Találatok a következő kifejezésre: 18 vagyok Már más (17 db)

A 4-es pampers (vagy bármelyik másik márka) valóban jó 18 kg-ig? Nektek mikor kellett váltani?

Legjobb válasz: olyan 10-11 kilós volt a babám amikor 5ösre tértünk át. most 2,5 éves, 15,5 kiló, már csak éjszakára van pelus, de libero mert a pampers már kicsi :) szóval nem, nem jó 18 kilóig :D

olyan 10-11 kilós volt a babám amikor 5ösre tértünk át. most 2, 5 éves, 15, 5 kiló, már csak éjszakára van pelus, de libero mert a pampers már kicsi :) szóval nem, nem jó 18 kilóig :D
A kérdező hozzászólása: az enyém valamivel több, mint 11 kiló, csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy mennyire tárazhatunk be belõle. Meg a 7-18 olyan tág határ, hogy elég hihetetlenül hangzik, bár ki tudja
Ne tárázz be belõle. 12 kg-nál már nálunk nem volt jó. A huggiest használjuk, de abból is érdemes a 4+ venni, mert több pisit bír el éjszaka. Vagy vegyél Pampers 4+.
9.5kg-os volt a lányom amikor 4+-ra váltottunk.Nem volt kicsi, viszont reggelre átnedvesedett a pelus és ezért vettem egy számmal nagyobbat.A Liberóból nekünk 5-ös kell.Most olyan 10kg körüli a lányom és 10hónapos.(holnap megyünk mérekezni)
Dehogy jó!:) Lányom már 5-ös Liberót hord, a Pampers Activeból és a Babyloveból elég a 4+.Most 10kg-os.
Figyelj be avatlak egy titokba, ez normális.
A kérdező hozzászólása: de nagyon durva az egyik simán elfér a 75A-s melltartóba a másik már lassan kiesik a 80A-s-ból.:O
ez sajna szilikon gyanus ha nagy a különbség
bizony! de inkabb a kosarat valltogasd, ne a hatad keruletet, bar igaz kerulet novekedesevel novekszik a kosar is, hiaba A-s
Nekem is sokkal nagyobb az egyik. Ez szemmel látható. Bár nekem nagy melleim vannak. 90C-s kb. Szerencsére elférnek de van hogy az egyik ki akar buggyanni. De ez a melltartó fazontól is függ. Hordj sportmelltartót. :)

A 18 heti UH-on már megtudják mondani hogy fiú lesz-e vagy lány? Hogy tudok képet szerezni? Kérni kell, vagy van más módja is?

Legjobb válasz: Nekem megmondták hogy lágy lesz, az is lett:) vizsgálat közben kértem meg a dokit hogy szeretnék egy képet, így csinált egy jó képet amit megkaptam, párom is bent lehetett!

Nekem megmondták hogy lágy lesz, az is lett:) vizsgálat közben kértem meg a dokit hogy szeretnék egy képet, így csinált egy jó képet amit megkaptam, párom is bent lehetett!
A kérdező hozzászólása: És a képért kellett fizetni valamit?
Én lefényképeztem a telefonnal a képernyõt:D
Ha úgy fordul, akkor meg tudják mondani, de kérdezz rá, mert vsz csak akkor mondja a doki, magától nem. A dokinak mondd, h szeretnél képet és kb 500ft-ért nyomtatnak neked. Legalábbis Kaposváron ennyi:)
Én 18+1 hetesen voltam, és nem tudták megmondani, vagy nem akarták.Rákérdeztem, és annyi mondtak, h még ilyen korban nem lehet tudni.... Pedig másfél hónapot vártam erre az uh-ra, h kiderüljön végre a neme, de nem jött össze.Jah, és a képre is azt mondták, h nem lehetséges... :(
Elõzõ vagyok, még annyit is mondtak, h majd a 28.heti uh-on lehet megmondani... Nagyon-nagyon messze van még!Ebbõl 4D lesz, mert nem bírom kivárni... :) ))
Szia:) Nekem a 14 hetes uh-on már 'erõs tippet'mondott az orvosom , hogy kislány.Persze hozzá tette, hogy nem tuti de szerinte.... Képet lehet kérni...általában 500-1000ft-ot kérnek. Tõlem az orvosom még soha nem kért ugyan, de máshol igy hallottam. Szóval ha a babád nem szégyenlõs, akkor már szépen lehet látni majd, hohy fiú.vagy leányzó lesz:)


18 hetes terhes vagyok. Már mocorog a babám de én nem érzek olyat hogy rugdosna hanem csak olyan mintha itt ott feszítene vagy nyomná magát. Vagy kúszna egyik oldalról a másikra. Ti mit éreztetek enni idős terhesen? Nem baj hogy nem érzek rugdosást?

Olyan finoman mozog mindig!Mintha vigyázna rám nehogy fájjon!!:)

Legjobb válasz: Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!

Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, én még semmit nem éreztem ennyi idõs terhesen, kb. 1-1, 5 héttel késõbb éreztem meg elõször a mozgását.
Szia! Én 18 hetesen csak buborékokat éreztem.Rugdosásokat csak a 20. héttõl.De akkor is csak gyengén.Nincs belõle baj ha még nem érzed erõteljesen a mocorgást.Hidd el be fogja pótolni.Nekem már szinte kellemetlen, de jó értelemben. Boldog babavárást! 29 hetes
hidd el fogod még érezni bõven. volt olyan hogy nekem már fájt annyira rugdosott.

18 vagyok lány. Már más fél éve élek szexuális életet és még sem élvezem hüvelyen keresztül. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Türelem!!!! Ezt nem lehet erõltetni, rá kell érezni. megismerni egymás testét, érzékeny pontjait.

Türelem!!!! Ezt nem lehet erõltetni, rá kell érezni. megismerni egymás testét, érzékeny pontjait.
a szexet nem élvezed, vagy nem tudsz elélvezni? az orgazmus nem csak úgy hipp-hopp megy, valakinek nem elég másfél év hogy ezt kitapasztalja
Van akinek egyáltalán nem jön össze. Sokat hallani róla. Jó a csilkóorgazmus is, nem kell a hüvelyit hajszolni minden áron. Ahogy elõttem is írták, légy türelmes és ne várd, hogy legyen.
igenis türelem kell hozzá. idõvel minden összejön
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a választ
A kérdező hozzászólása: csiklo orgazmusom már volt azt is élveztem nagyon
én is igy vagyok, vhogy nem igazán megy hüvelyen keresztül....
Szia! Nekem 2 év után jött össze, misszionáriusban. Szerintem ne erõltesd. Idõvel kialakul. Amúgy azt olvastam, hogy az orgazmust a nõknek tanulniuk kell! :) És szerintem absz. igaz.
Abban a tanévben kell érvényesíteni amelyikben betöltöd a 18at
Nem 16 évesen kell a matrica?
Mivel most vezették be ez a mostani 9. osztályosokra vonatkozik már, szóval nekem is és a kérdezõnek is 18 a tankötelesség
ha ebbe a félévbe töltöd be a 18at akkkor kell, amúgy nem büntetnek meg
Én sem laktam már otthon 19 évesen de ettõl te még nem vagy hülye szerintem.
A kérdező hozzászólása: A dolog úgy állt egy éve, hogy én is albérletbe költözök, egyik haverommal ugyanarra a szakra jelentkeztünk, ugyanazon a fõiskolán. Engem felvettek, õt nem, így alakult ki ez a helyzet. Persze ha végre lenne már barátnõm, akkor lehet, hogy másképp vélekednék, de egyelõre ezek a lehetõségeim, 4-6 nap fent lakok, 1-3 nap itthon, az óráimtól függõen.
ebbõl tényleg ne csinálj problémát, a fõiskolások/egyetemisták jelentõs része nem költözik el otthonról mielõtt melót találna. Mi értelme lenne?
Én 22 vagyok, 200 km-re élek otthonról, albérletben, de csak a suli miatt. És a szüleim fizetik a bérleti díjat. És nem érdekel ki mit gondol, érettségi után nem tudtam elmenni dolgozni, nem volt hova. Továbbtanultam, és a szüleim támogatnak, és én is így fogom tenni a gyerekemmel. Majd ha lediplomázok, én támogatom a szüleimet.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mi errõl a véleményem? Hogy tökre magasról lesz*rom mások véleményét. Én 23 éves vagyok és itthon élek. Év vesztes voltam, és nyelvi tagozatos (5 évfolyamos) gimibe jártam, így 2 év csúszásban vagyok mondhatni önhibámon kívül. 20 évesen kerültem be az egyetemre és idény nyáron végzek mérnökként, ha minden jól megy. Nem tudok mellette dolgozni, ez van. Próbáltam, de kevesebb pénzt kaptam a diákmelómért, mint amennyit egy jobb ösztöndíjjal össze tudok kaparni, így inkább erre hajtottam a 4 év alatt. 50-60 ezer forinttal havonta kb a hátsómat kitörölhetem és már akkor is sokat mondtam. Sokszor átrágtuk ezt a szüleimmel. Õk most még megtehetik, hogy eltartsanak, cserébe annyit kérnek, hogy ne linkeskedjek és gyûjtsem a pénzemet, mert nem fognak tudni nagyobb összegekkel támogatni, ha egyszer elköltözök itthonról. Az anyagi oka mellett mégnagyobb anyagi okai vannak annak, hogy itthon élek. Mi a halálnak szorongjak és éhezzek a kis pénzembõl két utcával arrébb, amikor a szüleimmel mély egyetértésben eléldegélünk itthon? Enyhén szólva pénzkidobásnak tartom ezt, amíg nincs miért elmennem. Az más téma, hogy ha itt kapnék munkát, akkor sem költöznék el, csak akkor már haza adnék a rezsibe, a kajába, stb., mert elvárás lenne saját magammal szembe, hogy ha tudok és van mibõl, akkor beleadjak. Mindegy... Szerintem tökre nincs senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki miért él még otthon. 24 éves koromig én is tutira itthon fogok élni, utána meg majd a sors hozza és valószínûleg a párom miatt majd úgy hozza, hogy jó messzire költözünk az õ munkája miatt.
Én is itthon lakok 20 évesen. Fõiskolára járok, jövõ nyáron végzek, utána még fél év gyakorlatom lesz, valószínûleg akkor fogok elköltözni. Egy vidéki nagyvárosban élek, ide járok tanulni is, mégis miért kéne azért fenntartani egy külön albérletet akár nekem, akár a szüleimnek, csak hogy ne lakjak velük? Elég így is fizetni nekik a sulit (nem indult állami képzés abban az évben, mikor felvételiztem, így esélyem se volt bejutni). Én sem dolgozok a fõiskola mellett, mert max. éjszakai árufeltöltõ munkára mehetnék, ahhoz meg õszintén szólva sok kedvem nincs, és a szüleim is azt mondták, hogy jobban éreznék magukat, ha inkább otthon lennék éjszakánként, pláne annyi pénzért - inkább ideadják zsebpénzbe. Szóval csak nyáron szoktam dolgozgatni, fesztiválokon, meg itt-ott pultosként és ennyi. Év közben meg iskolába járok, onnan meg haza, ahol amúgy tökjól elvagyok a szüleimmel, imádom õket. És egyelõre ezt is kihasználom, mert baromira hiányozni fognak, ha már több 100 km-re leszünk egymástól.
16-os vagyok. Hozzá tartozik még a dologhoz, hogy bár nem ismerem az egész évfolyamot, akikkel eddig megismerkedtem vagy kolisok, de hazajárnak, vagy a környéken laknak a szüleikkel, és bejárnak a városba suliba. Senki nem lakik albérletben, pláne nem úgy, hogy magának tartja fenn. A legtöbben nem is dolgoznak, max. családi vállalkozásban, mert mint mondtam, semmi lehetõség, az ilyen alja munkákon kívül. Ezeket meg általában aki egyszer kipróbálja, felveszi a fizetését, megköszöni, és nem megy többet. Szóval az ismerettségi körömben ez nem számít csodabogár dolognak, hogy a szülõkkel lakunk, mert nem tudnék ellenpéldát mondani.
23 éves koromig (most szeptember) otthon laktam, mert egyetemre jártam a lakhelyünkön, most a párommal lakunk albérletben, mert felvettek mesterszakra 240 kilométerrel arrébb, így kapok havi 20 ezret, mint húgom (õ kolira és kajára), mert még tanulok, és még megteheti édesanyám, hogy támogat. Azt mondta inkább tanuljak minthogy diákmunkával próbáljak ennyit összekaparni egy hónapban és a tanulás rovására menjen, mert elég kemény szakon vagyok. Van mindenféle szociális támogatásom így kb egy minimálbérnyi bevételem van minden hónapban így hogy anyu besegít, szóval nyomorogni épp nem nyomorgunk, mert a páromnak átlagfizetése van. Egy év múlva diplomázok és onnantól ha el tudok helyezkedni a diplomámmal (mérnök) kiemelkedõ lesz már a kezdõfizum is és akkor majd kezdhetek esetlegesen törleszteni anyunak ha szüksége van rá :) Így szarok mások véleményére. 23 N
szerintem elköltözni csak úgy érdemes, ha tudod hogy nem kényszerülsz arra késõbb hogy visszamenj. (vis major esetek természetesen kivétel) imádom anyámat, kijöttem vele tini koromban is nagyon jól, viszont 19 éves korom óta nem élek vele együtt. nem 100%ban saját döntés volt, és nem is menekültem, így hozta az élet. ha újra együtt kéne vele élnem, szerintem 2 napon belül megfojtanánk egymást egy kanál vízben. 8 év alatt az ember kialakít magának egy saját életritmust, idõbeosztást, amin nehezen változtat. sokkal becsülendõbb ha valaki inkább 22 évesen is otthon él, mintsem 18 évesen nagy dirrel durral lelép, aztán utána visszakullog mert nem bírja eltartani magát.
Szerintem is irigy az ilyen, vagy csak simán hazudik, mert azt hiszi, ez a mai módi. Én 20 évesen még mindig itthon vagyok, párommal 22-23 éves korunk körül tervezzük az összeköltözést, addigra meg tudunk valamennyit spórolni. Minek elhamarkodni bármit is? Ha meg szétmegyünk addig netalántán, bármilyen okból kifolyólag, akkor meg nem hinném, hogy kivennék magamnak egy kis albérletet. Miért mennék el? Nagyon jó viszonyunk van anyával, ráadásul így többet tudok neki is segíteni. Szerintem az ilyen észhuszárokat, akik pedáloznak, hogy már 10 éves korukban dolgoztak és külön éltek, nagyon bántja valami személyes sérelem belül. Lehet kidobták õket otthonról, vagy tudom is én.
Jól teszed, hogy tanulsz, ha koleszos vagy, akkor nem is nagyon vagy otthon ráadásul, úgyhogy az ilyen megjegyzéseket le kell tojni magasról. Lehet, hogy irigykedik rád, amiért van jövõképed és ezért tanulsz?
nyugodj meg.. nem te vagy a hülye :) )) (tényleg nem! :) )
Jelentem, én még nálad is nagyobb hülye vagyok, mert 20 évesen a szüleimnél élek és tanulok! Amúgy engem is érdekelne, hogy mibõl van pénze, mert hiába dolgozok iskola mellett és jár ösztöndíj is, sehogy sem jön ki a pénz még egy albérletre sem...
Én anno annak idején 18 évesen a magam lábára álltam. Elköltöztem, dolgozta, albérletben éltem. Ma a lassan 22 éves fiam még mindig velem él. Iskolába jár, rengeteget tanul. Nem tartom hülyének mert még nem költözött el. Majd eljön annak is az ideje. Tudod az én idõmben minden másképp volt mint ma, így nem is várható el, hogy ma egy 18 éves csak úgy elköltözzön.
Akkor eddig én vagyok a leghülyébb! :D 18 évesen elköltöztem a suli miatt, majd 22 évesen VISSZAköltöztem, és még néhány évig a szüleimmel laktam. Ha valaki netán megjegyezte volna erre, hogy "nahát", nem igazán izgatott volna fel a dolog...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mondjuk nem lakom "teljesen otthon", nagyrészt koleszos vagyok 250km-re innen, csak most a vizsgaidõszak "üres" részében vagyok itthon. Tény, hogy nem dolgozom még, de egyrészt fõiskolás vagyok (államin), így idõm se lenne (néha még szombaton is órám van), másrészt pedig mivel gimnáziumba jártam, így szakképesítésem sincsen semmibõl. Nulla szaktudással pedig elég nehéz lenne olyan munkát találni, amibõl 100%-ig el tudnám tartani magam.
Dehogy vagy hülye. Egyre kevesebb fiatal engedheti meg magának, hogy hamar elköltözzön, pontosan azért, mert nincs mibõl. Munkát találni jóformán lehetetlen, lakást bérelni szintén, és rendkívül bizonytalan a jövõ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 25 éves koromig anyámnál éltem, akkor kaptam az elsõ állásomat. Teljesen természetes ez, sõt ha ott kaptam volna állást, még nagyon sokáig ott laktam volna, teljesen ésszerû okokból. Nincs ezzel semmi baj. Az pedig elég tipikus, hogy az ember 19 évesen a szüleivel él, akik eltartják, taníttatják, ilyesmi... Maximum van valami diákmunkája a fiatalnak, de abból mégis miért és hogyan menne albérletbe? A párom addig az anyjával lakott, amíg nem vettünk ki egy közös albérletet. A tesója (talán 27 éves) még mindig vele lakik. Nem mindenkinek van felesleges sok tízezre külön lakni, plusz ott a régi szoba a régi cuccokkal, az anya remek fõztje és megértõ szavai... (Nagyon szeretem az anyósomat, van is miért :) ) Még az együtt lakó több generációval sincs bajom, ha nagy és kellõképpen megosztható a ház (már ha a résztvevõk igénylik), de ha problémák vannak, akkor is megértem, ha az anyagiak miatt nem tudnak lépni, egyelõre...
A kérdező hozzászólása: Igen, és nálam még az is közrejátszik, hogy egy kis 800 fõs baranyai faluból felkerültem Bp-re. Azért ezt annyira nem volt egyszerû megszokni, még talán most se sikerült teljesen.
Nyugi, egyáltalán nem vagy hülye! tudok olyat, aki még 40 évesen is a szüleivel él, igaz hogy külön kasszán, de akkor is! pl ha a 40 évesnek kell 3 tojás, nem kell rögtön boltba szaladnia, csak kér az anyukájától (nagymamám) :) ebben nincs semmi, senkinek semmi köze hozzá! :)
Ha igazán szereted, eszedbe se jut ien xDD már bocs -.-
Semmi szín alatt ne csald meg! Nem csak a saját lelkiismereted miatt, hanem azért is, hogy neki ne legyen ettõl sokkal rosszabb.. Ha nem múlik az érzés akkor szakíts a jelenlegi barátoddal és pártolj át a másikhoz. Azt megmondhatod neki, hogy elkezdett érdekelni egy másik fiú, de tedd hozzá, hogy semmit sem csináltatok még, szóval nem csaltad meg. Ettõl ugyan nem lesz neki sokkal jobb, de legalább a büszkesége megmaradt. Magamból kiindulva, ha én szeretném a barátnõmet és õ megcsalna és utána ez kiderülne... Hát mivel õt nem verhetem meg ezért azt verem akivel megtette. Mert tuti nem hinném el azt, hogy õ nem tudott errõl! És én se csinálnék ilyet már csak becsületbõl se. 21F (191 centi 92 kilo)
sztem szakíts a barátoddal, mert ha már megkívántad a másik srácot valószínû h addig nem fogsz leállni amíg le nem fekszel vele lehet h a barátoddal való járást már meguntad, szal sztem szakíts vele de ez csak az én véleményem
akkor a barátodat már nem szereted tapasztalatból mondom és is ugyanígy jártam...:D:D:D és a mostani passimal akivel a a barátomat megcsaltam sokkal jobb...:D:D:D:D nekem is az osztálytársam volt és még most is az..:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Úgy döntöttem megpróbálom elfelejteni a srácot és nem hagyom ott a barátomat mert lehet hogy csak egy fellángolás lenn, egy dugás és kiábrándulnánk egymásból! És nagyon szeretem a barátomat!

Mar egy eve van parkapcsolatom ami mostanaig nagyon jol mukodott. En 17 vagyok a baratom 18. egy par napja rajottem hogy mas csajjal sms ezik es beszelnek eleg gyakran vagyis a baratom hivogatja. Mit tegyek?

amikor rajottem szakitottam vele mert hazudott amikor rakerdeztem h mi van koztuk azt mondta h o nem is beszelt vele. Es egy par oraval kesobb felhivott es kibekultunk mert alitolag nemvolt semi es hogy nem is talakoztak de azota semi sem a regi . Fojton csak veszekszunk.meg rendbe hozhatom ezt?

Legjobb válasz: ...háááááát egy kapcsolat alapja a bizalom...azt meg már csak te tudhatod, ezek után meg tudsz -e benne bízni, na és hogy mennyire lett ezzel az egész dologgal megmérgezve a kettõtök viszonya. Próbálj túllépni rajta, ha nem megy, akkr vess véget a kapcsnak.

...háááááát egy kapcsolat alapja a bizalom...azt meg már csak te tudhatod, ezek után meg tudsz -e benne bízni, na és hogy mennyire lett ezzel az egész dologgal megmérgezve a kettõtök viszonya. Próbálj túllépni rajta, ha nem megy, akkr vess véget a kapcsnak.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszod az a gond hogy nagyon szeretem es ki is mutattam mindig is az erzeseimet... es tudja h ha megbant is megbocsajtok neki es kihasznalja ezt...vagyis en igy erzem mostanaban..en tul tudnek lepni ezen de nem ccsakk rajtam mulik...
Csak akkor lépj túl ezen, ha õ kezdeményezi a kapcsolatotok helyre rakását. Itt nincs rendben valami, a srác nagyon átver, szóval el kéne vele beszélgetned. Amúgy meg még fiatal vagy, elõtted az élet, ott a fõiskola, majd találsz magadnak olyan férfit aki nem ver át folyton.
A kérdező hozzászólása: amikor szakitotunk sirt es este ki is bekultunk mert eljottt hozzam es akk nagyon kedves volt.en sosem csaltam meg pedig volt ra alkalmam es ezt o is tudja.szerintetek aval hibaztam h kimutatam mit erzek?es h barmit megtennek erte?v mar nem vagyok eleg neki...
Hazudott, másik csajjal beszélget, hívogatja, stb... kidobnám és ennyi és akkor nyugodtan beszlégessen vele. Nem hiszem h szeret ha ilyet csinál.Bár lehet ettõl most h megérezte h elveszíthet megjön az esze, de úgyis meglátod majd.

17 hetes kismama vagyik, idáig minden ok! De félek nagyon a 18 hetes genetikai uh-tól! Más is van így ezzel? Ha a 12 hetesen is minden rendben volt, skkor itt már nem lehet baj, ugye?

Legjobb válasz: Szia! Ha a 12. heti uh és az AFP-d is jó volt akkor ne félj!Én holnap megyek,és én is remélem hogy minden ok.Én nem tartok tõle mert érzem hogy jól van a babó!Megmozdult már a baba?

Szia! Ha a 12. heti uh és az AFP-d is jó volt akkor ne félj!Én holnap megyek, és én is remélem hogy minden ok.Én nem tartok tõle mert érzem hogy jól van a babó!Megmozdult már a baba?
De jóóó!NAGY NAGY GRATULÁCIÓ NEKED!
Szia, en junius 26-an megyek es en is igy erzek mint te! Szerintem mi mar vegig aggodjuk az egeszet (egeszsegesen persze :) Gratulalok a tunderikhez! Mesz 4D-re is vmikor? Ha igen, mikor?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen! Igen, valószinû õket érzem már egy pár napja, mivel ikreket várok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!