Találatok a következő kifejezésre: 18. hétben már (109 db)

Normális hogy a 18. héten már mehetek ultrahangra?

Legjobb válasz: nem értem mi a baj az UH-dal? Mi nem normális egy 18 hetes UH-ban?

nem értem mi a baj az UH-dal? Mi nem normális egy 18 hetes UH-ban?
Én sem értem mi a kérdésed? Tán nem akarsz uh-ra menni? Vagy mi?
Mi a baj vele? Nekem a 18. heti genetikait 18+2-n csinálták meg.
Normális. Mennek már elõbb is, semmi baj vele. Örülj, hogy láthatod a babádat:)
én 12., 18., 30. és 36. héten voltam. normális, nyugi:)
A genetikai ultrahangot a 18-20.hét környékén kell elvégezni.Az se vedd szentírásnak, hogy 18 hetes leszel akkor amikor mész...lehet, hogy elõrébb veszik mert nagyobb vagy hátrébb, mert kisebb.Boldog babavárást:) 35hkm
A kérdező hozzászólása: dehogynem nagyon is várjuk az apuka a munkahelyérõl is szabadnapot kért! azért kérdeztem mert sok ismerõsöm csak a 19-20.héten ment UH ra és nem fog az orvos szólni hogy miért ilyen hamar jöttem? a védõnõ mondta hogy már jövõhéten mehetek!
Én havonta 1x voltam ultrahangon.Sõt a végén heti 2x ctg és heti 1x ultrahang.Sztk-ba járok, jó orvosom van.
Nagyon valószínü.-))
én is ugyan ezt érzem..mintha lufik szállnának fel a hasamba és ahogy elérik a hasfalat szétpukkanának:-) 18 hetes
Igen, valószínûleg a babádat érezted! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon örülök neki mert már nagyon vártam olyan érdekes érzés mindenkinek jó ficánkolást kivánok:) ))))
Ez már a picur....

18 Hét körüli kismamik hogy vagytok? Eddig miket tapasztaltatok? Nagy már a pocakotok? Mozgolódik már a baba?

Nekem már jól látszik a hasam és aki nem ismer az is látja,hogy baba.Párszor már éreztem mozgolódni,de még nem aktiv annyira,hogy minden nap..Üdv és boldog babavárást!!

Legjobb válasz: Szia! 18+3 vagyok jelentem :) Én már teljesen jól vagyok, semmi émelygés, semmi hányás. Most már az okoz "gondot", hogy nõ a pocak, és nem tudok már ugyanúgy hajolgatni és guggolni, mert kényelmetlen :) Egyébként már eléggé nõ, formás :) A babát éreztem másfél hete is, de tegnap nyugiba feküdtem a fotelban és hihetetlenül erõsen éreztem, hogy egymás után 3x megrúgott. :) Fantasztikus volt :)

Szia! 18+3 vagyok jelentem :) Én már teljesen jól vagyok, semmi émelygés, semmi hányás. Most már az okoz "gondot", hogy nõ a pocak, és nem tudok már ugyanúgy hajolgatni és guggolni, mert kényelmetlen :) Egyébként már eléggé nõ, formás :) A babát éreztem másfél hete is, de tegnap nyugiba feküdtem a fotelban és hihetetlenül erõsen éreztem, hogy egymás után 3x megrúgott. :) Fantasztikus volt :)
Szia én holnap leszek 18hetes és a 16. héten éreztem a picúrt mozogni azóta minden nap vagy reggel vagy este(nálunk ezek a nyugis idõszakok, mert napközben dolgozok olyankor kevésbé tudok figyelni a "kis mozgolódásaira") Nekem még annyira nem látszik a hasam csak az veszi észre aki ismer amúgy nem feltûnõ, de azért most már nõdögél:)
17+3 hetes vagyok, 3. baba. Már mindenki számára látható, hogy babát várok, fõleg, hogy már a kardigánnal sem "álcázom magam", mert jó idõ van. Elég fáradt vagyok folyamatosan, de az nem biztos, hogy a terhességtõl, hanem a két másik gyerekemtõl. Egyébként jól vagyok. Jah most épp izgulok egy picit, mert tegnap megfejelte a pocakomat a kisebbik gyerekem és eléggé fájt utána a pocakom. Délután elugrunk a védõnõhöz, szeretném, ha hallgatna egy szívhangot. 13.hét óta érzem a mozgását, de nem minden nap. Nektek is jó babavárást.
Sziasztok! 17+5 napos vagyok. Még nem éreztem mozogni egyáltalán. :( Hatalmas hasam van viszont.


Mindig ha betöltötted elvileg.
Nekem arra azt mondták, hogy legkorábban a betöltött 18. héten csinálják meg, vagy késõbb. 18-20. hét között.
Éppen ma megyek, 20+3 hetes vagyok, azt mondták, hogy 20-22 hetesen a legideálisabb, a lányomnál viszont a betöltött 18. hét után csinálták
Én jövõhéten megyek, akkor 18+4hetes leszek.
Én is 20+3 leszek, akkora kaptam idõpontot.

A 12. heti ultrahang után tényleg csak a 18. héten van Uh? Azt már a fogadott orvos csinálja?

Legjobb válasz: Igen, 4 kötelezõ uh van. 12 hét 18-20 hét 30-32 hét 36 hét

Igen, 4 kötelezõ uh van. 12 hét 18-20 hét 30-32 hét 36 hét
igen, de nekem már a 12. hetit is õ csinálta, sõt a legelsõt is.
ez orvosfüggõ, én már 2-szer láttam az enyémet :-) pedig még csak 10 hetes, természetesen magánrendelésen
4 kötelezõ van, ahogy az elsõ írta. Az én orvosom szerencsére, már csak a pénztárcám kímélése okán is, tartotta magát a protokollhoz. Ja és 12 hetit is õ csinálta. Én egyébként nem is vagyok híve az ultrahangozásnak. Plusz egy !D-s volt. Aztán kész.
De jo nektek! Angliaban csak 2 kotelezo UH van, egy a 12. heten, a masik meg a 20.heten. :(
Nekem egyiket sem a fogadott dokim csinálta, több szem többet lát alapon(persze õ is csinált UH vizsgálatokat)2 gyerekes anyuka
Nálunk (Gyöngyösön) nem a doki csinálja, hanem a szonográfus. Nagyon jól képzett szakemberek. Én most vagyok 15 hetes, voltam a 12 hetes genetikain és kaptam idõpontot a 18 hetes genetikaira. A héten megyek a dokimhoz, meg fogom tõle kérdezni, hogy akkor a 16 hetes kimarad-e, vagy attól ugyanúgy menjek-e.
16 hetesen nincs ultrahang

Betöltöttük a 18 hetet. Még nem igazán éreztem a babám mozgását. Az az apró kis húzódás "szerűség" (mintha tompán nyomogatna valami belülről) már az ő mozgása lehet?

Kb. egy percig éreztem. Meg a köldököm körül szoktam néha kis szurkálásokat érezni, az is Õ lehet?

Legjobb válasz: a köldököd körüli szúrkálás szerintem a méh, meg a tartó szalagok növekedése, nyúlása miatt van.a baba elsõ mozgását meg szerintem mindenki máshogy éli meg.nekem olyan volt mintha kisgolyók fordúltak volna meg a hasfalamon.amúgy a 18.hét környékén kezdett gyanús lenni, mintha a babát érezném.és mostanra /22hetes vagyok/ már akkorákat rúg, hogy félek kirúgja a hasamat :D nemsokára te is biztos leszel az érzésben. boldog babavárást

a köldököd körüli szúrkálás szerintem a méh, meg a tartó szalagok növekedése, nyúlása miatt van.a baba elsõ mozgását meg szerintem mindenki máshogy éli meg.nekem olyan volt mintha kisgolyók fordúltak volna meg a hasfalamon.amúgy a 18.hét környékén kezdett gyanús lenni, mintha a babát érezném.és mostanra /22hetes vagyok/ már akkorákat rúg, hogy félek kirúgja a hasamat :D nemsokára te is biztos leszel az érzésben. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, most már tényleg hamarosan elkezdi, mert már nagyon szeretném érezni a kis drágát:) :) :)
Elõször én olyan kis buborékszerû érzés éreztem alul a hasamban, a köldök alatt. Ne aggódj, hamarosan te is érezni fogod a mozgását és biztos leszel benne, hogy õ az! 24 hetes kismami
Nekem olyan volt, mintha csiklandozták volna belülrõl a hasfalamat :)
szia. ha gyakran érzed ugyanazt az érzést (legalább napi 1szer), akkor valószínüleg õ az. :) boldog babavárást! 21 hetes kismami

Érdemes még a 29. héten is az Istenhegyi géndiagnosztikai Kp. -ba menni 4D-re/a 18. heti gen. Uh-ot is ott csináltattuk/ vagy ebben az időben már bárhová elmehetünk?

Legjobb válasz: Ha jok a tapasztalataid velük kapcsolatban, plusz az araikat is megfizethetönek tartod, akkor miert mennel mashova? En is jartam naluk 19.heti uh. De egyenlore nem tervezem az ismetlest. Gondolom nalad sem konkretum miatt, hanem csak a lelkednek kell a "mozizas", hogy meg közelebbinek erezzed a babadat... :) Biztosan csodas elmeny lesz, hiszen ekkor mar husisabb a pofijuk, mar teljesen "önmaga" ... :) Es mar csak 10-12 het, es puszilgathatod teljes valojaban az edes kis pofijat! :)

Ha jok a tapasztalataid velük kapcsolatban, plusz az araikat is megfizethetönek tartod, akkor miert mennel mashova? En is jartam naluk 19.heti uh. De egyenlore nem tervezem az ismetlest. Gondolom nalad sem konkretum miatt, hanem csak a lelkednek kell a "mozizas", hogy meg közelebbinek erezzed a babadat... :) Biztosan csodas elmeny lesz, hiszen ekkor mar husisabb a pofijuk, mar teljesen "önmaga" ... :) Es mar csak 10-12 het, es puszilgathatod teljes valojaban az edes kis pofijat! :)
Szia!En csak hozzajuk jartam, mast meg sem kerestem.12 hetesen Kombinalt teszt, 18 hetesen genetikai uh, toxoplazma szures, es 29.heten 4D.Az utobbi nagy elmeny volt, kb fel orat voltam bent, es nem csak mozi volt, minden porcikajat megneztek, 2 db fotot kaptam, cd-t, es 1400 gr-ra saccoltak a sulyat.Kisfiu, 04.04.-re varom.
Nekem 18 hetesen csinálták.
Én is 18 hetesen megyek majd. A doki azt mondta, mire megjön az AFP eredménye, addigra pont betöltöm a 18. hetemet.
Én a 19. hét végén megyek.
18-21 hét között
Én a 18. héten megyek majd. És a tájékoztatom szerint nálunk a 18-20. héten lehet menni erre az uh-ra.
Hivatalosan a 18-20. hét között végzik, de azt hiszem be kell tölteni a 18. hetet, és csak AFP eredménnyel mehetsz. Én 19 hetesen voltam.

23 hetes vagyok, ma megyek uh-ra! Ha a 18. heti genetikai uh-on nem látott a doki semmi bajt, akkor ugye már most sem fog elváltozásokat, rendellenességet találni? Kitudják ezt szűrni 18 hét körül, vagy később is jellemző?

Kicsit aggódom, mert ennyi hét alatt szinte semmit nem növekedett a pocim, félek, hogy nem fejl?dik rendesen!

Legjobb válasz: Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!

Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a jótanácsot!

18 hetes 4d-s uh-on lehet már látni a baba pofiját? Vajon az erősebb vonásokat, hogy kire hasonlít? A 18 heti genetikaim 4d-s lesz.

Legjobb válasz: Mi ma voltunk genetikai 4d-n,19+5hetes vagyok,én is vártam,hogy majd "babaszerû"lesz,de sajna nagyon sovi még.Sztem ne várd,mert csalódni fogsz,aztán ha mégis akkor meg kellemes csalódás.A doki azt mondta inkább 26-28 héttõl látszik a pofija.

Mi ma voltunk genetikai 4d-n, 19+5hetes vagyok, én is vártam, hogy majd "babaszerû"lesz, de sajna nagyon sovi még.Sztem ne várd, mert csalódni fogsz, aztán ha mégis akkor meg kellemes csalódás.A doki azt mondta inkább 26-28 héttõl látszik a pofija.
Mi is 19 hetesen a 2. genetikain voltunk 4D-n. Már babaszerûbb volt, mint a 12 hetesen, de tényleg soványka még. Vonásokat még nem nagyon lehet látni. Utána 29 hetesen voltunk a következõn, akkor már tényleg pufi arcocskája volt, de már nem is fért bele a képbe már :o)) Ha bírod anyagilag, mindenképpen megéri a genetikai 4D-s, de 10 hét múlva lehet inkább találgatni, hogy kire hasonlít :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!