Találatok a következő kifejezésre: 19 2 hetes vagyok, (23 db)

19+2 hetes vagyok. Hasonlo koru kismamak hogy vagytok? Elkezdtetek mar vasarolni a babanak? Tudjatok mar a baba nemet?

Legjobb válasz: 19+3 hetes vagyok:) Lusta vagyok, fáradt vagyok, rengeteg a savam és a szagokra még mindig nagyon érzékeny vagyok. Néhány rucit vettem eddig, csak, hogy vegyek valamit, de még semmi nagyobb dolgot. Elsõ baba amúgy és csajszi :)) Veled mi újság?

19+3 hetes vagyok:) Lusta vagyok, fáradt vagyok, rengeteg a savam és a szagokra még mindig nagyon érzékeny vagyok. Néhány rucit vettem eddig, csak, hogy vegyek valamit, de még semmi nagyobb dolgot. Elsõ baba amúgy és csajszi :) ) Veled mi újság?
A kérdező hozzászólása: En is iszonyatosan faradt vagyok, semmi energiam nincs. mi majd hetfon megyunk uh-ra remelem akkor megtudjuk ki lakik bent. amugy mar minden nap erzem a babocat de foleg ejjel! Nekunk is elso lesz es mar nagyon varjuk!
Nekem is mocorog folyamatosan már 3 hete érzem, sõt kézzel is érezhetõ! :) )
Sziasztok! Én tegnap lettem 19 hetes és 1 hete érzem az én babócám rugdosását. Megpróbálom minél többször a hasamra tenni a kezem, hogy úgy is érezzem õt, de legtöbbször villamoson/metrón/vonaton rugdos, ezért csak este van erre lehetõségem. Sajnos eddig ultrahangon nem látták, hogy fiú vagy lány (de az eléggé rossz UH készülék volt amúgy is), viszont jövõ héten csütörtökön és szombaton is megyek UH-ra (más-más helyre), úgyhogy akkor remélem már megtudom. :) Én nem vagyok fáradékony, de talán azért, mert 9-11 órákat alszom. :) Van már babahordozónk, 1 cumisüvegünk és egy éjjel világító teknõsünk (amit most mén én használok:) . Ismerõsök ígértek már babaágyat pelenkázóval, peluskukát, mérleget, stb. Úgyhogy nagyobb dolgokból majd csak a babakocsit kell megvennünk, kisebbekbõl pedig a cuki kis ruhácskákat, pelusokat...
Én 20+1 hetes vagyok. És igazából tök jól vagyok. :) Néha a derekam ugyan le akar szakadni, de ezen kívül nincs más bajom. :) A hasamra minden este rácsodálkozom, hogy "atya ég, milyen nagy már." :D Amúgy kislány lesz, Lili. :) És már 3 hete érzem, hogy karate-edzéseket tart odabent. :D Sõt, már látszódik is. Mókás látvány. És igen, elkezdtünk már vásárolgatni, holnap ráadásul megyünk babaexpóra. :) Boldog babavárást Nektek! :)
19+4 hetes vagyok, én is sokat vagyok fáradt, bár nekem amúgy is sokat kell feküdnõm, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Jan.28-a óta érzem mozogni a kis drágámat, azóta nagyon aktív már, ímádom amikor mozog, sokat simízem a hasam azt meg õ szereti nagyon. Mindig odajön amikor simizem és amikor abbahagyom nagyokat rúgdal, még követeli, klassz vele így kommunikálni. Vásárolni nem kell sokmindent mert második baba lesz, van már egy gyönyörõ 27 és fél hónapos kislányunk, most azt mondták kedden az uh-n, hogy kisfiú lesz, aminek nagyon örülünk. De így is sok holmit fel tudunk használni, ami meg kell újan, kicsit késõbb beszerezzük majd, tavasszal majd ha jobb idõ lesz.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam uh-n es minden rendben van. ugy nez ki kisfiu lesz! Nagyon eleven volt folyton mozgott, az orvos alig tudta megmerni amiket kellett. de igy legalabb tudom hogy jol erzi magat!
Feküdj hanyatt, egyél csokit, igyál kávét 1-2 kortyot vagy kólát energiaitalt.
csak lustizik, én ugyanennyi idõs vagyok és én is kb. 1-2 hete érzem, de vannak napok amikor semmit sem érzek meg vannak napok amikor intenzív a mozgása. a kakaó, csoki jó ötlet, a kólát és energia italt én nem ajánlom, nagyon egészségtelen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Kicsit meg is nyugodtam! Colat néha iszok mert kicsit fölviszi a 80/60-as vérnyomásomat.
ha alacsony a vérnyomásod, az más. akkor muszáj vagy 1 kávé, vagy egy kis kóla naponta.
Egyáltalán nem érzed 2 napja? Semmi apró mozgást? Hát nálam a 17.hét után nem volt olyan nap hogy ne érezzem, és megmondom õszinzén hogy nem is lettem volna nyugodt...igyál kólát, egyél valami édeset, mozogj egy kicsit és ha utána sem érzel semmit, szerintem a biztonság kedvéért menj be az illetékes kórházba egy ellenõrzésre.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Ettem csokit és a hátamra feküdtem így érzek valami apró mozgást de sokkal kisebbek mint amilyenek voltak.
Szia! Én a 3. gyermekemnél éreztem hasonlót. Be is mentem a helyi kh-ba. Uh-t csináltak, egy kicsit hülyének néztek, de megérte, mert nyugodtan mentem haza. :) Minden rendben volt, csak lustizott a Drága! :) További szép babavárást, könnyû szülést!

19+2 hetes terhes vagyok. Nem érzem még mozogni a babámat. Már kivagyok idegileg. Volt aki hasonlóképp járt?

Itt is csomó olyat olvasok, hogy már 15-16 hetesen érezte a babát, hiába 1.baba, meg irják, hogy "ma nem mozgolódott annyit, baj lehet ez 18 hetesen?" Hát nekem nemhogy annyit, de semennyit nem mozgott még /vagyis hogy nem éreztem mozogni/. Annyira félek! :( Dokihoz 1 hét múlva megyek.

Legjobb válasz: én 17 hetes vagyok és én se érzem sajnos

én 17 hetes vagyok és én se érzem sajnos
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm mégegszer a biztató szavakat. Most már kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Igen, ultrahangon ficánkolt, dehát az már lassan 2hónapja volt :/ Ha megint látom majd, már nem fogok parázni talán :) A terhességben mindig van mi miatt aggódni!
Én pontosan 19+5 hetesen kezdtem el elõször érezni a babámat (elsõ baba, mellsõ fali lepény)! Ne aggódj, hamarosan bejelentkezik és utána már többször is naponta :) Imádom! :) 28 hetes kismami
ÁÁÁ hát szivembõl szólsz.. én is itt hisztériázok már hogy nem érzem, pedig mindenki érzi csak én nem. Néha mintha flippereznének a hasamban, de azt is csak este nyugalomban érzem. Nekem melsõ fali elvileg a lepény, és a baba is hátul fekszik a jóóól hátrahajló méhemben, ugyhogy 20. hét elõtt nem fûzök reményeket.. :D 18+1 vagyok épp. A párom mindig nyugtat, hogy a könyvekben is a van hogy kb 20. éten érzem, de ez engem nem nyugtatott meg. Szívhangfigyelõvel figyelgetem, teljesen rendben van, csak gondolom még picike :)
Én a 3. babát a 22. héten éreztem elõször.... Képzelheted. Mellsõ falon tapadt a lepény és a baba is úgy feküdt, hogy nem éreztem.
Ne aggódj! Ez attól is függ, milyen vastag a bõröd, hol tapad a méhlepényed... Én az elsõ babámat várom, az elsõ mozgását 16. hét körül éreztem, de azután semmi, rendszeresen pedig a 19-20. héttõl. De nekem nagyon vékony a bõröm, bár mellsõ fali a lepényem, ami állítólag tompít rajta... De tényleg nincs min aggódnod, biztos nemsokára megérzed... A babád biztos, hogy mozog! Gondolom UH-n láttátok is... Késõbb meg azt fogod várni- amikor nincs már elég helye és erõsen üt, rúg, ami mellesleg kellemetlen és néha fájdalmas- hogy mikor alszik már el, vagy mikor pihen egy kicsit... :) 32 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyosak vagytok. Próbálok nem idegeskedni emiatt, meg gondolom megnyugszom majd a vizsgálat után, ha minden rendben lesz, de azért lassan 20hetesen és még terhesnek sem érzem magam, aggasztó :/ Úgy legyen, ahogy irtátok :)
A 4-es voltam: és én ugyanígy veszettül kerestem az okát a neten, a fórumok olvasásával, mint Te. :) Tényleg ne aggódj, minden rendben lesz. Nemsokára már azt is tudod, kifiú vagy kislány. :)
Ne aggódj, hamar fog változni a helyzet. 17 hetesen egyetlen egy mozgást éreztem éjjel, mert nem aludtam, aztán 18 és fél hetesen a következõt is éjjel, mert szintén nem aludtam, a harmadikat 20 hetesen. Napi mozgást, de eleinte még nagyon enyhét, amolyan bélmozgásra emlékeztetõt 21+4 héttõl érzek. Azóta kb. 4 olyan napom volt, hogy csak éjjel éreztem. 27+6 hkm
Én kb félidõsen, 20 hetes korában éreztem elõször, onnantól viszont rendszeresen. Szóval még ne aggódj. Azt írják h általában a 20. hét körül kell érezni, persze van, aki hamarabb. Gondolom babától és testalkattól is függ.
ne aggódj! Én csak a 20. héten éreztem a babámat, (1. baba) azóta meg leállítani sem lehet. :) Nekem azt mondta a doki, hogy valószínû azért nem éreztem korábban, mert vastag a hasfalam (nem vagyok kövér vagy ilyesmi), és nagy erõt kell kifejtenie a bébinek ahhoz, hogy megérezzem. Erõsödnie kellett még! 24 hkm
Szia, én anno 20-21 hetesen éreztem elõször, szintén elsõ baba. Pontosabban éreztem már elõtte is, csak nem ismertem fel :) - teljesen másfajta érzést vártam a leírások alapján. Úgyhogy utólag jöttem rá, már sokkal korábban "érezhettem volna", ha tudom mit figyeljek. Pl: állandóan a wc-re járogattam, mert azt hittem, hogy menni kell, nem értettem miért nincs eredmény, amikor úgy csikargat a hasam. Hát az nem hascsikarás volt :) Szóval nagy valószínûséggel te is érzed már, csak sem ismered fel, de sebaj nemsokára már menni fog! Kíváncsi vagyok majd a kistesónál elõbb detektálom-e. (A sógornõm pl nem, õ ugyanúgy a második gyerekét is 21 hetesen érezte elõször mozogni.) Úgyhogy no para! :)
sajat magad le ellenorizheted a kov.cimen.www.timmermann.hu---szules varhato idejenek kiszamitasa
http://www.mamanet.hu (magzati méretek) itt nézd meg!

19. heti genetikai ultrahang. Lehetseges, hogy túl magas a nyaki redő? (19 hetes es 2 napos vagyok, a doki 19 hetes es 5 naposra irta)

BPD: 4.64

Legjobb válasz: Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama

Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 4d ultrahangon voltam, mert a dokim 21 hetesen kuld ultrahangra. a plexus allitolag gyakori es majd felszivodik, de azert en aggodok..tenyleg gyakori? volt mas babajanak is?

Aprilis 2-an voltam utojara beteg. Akkor hany hetes terhes vagyok? A nogyogyaszom szerint 18-19 hetes vagyok! A csaladi orvosom meg azt mondja 21 hetes vagyok! Akkor kinek is van igaza?

Legjobb válasz: Nekem április 1-én volt utoljára menzesem és ma vagyok 21 hetes 1 napos. Te akkor ma vagy pont 21 hetes

Nekem április 1-én volt utoljára menzesem és ma vagyok 21 hetes 1 napos. Te akkor ma vagy pont 21 hetes
A kérdező hozzászólása: Akkor a nogyogyaszom elszamolt valamit?Hogy lehehetseges ez?Akkor gondok akadhatnak a terhesegel?
A kérdező hozzászólása: Szeptember 19-diken kell menjek ujra nogyogyaszhoz
Nem mindegy, hogy a mensi alapján számolnak, vagy a baba méretei alapján. Egyik sem biztos, hogy hibás. Én mensi alapján 26 hetes vagyok, az orvos korrigálta már régen, hogy idõsebb a babám, mint amit a naptár papírforma szerint mond, ma 27 hetes 4 napos vagyok a baba méretei alapján. Nem kell megijedni. Az egyik csak a naptár és 28-as ciklussal 14. napi peteéréssel számol, csak nem vagyunk robotok, tudod :) A nõgyógyász mérvadó.
A kérdező hozzászólása: Es mar ereztem h megmozdult a pici is!Alig varom hogy ujra mehesek kontrolba:)
Pont ma vagy 21 hetes gratulálok. Boldog baba várást.
A kérdező hozzászólása: koszonom:)
Beteg??? Bocs, de a betegségnek mi köze a terhességhez? Ha beteg vagy, attól még nem esel teherbe....
Egyesek így hívják a menstruációt. Nagymamám is így hívta.

19 hetes vagyok! Náthára cataflamot+panadolt írt fel a dokim. Mi a véleményetek be merjem szedni? Csak 2-3 napig kellene szedni.

De már sajnos 3-szor vagyok beteg ugyanezzel (torokfájás, iszonyat fejfájás és orrfolyás) ezeket szedtem az els? 2 alkalommal most tegnap óta ismét ledöntött a betegség. Már nem tudom be merjem e szedni!

Legjobb válasz: Cataflam nem terhesen is nagyon erõs gyógyszer!!! Én nem vagyok orvos nem nem bírálom felül de én nem merném bevenni. Panadol ami paracetamol szedheted. Én is 21 hetes körül voltam beteg akkor nekem azt mondta a doki hogy az általában adható 4x1000mg paracetamol helyett csak 2x1000mg paracetamol szedjek meg citromos mézes tea sós gargalizálás ilyesmi. Jobbulást! 29 hetes km 21 hós kisfiú anyukája

Cataflam nem terhesen is nagyon erõs gyógyszer!!! Én nem vagyok orvos nem nem bírálom felül de én nem merném bevenni. Panadol ami paracetamol szedheted. Én is 21 hetes körül voltam beteg akkor nekem azt mondta a doki hogy az általában adható 4x1000mg paracetamol helyett csak 2x1000mg paracetamol szedjek meg citromos mézes tea sós gargalizálás ilyesmi. Jobbulást! 29 hetes km 21 hós kisfiú anyukája
Cataflamot felejtsd el, panadolt kizárólag ha lázad van. Maradj a házi praktikáknál, nagyon sós vízzel öblítsd ki a torkodat, a patikában pedig lehet kapni sós vizes (izotóniás) orrsprayt, azzal mosd ki az orrodat. Ezek mellett ésszel használhatsz orrsprayt is (Nasivint ajánlom), ez nagyon sokat javít az orrod állapotán. A fejed is azért fáj, mert az orr- és arcüreged tele van takonnyal. Ezen felül szedd a szokott terhesvitaminodat, esetleg pluszban C vitamint. És természetesen sok pihenés, rengeteg folyadék, ezek nélkül nem fogsz meggyógyulni. Az orvos mit mondott? Nincs arcüreg gyulladásod?
A kérdező hozzászólása: Hát a pihenés nehezen megoldható:( van egy kisfiam:) A dokim ezeket írta ki+C vitamint! Egy fél panadolt muszáj volt bevennem mert széthasad a fejem. Köszi a tippeket, megfogadom mindet!!
A kérdező hozzászólása: Lázam nincs abszolút!
Ezt nagyon megértem, én a harmadikat várom, és ugyanezen vagyok túl (szintén most 19 hetes... :) . Eltartott másfél hétig, de most már szinte egészséges vagyok. A sok folyadék tényleg nagyon fontos, ha a pihenés nem is oldható meg, a folyamatos ivásról ne feledkezz meg. (az utolsó válaszoló vagyok)

14 hetesen elsoszor rugot egy nagyot ritkan rug kb 2 naponta 1-et ha rug mikor lesz az hogy folyamatosan rugni fog? 19 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, engem már a 25. héttõl kezdve, 10 percre sem hagyott békén a Csöppem. :)

Ha jól emlékszem, engem már a 25. héttõl kezdve, 10 percre sem hagyott békén a Csöppem. :)
Én 17 hetesen éreztem elõször, onnantól kezdve hébe-hóba.A 21.héten beállt arra, hogy reggel este.Most 25 hetesek vagyunk, reggel este ugyan úgy megmaradt, + egyre többet érzem már napközben is. Folyamatosan szerintem soha nem fogjuk érezni a mozgást, mivel nem fognak folyamatosan nagy erõvel mocorogni.
17 hetesen éreztem elõször és kb a 19.héttõl napi többször is rugdál :) 20 hkm
Én az elsö konkrét rugást 20hetesen éreztem.Azóta minden nap rug többször is.ha Apa a pocimra teszi a kezét és beszél hozzá, akkor meg teljesen beindul :)

13. hetes vagyok most voltam UH-án. CRL:59mm. BPD:19.5mm Nyaki redő:2. 01mm. Jó eredmények?

A nyaki red? jó? Nem magas. Azt mondta a doki, hogy 2.0ig jó. Másnak milyen értékei vóltak,

Legjobb válasz: Szia!Én pont 12 hetesen voltam.Nekem CRL:54mm.BPD:19mm.Nyakiredõ:1,9mm volt.JÓK az eredményeid.úgy tudom,hogy 3mm-ig normális.ezt olvastam meg a dokim is ezt mondta.FL-t nem mért?(combcsonthossz).

Szia!Én pont 12 hetesen voltam.Nekem CRL:54mm.BPD:19mm.Nyakiredõ:1, 9mm volt.JÓK az eredményeid.úgy tudom, hogy 3mm-ig normális.ezt olvastam meg a dokim is ezt mondta.FL-t nem mért?(combcsonthossz).
Én 12+2 hetesen voltam uh-n. Bpd(fejátmérõ): 22 mm, femur(Combcsonhossz) 8mm, tarkóredõ vastagság 1, 5 mm, norm. frequ. szívmûködés, a magzatvíz mennyisége átlagos. Nekem olyan szépen elmondta és mutatta, hogy mit néz, meg, hogy jók az eredmények. Kértem képet is! :) http://www.babanet.hu/faq/tergon02.php -ezen az oldalon azt olvastam, hogy 4-5 mm-nél vannak gondok. 13 hetes kismama
a nyaki redõ az az NT? Ha igen, a 0, 8 is jó?
Ne izgulj, mert biztosra tudom, hogy a tarkóredõ vastagsága 2, 5-ig teljesen jó, ha e feletti érték, akkor már továbbküldenek esetleg magzatvízvizsgálatra is. Nekem 1, 7 volt, viszont a korom miatt kellett mennem magzatvízvizsgálatra. A genetikus ultrahangos orvos mondta, hogy nem indokolt, mert nagyon jók a baba paraméterei, de az én szülészorvosom ragaszkodott hozzá, nagyon alapos. Lassan 3. hete vagyok túl rajta. Ja még annyi, hogy nekem ráírták a leletre azt is, hogy orrcsont ábrázolódik. Elvileg ez is kizárja a Down-kórt. Neked nem írtak rá ilyesmit?
Szia!Nekem 12 hetesen a nyaki redõ 1, 6mm volt.De én is úgy tudom hogy 3mm-ig jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem se combcsont sem orcsontról nem írtak semmit.Mégetszer köszi:)

Jók ezek az eredmények vagy sem: AFP 19, 2 ng/ml wAFP 29, 3 ng/ml MOM 0, 8? Ezek a vizsgálatok 16 hetes "korunkban" készültek.

Legjobb válasz: sajnos én nem tudok segíteni, mert nem tartok ott még, de hamár nem válaszolnak, próbáld meg a keresõbe: ultrahang eredmények vagy hasonló kikeresni. Ha a doki nem monta hogy rossz akkor nincs baj , mert köteles lenne azonnal szólni. Ne aggódj biztos rendben van.

sajnos én nem tudok segíteni, mert nem tartok ott még, de hamár nem válaszolnak, próbáld meg a keresõbe: ultrahang eredmények vagy hasonló kikeresni. Ha a doki nem monta hogy rossz akkor nincs baj , mert köteles lenne azonnal szólni. Ne aggódj biztos rendben van.
A MOM a leglényegesebb, ami neked tökéletes!0.5-2.5-ig jó!
Mi van a leleten? vvt-süllyedés, We: Vörösvértest-süllyedés, Westergern-vizsgálat Az átlagos érték nõknél: 20 mm/óra A várandósoknál megengedett felsõ érték: 80 mm/óra Fvs-szám, FVS, WBC: Fehérvérsejtszám, White Blood Cell Normál érték: 4300–10 800/ml A várandósoknál megengedett felsõ érték: 15 000/ml AFP: Alfa-fetoprotein Normálérték: mindig az adott laboratórium határozza meg, és a terhesség korától függ Glükóz Normálérték: 3, 9–5, 6 Várandósság esetén megengedett felsõ érték: 7 De szerintem nem kell aggódni , minden eredményed rendben van!!!!! Boldog babavárást!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!