Találatok a következő kifejezésre: 18hetes es napos terhes vagyok (2 db)

18hetes és 5 napos terhes vagyok. Az utobbi időben gyakran szédülök, ha nem ülnék le akkor el is ájulnék. Normális ez?

Legjobb válasz: Biztos a vérnyomásod miatt van, nekem mindkét terhességem alatt nagyon alacsony volt. A második babámmal kávéztam is, neszkávét ittam naponta 2-3-at, de az sem vitte feljebb. Pihenj amennyit csak tudsz, ha szédülsz ülj le, vagy feküdj le, szerintem mást nem tudsz tenni.

Biztos a vérnyomásod miatt van, nekem mindkét terhességem alatt nagyon alacsony volt. A második babámmal kávéztam is, neszkávét ittam naponta 2-3-at, de az sem vitte feljebb. Pihenj amennyit csak tudsz, ha szédülsz ülj le, vagy feküdj le, szerintem mást nem tudsz tenni.
lehetséges, hogy túl alacsony a vérnyomásod. kismamáknál gyakori. velem is sokszor elõfordul, de ilyenkor egy kávé csodákra képes! 15. hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Alacsony a vérnyomásom errõl tudok, de minden reggel úgy kezdem a napot hogy megiszom egy pohár colát/ a kûávét nem szeretem/ és ennek ellenére sem jó.
Igen, elõfordulhat. Nekem is volt ilyen idõszakom, de elmúlt. A barátnõmnek végig nagyon alacsony volt a vérnyomása, emiatt a 10 héttõl táppénzen volt.

18hetes es 3 napos terhes vagyok. Masodik terhessegem. Problema az hogy meg nem erzem a babamat?

Meddig normalis hogy nem erzem mozogni?

Legjobb válasz: Én a fiamat megéreztem úgy a 16. héten. Most várom a másodikat, és a 20. hét betöltése elõtt nem éreztem. Tény, hogy maradt rajtam 8 kg plusz, állítólag ez is számít. De ne aggódj, gondolom a napokban mész genetikai UH-ra, ott úgyis látod, mekkora buli van a pocakodban.:)

Én a fiamat megéreztem úgy a 16. héten. Most várom a másodikat, és a 20. hét betöltése elõtt nem éreztem. Tény, hogy maradt rajtam 8 kg plusz, állítólag ez is számít. De ne aggódj, gondolom a napokban mész genetikai UH-ra, ott úgyis látod, mekkora buli van a pocakodban.:)
Megtortenhet hogy nem erzed 20 hetesen azert erezned kell.Nekem elso terhesseg, jo par napja erzem, meg lattam is tegnap este furdes kozben.holnap toltom 18 hetet.
Egyáltalán nem probléma. Sokmindenen múlik, ki mikor kezdi érezni. Pl. elöl fekvõ méhlepénynél többnyire késõbb érezni, vagy valamivel vastagabb hasfal stb. Hallottam már olyat, hogy valaki csak 22-24 hetesen érezte elõször.
Hat en is a heten vagyok 18 hetes, es en sem nagyon ereztem meg. vagyis 1-2 hete erezgetek valamit, de nem minden nap, es nem vagyok meggyozodve, hogy a kisbabam az. En sem vagyok ez miatt a legnyugodtabb, de mindenki azt mondja, hogy nyugi, meg nem keso.
elozo, hozaszolo: nekem is masodik gyerek.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Igen elol tapad a mehlepeny. De a hasfalam nem vastag. Magas vagyok, es normal testalkatu. Szoval ez szamit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!