Találatok a következő kifejezésre: 18. heti lehet kérni (6 db)

18 héten csak genetikai uh van? Képet ott is lehet kérni?

Nyíregyházán a kórházba járok nem magánorvoshoz. Mindenhol 1000Ft-ot kérnek el egy képért?

Legjobb válasz: Igen a 18-20 hetes uh az genetikai, az AFP-vel együtt kell menni! Van ahol nem adnak, még pénzért sem. Majd kérdezd meg, ha mész, hogy adnak-e képet!

Igen a 18-20 hetes uh az genetikai, az AFP-vel együtt kell menni! Van ahol nem adnak, még pénzért sem. Majd kérdezd meg, ha mész, hogy adnak-e képet!

Vácon a 18. heti és 30. heti ultrahang között, lehet menni ultrahangra? Vagy ezt külön kell kérni, hogy szeretnék közte még egyet?

Legjobb válasz: Miután ezek a kötelezõ uh-k, így ha nincs panaszod, akkor külön kell szerintem. Bár gondolom a babamozisok ebbõl élnek...

Miután ezek a kötelezõ uh-k, így ha nincs panaszod, akkor külön kell szerintem. Bár gondolom a babamozisok ebbõl élnek...
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 20. hetes. Puszta kíváncsiságból meg megnyugtatásból szeretnék közte egyet. Most nem mutatta magát a picurka. De majd megkérdezem a dokit ha megyek hozzá. 4D ultrahang árát sokallom.
Sok helyen vannak akciók.Én pl a G1 intézetben voltam most júliusban 22 hetesen 6500ft-ért, ahol ha egyszer csináltatsz utána adott terhességen belül a többi is csak 8 ezer.Nagyon megéri a 4D.Ott aztán mindent megtudsz a babádról és szebb képet kapsz róla mint a 2D s összemosódott izén.Sok helyen vannak ilyen akciók, nézz körül, hidd el megéri!:) 26hkm

18. heti uh-n lehet kérni Pécsen felvételt pl videokazi, dvd, vagy pendrive?

az ára nem olyan lényeges, de ha kérhetnék vinnék, mert a szül?k szívesen látnák mozogni is. PÉCS

Legjobb válasz: Szia. Nem tudom, hogy pécsen hogy mûködnek a dolgok, és Bp-en voltam a Diagnosztikai Központban a 12.heti genetikai uh-on, 10.000 Ft-ért kaptam 8 képet és egy dvd felvételt. Szerintem csodálatos volt, hogy kórházban megcsinálják-e, azt nem tudom.

Szia. Nem tudom, hogy pécsen hogy mûködnek a dolgok, és Bp-en voltam a Diagnosztikai Központban a 12.heti genetikai uh-on, 10.000 Ft-ért kaptam 8 képet és egy dvd felvételt. Szerintem csodálatos volt, hogy kórházban megcsinálják-e, azt nem tudom.
Az elsö válaszoló jól irta!! Én pécsi vagyok! A genetikai UH úgy zajlott a klinikán hogy: futószalagon mentek be a kismamák/párod bemehet/, 10 perc volt az egész, a doki egy genetikus és a babát teljesen átnézi, annyit mond hogy minden rendben és már mehetsz is! Nem is kérdezett semmit! Szerintem erre készülj és akkor nem ér csalódás! Külön el kell menni 4D uh-ra babamozizni! Sajnálom hogy ezt kellett irjam de sajnos nálam igy zajlott! 22 hetes kismama
Szia, én is pécsi vagyok. Pénteken voltam a 18 hetes uh-n, párom bejöhetett, képet kértünk és kaptunk. Mikor a 12 hetin voltam, az uh orvos még videókazettát is írt volna, de én nem készültem, akkor is képet kaptam, ráadásul 3 dimenziósat. Tehát orvosa válogatja, de kérdezd meg.
Ez egy genetikai UH, kórházban. Nem babamozi. Menjetek olyan helyre, ahol erre szakosodtak.
A kérdező hozzászólása: Kösz !Nem ez volt a kérdés!!4 Azt hallottam, hogy valaki olyan terembe került ahol nem volt jó a képnyomtató és a párja sem tudott ott lenni, ezért csináltak neki felvételt. Ilyen stílusú véleményeket nem kérek !
Lehet hogy van rá lehetõség bár én még nem hallottam róla. Gondolom kórháza válogatja. Szerintem hívd fel a kórházat ahova mész és kérdezd meg telefonon, az a biztos. (Szerintem az elsõ válaszoló teljesen normálisan írta le a véleményét, nincs vele gond! És egyébként meg egyet értek vele, ha babamozit szeretnétek, akkor menjetek 4D-s uh-ra ott adnak felvételt róla az tuti és ugyanazokat nézik meg mint a genetikai uh-on.)
A Pécsi Klinikán (Édesanyák útja) Uh-n fénykép 500, -Ft, videófelvétel 1000, -Ft.


Áek (volt Máv) -ban lehet kérni idöpontot a 18. heti Uh-ra?

Aki mostanában volt Uh-on,érdemes idöpontot kérni vagy nem nagyon veszik figyelembe?Ha érdemes milyen telefonszámon tehetem meg?

Legjobb válasz: Egy barátnõm mondta, hogy nagyon idõben ott kell lenni, ha nem akarsz órákat várni! Volt, hogy vagy 40-50 kismama ment el egy Uh vizsgálatra!

Egy barátnõm mondta, hogy nagyon idõben ott kell lenni, ha nem akarsz órákat várni! Volt, hogy vagy 40-50 kismama ment el egy Uh vizsgálatra!
szia.én odajártam de nem tudsz idõpontot kérni ha mégis nem veszik figyelembe.tel számot nem tudok.annyit tudok tanácsolni h minnél elöbb menj oda 7-és fél 8 között és benne leszel az elsõk között.csak jelentkezz be lent a betegfelvételen...remélem segítettem.5 hós tündér anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Még annyit, hogy a genetikai uh ugye a másodikon van?
A kérdező hozzászólása: Igen, azt tudom, hogy nagyon sokan szoktak lenni, ez már a második terhességem.:) Csak két éve még sok minden másként volt.
Szia! Én is két éve szültem ott és tényleg másabb volt minden! Mindenesetre hiába hívod õket nem veszik fel!Én multhéten egész héten próbáltam elérni õket de hiába! Állítólag be kell így nyáron jelentkezni legalább is a szerdai napnál biztos! Amúgy meg kb ha 6 órára odaérsz akkor talán van esélyed hogy 8-fél 9 körül bejutsz! Sokan mennek már direkt korábbra! Dokid nem tudja elintézni hogy kérjen neked idõpontot? Üdv:34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem fogadott dokim van.:(Ha 7-re megyek kb mire számithatok?Ja csütörtöki nap mennék.

A II. genetikai ultrahangon 18-20. hét között csinálnak ultrahangképet? Vagy ha nem akkor lehet kérni?

Legjobb válasz: Általában csinálnak fényképet, fõleg a gerincrõl!De szerintem orvosa, szonográfusa válogatja!És egyébként nyugodtan kérhetsz képet!/nem harapják le a fejedet/ Egy 27 hetes kismama!Jó egészséget Nektek!

Általában csinálnak fényképet, fõleg a gerincrõl!De szerintem orvosa, szonográfusa válogatja!És egyébként nyugodtan kérhetsz képet!/nem harapják le a fejedet/ Egy 27 hetes kismama!Jó egészséget Nektek!
Attol fugg, hova jarsz. En az orvosom maganpraxisaba jarok, es minden alkalommal kapok 5 kepet, mar a petezsakrol is kaptam. De hallottam olyat, hogy valakinek nem adtak, aki nem magan rendelesre jart, mert hogy draga a papir a gepbe :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!! Nektek is jó egészséget kívánok! Második válaszolónak: én is magánrendelésre járok és ott természetesen kapok képet. De a II. genetikai uh-ra a kórházba kell menni és arra gondoltam, hogy ott hogy mûködik.
Sok helyen maguktól adnak, de vannak olyan kórházak, ahol kérni ill. venni kell. 3 db 1000 ft... botrány :(
igen, a legtöbb helyen nem magánrendelésen, hanam klinikákon végzik a 18. heti uh-t. Pécsett a klinikán külön kell képet kérni, 500 ft.
Nekem sajna nem adtak még kérésre saem és pénzért sem. :(( Még egy képem sincs a picirõl pedig már 27 hetes vagyok. De magánrendelésre meg nincs pénzem elmenni. sem 4D-re. Az a lényeg, hogy a magánrendelésen kapsz! Tudod: aki a kicsit nem becsüli..., nah de nem prédikálok, csak látod van aki ha szeretne sem kap. Minden anya nagyon szeretné legszívesebben minden nap nézni a picurkát! (Én is) Boldog babavárást! ;)

A kórházban, a 18 heti kötelező ultrahangon, lehet képet kérni a babáról?

Legjobb válasz: Szia! Én minden ultrahangon kaptam képet kérés nélkül, függetlenül hogy kórházban voltam, vagy magánrendelésen! De a legnagyobb élmény és ahol a baba teljes egészében látszik a 4 dimenziós ultrahang ami fizetõs de nem szabad kihagyni ha anyagilag megteheted...

Szia! Én minden ultrahangon kaptam képet kérés nélkül, függetlenül hogy kórházban voltam, vagy magánrendelésen! De a legnagyobb élmény és ahol a baba teljes egészében látszik a 4 dimenziós ultrahang ami fizetõs de nem szabad kihagyni ha anyagilag megteheted...
Szia!Elvileg meinden uh-on adnak képet kérés nélkül, de vannak ettõl eltérõek.Pl.nekünk azért nem adtak, mert új a gép és még nem ért ide a nyomtató része.De volt már ismerõsöknél olyan, hogy arra hivatkoztak magánrendelésen, hogy nincs papír a gépben(ez röhej, nem telik abból az 5-10 ezer forintos díjukból???).
Nálunk sosem adnak, de ha elõre befizeted a csekket-a kép 500 a film 1500 ft-akko kapsz, ha kérsz.
Én amikor a szt. Jánosba jártam, akkor kérés nélkül kaptam a kötelezõ UHkon.Aztán át kellett mennem Vácra, ott meg nem kaptam, de most elhatároztam, h kérek a következõ alkalomkor.
Kórháza válogatja, valamint az orvos és egyéb tényezõk... Például Székesfehérváron nem adnak/adtak az SZTK-s rendelésen De sok helyrõl hallottam én is, hogy kérés nélkül is adnak, nem csak "magán betegeknek" Én most a SOTE I.re járok, itt ha kérek adnak, de pénzért, ami nem vészes összeg a sima kép 500 a színes 4Ds 1000 (de ezt nem minden esetben tudnak adni) Valamint videó felvétel a vizsgálatról 2500 Ft. Bárkinek. Nem kell könyörögni meg semmi, aki ki fizeti meg kapja, független attól, hogy van-e fogadott orvosa vagy sem...
Szia! Nekem Szegeden a Nõi Klinikán nem adtak, hiába kértem. Azt mondták, hogy csak a 4D-s ultrahangon adnak. A 4D-n kaptam egy képet, egy CD-t 8 képpel, meg egy dvd-t a vizsgálatról, ami kb. 15 perc. (igen borsos áron:12.000 Ft) Bár akárhányszor ránézek a képre, úgy gondolom: Megérte! 32 hetes Kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!