Találatok a következő kifejezésre: 18-án kellett megjönnie, a (11 db)

Melyek a beágyazódás tünetei? Létezik, hogy később ért meg a petesejtem? Okt.18-án kellett volna megjönnie, de tudtam, hogy késni fog, mert nem fájtak a melleim. O

OKt.20-án szeretkeztünk a párommal, belém élvezett, majd 23-án derékfájdalom, fejfájás, kemény mellbimbó jelentkezett. Lehetek-e terhes? Ha igen ,mikor mutatja ki a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Akkor most is késik a menzid? Mert ha igen, tesztelj! De nem értem kérdésed, egy kicsit tul van irva, mert azt irod, okt.18-án megkellett volna jönnie, de utánna ha nem volt menzid, csakugy nincs peteérésed, ugy hogy ha jol gondolom, sehogy sem lehetsz terhes! Inkább ugy ird le hogy mikor volt utoljara menzid, igy jobban ki lehet számolni a napokat, dolgokat!

Szia! Akkor most is késik a menzid? Mert ha igen, tesztelj! De nem értem kérdésed, egy kicsit tul van irva, mert azt irod, okt.18-án megkellett volna jönnie, de utánna ha nem volt menzid, csakugy nincs peteérésed, ugy hogy ha jol gondolom, sehogy sem lehetsz terhes! Inkább ugy ird le hogy mikor volt utoljara menzid, igy jobban ki lehet számolni a napokat, dolgokat!
A kérdező hozzászólása: Szept.20-án. Olyan nincs, hogy késõbb érik meg a petesejt, azért késik?

18-án kellett volna megjönnie, a hőm reggel hónaljban mérve 36, 5 nem csináltam tesztet még várok, lehet baba?

nem tudom mennyinek kell hónaljban lenni a h?nek,a hasam néha fáj mintha megakarna jönni. jó lenne ha baba lenne.

Legjobb válasz: Szia!Mérd inkább hüvelyben(digitálissal)!!Sajna,2 nap még után még bármi lehet,de én szurkolok neked!!Már ilyenkor le kéne esnie a hödnek de ehez minden nap mérni kell ugyan abba az idöben.

Szia!Mérd inkább hüvelyben(digitálissal)!!Sajna, 2 nap még után még bármi lehet, de én szurkolok neked!!Már ilyenkor le kéne esnie a hödnek de ehez minden nap mérni kell ugyan abba az idöben.
A 2 nap sajna tényleg kevés engem pont így csapott be a múltkor, de remélem Te szerencsésebb leszel. A hónaljba mért hõre tényleg ne adj. Vagy hüvelyben vagy szájban mérd. a hónaljban mért az kevesebb és nem mutatja ki a görbét. Ha méred rendszeresen akkor már gyanakodhatsz ha reggel még fent van. Ha nem méred is megmérheted reggel szájban pl. és ha 37 környékén van akkor jó, de az egyéni hõk eltérõek lehetnek. Ha holnap sem jön meg tesztelj szerintem. Vizes folyásod nincs? Az is elég jó mensi elõjel. Sajna..
nekem sem jött me a mult hét szerdán kellett vlna. a hom 36.9 már 2 hete. de a tesztem nega ez még lehet pozitiv?
A kérdező hozzászólása: mérem minden nap, amikor felébredek, nincs vizes folyásom, majd vasárnap tesztelek, ha addig sem jön meg, remélem. köszi a válaszokat
szurkolok neked
Valami tünet?Mindig pontos?
Szia! Szerintem korán csináltál tesztet, de tudom magamról, hogy ilyenkor türelmetlen az ember. :) Mindenesetre csinálj még majd egy tesztet olyan 10 nap múlva. :) )
A kérdező hozzászólása: Fáradt vagyok, meg ehetnékem van, de semmi más. Egyébnént 99!%- ban teljesen pontsan jön meg. Legszívesebben minden nap csinálnék egy tesztet!
Szia, nekem 10-en kellett volna megjojjon, es a teszt akkor nem mutatta ki egyertelmuen, hogy terhes vagyok(nagyon vekony volt a csik). Probald meg par nap mulva. Remelem sikerul neked is!

Most feküdtem le a barátommal 3 hete. Ez volt az első. És most 18.-án kellett volna megjönnie de nem jött meg még! Rendesen védekeztünk úgyhogy ez nem lehet probléma! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szerintem csak a stressz.. nagyon akarod, hogy megjöjjön. Mindenkivel elõfordulhat ez a stressz miatt, fõleg az elsõnél. Várj még pár napot, aztán magad megnyugtatására csinálj egy tesztet.

Szerintem csak a stressz.. nagyon akarod, hogy megjöjjön. Mindenkivel elõfordulhat ez a stressz miatt, fõleg az elsõnél. Várj még pár napot, aztán magad megnyugtatására csinálj egy tesztet.
Szerintem is csak az idegeskedés miatt késik. Velem is ugyanez volt. :) Ha mégsem jönne meg 1 hét múlva sem, akkor végezz el egy tesztet.
az elsõ élmény miatt késhet...az azért elég meghatározó dolog a szervezetednek is...
ez velem is pontosan így volt! kb egy hetet késett nekem is, idegeskedtem is miatta rendesen, aztán szépen lenyugodtam és rá nemsokára meg is jött! szerintem Te is tégy hasonlóképpen
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!:)
Nem hiszem, hogy az vagy. Idõ kell hozzá, hogy beáljon a mesid a gyógyszertõl. Én is szedtem, és volt, hogy 38 napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Neked is ez volt a problémád? Van már gyermeked?? Mikor lehet nekem is?
Nekem spontán tudott lenni baba, a második hónapban mikor elkezdtünk próbálkozni. Pedig erõs ir-m volt. Lehet majd babád, nyugalom és türelem, most viszont valószínûleg nem errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Dokihoz elmenjek??? Vagy nem szükséges??
Ha még egy hetet késik, akkor mindenképp, addig nem fontos. :)

Juli.5-11-ig megvolt 18-an voltunk egyutt.20-an volt ovum . Aug.4-en kellett volna megjonnie de semmi csak mell fajas reggel emelyges a teszt negativ nem reggelibol csinaltam. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Akár az is lehetsz...várj még pár napot, aztán ismételd meg...de jóstesztelhetsz is ovu teszttel a reggeli vizeletbõl...valakinek az is kimutatja! Sok sikert hozzá...

Akár az is lehetsz...várj még pár napot, aztán ismételd meg...de jóstesztelhetsz is ovu teszttel a reggeli vizeletbõl...valakinek az is kimutatja! Sok sikert hozzá...
Sajnálom, de szerintem már ki kellene mutatnia, ha baba van. Az se túl jó, hogy jött valami a melledbõl. Nyomkodásra, vagy úgy simán? Meg kéne nézetned, mert lehet, hogy magas a prolaktin szinted.
reggeli elsõbõl kellene tesztelned egy 10es érzékenységûvel. ennyi idõs terhességet nem reggelibõl lehetetlenség kimutatni
Ma csináltad a tesztet? Lehet, hogy jobb lett volna reggeli elsõbõl, bár 16 nappal ovu után már bármely napszakban kimutatják általában.
A kérdező hozzászólása: x-epillel csináltam délelõtt várok még pár napot és utána tesztelek mégegyet
A kérdező hozzászólása: A ma reggeli sem mutatta ki viszont tegnap valami jott a mellembol es faj is a mellem.mensi meg sehol
Szia.Hasonló helyzetbe vagyok mint Te.Csak én már nem nézem a peteérést, mert már belefáradtam, de két naponta vagyunk együtt.Egyenlõre még semmi jel se a babára, se a menzeszre :( Pedig ugy vagyok vele ha már a baba nem sikerült, legalább a menstruációm jöhetne meg rendessen...Szorítok neked, hogy babás légy :D én már elsem hinném, ha sikerülne
A kérdező hozzászólása: simán nem szoktam nyomkodni, de a fiamnál is 8 hetes voltam mire kimutatta a teszt, és ha nincs baba akkor mitöl van reggeli rosszul létem?meg ok nélkül nem szokott semmi folyni a mellembõl.várok egy hetet és újra tesztelek.

Február 12-én vagy 13-án kellett volna megjönnie, 14-én a tesztem pozitív lett. Bár halványan. 18-án teszteltem megint bár délután és más fajtával és ez negatív lett. Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Lehet hogy csak ciszta?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.

Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást ez kellett nekem mert letörtem mint a bili füle.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Még kicsit korán teszteltél, próbáld meg pár nap múlva. De írd ám meg mmi lett az eredmény. Drukkolunk!
Ne törj le, nagy a valószínûsége, hogy sikerült! Én is várom ám a fejleményekrõl a beszámolót! Az elsõ hozzászólásomból kimaradt, hogy nagyon drukkolok! Remélem a következõ pozitív lesz ismét. Egyébként azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!
Én ugyanígy jártam a medilab teszt két csíkot mutatott halványan, 2nap múlva a lázmérõs jellegü meg csak egy csíkot. Nagyon elkeseredtem és 2nap mulva megjött a havim. Közben voltam nõdokinál és kiderûlt hogy cisztáim vannak amik hcg hormont termelnek ezért lett pozitív a teszt.Jelenleg gyógyszert szedek amitõl állítolag felszivódnak.
Nem akarlak elkeseríteni, de az is lehet, h baba volt, csak nem maradt meg.Sajnos ilyen korai szakaszban ez nagyon gyakran elõfordul, és akkor pár napon belül meg is fog jönni.Azért tesztelj újra, hátha babás vagy.Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! ma reggel újra teszteltem és negatív lett.most már nem tudom mit tegyek lehet hogy tényleg ciszta?még mindig nem jött meg és úgy tûnik hogy nem is akar.
Szia! Akkor szerintem jövõ héten keresd fel az orvosodat. Õ ultrahanggal meg tudja nézni, hogy mi van odabent. Remélem egy kicsi babócát fog találni mégis! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi megyek akkor orvoshoz

Tisztelt Doktor úr! Május 18-án együtt voltam párommal, rá más-harmadnapra égő, csípő, viszkető érzés jött ki vizelésem végekor. Még mindig észlelem ezeket a problémákat, nem múlt még el. Menstruációmnak ma kellett volna megjönnie, még mindig nem jött meg

Tisztelt Doktor úr! Május 18-án együtt voltam párommal, rá más-harmadnapra égő, csípő, viszkető érzés jött ki vizelésem végekor. Még mindig észlelem ezeket a problémákat, nem múlt még el. Menstruációmnak ma kellett volna megjönnie, még mindig nem jött meg. Lehetséges, hogy emiatt? Voltam urológusnál, és nőgyógyásznál is. Terhességet ultrahanggal is megvizsgálták, de ez nem áll fent. Írtak fel hüvelytablettát, és ftorocort kenőcsöt, egyik sem hatott rá. Kellemetlen vizelésemkor! Mi miatt lehet és mi az, amit leginkább tanácsol rá? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok értékelhető tanácsot adni. Amennyiben panaszai nem szűntek, mielőbbi kontrollvizsgálatot javaslok a nőgyógyásznál! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok értékelhető tanácsot adni. Amennyiben panaszai nem szűntek, mielőbbi kontrollvizsgálatot javaslok a nőgyógyásznál! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Május 18-án együtt voltam párommal, rá más-harmadnapra égő, csípő, viszkető érzés jött ki vizelésem végekor. Még mindig észlelem ezeket a problémákat, nem múlt még el. Menstruációmnak ma kellett volna megjönnie, még mindig nem jött meg

Tisztelt Doktor úr! Május 18-án együtt voltam párommal, rá más-harmadnapra égő, csípő, viszkető érzés jött ki vizelésem végekor. Még mindig észlelem ezeket a problémákat, nem múlt még el. Menstruációmnak ma kellett volna megjönnie, még mindig nem jött meg. Lehetséges, hogy emiatt? Voltam urológusnál, és nőgyógyásznál is. Terhességet ultrahanggal is megvizsgálták, de ez nem áll fent. Írtak fel hüvelytablettát, és ftorocort kenőcsöt, egyik sem hatott rá. Kellemetlen vizelésemkor! Mi miatt lehet és mi az, amit leginkább tanácsol rá? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok értékelhető tanácsot adni. Amennyiben panaszai nem szűntek, mielőbbi kontrollvizsgálatot javaslok a nőgyógyásznál! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok értékelhető tanácsot adni. Amennyiben panaszai nem szűntek, mielőbbi kontrollvizsgálatot javaslok a nőgyógyásznál! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Július 10-én kellett volna nem megjönnie, de 18-án megjött. Az alatta a majd 1 hét alatt pecsételő vérzésem volt. A mensi alatt vérzésem kevesebb volt mint szokott. A beágyazódás jele?

27-én reggel mikor a wc-re mentem megint pecsétel? vérzés volt. Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Teszt? Én a második gyereknél elsõ hónapban rendesen menstruáltam,már attól tartottam mégsincs ott a baba(már 7 éves)aztán bevéreztem kb.10 hetesen,utána már minden rendben volt.

Teszt? Én a második gyereknél elsõ hónapban rendesen menstruáltam, már attól tartottam mégsincs ott a baba(már 7 éves)aztán bevéreztem kb.10 hetesen, utána már minden rendben volt.
A kérdező hozzászólása: 12-én teszteltem de negatív lett. 24 és 25-én együtt voltunk a párommal. És most ez a pecsételés lehet már a baba jele? mik a legelsõ tünetek, és mikor jelentkeznek?
lehet, hogy terhes voltál, azért nem jött meg 10-én..de utána ha pecsételtél az lehetett korai vetélés jele, és a terhességed magától felszívódott..így jött meg 18-án..tehát én a helyedben onnan számolnám újra a ciklust..akkor viszont inkább még csak most körül lehet a peteérésed..nem? kicsit bonyolult az ügy.. azóta nem teszteltél? ma reggel volt ismét a pecsételés..!?
ja és amit kérdeztél, az kizárt hogy a 24-ei és 25-ei együttlét tünete legyen ez!! Hisz csak 2-3 nap telt el azóta!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor 18-tól számoljam az ovulációt (14 nap-ot)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel pecsételtem csak, de ha holnap is azt majd megírom. Tesztet meg mikor csináljak?
A kérdező hozzászólása: Ma 28-án nem pecsételtem. Tegnap este együtt voltunk a párommal, remélem hogy sikerült a baba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!