Találatok a következő kifejezésre: 19 éves áprilisban (4 db)

19 éves leszek júlis elején, a lányom egy éves múlt április 19-én. Az apjával szétmentünk. Részletek lejjebb, rossz anya vagyok?

a baba születése után szétmentünk, mert vert, nem járt haza, stb. Apuval élünk, úgy gondolom nagyon jó anyagi helyzetben és szeretetben élünk. Az iskolát abbahagytam, nem bántam meg. Az exem azóta nem hagy békén, hogy ? szeretné felnevelni a babát, mert én rossz anya vagyok, mert megesett hogy egy-egy éjszaka elmentem bulizni és apu vigyázott rá. Miért nem tud minket békén hagyni? És ilyenkor mit csináljak? Tényleg rossz anya vagyok? Imádom a lányomat.

Legjobb válasz: Azért mert néha kikapcsolódsz biztos nem. És édesapád vele volt, akkor nem értem mit akar a férjed?

Azért mert néha kikapcsolódsz biztos nem. És édesapád vele volt, akkor nem értem mit akar a férjed?
Én is kb igy jártam annakidején, csak mi másért mentünk szét, és még a gyerek születése elött. Jártam néha bulizni. Imád a lányom, azota van még két gyerköcöm. Egy bulin ismertem meg a mostani párom. Fiatal vagy még nyugodtan mozdulj ki néha. Ettöl nem leszel rossz anya. Szerintem ö a rossz apa!!! A gyerek közelébe se nagyon engedném!!!!!!
szerintem se foglalkozz vele. a bíróságon nem fogják neki itélni a gyereket, azért mert 18 évesen néha kimozdulsz és addig apukád felügyel a gyerekre. ha csak ez van a tarsolyában ellened, akkor körbe fogják röhögni! egy ekkora gyereknek az édesanyjánál van a helye, én nem tudom mit képzelnek egyes férfiak.
A kérdező hozzászólása: A kislányt. De az elsõ két gyerekével sem foglalkozik. (3 éves kislány, és 7éves kisfiú) Lehetséges hogy csak engem szeretne bosszantani?? De ha igen miért teszi? :(
Igen, nem artana, ha latna orvos.
Csak viszketett vagy valami egyebet is láttál, tapasztaltál?
A kérdező hozzászólása: más panaszom nincs
Ez lehet valami allergia... Nem váltottál mosószert, mosakodó szert, esetleg mûszálas fehérnemû?...
A kérdező hozzászólása: Nem , minden ugyanolyan mint eddig volt.
Lehet, hogy gombás fertõzés?.. Próbáld meg a Canesten combit, ártani nem árt, és ha gomba, akkor nagy valószínûséggel elmúlik tõle. Gyógyszertárban vény nélkül kapható.
A kérdező hozzászólása: és anyaságit kapok-e?
Várjatok csak egy kicsit.A gyedet a szülést megelõzõ 1 vagy 2 év átlagából számolják.Tehát te hiába mész el mostmár dolgozni. Ezt a törvényt pont azért vezették be mert sokan ezt csinálták régen. Én áprilisba szülök, és a tgyást fogom kapni szeptemberig, ezért a gyedemet a 2007 év átlagából számolják ki.Ha a tgyással át lépnék 2009-be, akkor a 2008-as átlag után kapnám a gyedet, mert ilyen esetbe a tgyás összege is bele számít. De nem lépek át 2009-be, ezért a 2007-es évet nézik. Remélem értitek.Sok sikert 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: de azt hogy csináljam, hogy a biztosításom élõ legyen ha a baba megszületik?mert mire megszületik akkor én már végzek a sulival.
Két éven belül 180 biztosított nap kell, lehet megszakításokkal is. Amíg nappalira jártál biztosított voltál, azt is bele kell számolniuk a 180 napba. Tehát még van értelme elmenni dolgozni, ha sikerül, mert akkor még kaphatsz gyedet. De fontos, hogy a biztosításod élõ legyen a baba születésekor.
Még beleférnél a180napba, de sehova sem fognak felvenni próbaidõn túl kismamaként.Mivel estis vagy így tényleg csak a gyes+családi pótlék+egyszeri anyasági jár(ehhez min4 alkalommal meg kell jelenned terhesgondozáson).
nincs, mert 180 biztosított nap kell hozzá, ami 6 hónap munkaviszonyt jelent.
Az egyszeri anyasági támogatás összege pontosan: 64.125ft.- ezért 4 pecséttel kell igazolnia az orvosnak, hogy voltál terhesgondozáson. A Gyes jár alanyi jogon+ családi pótlék.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a választ.de mostmár nincs értelme elmenni dolgozni hogy megkapjam a gyedet ugye?
Ja, láttam a kommentet, az egyszeri anyasági támogatás is mindenkinek jár alanyi jogon, ez a legkisebb öregségi nyugdíj kétszerese.
GYES-t mindenki kap (huszonpárezer forint), de GYED-et nem fogsz kapni, mert azt a fizetésbõl számítják a gyerek két éves koráig jár. Tehát te három évig a GYES-t fogod kapni, meg mellé a családit.
csak az a gond hogy ez esti és nem nappali. és én hivatalosan férjnél vagyok a férjem munkaviszonya nemszámít bele,


Ha április 19-én lesz 3 éves a kislányom, akkor melyik hónapban kapok utoljára gyest?

És vajon teljes havit vagy fél havit kapok? És még egy kérdés, lemondani mikor kell legkésõbb? vagy automatikusan megszûnik?

Legjobb válasz: Május elején kapsz utoljár pénzt, az áprilisi 19 napra arányosan. lemondani nem kell.

Május elején kapsz utoljár pénzt, az áprilisi 19 napra arányosan. lemondani nem kell.
Elsõ teljesen jól leírta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, rendesek vagytok :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!