Találatok a következő kifejezésre: 18-éves vagyok van egy (102 db)

18 éves vagyok, van egy barátnőm 17 éves. Törvényesen létesíthetek vele szexuális kapcsolatot?

Legjobb válasz: # 3: Tudom, de õ már feltételezem, hogy elmúlt 18, a kérdése alapján.

# 3: Tudom, de õ már feltételezem, hogy elmúlt 18, a kérdése alapján.
Kúrhatod éjjel, nappal.
Igen, ha a szexuális kapcsolat az õ beleegyezésével történik. Csak 14 év alattiakkal nem szabad.
Kettes, változott a törvény..18 év alatti 12 év felettivel büntetlenül létesíthet szexuális kapcsolatot. http://index.hu/belfold/2013/08/08/mar_buntetlenul_szexelhet..
ha õ is benne van akkor igen

13 éves vagyok, van egy 18 éves fiú akibe szerelmes vagyok. Neki tetszem. Õ azt szeretné h lefekküdjek vele. Csak én meg annyira szeretem h meg is tenném. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ahogy az elõttem szólók írták... tanulj kicsilány a válaszokból, mert egy életre megszívod.

Ahogy az elõttem szólók írták... tanulj kicsilány a válaszokból, mert egy életre megszívod.
Szerintem tedd szét neki, mi baj lehet, max jól megbasz :D esetleg neki lesz gáz, ha a szüleid megtudják, a bíróságon mond azt h hazudtál neki a korodról :D :D akkor asszem nem varják be! :D Sokan túl nagy feneket kerítenek ennek az egész szûz témának...
Várj még.
az elõttem hozzá szóló egy nagy SEGGF*J.
Ha ezt még nem mondták: amíg 13 éves vagy, megrontás miatt büntetendõ a cselekedete a fiúnak. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r Ez nem egyenlõ azzal, hogy a 14. születésnapodon (végre) már szét is kell a lábakat rakni.
meg az a véleményem hogy egy lány legnagyobb kincse a szüzessége miért akartok megszabadulni tõle ilyen hamar? meg oda adjátok magatok minden jött mentnek legalább bizonyítást várnátok meg hódítást egy fiutól de semmi, számomra ez olyan undorító soha nem szeretnék ilyen barátnõt.
majd jól megb*sz és magadra hagy.
Lehet nem látsz a rózsaszín ködtõl, és nincs élettapasztalatod: õ csak azt akarja hogy feküdj le vele, és a lehetséges helyzet miatt tetszel neki. Azt nem írtad, hogy milyen kapcsolatban vagytok. Ha ez nem párkapcsolat (úgy tûnik), és kapásból a szexrõl van szó, akkor az elsõ mondat eléggé helytálló lehet.
túl fiatal vagy még az ilyesmihez szerintem.
Mi van csak nem téged is átvertek? depis vagy? :D ezektõl az ember csak erõsebb lesz! meg késõbb azt se tudja majd ki volt neki az elsõ...nem valószínû h összeházasodnak.... :) csak kiváncsiak, mint sokan mások...

Ha egy barátkozásra, ismerkedésre, jó kapcsolatok kialakítására képtelen, nem szerethetõ 18 éves vagyok, van még esélyem megváltozni?

Legalábbis kb. ez az emberek véleménye rólam, iskolában totál jelentéktelen vagyok sokak számára, akiknek nem, azoknak meg ez, amit leírtam. A lányok közül sokan bunkónak néznek, de úgy alapvetõen az emberek engem nem tudnak kedvelni, szeretni, nem tudok kialakítani olyan kapcsolatokat, hogy a másik megkedveljen, mindig csak én akarom a barátkozást, így elég egyoldalú.

Legjobb válasz: Persze. :) Például az is megtörténhet, hogy valaki kiszúr magának és elkezd veled barátkozni csak úgy. :D Én ilyen vagyok, kiszúrom az embereket, bárkit, még olyant is aki nem nagyon beszél másokkal és ha szimpatikus elkezdek vele csak úgy barátkozni. :) Viszont próbáld rávenni magad a barátkozásra. Én magamban mindig háborúzok azon, hogy oda menjek-e valakihez vagy sem, akit nem ismerek. De sikerül rávennem magam! :) Ilyenkor ne gondolkodj nagyon és könnyebben oda tudsz másokhoz menni! Ha ismerkedsz érdeklõdj a másik felõl, keress közös pontokat, és próbáld sokat beszéltetni. Az emberek többsége szeret magáról beszélni. :) Ilyenek. :) És akármilyen hülyének érzed magad eleinte, próbáld az eleinti feszültséget oldani mindenfélével. :) Hajrá hozzá! :) 13/L

Persze. :) Például az is megtörténhet, hogy valaki kiszúr magának és elkezd veled barátkozni csak úgy. :D Én ilyen vagyok, kiszúrom az embereket, bárkit, még olyant is aki nem nagyon beszél másokkal és ha szimpatikus elkezdek vele csak úgy barátkozni. :) Viszont próbáld rávenni magad a barátkozásra. Én magamban mindig háborúzok azon, hogy oda menjek-e valakihez vagy sem, akit nem ismerek. De sikerül rávennem magam! :) Ilyenkor ne gondolkodj nagyon és könnyebben oda tudsz másokhoz menni! Ha ismerkedsz érdeklõdj a másik felõl, keress közös pontokat, és próbáld sokat beszéltetni. Az emberek többsége szeret magáról beszélni. :) Ilyenek. :) És akármilyen hülyének érzed magad eleinte, próbáld az eleinti feszültséget oldani mindenfélével. :) Hajrá hozzá! :) 13/L
Elõtted az élet. Rajtad múlik, hogy mennyit adsz bele. A maximumnál kevesebbet nem éri meg. Keresd meg a saját utadat és megleled a barátokat is. A mély érzésû emberekre gyakran jellemzõ, hogy nehezebben barátkoznak, nehezebben nyílnak meg. Aki felületes, annak lehet, hogy sok barátja lesz, de a barátságai is felületesek lesznek. Nem a barátok mennyisége számít, hanem a minõsége. Ha nem vagy népszerû, az nem azt jelenti, hogy nem vagy értékes. Aki népszerû, akinek "van közönsége", az gyakran közönséges. Az érték ma nem népszerû. De sokan vannak így mint te, akik ilyenek és szintén keresik a társakat.

Most mit csináljak 18 éves vagyok és egyik ismerõsöm, ''barát''nõm hozzám vágta hogy belémszeretett és van e esély, hogy összejöjjünk?

mit csináljak? pls segítsetek értelmes megfontolható válaszokat.! köszi

Legjobb válasz: Attól függ, neked tetszik-e a lány. Ha nem tetszik, akkor szépen, kíméletesen mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, ha ez több lenne, mint barátság. Ne húzd ezzel sokáig az idõt, mindkettõtöknek jobb, ha nem reménykedik fölöslegesen. Ha pedig tetszik, akkor hívd el egy randira.

Attól függ, neked tetszik-e a lány. Ha nem tetszik, akkor szépen, kíméletesen mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, ha ez több lenne, mint barátság. Ne húzd ezzel sokáig az idõt, mindkettõtöknek jobb, ha nem reménykedik fölöslegesen. Ha pedig tetszik, akkor hívd el egy randira.
Ha beléd szeretett és te is szereted, akkor persze.
A kérdező hozzászólása: Hát õszintén megmondom, hogy tetszetõs a kicsilány. köszönöm a komikat sok segítséget kaptam.! :) )
A kérdező hozzászólása: Jajj neharagudjatok. pont a legfontosabbat hagytam ki hogy 14 éves lesz áprilisban.
Háááááát végül is szerintem nem nagy a korkülönbség. Simán lehet belõle valami, ha elfogadod, hogy egy darabig még nem lesz szex.
A kérdező hozzászólása: tisztában vagyok vele, nekem nem legfõbb okban a szex, hanem a szerelem az együttlét, és az érzés számít, csak nem tudom, hogy meg tudnám e szeretni.? :S
Ha nem vagy biztos az érzéseidben, akkor egyenlõre maradj csak a barátja. Aztán majd eldõl.
A kérdező hozzászólása: [link] hát róla beszélek :D és magamat is megemlítem :) ) amúgy köszi a komikat.! :)

Van egy 43 éves férfi ismerősöm, akinek az a álma, hogy egy 18 éves lánnyal lehessen, egy alkalommal. (aki természetesen nem hivatásos). Van rá esélye? Ha igen, hogy kezdjen hozzá? Vagy őrültség az egész?

Legjobb válasz: Ha olyan lányt fog ki,aki hajlandó olyan emberrel ágyba bújni,aki akár az apja is lehetne,akkor igen,elég nagy esélye van rá.A mai fiatalok közt sok ilyen van sajnos!Nem õrültség,mindenkinek vannak perverzebb álmai!Hogy kezdjen hozzá?Hát talán menjen el egy olyan szórakozóhelyre,ahol a legalsó korhatár 18,és ismerkedjen!Bár vigyázzon,mert nagyon sok helyen nem ellenõrzik,hogy a bejutó egyének biztos vannak-e legalább 18 évesek!Ha esetleg egy olyan lányt fog ki,aki pedig pont ezek közé tartozik,könnyen lehet,hogy késõbb az ismerõse látja kárát!

Ha olyan lányt fog ki, aki hajlandó olyan emberrel ágyba bújni, aki akár az apja is lehetne, akkor igen, elég nagy esélye van rá.A mai fiatalok közt sok ilyen van sajnos!Nem õrültség, mindenkinek vannak perverzebb álmai!Hogy kezdjen hozzá?Hát talán menjen el egy olyan szórakozóhelyre, ahol a legalsó korhatár 18, és ismerkedjen!Bár vigyázzon, mert nagyon sok helyen nem ellenõrzik, hogy a bejutó egyének biztos vannak-e legalább 18 évesek!Ha esetleg egy olyan lányt fog ki, aki pedig pont ezek közé tartozik, könnyen lehet, hogy késõbb az ismerõse látja kárát!
ha fiatalos, ápolt, jól néz ki, akkor talán van esélye... menjen el egy szórakozóhelyre az ismerõsöd, öltözzön fel jól, sportosan elegánsan mondjuk (pl. farmer, divatos ing, zakó), attól akár fiatalabbnak is nézhet ki, legyen kedves, udvarias, hívja meg egy italra a lányt, viselkedjen elegánsan, ez lehet, hogy tetszeni fog egy lánynak, és ne mondogassa a korát, hátha kevesebbnek nézik :D de ez se garancia a sikerre, én pont egy 18 éves lány vagyok és nem tudom elképzelni, hogy egy 43 évesre pasiként nézzek... de ez csak az én véleményem
Szerintem ez attól függ milyen az ismerõsöd. Én 19 vagyok és jelenleg egy 42 éves pasival vagyok együtt már fél éve. Nem komoly kapcsolatnak indult de most már az. Mondjuk ha elmegyünk együtt õt általában 35-37 évesnek nézik.Szerintem nem lesz könnyû dolga és annyira nem kéne éreztetnie hogy csak 1 alkalomra kell.
A barátnõm 18 éves és 37 éves pasival jár össze...:S iszonyat:S Na mind1, szóval van rá esély!

Mekkora esélye van arra, hogy egy 18 éves lány és egy 27 éves pasi kapcsolata tartós legyen? Vagy teljesen esélytelen?

Legjobb válasz: 21:03-as vagyok megint. Szóval, kérdezõ te egy 18 éves lány vagy, és van egy 27 éves pasi aki megtetszett akit megkedveltél. ÉS te szeretnél vele összejönni csak igazából félsz attól h csak kihasználna?? ---> ez nem cska egy 27 évesnél fordulhat elõ hanem egy 20 éves pasi is kihasználhat.

21:03-as vagyok megint. Szóval, kérdezõ te egy 18 éves lány vagy, és van egy 27 éves pasi aki megtetszett akit megkedveltél. ÉS te szeretnél vele összejönni csak igazából félsz attól h csak kihasználna?? ---> ez nem cska egy 27 évesnél fordulhat elõ hanem egy 20 éves pasi is kihasználhat.
Én 18 voltam, õ 26. Ez 7 éve volt, máig is együtt vagyunk. 25/N
Ha a (hosszú távú) célok és a vágyak egyeznek, mûködhet. Írok egy banális példát: ha a 27 éves pasi már szeretne családot alapítani, de a 18 éves még javában bulizna vagy továbbtanul, kevesebb az esély a boldogságra. De a pasik nagy része egyébként is késõbb érõ típus, még jól is jöhet a korkülönbség. (Tegyük hozzá, ha 16-17 éves lányról és 9 évvel idõsebb párjáról lenne szó, nem ugyanezt írnám. Itt a lány jogilag felnõtt, nem függ úgy a szülõktõl.)
kb annyi mint egy 20 és 27 éves között. egy 27 éves pasi az még nem öreg és nem idõs! Én 26 vagyok, de ugyanúgy elmegyünk ismerõsökkel haverokkal szórakozni. Dolgozok, keresek, fizetem a számlákat, mindent maximálisan lerendezek, megoldok. Ha ze mind megvan akkor miért kéne megkomolyodnom?? Azt akarom ebbõl kihozni, hogy egy 27 éves pasi nem lesz 70 éves aki a seggén marad otthon , az is elmegy bármerre bárhová. 1 a különbség!!! HA, õ már kiélte magát és normális akkor õ normális komolyabb kapcsolatot akar! kérdés, az h te mit akarsz! Talán attól is függ h a pasi akar e gyereket vagy mikor vagy egyáltalán akar e. De amúgy nem látom akadályát a dolognak.:) ) Ez függ attól h mennyire betokosodott a pasi, illetve mennyire gyerekes a csaj!
a 21:03-assal értek egyet.
Nem mûködhet.
Én is 27 éves vagyok, s el tudom képzelni komolynak. De ez nagyban függ a lánytól, ha minden héten bulizni akar menni akkor még nem élte ki magát eléggé s inkább nem tervezek vele hosszútávra. Sok sikert!
Mi kell hozzá? Csak szerelem mindkét fél részérõl......
A kérdező hozzászólása: Most jut eszembe! Amúgy most hogy egyre jobban megismerem, azt hiszem csak barátok leszünk. Viszont ez amolyan életre szóló, "jóban-rosszban együtt"-féle barátság lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, már nincsenek kételyek. :D Nemrég beszéltem vele és rengeteget nevettünk együtt. Meg is tudtam, hogy mindkettõnknek ugyan az az életcélja. Bejárni az egész Földet. Mondjuk õ elõrébb tart. Körbeutazta Európát, az USA-t és Ausztráliát. Én még csak európai országokban voltam. Igyekszem vele minél többet találkozni. Nagyszerû ember. :)
sikerült dûlõre jutnod a kérdéseddel kapcsolatban, vagy tele vagy kételyekkel? :)
én is 18 vagyok, a barátom 27, tehát a helyzet alapjaiban véve ugyanaz. ha tényleg korán érõ vagy, õ pedig még javában éli a fiatalos életét, akkor szerintem nem lesz gond. persze ugyanazok a problémák itt is felmerülhetnek, mint mondjuk egy 20 évesnek. de melyik kapcsolat tökéletes??mi 3 hónapja jól megvagyunk, eljárunk bulizni. hétköznap õ dolgozik, én tanulok, így a hétvégék a közösek. szóval szerintem nem gáz ez a 9 év, mert mindketten sokat tanulhattok a másiktól. sok sikert :)
elõzõ vagyok ismét! értelek...akkor meg próbáld meg vele! Lényeg h ne zúgj bele most rögötn za elején. Ismerd meg, ismerjétek meg egymást. mit veszíthetsz? ha nem próbálod meg akkor meg azon fogsz bánkódni h meg sem próbáltad.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem rég ismerem és tetszik, de nagyon. :) Amúgy nem, nem vagyok az a hû de bulizós fajta. Inkább olyan korán érõs. Emlékszem, mikor 14-14, 5 évesen beszéltem embererekkel, (pont velük akkor elõször) és akkor õk azt mondták, hogy biztos 17-18 éves vagyok. Mikor rákérdeztem, hogy miért azt mondták, hogy a komolyságom miatt.
21:09, igen ez a korhatár dolog érdekes...:) egy 17 -évest már én is fiatalnak mondanék de 18-nál már van egy ugrás!
ja értem! azt hittem személyesen nem is találkoztatok még. aztán h a barátság meddig lesz barátság és milyen barátság az kérdéses...:)

18 éves vagyok és lány. Van esélyem, hogy egy pár centivel még magasabb legyek? (Nem növi-kúrára gondolok)

Legjobb válasz: persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?

persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem olyan vészes, 168, de világ életemben ütni akartam a 170et :D Ez egyfajta álom.. :)

18-éves vagyok és van egy 40-éves pasim! Jol ki jövünk csak annyia probélma hogy állandoan féltékenykedik ok nélkül! Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•

Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•
Egyre rosszabb lesz az évek múlásával, gondold végig, hogy vele akarod-e az életed leélni. Mire Te gyereket akarnál, Õ már nagyon nem is tud csinálni, vagy a nagyapjának fogják nézni, és ha a maygar átlagot nézzük, kb 30 évvel elõtted fog meghalni. Sok más dolog ellene szól egy ilyen kapcsolatnak, egy 18 éves lány és egy 40 éves férfi teljesen mást akar. Ez elsõre lehet nem a Te kérdésedre a válasz, pedig lehet, h mégis.
Hát ez aztán a korkülömbség 22 év. De már megszoktam.A nõvérem és az õ pasija között 20 év korkülömbség van de jól kijönnek egymással már évek óta. Szerintem azért féltékenykedik mert szeret téged.Ami jó jel. Ha minden rendben lesz köztetek akkor tik is nagyon sokáig boldogok lesztek :)
Második válaszoló vagyok. :) Egy részben egyet értek az elõttem szólóval, de részben nem. Az õ élete, az õ döntése ebbe nem szólhatunk bele. Az ismerõsömnek a szülei közt 23 évnyi kor különbség van, de megértik egymást. Ha nektek így jó, éljetek boldogan! :) De azért tényleg gondold végig az elõttem szóló tanácsát... • Wanda
hogy az ismeroseid mennyire ertik meg egymast, azt te egyaltalan nem tudhatod! nehogy megsertodj, de te csak egy kivulallo vagy a szamukra s sohasem fogod teljesem megerteni ami koztuk van. szerintem ilyen allitast csakis a sajat kapcsolatodrol tehetsz, hiszen az az egyetlen, amelyben te vagy az egyik foszereplo.
Ehh... Olyan, mintha a lányát dugná. :D
hehe már kezdi a fiúúúú!!!! jóÓÓÓógyerek!!!!!
Egyik nap apuci, másik nap a fia! :P
Ezt a párod gyermekétõl kéne megkérdezni.Elképzelhetõ egyébként, hogy zavarja, attól függ, ad-e ilyen jeleket.Bunkó-e Veled, flegma és elutasító-e Veled szemben, szereti-e a társaságodat, toleráns, vagy lázadó típus inkább, stb.
fater beállítana egy 18 éves csajjal én lennék az elsõ aki megk.rná engem speciel nem zavarna ha néha énis megtolhatnálak...hamár az öregnek lehet családba maradnál...márcsak a nagypapa hiányzik
gratulálok...
Szerintem inkább a fiával feküdj le, mert ez azért elég durva korkülönbség. Amikor te 30 leszel akkor õ 54. Ez azért elég durva.
Bazz hát ez agyon gázzzz!!!!!! Téged zavarna ha anyád beállítana egy 17 éves kis fúcskával? Ne csodálkozz ha gyerek nem bír én se bírnálak
Apakomplexusod van? Orvos látott már?
fúj.
biztos kedvel téged ha így van, én is tuti jól kijönnék apámnak a velem egy korú csajával ha lenne, bár csak 1 év múlva különben a fatert rendesen lecsuknák Xd ami negatívat érezhet az talán az irigység, nekem fura lenne hogy apámnak jobb csaja van mint nekem... 17/F
mit érez??? aranyom irántad semmit! ide a véres bökõt hogy csak az jár a fejében hogy jól [email protected]
Te vagy a bköztös Emma ? Csak annak a szerelmének lánya volt.
Ez igen. Az öreget a pénzéért, a fiatalt a fäszáért, tudsz te élni. Bírom ezt a min. 20 év korkülönbséges dolgokat, azt fõleg, hogy megdöbbentõen sok van belõle. Azt meg, hogy az "igaz szerelem" miatt van ez általában nem a pénzért anyádnak meséld.
Én 21 vagyok a párom 47. Meg az unokatesóm is 20, a barátja 38. És leszarunk mindenkit a környéken, mit pofázik...
Bocs, elírtam, 44 a párom, nem 47.
Szerintem nagyon zavarja!!! Hogy lehetsz ilyen Qurva? Én a helyedbe a fiával kurnék és nem egy vén trottyal!!!L/25
A kérdező hozzászólása: Azt értem, hogy miért vonzódik hozzám. Csak vajon mit érezhet?
a srác helyében én is ezt tenném!!!! figy a srác 18... dúlnak a hormonok csak a szex meg a nõk járnak a fejében...és itt van egy 18 éves bige akit a 42 éves apuka kurogat akkor naná hogy látja hogy a csajnak annyi esze van mint az öreganyám kacsájának és egy két numerára talánõ is jó lessz a kis ribinél és tõled bocs kérdezõ...mer én amugy szeretem ám az ilyen lányokat...
A kérdező hozzászólása: Kicsit inkább hát hogy mondjam, mintha közeledne hozzám.
A kérdező hozzászólása: Nincs apakomplexusom, egyszerûen szeretem... És nem néz ki 42-nek...
egy ismerõsöm is hasonlo helyzetben van. õ nagyon jol kijön a gyerekkel. itt az kell h jol kigyere vele, valamint rajta mulik. ha én apám álitan haza velem egykoruval fura volna persze, de viszon ha mar 18 éves akkor meg kéne értenie, h az apja õt szereti és vele boldog. ha látnám h apum boldog vele, akkor nem szolnák semmit. baratkozz vele, és ha õ ellenszenveskedik veled, meg kell neki magyarazni.
Ehh. Max féltékeny hogy az apjának jobb nõje van mint neki.
A kérdező hozzászólása: Tanárnak tanulok, jól kijövök a gyerekekkel nem is az a gond. Csak azért érdekel, hogy zavarja-e?
Valószínûleg zavarja.
Mért kell bántani? Legjobb barinõm 22 éves a férje 48, most született a gyerekük, és boldogok. (az más kérdés mi lesz 10 év múlva...)
Öcsém ezek a válaszok anyám. Saját mostoha fiával feküdjön le? Hát ti lefeküdnétek anyátokkal?
Ízlések és pofonok, nekem nem kéne fonnyadt, aszalódott f.sz ennyi idõsen, amíg ott a jó sok fiatal és kemény, de igen a pénz sokakat jobbá tesz még az ágyban is...zavarhatja is, én agyonszekálnálak, vagy nem is, inkább apám is mehetne a vén de annál hülyébb f.szával együtt, mert elõttem lejárna az tuti után

18-25 éves lányok véleményét és fiúkét várom! én 19F vagyok van egy lány 25 éves beszélgetünk 4 napja. Szerintetek lehetne köztünk valami? Vagy mit akar? Nekem nagyon bejön!

viszont sikerült elcsesznem,de azt írta semmi baja belevitt egy olcsó kis játékba..de hogyan fojtassam? elég könnyen vezet..

Legjobb válasz: Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23

Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23
Elsõ cáfolására: 19 évesen ismertem meg a 24 éves barátnõmet. Nagyon komolyan szerettük egymást, és valóban nem egy elvárásaink voltak: karriert akart építeni, én meg több idõt akartam vele lenni és szakított velem.
Ne haragudj, kedves második, de pont csak megerõsítetted amit írtam, hogy nem egyek az elvárások.. azt én is írtam, hogy persze lehet köztük valami ettõl függetlenül.. Szerethetik egymást, de komoly kapcsolat nem lesz belõle.. Ui: Nálam a komoly kapcsolat azt jelenti sokáig együtt vannak, közös jövõt terveznek..
lazar angelovnak nincs nõ aki ellent tudna állni :D
A kérdező hozzászólása: elsõ! hát beszélgettünk neten..és belevitt egy olyan játékba amivel felmérte szerintem hogy mennyire vagyok érte oda meg hogy mit akarok! megértem hogy nem ugyanazok a célok, bár elég komoly fiú vagyok a többi korombelihez képest! De leginkább arra lennék kíváncsi hogy megpróbáljam elhívni randizni? megéri hajtanom?? amúgy azt mondta jól gondolkozok eddig csak dicsért! utolsó! lazar Angelov :D :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!