Találatok a következő kifejezésre: 18. hetes telt (5 db)

18 hetes kismamák hogy érzitek magatok? Nektek lassan telik az idő a következő ultra hangig? Fáj valamitek hogy viselitek ezt az időt?

Én a 20 héten megyek dokihoz de már nagyon türelmetlen vagyok ! Egyfolytában fáj a fejem és 2 napja csak alhatnékom van !És hála Istennek most kezdem rendesen érezni a kis babucit!

Legjobb válasz: Szia én 17 hét 2 napos vagyok, tehát még nem töltöttem be a 18. hetet. Az utsó Uh-m (márha azt a 10 mp-t annak lehet nevezni) hétfõn volt. Most baromi lassan telik az idõ 10-éig. Annál is inkább, mert megkérdeztem a dokit, hogy az hogy most sok a folyásom az nem gond e? Azt mondta ha nem vizes, akkor nem...Nekem a terhességem elõtt is vizes volt a folyásom. Nem hiszem el, hogy nem vette volna észre ha gáz van... Azt mondta csak, amíg nem vizes nincs baj... De hát ha az... mindegyis. Most várom nagyon a 10ét és remélem a poronytommal minden rendben van. Amúgy jól vagyunk, mocorog sokat, nekem nem fáj semmim. (épp) De általában a fejem...az sokat...

Szia én 17 hét 2 napos vagyok, tehát még nem töltöttem be a 18. hetet. Az utsó Uh-m (márha azt a 10 mp-t annak lehet nevezni) hétfõn volt. Most baromi lassan telik az idõ 10-éig. Annál is inkább, mert megkérdeztem a dokit, hogy az hogy most sok a folyásom az nem gond e? Azt mondta ha nem vizes, akkor nem...Nekem a terhességem elõtt is vizes volt a folyásom. Nem hiszem el, hogy nem vette volna észre ha gáz van... Azt mondta csak, amíg nem vizes nincs baj... De hát ha az... mindegyis. Most várom nagyon a 10ét és remélem a poronytommal minden rendben van. Amúgy jól vagyunk, mocorog sokat, nekem nem fáj semmim. (épp) De általában a fejem...az sokat...
szia, én is úgy érzem hogy nagyon lassan telik az idõ, de tudom hogy majd utólag visszatekintve meg hogy elrohant :) ez ilyen! Nekem egyelõre semmi problémám ezzel a szeszélyes idõjárással, nagyon jól vagyunk a picurkám is mocorog reggel is napközben és este is :D Én pénteken megyek UH-ra, de már kb 3 hete számolom vissza a napokat.Ha az meg lesz akkor megint lesz vmilyen idõpont amit nagyon fogok várni, pl. hogy mikor fog már látszodni ahogy kezével lábával rugdossa a pocakom. És pont ezek miatt az apró dolgok miatt kell kiélvezni a terhességet, és nem sürgetni, ami nekem is nehezen megy :) További kellemes babavárást :D
Sziasztok! 18+5 hetes vagyok, holnap megyek a kórházba genetikai ultrahangra. Szombatra bejelentkeztem 4D-re Debrecenbe, egy nagyon profi nõhöz. Nem feltétlenül a mozi miatt, hanem azért, mert nem nagyon bízom a 2 perces kórházi futószalag ellenõrzésben. Én szuperül vagyok, kutya bajom, csak a hasamat találom egy kicsit nagynak (3 kilót híztam). Nagyon kidülled. Azon gondolkodom milyen lesz ez a 9. hónapra! Rémisztõ! A mocorgást én alig érzem, nagyon oda kell rá figyelnem, hogy észrevegyem. Nem fáj semmim, ezt az idõt nagyon szeretem. Ja, egyedül a gyomorégés az, ami nagyon kellemetlen már az elejétõl fogva. A fejfájás ellen nekem egy kis kóla segített!

18. hetes uhra telt vagy nem telt hólyag kell?

lehet,hogy hülye kédés,de olyan rosszul volt kiírva, hogy nem lehetett értelmezni. 2D-s uh.

Legjobb válasz: Szia! Nem!

Szia! Nem!
Szia! Nekem telivel kellett menni, direkt szólt a doki. (A hüvelyi uh-ra kell üressel menni, de ez már tuti nem az!)
Szia! Nekem is telt hólyaggal kellett volna mennem, de én sem tudtam, így pisiltem mielõtt bementem volna a dokimhoz.De így sem történt semmi, csak ha telt a hólyag sokkal jobban látszik a baba. Üdv.: 20 hetes kismama
Minden Uh.-ra telt hólyaggal kell menni!
Nem kell telt hólyaggal menni, már jól látszik minden enélkül is. Elég nagy már a babód és a méhed. Ezt nekem a dokim mondta. Úgyhogy ne kínlódj! Boldog babavárást!
Nekem nem mondták egyik uh-nál se hogy ilyen vagy olyan hólyag kell. Így hát mindegyik elõtt pisiltem, mivel kb óránként kell.:) Úgyhogy sztem mindegy. 21 hetes kismama
Na, most döntsd el, olvashatod mindkét verziót! Nekem csak az elsõre kellett menni teli hólyaggal, a 12 hetesnél Uh elõtt még direkt elküldtek pisilni, a többinél pedig szintén már nem kellett teli hólyag!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem kellett, pedig szenvedtettem magam, mert az a biztos és erre elküldött a mosdóba, mire bekerültem volna! :) Na igen ez igazán jó, hogy mindenhol más, így kérjen az ember tanácsot! :)

18 hetes vagyok és teli lettem kiütésekkel. Ez másnál is jelentkezett?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem terhessgi tünet, jobb lenne elmenned egy orvoshoz...

Szerintem ez nem terhessgi tünet, jobb lenne elmenned egy orvoshoz...
mióta 4 hetes vagyok azóta vannak kiütéseim ( ekcéma ).....majd valószínû szülés után elmúlik...bõrgyógyászhoz majd menj el mindenképp...szerintem írni fog fel krémeket, fürdetõt, sampont... Megkérdezhetem h kisfiad v kislányod lesz ? Nekem kisfiam...a lányomnál nem volt ilyen :) Minden jót ! 16 ht km
A kérdező hozzászólása: Persze elmegyek orvoshoz mindenképpen, csak kiváncsi voltam h másnál is volt e ilyen.Sajnos még nem tudjuk de remélem holnap kiderül:)


18 hetes vagyok nagyon fáj a hasam és tele van a belem bugyborékokal. Voltam dokinál de nem tudja mitöl van. Mit tudok ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Vszinû nyomódnak a beleid és nem tudnak normálisan mozogni.Próbáld ki az Espumisan-t vagy a Reni Deflatint,talán ezek segítenek a felfúvódásodon.

Vszinû nyomódnak a beleid és nem tudnak normálisan mozogni.Próbáld ki az Espumisan-t vagy a Reni Deflatint, talán ezek segítenek a felfúvódásodon.
Ha bugyborékolást érzel, az lehet a baba mozgása is!

Kismamák, Ti nem aggódtok nagyon a 12. és a 18. heti UH között, hogy mi van a babával? Olyan sok idő telik el a kettő között, és közben még semmit sem érzek. (14 hetes)

Honnan tudhatom, hogy nincs semmi baja és még megvan? Hiszen még nem mozog. De biztos csak azért aggódok annyira, mert már volt két korai vetélésem.

Legjobb válasz: Ha nem görcsöl a hasad nem vérzel akkor jól van a kicsi. Én anno nem féltem mert az esküvõt szerveztem ennyi idõsen.

Ha nem görcsöl a hasad nem vérzel akkor jól van a kicsi. Én anno nem féltem mert az esküvõt szerveztem ennyi idõsen.
Megértem, hogy aggódsz...Ha nem érzel semmit, se görcsöket, se folyást, akkor nagy baj nem lehet. Nyugodj meg. Gondolj arra, hogy a babák nem szeretik az ultrahangot (tudományosan megállapított tény, hogy gyorsabban ver a kis szívük ilyenkor) , és hogy minden rendben van. Kívánok neked könnyû terhességet és boldog babázást.
Én elmentem a 16. héten 4D-re, mert nem bírtam ki. Ráadásul kiderült, hogy még jól is tettem, mert a genetikai majd a 19. héten lesz csak. Most vagyok 17 hetes, és már nyugodtabb vagyok, mert érzem a Picurkámat.
Szerencsére nekem valahogy jól jöttek ki az idõpontok. 7-én voltam a dokinál, ott megnéztük. Hétfõn megyünk a 12. genetikaira. Október elején vissza a dokihoz, úgyhogy nagyjából 2-3 hetek telnek el az uh-k között. De én minden nap nézegetném, csak sajnos nem lehet. :)
Én is egy vetélés után vagyok. A két idõpont között számoltam vissza a napokat, aztán a 16. héten egyszer csak elege lett a kisasszonynak, hogy anya ilyen ideges, és egy jól irányzott rúgással bejelentkezett. :) Utána már kevésbé aggódtam, de igazán a 18 hetes uh után nyugodtam meg, hogy mindene ép. 21 hetes kismami
Szia! Én pont ugyanígy érzem. 15 hetes vagyok, de semmit nem érzek, nem is látszik rajtam a terhesség. Én arra gondoltam, hogy elmegyek egy magánrendelésre és csináltatok UH-ot, de még eddig sikerült lebeszélni magam errõl, mert arra gondolok, hogy a testem csak jelezné, ha valami baj lenne.
A babának tényleg nem jó a sok UH, meg a vele járó zaklatás, még ha nehéz is kibírni :D Én a napokban vltam a második genetikain, 20. betöltött héttel, mert nem volt idõpont korábbra. Kibírtam, igaz, marha nehezen. DE elmentem közben a védõnõhöz szívhangot hallgatni nem is egyszer, aztán kb a 18. héttõl már minden nap éreztem, hogy mozgolódik. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!