Találatok a következő kifejezésre: 18hetes vagyok. nagyon (2 db)

18hetes vagyok. Mostanában nagyon sokat fáj a fejem. Ez természetes dolog?

Legjobb válasz: Szegénykém..tudom milyen érzés.Igen sajnos tud ez is egy olyan kellemetlen mellékhatása lenni a terhességnek.Álltalában az alacsony vérnyomás okozza.Nekem 5 hétig fájt az elején folyamatosan a fejem,mára már elmúlt,de néha megtámad.Ez olyan szempontból rosz hogy Én legalábbis nem vettem be semmit.(nem akartam lemérgezni a picurt)Ha nem szedsz vérképzõt(vasat)akkor irass ki,ha igen és úgyis fáj,igyál sok folyadékot,és ha lehet tereld a figyelmed.Kellemes babavárást.28 hetes kismama.

Szegénykém..tudom milyen érzés.Igen sajnos tud ez is egy olyan kellemetlen mellékhatása lenni a terhességnek.Álltalában az alacsony vérnyomás okozza.Nekem 5 hétig fájt az elején folyamatosan a fejem, mára már elmúlt, de néha megtámad.Ez olyan szempontból rosz hogy Én legalábbis nem vettem be semmit.(nem akartam lemérgezni a picurt)Ha nem szedsz vérképzõt(vasat)akkor irass ki, ha igen és úgyis fáj, igyál sok folyadékot, és ha lehet tereld a figyelmed.Kellemes babavárást.28 hetes kismama.
Menj a friss levegõre és sétálj naponta fél órát! Hidd el, elmúlik, napokon belül megszúnik a tünet!
Szia. Én még csak 16 hetes vagyok, de már egy hete megállás nélkül fáj a fejem, s néha már szinte elviselhetetlen a fájdalom.. Rányomja bélyegét a hangulatomra is sajnos.. A friss levegõ nekem is sokat javit általában, de csak átmeneti megoldás. Orvosom azt mondta, hogy ez a terhesség velejárója, de nem szabad fölöslegesen szenvedni, mert az a babának sem jó! Algopiritn javasolt, ha már elszakad a cárna.. Nekem az is jól bevált, ha masszirozom a fejem, vagy a kezemen a hüvelykujj és a mellette levõ ujj között felölrõl.. neten nézz utána a refleológiai pontoknak, sokat segithet, ha nem akarsz gyógyszert szedni! Boldog babavárást!

Volt vagy van valakinek E coli baktérium a hüvelyében? 18hetes terhe vagyok, fogantatás előtt is ezzel küszködtem, nagyon aggaszt mikor fog elmúlni, és kit mivel kezeltek. Terhesség alatt. Jelenleg hüvelyflóra helyre állítót használok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Az orvosod biztosan vett kenetet és meg fogja állapítani a megfelelõ kezelést, de a baci nem jó, felszállhat a fertõzés és gyengítheti/repesztheti a burkot, mielõbb orvos, mert a hüvelyflóra helyreállító a fertõzést nem szünteti meg, az biztos. Nekem Betadin kúpot kellett használnom 3 napig és Gynophilus tablettát (tejsav baktérium) utána 5 napig, elõvigyázatosságból írta fel a dokim, mert félõ volt, hogy a görcsöktõl elkezd nyílni a méhszájam és ha igen, ne legyen ott semmi káros, ami feljuthat. Egész idáig semmi problémám nem volt. 39 hetes kismama

Az orvosod biztosan vett kenetet és meg fogja állapítani a megfelelõ kezelést, de a baci nem jó, felszállhat a fertõzés és gyengítheti/repesztheti a burkot, mielõbb orvos, mert a hüvelyflóra helyreállító a fertõzést nem szünteti meg, az biztos. Nekem Betadin kúpot kellett használnom 3 napig és Gynophilus tablettát (tejsav baktérium) utána 5 napig, elõvigyázatosságból írta fel a dokim, mert félõ volt, hogy a görcsöktõl elkezd nyílni a méhszájam és ha igen, ne legyen ott semmi káros, ami feljuthat. Egész idáig semmi problémám nem volt. 39 hetes kismama
én kliont kaptam rá, azt mondta a dokim, hogy a gomba jobb lett volna, mert a baci a veszélyesebb. a vége az lett, hogy a baci eltûnt, de jött helyette gomba:) most ezt kezeljük canestennel az egész azért röhej, mert terhesség elõtt sosem volt fertõzésem, most meg kétféle is... 36 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!