Találatok a következő kifejezésre: 18. hetes éves kismama (2 db)

18. hetes 37 éves kismama ikergyermekel 3, 67-es MOM (132, 2 ng/ml) AFP nem túl magas? Dokim szerint ikreknél ez igy van.

Uh- mindent rendben találtak (gerinc,koponya, has -zárt).

Legjobb válasz: Nekem is azt mondta az orvos, hogy a magasabb érték ikerterhességre utal. És egyébként külföldön már nem is csinálják, mert annyira megbízhatatlan vizsgálat. Csak minket kínoznak ele.

Nekem is azt mondta az orvos, hogy a magasabb érték ikerterhességre utal. És egyébként külföldön már nem is csinálják, mert annyira megbízhatatlan vizsgálat. Csak minket kínoznak ele.
Ne aggodj, igen az ikreterhességnél magasabb az afp értéke!Ha valmi baj lenne akkor a doki mondta volna és mindenhol azt olvastam h ikerterhességnél magasabb az érték!Boldog babavárást!19 hetes kismami
szia.nekem is magas volt az érték.de ne izgulj mert ez csak az ikerbabák miatt van.mert ketten termelik azt az anyagot, 23 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, elég felesleges agódás ha nem sok értelme van ennek a vérvételnek. Én bízom a dokimban remélem minden o.k. lesz!
Szia. Én Münchenben élek és 27 hetes 33 éves ikres vagyok. Itt semmi ilyet nem néznek és cukorterhelés sincs. Én otthon szültem még 5 éve az elsõt, úgyhogy mondtam a dokimnak ezeket aki úgy nézett rám, mintha hülye lennék. Szóval szerinte csak az UH a mérvadó vagy a magzatvíz vétel (amit szintén nem csináltattam meg).Ha bármi gáz lenne azt látják az Uh-n vagy tanácsolják a m.vízvételt. Boldog Babavárást!

én egy 18 éves lány vagyok (23 hetes kismama) és hogy milyen juttatásokat kapok szülés után? (iskolás vagyok)

Legjobb válasz: gyest és casládi pótlékot,ami összesen 39450ft és szülés után kapsz 65ezer forint egyszeri anyasági támogatást

gyest és casládi pótlékot, ami összesen 39450ft és szülés után kapsz 65ezer forint egyszeri anyasági támogatást
anyaságit csak akkor kapsz, ha megvan négy pecsét a kiskönyvben, erre figyelj oda!
Kapsz szülés után egy egyszeri nagyobb összeget (ha jól tudom kb. 100e), utána gyes (kb. havi 25e), és a családi pótlék (11e).
anyasági támogatást mindenki megkapja, vagy pl. csak egy bizonyos kor alatt?
Azt mindenki megkapja.
2 válaszoló, jól irja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!