Találatok a következő kifejezésre: 18 vagyok most leszek (31 db)

Írsz egy levelet az igazgatónak, hogy ne számoljon veled. Mondjuk az jó lenne, ha legalább az érettségit le tudnád tenni jövõre.

Ajánlanátok gyerekülést? 9-18 kg-ig, vagy 9-25 kg-ig vegyek? Nincs sok pénzem rá. Kb.20 ezer ft. Amúgy mennyi idősen lesz 18, vagy 25 kg általában egy baba? Most 8 hós és 9 kiló.

Ha tudtok lécci linkeljetek is! Olyan kéne, amit dönteni is lehet, mert amint beülünk a kocsiba, ő egyből elalszik, és ülve biztosan nem lenne neki kényelmes az alvás.

Legjobb válasz: Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2,5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.

Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2, 5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.
nekünk 0-18kg-ig volt, de még a mi lányunk sincs 18kg, csak 16, 5, de már nem tudjuk becsatolni, így múlt héten vettünk neki 18-25kg-ig valót.
Szia! Ezt az ülést tudom ajánlani neked, ebben a hónapban pont akciós, még van egy pár napod megvenni. Olvasd el a tulajdonságokat, nagyon jó kis ülés szerintem, mi is ilyet fogunk venni neki. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/34109?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, ez valóban jónak tûnik! Miért nem ajánlják amúgy a 9-25 kilós üléseket?
Nem tudom miért nem ajánlják, mi is ilyet vettünk és nagyon jó szerintem. A miénk Exobe márka, ez is dönthetõ, biztonságos, és elég magas is. Akcióban vettûk 18900ért.
A 9-25 kg-os ülésekkel nincsen baj. A 9-36 kg nem annyira ajánlott, mert túl nagy az átfedés a súlyok közt, és ezért nem olyan biztonságos. A minap kérdeztem pont a véleményeket errõl az ülésrõl, mindjárt be is linkelem neked. (Én küldtem a linket az ülésrõl)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Melyik vagy te? A 16/L, vagy a 18/F?
"a baràtommal" nah vajon melyik õ?
A kérdező hozzászólása: tényleg nehéz kitalálni de ink segítsetek
Szerintem ha van hobbija akkor azzal kapcsolatosat vegyél. ha nincs akkor jöhetnek a kis apróságok (gravírozott fényképkeret, pulcsi...stb.)


Lemértem neked a 18-as cipönket ;-) Belsõ talphossza 11 cm!
Egy cipöszám 1/4 coll, azaz 2, 54/4. Ìgy a 18-as kb 11, 5 cm.
A kérdező hozzászólása: Köszi..:)
Szivesen
Állva rajzold körbe a talpát.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor 18-as a lába...lehet mire tényleg elindul lesz 19-es is...nagylábon élõ :) ))))) a fiamnak 1 évesen nagy volt a 18-as :) )))))

18 éves fiú vagyok, és legjobb barátomnak (aki szintén most lesz 18) valami ajándékot szeretnék venni szülinapjára, csak abszolút nincs semmi ötletem. Mit ajándékozzak neki?

Legjobb válasz: Szerintem egy tábla csoki bõven megteszi :) Meg hívd el mondjuk sörözni, de ez már megint olyan dolog, hogy emberre válogatja. Te ismered, te tudod mit szeret...

Szerintem egy tábla csoki bõven megteszi :) Meg hívd el mondjuk sörözni, de ez már megint olyan dolog, hogy emberre válogatja. Te ismered, te tudod mit szeret...
ha nincs barátnõje vegyetek neki egy guminõt ha iszákos akkor egy üveg piát ha szeret olvasni könyvet.
Nincs ötleted? A legjobb barátodnak hívod! Nem szoktatok beszélgetni? Ismerned kellene az ízlését, szokásait, vágyait! Csak van valami aminek örülne! Nem fontos a drága dolog, én inkább valami személyes dolgot adnák! Ha nem tudsz mit kitalálni, rendezz neki egy meglepetés bulit, ha jól sikerül sokáig emlékezni fog rá!
egy guminõt!:)
Nézz itt körül: http://www.egyedimeglepi.hu

Tetszik egy srác aki most lesz 18 éves, én pedig még csak 14 leszek. És a falunkban focizik, minden meccsén kint vagyok de ő észre sem vesz. Szeretem, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mer még nem is beszéltünk. Baromira szeretem. Mit tegyek?

Szerintetek össze fogunk jönni? Neki is tetszhetek? :OO

Legjobb válasz: Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!
ha nem látszik köztetek a korkülönbség külsõre, akkor nincs semmi gond. ismerek olyant ahol a fiú 20 a csaj 23, nem látszik h idõsebb lenne a lány.
A pasinak állati menõ, neked elég gázos :D
nem gázos. egy próbát mindenképp megér.
Ezt csak te érzed, te tudhatod! Ha viszont feszélyezve érzed magad emiatt, akkor inkább ne menj bele...Én személy szerint az idõsebb, tapasztaltabb férfiakra szavazok! :)
22 évesen te sem vagy valami érett ha itt kérdezgeted, hogy gáz-e!? Ha neked tetszik akkor nem tök mindegy, hogy ki mit mond!? 23/F
szerintem nem gáz neked de a pasidnak meg föleg nem az
nem
gázkamrát ajánlok igen!
Én is ilyesmi helyzetben vagyok.De ha valójában nem nézel ki annyinak mint amennyi vagy akkor miért ne ? Gondolom nem vele szeretnéd leélni az életed?De ha igen akkoris próbáld meg! Én nagyon nem szeretem az idõsebb pasikat. Aki pedig lecikiz érte kakilj rá......foglalkozzon magával ;) hülye bunkók :@ 21/l
A korkülönbség dolog egy nagy baromság, mert nemondja már azt nekem valaki, hogy tudatosan megválogatja mindenki kibe, mikor, hol legyen szerelmes.Mert ez az érzés jön, ha akarod, hanem.Persze hozzáteszem azért nem a 15-50éves felállásra gondolok..
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Neki nem gáz, neked sem az.Ha esetleg nem vársz egy teljes mértékig tapasztalt "Úr"-ra Ha úgy érzed egyet értetek sok mindenben, és nem zavar az õ viselkedése, gondolkodása, akkor mindenképpen megér egy próbát:)
A kérdező hozzászólása: ez igaz, köszi:D
ha 21 éves létedre felteszed ezt a kérdést, akkor feltehetõen nem vagy elég komoly a korodhoz képest, tehát nyugodtan járj vele. 22f
A kérdező hozzászólása: uh, még nem vunk 1ütt, csak nem tom mi legyen
Ha te képes elhagyni azt akit szeretsz, csak azért mert mások elõtt ez furcsa hogy õ fiatalabb nálad, akkor bizony azt kell mondjam hogy nem nagyon vagy szimpatikus.
ne érdekeljen mások véleménye, valóban nem szokásos ez a felállás de ha szeretitek eygmást kit izgat a kor?:D
A kérdező hozzászólása: h neki menõ azzal tisztába vok, ezek szerint ha nem akarok idiótát csinálni magamból akk felejtsem??
A kérdező hozzászólása: Csak nekem?:)
A pasinak nem.
A fiatal srácok egyszerûen p..csök, a fiatal lányokkal meg az a gond, hogy még nem Nõk.A falunkban van egy 16 éves csaj mitagadás a pasija 39 éves!!!!Van lakás, van autó, van jó fizetés, A csaj megmondta neki biztonság kell.A korabeli fickók egyszerû p..csök mondja.Három napig róluk pletykáltak az elején.És õ már ott tar, hogy a korabeli csajoknak is belebeszéli, hogy jók a 30-as pasik!!!!Bár ez egy világjelenség, hogy a tinik legtöbbje vonzódik az idõsebb korosztályhoz.Mint minden ezt is az evolució megoldja majd.Változnak az izlések cirka 50-év és más lessz az ideál.Ez egyszerü divatjelenség is!

Úgy érzem nem kaptam elég szeretetet szüleimtõl kiskoromban. Szeretet hiányos vagyok. Most vagyok 18 éves és félek a felnõtté válástól. Nem tudom képes leszek e majd én is szülõ lenni. Valaki hasonló?

Legjobb válasz: ha ezt eszrevetted akkor erzed, hogy valami nem volt kerek a fent leirt dologban. es eselyes, hogy az ilyen problemakat jobban fogod kezelni, tanulni fogsz a szuleid hibaibol.

ha ezt eszrevetted akkor erzed, hogy valami nem volt kerek a fent leirt dologban. es eselyes, hogy az ilyen problemakat jobban fogod kezelni, tanulni fogsz a szuleid hibaibol.
elvált szülõk gyereke vagyok. Igaz, hogy 1 éves korom óta nevelõapám nevel, és van két húgom, de ameddig vissza tudok emlékezni, azért éreztem, hogy nem az övé vagyok. Nem kezelt látványosan másképp, de mégis éreztem. Ezen felül mindig megkapom a 'mikor fogysz már le?, megint híztál, etc.' elszólásokat. (Tény, hogy lenne mit leadnom.) Persze ezeket vicces formában teszik, csak túl lelkizõs vagyok és magamra veszem õket. Rengetegszer éreztem a 'semmire nem vagyok jó' érzést. Ez ellen, szerintem egy szülõnek tenni kellett volna. Nem tettek. (Teszem hozzá, ennek ellenére kitünõ a kapcsolatom anyuékkal.) Kb. másfél éve összeköltöztem a párommal. Februárban érkezik a kislányunk. Fejben megvan, hogy mit és hogyan szeretnék csinálni, illetve, hogy mit, hogy nem, nehogy az én lányom is így járjon. Szerintem ezek a dolgok elsõ sorban fejben dõlnek el. És mivel tudod, hogy nálad mit rontottak el, te nem fogod elkövetni ugyanezeket a hibákat, mivel ismered a hátulütõjét. Ne félj. Ez a dolog ne tántorítson el attól, hogy gyermeket vállalj, hiszen õt Te fogod nevelni. Úgy, hogy te jónak látod. Ahogy szeretnéd. Ez nem olyan dolog, hogy 'velem ilyenek voltak, akkor majd biztos én is ilyen leszek.'
Nem kötelezõ szülõnek lenni, az életnek nem az a célja, hogy legyen gyerekünk, ha pedig lesz majd, úgyis el fogsz követni sokmindent, hogy ne a szüleidre hasonlits
A kérdező hozzászólása: Attól félek, hogy nem fog majd változni a dolog. Most is szinte gyereknek érzem magam, legalábbis szeretném annak érezni magam.
Elõször nõj fel, tanuld meg magadat ellátni, és magadat szeretni. Amíg nem tartod magadat szeretetre méltónak, másokkal teljesen egyenrangúnak kellõen szerethetõnek, addig csak inni fogod a szeretetet, mint a szivacs, és sose lesz elég. Ha ez a nem kis feladat kipipálva, akkor kezdhetsz olvasgatni a gyereknevelésrõl. A legtöbb szülõ kellõen szereti a gyerekét, casak nem tanulta meg kifejezni. Ezért él sok gyermekét (önmaga szerint) szeretõ szülõ gyermeke abban a hitben, hogy õt nem is szeretik. 2-3 év a Te korodban még rengeteg változást fog hozni. Nekem is mondták. Én se hittem. Igazuk lett.

Szerintetek jó eredménynek számít ez vagy nem? (18 éves vagyok) Fekvenyomás: 130 kg Felhúzás: 185 kg gugolás: nem nagyon csinálom 180 cm magas vagyok és 85 kg már most lesz 1 éve hogy edzek 1 doboz kreatinon kivül semmitse szedtem.

Szerintetek jo a sulyom vagy csökkenteni kéne?

Legjobb válasz: Én a Magyar Helyesírási Szótár olvasását és tüzetes áttanulmányozását javasolnám mindenképp, valamint azt, hogy feleslegesen nem kell nethuszárnak lenned, és az eredményeiddel villognod. Egy éve csinálod, de nem tudod, hogy jó-e? Ez esetben valamiféle rendellenességben szenvedhetsz, valamint a felfogásod is meglehetõsen gyenge lehet.

Én a Magyar Helyesírási Szótár olvasását és tüzetes áttanulmányozását javasolnám mindenképp, valamint azt, hogy feleslegesen nem kell nethuszárnak lenned, és az eredményeiddel villognod. Egy éve csinálod, de nem tudod, hogy jó-e? Ez esetben valamiféle rendellenességben szenvedhetsz, valamint a felfogásod is meglehetõsen gyenge lehet.
Egyiket sem ajánlom mert sem a testépítés sem a súlyemelés nem egészséges sport. A vizilabdázást ajánlom, meg az úszást, ezektõl meghosszabbodik az életed de a többitõl nem nagyon.
Sztem jó bár én soknak tartom a súlyokat amiket emelgetsz. Izületeidet nem félted? Pl könyök meg hasonlók..
Szerintem ne unny rá! Szép eredmény! Én 50kg-t birok 16 évesen 185 cm-vel és szerintem kevés! Legalább 70--et vártal el magamtól! De türelmes leszek és addik csinálom míg el nem éri a 100-at!
A kérdező hozzászólása: 15:27 igy tovább menni fog az csak legyél türelmes kitartás :DDD
A kérdező hozzászólása: foci, judo meg amikor kicsi voltam mindig mindent emelgettem :DDDDDD 1év alatt kb 1 hetet hagytam ki az is azért volt mert elkapott a nátha. amugy kb csak 100kg-ig fejlõdtem könyen heti 5 edzésel utána már nehezebben most 6 napos edzéstervet használok, de lecserélem ujra 5 naposra , mert sok nagyon :DD
Ha ez mind igaz amit leirtál akkor nagyon jó a genetikád és nagyon keményen tornázol.Igazábol én nem nagyon hiszek neked.1 év alatt 12 kg fogyás mellet ilyen nagy erõnövekedés?Nagyon komoly diétádnak is kellene lennie.Elõtte sportoltál valamit?
Fél éve edzek és 40kg-val nyomok fekve, semmit se szedek. Sztem amit leírtál elég jó:D Én több mint 20 kilóval vagyok könnyebb nálad és 2-3 centivel alacsonyabb.
A kérdező hozzászólása: és te hány éves vagy? Mióta csinálod? elég hülyeség volt ezt megkérdezni hogy jó-e a genetikám 1 éve 60 kg-al kezdtem a fekvenyomást akkor voltam 90 kg aztán lefogytam 10 kg-ot akkor már nem is volt szinte feleslegem :DDD most meg 83 kg vagyok ma mértem meg. Talán év végére meglesz a 140-145 fekvenyomásba , de kicsit már kezd elmenni a kedvem az egésztõl.
Hehe! Épp a múlt héten néztem utána, hogy mi számít jó eredménynek a fekve nyomásnál 80 kiló közeli embernél, mert azt hittem, hogy valami klasszis vagyok és egy Übermensch, hogy 79 kilósan kitolok 140 kilót aránylag széles (a jelölésnél van a kisujjam) fogással. Aztán mikor megláttam azokat a bõdületes eredményeket amelyeket alkotnak komolyabb versenyeken megszeppenve konstatáltam, hogy hát igen van hova még fejlõdni és nem is olyan nagy szám ez, hiába tûnik annak egy "átlag" ember számára. És ezzel meg is válaszoltam a kérdésed egy részét. Én magasabb vagyok nálad és könnyebb, de még így is több súllyal nyomok fekve, mint te. Bár én régebb óta járok konditerembe, de én is naturál vagyok. A genetikádat így nem nagyon lehet megállapítani. Az sok mindentõl függ. Sõt inkább rengeteg mindentõl. A súlyodat azért találom soknak, mert még csak egy éve edzel.. Ebbõl adódik, hogy nem vagy full izom, tehát ha így vagy -95 kilós akkor van ám rajtad elégetni/leadni való rendesen. Aztán a súlyemelés nem egy leányálom ám! Nagyon durva, idõvel rá fog kényszeríteni a szerek használatára, mert nem fogod tudni elviselni azt, hogy te kõ keményen edzel, akarod, de még sem vagy nagyon jó, mert más "segít magán". Ezt nagyon nem javallom. Aztán abba sem árt belegondolni, hogy elég egy figyelmetlenség és olyan sérülést szenvedsz el, ami borzalmas fájdalmakkal járhat. Értem ezalatt azt, hogy egy hanyagabb bemelegítés követõen a fekve nyomás közben leszakad a mellizmod... Nem részletezném a továbbiakat, de sajnos szemtanúja voltam már egy ilyen balesetnek és már a puszta látványtól majdnem elájultam. Szóval én inkább a testépítést ajánlom, viszont azt sem profi szinten , mert az is túlságosan igénybe veszi az embert. Elég precízen lejárkálni a terembe heti 4* mondjuk és építgetni magad. Ha nem esel túlzásokba sosem leszel sztereotípiák áldozata viszont az önbizalmad hatalmas lesz és a külsõdre sem lesz panasz.
A kérdező hozzászólása: amugy a izületeimmel semmi baj pedig azt hittem hogy baj lesz vele de nem
A kérdező hozzászólása: hát csak ez a két gyakorlat szokott lenni amit nagy sulyokkal csinálok na meg a hát , mert azt lehet terhelni ! amugy nem használok olyan nagy sulyokat pl: bicepszre vagy ha használok is akkor csak kb 3 szériára.
A kérdező hozzászólása: szerintem többet is elérhetsz simán mint 100kg , csak tényleg nagy kitartás kell fõleg ha ennyi éves vagy mint én , mert ilyenkor még sok más is érdekli az embert. viszont steroidot ne probáld ki!!!akkor inkább legyél kisebb , de legalább tisztán csináltad!!

18 hetes vagyok, mikor lesz aktív mozgás a hasamba? Mert 2 hete megmozdult! Most meg pár napja semmi! Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem kell minden nap érezni!!!! Azért mert nem érzed, nem biztos, hogy nem mozog. Második válaszolónak: Nekem elõször olyan volt, mintha valami vasgolyó, ill. nehezebb tárgy megindult volna egyik helyrõl a másikra, ilyen nyomásérzés-féle. Utána való héttõl kezdve pedig mintha belülrõl valaki megfricskázta volt a hasfalamat. Nem hasonlítható semmihez, majd az elsõ kisebb mocorgások után rájössz, hogy akkor az valami már a baba volt. Tehát ahogy telnek a hetek, egyre jobban, egyre magabiztosabban fogod érezni. Én is elsõ babás vagyok és 16+0nál éreztem az elsõ rúgásokat úgy, hogy a hasamra tettem a kezem és picit megnyomtam gyengéden az ujjaimmal. Köv. héttõl kezdve pedig már nem is mindig kellett tapogatni a hasamat, anélkül is éreztem. :D

Nem kell minden nap érezni!!!! Azért mert nem érzed, nem biztos, hogy nem mozog. Második válaszolónak: Nekem elõször olyan volt, mintha valami vasgolyó, ill. nehezebb tárgy megindult volna egyik helyrõl a másikra, ilyen nyomásérzés-féle. Utána való héttõl kezdve pedig mintha belülrõl valaki megfricskázta volt a hasfalamat. Nem hasonlítható semmihez, majd az elsõ kisebb mocorgások után rájössz, hogy akkor az valami már a baba volt. Tehát ahogy telnek a hetek, egyre jobban, egyre magabiztosabban fogod érezni. Én is elsõ babás vagyok és 16+0nál éreztem az elsõ rúgásokat úgy, hogy a hasamra tettem a kezem és picit megnyomtam gyengéden az ujjaimmal. Köv. héttõl kezdve pedig már nem is mindig kellett tapogatni a hasamat, anélkül is éreztem. :D
Ne izgulj, nekem is így vot, éreztem a babát utána szinte 2 hétig semmi, de a védõnõ megnyugtatott, hogy a 20. héttõl kell minden nap érezni. Én is úgy gondoltam, ha egyszer megérzem, utána folyamatosan kell. Minden rendben van!
milyen erzes volt amikor megmozdult?leirnad?koszi es gratulalok 13 hetes
Én a babám a 17. héten éreztem elõször, de csak a 18. héttõl vált folyamatossá. Igazán aktívan pedig úgy a 20. héttõl. Eleinte csak akkor éreztem, amikor kicsit elõre dõlve ültem. Akkor reklamált. :) Határozott rugásokat éreztem, nekem nem voltak pillangók, meg bugyborékolás, meg csiki sem. Mostanra már annyira erõs, hogy van hogy felszisszenek. A hólyagomat nagyon imádja gyötörni, ahogyan ebben a pillanatban is! :) Van, hogy egyszerre rúg és üt is, és fent és lent is szét akar szakítani. Kicsit félek, hogy mi lesz késõbb! 24 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!