Találatok a következő kifejezésre: 18-20. heti ultrahangra kell (2 db)

18-20. heti genetikai ultrahangra kell beutaló, vagy azt is a szülész-nődoki végzi?

Ha kell a beutaló akkor a n?gyógyász, vagy a véd?n? adja?

Legjobb válasz: Én nem kaptam beutalót, csak idõpontot. És mindkét terhességemnél másik doki csinálta, úgy értettem a szavaiból, hogy ez a szabály.

Én nem kaptam beutalót, csak idõpontot. És mindkét terhességemnél másik doki csinálta, úgy értettem a szavaiból, hogy ez a szabály.
A nõgyógyász írja ki az uhot a kiskönyvben, ezt kell vinned magaddal. Más beutaló nem kell. (nálunk legalábbis.. )
Nekem a saját dokim csinálta, de a kórházban, nem magánrendelésen, beutaló, és idõpont kellett hozzá, a beutalót nálunk terhestanácsadóban adják.Mindenhol máshogy mûködik, sztem védõnõvel egyeztess.
Szia. Én kaptam beutalót terhestanácsadáson. Kedden megyek. De mikor mész vinni kell az afp eredményét is. Nálunk elvileg így mûködik. Boldog babavárást! 18 hetes kismami

Régebben a 18. héten csinálták nekem az ultrahangot, most a 20. héten kell mennem, miért van ez? Más kórházakban, orvosoknál is így van?

Legjobb válasz: én is igy voltam de most kértem a 19 héten mehessek mert a gyerekre nem tudtak volna vigyázni illetve a 19 héten biztos akkor adtak volna idöpontot amikor temetésre kell mennünk igy én kértem 3 nap közül valamelyikre had mehessek be

én is igy voltam de most kértem a 19 héten mehessek mert a gyerekre nem tudtak volna vigyázni illetve a 19 héten biztos akkor adtak volna idöpontot amikor temetésre kell mennünk igy én kértem 3 nap közül valamelyikre had mehessek be
UI: 20 héten valami fejlõdési ugrás van de nekem igy is ugy is mennem kell 23 héten Budapest ugyanilyen vizsgálatra
A kérdező hozzászólása: köszi!Nem tudod véletlenül miért változtatták ezt meg?
dunsztom sincs lehet kórházfüggõ (elsö vagyok
18-20 hét közt bármikor el lehet végezni a vizsgálatot. Én 19 hetesen voltam.
18-20 hét között kell menni, én is így tudom.
Egyébként ez régiókra is jellemzõ, úgy értem, hogy 18. v 19. v 20. hét a genetikai uh. Én x városban 19+0 napon mentem uh-ra, míg egyik barátnõm a y városba a 18.héten.
a 18-20. hét között csinálják, szerintem orvosa válogatja hogy mikor. én 18+6 hetesen voltam
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. közben a védõnõm elmagyarázta miért a 20.hetet preferálják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!