Találatok a következő kifejezésre: 18. heti mit fogok (10 db)

Mindenki a 18. heten megy uh-ra? Nekem akkora irta be az idöpontot a vedönö. Az nem késö? Ott mit fognak a nemén kivül nézni?

Legjobb válasz: Ez lesz a legelsõ UHd ??? mert az elég érdekes:( Egyébként ált. az elsõ UH-t 6-7 hetesen csinálják, abból kiderül van e élõ terhesség, szívmûködés. a 12.héten a tarkóredõ szûrés van ez is UH, megmérik a hosszát a magzatnak, a durvább rendellenességeket ki tudják szûrni. a 18-20.hét az úgynevezett genetikai vagy nagy ultrahang . Az AFP eredmény birtokában megnézik tüzetesen a babát, gerinc, koponya, végtagok, köldökzsinórban hány ér van, lemérik a combcsontot, haskörfogatot, fejet. A méhlepény helyzetét és a magzatvíz mennyiségét is nézik. A milyen nemû az csak a legutolsó szempont:) Szóval NEM ezért végzik ezt az UH-t kifejezetten, hanem hogy egészséges e.

Ez lesz a legelsõ UHd ??? mert az elég érdekes:( Egyébként ált. az elsõ UH-t 6-7 hetesen csinálják, abból kiderül van e élõ terhesség, szívmûködés. a 12.héten a tarkóredõ szûrés van ez is UH, megmérik a hosszát a magzatnak, a durvább rendellenességeket ki tudják szûrni. a 18-20.hét az úgynevezett genetikai vagy nagy ultrahang . Az AFP eredmény birtokában megnézik tüzetesen a babát, gerinc, koponya, végtagok, köldökzsinórban hány ér van, lemérik a combcsontot, haskörfogatot, fejet. A méhlepény helyzetét és a magzatvíz mennyiségét is nézik. A milyen nemû az csak a legutolsó szempont:) Szóval NEM ezért végzik ezt az UH-t kifejezetten, hanem hogy egészséges e.
ez nagyon érdekes!!!!!! én most vagyok 6hetes és már volt uh-om!!!és 2-hét mulva ujra mennem kell...sztem ez igy tuti késö föleg ha neadj isten valami gond van ilyenkor már nem sok mindent lehhet tenni.de bizzunk a dokidban ne aggodj... bizti tudja mit csinál.
A kérdező hozzászólása: Mar voltam 6-12 hetesen uh-on.Csak en ugy tudtam hogy 16 hetesen kell menni nem 18 es ezert aggodtam egy kicsit hogy ha nagyon fontos ez az uh akkor nehogy kesön csinaljak.... De akkor jo ha 18-20 között van a következö a 12. utan!
16 hetesen az AFP vér levétele van, ezzel az eredménnyel a kezedben kell menni a 18. heti UH-ra. Nekem egyébként 20. hétre esett ez az UH.
Ne aggódj nem vagy elkésve még! Nekem pl.csak 22 hetesen csinálták, annyira nem volt idõpont az UH rendelésen. De ha eddig a 2 UH-n részt vettél és oké volt minden akkor ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Mindenkinek jo baba várást!!!!!!

18. heti uh-on mit fogok látni? Mekkora már a bébi?

Legjobb válasz: http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Látni pedig mindent lehet(hiszen minden e kialakult már a 12.hétre fõleg) ha a doki külön el is magyarázza, megmutogatja.

http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Látni pedig mindent lehet(hiszen minden e kialakult már a 12.hétre fõleg) ha a doki külön el is magyarázza, megmutogatja.
Csodaszépet:-) Egy teljesen kifejlett kisbabát, pofival, mosollyal, szájtátogatással, kis kezekkel, lábakkal, nagy pocival:-) Nekünk a legjobb kép ekkor készült a pocaklakó puncisunkról:-)

18 hét+1napos terhes vagyok, 2héttel ezelőtt mintha a babómat éreztem a mozdulni, most meg semmit sem érzek. Voltunk genetikai UH-on csüt. -ön és minden ok:) . Mikor fogom érezni újra a babám mozgását? Az első gyereket várjuk:) .

Legjobb válasz: szia, én is ez idõben kezdtem érezni a "pulzálást" és már 2 het alatt mondhatom mindennapossá vált a kalimpálás. Na ezek még csak olyan szívdobbanásra emlékeztetõ dobbantások. Minden helyzetben éreztem már reggel nappal este(hanyat fekve, oldalt) de fõleg akkor ha én is mozgom. Ha a hasadon pihenteted a kezed akkor a legjobban érezhetõ. Légy türelmes és hidd el minden nap többet mozognak majd. De ne keseredj el ha az elején még csak 1x 2x érzed egy nap!! Boldog babavárást! :))

szia, én is ez idõben kezdtem érezni a "pulzálást" és már 2 het alatt mondhatom mindennapossá vált a kalimpálás. Na ezek még csak olyan szívdobbanásra emlékeztetõ dobbantások. Minden helyzetben éreztem már reggel nappal este(hanyat fekve, oldalt) de fõleg akkor ha én is mozgom. Ha a hasadon pihenteted a kezed akkor a legjobban érezhetõ. Légy türelmes és hidd el minden nap többet mozognak majd. De ne keseredj el ha az elején még csak 1x 2x érzed egy nap!! Boldog babavárást! :) )
Szia! Ne aggódj, ilyenkor még természetes, ha nem érzed minden nap. 1-2 hét múlva már biztosan egyre többször és egyre határozottabban fogod érezni a mozgását. Én a 17. héten kezdtem érezni õt, de akkor még nem minden nap. Kb. a 20. héttõl kezdve éreztem erõsebb mozgást és akkor már minden nap "bejelentkezett" a kis pocaklakó. 28 hetes kismami

Bejelentkeztem az Istenhegyi útra 18. heti genetikau UH-ra, mi fog történni pontosan?

Egy nem túl jókedv? és kedves hölgy adott id?pontot, nem is mertem nagyon kérdez?sködni. Úgy értem a kérdést,hogy mennyi ideig fogják a babát nézni körülbbelül,és ennek a vizsgálatnak az árában mi van benne? Felvétel dvd-n, vagy fotó esteleg? Mennyire veszik jó néven a kérdez?sködést (pl hogy mi a neme a babának)? Meg mondják a pontos méreteket (pl becsült súly) és adnak is róla valamilyen papírt? Mivel ez nem babamozi,hanem vizsgálat, csak 2D-ben fogják nézni,vagy átváltanak néa 4D-re is ilyenkor? Köszönöm szépen annak aki veszi a fáradtságot és megírja tapasztalatait!

Legjobb válasz: Kb. 20 percig tart. Megnéz mindent, el is mondja. Szívét, veséjét, hólyagját stb. A nagy része két dimenziós, de néha átvált 4d-re! Ennek igazából nem a babamozi a lényege! Kapsz képet és egy dvd-t! Nem tudom kihez mész én mindig Hajdú doktornõhöz. Õ készségese válaszol, akármit kérdezek! Megmondja a méreteit, súlyát (errõl papírt is kapsz) ill. hogy hány hetes a gép szerint a terhesség! Már az elején megkérdezi,hogy akarod-e tudni a nemét!

Kb. 20 percig tart. Megnéz mindent, el is mondja. Szívét, veséjét, hólyagját stb. A nagy része két dimenziós, de néha átvált 4d-re! Ennek igazából nem a babamozi a lényege! Kapsz képet és egy dvd-t! Nem tudom kihez mész én mindig Hajdú doktornõhöz. Õ készségese válaszol, akármit kérdezek! Megmondja a méreteit, súlyát (errõl papírt is kapsz) ill. hogy hány hetes a gép szerint a terhesség! Már az elején megkérdezi, hogy akarod-e tudni a nemét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Én csak egy idõpontot kértem, és nem is mondták, hoyg kihez kapom, ezért azt sajnos nem tudom megmondani.
Pedig jó lenne tudnod kihez is mész.A Bátorfy doki is szuper, nagyon aranyos , én nála voltam kombinált teszten meg 4 d-n.Ha ugy fekszik a babód akkor meg fogja tudni mondani a nemét.Egyébként lehet hogy a telefonban barátságtalan volt a hölgy, de aranyosak a lányok.
Én Lintner dokinál voltam. Hát lenyûgözött, nem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet egy doki. A feje búbjától a nagy lábujjáig részletesen végig nézte a gyerkõcöt, még az ujjait is megszámoltuk. 25 percig voltam a rendelõben. Kb. ezer kérdésem volt, mindenre válaszolt. Mi kaptunk egy képet (2D-s)+CD lemez+részletes leírás a papíron. Én utána csak ide mentem UH-ra. A babamozit külön kell fizetni, mi a 30. héten voltunk. Akkortól javasolták. Ne izgulj, itt jó helyen vagytok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Mit szóltok ehhez? 18. héten lepénytapadás:mellső-, hátsó falon+takarja a méhszájat a genetikai uh-on mondta a doki, és h nem fog már változni, ágynyugalom.

..ma 21.héten az orvosom azt mondta,h a mells? falon+fundusban tapad a lepény,és h nem tudja mit látott a másik doki.Mindkett? igen elismert személy.Attól félek,h a kórházi uh-gondolom én-komolyabb gép,mint a dokimé.Kérdeztem,h 2-3 hét alatt ennyit változhat?Azt mondta nem,és h -diplomatikusan-? nem láthat a másik doki szemével.+ h semmi eltiltás,tehát szex,túrázás,terhestorna is mehet.Kinek hinnétek?

Legjobb válasz: Én is jártam így. A 4D uh-n azt mondta a doki, hogy elöl tapad a lepény. Se elõtte, se utána nem mondtak ilyet sem a kórházban, sem a dokim. Azt hiszem, én a helyedben elmennék egy harmadik helyre.

Én is jártam így. A 4D uh-n azt mondta a doki, hogy elöl tapad a lepény. Se elõtte, se utána nem mondtak ilyet sem a kórházban, sem a dokim. Azt hiszem, én a helyedben elmennék egy harmadik helyre.
Szia nagyon nehéz helyzet. Én elmennék egy harmadik orvoshoz, fizetõs UH-ra, pl. a Magzati Diagnosztikai Kpba, az az ország egyik legjobb masinája.
Hát amit a 18 hetesen mondott a doki, tnéyleg sántít, pedig azért a gen.Uh-on nem szoktak béna dokik lenni...hogy lehet egyszerre a mellsõ, és hátsó falon is, és még a méhszájat is takarja???? Ez nekem magas... Szerintem is menj el egy 3-dik Uh-ra! Minden jót!
Szia!Én ma voltam dokinál, mert kevés vér jött belõle.Az ultrahangos papíromra ezt írta:Plac.tap:mellsõ-hátsófal bal oldal és méhszájban. Táppénzre kellett mennem, mert csak feküdnöm szabad.Azt mondta 2 hónapig is eltarthat ez az állapot.És amit én is furcsállottam, hogy egy hete ebbõl semmit nem látott.Mindentõl tiltva vagyok, nem emelhetek, nem hajolgathatok, semmi sex csak fekvés.Most nagyon megvagyok ijedve.Elsõ baba és 6 évet vártunk rá. Minden jót és pihenj nagyon sokat! 14 hetes km.
A kérdező hozzászólása: köszi a hszólásokat
Szia!Utolsón vagyok!Csak érdeklõdnék, hogy voltál e már másik orvosnál, ha igen mit mondott?

16 hetes uh-on annyira mozgékony volt a babám, hogy mire az orvos lefotózta volna mindig kiment a képből. Ha ilyen kis izgága, hamarabb fogom érezni a mozgását, mint 18 hét?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, de azt hiszem attól is függ, hogy a hasfalad mennyire vastag, ill. azt mondják, hogy általában a vékony alkatúak hamarabb megérzik, de nem tudom ez mennyire igaz. Én 17 hetesen kezdtem érezni (és vékony alkatú vagyok).

Elképzelhetõ, de azt hiszem attól is függ, hogy a hasfalad mennyire vastag, ill. azt mondják, hogy általában a vékony alkatúak hamarabb megérzik, de nem tudom ez mennyire igaz. Én 17 hetesen kezdtem érezni (és vékony alkatú vagyok).
szia! :) nekem is ficánkolós babám van, a 12 héten csinálta ugyanezt az UH-n :) . és igen, hamarabb éreztem a mocorgást, a 15 héten mozdult meg. szerintem neked is hamarosan beindul a buli odabent :) . 26 hetes mami
15 héten éreztem elõször a mozgását, és a 16.héten a doki nem tudta megvizsgálni.De csak azért, mert nyomta az UH fejjel a pocim, és azóta rájöttem, hogy a kis béka nem viseli el, ha valami egy picit is nyomja a pocimat, és elkezdi rugdosni.Amúgy nagyon sokat mozognak ebben a korban egész nap, csak te nem érzed, mert még nagyon gyenge.
Nekem ugyanez volt, állandóan ugribugrizik a z UH-n, de fentebb 1rtam is egy kérdést, mert holnap kezdem a 20.hetet és nem érzem még a a baba mozgását, pedig vékony vagyok.

Aki júniusban fog szülni, az tudja már, hogy fiú vagy lány van a pociban? Mi jövö héten fogjuk megtudni, már nagyon izgatottak vagyunk! Aki tudja milyen kismanója lesz, hogy fogják hívni? Én júni 17re vagyok kiírva, 18+1 vagyok ma.

Legjobb válasz: Szia!Én júni.16-ra vagyok kiírva és most 16 hetes vagyok!Most voltam a héten AFP és majd 25-én kell mennem 18 hetes uh-ra!Remélem,hogy ott már megmondják mi lesz!A neveket még nem tudjuk!

Szia!Én júni.16-ra vagyok kiírva és most 16 hetes vagyok!Most voltam a héten AFP és majd 25-én kell mennem 18 hetes uh-ra!Remélem, hogy ott már megmondják mi lesz!A neveket még nem tudjuk!
20 hetes vagyok ma, jun. 4-re vagyok kiirva. Jan. 26-ra van uh idopontom, akkor remelem megtudjuk fiu vagy lany. Ha fiu Kevin, ha lany Grace.
21 hetes leszek vasárnap. Jún. 3-ra vagyok kiírva. Már voltam a 2. UH-on, 19 hetesen, de sajnos a lába közé lógott a köldökzsinór, és nem láttunk így semmit. 4D-re nem hiszem, hogy el tudunk jutni, mert hirtelen nagyon sok kiadás lett egy csõtörés miatt... Úgyhogy március végén, a 30. héten kiderül... :S Vagy talán majd a saját dokimnál egy kicsit elõbb...
Akkor én vagyok az elsõ, aki már tudja...:) Jún. 10-re vagyunk kiírva és a 18 hetes uh-n azt mondták, hogy valószínûleg fiú. Már van egy fiúnk, akit Lalinak hívnak. A második babának még nem tudjuk a nevét. Ami tetszik, az a Barnabás. Jó babavárást mindenkinek!:)
Szia. Én 19 hetes vagyok, és május 29-re vagyok kiírva, bár mostmár inkább úgy néz ki, hogy jún. 4-e lesz belõle. Múlt héten voltunk UH-n és sajnos oldalt feküdt a picikénk, így nem tudtuk meg, hogy fiú vagy lány lesz. Február elsõ hetében kell mennem a 22 hetes UH-ra, akkor remélem meg tudjuk, hogy fiú vagy kislány. Egyébként ha fiú lesz, akkor Levente, ha kislány akkor pedig Saroltának fogjuk hívni. Boldog babavárást.
Nem értem, mi a problémád?? Legyél vele és ne félj.
Ezt én sem értem! Mit akarsz csinálni? Élvezd a kapcsolatot! De mit vársz tõle? 2 hét után vegyen el? Hidd el olyan pasival is lehet 1-2 szép emléked, akihez nem mész hozzá!24/L
két hét után még nem szereted. és õ sem.

Van egy 18 hetes bullterrierem, es mar 3 hete gyonyoruen allt mindket fule, de 4 napja az egyik kajla, lehetseges hogy koze van a fogvaltashoz? 3 napjaelkezdtek kipotyogni a fogai. Mit csinaljak, hogy ismet alljon?

Szandekosan nem simogatjuk sem a fule tovet, sem a fulek kozott, nehogy kart tegyunk a porcba.

Legjobb válasz: szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.

szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.
Igen, a fogváltás miatt van. A csontfogak hirtelen nagy mennyiségû kalciumot vonnak el a szervezetbõl, de ne aggódj, ha elõtte állt, akkor vissza fog állni magától. Én nem adnék kalciumot külön, ha megfelelõ tápot eszik, akkor az elég kell, hogy legyen.
Igen, a fogváltás miatt van. Ha befejezõdött a fogváltás visszaáll a füle, ha nagyon nem akar kötözheted is...
A kérdező hozzászólása: a royal canin juniort kapja, az eleg jo?
Royaltól nagyon gyorsan nõ, nem biztos, hogy az használ a bullynak. Itt sokak szerint nem a legjobb minõségû táp a Happy Dog, de nálunk az óriásoknál (német dogok)bevált, illetve nagyon jó táp még a Trainer(szerintem az egyik legjobb a piacon, ez az én tapasztalatom) is, csak talán kicsit nehezebb hozzájutni...
A kérdező hozzászólása: Angliaba elek itt nem nagyon lattam a Happy Dog fele tapot.
A kérdező hozzászólása: megneztem a royalos dobozt azt irja kozepes termetu kutyaknak.igy is ugy gondolod , hogy valtsak?
A kérdező hozzászólása: talaltam egy oldalt ahonnan be tudom szerezni, koszi a tanacsodat, kiprobalom a happy dog-ot!
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeket, a kutyusnak ismet all a fule!
seholse vagy, öcsém nekem 78 éves nõm van
szerintem csak irigykedik a környezeted hogy nem egy idétlen fiatal lánnyal jöttél össze. semmivel nem tud átverni. csak vigyázz ne essen teherbe!
Inkabb, a trottyinak van e penze? LOL!
pénzed van??:D
A CSAJ??? úgyérteda vén trotty
39 éves? Na az már kiegyenesíti a gerinced, tudja mi kell a férfinek. ;) Ha meg még jól is tartja magát, miért ne. Gondolom azért 18 évessel kezdett ki, mert neki meg fiatal hús kell.
"Maaar sex is volt!" Na latoad, az idosebb holgy csak ezt akarja toled, na meg megnevelni, ugralj neki egy kicsit. Ja, es hogy dicsekedhessen a hasoloan idosodo baratnoinke, "Nahat, en meg mindig kellek egy kis sracnak". Tudod mit? Ugraltasd meg Te ot. Tanulj tole sokat, tornasztasd mig birja.
Az már minden csak nem csaj, egy hülye idétlen, igénytelen, agyalágyult, nem egészen normális nõszemély...Anyád lehetne, nehogy azt mondd, hogy nincs semmi hátsó szándéka:-S
A vén pipinek imponál, hogy 18 éves fiúja van, ennyi. Átverni nem fog, te is jól jársz a szexszel. De tényleg használj gumit(betegségek), nehogy teherbe essen! Élvezd ki ezt az idõszakot, éld ki a vágyaid. Általában a vén tyúkok szeretnek gyakran partnert váltogatni, pláne az ilyen megrögzött szinglik, szóval ne lepõdj meg, ha egy nap repülsz.
39 éves??
Nem is biztos, hogy átverésre gondoltak, hanem hogy arra vigyázz, nehogy összetörje a szívedet!
hogy ismerted meg?
Miért érdekel téged a többiek véleménye? Nem biztos, hogy vannak hátsó szándékai. Átverés... Hmm, max. csak kihasznál.
1. Ayukám 42 éves és baromi jól tartja magát, néha még 30-nak is nézik 2. Egy 39 éves nõ mióta vén trotty?! Halle Berry 46 éves és rohadt jól néz ki! 3. Miért gondoljátok, hogy csak ki akarja használni? És akkor mi van, ha fiatalabbra bukik? Hallottam olyan pasiról, aki 40 évesen 14 éves lányokat keresett!!! És az nem izé, csak mert õ pasi??!! 14/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!