Találatok a következő kifejezésre: 18 vagyok most (254 db)

Ha már 5 éve fog gátlót szedek, lehetek meddő? 18 vagyok most.

Legjobb válasz: vát? 13 évesen kezdted? :O

vát? 13 évesen kezdted? :O
Nem vagyok szakértõ a témában, de szerintem más sem az oldalon úgyhogy orvosi kérdéssel tessék orvoshoz fordulni. Ha félsz hogy kínos meg ilyesmi: köti az orvosi titoktartás.
A kérdező hozzászólása: igen mert nem ált el a vérzésem, ezt kell szedjem, h rendbe legyen, különben össze vissza jön meg és folyik mint a szökõkút, kórházba is vittek, mert nem volt jó, volt homeopátiás kezelés is, az sem hazsnált. Vastag a méhnyálkahártyám elvileg ha kikaparnának jó lenne, d eugye ha elcseszik nincs gyerekem többé (gyakorlatilag olyan mint az abortusz) csak nem cisnálták meg mert szûz voltam. Vicces volt mert azthotte a doki a nagy vérzéstõl, hogy elvetélek és nem hitte el h szûz vagyok...
Én arra tippelek hogy nem lehetsz meddõ, mert egyébként valószínûleg megmûtöttek volna. De menj el orvoshoz aki biztosat tud mondani. Gondolom, nem olyan hirtelen kell ez az információ?
Lehetni lehetsz, de hogy tényleg az vagy-e, azt innen a fotelból meg nem mondom. Kivizsgálás kellene és én másik orvos véleményét is kikérném.
És mi van, ha azért vérzel ilyen erõsen, mert nincs meg a véredben az az anyag, ami kell a jó véralvadáshoz? Épp nemrég néztem egy dok.filmet, és ott az volt, hogy a csajt bevitték a sürgõsségire menyasszonyi ruhában, amit ott levágtak róla, mert megállíthatatlanul vérzett alul. Alig tudták az orvosok elállítani. És tudjátok mi volt az indok? A rossz véralvadás, amirõl õ nem tudott. Ezt én azért nem értem, mert menzeszkor hogyhogy nem tapasztalta, na de itt konkrétan úgy jött elõ a vérzés, hogy belefogtak a férjével a nászéjszakába, és még mindketten szüzek voltak. Most nem akarlak megijeszteni, ez nekem is nagyon meglepõ volt, mert menzeszkor többszörösen, sokszorosan annyi vérmennyiség távozik, mint a szûzhártyából, és fura, hogy a csaj ettõl lett rosszul, de a menzeszektõl meg nem.Szóval ne parázz, csak mint írták, nézesd meg magad más dokival is.
Ilyen hülye embernek ne is legyen gyereke, úgyhogy reménykedünk benne.
Arra egyébként lehetett volna mást biztos egyébként attól még nem leszel meddõ

Van egy barátom, mindketten közel vagyunk a 18-hoz, most vagyunk fél éve együtt. A probléma pedig az, hogy eddig már volt egy "holtpont" a kapcsolatunkban, azt megbeszéltük elég rendesen, de most megint nem stimmel valami. Mégis mit csináljak?

Hogyan lehetne helyrehozni?

Legjobb válasz: Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem

Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat! Nos, leírtam, végül mindig találkozunk, de nem akarom, h ez olyan erõltetett legyen.. ma megbeszéltük délután amúgy, de a megoldás tulajdonképp nincs meg, pl. a hiúságra. De azért megnyugtató, h nem vagyok/ vagyunk egyedül ezzel a problémával!
Azért ismerjük be a hiúságot lelehet küzdeni...persze ez nem azt jelenti hogy legyél igénytelen vagy vmi, hanem kevesebbet törõdj magaddal...én általában letusolok fésülködöm fogatmosok kicsi parfüm s indulok...ha valami nagyobb alakalom van csak akkor kezdek el sminkelni...stb amúõgy pedig csak nagyvonalakban...a barátom néha meg is jegyzi hogy már igazán kiszedhetném a szemöldökömet vagy vmi...persze nem durván de a tudtomra adja...gondolom neked nincsenek hasonló problémáid:P a hiúságot hamar lelehet küzdeni, próbáld ki h mellõzöd a nagy fésülködéseket, a tündérkedéseket a tükör elõtt vagy hasonlók...ne igénylelenebb legyél hanem csak törõdj kevesebbet azzal hogy hogy nézel ki, hiszen tudod: az igazi szépség a belsõ:) és hidd el ha a barátod szeret nnem azért szeret amilyen kivül vagy...jó valamennyire az is számit de nem az a fõ dolog:) sok sikert:) (az elõzõ válaszadó.)
A kérdező hozzászólása: De nem ilyen egyszerû. :( Ha ilyen egyszerû lenne, én is kiírhatnám magamnak egy nagy plakátra, hogy.. "ne törõdj ennyit magaddal!!" de nem ilyen egyszerû. Lelkileg is szenvedek, ha tudom, h most éppp borzalmasan nézek ki.. nem tudom elviselni.
Csak segiteni akartam... Jó, gondolom h nem ilyen egyszerû, ha Te úgy látod, és lelkiekben szenvedsz tõle...Nem lehe az h olyankor nem is nézel ki borzalmasan, csak Te gondolod úgy...Szerintem...Amúgy van egy ilyen betegség, nem tudom mi a neve, pontosan errõl szól, láttam egy ilyen csajt, smink nélkül sehova nem megy...éjjel nappal kenegeti magát meg minden...SZERINEM AZÉRT EZ NÁLAD NEM IGY VAN! nemtudom, én arra gondolnék a helyedben, hogy vannak nálam rondább emberek, akiket ez nem érdekel...nem igaz? tudod Te is hogy igy van:) próbáld leküzdeni magadban, szerintem nem vagy ronda csak szeretnél "még szebb lenni"...gondolj arra hány ember van olyan aki ha lemegy a bányába a szén feljön:P olyan rondák s nem érdekli õket megvannak köszönik szépen, élik a maguk életüket...boldogan. Ne ahard megkeseriteni ezzel se a magad se a barátod életét! tudom h szigorúan hangzik, de érdemes meggondoljad, és nem lesz könnyû, de megéri meglátod...Üdv, már harmadszor:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :) És bocsi, ha úgy tûnt, h nem azt látnám, h segíteni akarsz.. köszi szépen, csakhát tényleg nem ilyen egyszerû :( De igazad van, uralkodnom kell ezen a beteges hiúságon, különben rámegy a kapcsolatom.

Elvileg, ha az utolsó meszimtől nézem, akkor 20 hetes vagyok. A dokim szerint (az ultrahang alapján) viszont csak most lett lettem 18 hetes. Most hány hetes terhes vagyok? Mindenki mást mond.

Ezt még 14 hetesen állapították meg, hogy 12 hetes a magzat. De már nem csak én érzem a babát, hanem akkorát rúg, hogy bárki aki a hasmra teszi a kezét. Nem hiszem, hogy 18 hetesen ez lehetséges lenne. Õ az els? babucim. Viszont mindenki ugy számol, hogy 18 hetes vagyok. Kicsit aggódok, hogy még se jól számolnak és az afp-t még se 16 hetesen hanem 18 hetesn vették le. Csak most fogom megtudni az eredményét. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Legjobb válasz: Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.

Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.
Szia! Igazság szerint, az orvosok se tudják napra pontosan megmondani. Csak gondolj bele abba, hogy egy 40. hétre született egészséges baba lehet 2500 g, és lehet 4000 g is. Azt írod, hogy ha a pocakodra rakják a kezüket akkor már érezni, szerintem akkor elképzelhetõbb, hogy 20 hetes vagy, de ez sem biztos. Az afp-t nekem is késõbb vették le az elsõ kislányomnál, mert el voltam számolva és magas is lett. Azután vettek ismét vért és ellenõrizték az afp-t és elküldtek egy jobb felbontású ultrahangra is, de nem találtak rendellenes dolgot. Az afp egyébként is sokszor olyan adatot mutat, ami nem megfelelõ és mégsincs semmi gond. A lényeg, hogy ne idegeskedj, mert azzal ártasz a legtöbbet a babának. üdv. Csilla ( 2 gyerekes anyuka)
Nekem 18 hetesen nem csak kézzel érezhették, hogy a baba mozog, rugdal, hanem látni is lehetett már a hasamon. Szóval ezen nem múlik semmi. Az AFP meg ha rossz eredményt ad, akkor majd további vizsgálatokat csinálnak, tehát nem kell izgulni miatta. (Sokszor a jó idõben elvégzett AFP vizsgálat is hamis eredményt ad.) Szerintem ezen ne idegesítsd magad! Tök mindegy mennyi idõs vagy, legyél egészséges és örülj a babádnak, õ ugyis akkor születik meg, amikor õ akar.

Ajánlanátok gyerekülést? 9-18 kg-ig, vagy 9-25 kg-ig vegyek? Nincs sok pénzem rá. Kb.20 ezer ft. Amúgy mennyi idősen lesz 18, vagy 25 kg általában egy baba? Most 8 hós és 9 kiló.

Ha tudtok lécci linkeljetek is! Olyan kéne, amit dönteni is lehet, mert amint beülünk a kocsiba, ő egyből elalszik, és ülve biztosan nem lenne neki kényelmes az alvás.

Legjobb válasz: Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2,5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.

Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2, 5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.
nekünk 0-18kg-ig volt, de még a mi lányunk sincs 18kg, csak 16, 5, de már nem tudjuk becsatolni, így múlt héten vettünk neki 18-25kg-ig valót.
Szia! Ezt az ülést tudom ajánlani neked, ebben a hónapban pont akciós, még van egy pár napod megvenni. Olvasd el a tulajdonságokat, nagyon jó kis ülés szerintem, mi is ilyet fogunk venni neki. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/34109?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, ez valóban jónak tûnik! Miért nem ajánlják amúgy a 9-25 kilós üléseket?
Nem tudom miért nem ajánlják, mi is ilyet vettünk és nagyon jó szerintem. A miénk Exobe márka, ez is dönthetõ, biztonságos, és elég magas is. Akcióban vettûk 18900ért.
A 9-25 kg-os ülésekkel nincsen baj. A 9-36 kg nem annyira ajánlott, mert túl nagy az átfedés a súlyok közt, és ezért nem olyan biztonságos. A minap kérdeztem pont a véleményeket errõl az ülésrõl, mindjárt be is linkelem neked. (Én küldtem a linket az ülésrõl)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

14 évesen jött meg elõször. Most 18 vagyok és még mindig rendszertelen (30-42 napos ciklusok) lehet PCOS? (nem, nem akarok még babát)

Legjobb válasz: Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.

Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.
nekem is 14 évesen jött meg. De összevissza hol kimaradt egy utána meg megjött és két hétig tartott. A dokim 16 évesen felírta a fogamzás gátlót, egyrészt mert én kértem, másrészt õ is támogatta hogy attól helyre jön a menzeszem. 18 éves koromig napra pontosan meg is jött tõle. aztán egyszer csak kimaradt, ekkor gyógyszert váltottam és évekig megint nem volt baj. 25 éves korom körül, mikor újra 3-szor kimaradt, a doki leállított minden gyógyszerrõl, mondván hogy elvékonyodott a méhfal, és ha szeretnék még gyereket inkább hagyjam abba. Abba hagytam, azóta hol 30 napra jön meg hol 50 napra, néha ki is marad (fõleg most hogy 13 hetes terhes vagyok :) )) Tehát: nem baj ha rendszertelen, én is így lennék most, ha nem kezdek gyógyszert szedni. Ha gondolod, írass tabit, az helyre teszi, de a fentiek miatt én kétszer is meggondolnám a helyedben. Ha esetleg már gyógyszert szedsz, és rendszertelen, akkor lehet hogy nem jó a gyógyszer. Ez esetben irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként nem is tudtam a tablettáról, hogy ennyire káros.:/
ha tartasz 4-5 évente szünetet, mint ahogy elõírják, és jót ír fel neked a doki akkor szedheted, de mint minden gyógyszerrel, ezzel is az a helyzet hogy legjobb ha nem szeded :)
Lemértem neked a 18-as cipönket ;-) Belsõ talphossza 11 cm!
Egy cipöszám 1/4 coll, azaz 2, 54/4. Ìgy a 18-as kb 11, 5 cm.
A kérdező hozzászólása: Köszi..:)
Szivesen
Állva rajzold körbe a talpát.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor 18-as a lába...lehet mire tényleg elindul lesz 19-es is...nagylábon élõ :) ))))) a fiamnak 1 évesen nagy volt a 18-as :) )))))

Ma vagyok pont 18 hetes, most volt UH. Jók a méreteink? A doki szerint elég kicsi a babám.

BPD: 41 mm HC: 157 mm AC: 123 mm TAD: 38 mm és FL: 25 mm Ti mekkorák voltatok ilyenkor? Köszönöm a válaszokat! Els? baba, azért vagyok ilyen aggódós... :(

Legjobb válasz: Tökéletesek! Az én lányom kisebb volt 18+1 napos terhesen, a BPD 38 mm, az FL 23 mm, a többit így hirtelen nem tudom... Lehetséges, hogy kisfiad lesz? Nem mutatta még magát? :)

Tökéletesek! Az én lányom kisebb volt 18+1 napos terhesen, a BPD 38 mm, az FL 23 mm, a többit így hirtelen nem tudom... Lehetséges, hogy kisfiad lesz? Nem mutatta még magát? :)
Pontosan ekkora volt, ne aggódj! Jók az adatok!!!
BPD: 40mm, FOD: 47mm, THQ: 37mm, FL:25mm. Ezek a 19 hetes adatok, aznap töltöttük be a 19 hetet. Le volt maradva méret alapján egy hetet 27 hetesen, azátn 38+3 hétre spontán, egészségesen 2800 grammal született. Már 16 hós nagylány, egészséges bár nem egy nagydarad. Hurkánk azért van még mindig. :-) Ilyen géneket örökölt, és hozzám képes épp jó méretû baba volt. (160 cm 56 kg) A dokim már az elején azt mondta, ha végig is hordom, max 3 kg lesz. Igaza lett. Ne aggódj! Ha folyamatosan nõ, semmi baj nincs! Sok boldogságot!
Nálunk FL=27mm, BPD=43 mm. 18 hetesen és 4 naposan voltam. A ti eredményetek is tökéletes! No para! :) 30 h.
Szia!Nem is kicsi!Pont jó!Nem értem, hogy mér szeretik az orvosok az óriás bébiket!Leírom a mi adatainkat, de nekem azt mondták, hogy tökéletesek! BPD:43mm OFD:50mm AC:120mm FL:26mm 239g és 22cm volt 18 hetesen! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam. :) Kisfiú lesz, ma már 99 %-ra mondták.

Isofixes 9-18 vagy 9-36 kg-mos gyerekülésből milyet vegyek? Milyet használtok?

Egyáltalán nem értek hozzá,el?ször is 9-18,vagy 9-36 melyik legyen?Milyen márka?Köszi

Legjobb válasz: Szia! A 9-18 kg-ig ülések dönthetõek többállásba, így a piciknek praktikusabbak, fõleg,mert õk még gyakran elalszanak a kocsiban, így tudnak benne kényelmesen alukálni. Nekünk ilyen van, igaz nem az isofixes változat: http://www.besafe.hu/products.php?pid=10

Szia! A 9-18 kg-ig ülések dönthetõek többállásba, így a piciknek praktikusabbak, fõleg, mert õk még gyakran elalszanak a kocsiban, így tudnak benne kényelmesen alukálni. Nekünk ilyen van, igaz nem az isofixes változat: http://www.besafe.hu/products.php?pid=10

18 vagyok. És a párommal egy-kettő alkalommal nem védekeztünk. és most terhes vagyok. Most mit tegyek?

Kezd?dött onnan hogy hányingerem volt késett a menstruációm szédültem....stb És csináltam egy tesztet és pozitív....

Legjobb válasz: "van pénzed házad kocsitok stabil jövõtök akkor tartsd meg" nem azért, de nekünk sincs kocsink, anyámék mégis felneveltek engem + 4 bátyámat:D no meg persze lakásban lakunk.

"van pénzed házad kocsitok stabil jövõtök akkor tartsd meg" nem azért, de nekünk sincs kocsink, anyámék mégis felneveltek engem + 4 bátyámat:D no meg persze lakásban lakunk.
Megszülöd -felneveled- a legjobb barátnõd lesz- együt mebtek dizsibe mikor õ fog teherbe esni még csak 36leszel.
Szerintem tartsátok meg, de csak akkor ha fel is tudjátok nevelni. Szerintem nem kell megölni (abortusz), meg örökbe adni sem. De neked kell döntened. Ha úgy érzed, fel tudjátok nevelni akkor hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Grat neked is! Én holnap után...megyek...de mát voltam egyszer Köszi mindenkinek...hát jó majd beszélek vele
1-es válaszolónak üzenem, hogy ez badarság. Azok csak tárgyi feltételek amit irsz. Autó? Anélkül is lehet. A babának az anyára, és szeretetre van szüksége. A kérdezõ pedig jól irja, azért mert õk felelõtlenek voltak, és nem védekeztek, miért a baba szenvedne. Szerintem ha van lehetõséged beszélgess anyukáddal errõl, még ha nehéz is elmondani. Vagy szakemberrel, lelki támogatást biztos hogy kapsz.
Gratula:) én 8 hetes vagyok:) Mikor mész uh-ra?
Azért vicc, hogy valószínû úgy döntesz, hogy megtartod, holott egyikõtök sem tudja biztosítani a hármótok jövõjét, majd apuci meg anyuci, amennyiben õk meghalnak irány az utca...
A kérdező hozzászólása: mármint hány hetes a baba? 3 hetes..:) )
Hány hetes vagy kérdezõ?
Amennyiben tudod biztosítani a gyerek jövõjét, a pároddal együtt, van pénzed házad kocsitok stabil jövõtök akkor tartsd meg, ja és a legfontosabb amennyiben képesnek érzed magad felnevelni egy gyereket...
Szerintem is mindenkép tartsd meg nehogy már megöld szegényt!
A kérdező hozzászólása: Meg tartom.....
Majd írd meg mi volt.
A kérdező hozzászólása: oks
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg majd lesz kocsint, házunk...most nem azért de az én szüleim és a barátom szülei is jól állnak anyagilag...és még van idõnk össze házasodni...stb
Igy van. Majd minden kialakul. Egyébként sem korfüggõ, hogy most van-e autód, lakásod, stb. Valaki még 35 évesen is a szüleinél lakik. Jól döntöttél, nem fogod megbánni. :)
A kérdező hozzászólása: Anyujék azt mondták ha tényleg nagyon de nagyon akarjuk akkor tartsuk meg...de apa szerint nagyon felelõtlen..de anyu az támogat...:)
És anyukádék mit szóltak?
A kérdező hozzászólása: ok... ma voltam ultrahang vizsgálaton nagyon pici és amikor meg hallottam a szív verését az csodálatos érzés volt...=))
Hát elég felelõtlenek voltatok, de gondolom ezt te is tudod! Neked kell tudnod megtartjátok e, de szerintem elég fiatal vagy még egy babához!
A kérdező hozzászólása: :) Hát nem tudom hogy meg tartsam-e.... De olyan pici még és ártatlan nem tehet róla hogy én és a barátom nem védekeztünk....
A kérdező hozzászólása: Szerintem fel tudjuk.. És mindenkinek köszi a válaszokat...
Akkor meg...GRATULÁLUNK! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi..:B
Én 17 évesen szültem, és nem bántam meg. Hidd el, te sem fogod:) 21/L
Szerintem ezt a kérdést ne velünk beszéld meg, hanem a szüleiddel.
A kérdező hozzászólása: Jó majd azokkal is...;)
A kérdező hozzászólása: Nincs házunk, nincs kocsink mivel csak 18 vagyok a barátom pedig 19 és nem terveztünk még se gyereket se házasságot...de sztem ezt a gyereket fel tudjuk nevelni...amúgy meg holnap megyek ultrahang vizsgálatra..:) )
A párom barátja 24 éves, a barátnõje 18 körül, és nemsoká szülni fog. Nekik anyagi háttér sem igen van, de nem akarták elvetetni, és nagyon várják most a babát. Ahogy látom rajtuk, tényleg akarják a babát. (: (bár nem tervezték..) Egyébként gratulálok hozzá! én nem vágyom semmire sem jobban, mint egy picibabára, de sajnos még én is csak 18 vagyok, jövõre érettségizem (mert 5éves gimibe járok), és én már azután szeretném.. anyum szerint a fõiskola után kéne, de hát még minden alakul! Még egyszer gratulálok nektek, remélem, minden rendben lesz veled is, és a picivel is! L/18
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Neked is sok szerencsét a jövendõbeli kis babához!
Sztem szüld meg
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ha idén érettségiztél, akkor érvényes a TB-d.
Amit eddig nem fizettél be az nem tûnik el a rendszerbõl. De szerintem igen, max haza küldenek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!