Találatok a következő kifejezésre: 18-éves vagyok van (280 db)

18 éves vagyok, van egy barátnőm 17 éves. Törvényesen létesíthetek vele szexuális kapcsolatot?

Legjobb válasz: # 3: Tudom, de õ már feltételezem, hogy elmúlt 18, a kérdése alapján.

# 3: Tudom, de õ már feltételezem, hogy elmúlt 18, a kérdése alapján.
Kúrhatod éjjel, nappal.
Igen, ha a szexuális kapcsolat az õ beleegyezésével történik. Csak 14 év alattiakkal nem szabad.
Kettes, változott a törvény..18 év alatti 12 év felettivel büntetlenül létesíthet szexuális kapcsolatot. http://index.hu/belfold/2013/08/08/mar_buntetlenul_szexelhet..
ha õ is benne van akkor igen

Ha egy barátkozásra, ismerkedésre, jó kapcsolatok kialakítására képtelen, nem szerethetõ 18 éves vagyok, van még esélyem megváltozni?

Legalábbis kb. ez az emberek véleménye rólam, iskolában totál jelentéktelen vagyok sokak számára, akiknek nem, azoknak meg ez, amit leírtam. A lányok közül sokan bunkónak néznek, de úgy alapvetõen az emberek engem nem tudnak kedvelni, szeretni, nem tudok kialakítani olyan kapcsolatokat, hogy a másik megkedveljen, mindig csak én akarom a barátkozást, így elég egyoldalú.

Legjobb válasz: Persze. :) Például az is megtörténhet, hogy valaki kiszúr magának és elkezd veled barátkozni csak úgy. :D Én ilyen vagyok, kiszúrom az embereket, bárkit, még olyant is aki nem nagyon beszél másokkal és ha szimpatikus elkezdek vele csak úgy barátkozni. :) Viszont próbáld rávenni magad a barátkozásra. Én magamban mindig háborúzok azon, hogy oda menjek-e valakihez vagy sem, akit nem ismerek. De sikerül rávennem magam! :) Ilyenkor ne gondolkodj nagyon és könnyebben oda tudsz másokhoz menni! Ha ismerkedsz érdeklõdj a másik felõl, keress közös pontokat, és próbáld sokat beszéltetni. Az emberek többsége szeret magáról beszélni. :) Ilyenek. :) És akármilyen hülyének érzed magad eleinte, próbáld az eleinti feszültséget oldani mindenfélével. :) Hajrá hozzá! :) 13/L

Persze. :) Például az is megtörténhet, hogy valaki kiszúr magának és elkezd veled barátkozni csak úgy. :D Én ilyen vagyok, kiszúrom az embereket, bárkit, még olyant is aki nem nagyon beszél másokkal és ha szimpatikus elkezdek vele csak úgy barátkozni. :) Viszont próbáld rávenni magad a barátkozásra. Én magamban mindig háborúzok azon, hogy oda menjek-e valakihez vagy sem, akit nem ismerek. De sikerül rávennem magam! :) Ilyenkor ne gondolkodj nagyon és könnyebben oda tudsz másokhoz menni! Ha ismerkedsz érdeklõdj a másik felõl, keress közös pontokat, és próbáld sokat beszéltetni. Az emberek többsége szeret magáról beszélni. :) Ilyenek. :) És akármilyen hülyének érzed magad eleinte, próbáld az eleinti feszültséget oldani mindenfélével. :) Hajrá hozzá! :) 13/L
Elõtted az élet. Rajtad múlik, hogy mennyit adsz bele. A maximumnál kevesebbet nem éri meg. Keresd meg a saját utadat és megleled a barátokat is. A mély érzésû emberekre gyakran jellemzõ, hogy nehezebben barátkoznak, nehezebben nyílnak meg. Aki felületes, annak lehet, hogy sok barátja lesz, de a barátságai is felületesek lesznek. Nem a barátok mennyisége számít, hanem a minõsége. Ha nem vagy népszerû, az nem azt jelenti, hogy nem vagy értékes. Aki népszerû, akinek "van közönsége", az gyakran közönséges. Az érték ma nem népszerû. De sokan vannak így mint te, akik ilyenek és szintén keresik a társakat.

18 éves vagyok, van 10 óra igazolatlanom és családsegítőhöz kell mennem, mi fog ott történni?

Legjobb válasz: elfognak veled beszélgetni h miért nem mész suliba, vagy ilyesmi..(: velem is ez volt :D 14L

elfognak veled beszélgetni h miért nem mész suliba, vagy ilyesmi..(: velem is ez volt :D 14L
Valószínûleg gyermekjóléti alapellátásba vesznek és minimum fél évig figyelemmel kísérnek(be kell járnod a családsegítõbe, kimennek hozzátok családlátogatásra, szüleidnek is be kell menni), ha tovább gyûjtöd az igazolatlanokat akkor védelembe vesznek legvégsõ esetben kiemelhetnek a családból.
Semmi, megkérdezik, hogy miért nem mentél be az órákra. De ezer dolgok van, nem állítanak rád egy egész osztályt, nyugi. De ha több lesz, akkor majd mennek környezettanulmányra a szüleidhez, stb, vigyázz, hogy ne legyen több.
Na most tényleg 18 vagy? Úgy értem, betöltötted? Ugyanis akkor a szüleid már kimaradnak ebbõl, és neked sem lesz különösebb gondod.

Én 18 éves vagyok, a párom 24. Én közép szintű nyelvvizsgával rendelkezem, ő pedig beszéd szinten. Én most érettségizem, ő pedig agrár helyen dolgozik. Szerintetek van esély a Londoni életre, főként nekem, szakma nélkül?

Legjobb válasz: Én is hozzászólnék ha nem gond. Az elsõvel egyet értek abban hogy nem a nyelvvizsga papírod számít. Ami fontos hogy tudjon az ember kommunikálni. Az érettségid sem ér semmit. Soha senki nem fogja kérni tõled az otthoni érettségi bizonyítványodat és a nyelvvizsga papírodat. Ha lenne szakmád, ha lenne valamiben gyakorlatod akkor nagyobb esélyekkel tudsz indulni. Fõleg Londonban. London hatalmas város, és mindenki onnan várja a jobb életet. Tele van illegális, és legális bevándorlókkal a világ minden tájáról. Mivel nagy a munkanélküliség is, így elsõsorban azoknak lesz a legnagyobb esélyük munkára (akár egy gyári melóra is) akik tudnak angolul, és van gyakorlatuk. Ha valakinek van angol munkareferenciája már egy fokkal esélyesebb a többinél. Szóval nem könnyû a kezdés. Viszont kijavítanám az elsõ hozzászóló írását. Nem 6.08 GBP/óra a minimálbér. 21 éves kortól 6.19 GPB/óra a minimálbér jelenleg. De mivel te 18 éves vagy így te ezt sem kaphatod meg. Te a következõ besorolásba lennél. 18-20 éves kor között 4,98 GBP/óra lenne a béred. A munkám során nagyon sokszor azok kapnak elsõ körben munkaajánlatot akiknek van gyakorlatuk, fõleg leinformálható gyakorlatuk.. Bár én nem Londonban élek, és dolgozom, de ahogy hallom, ott is egyre nehezebb azoknak elhelyezkedni akiknek nincs semmi tapasztalatuk vagy nyelvtudásuk.. Ha van kint ismerõsötök, vagy rokon aki tudna segíteni az nektek jól jöhetne.. Hidd el nekem , tapasztalatból mondom amikor azt írom, hogy 1 munkára 20-30 ember is jelentkezik..

Én is hozzászólnék ha nem gond. Az elsõvel egyet értek abban hogy nem a nyelvvizsga papírod számít. Ami fontos hogy tudjon az ember kommunikálni. Az érettségid sem ér semmit. Soha senki nem fogja kérni tõled az otthoni érettségi bizonyítványodat és a nyelvvizsga papírodat. Ha lenne szakmád, ha lenne valamiben gyakorlatod akkor nagyobb esélyekkel tudsz indulni. Fõleg Londonban. London hatalmas város, és mindenki onnan várja a jobb életet. Tele van illegális, és legális bevándorlókkal a világ minden tájáról. Mivel nagy a munkanélküliség is, így elsõsorban azoknak lesz a legnagyobb esélyük munkára (akár egy gyári melóra is) akik tudnak angolul, és van gyakorlatuk. Ha valakinek van angol munkareferenciája már egy fokkal esélyesebb a többinél. Szóval nem könnyû a kezdés. Viszont kijavítanám az elsõ hozzászóló írását. Nem 6.08 GBP/óra a minimálbér. 21 éves kortól 6.19 GPB/óra a minimálbér jelenleg. De mivel te 18 éves vagy így te ezt sem kaphatod meg. Te a következõ besorolásba lennél. 18-20 éves kor között 4, 98 GBP/óra lenne a béred. A munkám során nagyon sokszor azok kapnak elsõ körben munkaajánlatot akiknek van gyakorlatuk, fõleg leinformálható gyakorlatuk.. Bár én nem Londonban élek, és dolgozom, de ahogy hallom, ott is egyre nehezebb azoknak elhelyezkedni akiknek nincs semmi tapasztalatuk vagy nyelvtudásuk.. Ha van kint ismerõsötök, vagy rokon aki tudna segíteni az nektek jól jöhetne.. Hidd el nekem , tapasztalatból mondom amikor azt írom, hogy 1 munkára 20-30 ember is jelentkezik..
En londonba lakok, kerdezz batran [email protected]

18 éves vagyok és lány. Van esélyem, hogy egy pár centivel még magasabb legyek? (Nem növi-kúrára gondolok)

Legjobb válasz: persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?

persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem olyan vészes, 168, de világ életemben ütni akartam a 170et :D Ez egyfajta álom.. :)

18-éves vagyok és van egy 40-éves pasim! Jol ki jövünk csak annyia probélma hogy állandoan féltékenykedik ok nélkül! Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•

Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•
Egyre rosszabb lesz az évek múlásával, gondold végig, hogy vele akarod-e az életed leélni. Mire Te gyereket akarnál, Õ már nagyon nem is tud csinálni, vagy a nagyapjának fogják nézni, és ha a maygar átlagot nézzük, kb 30 évvel elõtted fog meghalni. Sok más dolog ellene szól egy ilyen kapcsolatnak, egy 18 éves lány és egy 40 éves férfi teljesen mást akar. Ez elsõre lehet nem a Te kérdésedre a válasz, pedig lehet, h mégis.
Hát ez aztán a korkülömbség 22 év. De már megszoktam.A nõvérem és az õ pasija között 20 év korkülömbség van de jól kijönnek egymással már évek óta. Szerintem azért féltékenykedik mert szeret téged.Ami jó jel. Ha minden rendben lesz köztetek akkor tik is nagyon sokáig boldogok lesztek :)
Második válaszoló vagyok. :) Egy részben egyet értek az elõttem szólóval, de részben nem. Az õ élete, az õ döntése ebbe nem szólhatunk bele. Az ismerõsömnek a szülei közt 23 évnyi kor különbség van, de megértik egymást. Ha nektek így jó, éljetek boldogan! :) De azért tényleg gondold végig az elõttem szóló tanácsát... • Wanda
hogy az ismeroseid mennyire ertik meg egymast, azt te egyaltalan nem tudhatod! nehogy megsertodj, de te csak egy kivulallo vagy a szamukra s sohasem fogod teljesem megerteni ami koztuk van. szerintem ilyen allitast csakis a sajat kapcsolatodrol tehetsz, hiszen az az egyetlen, amelyben te vagy az egyik foszereplo.

18 eves vagyok, 163cm es 67kg. Nem ehetek meg barmit, mert epekoveim vannak. Hogy fogyhatnék le?

Ez iszonyatos.Ha felveszem a nyari felsoimet,ruhaimat latszanak benne az uszogumiaim.

Legjobb válasz: Vércsoport diétával.A neten találsz.Még a betegségekre is jo.Megvan határozva mit ehetsz az adott vércsoportodhoz.Ha van biciklid,hajrá.Vagy usszál és szaunázzál.18 évesen semmi drasztikus fogyokurába ne kezdj még.

Vércsoport diétával.A neten találsz.Még a betegségekre is jo.Megvan határozva mit ehetsz az adott vércsoportodhoz.Ha van biciklid, hajrá.Vagy usszál és szaunázzál.18 évesen semmi drasztikus fogyokurába ne kezdj még.
Gyalogolj! Tuti zsírégetõ és semmi sem kell hozzá csak 1 kényelmes cipõ. Mondjuk van tõletek messzebb 1 jó kis élelmiszerbolt (ami legalább félóra járásra van)? Menj el minden nap és vegyél vacsira valami könnyût, mondjuk kígyóubit, joghurtot, gyümölcsöt. Én most kaptam egy tuti salátareceptet: 1 kígyóubi 1 paradicsom vagy zöldpaprika kevés só 1-2 fõttojás 2-3 virsli 1 kefír (vagy joghurt)

18 éves vagyok.6. től magántanuló voltam, de csak a 9.10. et tettem le, mert megbuktam, és év vesztes is vagyok. A 10. et szinte alig tudtam. Szerintetek 18 évesen, van esélyem hogy visszakerülhessek nappalira?

azért kellett magántanulónak lennem, mert kicsit mozgékony gyerek voltam, de az már nem áll fent, de anno szerettem órán pl felállni, és mászkálni. de nem tanultam szarul de a tanárok ezt nem viselték el. csak a 10. van most meg, vagyis lesz... de nagyon szeretnék visszakerülni a suliba, nappalira, viszont 18 vagyok, és az ottaniak meg most 16 körüliek. vajon ez egyáltalán lehetséges? Baromira hiányzik a közösség. EGY BARÁTOM SINCS! 18f

Legjobb válasz: Ezt a helyedben anyukámmal beszélném meg, megkérném, intézkedjen nekem, hisz ez részben az õ feladata is. Hívjatok fel szúrópróba szerûen egy sulit, hogy bevesznek-e így, de én igazából nem látom akadályát.

Ezt a helyedben anyukámmal beszélném meg, megkérném, intézkedjen nekem, hisz ez részben az õ feladata is. Hívjatok fel szúrópróba szerûen egy sulit, hogy bevesznek-e így, de én igazából nem látom akadályát.
Hát fel a fejjel, attól még, hogy anyukád semmibe veszi a kívánságaidat, ami megjegyzem, nem túl tipikus anyai hozzáállás, attól Te még intézkedhetsz. Nézegesd a linket, amit mutattam, és kezdj el telefonálgatni. Meg azért a helyedben még kérlelném , elvégre az anyád, és ez nem egy olyan kérés, ami neki pénzbe kerülne, sõt, talán még családi pótlékot is kapnátok. Sóhajtozz neki szomorúan, járkálj körülötte világ vége fejjel, és ha kérdi, mi bánt, mondd, hogy a viselkedése... Hogy ennyire nem segítõkész, és nem akar neked jót. Egyáltalán nem kényelmes megoldás a magántanulói státusz, a nagy részükre oda se figyelnek a szüleik, nem tapos senki a sarkukra, és ezért is csúsznak éveket. Ez nem túl kényelmes.
A kérdező hozzászólása: Nah, valahogy kiböktem anyumnak, de neki nem tetszik, mert szerinte sokkal kényelmesebb az esti, vagy a magántanulói státusz, és szerinte túl idõs vagyok már ehhez, és nem is hiszi el, de ha akarom akkor intézzem magam, de szerinte ne számítsak sok jóra:( nah most itt vagyok:(
Viszont amikor elolvasod egy-egy szakma leírását, ne felejtsd el megnézni, hogy milyen képzési formában lehet tanulni. Neked 'iskolarendszerû' kell.
OKJ szakképzés. Nappalira megyek, igen, az olyan, mint a középsuli. Ha 23 feletti lennék, estibe kellene mennem, ami csak heti 1-2 alkalom. Kisgyermekgondozónak megyek (ezzel lehet bölcsikben és csecsemõotthonokban dolgozni), ezzel majd külföldre szeretnék menni bébiszitternek, mert ugye többet kapnék, mint itthon. Az egyetem sincs elvetve még, majd OKJ után átgondolom. Amúgy vannak olyan okj képzések, amikre 8. illetve 10. osztállyal is lehet menni. Nem vagyok otthon a férfiszakmákban, de nõknek például nem kell érettségi a dajkaképzéshez. Ja de várj, ha jól tudom, 10. osztállyal már szakácsnak, cukrásznak, pincérnek is lehet menni. Viszont ennek is utána kell járni, mert ezekhez van valami , , szakmai alkalmassági követelmény", amit valami elõkészítõn lehet megszerezni. Egy ismerõsöm cukrászsuliba jár, õ mondta, hogy az osztálya két részre van bontva, az érettségizettekre és azokra, akiknek még nincs meg. Szóval járj utána. Hová valósi vagy amúgy? Ezt a linket nézd meg: http://szakkepesites.hu/szint_index.html Szakmacsoportnál jelöld, ami szimpi, a szintnél meg ugye a 10. osztályt.
A kérdező hozzászólása: okj? miért nem mész fõsulira?:) am milyen okj? ott is napi rendszerességü az oktatás?
Megértelek. Itthon vagyok fél éve. Ha nem a barátommal vagyok (heti 1 alkalom), akkor egyedül. Nekem is hiányzik már valami társaság. Talán majd szeptemberben meglesz, megyek okj-zni.
A kérdező hozzászólása: ja igen. az tuti. az egyetem az jól hangzik :) És ott biztos találok is majd barátokat is. de már most is kezdek begõzölni a magánytól...
A kérdező hozzászólása: jó, de én tényleg szeretnék visszakerülni a rendes suliba. nem tudom miért, de nagyon hiányzik, és nagyon elegem van a magányból, és az egyedüllétbõl.
Ja és ha nem is jutsz most be nappalira, igyekezz, hogy leérettségizz, utána pedig mehetsz egyetemre, nappali képzésre. Ott aztán lenne közösségi életed. :)
Hát derítsétek ki minél hamarabb. Estire se csak öregek járnak amúgy, van 1-2 fiatal is.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor megbeszélem anyukámmal mégis, de nem tudom hogy hozom még fel. De am épp ez az. már nem vagyok gyerek, szal elvileg lehet már csak estire mehetek. de most komolyan, annyira szeretnék még egy eséjt, csak egy pár évet még normálisan... hamár a többi így el lett cseszve... igazából, ez volt az oka, hogy mikor gimnáziumba mentem, nem kértem meg már akkor is. nem mertem, pedig már akkor is úgy mentem volna suliba... én is elcsesztem. és lehet öreg vagyok már.
Gondolom, arról kell felmutass papírt, hogy megvan a 10. osztályod. Nézz ki egy sulit, és sétálj be az irodába, ahol a titkárnõ majd mindent elmagyaráz neked, meg hogy van-e hely náluk egyáltalán. Írd össze, hogy miket akarsz megkérdezni, és nyugodtan nézd a listádat, amikor kérdezgeted a nõt, egyáltalán nem ciki, ha felkészülten mész oda. Azt se felejtsd el megkérdezni, van-e hely egyáltalán valamelyik osztályban, és hogy kell-e a szülõd beleegyezése ebbe az egészbe, ha már megvagy 18. Ha kérdezik, miért akarod ebbõl kihagyni anyukádat, felelj õszintén, de igazából komolyabban vennének Téged, ha anyukád kíséretében mennél oda. Ha egyedül mész, problémás gyereknek fognak titulálni, akinek túl rossz a kapcsolata az anyjával ahhoz, hogy ilyen ártatlan dolgokba is beavassa. Elvileg ilyenkor amúgy kedvesek az emberrel, mert minden diák után pénzt kapnak.
A kérdező hozzászólása: Áh, nem ismered õt. de am igazad lehet. Meg kéne mondani neki. de ha mégsem merem, akkor én is intézhetem ezeket? pl mi kell hogy pl beadjam a jelentkezésem máshova, vagy hogy megtudhassam felvesznek e?
Hát nem baj, nyilván annak is örülne, ha a fia kilépne az árnyékból, és végre elkezdene élni és haverokkal nevetgélve hazajárkálni. Az, hogy azt hiszi, utálod a sulit, már egy régi téma, hisz már 6 éve semmi közöd hozzá. Nyilván egy középsuliban más a légkör, szóval megmondhatod anyukádnak, hogy nem akarod remeteként végezni, és már igenis érdekel Téged, milyen a középiskolás élet.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ezt kéne, de amikor próbáltam felhozni, csak témának hogy mi lett volna HA maradok a suliban... mondta hogy tudja mennyire utálok iskolába járni, meg hogy mindig utáltam (ami nem igaz). Meg õ am örül neki, hogy itthon vagyok, és segítek neki a házimunkában, meg fõzök, takarítok, meg ilyenek...
Szomorú, amikor egy gyerek és az anyja között ennyire nincs meg a jó kommunikáció. Kezdeményezz nála ezzel, legalább össze is barátkoztok a téma lerendezése során. Állj elé magabiztosan, vigyorogj, és mondd, hogy: , , Most egy megdöbbentõ bejelentést fogok tenni, és nem tehetsz rá megjegyzést anya. Mivel úgy érzem magam, mint egy ufo, szeretnék barátokat, hiányzik a társasági élet, úgyhoooogy... Iskolába akarok járni." Poénkodással mindent meg lehet oldani... Majdnem.
A kérdező hozzászólása: Anyukámnak nem mertem mondani, mert elõtte szégyenlem, mert õ úgy tudja én "utálok" iskolába járni, igaz, ezt én mondtam, de csak hogy védjem magam. de amúgy sem hiszem hogy tudja. ezt én szeretném, elintézni, 18 vagyok, elvileg már intézkedhetek a saját ügyeimben, nem? És azért kérdeztem itt, mert gondoltam hátha itt talán jobban tudja. anyukámmal is közlöm majd, hogy hogy, azt még nem tudom, de majd valahogy fogom.
A kérdező hozzászólása: SIKERÜLT! Valszeg jövõre mehetek suliba:) vagyis jövõ tanévben. nem kellett hozzá anyukám, felnõttesen viselkedtem, és udvariasan:) Nagyon boldog vagyok, ÉS ALIG VÁROM HOGY A NYÁR VÉGETÉRJEN MAJD.... ÁÁÁ.
Ehh... Olyan, mintha a lányát dugná. :D
hehe már kezdi a fiúúúú!!!! jóÓÓÓógyerek!!!!!
Egyik nap apuci, másik nap a fia! :P
Ezt a párod gyermekétõl kéne megkérdezni.Elképzelhetõ egyébként, hogy zavarja, attól függ, ad-e ilyen jeleket.Bunkó-e Veled, flegma és elutasító-e Veled szemben, szereti-e a társaságodat, toleráns, vagy lázadó típus inkább, stb.
fater beállítana egy 18 éves csajjal én lennék az elsõ aki megk.rná engem speciel nem zavarna ha néha énis megtolhatnálak...hamár az öregnek lehet családba maradnál...márcsak a nagypapa hiányzik
gratulálok...
Szerintem inkább a fiával feküdj le, mert ez azért elég durva korkülönbség. Amikor te 30 leszel akkor õ 54. Ez azért elég durva.
Bazz hát ez agyon gázzzz!!!!!! Téged zavarna ha anyád beállítana egy 17 éves kis fúcskával? Ne csodálkozz ha gyerek nem bír én se bírnálak
Apakomplexusod van? Orvos látott már?
fúj.
biztos kedvel téged ha így van, én is tuti jól kijönnék apámnak a velem egy korú csajával ha lenne, bár csak 1 év múlva különben a fatert rendesen lecsuknák Xd ami negatívat érezhet az talán az irigység, nekem fura lenne hogy apámnak jobb csaja van mint nekem... 17/F
mit érez??? aranyom irántad semmit! ide a véres bökõt hogy csak az jár a fejében hogy jól [email protected]
Te vagy a bköztös Emma ? Csak annak a szerelmének lánya volt.
Ez igen. Az öreget a pénzéért, a fiatalt a fäszáért, tudsz te élni. Bírom ezt a min. 20 év korkülönbséges dolgokat, azt fõleg, hogy megdöbbentõen sok van belõle. Azt meg, hogy az "igaz szerelem" miatt van ez általában nem a pénzért anyádnak meséld.
Én 21 vagyok a párom 47. Meg az unokatesóm is 20, a barátja 38. És leszarunk mindenkit a környéken, mit pofázik...
Bocs, elírtam, 44 a párom, nem 47.
Szerintem nagyon zavarja!!! Hogy lehetsz ilyen Qurva? Én a helyedbe a fiával kurnék és nem egy vén trottyal!!!L/25
A kérdező hozzászólása: Azt értem, hogy miért vonzódik hozzám. Csak vajon mit érezhet?
a srác helyében én is ezt tenném!!!! figy a srác 18... dúlnak a hormonok csak a szex meg a nõk járnak a fejében...és itt van egy 18 éves bige akit a 42 éves apuka kurogat akkor naná hogy látja hogy a csajnak annyi esze van mint az öreganyám kacsájának és egy két numerára talánõ is jó lessz a kis ribinél és tõled bocs kérdezõ...mer én amugy szeretem ám az ilyen lányokat...
A kérdező hozzászólása: Kicsit inkább hát hogy mondjam, mintha közeledne hozzám.
A kérdező hozzászólása: Nincs apakomplexusom, egyszerûen szeretem... És nem néz ki 42-nek...
egy ismerõsöm is hasonlo helyzetben van. õ nagyon jol kijön a gyerekkel. itt az kell h jol kigyere vele, valamint rajta mulik. ha én apám álitan haza velem egykoruval fura volna persze, de viszon ha mar 18 éves akkor meg kéne értenie, h az apja õt szereti és vele boldog. ha látnám h apum boldog vele, akkor nem szolnák semmit. baratkozz vele, és ha õ ellenszenveskedik veled, meg kell neki magyarazni.
Ehh. Max féltékeny hogy az apjának jobb nõje van mint neki.
A kérdező hozzászólása: Tanárnak tanulok, jól kijövök a gyerekekkel nem is az a gond. Csak azért érdekel, hogy zavarja-e?
Valószínûleg zavarja.
Mért kell bántani? Legjobb barinõm 22 éves a férje 48, most született a gyerekük, és boldogok. (az más kérdés mi lesz 10 év múlva...)
Öcsém ezek a válaszok anyám. Saját mostoha fiával feküdjön le? Hát ti lefeküdnétek anyátokkal?
Ízlések és pofonok, nekem nem kéne fonnyadt, aszalódott f.sz ennyi idõsen, amíg ott a jó sok fiatal és kemény, de igen a pénz sokakat jobbá tesz még az ágyban is...zavarhatja is, én agyonszekálnálak, vagy nem is, inkább apám is mehetne a vén de annál hülyébb f.szával együtt, mert elõttem lejárna az tuti után
serdülõkor végéig nõ ami 17-18
Nem a serdülõkor végéig , hanem a nemi érés befejezéséig nõl.A késõn érõknél ez kitolódhat .
és amúgy mekkora?
25/8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!