Találatok a következő kifejezésre: 19,5 hetes lehet (3 db)

nem erõltetted meg magad?
Menj be a kórházba. Velem is ez volt és elkezdtem nyílani.
A kérdező hozzászólása: Nem eroltettem meg magam. Figyelek arra. Sikerult idoben megallitani a tagulast?
Én azt javaslom neked, hogy vegyél be magnéziumot, és ha max 2 óra múlva sem lesz jobb, akkor menj be a kórházba, hogy nézzenek meg. Én 22+4 hetesen begörcsöltem, vettem be egyszerre 2 szem magnerotot, de az ügyeletet így is kihívtuk, megnézett, de mivel nem volt m.víz szivárgás így nem hívott mentõt a doki.Viszont másnap a párommal bementünk a kórházba és megnézettem magam az ügyeletes dokival, mert így voltam nyugodt.Nem voltam kinyílva de pihennem kell sokat és a szextõl is el lettem tiltva.És naponta szednem kell a magnerotot, mert így is keményedek minden nap és görcsölgetek azóta is, persze bõven nem annyira mint azon a bizonyos estén. Szedd a magnéziumot és pihenj nagyon sokat, és ne erõltesd magad!! 27+1 hkm
Ha nem akarsz koraszülni akkor irány a kórház!! Nem vicc engem bennt tartottak és kaptam az mg infuziot.
2-es vagyok. Sajnos nem. Azóta tovább nyíltam. 1 hét múlva megint vizsgálat, de érzem, hogy nyílok folyamatosan.
Kedves utolsó, mit érzel??Honnan tudod, hogy nyílsz??Milyen érzés? Azért kérdezem, mert az én méhszájamat utoljára 22+5 hetesen nézték, és azóta is minden nap keményedek, meg van, hogy görcsölök is mellé, és félek, hogy én is elkezdek kinyílni. Egyébként kedves kérdezõ, sok kismamával megesik, hogy elkezd kinyílni, és még is kihúzzák a 40. hétig is, csak persze nagyon sokat kell pihenni, feküdni, és szedni a magnéziumot!! 27+1 hkm
2-es vagyok. A derekam alja görcsöl.

19, 5 hetes vagyok, lehet barnítós testápolót használni?

Már nagyon hofehérke lettem. A védön?t nem kérdezem, mert semmit se enged meg.

Legjobb válasz: Nyugodtan!A szolit viszont nem ajánlják. A védõnõvel meg ne is törödj,az enyém azzal piszkál,h sokat hízok...Baba miatt leszoktam a cigirõlés így baba és a cigi kilói együtt jelentkeznek.Csak õ ezt nem érti meg.

Nyugodtan!A szolit viszont nem ajánlják. A védõnõvel meg ne is törödj, az enyém azzal piszkál, h sokat hízok...Baba miatt leszoktam a cigirõlés így baba és a cigi kilói együtt jelentkeznek.Csak õ ezt nem érti meg.
Szerintem elhanyagolható, hogy fehér a börd.Ruha alatt ki látja.Èn nem ajánlanám, nehogy foltot hagyjon. 38hetes kismama.

19 hetes kismama vagyok. Kb.5 napja nagyon gyenge vagyok, folyamatos hányinger, állni nem bírok, esnék össze. Eddig semmi bajom nem volt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.

szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.
A kérdező hozzászólása: Én ma megyek dokihoz, kiíratom magam kicsit pihenni. Bár a környezetemben terjed vmi vírus, remélem nem az.Amúgy én is hánytam.:-(
Sajnos van most egy virus, ami nagyon durva hányással és fejfájással jár. Én el is ájultam, s kórházba kerültem, infúzióra, nehogy valami baja legyen a babának.. pihenjetek, meleg tea és sós piritós kötelezõ!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!