Találatok a következő kifejezésre: 18. lesz barátom (66 db)

18. lesz a barátom. Mit vegyek neki?

valami különleges,meglepit szeretnék neki :)

Legjobb válasz: Ha szereti a meglepiket,akkor sztem hívd meg a legjobb barátait hozzá vagy hozzád és csinálj neki egy kis bulit.És úgy h a barátod ne tudja míg oda nem érnek a többiek.Aztán te meg lépj be késõbb h nagyobb meglepi legyen,hogy higgye azt h te elsem mész.Persze vmi jó kis személyes ajándékkal(és persze a többiek ne mondják el h ki szervezte).

Ha szereti a meglepiket, akkor sztem hívd meg a legjobb barátait hozzá vagy hozzád és csinálj neki egy kis bulit.És úgy h a barátod ne tudja míg oda nem érnek a többiek.Aztán te meg lépj be késõbb h nagyobb meglepi legyen, hogy higgye azt h te elsem mész.Persze vmi jó kis személyes ajándékkal(és persze a többiek ne mondják el h ki szervezte).
Esetleg ha a szülõk engedik vidd el vhova 1-2 napos nyaralásra!Szervezd meg nélküle.Aztán vhogy induljatok el.:P Szerintem ez aranyos.
szerintem add neki magad valami szexi fehérnemûben egy erotikus tánccal!:)
A kérdező hozzászólása: Hat igen, mondjuk elvini vlhova nemtudom, meg csak 15 vaok :) )) Es a haverjaival meg kulon akarja megunnepelni es vlm pedig 18.-an akkor van neki a xulinapja :) Es kettesben xeretnenk.En fogok hozza elmenni aludni.Valami kulonlegeset xeretneek...Csak fogalmam sinc shogy mit :D Gondoltam a webcamra, ugysi elromlott neki, es ugysi 40 km van koztuk, es hozza mondanam hogy ''picim azeert vettem camot h mindennap latni tudjalak'' :) )) De rajott h ext akarom...de attol meg megvehetem ext?! De meg xeretneek neki vlmi aranyosat...xepeet...sexyt valami erdekes meglepit...
Szia megint én a 2.hsz és a 3. is:P Én a barátomnak csináltattam egy polot meg egy párnát is amin ketten vagyunk rajta, õ meg csinált nekem valentín napra kulcstartót amin szintén ketten vagyunk.Volt mikor Garfield-os alsógatyát vettem neki ami világít.És akkor azzal hülyültünk h azért mert h este megtaláljam a lényeget, bár nem középen van a minta hanem az egyik lábán:p de attól még jópofa.Egyébként az én barátom is nemsokára 18 lesz és én se nagyon tudok mit kitalálni.Mert ezek közül amiket írtam egyik se jönne össze.Sok sikert majd a meglepihez.
Ha vmi jót ki tudtál találni akkor írj légyszives: [email protected]-ra
A kérdező hozzászólása: Sziaaa :) Jolenne ha tudnank vlhol dumalni h majd kikerjeem a velemenyed van msned vagy skype ? megirom neked emailbe.Majd vegyel fel ahol tudx :) papa
A kérdező hozzászólása: megint en vagyok :D Ndem tudok emailt irni enmtudom a jelxom xD ird meg te nkm [email protected]-ra koxi :)
Mndenképp olyan ajándékot adj Neki, amitõl érzi, hogy Õ már bizony nagy fiú, azaz férfi :D

Anyám intézetbe küldhet a 20 éves barátom miatt? Én 2 hónap múlva 18. leszek

Hol tudnék utána nézni, hogy tényleg beküldhet e az intézetbe a 20 éves barátom miatt. Otthonról már elzavart a nagyszüleimnél élek. Ja és felelőtlen a kisebb testvéreimmel szemben és nem kicsit alkoholista. Segítsetek kérlek.

Legjobb válasz: Jelentsd a gyámhivatalnál. 18 éves korodig kötelessége lenne ellátni. Miután elzavart otthonról, inkább hallgasson.

Jelentsd a gyámhivatalnál. 18 éves korodig kötelessége lenne ellátni. Miután elzavart otthonról, inkább hallgasson.
Mire elintézné az intézetet, már nagykorú leszel.
Mire elintézné a felvételi procedúrát, már betöltötted a 18-at :) Szóval no para, ez a hajó már elment.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Hálás vagyok. nagyon szép napot kívánok nektek, amilyet most nekem okoztatok. :)
Nem fognak elvinni nyugi. Egyrészt nagyszülõknél jó helyen vagy, ha anyád szól a gyámgynek, akkor papiron is a nagyszüleidnél lehetsz, gondolom õk vállalnak, plussz legalább õk kapnak utánad családit, egyebet. anyukádnál viszont szétnéznek erõsen. ne aggódj, neked nem lehet semmi bajod
2 hónap mulva leszel 18 szerintem erre a 2 hónapra nem tud intézetbe küldeni mert ez nem olyan egyszerû dolog, komoly eljárást igényel meg ha van egy 20 éves barátod az még erre nem indok. Meg ha valóban alkoholista nem is kicsit erre úgy is õk rájönnek és inkább ott fognak szaglászni minthogy veled legyenek elfoglalva aki már mindjárt nagykorú lesz. Másképp jogilag otthonról nem zavarhatott volna el ameddig nem leszel nagykorú így ha errõl is szólsz a gyámhivatalnál ebbe is belefognak kötni nála, szóval így nem sok esélye lesz arra hogy sikerrel járjon. Másrészt a nagyszüleid gondolom ki állnak melletted meg ha a kisebb testvéreiddel sem foglalkozik simán feljelentheted ezért és lehetsz a tesóid gyámja amint nagykorú lettél ha már erre kerülne sor.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet sajnos. Papírt szeretnék mutatni róla.
Nem küldhet, ne félj! Ha nagymamádnál jó helyed van, szeret és te is szereted, onnan el nem vihet senki. Õt viszont kezeltetni kellene, mert a kisebb testvéred nincs biztonságban. Erre hívd fel inkább a figyelmét.
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretnék a gyámhivatalhoz fordulni. Nyugodtan szeretnék a nagyszülõknél lenni. Csak annyit szeretnék, hogy valami papírt az orra alá dughassak, hogy nem küldhet intézetbe.
neked bajod nem lehet, nyugodj meg neki viszont keress rá google-ben hogy mik a szülõ jogi kötelezettségei, le lesz szépen irva hogy büntetésre számithat, ha elzavart téged, mert az kiskoru veszélyeztetése és a felelõtlen a kistestvéreddel nem tudom mit takar, de ha sulyosabb, akkor õt is elvehetik tõle, és akkor sirhat

Szerintetek ciki az hogy mar nemsokara 18 leszek es meg nem volt baratom? Amolyan flortolgetos partnereim vaoltak de komoly meg nem. Ciki?

Legjobb válasz: És egy újabb típuskérdés, amire nem lehet nem bunkón válaszolni. Mégis ki az istent érdekel, hogy neked volt-e már barátod? Kinek lenne ciki?

És egy újabb típuskérdés, amire nem lehet nem bunkón válaszolni. Mégis ki az istent érdekel, hogy neked volt-e már barátod? Kinek lenne ciki?
Nem ciki, de ha annak érzed, miért nem teszel érte, hogy ez változzon? Nõként elvileg nem olyan nehéz partnert találni, normális partnert annál nehezebb.
Szerintem nem ciki. Nekem is 18 évesen volt elõször barátom, és egy percig nem bántam meg, hogy nem kapkodtam el. Adódott volna korábban is lehetõség, de nem tetszett annyira az a fiú, nem éreztem azt a pluszt. Szerintem így sem maradtam le semmirõl.

Mit vegyek barátnõmnek szülinapjára? 18 lesz elég laza csaj.

Legjobb válasz: Mûf0szt h végre kielégithese magát!

Mûf0szt h végre kielégithese magát!
mûtrágyát
te ismered, neked kell tudni.
Egy happy smile vibrátor. :) Imádni fogja igérem :)
En tuti valami szexi ruhadarabot vennek ha van penzed...ha nincs akkor meg egy szep melltartot, amit te szedsz le rola azon az esten...:-)
egy doboz cigit
Mert válogatós vagy, és csak a legjóképûbb srácokat veszed észre.
Emeld ki a kérdést, hátha ;) :D
A kérdező hozzászólása: De nehéz barátot találni!! áááá
A kérdező hozzászólása: Ja és olyannal ismerkednék aki Eger környéki.:)
A kérdező hozzászólása: Mondták már hogy ne válogassak annyit:) De nem találom a megfelelõt. Már majdnem lett egy párkapcsolatom, de messze lakik az a baj.:( Köszönöm a kommenteket:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam:) Hát a legtöbb olyan 20 km volt. Ilyen szervezett. És szeretnék ismerkedni igen:)
Mert a világ attól színes, hogy nem FEKETEEE!
ne add fel keres idõsebb pasit az lehet már másképp gondolkodik. :)
Én is nemsokára 18 leszek, fiú vagyok, nem volt még barátnõm, szeretek kirándulni és nem járok bulikba és én is szeretnék párkapcsolatot :D
Kirándulni. Nem kirándúlni. Mennyi teljesítménytúrán voltál idén?
Ha kirándulni szeretek, nem pedig "kirándúlni", akkor az jó?
Ez mind szép és jó, csak még ugye szép is legyen meg lakjon is közel, pláne ha vmi kis faluban laksz, hát nem könnyû, de sok sikert ;)
Barátnõt találni se sokkal könnyebb. Normális nõt találni meg még nehezebb.
egzotikus vagy erotikus?
Én úgy veszem, hogy erotikus :p Én a Barátomnak nagyon szerettem volna egy naptárat csináltatni karácsonyra, (igaz mi 18 évesek vagyunk, és 2 és fél éve vagyunk együtt), csak az volt a baj vele, hogy egy szobába lakik a tesójával, és azért nem lett volna okos dolog az én "erotikus" fotóimat kirakni. De ha minden adott ez egy egész ó ötlet. Továbbá egy szexi fehérnemûs elõadás sem az utolsó helyet foglalja el a pasiknál. Csak az ilyen cuki bögrés, párnás plüssös izéket hanyagold, mert a pasik általában azoknak nem annyira és úgy örülnek, mint mi csajok...
Még nem élünk együtt a barátnõmmel így ilyen "különleges" alkalmakkor finom vacsorát csinál, majd egész este kényeztet. De a vacsi fontos! :)

A barátommal szeretnénk nyáron elmenni nyaralni külföldre. Ö már elmult 18, én viszont majd csak nyáron leszek annyi. Ez befolyásolhatja az utazást? Esetleg a 21et is megkell várnunk? (Van ahol 21töl számit valaki nagykorúnak)

Esetleg ha tudtok megbizható,és elfogadható árban utazási irodákat, tapasztalatokat, légyszi irjátok meg azt is:) Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia én sem vagyok 18 és szeretek utazni nagyon. Szerintem érdemes európában maradni. Ha ilyen "igazi" tengerpartos nyaralást szeretnél pl van az adria vonat keletibõl split be megy én nagyon élvezném. Vagy busszal vonattal repóülövel Németország Hollandia például kiváló.A barátod mivel van 18 letud foglalni minden szállást gond nélkül(gyakorlatilag egyénként is letudna) és mivel elmúltál 14 bárhova utazhatsz szülõi engedély nélkül is remélem tudtam segíteni ha gondolod írj még segítek ha tudok

Szia én sem vagyok 18 és szeretek utazni nagyon. Szerintem érdemes európában maradni. Ha ilyen "igazi" tengerpartos nyaralást szeretnél pl van az adria vonat keletibõl split be megy én nagyon élvezném. Vagy busszal vonattal repóülövel Németország Hollandia például kiváló.A barátod mivel van 18 letud foglalni minden szállást gond nélkül(gyakorlatilag egyénként is letudna) és mivel elmúltál 14 bárhova utazhatsz szülõi engedély nélkül is remélem tudtam segíteni ha gondolod írj még segítek ha tudok

Mindjárt 1 éve lesz h együtt vagyok a barátommal, de még szex nem volt köztünk csak kisebb nagyobb dolgok, de ő már nagyon szeretné mert nemsokára 18 éves lesz, de én most töltöttem a 15-öt 15 évesen korai még elveszteni a szüzességet?

a barátom is még sz?z neki is emg nekem is a legkomoylabb kapcsolatunk eddig,de én ne midnig vagyok benne biztos h készen állok rá csak néha rám jön h most jó lenne már,Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én úgy érzem, bizonytalan vagy, szerintem várj még. Óvszer persze mindig legyen Nálad. Pettingeljetek, tanuljátok meg más módokon kielégíteni egymást, legyen elég ennyi még egy darabig. Ne "akkor" lássátok egymást elõször teljesen meztelenül! Ebben a korban (és egy bizonyos fokig akár késõbb is!) nagyon szép a fokozatosság, és ismerõseim beszámolói alapján azoknak lett jó az elsõ, akik szerelmi kapcsolatban, elõtte hónapokig pettingelve jutottak "odáig." 15 éves az én megítélésem szerint a legeslegminimálisabb elfogadható életkor a szexhez, annál fiatalabbaknak semmiképp nem kéne szexelniük. De a 15 éves elég határeset még, én szívem szerint azt mondanám, 18 alatt nem is kell erõltetni. De értem én, hogy ha van egy jó kapcsolatod, nem fogsz még plusz 3 évet várni.

Én úgy érzem, bizonytalan vagy, szerintem várj még. Óvszer persze mindig legyen Nálad. Pettingeljetek, tanuljátok meg más módokon kielégíteni egymást, legyen elég ennyi még egy darabig. Ne "akkor" lássátok egymást elõször teljesen meztelenül! Ebben a korban (és egy bizonyos fokig akár késõbb is!) nagyon szép a fokozatosság, és ismerõseim beszámolói alapján azoknak lett jó az elsõ, akik szerelmi kapcsolatban, elõtte hónapokig pettingelve jutottak "odáig." 15 éves az én megítélésem szerint a legeslegminimálisabb elfogadható életkor a szexhez, annál fiatalabbaknak semmiképp nem kéne szexelniük. De a 15 éves elég határeset még, én szívem szerint azt mondanám, 18 alatt nem is kell erõltetni. De értem én, hogy ha van egy jó kapcsolatod, nem fogsz még plusz 3 évet várni.
Az elõzõ hozzászólásodban is benne van, hogy még nem akarod. Szóval ne tedd. Egyébként az én véleményem az, hogy még elég korai a korod alapján itélve. Ha meg szeret a barátod, akkor megértheti, ha nem akarod.
Biztos rohadt öreg vagyok már, de szerintem 15 évesen kicsit korai. Jogilag is gázos, még kiskorú vagy. Szerintem jobban teszed, ha ebben a korban még inkább a saját, és a másik testével ismerkedsz. Szerintem egy ideig még oldjátok meg kiadós franciázással. Azért ne feküdj le vele, mert már egy éve együtt vagytok. Én inkább azt ajánlanám, hogy arra "használd" ezt a kapcsolatot (mivel még nagyon fiatal lesz, valószínûleg nem együtt fogtok megöregedni, gondolom az elsõ komoly kapcsolat), hogy megtanuld, hogy tudsz egy fiút/férfit a legváltozatosabban kielégíteni, és ugyanzet kérd a fiútól is. Szerintem ez neki is nagy örömet fog okozni, õ is abban a korban van, mikor még sokat kell tanulnia a nõi testrõl.
15 éves már nem számit olyan korainak ha szereted és ugy érzed tedd meg. De csak ha szereted mert kölünben tényleg bánni fogod hogy vele tetted meg elöször.
Szerintem legközelebb olvasd át, amit írsz, mielõtt rányomsz a küldés gombra. :P Rohadt szar olvasni. ;) A fikázáson túllendülve én azt mondom, ne parázz! A szex nem olyan nagy dolog, én azon a véleményen vagyok, hogy az csak egy kellemes idõtöltés, már ha rendesen védekeztek (gumi, tabletta, bár a tabletta 15 évesen gázos lehet). De nézzük onnan, hogy mi lesz, ha lefexel a barátoddal. Elveszted a szüzességed... és? Kellemes estétek lesz. Aztaaa, mekkora baj... :P Esetleg nem jön össze, h jó legyen... Nos, gyakorolni kell... :) Vigyázz magadra, legyen otthon gumi és ha legközelebb rád jön, nem kell parázni. Szerintem. ;)
igen ne parázz sztem ha te is akarod és engedd el magad meglátod élvezni fogod
ha szereted és megbizol benne és már ugy érzed h készen álsz rá akkor nyugottam, de ha még vannak félelmeid és nem vagy teljesen biztos benne akkor várj még vele egy kis idöt, ha szeret a barátod akkor még tud várni egy kicsit.
lehet hogy maradi vagyok...de 15 én is..és 100%-ig biztos vagyok hogy ha lenne egy egyéves kapcsolatom akkor sem feküdnék le vele! szerintem 15 évesen még korai... de ez az én véleményem.. egyébként az tényleg igaz hogy ha nem állsz rá készen akkro még ne erõltesd.. egyik válaszoló azt írta körülbelül hogy "na és akkor mi lesz? elveszted a szüzességedet..na és?" hát szerintem a szüzesség elvesztése eléggé meghatározó élmény..(jó vagy rossz) a lányok életében... viszont ha már 1 éve együtt vagytok akkor biztosan j ó élmény lenne nem ezért mondom..biztosan figyelne rád.. de egyébként meg ha õ már 18 lesz az még nem jelenti azt hogy kötelességszerûen le kell feküdni valakivel.. azt tanácsolom neked még várjatok ezzel..szeret és megérti hogy még fiatalnak érzed magad hozzá legyetek boldogok :)
Nekem az jött le az irásodból hogy õ akarja te meg nem. Lehet tévedek, de akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést.... A kérdésre válaszolva: szerintem ha szereted, és õ is szeret akkor miért ne.
A kérdező hozzászólása: Oké értettem, köszönöm a válaszokat
a "fiatal lesz" "fiatal vagy" akart lenni.
A kérdező hozzászólása: Én mindenféleképpen ugy érzem h a mi kapcsolatunk a párommal szerelmi alapokon épül..:) és látott már meztelenül csak a szexhez még nem jutottunk el, mert õ megétri h ha még nem akarom, , csak hát õ meg lassan 18 és köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!megfogadom és átgondolom még van még idõnk végülis rá

Pár hét múlva leszek 18, de még nem volt barátom. Van még valaki hasonlóan? (bõv. Lent)

Szóval 18 éves lány vagyok,de még sosem volt barátom,nem is csókolóztam,de mégcsak 1 randim sem volt.Már 1-2 éve egyedül érzem magam nagyon,és hiányzik egy pár.Nem járok buliba,szóval nem is nagyon tudok ismerkedni,bár ott nem is szeretnék.Hol tudnék ismerkedni?Van itt olyan lány,aki hasonlóan van,vagy csak én vagyok ilyen peches ezen a téren?:D

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben jártam. 18. születésnapom elõtt 2 nappal csókolóztam elõször. Bár elég nyálas és gyors volt a csók, szép emlék maradt - még annak ellenére is, hogy nem tartott sokáig a kapcsolat. Én is úgy éreztem, le vagyok maradva, aztán rájöttem, hogy nem. Tavasszal volt ez a fiú az életemben, vele randiztam elõször, vele csókolóztam elõször, nála voltam fiúnál elõször úgy, hogy kettesben voltunk.. Aztán nyáron nem volt senki, mert nem álltam készen egy kapcsolatra. Most õsszel találkoztam egy fiúval, összejöttünk, de õ is szakított velem pár hét után, mert nem volt szerelmes. Szóval oké, túl vagyok az elsõ csókon, randin, de nem érzem magam túl szerencsésnek e téren. Már nagyon vágyom egy fiúra, aki tényleg szeret, és nem szakít velem pár hét után.. 18/L

Én is hasonló cipõben jártam. 18. születésnapom elõtt 2 nappal csókolóztam elõször. Bár elég nyálas és gyors volt a csók, szép emlék maradt - még annak ellenére is, hogy nem tartott sokáig a kapcsolat. Én is úgy éreztem, le vagyok maradva, aztán rájöttem, hogy nem. Tavasszal volt ez a fiú az életemben, vele randiztam elõször, vele csókolóztam elõször, nála voltam fiúnál elõször úgy, hogy kettesben voltunk.. Aztán nyáron nem volt senki, mert nem álltam készen egy kapcsolatra. Most õsszel találkoztam egy fiúval, összejöttünk, de õ is szakított velem pár hét után, mert nem volt szerelmes. Szóval oké, túl vagyok az elsõ csókon, randin, de nem érzem magam túl szerencsésnek e téren. Már nagyon vágyom egy fiúra, aki tényleg szeret, és nem szakít velem pár hét után.. 18/L
Nálam dettó ugyan ez van, amit írtál, csak nem 18 évesen, hanem 20 évesen (bár én még suliba járok, OKJ-s képzésre). Buliban kétszer voltam, köszöntem szépen, nekem nem pálya, a migrén is meglátogatott. :) Pár kedves ember valószínûleg majd megpróbál a lelkedbe tiporni, de hagyd rájuk. :D Nekem azt szokták javasolni, ha nem is bulizni menjek, de mászkáljak csak úgy. Én spec utálok céltalanul flangálni, de dolgozom az ügyön. Meg hogy majd úgyis megtalál a szerelem. Ahhoz hogy megtaláljon, (vagy te megtaláld) sokat kell társaságba járni. Az egyedül-vagyok érzés meg szerintem tök normális, ha nincs barátod. Nap mint nap látsz egy csomó párt, te is szeretnél magad mellé valakit. Te 18 évesen valahol még jobb helyzetben vagy, mint én. Amióta betöltöttem a 20-at, kb. az összes rokonom ugrásra készen lesi, hogy mikor pasizok már be. :D Szóval fel a fejjel, majd lenyilaz Cupido. Ha meg nem, elraboljuk a kis szárnyas srácot, és elvarázsoljuk, hogy beleszerelmesedjen egy hólapátba. ;) :)
22 évesen volt elõször barátom, akkor csókolóztam elõször. Rengeteg buliba jártam, koncertekre, fesztiválokra, de pont olyan társasággal akik állati jó haverok, jelentkezõ lett volna de nekem valahogy nem ment a pasizás. Aztán lett néhány barátom, késõbb megtaláltam az igazit, nem bánom hogy nem siettem el :) A pasik is díjazzák ha olyan csaj vagy akin "nem ment még végig" fél egyetem, sõt sokkal vonzóbbnak találnak. Ne aggódj, nem maradsz le semmirõl :) Én sokat ismerkedtem fesztiválokon, de csak haverkodtam, az egyetemen már volt néhány érdekes srác, volt aki tetszett, vele összejöttünk, de csak azért mert úgy érzed hogy le vagy maradva a kortársaktól ne pasizz mert sokat fogsz csalódni.
Én is ugyan így vagyok. Nemrég töltöttem a 18-at, de még nem volt semmiféle kapcsolatom se. Nekem is hiányzik mér egy srác, próbálok pozitívan hozzáállni, de sokszor eléggé elszomorodok amiatt, hogy én senkinek se kellek. Szóval nem csak te vagy peches, de egyszer majdcsak értünk is eljön az a bizonyos herceg. :)
18 vagyok. nekem sem volt még soha, bár én még nem is szerettem volna és még most sem igazán hiányzik
Szerintem fiatalok ezrei vannak hozzád hasonló helyzetben. De ez csak egy múló állapot, nincs semmi sem veszve :)
A bátyám 18 éves elsõ éves egyetemista. Ha jól tudom neki se voltak meg ezek (de ugye ebbe nem lehetek biztos). Mondjuk bulikba jár de eddig nem látszott rajta semmi olyan hogy pl barátnõje lett volna. Remélem nem baj , hogy írtam :)
Nekem sem volt még kapcsolatom, nem randiztam és nem is csókolóztam még. Bulizni sem voltam még soha szórakozóhelyen, de az nem is érdekel annyira. Inkább csak az a baj, hogy nagyon egyedül vagyok, mert igazi barátaim sincsenek... Ha valaki barátkozni szeretne, akkor írjon. 18/L
20 felett voltam amikor elõször csókolóztam, barátom lett, stb. :) És lám élek, teljesen jó párkapcsolatom van, immár évek óta, szóval én nem bánom, hogy megspóroltam magamnak azt, hogy bulikban csókolózzak. :) Szóval ne keseredj el, próbálj valami hobbit találni, emberekkel ismerkedni, és rád fog találni a szerelem is. :)
Én is hasonló helyzetben vagyok.2 hónap múlva leszek 18 és én sem járok buliba(szerintem semmi értelme).
1, 5 hónap múlva 19 leszek, és örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül :D De hát elõttünk az élet, vagy nem ?

Igaz az, hogy akinek 18 éves koráig 1 barátja és bnője sem volt még, annak már nem is lesz, úgy ahogy rendes élete sem? :/

18 éves leszek nem sokára. Nem volt még 1 barátom se és bnőm se. Igaz vtak neten akik azt állították, hogy a barátaim, de azok túl messze laknak és az ilyen netes izéket nem tekintem barátságnak. Minden ismerősöm azt mondja, hogy nekem sosem lesznek barátaim, bnőm se és rendes életem se, mert életképtelen vagyok. A suliban se tudok kivel beszélgetni. Magányos vagyok és ez engem nagyon bánt. Az öngyilkosságomat tervezem :( 17/F

Legjobb válasz: Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...

Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...
20 évesen volt az elsõ barátnõm az se túl hosszútávú azóta keresgélem a megfelelõ párt de nincs bajom a nõk terén alkalmi kapcsolatokból akad jócskán csak én válogatok ezért nincs fix kapcsolat :) Barátokat is mindig megválogattam akivel néha összejövök az is csak 1 van akit barátnak tartok túl sok a számító mocsok ember azokból meg nem kérek még is jól elvagyok :) 22/F
Persze, amint betöltöd a 18-at és a Nagy Mérlegkönyvben a másik oldalon nem lesz minimum egy punci ellensúlyozásként, amit megszereztél magadnak, azonnal elzárják az életcsakrát és lassan elsorvadsz. Ez egy nagy hülyeség, nem is tudom, hogy honnan veszel ilyet... Ha bátortalan vagy, menj el Nicholas Viktor Csábítás Akadémiájába tanulni, az majd segít (õk azt állítják, hogy jó...) Öngyilkos meg ne legyél, mert egyre kevesebb a munkaképes fiatal kis hazánkban és szeretném, ha közel 40 év múlva lenne egy kis nyugdíjam (bár úgysem leszek soha nyugdíjas). Ráadásul, ha nem sikerül, az államnak egy csomó pénzébe kerülsz és lefoglalod a mentõautót, amire másnak is szüksége lenne.
Ez a "18 éves korára..." egy õsi, Kiowa indián törzs bölcsességén alapszik. A törzs fiú tagjának 18 éves koráig kellett bizonyítani, hogy méltó tagja lehet a törzsnek, és jól tudja szolgálnia azt, hogy késõbb akár vezetõ is lehessen. 18 éves korára már legalább 1 bölényt, és 1 medvét el kellett ejtenie, és együtt kellett hálnia a törzs 1 szûz lányával. Ha ez nem sikerült, a törzs tagjai kiközösítették, és onnantól neki, egyedül kellett boldogulnia az életben. Számos legenda született az ilyen számûzött fiúkról. Volt, aki késõbb saját törzset alapított, és nagy tiszteletben tartották, sok feleséggel, és gyermekkel. Bár ez a szerencsésebb eset. A legtöbb ilyen számûzött indián fiút általában 1-2 nap alatt széttépte valami vadállat. Uk-muk-fu, haman-duk! Semmi sem biztos, de minden lehetséges!
Én 26/F vagyok és ugyan ott tartok, ahol Te. Az életem egy nyomorult tengõdés, egy halott ember vagyok, aki lélegzik. Én is ilyen antiszociális voltam mindig. Azt tudom javasolni, hogy próbálkozz minden erõddel. bármi is legyen a Te problémád, ami gátol ebben. Felejtsd el ezt a "18 éves korig" baromságot. Csak tegyél félre mindent, és próbálkozz. Bármilyen rossz élmény vagy visszautasítás is vár rád emiatt, akkor is 1000x jobb lesz, mintha csak vársz a csodára. Tanulj az én hibámból, mert ennél az életnél, amit én élek bármi jobb, hidd el. Csak csináld! OK?
Tegyél ellene, szocializálódj! Öngyi meg ne legyél, mert - egy nagy embert idézve - "A halál olyan végleges, míg az élet tele van lehetõségekkel."
Drágám ezt nem tudom honnan vetted unokatesóm 40 évesen találta meg a szerelmet és 2 év leforgása alatt kétgyermekes boldog családanya. :) Ha mondtuk volna neki ezt 5 éve õ se hitte volna. Ha meg öngyilkosságot tervezel egy gyáva szánalmas alak vagy.
Ez sajnos így igaz és állítólag csak minimálbért fog kapni egész élete végéig :(
18 éves korig általában csak a legjóképûbb srácok tudnak becsajozni. Késõbb az átlagosaknak is sikerülhet, csak a csúnyáknak nem.
Hülyeség. Ennyi idõs korban úgyis csak rossz tapasztalat lenne. Csak belehajszolják a gyerkeket ebbe! 1-2 év és majd eljön ...
És a hozzád hasonló szerencsétlenek meg azt mondják Amerikában: "jaj, 21 vagyok és még nem volt csajom"? ne már, ki mondta, hogy ez életkortól függ? sõt, ki mondta, hogy attól, amikortól nagykorú vagy? nem ez a lényeg.
19-et töltöttem azon a nyáron, mikor elõször lett valakim. 20 éves voltam, mikor elõször tudtam egy lányról kijelenteni, hogy tényleg a barátnõm. Elõtte csak szelíd próbálkozásaim voltak, meg tipikus osztálytársas barátságok, amik az iskola végeztével szintén véget értek. Most 25 éves vagyok, vannak barátaim, van párom, és jól érzem magam a bõrömben. Ne keseredj el! :) Nyiss az emberek felé, és légy türelmes!
Tartós komoly barátságaim (az életemet is rájuk bíznám. Talán :) 17-18 éves koromtól van. Igaz, ez ilyen zeneiskolában kialakult dolgok. Szóval ha nagyon elzárkózol akkor tényleg nem lesznek. Nyiss a világ felé.
ha nem gyûjtesz bátorságot akkor tényleg... Én életem szerelmét mulasztottam el...
Tudod ennyi idõsen én is NYOMI voltam... a fél osztály azt hitte meleg vagyok, a másik fele meg csak egyszerûen levegõnek nézett, ha csajokhoz közeledtem kiröhögtek. Azóta eltelt 10 év, már régen lediplomáztam, saját cégem van, annyit keresek, hogy nincs szükségem rá, hogy szidjam a magyar politikusokat és gyakorlatilag azt az 1 csajt nem kapom meg, amelyiket szeretném:P Sajnos azt 20as éveim elején elcsesztem mikor drogproblémáim voltak:P De legalább ott van a többi kárpótlásnak. Azok akik suliban nagyfiúknak hitték magukat pedig mind egy szálig proli lúzerek lettek, akiket a porba taponak a multinacionális cégek. Szóval ha nincsenek barátaid akkor úgyis van szabadidõd, TANULJ kösd le az agyadat, hogy ne is legyen idõd ilyen hülyeségeken gondolkodni, sportolj valamit, mert azzal mindenképpen fogsz ismerkedni is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!