Találatok a következő kifejezésre: 18 vagyok még nőni (21 db)

18 éves vagyok, fogok még nőni?

Jelenleg 183 cm vagyok tavaly óta n?ttem 2cm-t.A családban a nagybátyám 195 cm a másik 182 cm ,valószinüleg ?ket örököltem mert a szüleim nem túl magasak .Egyikük 18 évesen ,másikuk 21 évesen állt meg a növekedésben . Érdekelne ,hogy én mire számithatok.

Legjobb válasz: én 18 éves korom után már csak 1 cm-t nõttem, most vagyok 187 24/F

én 18 éves korom után már csak 1 cm-t nõttem, most vagyok 187 24/F
Nem valószínû, hogy ebben a korban még nõ a gerinced, a csigolyák növekedése az iskolai évek alatt befejezõdik. Ebben a korban általában már csak a végtagcsontok növekednek kb. 21-23 éves korig.
Az öröklött magasságba a nagyszülõk génjei is "beleszólhatnak". Pl. ha a szüleid nem magas termetûek, de valamelyik nagyszülõd igen, akkor te lehetsz magasabb úgy, hogy ez a szülõnél nem jelentkezett.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :) Igen nagyapám volt nagyon magas ember , és az õ szülei pedig anya apa is nagyon magasak voltak szintén .

18 éves vagyok és egyátalán nem nő már semmit a mellem! Fog még nőni? 70/B-s de még az is "nagy"

Engem nagyon zavar hogy ilyen kicsi! és már nagyon régóta nem n?tt semmit! valami baj lehet?

Legjobb válasz: szia! én 26 leszek és nekem is akkora volt mindaddig, amíg terhes nem lettem, mert akkor szépen megnõttek. annyi idõsen mint te engem is zavart, de hamar elfogatam. ez egyáltalán nem baj, egyszerûen ilyen alkat vagy. örülj neki hogy nem fog lógni. aki igazán szeret így fog elfogadni, ahogy engem is. és még egy jó tanács: semmiképpen ne csináltasd meg. ma már a kis mell inkább divat mint a nagy

szia! én 26 leszek és nekem is akkora volt mindaddig, amíg terhes nem lettem, mert akkor szépen megnõttek. annyi idõsen mint te engem is zavart, de hamar elfogatam. ez egyáltalán nem baj, egyszerûen ilyen alkat vagy. örülj neki hogy nem fog lógni. aki igazán szeret így fog elfogadni, ahogy engem is. és még egy jó tanács: semmiképpen ne csináltasd meg. ma már a kis mell inkább divat mint a nagy
vannak nagyon jo push up melltartók. engem nagy mellekkel vert meg a sors, többször nem szeretem, mint szeretem. egyreszt ha aktivan sportolok, akkor nagyon eros melltartó kell, kulonben "majd leszakad", meg igazabol nem nagyon birom, ha a ferjemen kivul mas is nezi, eleg idegesito, hogy beszelsz valakivel, es percenkent a melleid nezi, az csak a filmekben hangzik jól. én 85b voltam, most, hogy babat varok, 95e, és még nõ, pedig már 22 hetes terhes vagyok, ha kisebb melleim lennenek nem none ennyit, és gondolom hamarabb visszaállnának.. ja, arról, hogy milyen nehez melltartót találni, már nem is beszelek. Szerintem inkabb a lanyoknak fontos, meg onmagadnak, ha egy fiú szeret, tökmindegy a melled mérete, a párom kis mellel is szeretne, nem a melleimet szereti, hanem engem. Tudom, mindenki azt akarja, ami nincs neki, (engem is beleertve), de tenyleg ne zavarjon.
Huszon-egypáréves korig elvileg lesz/lehet még egy idõszak, amikor nõhet - ezt tanultam, nem csak úgy hallottam. Egyébként nekem is elképesztõ kicsi volt, aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és hát látványos volt (attól kicsit mindenhova rakódik cucc, nagyobb mell, fenék, meg egy kis poci, ha nem vigyázol). Párom örült neki :D Amúgy meg ha kicsi marad, akkor se keseredj el, tényleg nagyon sok pasi bukik a kis mellû nõkre. Nekem melltartót hordani lett volna ciki, annyira nem volt semmi, mégis dícsértek elég sokan. Szóval fel a fejjel, nincs gond, de van remény ;)
Nem akarlak elkeseriteni, de már nem fog nõni, esetleg szülés után egy hangyányit.Sajnos ebben a korban már a fejlõdés rég leállt.De ne keseredj kicsi mellekkel is ugyanolyan értékes lehetsz, ugyanúgy szerethetnek és lehetsz valakinek a legszebb.Nekem is irtó kicsik, de a férjemnek igy is tetszem.
Nekem is kis melleim vannak. a barátomnak nagyon tetszenek. Szerintem az a lényeg hogy aki szeret annak tetszen.
Nekem is irtó pici melleim voltak, emlékszem, amikor tettem krémet a pattanásaimra Anyukám mindig azt mondta, hogy vigyázzak, nehogy a mellemre is kerüljön, mert az is "elmúlik"...:-)Viccet félre téve, nekem 21 évesen kezdtek el nõni a melleim, akkor ismertem meg a férjem és kezdtem el aktív szexuális életet élni. És valahogy megnõttek, mai napig mondogatja, hogy õ növesztette meg a melleimet...
ez olyan, mint a haj: akinek göndör barna az sima szõkét akar. nekem nagy melleim vannak, fiatalabb vagyok mint te és engem pont h ez zavar.
elvileg még 22 éves korodig nõhet, a többit bizdd a gravitációra:)

Azt szeretnem kerdezni h en mar 18 vagyok es 1, 56 cm magas vagyok meg fogok akkor noni?

Legjobb válasz: nem valószínû, ha nõsz is akkor is csak nagyon keveset. ha meg már egy ideje nem nõttél akkor meg már nem fogsz.

nem valószínû, ha nõsz is akkor is csak nagyon keveset. ha meg már egy ideje nem nõttél akkor meg már nem fogsz.
Ha lány vagy, akkor valószínûleg nem. Amúgy nincs baj ezzel a magassággal egyáltalán, ha jó az alakod és nem vagy kövér.

Kicsi melleim vannak, pedig az összes női rokonomnak nagyok voltak és annyira zavar, hogy nekem nem. Hogy barátkozzak meg a tudattal, vagy szerintetek fog még nőni? 18/L

Legjobb válasz: Nekem meg a faszom kicsi. Na de a viccet félretéve: Ugyan már kicsilány! Nem cickóid mérete határozza meg, hogy mennyire mutatsz jól a szalagavatói ruhádban. Legyen sugárzó mosoly az arcodon, és senkit sem fog érdekelni a mellbõséged.

Nekem meg a faszom kicsi. Na de a viccet félretéve: Ugyan már kicsilány! Nem cickóid mérete határozza meg, hogy mennyire mutatsz jól a szalagavatói ruhádban. Legyen sugárzó mosoly az arcodon, és senkit sem fog érdekelni a mellbõséged.
Neked és az összes lánynak üzenem, hogy IMÁDOM A KICSI MELLEITEK KÉNYEZTETNI!!! Köszönöm, hogy világgá kürtölhettem ezt.
Képet vagy nem történt meg.
ez jó......:D
Kedves Kérdezõ! Ne aggódj, imádnivalónak tartom a kicsi ciciket, szerintem édes. :) Tényleg sokkal jobban szeretem, mint a hatalmas csöcsöket :S Nem kell aggódni emiatt, örülj neki, a Tiéd, nem véletlen akkora amekkora. Úgy jó, ahogy van. Csók rá :) 24 F
OMG OMG OMG a kis mell nem gáz. nyugodj meg, és terjeszd :) nem tudom miért problémáztok azon, hogy jajj kismellem van stb..ááááhhh :( sírok ....:\
a postásnak is kis mellei vannak?
A kérdező hozzászólása: Igazad van :) A kisugárzás a lényeg :D
A kérdező hozzászólása: Oké, valamennyire megnyugodtam, csak jön a szalagavató és azok a menyasszonyi ruhák a nagymellûeknek állnak jól általában ezért piszkálja annyira a gondolataimat a dolog :D
Szerintem a férfiak nagy része a kicsi formás melleket szereti:) ÉN IS!:) 17F
Küldj képet priviben 18/F
nem mindegy mekkora a mell? legyen oszt csõ :D Legalább nem fog lógni 20 év múlva, :P f18

18 éves múltam, 174 centi és 60 kiló körül vagyok. Fogok még nőni?

Nagyon örülnék, ha nem ez maradna a végleges méretem. Körülbelül 14-15 évesnek adhatom ki így hitelesen magamat.

Legjobb válasz: "Pedig ez teljesen átlagos magasság" Amúgy mindenki ezt írja, ha leírom, hogy 174 centi, és így leírva úgy is tûnik, mégis mikor odaállok egy kortársam mellé, szinte mindig kitûnik a méretkülönbség... legnyilvánvalóbbá ez akkor vált számomra, amikor elmentem Németországba cserediák-programra egy olyan osztályba, ahova nálam fiatalabbak jártak. Mindenki magasabb volt nálam, teljesen felnõttnek néztek ki... nem tom, mit esznek ezek. A lányok még inkább. Az a bajom ezzel, hogy egyszerûen én érzem magam nevetségesnek. Amikor kérdezték a koromat, azt hazudtam, hogy 16 vagyok...

A kérdező hozzászólása: "Pedig ez teljesen átlagos magasság" Amúgy mindenki ezt írja, ha leírom, hogy 174 centi, és így leírva úgy is tûnik, mégis mikor odaállok egy kortársam mellé, szinte mindig kitûnik a méretkülönbség... legnyilvánvalóbbá ez akkor vált számomra, amikor elmentem Németországba cserediák-programra egy olyan osztályba, ahova nálam fiatalabbak jártak. Mindenki magasabb volt nálam, teljesen felnõttnek néztek ki... nem tom, mit esznek ezek. A lányok még inkább. Az a bajom ezzel, hogy egyszerûen én érzem magam nevetségesnek. Amikor kérdezték a koromat, azt hazudtam, hogy 16 vagyok...
Pedig ez teljesen átlagos magasság, nem nagyon hinném, hogy nõsz még, max 1-2 centit. De nem hinném.
Ne hidd már azt, hogy a férfi csak 185 felett férfi ! Teljesen átlagos magasságod van, és ha nem öltözöl 14 évesnek, akkor nem fogsz annak kinézni. Nem vagy magas, ez tény, de alacsony sem.
A kérdező hozzászólása: Hát akárhogy is, így is én vagyok a legalacsonyabb az osztályban, meg gyakorlatilag bárhol, ahová megyek. Járok edzésre, ott a hetedikes edzéstársaim nagyobbak nálam. De szinte akárhova megyek, mindenhol azt látom, hogy 16 évesen már kigyúrt állatok, akik egy fejjel magasabbak nálam. Így most hogyan legyen önbizalmam?
szia szerintem már nem igazán fogsz nõni, de én ugy tudom, hogy minden ember 24 éves koráig fejlõdik. van még idõd.
Hülye vagy! 146cm/16/L :P Máris több, mint egy fejjel vagy nagyobb nálam. :D
A kérdező hozzászólása: Kit érdekel? Lány lehet alacsonyabb. Azonkívül 16 évesen még simán nõhetsz. Lányoknál teljesen más a helyzet.
szüleid is alacsonyak akkor sajnos így maradsz :) :D ez nem baj!
Szerintem mindenképpen meny el az orvoshoz hátha tud adni valami tanácsot, én 170cm 17/F vagyok és engem hihetetlenül zavar a magasságom, ha nem lennék alacsony semmi gondom nem lenne az életben, aki 180 felett van könnyen beszél.
Szia! Én 14 éves koromban ( F ) 158 cm magas voltam. Jártam is valamelyik pesti klinikára emiatt. És mire utoljára mentem 161 cm voltam, éppen ezért azt mondták, hogy már nem leszek jogosult hormonkezelésre, ugyanis 160 cm fölött már normálisnak számít a magasságod! Egyébként a fiúk akár 24 éves korukig is nõhetnek, szóval óvatosan azzal a 15 évig "növéssel"! Fogsz még nõni, egy komoly kis táplálkozási rend sokat segítene még arra a pár évre amíg növésben vagy! Ha pedig dohányzol, sürgõsen állj le! Üdv! 169 cm :)
Apád milyen magas?Gyógszert nem fog felírni és kicsi az esélye hogy nõnél.Ha õ is alacsony és már akkora v. magassabb vagy akkor nem valószínû hogy nõsz.
én 16 éves korom óta nem növök, 186 cm vagyok (apum is elég magas). És hidd el ennek is megvan a maga átka, a metró ajtajába már nem egyszer [email protected] be a fejem. Ráadásul a mostani barátnõm is csak 162cm (26 éves úgyhogy már nem fog nõni :) ), ami minimális feszültséget azpért okoz köztünk. Szerintem békélj meg a magaságoddal, a lányoknak így is (ha nem jobban :) ) fogsz tetszeni! 25/F
A kérdező hozzászólása: azt hiszem igen. így nem érzem jól magam.és nem is vagyok boldog...
tök fölösleges nõni:P én imádom a kis pasikat... és ha most gyógyszerrel növesztenéd magad, tudnád önmagad adni?
Nem igazán... Inkább 15-16. Persze ez csak az átlag, van aki tovább.
A kérdező hozzászólása: de am a fiúk nem 20 éves korukig nõnek?
A hormonokat inkább ne szedd, nem ér annyit a magasságod. Ha a szüleid is alacsonyak, akkor kétlem, hogy nõnél még. Na meg már 18 leszel nemsokára, szóval...Szerintem maradsz ekkora, de ez nem probléma, vannak alacsony srácok, nem te vagy az egyetlen. Amúgy is sok alacsony lány van. Emiatt ne szedj hormonokat...
Menj csak be és majd kiderül.:)
A kérdező hozzászólása: miért nem írná fel?
Orvos írhatja föl. De nyugi, nem fogja. Amúgy itt olvashatsz róla: http://www.hipofizis.hu/novekedesi_hormon.php
A kérdező hozzászólása: milyen káros mellékhatásai vannak? és hol lehet szerezni? nem akarok ilyen alacsony maradni...
Nem fogsz nõni. Hormonkészítményeket, meg nem lehet csak úgy szerezni ám.:) Egyébként is csak akkor próbálkozz ilyenekkel, ha a rengeteg káros mellékhatás nem érdekel.
van 1 srác a suliból, rohadtul tetszik :$ annyira jól néz ki, a szemei, az arca mindene, annyira akarom. de sajnos kisebb mint én. még csak 3-4 centivel talán még annyival sem, jövõ évben fogom látni újra talán. õ 18 éves elmúlt sztem és hát nem hiszem hogy sokat nõne:'(. én viszont még fogok nõni, 170 fölött vagyok, de még fiatal, és a szüleim is nagyok. annyira rossz ez így, mi lesz jövõre:O? 1 fejjel nagyobb leszek nála:O? cigizik, arra tippelek hogy fiatalon kezdte és nem nõtt nagyobbra:S nagykár:/:$ a lényeg(bocsi hogy siránkozok) sztem nem hátrány ha valaki nem alacsony, az még mindig jobb, ha a fiú magasabb. de nem hiszem hogy ezért fölöslegesen gyógyszert kéne szedni. ezt én bebuktam, de nem szeretném ha a fiú mindenféle nemtommit tömne magába, szerintem te se tedd. nincs veled baj.
Ne akarj te nõni, jó vagy így! Annyi magas srác van!! Én jobb szeretem ha valaki kb egyazon magas velem. (persze, jó az is néha ha magasabb, de mégis :$) 19L/164 cm
Hát figyu, én 14 éves korom óta dohányzom, ekkor voltam 168 cm és 18 éves koromig összesen 2 centit nõttem azaz 170-re. Nagyon beszartam és azt hittem már nem növök.Ehhez képest most 20 vagyok nemsoká és 175 fölött vagyok , meg széltébe is sokat nõttem az évek alatt. jó persze, 175 is alacsonynak számít, de szerintem nem vészes, én legalábbis semmi hátrányát nem érzem. Faterom elvileg 25 éves koráig nõtt szóval remélem rám is akad még pár centi.

18 vagyok fog még nőni a mellem?

Elég kés?nér? vagyok, 14 évesen jött meg és akkor kezdett el n?ni. De egy kis id? után abba hagyódott és 4 éve hogy még a 70/A melltartóban is szinte elvész. Próbáltam minden ilyen titkos módszert de már elegem van, ennek ellenére van barátom ? elfogad de én magamat nem mert még fürd?ruhát se merek felvenni! M?tessem meg vagy szedjek gyógyszert?

Legjobb válasz: Szerintem nem. De ettõl még nem dõl össze a világ. Ismerek egy rakás olyen hapit, aki a kis mellû nõkre bukik. Meg amúgy sem ez a lényeg. Szerintem.

Szerintem nem. De ettõl még nem dõl össze a világ. Ismerek egy rakás olyen hapit, aki a kis mellû nõkre bukik. Meg amúgy sem ez a lényeg. Szerintem.
Szerintem meg fog noni! 20evesen szultem a kislanyomat es 1evig szoptattam, miutan abba hagytam a szoptatast ugy ossze koppantak, mint amilyenek voltak azelott! De most 30eves koromra egesz jo nagyok lettek, pedig csak 10kg hiztam. Most egeszen jok! Nagyon orulok:) ) Ja! Gyogyszert nem szedek!
A párod ígyis úgyis szeretni fog, ha ettõl félsz, valakinek tipikusan az kisebb mellû lányok jönnek be :) Megértelek, de szerintem ez miatt nem kell, hogy "kisebbségi" érzésed legyen, Te így vgy Te és így fogadd el magad és így szeresd magad ;) Nem a kosárméreten múlik az életünk :)
hány kg vagy?
A kérdező hozzászólása: 72-3 és fiú
én úgy tudom hogy egy fiú 20-22 éves koráig fejlõdik míg a nõk csak 18-19 éves korukig szóval lehet de ha apukád vagy anyukád is 175 körüli akkor nem valószínû

16 Centi a farkam. Ez kicsi vagy normál méretnek számít? Fog-e még nőni? 18/F

Legjobb válasz: elég baj, hogy farkad van ember létedre. Mi vagy te farkasember? Nem péniszt akartál írni?

amúgy ez rohadt kicsi. egy csajnak, aki mondjuk elmúlt 13, 30centi alatt nincs méret! tapasztalat!
elég baj, hogy farkad van ember létedre. Mi vagy te farkasember? Nem péniszt akartál írni?
Csikmum houmvava gen ou vej je nouma náj csunáj oszil szil vojam BIKICSUNÁJ
Nagy.
"amúgy ez rohadt kicsi. egy csajnak, aki mondjuk elmúlt 13, 30centi alatt nincs méret! tapasztalat!" -> erre térjünk már vissza 1 kicsit ... azért ez nem teljesen így van. lehet h mondjuk a kedves válasz íróját 13 évesen ****ták meg elõször és a torkán jött ki a makk ... lehet. de a 16cm full átlagos. ugyanolyan élvezetet tudsz okozni a lánynak mintha 1 "30cm-es" fa** lenne benne ... mert úgy is a hüvelyben csak az elsõ 7-8 cm-be érzi a csaj a fa**t... ennyit a kedves tapasztalt kommentálóról
21:59 a kistiniket figurázta ki, akinek a postját vitatod most... egy kis szövegértést tanulhatnál... (nem én írtam, nem magamat védem. csak én értem amit más értelmes emberek írnak)
21:59 én írtam a választ amire válaszoltál. És nem a kistiniket figuráztam ki, csak a kérdés írója hihetetlen ostoba. Ezer ilyen kérdés van, miért nem lehet a keresõt használni? idegesít már. Ezért hülye kérdésre hülye válasz alapon adtam hülye választ. Érthetõ?
csípõfogóval kicsit csippants le a végébõl. így ha utána ecetes uborkalével borogatod 1 óra után visszanõ az egész + még nagyobb is lesz 3 centivel! ez tudományos tény!
de jó neked!:-)
Nekem 15cm és 20 vok. Eddig nem volt baj vele, sõt...! Sztem másoknak sincs nagyobb, csak szeretnek dicsekedni, persze hazudgálva. El kell fogadni, hogy az átlag nem a 16-18-20, hanem jóval alatta!
Érdekes adatok... Nekem pölö ernyedetten kisebb mint az átlag(1-2centivel), de merevedéskor nagyobb 1-2 centivel XD Én vok a gumiember vagy mi?
Átlagos pénisz méret ernyedt állapotban: 8, 5 cm Ugyanaz erekció közben: 13-16 cm Legkisebb mért pénisz: 1, 6 cm A legnagyobb: 29 cm A legnagyobb pénisszel rendelkezõ állat: kék bálna (3, 4 méter) Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál Egy átlagos férfi ejakulációinak száma egész élete során: 7200 Ebbõl az önkielégítések száma: 2000 A teljes mennyiség: kb. 60 liter Ehhez képest egy fürdõkádnyi víz: kb. 120 liter A spermiumok kilövellési sebessége: kb. 45 km/h Egy városi busz általában ennél valamivel lassabban halad: kb. 40 km/h Egy teáskanálnyi ondó tápértéke: 7 kalória Egy Tic-Tac-é: 2 kalória Mit is jelent valójában az, hogy nagy pénisz? Nézzünk néhány adatot: • Az átlagos péniszméret erekció közben 12, 7 és 15, 24 cm közé esik. • Az ernyedt férfiasság átlagos mérete 7, 62 cm és 8, 89 cm körüli.
ezen behalok:DDD
Sziia! Figyu: "kicsi és játékos"!! Nem a méret számít szall ne legyél elkeseredve :-)! Ám nem hiszem, h még nõni fog!! ... :D 17/L
annyira elegem van már az ilyen kérdésekbõl hogy huuuuu
Vágj le belõle mert az túl nagy lesz
nem fog nõni
normális! jó éjt!
18 eves korom ota 18centi azota nem not most 21 vagyok szal lehet neked se fog noni mar.

Hogy nőne meg a mellem, úgy érzem évek óta nem nőtt, most 18 vagyok?

Legjobb válasz: 3 évig még van ideje nõni,de lehet már nem is fog és akkora marad amekkora.

3 évig még van ideje nõni, de lehet már nem is fog és akkora marad amekkora.
Ugyanez. Én is 18 vagyok, és a testemhez viszonyítva ugyanakkora melleim vannak mint 12 éves koromban /tehát azóta nõttek valamennyit természetesen, de a testemhez arányítva ugyanakkorák mint 12 évesen --->baromi kicsik, szinte semmi...:( / 18/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!