Találatok a következő kifejezésre: 18hetes es napos (3 db)

18hetesen 0 naposan mentem dokihoz. Megnéznétek a méreteket? SOS.17 hetes és 2 napos. Ezt írta a papírra.

BPD:4.0cm Ac:13.4 Femur:2.3cm 250g súly.

Legjobb válasz: 1. 18+2: BPD: 42 súly: 270 gr 2. 17+4 BPD: 43 AC: 122 FL:25 HC:152 OFD: 54 súly: 233 gr

1. 18+2: BPD: 42 súly: 270 gr 2. 17+4 BPD: 43 AC: 122 FL:25 HC:152 OFD: 54 súly: 233 gr
nyugi, nugi, ugyanígy voltam, miint te. nekem a bpd 40mm, fl 28mm. Engem is visszadobott a gép, csak, hogy én 18+6 hetesen voltam. Teljesen megilyedtem, de a védõnõ is mondta, h teljesen jó adatok. Különben is, ha vmi probléma lenne, akkor szólnának. Téged csak 4 nappl dobott vissza gép, engem vagy másfél héttel. Egyéb okból két hét múlva vissza kellett mmennem, akkor meg már pár nappal nagyobb volt a baba. Ha az orvos kicsit pontatlanul huzza a mérõvonalat, már több napot visszadobhat. Amúgy is ezek a gépek átlagra vannak beállítva. 2 hét eltéréésig teljesen jónak számítaak az adaook. Tudnod kell, hogy a babák kb a 16. hétig azonos ütemben fejlõdnek, utána teljesen egyedi, attól függ éppen milyen a genetikája. Gondolj bele van 4, 5 kg-os baba, de 2, 5 kg-al születõ is, mindegyik egészséges. Szóval nyugodj meg, teljesen jók az adatok. és ne pánniikolj, a babának nem tesz jót, én hülyye is egybõl stresszeltem, dew ma már csak nevtek rajta. 29+2 hetes kismama
elõz elsõ fiú lett, második lány és mind a ketten nagy méretekkel születtek
A kérdező hozzászólása: Amúgy azt mondta hogy teljesen megfelel 18 hetesnek és erre beírta a 17+2 napot. De nézegettem itt a neten is teljesen megfelel 18 hetesnek fõleg hogy 18+0
Nyugodj meg. A gépek átlagot néznek. Én tartom magam ahhoz, hogy az utolsó mensim szerint számoljak, így csütörtökönként van a hétfordulóm. E szerint én 18+5 voltam, mikor mentem, a papíron meg minden adatnál írt egy dátumot, de pár nappal kisebbet, az egyik 18+2 volt. Most 4D-n voltunk, ott is megnézte, megint pár nappal kisebbet mondott, mint amit én számoltam. Tegnap voltam védõnõnél, és azt mondta, hogy semmi gond ezzel, másfél - két hetes eltérésig belefér. Boldog babavárást! 22h kismama
nincsen szabvány szerinti baba, ezt vedd figyelembe.És különben is csak egy gép, az Isten áldjon meg, csak mér és átlagot számít. Pár nap ide vagy oda - mi jelentõsége? Az én lányom méretei is pár nappal kisebbek voltak most, sokszor a fej alapján egy kort, femur alapján másik kort ír ki a gép. Utoljára épp megdícsérte a doki bácsi, hogy a gép szerint épp arányos a feje a lábához képest, vagyis a méretek alapján ugyanannyi idõs fejileg, mint lábilag. Az számít csak, hogy nõtt az elõzõ mérethez képest.

18hetes es 3 napos terhes vagyok. Masodik terhessegem. Problema az hogy meg nem erzem a babamat?

Meddig normalis hogy nem erzem mozogni?

Legjobb válasz: Én a fiamat megéreztem úgy a 16. héten. Most várom a másodikat, és a 20. hét betöltése elõtt nem éreztem. Tény, hogy maradt rajtam 8 kg plusz, állítólag ez is számít. De ne aggódj, gondolom a napokban mész genetikai UH-ra, ott úgyis látod, mekkora buli van a pocakodban.:)

Én a fiamat megéreztem úgy a 16. héten. Most várom a másodikat, és a 20. hét betöltése elõtt nem éreztem. Tény, hogy maradt rajtam 8 kg plusz, állítólag ez is számít. De ne aggódj, gondolom a napokban mész genetikai UH-ra, ott úgyis látod, mekkora buli van a pocakodban.:)
Megtortenhet hogy nem erzed 20 hetesen azert erezned kell.Nekem elso terhesseg, jo par napja erzem, meg lattam is tegnap este furdes kozben.holnap toltom 18 hetet.
Egyáltalán nem probléma. Sokmindenen múlik, ki mikor kezdi érezni. Pl. elöl fekvõ méhlepénynél többnyire késõbb érezni, vagy valamivel vastagabb hasfal stb. Hallottam már olyat, hogy valaki csak 22-24 hetesen érezte elõször.
Hat en is a heten vagyok 18 hetes, es en sem nagyon ereztem meg. vagyis 1-2 hete erezgetek valamit, de nem minden nap, es nem vagyok meggyozodve, hogy a kisbabam az. En sem vagyok ez miatt a legnyugodtabb, de mindenki azt mondja, hogy nyugi, meg nem keso.
elozo, hozaszolo: nekem is masodik gyerek.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Igen elol tapad a mehlepeny. De a hasfalam nem vastag. Magas vagyok, es normal testalkatu. Szoval ez szamit?

18hetes és 5 napos terhes vagyok. Az utobbi időben gyakran szédülök, ha nem ülnék le akkor el is ájulnék. Normális ez?

Legjobb válasz: Biztos a vérnyomásod miatt van, nekem mindkét terhességem alatt nagyon alacsony volt. A második babámmal kávéztam is, neszkávét ittam naponta 2-3-at, de az sem vitte feljebb. Pihenj amennyit csak tudsz, ha szédülsz ülj le, vagy feküdj le, szerintem mást nem tudsz tenni.

Biztos a vérnyomásod miatt van, nekem mindkét terhességem alatt nagyon alacsony volt. A második babámmal kávéztam is, neszkávét ittam naponta 2-3-at, de az sem vitte feljebb. Pihenj amennyit csak tudsz, ha szédülsz ülj le, vagy feküdj le, szerintem mást nem tudsz tenni.
lehetséges, hogy túl alacsony a vérnyomásod. kismamáknál gyakori. velem is sokszor elõfordul, de ilyenkor egy kávé csodákra képes! 15. hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Alacsony a vérnyomásom errõl tudok, de minden reggel úgy kezdem a napot hogy megiszom egy pohár colát/ a kûávét nem szeretem/ és ennek ellenére sem jó.
Igen, elõfordulhat. Nekem is volt ilyen idõszakom, de elmúlt. A barátnõmnek végig nagyon alacsony volt a vérnyomása, emiatt a 10 héttõl táppénzen volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!