielõtt a gyerekednek szentelnéd az életedet? Ezeket félretéve: Az, hogy teherbe esel-e a párodtól is függ. Akkor a legbiztosabb, hogy teherbe esel, ha a párodnak 1 hónapig nincs magömlése. (tehát semmi szex, önkielégítés, vagy orális szex 1 hónapig) És te pont a menzeszt követõ 14. napon szexelsz vele. (a 14 nem biztos, ezt kérdezd meg mástól.) Ja, és a póznak is lehet jelentõsége. De a legjobb lenne, ha megbeszélnéd a nõgyógyászoddal.

Szia! Biztos, hogy 19 évesen babát akarsz? Meg van hozzá a megfelelõ anyagi háttered? A kapcsolatod elég erõs? Nem vagy még te is gyerek? Nem-e akarsz még élni, vagy karriert csinálni, mielõtt a gyerekednek szentelnéd az életedet? Ezeket félretéve: Az, hogy teherbe esel-e a párodtól is függ. Akkor a legbiztosabb, hogy teherbe esel, ha a párodnak 1 hónapig nincs magömlése. (tehát semmi szex, önkielégítés, vagy orális szex 1 hónapig) És te pont a menzeszt követõ 14. napon szexelsz vele. (a 14 nem biztos, ezt kérdezd meg mástól.) Ja, és a póznak is lehet jelentõsége. De a legjobb lenne, ha megbeszélnéd a nõgyógyászoddal.
Ne akarj 19 évesen babát. Hidd el, annyira ráérsz még erre! Éld az életet, élvezd minden percét annak, hogy szabad vagy, nincsenek olyan kötöttségeid, amik miatt nem lenne idõd magadra. Foglalkozz magaddal, tanulj, flörtölj, szórakozz. Ez való a 19 éveseknek, nem a gyerek. Most lehet, hogy babát szeretnél, de tuti biztos, hogy pár év múlva (lehet 5 év, lehet 10 év) megbánod, hogy nem élted ki magad. Akkor meg már késõ lesz!!!
Elõzõ válaszoló vagyok! Hozzátenném, én 22 hetes kismama vagyok és 25 éves! Most jutottam el arra az elhatározásra, hogy igen, babát szeretnék. Meg van a megfelelõ háttér, úgy érzem kiéltem magam, tanultam, megvolt a tini korom. Te csak most vagy benne igazán, nehogy elszúrd!!!!!!
Én nem akarlak a tervedrõl lebeszélni, persze nekem is lenne ehhez a témához hozzáfûznivalóm... Szerintem keress fel egy nõgyógyászt, ha veled van a baj, arra õ fényt deríthet. Aztán a párodnak is el kell mennie dokihoz. Ha mindketten rendben vagytok, akkor lehet, hogy csak rossz idõben próbálkoztok, ezért nem fogan meg a baba. Szedhetsz terhes vitaminokat is... de majd a doki részletesen elmondja.
Azt gondolom, gyerek ne neveljen gyereket. Tapasztalat: anyám 17 évesen esett velem teherbe, 18 évesen szült meg engem úgy, hogy lélekben még õ is gyerek volt. Csak hát akkoriban a faluban az a szóbeszéd járta, hogy aki az elsõ gyerekét elveteti, annak soha többé nem lehet. Így születtem meg én. :P Anyám pont emiatt soha nem tudott karriert építeni, manapság ez pedig fõleg nehéz, miután kisgyerekes anyukákat senki nem vesz fel dolgozni! Azóta is a szememre veti néha hogy ha anno nem találkozik apámmal, teljesen máshogy alakult volna az élete. Mindig maradni fog benne egy tüske emiatt, hogy nem bontakoztathatta ki a tehetségét, nem élhette ki magát. Ráadásul õt az anyukája egész életében kisgyerekként kezelte, ezért is mondhatja azt, hogy neki sosem volt rendes fiatalkora, és csak anyukája halála után, 26 évesen lett igazán felnõtt. Én most 22 éves vagyok, és józan belátással tudom mondani, hogy nem tartom magam érettnek az anyaságra sem gondolkodásban, sem más téren, nincs meg az a tapasztalatom a világról, ami elengedhetetlen a gyerekneveléshez, azaz hogy ne csak biológiaileg legyek a gyerekem anyja, hanem érzelmi, erkölcsi és anyagi támaszt is tudjak neki nyújtani. A mai világban azt hiszen, 25 éves kor alatt nem is lenne szeabad szülni engedni a nõket. Lehet, kicsit sarkalatos a véleményem, de szerintem ráérsz még a gyerek-témán agyalni...
Elképzelhetõ, hogy pszichikai tényezõk gátolják a teherbeesést. Lehetséges, hogy tudat alatt te is tisztában vagy azzal, hogy még igazából túl fiatal vagy az anyasághoz, és emiatt nem jön össze.

19 eves vagyok es szeretnek gyereket! Kb 1, 5 eve sajnos kenytelen voltam eltetetni egy babat! Es egy jo ideje mar masra sem tudok gondolni csak h szeretnek gyereket es hibaztatom magam a tortentek miatt! Vallaljak gyereket?

Legjobb válasz: Ne, szerintem ez csak valami pótcselekvés lenne, a lelkifurdalásod miatt. Ezzel a babával nem hozhatod vissza az elveszett babádat. Szerintem nem is tudtad normálisan feldolgozni az abortuszt, elõször ezt próbáld meg, és csak utána vállalj babát.

Ne, szerintem ez csak valami pótcselekvés lenne, a lelkifurdalásod miatt. Ezzel a babával nem hozhatod vissza az elveszett babádat. Szerintem nem is tudtad normálisan feldolgozni az abortuszt, elõször ezt próbáld meg, és csak utána vállalj babát.
Ahhoz hogy gyermeket vállalj azért több kell minthogy te szeretnél. Ha nagyon vágysz egy kisbabára és teherbe esel, türelmesen, szerettel, vágyakozva kihordod, utána csodás édesanya válik majd belõled. A múltat viszont zárd le, ami megtörtént megtörtént biztosan jó okod volt rá hogy meghozd azt a döntést. Gondolj a jövõre és kívánom hogy minél hamarabb teljesüljön a vágyad, bár még nagyon fiatal vagy és bõven ráérsz még szülni. Inkább légy egy kicsit szabad, szórakozz, dolgozz, barátkozz légy vidám gyûjts egy csomó szép "leánykori" emléket melybõl majd szülõként csemegézhetsz. Anyaként majd nagyon megváltozik az életed, persze az is nagyon szép, de hát mindent a maga idejében. Én az elsõ fiamat 27 a másodikat 32 évesen szültem.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen megprobalom hatha sikerrel jarok!
Ha van megfelelõ partnered miért is ne?Én is 19 vagyok és 2 éve probálkozunk a babával.Megvan mindenük ugygondolom miért is ne?És van férjem meg házunk és itt nem a kor számit van hogy 30 évesen sem értek meg a gyerekre és nemis akarnak gyereket.

Az a helyzet hogy 19 éves lány vagyok és már nagyon szeretnék a páromtól babát de átverni nem szeretném szerintetek korai lenne nagyon még gyereket szülnöm, hogy kérdezzem meg hogy ő is szeretne e babát?

Legjobb válasz: Üljetek le és beszéljétek meg, érdeklödj a tervei felõl mit szereetne csinálni mikor szeretne családot szerintem ezt jobb megbeszélni mintha bevállalod és utána a végén félelembõl vagy bármi más okból egyedül maradsz a babával.. elég korainak tünik de ha aanyagilag ugy állsz hogy te be tudod vállalni akár ugy is ha egyedül maradsz vele akkor hajrá

Üljetek le és beszéljétek meg, érdeklödj a tervei felõl mit szereetne csinálni mikor szeretne családot szerintem ezt jobb megbeszélni mintha bevállalod és utána a végén félelembõl vagy bármi más okból egyedül maradsz a babával.. elég korainak tünik de ha aanyagilag ugy állsz hogy te be tudod vállalni akár ugy is ha egyedül maradsz vele akkor hajrá
a biológiai szerelem elmúlása kb 3 év, sztem még várjátok meg hogy utána mi lesz
Nézd szerintem még korai. Éljetek egy kicsit. Legyetek együtt 2 év után szerintem még nem kéne. Hisz jól hangzik, de gondolj bele ez nagyon nagy felelöség elõször csak kérdezz rá õ hogy képzeli a jövõjét stb. Remélem megírod mibe maradtatok :) De ha te biztos vagy benne hogy ez a férfi akinek te gyereket szülnél akkor beszéljétek meg. Ha belemegy hajrá. Mondom szerintem korai de nem ismerlek így nem tudom készen állsz e rá. Én a magam 14 éves fejemmel el nem tudnám képzelni magam 30 alatt szülõként hisz az rengeteg kötöttséggel jàr és felelõséggell de ha mindketten akarjátok hajrá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Hát kb egy összebújásnál kérdezz rá csak úgy és kész.
A kérdező hozzászólása: meg akarom vele beszélni csak érdekelt, hogy a nagy többség mit mond a kérdésemre.
Igen azért van az oldal h kérdezz, de vannak dolgok amiket nem mi fogunk tudni neked megmondani hanem pl a párod. Egy jó kapcsolat alapja h meg tudjatok beszélni bármit. Ha te még ezt sem mered vele megbeszélni, hogy akarsz felnevelni egy gyereket vele közösen? Az rengeteg közös megbeszélni való és döntés.
A kérdező hozzászólása: 2 éve vagyunk együtt igen meg van de még a szülei is támogatnának fél éve élünk együtt
mióta vagytok együtt? és megvan hozzá az anyagi háttér? vagy ezen nem igazán gondolkodtál még? szerintem egy kis összebújós este felhozhatnád neki hogy mit szólna :)
Akkor meg kérdezd meg hátha de szerintem is várnotok kéne ..
A kérdező hozzászólása: azért van ez az oldal, hogy lehessen kérdezni 2 éve vagyunk együtt
Ha elég felnõtt lennél egy gyerek neveléséhez akkor a pároddal beszélnéd ezt meg nem pedig itt kérdezgetnél. Azon is sok múlik mióta vagytok együtt és õ mennyi idõs.
A kérdező hozzászólása: õ mindig azt mondja, hogy még várjunk de újabban meg úgy tûnik mintha várná, hogy apa legyen. 27 éves
19 évesen én biztos, hogy nem állnék le babázni, mert elsõnek leszeretnék érettségizni. azután egy szakmát szeretnék. sõt még egyetemre is elszeretnék menni. mire lenne rendes állásom, akkor már 26 éves lennék, de még mivel a 0-nál állnék még rászánnák kb. 5 évet, hogy a gyerekmnek legyen hol lakni. Ezek mellett nem tudnék eléggé foglalkozni a gyerekemmel. Jól gondold át mitcsinálsz és mik az elképzeléseid! kérdésedre válaszolva : igen kérdezd meg, hogy õ mikor szeretne és mik az elképzelései.


19 éves vagyok és terhes. Nem terveztük a babát, de megtartjuk és várom szeretettel. Viszont emiatt szinte mindenki elfordult tõlem?

Ronda szavakkal illetnek, ellenségesek velem.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz velük! Aki emiatt elfordul tõled, azért nem kár! Koncentrálj a babára és magadra. Boldog babavárást kívánok neked!:)

Ne foglalkozz velük! Aki emiatt elfordul tõled, azért nem kár! Koncentrálj a babára és magadra. Boldog babavárást kívánok neked!:)
Gratulálok babához!Dicséretes, hogy meg tartjátok és felnevelitek. Rossz akarokra ne figyeljél, csak babára koncentrálj.
Gondolj arra, hogy ötven éve is még azért szóltak volna meg, hogy még nincs gyereked. Nagyanyám idejében 16-17 évesen szültek a fiatal asszonyok. 19 évesen már vénlány volt valaki. Változik az idõ, változnak a társadalmi megítélések is. :-) Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, fõleg ha van exisztenciátok felnevni a picit :-) Sok boldogságot hozzá :-)
Elnezest az ekezetekert, es a helyesirasi hibakert, elirasokert, de egy ezek szerint nem is olyan okos telefonrol irok. :)
Elsõ terhességed? Allasotok van? Nem lehet, higy csak aggódnak érted és a babaert? Ha nincs okuk érted aggódni akkor meg kell velük értetni, hogy ne feltsenek és nincs okuk az aggodalomra és kérni tõlük, hogy tamogassanak!
Személy szerint én se tartanám meg 19 évesen. És a legtöbb ember így gondolkodik, ezért ítélnek el. De!Ez a te életed!Te így döntöttél, és ne foglalkozz mással. Senkinek semmi köze hozzá!Aki emiatt elfordul tõled, az sose állt igazán melletted! Boldog babavárást!! :)
Ha viszont úgy döntöttél volna, hogy nem tartod meg, akkor meg azért illetnének ronda szavakkal, az emberek már csak ilyen szemetek... Ha megtartod, az a baj, ha nem, akkor meg az. Pedig semmi közük hozzá, nincsenek a te helyedben. Szerintem próbálj meg nem foglalkozni velük, ez a te életed, a te döntésed, nem tartozik rájuk! A családod ugye melletted áll?
Én ferjnel vagyok, a babám már 3 hónapos, terveztuk, és 22eves vagyok. Engem is lehordtak mindennek, az allitolagos barataim elfordultak tolem, Kemény 1 igazi baratom Maradt meg. Volt allasom, sajat lakasunk, kemeny munkaval, de megteremtettuk magunknak az jovobeni eletunket. Van sporolt penzunk, a ma napig fizetjuk a megtakaritast, magunknak, es kulon egyet a gyermekunknek is. Megis mindenki elfordult tolunk, sajnos volt olyan is, akirol kiderult hogy az allapotunkra/allapotomra irigykedett, mert neki nem volt se ferje, se gyermeke. En elengedtem oket, a beszolasokra nem reagaltam csak ha mar nagyon durva volt. De halistennek talaltam baratokat a kozvetlen kornyezetemben is, akik nem az alapjan itelnek, hogy van-e babad, vagy nincs. Szeretnek minket, a ferjemet, es a gyermekemet is. Mert kinek kell egy olyan "barat", aki csak latszolagosan szeret titeket? fel a fejjel, sosem szabad masok gonoszkodasaival fpglalkozni! :)
A kérdező hozzászólása: A családom mellettem áll, de a párommal lakom együtt. Szakma van mindkettõnk kezében, dolgozunk. Jól meg tudunk élni a pénzünkbõl, félre is tudunk rakni. Amiket mondanak...nem azt veszem le, hogy féltenek...
Mintha azok az idos nenik nem 18-20eves szultek volna a gyerekeiket, ugybeszelnek.. A torteneted detto ugyanaz mint az enyem, annyi kulonbseggel hogy mi nagyvarosbol koltoztunk egy kisfaluba. Egesz majustol dolgoztunk, felujitottuk a kis hazunkat, vartuk a fiunkat. Annyi konnyebbseg volt benne, hogy en eltudtam az ellensegeskedoket igy kerulni. Rossz volt ugyan, egyedul voltam, senkit nem ismertem itt, de inkabb lekotottem magam, tanultam kreativoskodtam, minthogy ezekkel az emberekkel szoba alljak. Es nehogy elbizonytalanitsanak ezek a szurkalodasok, beszolasok! Sajat magatokat helyezzetek elõre, ha szeretnetek azt a kis tunemenyt, akkor vagjatok bele! Nehogy idegen emberek mondjak meg hogy mi helyes! Megegyszer irom, fel a fejjel, es nagyon nagyon boldog babavarast, es boldog eletet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És a gratulációkat is :) Nem azzal van problémám, hogy beszélnek rólam. Had beszéljenek. A problémám az, hogy mindenféle utolsó k.vának lehordanak, és biztosra veszik, hogy a párom majd szépen elhagy engem és a babát, aztán majd ne menjek hozzájuk sírni. Kis faluban élünk, és van hogy idõs néniktõl ezt szemtõl szemben, nyilvános helyen kapom meg. Én legszivesebben elköltöznék, de annyi pénzt és energiát fordítottunk arra, hogy meglegyen a kis házunk és szépen fel legyen újítva. Mindig is itt szerettem volna felnevelni a gyerekeimet, de így már elbizonytalanodtam.
Szerintem meg egyszerûen nem tudják, hogy kezelni a dolgot. Én egyik barátnõm 18 évesen szült és mi sem értettük "gyerek" fejjel most mit kellene vele tennünk vagy mondanunk, hova hívhatjuk hova nem õket. Szerintem csak ezt érzed. Az meg, hogy esetleg pletykálnak rólad nem természetes de tedd a szívedre a kezed és fordított helyzetbe te nem ezt tennéd?
Szia! ne foglalkozz vele az "emberek" már csak ilyenek rosszindulat a másik életébe vájkálás az megy.Én 20 voltam mikor teherbe estem, én is kaptam pár "kedves" szót, de nem érdekelt, nagyon szeretem a fiam és nem bántam meg, szépen éldegélünk együtt 3an.
Szia én most 37 éves vagyok és a 4. babát várjuk. Engem meg ezért mondtak el mindennek de nagyon nem érdekel. Tehát az embereknek mindíg volt és lesz min dilemmázni. Ne foglalkozz velük. Mellesleg én is meg tartottam volna ha a te korodban teherbe estem volna.
Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, véleményekkel. Az embereknek nincs más dolguk, mint hogy pletykáljanak és mindenkit illesenek mindnféle geinctelen jelzõkkel. Szintén 19 éves vagyok és terhes. Nekünk sem volt tervezett. A párommal nagyon örülünk és már alig várjuk. Õ idõsebb és már elég régóta biztos állása van jól keres. Sikeresen befejeztem a sulit én is, dolgoztam. Én mindig is fiatal anyuka akartam lenni. Nem bánunk semmit sem. Szerintem a kor nem számít. Ha biztos az anyagi háttér, van szakmája vagy valamilyen végzettsége valakinek, akkor semmi akadálya. Senkinek nincsen joga megvádolni senkit azért, mert fiatalon vállal babát, pláne nem mondhatja azt senki, hogy fiatal és ezért felelõtlen.
Én is 19 éves kismama vagyok!!:) A võlegényem 25 éves nálunk tervezett a baba!párom nagyon vágyott egy gyerekre és Én is! Nagyon boldog voltunk mikor megtudtuk hogy teherbe estem! Aztán minden barátnõm elfordult tõlem mikor megtudták hogy terhes vagyok! nekem is ugyan ezt mondták hogy elfog hagyni a párom és hogy vetesem el! De rájöttem hogy irigyek!!Az ilyenek nem barátok! Ne is foglalkozz velük! a Pároddal örüljetek a babytekenk!!:)

19 éves lány vagyok idén fejezem be a sulit és nagyon nagyon szeretnék babát. A párom már dolgozik szóval anyagi problémák nem lennének . Normális ez az érzés vagy teljesen megőrültem? :S

Legjobb válasz: Normális én is ezt éreztem de megfelelõ embert késõbb találtam hozzá...meg sztem még elõször dolgozz te is, én 25 évesen szültem...párod hogy gondolja??

Normális én is ezt éreztem de megfelelõ embert késõbb találtam hozzá...meg sztem még elõször dolgozz te is, én 25 évesen szültem...párod hogy gondolja??
Én 20 évesen ismertem meg a párom, Õ 19 volt. Pár hónap múlva terhes lettem. Albérletbe költöztünk, amit Õ fizetett, én még fõsulira jártam. Sosem dolgoztam elõtte, semmi pénzem nem volt a párom sem keresett jól, szülõk nem támogattak, sõt ránk se néztek olyan dühösek voltak. Évek teltek el így. Tehát úgy sem álltunk mint Ti. Megszületett a lányunk. 3 éves korában én is munkát vállaltam, a férjemnek (mert közben elvett) hitelbõl saját vállalkozást csináltunk. Most: 31 éves vagyok. Van házunk, autóink, egy félkész balatoni nyaralónk, nincs hitelünk. Született még egy gyermekünk, Õ most két éves és alig várjuk a harmadikat. Sajnos nemrég elvesztettük 9 hetes pocilakóként, de reméljük újra beköltözik hozzánk. :) És annyira boldogok vagyunk!!!! Én csak biztatni tudlak, ha tényleg nagyon szeretnétek.
Szia Én is 19 vagyok és én férjnél vagyok 2 éve és 6 éve vagyunk eggyütt a férjemmel és miis kisbabát tervezünk. szoval szerintem ez természetes már ez nem is korai már benne vagyunk a korban
20 éves vagyok, tavaly mentem férjhez (29). Mi egy hónapja nem védekezünk :P Szerintem hajráá...sokkal jobban jársz, ha most szülsz, mert pár év múlva, mikor õk már nagyobbak lesznek, mehetsz dolgozni és nem lesz olyan indok, hogy még biztos szülni fogsz és ezért nem vesznek fel. Igaz én már dolgozok 2 éve, de nem innen akarok nyugdíjba menni. Kisebb lesz a generációs különbség, hamarabb regenerálódsz, és biztosan az anyjának néznek és nem a nagyanyának :D Én a helyedben nem várnék, mert abban sem lehetsz biztos, hogy elsõre összejön. Remélem jól döntesz...Boldog karácsonyt.
Tény, hogy nagyon fiatal vagy, és ezek szerint még egy percet sem dolgoztál, tehát ha anyagilag minden rendben van, akkor gyakorlatilag minden a párodé. Jó ha tudod, hogy késõbb elõfordulhat, hogy mérgében ezt a fejedhez vágja. Szerintem dolgozz néhány évet elõtte, egy nõnek mindig kell, hogy legyen B terve. A kérdésedre válaszolva, normális ez az érzés, a modern életvitel nem törölte ki belõled az ösztönöket, viszont már nem azt az évet írjuk, mikor a nõk az iskolapadból a gyerekszobába mentek férjhez. Ha a párod is így gondolja, és a te életedbõl nem hiányzik a buli, a pörgés, a szórakozás, esetenként a hajnalig tartó mászkálás berúgás, akkor hajrá.
elõzõ vagyok nekem a férjem 23 éves lett ebbena honapban . szerintem nem korai már neki sem!Énsem dolgoztam még , mivel gyereket akarok igy nem is kerestem állást.Agyagiakkal nincsen gondunk mert házunk kocsink minden megvan .Stoval ahogy irtad neked is megvan anyagiak akkor mindent bele.
lehet-elsõ vagyok....attól elmehetsz otthonról mert nem szülsz sztem...elõttem szólónak is igaza van h karierr nem érdemes várni család az elsõ....én se vagyok karrierista de sztem tényleg fiatal vagy....
Szerintem vagy nagyon korán érdemes szülni vagy nagyon késõn. Nekem sajnos az utóbbi sikerült, 33 évesen szültem, pedig 14 éves korom óta családra vágytam, dolgoztam már 12 évet mikor rám talált az Igazi.:-) Szóval házasságkötés után simán jöhetne a baba nálatok ha arra vágytok. Babázni sokkal jobb mint bmilyen karier, fõleg ha anyagilag is rendezettek vagytok.
A kérdező hozzászólása: a párom nem rég töltötte a 22-t tudom nagyon fiatal még õ is . A szüleimnek fel sem mertem még hozni ezt a témát mert õk alapból az egész kapcsolatunkat ellenzik sajnos , lehet h tudat alatt így akarok "elmenekülni" otthonról ?:S
elõzõ vagyok...én is erre vágytam akkor s sztem normélis de ne siesd el ha biztos vagy párodban akkor melletted lesz 2-3 -4 év múlva is, írtam én 25 éves voltam most meg 27...még mindig fiatal, s már 2 éves kisfiam van....ha vársz nem veszítessz semmit de Ti döntésetek..természetesen...párod mennyi idõs??Mondjuk az se mindegy de ha ilyan 25 év alatt van õ se késett még le semmirõl...sõt késõbb válnak érnek apává pasik, én férjem 33 lesz...
A kérdező hozzászólása: tudom tudom ... :( már nagyon sokat gondolkoztam ezen h mért van h amíg a velem 1 idõs lányok többsége véget nem érõ bulikra vágyik addig én 1 saját családra ...
hát nehéz tanácot adni elõzõ vagyok...én még elõbb dolgoznék kicsit de ez én vagyok...még iszonyú fiatal vagy
A kérdező hozzászólása: elég rég óta vagyuink együtt (4 éve ) 1szer kb fél évvel ezelõtt volt 1 olyan eset h azt hittem h terhes vagyok , persze egybõl mentem hozzá és elmondtam neki és õ akkor azt mondta h bárhogyis döntöki õ mellettem áll mert velem képzeli el az életét Szóval õ így áll hozzá , nem bánná a dolgot :)
Nem õrültél meg, látod mennyien irtak pozitiv törétneteket ezzel kapcsolatban!Kellemes babázást kivánok:) )) azért majd ird meg mi történt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!