Találatok a következő kifejezésre: 18. hetes borzasztoan viszket a (1 db)

18. hetes vagyok borzasztoan viszket a mellem es a labszaram mar veresre vakartam mitol lehet es van ra gyogy mod?

Legjobb válasz: En itt olvastam,h tobb kismama is kuzd ilyen viszketessel,es vki ezt a kremet ajanlotta. Bioderma Atoderm PP. remelem tudtam segiteni 10 hetes kismama

En itt olvastam, h tobb kismama is kuzd ilyen viszketessel, es vki ezt a kremet ajanlotta. Bioderma Atoderm PP. remelem tudtam segiteni 10 hetes kismama
Szia, én is a Bioderma-t ajánlom. Itt olvastam, hogy ajánlják páran, megvettem (200 ml - 3500 Ft gyógyszertárban) és 2 nap alatt minden viszketés, meg bõrszárazság elmúlt. Nagyon bevált. Próbáld ki.
Én is azt javaslom hogy kend minél zsirosabb krémmel, akár óránként, ahogy igényli a bõröd, hogy nem száradjon ki, akkor nem fog viszketni.
Bioderma!Nekem csak az használt!Nem olcsó, de mással hiába próbálkoztam!Ez rögtön segített!Próbáld ki, megéri!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!