Találatok a következő kifejezésre: 18. hétben Nagyon (57 db)

Voltam 18 hetes uh-n és minden rendben volt. Akkor ha megyek a 20. heti nagy uh ra akkor is minden rendben lesz ugye? én állandoan aggodom pedig nem is kellene

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben lesz,ne aggódj:)De én úgytudom hogy a 18.heti UH a "nagy" genetikai UH.A 12 meg a 18,ez a kettõ szokott lenni ami genetikai,de lehet roszzul tudom.(20h)

Biztosan minden rendben lesz, ne aggódj:) De én úgytudom hogy a 18.heti UH a "nagy" genetikai UH.A 12 meg a 18, ez a kettõ szokott lenni ami genetikai, de lehet roszzul tudom.(20h)
Igaza van az elõzõnek. A 20. héten csak akkor van nagy ultrahang, ha nem tudtál elmenni a 18.-on, vagy 19.-en. Mért kéne most újra menni, ha minden rendben volt? Nem lehet, hogy a dokid pénzt akar szakítani? 2 hetente ultrahang?
Elsõ vagyok, mondjuk én a 18.UH-ra 19+2hetesen mentem, mert azt mondta a dokim akkor menjek, (19-20hét között)de utána nem kell csak 24hetesen menni UH-ra, legalábbis nálunk.
Nálunk 18, aztán 30hetesen kell

18 Hét körüli kismamik hogy vagytok? Eddig miket tapasztaltatok? Nagy már a pocakotok? Mozgolódik már a baba?

Nekem már jól látszik a hasam és aki nem ismer az is látja,hogy baba.Párszor már éreztem mozgolódni,de még nem aktiv annyira,hogy minden nap..Üdv és boldog babavárást!!

Legjobb válasz: Szia! 18+3 vagyok jelentem :) Én már teljesen jól vagyok, semmi émelygés, semmi hányás. Most már az okoz "gondot", hogy nõ a pocak, és nem tudok már ugyanúgy hajolgatni és guggolni, mert kényelmetlen :) Egyébként már eléggé nõ, formás :) A babát éreztem másfél hete is, de tegnap nyugiba feküdtem a fotelban és hihetetlenül erõsen éreztem, hogy egymás után 3x megrúgott. :) Fantasztikus volt :)

Szia! 18+3 vagyok jelentem :) Én már teljesen jól vagyok, semmi émelygés, semmi hányás. Most már az okoz "gondot", hogy nõ a pocak, és nem tudok már ugyanúgy hajolgatni és guggolni, mert kényelmetlen :) Egyébként már eléggé nõ, formás :) A babát éreztem másfél hete is, de tegnap nyugiba feküdtem a fotelban és hihetetlenül erõsen éreztem, hogy egymás után 3x megrúgott. :) Fantasztikus volt :)
Szia én holnap leszek 18hetes és a 16. héten éreztem a picúrt mozogni azóta minden nap vagy reggel vagy este(nálunk ezek a nyugis idõszakok, mert napközben dolgozok olyankor kevésbé tudok figyelni a "kis mozgolódásaira") Nekem még annyira nem látszik a hasam csak az veszi észre aki ismer amúgy nem feltûnõ, de azért most már nõdögél:)
17+3 hetes vagyok, 3. baba. Már mindenki számára látható, hogy babát várok, fõleg, hogy már a kardigánnal sem "álcázom magam", mert jó idõ van. Elég fáradt vagyok folyamatosan, de az nem biztos, hogy a terhességtõl, hanem a két másik gyerekemtõl. Egyébként jól vagyok. Jah most épp izgulok egy picit, mert tegnap megfejelte a pocakomat a kisebbik gyerekem és eléggé fájt utána a pocakom. Délután elugrunk a védõnõhöz, szeretném, ha hallgatna egy szívhangot. 13.hét óta érzem a mozgását, de nem minden nap. Nektek is jó babavárást.
Sziasztok! 17+5 napos vagyok. Még nem éreztem mozogni egyáltalán. :( Hatalmas hasam van viszont.

Mennyit híztatok a 18. hétre? Baj ha én még semmit? Pedig rengeteget eszek, naponta többször. Mindent megkívánok, nagyon jól vagyok. De miért nem hízok?

Az els? 12 hétben nem voltam valami jol, akkor nem volt étvágyam, rossz volt a közérzetem, terhesség el?tt kb. 65-66 kg voltam (167 cm vagyok),a rosszullétek miatt lefogytam 62 kg-ra, de most a 2. trimeszterben kirobbanó formában vagyok, rengeteget eszem, változatosan és mégis mindig csak 62 kg vagyok. ja és a pocim is csak kicsit látszik még:( A babával nem lesz baj? Mindenki írja hogy 12-20 kg-akat hízik terhesen, jó én nem szeretnék annyit, de egy kis hízás ilyenkor normális lenne nem?

Legjobb válasz: a 18. hétre csak 1 kg-ot híztam minkét terhességnél.

a 18. hétre csak 1 kg-ot híztam minkét terhességnél.
A 18. hétre még csak 1-2 kilót híztam, de a végén meglett a 20 kiló így is! Ne aggódj, majd megindul a hízásod! A 18. héten a magzat súlya még csak 165 gramm körüli.
Pontosan a 23. héten kezdtem el hízni. A 28. hétig jött fel rám 3 kiló. Aztán az utolsó 3 hónapban még 5. Szóval nincs baj, ha nem hízol, sõt örülj neki. Amúgy meg sokan csak a vége felé híznak, lehet, hogy te is akkor fogsz! De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a babád odabent jól fejlõdjön.
én is 17+4 hetes vagyok, és 5, 5 kg-t fogytam eddig... a védõnõ szerint nem kell aggódnom, majd meg fog indulni a hízás is!
19 hetes vagyok , semmit sem híztam, a hasam pedig óriási, nem tudom annak a súly ahol lehet :)
18. hétre 3kg-ot híztam. Ne aggódj amiatt, hogy még nem híztál. Sõt örülj neki! Ne félj beindul.

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)

S. O. S. Nagy baj ha az AFP vizsgálatra a vért nem a 16. héten veszik le, hanem a 18. héten?

A 18.19.héten már nem lehet kimutatni a vérb?l amit a 16-on?

Legjobb válasz: aha, baj, én úgy tudom, akkor már nem mutat reális értéket. Legalábbis az egyik ismerõsömnek elszámolták a heteit, a 15.héten csinálták meg a vizsgálatot, azt mondták neki, hogy tuti dawn-kórós lesz, vetesse el.sokkolta a hír, de nem akarta elvetetni, végig gondolta, utána számolt, kérte hogy ismételjék meg, mert szerinte nem a 16.héten történt a vérvétel, megismételték, és kiderült, hogy minden oké! Azóta 5 éves a kislány és rendkívül okos, egészséges....

aha, baj, én úgy tudom, akkor már nem mutat reális értéket. Legalábbis az egyik ismerõsömnek elszámolták a heteit, a 15.héten csinálták meg a vizsgálatot, azt mondták neki, hogy tuti dawn-kórós lesz, vetesse el.sokkolta a hír, de nem akarta elvetetni, végig gondolta, utána számolt, kérte hogy ismételjék meg, mert szerinte nem a 16.héten történt a vérvétel, megismételték, és kiderült, hogy minden oké! Azóta 5 éves a kislány és rendkívül okos, egészséges....
Szia.én csak a saját tapasztalatom tudom leirni.amikor nekem leveték az afp-t nem töltöttem be a16.hetetpár nap eltérés volt.a lényeg hogy alacsony lett az értékem.küldtek genetikai ultrahangra és magzatvíz vételre, bár én 33éves vagyok.ez az egész kalamajka kb5hétig tartott gondolhatod addig mit éltem át.a lényeg hogy mindent rendbe találtak.én már tudom hogy nem szabad elkeseredni.ha bárhová is küldenek az a te és a babád érdeke.reméllem tudtam valamiben segíteni
Hali! Én még csak 20 éves vagyok, jelenleg 17 hetes a pocilakóm. Én sem töltöttem te a 16. hetet, éppen ezért csomószor vissza kellett mennem vérvételre, bár ezelõtt is elõszeretettel csapoltatott az orvos :) A lényeg, hogy semmi gond nem lett belõle, az orvos azt mondta, ha figyelek magamra, a pici egészséges, és ha a pici egészséges, a vizsgálatok csak "rutinból történnek" Boldog babavárást mindenkinek! :)

Most szombaton töltöttem be a 18. hetet. És ugy éreztem megmozdult a pici. Vasrnap is érezem jobban. De viszont most 2 napja nem agyon érzem. E z nagy gond. Vagy lehet azér mert az első babám, és nem nagyon tudommire kell figyelnem?

Legjobb válasz: 18 hetesen még nem érzed mindig, ha mozog, attól még õ mozog vagy lehet, éppen pihizik. Késõbb is lesznek napok, amikor lustább, ne aggódj emiatt.

18 hetesen még nem érzed mindig, ha mozog, attól még õ mozog vagy lehet, éppen pihizik. Késõbb is lesznek napok, amikor lustább, ne aggódj emiatt.
Nem gond, ne aggódj. Nekem a 2. babám, és a 13. héttõl érzem az apró mocorgásokat, az elsõnél tuti nem tudtam volna, hogy ez az. Egy pár nap, és majd úgy beindul a mozgás, hogy csak na!
Nekem is így van. Tegnap elõtt óta nem érzem, csak nagyon ritkán és lent. Tegnap voltunk UH-n és csücsül, azt mondta az UH-s, hogy azért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat
22 hetes vagyok, és még van, hogy most sem érzem 1 napig. Akkor eszem egy kis csokit, attól fel szokott kelni. :)

Nagyon fáj a derekam meg a fogam. Muszály volt egy szem cataflamot bevennem. Tényleg nem szedtem gyogyszert miota terhes vagyok (18, hét) ugye egy szem gyogyszertöl nem lesz baja a gyerekemnek?

Legjobb válasz: Nekem van egy izületi betegségem ami nagy fájdalommal jár. Erre nekem csak a cataflam használt. Ezért megkérdeztem a dokimat hogy ha már nagyon fáj valamim akkor vehetek e be cataflamot. Azt mondta hogy a 12. héttõl igen de nem sokat. Tehát egytõl biztos nem lesz baj. De amúgy õ is elõször az algopyrint ajánlotta csak megbeszéltük hogy az nem használt.

Nekem van egy izületi betegségem ami nagy fájdalommal jár. Erre nekem csak a cataflam használt. Ezért megkérdeztem a dokimat hogy ha már nagyon fáj valamim akkor vehetek e be cataflamot. Azt mondta hogy a 12. héttõl igen de nem sokat. Tehát egytõl biztos nem lesz baj. De amúgy õ is elõször az algopyrint ajánlotta csak megbeszéltük hogy az nem használt.
Valószínû, hogy nem lesz baja. De a fájdalom okát kell megszûntetni, mert nem normális az sem, hogy szenvedsz, és semmi garancia nincs arra, hogy nem jön el megint egy ilyen pont, hogy nem bírod tovább. Én kivizsgálást javasolnék a fogadra és a derekadra is. Megelõzni kell, hogy elfogyjon a cérna a fájdalomtól!
Panadolt, vagy más paracetamol tartalmú gyógyszert vagyok be, ha mar mindenképpen kell valami.
ha fáj vmi akkor be lehet venni gyógyszert, mert a fájdalommal többet ártsz mint a gyógyszerrel, de NEM mind1 h mit szedsz be.pl az algopyrin erre tökéletes.
Pontosan vehetsz be fájdalomcsillapítót ha már nagyon fáj, de nem mindegy h mit veszel be. A legtöbb orvos a panadolt és az algopyrint ajánlja azon kívül ne nagyon szedjél be mást. Ha megkérdezed az orvosodat õ is ezt fogja mondani. A cataflam nem a legjobb :S Baj ennyit biztos nem lesz csak figyelj erre oda. Jobbulást :) 23hkm
cataflamot máskor ne vegyél be, szoptatásnál még véletlenül se, mert a babánál gyomorvérzést okoz. panadol bevehetsz, az is elég erõs.

A 18. hétben megyünk 4D-s UH-ra, már nagyon várom. Kinek, milyen tapasztalat van, aki ilyen idősen ment?

Még ugye mindent lehet látnia a babából? Tudom, hogy még soványka lesz, de az a lényeg, hogy egészséges legyen.

Legjobb válasz: Szia! Én 20hetesen voltam ultrahangon, és a kislányom egybõl szétdobta a lábát, így láttuk hogy 3 csík van neki ott, tehát kislány :-) Ilyenkor a picik még nagyon csontosak, husi réteg nincsen rajtuk, az csak késõbb kezd majd kialakulni. Néha úgy nézett ki mint egy kis Ûrmanó, de nagyon édes volt. Imádom. Azóta már 40hetes kismama vagyok, és voltam 36hetes UH-is. Na az már túl késõ volt. A második 4D-s uh-ot célszerû 30-31.héten elvégezni, olyankor már szépen látszik a baba minden vonása.

Szia! Én 20hetesen voltam ultrahangon, és a kislányom egybõl szétdobta a lábát, így láttuk hogy 3 csík van neki ott, tehát kislány :-) Ilyenkor a picik még nagyon csontosak, husi réteg nincsen rajtuk, az csak késõbb kezd majd kialakulni. Néha úgy nézett ki mint egy kis Ûrmanó, de nagyon édes volt. Imádom. Azóta már 40hetes kismama vagyok, és voltam 36hetes UH-is. Na az már túl késõ volt. A második 4D-s uh-ot célszerû 30-31.héten elvégezni, olyankor már szépen látszik a baba minden vonása.
Mi voltunk 18 hetesen is 4D-s uh-n. Nagyon nagy élmény volt, nagyon cuki volt! És lehetett látni hogy tényleg kislány. (ezt már 12 hetesen is megmondták) Annyira nem volt csonti, de még nem is husos, és én nem láttam ufócskának, szép kis kerek fejecskéje volt. Mindent látnak amit kell! Jó mozizást! 3 hónapos kislány anyukája
Én is 18hetesen voltam, nagyon klassz volt. Pont anyák napján voltunk. Én sem láttam ufósnak, már akkor szép kerek arca volt, és még a szülés alatt sem torzult el, igaz extra gyorsan született. Az arcvonások teljesen ugyanazok, még a kézmozdulatai is. A hasamban is nagyon jártak a kezei, és idekinn is. Ha ébren van, a keze le nem áll. A hasamban is végig mosolygott, idekinn még álmában is elsõ naptól kezdve, ritka ha nem. Aztán voltunk még 26hetesen, itt már pufibb volt mindene. Születéséig nem sokat változott már. Jó így utólag nézegetni a képeket, és összehasonlítani a melletted szuszogó kisbabáddal, hogy mennyit változott, de mégis ugyanolyan.
Lemaradt, most 11 hetes a kisfiam! Jó mozizást!:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi a terhesség témakörébe akartam írni. De így is várom a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Kedves Anyucik! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Boldog Karácsonyt!

18. hetet töltöm a héten nagyon fáj a hátam megkértem a férjemet hogy masszirozza meg van egy gerincferdülésem is lehet hogy a hátfájásba ez is belejátszik. Lehet baja babának a masszirtól ha ez a méhszallagot is érintette esetleg?

Hátsó fali a lepényem!18 héten mennyit mozog egy babó?Eddig naponta 3x 4x adott hirt magáról de 2 napja alig mocizik

Legjobb válasz: vannak nyugisabb napjai! en is parazok emiatt, hogy nem mozog eleget, de neked meg nagyon raer ez..meg sokszor mozog, es nem is erzed! a masszir az sokfele lehet, csak nem csinalta a ferjed olyan durvan, és ha ket napja tortent, és mocorog azert, akkor megnyugodhatsz.. de azert maskor vigyazz.. a masszazs is a tiltolistan van sajnos. egy kis finom nyomogatas, gyongeden belefer, de az a jo, fajdalomuzo massz, na, azt kerulni kell :) :( :) es nyugodj meg, nincs gond.

vannak nyugisabb napjai! en is parazok emiatt, hogy nem mozog eleget, de neked meg nagyon raer ez..meg sokszor mozog, es nem is erzed! a masszir az sokfele lehet, csak nem csinalta a ferjed olyan durvan, és ha ket napja tortent, és mocorog azert, akkor megnyugodhatsz.. de azert maskor vigyazz.. a masszazs is a tiltolistan van sajnos. egy kis finom nyomogatas, gyongeden belefer, de az a jo, fajdalomuzo massz, na, azt kerulni kell :) :( :) es nyugodj meg, nincs gond.

18 hetesen a +6 kg nagyon soknak számit? Rengetegen irják, hogy alig szedtek fel terhesség alatt. Ti sem hiztatok a 18. hétig?

Én már voltam 66 kiló is,2 éve lefogytam 54-re,azt tartottam is,decemberben ahogy teherbeestem a 3hónap alatt azonnal felugrottam 60ra.Lehet ez a normál sulyom?már másfél hónapja egy dekát sem hiztam.164cm vagyok,de ebben a mai világban mindenki a szuper alakjára akar büszke lenni és arra hogy terhesen szinte alig hizott.Végképp nem eszem magam tele,tényleg soknak számit hogy már 60 kg vagyok?Mi lesz még ez utánn?Itt egy mostani kép is(nem a pocak a lényeg ezért nem oldalrol fényképeztem):

Legjobb válasz: 17 hetes vagyok, eddi 2 kg-ot híztam, így vagyok 51. Nincs semmi baj az alakoddal, néztem a képet!

17 hetes vagyok, eddi 2 kg-ot híztam, így vagyok 51. Nincs semmi baj az alakoddal, néztem a képet!
na végre hallok valakit, aki hízott .. én 15 hetes vagyok és már most ott tartok, hogy plusz 5, 5 kiló.. 48-al kezdtem, 49 voltam 10 hétig, és valahogy beindult.. bár nem eszek folyamatosan, csak amikor éppen éhes a pocim.:) a védõnõ rám szólt, hogy nem szabad ennyit hízni, de hát nem csinálhatom azt, hogy nem eszek vagyis lehet azt kellene.. én is meglátom magamon a plusz kilókat, de mindenki támogat benne, hogy ennyi lehet kellett is. :)
Mi most vagyunk a 29.héten és 4 kg jött fel eddig.
Hát én nem tudok így dicsekedni, 28 hetes vagyok és 19kg-ot híztam, tessék, nem zabálok, és még majdnem 3honap van hátra... ez van, nemtudom hogy az Elevit segített ebben, a gének vagy hormonok, ha odafigyelek rá mit eszek ha nem akkor is hizok.. Szerintem tehát a plussz 6 kg egyáltalán nem vészes!
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron soha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vacsi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron spha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vacsi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron spha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vagyi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok nagyon :) Nagyon jó volt olvasni a válaszaitokat :) Persze én is hánytam elsõ 3 hónapban, mégsem fogytam, csak hiztam :) De nem baj, próbálok pozitivan nézni a dolgokra és várom a szülést hogy utánna majd , , ha lesz idõm, , megpróbálkozhassak a plussz kilók leadásával :) Mert tényleg az ember érzi magát nagynak :) Mikor a 85B-s melltartó helyett már 90D-s kell, a feneke oylan gömbölyü, meg minden, és méghozzá kis alacsony is vagyok :) Na nembaj, boldogan várom a babát és nem nyavajgok :)
Na hát nekem nagyon hasonló (persze közel nem vagyok ilyen vékony és csini:) ). Én a harmadik babámat várom. Eldöntöttem a második babám után hogy ha törk ha szakad elérem a vágyott formámat. Nem kis meló van (volt) benne van egy anyagcsere problémám is. A második gyerekem 1 éves koráig szopott, utána kõkeményen belevágtam. Fél év alatt 12 kilót fogytam, majd utána még fél év alatt további 5öt, elértem a 67-68 kg.t ami az álmom volt (177 cm vagyok) és mivel heti 4 szer futottam (vagy tornáztam) így szép is lett a végeredmény nagyjából. Persze 31 éves vagyok és a terhesség azért hagyott nyomokat de összességében elégedett vagyok voltam... Na terhes lettem a harmadik babával nagyon vártam örülünk persze stb. dehát ez egy katasztrófa mennyire rosszul vagyok, egyáltalán nem tudom tartani a csökkentett ch-jú eddigi diétámat, ami sovány hús sovány tejtermék hal, zöldségek minimális gabonaféle-bõl állt, mert ránzéni nem bírok ezekre, 5.hét óta folyamatos hányinger émelygés ájulás környékez, a 2 gyerek mellett nem engedhetem meg magamnak hogy ájuldozzak:( A cicim szó szerint a duplára 75 c helyett 75 E-S!! melltartót vettem épp tegnap mert nem férek bele semmibe. Puffadok, emésztésem az kb. mintha napokra leállna, akármit eszek akármit csinálok. Mozogni nem tudok mert kicsit vérezgettem is, másrészt volt hogy közben rókáztam el magam úgyhogy...ennyi. Nagyon nagyon bízom benne hogy 12.hét után megváltozik ez a dolog mert ez így szörnyû lesz és ugyanúgy fogok kinézni és hízni mint az elsõ terhességeimnél... Annyira törekedtem rá hogy most normál keretek között tartsam magam, a súlyom, az elért formám, hát ennyit errõl. 11 hetes vagyok épp ma és 73 kiló vagyok, ami testvérek közt is plusz 6 kiló. Persze az elsõ két terhességemnél eleve 74 kilóról indultam így 16.hétig VALÓBAN nem híztam semmit...a vége viszont 1. terhesség 91 kg lett!! (sok vizesedés) a 2. terhességnél 86 kiló (semmi vizesedés). Komolyan úgy érzem nekem ez a 73-74 kiló valami nyugvó pontom, vagy egyensúlyi pontom vagy mim, mert innen kínkeservvel ment le az utolsó 5 kiló mikor fogyóztam, és most is pár hét alatt beálltam erre a pontra, pedig ENNYIT nem ehetettem össze azért kalóriában:( Na szóval a lényeg. Te nagyon csinos vagy meg nem mondanám hogy 164 cm hez 60 kiló vagy inkább néznélek olyan 55-56 nak. És a magasságodhoz a 60 kiló sem sok egyáltalán így elméleti szinten se. Persze ezt tudom, az ember maga érzi.
Ugyan nem vagytok sehol! 24 kilot hiztam a vegere.. Le is adtam szules utan 1 evvel, mert lalpjaban vekony vagyok. 170 cm 56 kg. Most a masodikkal is errol indultam. 15 hetes vagyok es eddig 4 kilot hiztam! Van aki hozik van aki nem teljesen alkati dolog..
Akkor jövök én a 19kg-mal :D Én 18.hétig 4kg-t hiztam, utána jött a többi:) 170/50-el kezdtem a terhességem.69-el mentem ugye szülni és 59kg-al mentem haza.4kg volt ebbõl a fiam:) Amúgy nem vagy kövér, nagyon csinos vagy:)
A kérdező hozzászólása: terhesség elõtt sokat futtam, tornáztam amikor tehettem, most is Rubint Réka kismama tornájára , , szenvedek, , :) Bár ha a genetika sokat számit ebben, akkor elõre félek a plussz kilóktól :) na de nem baj, csak egészséges legyen a pici és utánna remélem sikerül leadni, mert az akarat megvan! Köszi amugy a válaszokat és azert irigykedem, hogy ti , , csak, , ennyit hiztatok :) )
Én az egész terhességem alatt híztam 10 kilót. Rajtam 18 hetesen még egy gramm se volt.Olyan 22 hetesen kezdtem el felszedni a kilókat. Emiatt a +6 kiló nekem már soknak tûnik, hisz még nagyon messze van a vége!Addig még kb. 8-10 kiló fel fog kúszni.A képen amugy egyáltalán nem látszik rajtad az a +6 kiló, nagyon csinos az alakod!!!
(utolsó vagyok.) Voltam orvosnál, megemlítettem neki, hogy szerintem sokat híztam. Azt mondta ez a vitaminok miatt van. Elhagyhatom az elevitet, hiszen 12 hétig fontos a szedése.. Valamint magne b6-ról térjek át magnerotra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!