Találatok a következő kifejezésre: 18 vagyok, nincs (119 db)

Ajánlanátok gyerekülést? 9-18 kg-ig, vagy 9-25 kg-ig vegyek? Nincs sok pénzem rá. Kb.20 ezer ft. Amúgy mennyi idősen lesz 18, vagy 25 kg általában egy baba? Most 8 hós és 9 kiló.

Ha tudtok lécci linkeljetek is! Olyan kéne, amit dönteni is lehet, mert amint beülünk a kocsiba, ő egyből elalszik, és ülve biztosan nem lenne neki kényelmes az alvás.

Legjobb válasz: Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2,5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.

Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2, 5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.
nekünk 0-18kg-ig volt, de még a mi lányunk sincs 18kg, csak 16, 5, de már nem tudjuk becsatolni, így múlt héten vettünk neki 18-25kg-ig valót.
Szia! Ezt az ülést tudom ajánlani neked, ebben a hónapban pont akciós, még van egy pár napod megvenni. Olvasd el a tulajdonságokat, nagyon jó kis ülés szerintem, mi is ilyet fogunk venni neki. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/34109?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, ez valóban jónak tûnik! Miért nem ajánlják amúgy a 9-25 kilós üléseket?
Nem tudom miért nem ajánlják, mi is ilyet vettünk és nagyon jó szerintem. A miénk Exobe márka, ez is dönthetõ, biztonságos, és elég magas is. Akcióban vettûk 18900ért.
A 9-25 kg-os ülésekkel nincsen baj. A 9-36 kg nem annyira ajánlott, mert túl nagy az átfedés a súlyok közt, és ezért nem olyan biztonságos. A minap kérdeztem pont a véleményeket errõl az ülésrõl, mindjárt be is linkelem neked. (Én küldtem a linket az ülésrõl)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Mennyiért érdemes az aranyat beadni? Ha nem 8 hanem 18 vagy magasabb karátos, akkor azt külön más árfolyamon számolják ugye? Nincs egységes árfolyam, elvégre van színarany, törtarany stb.

4800 Ft-os árat mondott grammonként az üzletben lévő hölgy, ez melyikre vonatkozhat és mennyire jó ajánlat? Mennyiért adhatják ők tovább? Nyilván nyernek rajta.

Legjobb válasz: Nem érdemes most aranyat eladni, mert nagyon alacsony az ára. A 8 karátost be sem veszik /nem is arany tulajdonképpen/. A 14, 18, 21 karátos forog a piacon. Mindegyik más-más grammonkénti árral. Kis eltéréssel ugyasnannyit kínálnak érte mindenhol.

Nem érdemes most aranyat eladni, mert nagyon alacsony az ára. A 8 karátost be sem veszik /nem is arany tulajdonképpen/. A 14, 18, 21 karátos forog a piacon. Mindegyik más-más grammonkénti árral. Kis eltéréssel ugyasnannyit kínálnak érte mindenhol.

A fiam 18 évesen belépett a Jobbik-pártba, és Magyar Gárda -tag is szertne lenni. Féltsük-e őt ezek miatt, vagy nincs rá okunk?

Mi, szül?k, soha nem politizáltunk.Én arra próbáltam nevelni, hogy ne legyen el?itéletes,de hiába. Kisvárosban lakunk, ahol nincs még gárdista.Viszont sok a "kisebbségi".Félek,hogy emiatt " célpontok " leszünk...

Legjobb válasz: Ha az én fiam érdeklõdne a Magyar Gárda iránt, én bizony aggódnék. A fiatalok szeretnek tartozni valahova. Jó esetben sportolnak, vagy zenélnek, vgy táncolnak, vagy egyéb "szerény" hobbijuk van. Ez elég szokott lenni. Ha nincs efféle dolog az életükben ami leköti õket, akkor hajlamosak olyan közösségekhez csapódni, amik félre vihetik.

Ha az én fiam érdeklõdne a Magyar Gárda iránt, én bizony aggódnék. A fiatalok szeretnek tartozni valahova. Jó esetben sportolnak, vagy zenélnek, vgy táncolnak, vagy egyéb "szerény" hobbijuk van. Ez elég szokott lenni. Ha nincs efféle dolog az életükben ami leköti õket, akkor hajlamosak olyan közösségekhez csapódni, amik félre vihetik.
Én is félteném a fiamat, és nem igazán ismerem a Gárdát, de rosszat még nem hallottam felõlük, vagy ha még is, ott igencsak megkérdõjelezhetõ volt, melyik oldalon is áll a rossz?! Nézz utána, próbálj beszélni más, oda tartozókkal, esetleg vezetõvel, és támogasd a gyermekedet! Sajnos célpont anélkül is lehetsz, hogy bárhova is tartoznál, fõleg egy "zsúfolt" területen. Mára már mi lettünk a kisebbség, és ezt "Honatyáink" érték el. (de ez már nem ide tartozik)
Én nem engedném . Legalàbbis inteném. Lehet hogy a kisebbség anélkül is belekötne a fiadba, de igy meg még nagyobb az esély. Föleg ha hire kel. Persze ö màr nagykoru, te nem dönthetsz helyette, igy sajnos vagy nem a döntéseit el kell fogadnotok. Én nem lennék egyik pàrt stb. tagja sem, én is ugy fogom gyermekemet nevelni. Viszont ha màr felnött, és ö màsképp làtja a dolgokat, akkor azt el fogom fogadni, természetesen véleményemet megosztom vele tovàbbra is, hàtha màsképp reagàl egy idö utàn.
Azt hiszed kedves kérdezõ, hogyha majd nem lép be a gárdába, nagyobb biztonságban lennétek? Ez csak egy ürügy a cigányoknak, hogy betörhessenek a "rászistá gádzsó párásztoknak" házába. Így is úgyis is célpontokká lehettek, ha nem lép be a gárdába akkor majd ez lesz:"jááájj hát csak egy kényérét loptáám el, máá azé visznek be, háá ném lopnák á gádzsóktó má mind a 10 gyerekem éhen hát vóná! há ki nem lopott máá?" Örülhetnétek, hogy a fiatok igazán védi a szülõföldjét, mert ez jó nevelésre utal. Valakiknek ez nem is sikerül, mert a gyerekük drogos munkanélküli lesz, de mindegy. Még ha ti ellenzitek is, igaza van neki. Egyébként meg, ha átlépitek a 60-at úgyis veszélybe lesztek. Akkor mernek már csak a cigányok keménykedni, mert elõbb esélyük sem lenne. Na szóval a lényeg, hogy ne aggódjatok. :)
Légy büszke a fiadra!!! Jó hallani, hogy nem veszett ki még a Magyar fiatalokból a hazaszeretet! Ha meg akarják "találni" megteszik fényes nappal a mobiljáért, vagy a pénzéért! Õ legalább tesz valamit! Tisztelem ezért! Szebb jövõt!!!
A kérdező hozzászólása: Mivel dolgozni jár, és szinte enni, meg aludni jár haza, nincs rá ideje...
Szerintem teljesen mindegy, hogy hogyan próbáltátok nevelni. Ha egy olyan kisvárosban nõtt fel, ahol sok a "kisebbségi", és nap mint nap látta, hogy hogyan élnek, mit csinálnak, hallotta ismerõseitõl, hogy kibe, hogyan kötöttek bele, netalán még belé is próbáltak kötni, akkor kész a baj. S ebbõl a szempontból érthetõ a lépése. Nomeg ez se hangzik túl jól, hogy féltek, hogy célpontok lesztek.. Ha van a félésre okotok, akkor még jobban megértem õt. Nehéz helyzet sajnos. Megváltoztatni a véleményét, már nem fogod tudni, csak tovább ronthatsz a helyzeten. Õ egy felnõtt ember lett már, kénytelen vagy elfogadni döntéseit, hacsak nem akarsz késõbb konfliktusokat.
Ha azért váltok esetleg "célponttá" a "kisebbség" szemében, mert õ Gárda-tag, akkor felmerül a kérdés: ki is rasszista? A Gárda, vagy a "kisebbség"? Miért gondolod, hogy a Jobbik rosszabb lenne mint ha pl Szadesz-be, Mszp-be vagy Fideszbe vagy bármi másik pártba lépett volna be? Emellett nem árt ha tudod, hogy a Gárda még nem vert meg senkit, nem támadott meg senkit, nem erõszakolt meg sem fiatalt, sem idõs asszonyokat, nem tört be sehová, nem rabolt ki senkit, nem tüntettek el többmillió forintot. Akik félnek tõlük, azok a becsületességtõl félnek.
Most lehet majd lepontozni, de én tökéletesen megértem a fiadat. Szerintem, ha úgy érezné, hogy ezzel bajt csinálna, nem lépett volna be. A c-ok pont emiatt nem fognak merni bántani benneteket. Ha beszólogatnak, azt amúgy is tennék. Büszke lennék a fiadra, amiért kiáll a nemzetéért, a hazájáért, és azok között áll, akik megvédik az országot ettõl az elfajult néptõl. Épp, hogy benneteket, és a többi Magyart védi, az erõszaktól, és nem kell sorolnom, hogy miktõl még.
Igen, megértelek. Ez esetben félteni lehet persze, én is félteném. Nektek is vigyázni kell magatokra. Lehet nem ártana beszerezni legális önvédelmi eszközöket.
A kérdező hozzászólása: Most már eldõlt a kérdés, lesz ami lesz! Március 15-én avatták!
Gratulálok neki! Jó hideg volt :)
Hát sztem, hajol meg a fiad elõtt és köszönd meg az istennek, hogy hazafi és lépni akar õ is az elfajzott rásszistá dikk mán öcsémm he orkok ellen.Örülj neki, örülök, hogy terebélyesedik a Gárda és a Jobbik.Még meg fogod neki köszönni, hogy gárdatag lett, még kezet fogtok neki csókolni hidd el nekem.Amikor a nép majd nekik köszönhetik, hogy az ország a magyaroké.A legötbb fiatal sajnos inkább drogos kis féreg senkiházi, õ egy talpig korrekt és határozott férfi.Büszke legyél rá.SZEBB JÖVÕT
Azóta remélem otthagyta ezt a bagázst.
Legyél rá büszke, amiért meri vállalni az elveit és tenni is akar értük! Én is gárdista vagyok. Ha értek támadások, akkor nem emiatt. Ha a c-k valakit el akarnak intézni, akkor mindegy, hogy gárdista-e.
Szerintem felesleges belépnie a Gárdába.
Helyesen tette! Ha nálunk lenne ilyen én is belépnék! Fogadjátok el a helyzetet.
Szerintem sem baj, hogy be akar lépni, fentebb írták, hogy miért: amúgy is találnának valami indokot, hogy belekössenek. Az elsõ válaszolónak: tán jobb volna, ha például narkós-homokos emósok közé lépne be? Én nem a Gárdától félnék inkább, de ennek a vitának nem itt a helye, úgyhogy nem is folytatom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatásokat!
A kérdező hozzászólása: Hát , igen, " messzirõl ", meg "fenntrõl", könnyû õket " szeretni", de élnének õk is közöttük csak 1 hétig...Egyébként nagyon határozott és egyéni felfogása van a fiamnak, mem is próbálnám meg lebeszélni, nincs értelme...
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem kell megmagyaráznod, vagy megvédened a gárdát, ezeket én is tudom. Konkrétan arra gondolok, hogy ha a c-ok megtudják, hogy hol lakik , mi is olyan áldozatok leszünk, mint ahová betörtek, és "lebüdösmagyarozták "öket...
Abban nincs semmi rossz, ha valamelyik pártba be akar lépni, legyen az akár a jobbik. De a gárda dolgot megbeszélném vele.


õrült a pasid , hogy nincs benne !!!!
csatlakozom az elõttem írókhoz:) válassz inkább engem én megengedném neked sõt még partnert is kereshetünk együtt=)
Akkor a pasid nem is férfi, ha egy ilyen dologba nincsen benne.A FÉRFI álmát váltanád valóra, amibe a fiúcskád nem megy bele.
Ne mondj le a vágyadról.. :) Keresni kell egy olyan párost aki benne van :)
ha szerelmes nem csoda, hogy nem akarja ezzel megmérgezni a kapcsolatot, az már nem lenne utána olyan
Bakker, még nézni sem akarja?
Ezt szinte el sem tudom hinni.Ez olyan mintha azt mondanák, hogy itt van egy Audi R8-as, egy évig a tiéd lehet, te meg azt mondanád hogy ááá köszi de nem, inkább járok BKV-val.
A kérdező hozzászólása: azt mondta hogy ha én ezt akarom csinálni, akkor nyugodtan, de nélküle..
Jelen esetben igen, aztán ha majd egyszer szétmentek akkor kipróbálod lánnyal is...
Akkor a te barátod - pechedre - a millióból-egy férfi aki ebben nem lenne benne. Bezzeg az olyanoknak akik benne lennének, nem ilyen nõ jut :)
ha szerered a parod, akkor igen. Bar az en baratom orult volna neki 21L
Kérdés: te benne lennél abba, hogy a pasid, egy másik férfit kurogasson melletted? Mert most te azt írtad, hogy nõként kipróbálnád nõvel, gruppenbe. Szóval???
Szerintem is normális, h nem akarja! Az lenne a tré ha akrná. Te nem lennél fétékeny? mikor a másik nõcit fogdossa, és egyéb dolgokat csinál vele. Ha valós érzelmekrõl van szó, sztem lehetetlen úgy csinálni, h ne legyen sértõdés, rossz érzés stb. Szóvalj örülj neki, hogy ilyen pasid van és becsüld meg. Csajszival meg nélküle próbáld ki..:)

A párt alapításához minden párttagnak 18 évet be kell töltenie vagy nincs életkorhoz kötve?

Magyar Nemzeti Közép párt Ezen párt átmenetet képez a politikai jobb és bal oldal között. Feszített ütemben végzi a fejlesztési kutatásokat, ugyanakkor fontosnak találja a régi értékek megőrzését.Ugyanúgy támogatja a magánembereket, mint a kis és nagyvállalkozásokat. Fő célunk, hogy Magyarországot kisegítsük az államadósságokból, a bevételek növelése nélkül, a kiadások csökkentésével. A vezető személyek kis számának köszönhetően, egy gyors döntéshozó rendszer alakul ki az országban. A gazdaságpolitikai reformoknak köszönhetően, az ország gazdasága felpörög, a recessziót megállítva, és 5 éven belül visszafizethetjük az államadósságot.

Legjobb válasz: nincs olyan világ, hogy 5 éven belül visszefizessük

nincs olyan világ, hogy 5 éven belül visszefizessük
Be kell tölteni a 18-at. Viszont a párt létrehozhat egy fiatalokból álló szervezetet, lásd Fidelitasz.
Miért a kiskereskedõkbe? Az mit ad el? A külföldi árut? Inkább a magyar termelést kéne inkább ösztönözni, nem?
Hol lehet csatlakozni? Mert már elegem van azokból az emberekbõl akik a forintot gyengitik és hazánkat, minket nyomorba döntenek szépen lassan!
A kérdező hozzászólása: Arra valók a tanácsadók.Nem 349 kell.csak 1.De az ért hozzá. Az államfõ csak a törvények megfogalmazója, a nép vezére.Te is megkérdezed a fizikatanárodtól a kvantumfizika lényegét.
istenem de naív vagy...
Nem akarlak piszkálni, de a gyors döntéshozás, az az, amikor az ember nem gondolkodik....és az bajt szül. Olyan mint a számítógép, gyors, bazigyors, de fingja nincs, hogy mit csinál. A szakértõség gyengéje, az, hogy aki nem szakértõ, az hogyan választja ki, hogy ki az?? Annak van értelme, hogy eleve szakértõ irányít. Egy nem szakértõi gárda: hiszékeny, nincs abban a helyzetben (tudatilag), hogy a legjobban válasszon. Nem is az jut eszébe, hogy majd én megcsinálom: Hanem pont amit írtál: ÁTRUHÁZOM.(=részemrõl leszarom, én nem fogom megtanulni, én nem fogom kimûvelni magam !) A "válogatás szimpatikus, választani tudok" "No akkor én fogok választani, az pipa, most már csak az az apróság kell, hogy valaki hozzáértsen. Azt majd kiválasztom...:) )..és itt rontom el.." Szerintem általános emberi dolgok ezek. Nem is hibáztatnék ezért senkit, de kár lenne idealizálni ezt a "majd valaki MÁS tényleg megcsinálja" hozzáállást.
Már megbocsáss, de jól értem, hogy most vagy 17 éves? Nem akarom összetörni az álmaidat, de senki nem fog felsorakozni egy 18 éves által alapított párt mögött. Még ha 2 évesen már egyenleteket oldottál volna meg és már 18 évesen tanult politológiai zseni lennél, akkor sem. De így meg pláne nem. Az ország tele van egy életnyi tapasztalattal rendelkezõ gazdasági elemzõkkel, politológusokkal, közgazdászokkal és más szakértõkkel. Gondolod, hogy egy érettségizett diákot majd elfogadnak pártvezetõnek? Ha nem diák vagy, akkor meg nem értem, mit kérdezel... most van egy készülõ pártod, amit még azért nem alapítasz meg, mert van egy gyerek a tagok között, aki még nincs 18? Egyébként az szép dolog, hogy meg akarod javítani Mo.-t. Én is meg akarom. De a Parlament nem így mûködik...
A kérdező hozzászólása: Én jelenleg is tanulok közgazdasági és politológiai ismereteket.Van még 2 évem.Ha decemberben lesz a választás akkor 3.Jól tudom, hogy a parlamentbe bejutni nehéz, 150'000 szavazatot összegyûjteni, egy olyan világban ahol a FIDESZT egy agymosó zombigyárosként ábrázolhatnánk.Remélem lesz annyi esze az embereknek, hogy véget vetnek az ORRbánizmusnak. Mellesleg remélhetõleg nagy nevek is lesznek a párton belül, mint például Gyurcsány, Bokros meg stb...
De ez ezekszerint körülbelül ugyanaz lenne, mint az LMP, nem? Nem lebeszélni akarlak, mert tudom, hogy ebben az országban sok grandiózus elképzelés pont azért bukik meg, mert túl földhözragadtak az emberek.
A kérdező hozzászólása: Hasonló, de nem bal.A lényeg hogy KÖZÉP. Ez a párt papiron mindenkinek jó, de az emberi természetet figyelembe véve, ez soha nem fog megvalósulni.Valamennyi csalás mindig lesz.
nem de te sem :)
A kérdező hozzászólása: Orrbán ért hozzá? A Tarlós? Esetleg a Dajts?
De TE nem értesz hozzá, ez az eddigi kommentárjaidból is lejött.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki ért ehhez nem lesz mûködésképtelen. De ehhez AKARNI kell az országot menteni.Én AKAROM.:)
"Nos belátom sokan elsütötték ezt a poént, " Nem viccnek szánták " de a FIDESZ, az SZDSZ lóf*szt sem tett." így van. egyre jobban szívunk, a Fidesszel mégj obban "A bokros is összerakott egy jó válságreformot, megcsinálták, azt a pénzt meg elrakták." Mármint a saját zsebükbe, meg amit a szociális kiadásokra költött az állam. "A kis uralkodói réteg lehet bizonytalan, de gyorsabb mint éveket várni egy reformra." A reform csak akkor ér valamit, ha mûködõképes.
A kérdező hozzászólása: Nos belátom sokan elsütötték ezt a poént, de a FIDESZ, az SZDSZ lóf*szt sem tett.A bokros is összerakott egy jó válságreformot, megcsinálták, azt a pénzt meg elrakták.A kis uralkodói réteg lehet bizonytalan, de gyorsabb mint éveket várni egy reformra.
"Jelenleg tényleg nincs olyan világ, de ha az összes megmaradt pénzt betoljuk a gazdaság kiskereskedõi rétegébe 1 éven bellül felpörög a gazdaság és szépen visszahozza magát." tehát 1 éven belül mindenki házi sajtot, bort, kenyeret meg némi tejet fog csak venni. Másra biztos nincs igény...
hmm. de ismerõs ez a kérdés nekem... "Fõ célunk, hogy Magyarországot kisegítsük az államadósságokból, a bevételek növelése nélkül, a kiadások csökkentésével" ezen felröhögtem... és mégis mibõl óhajtasz fizetni "A vezetõ személyek kis számának köszönhetõen, egy gyors döntéshozó rendszer alakul ki az országban." a gyors döntéshozás általában megfontolatlanságot szül és semmire sem garancia "A gazdaságpolitikai reformoknak köszönhetõen, az ország gazdasága felpörög, a recessziót megállítva, és 5 éven belül visszafizethetjük az államadósságot." újabb gazdasági analfabétával állunk szemben Figyelj, inkább tanulj még egy kicsit és ne pártokat akarj alapítani...
A kérdező hozzászólása: Hmm.Akkor 2013.12.19-én meglesz a párt. Jelenleg tényleg nincs olyan világ, de ha az összes megmaradt pénzt betoljuk a gazdaság kiskereskedõi rétegébe 1 éven bellül felpörög a gazdaság és szépen visszahozza magát.
A kérdező hozzászólása: Helyesbítek: Nem gazdasági ismeretek, hanem makroökonómia az amit tanulok.

T-mobile-os tartozásom van, cirka 200ezer, de diák vagyok nincs keresetem és már elmúltam 18 éves, nincs ingóságom és a szüleim nem felelnek értem. Behajtható?

Mi történhet ilyen helyzetben, létezik, hogy behajthatatlannak titulálják a tartozást és elévül, amint letelt a megszabott id?korlát? Válaszotokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nem behajtható.

Nem behajtható.
Nem évül el, elég ha ötévente küldenek egy felszólítást. Az elsõ keresetedbõl simán végrehajtható lesz.
A kérdező hozzászólása: Édesanyámnak volt egy hasonló jellegû tartozása úgy 3 éve, akkor munkanélküli volt és albérletben éltünk így nem tudták behajtani rajta, azt mondták neki 5év múlva elévül, annyi, hogy addig nem lehet elõfizus telefonja. Azóta már rég dolgozik és semmi lépés a behajtás felé, szóval lehet, hogy így megy.

Ha a ciklus első felében (10. napon) felugrott a hőm 3, 6.8-ra, majd újra visszament 36.3-ra, az jelent valamit, vagy nincs jelentősége? Egyébként 13-18 nap között szokott lenni pé-m.

Legjobb válasz: ciklus elsõ felében nincs ennek jelentõsége. viszont ha a 36,3után most majd emelkedni kezd és fent is marad, akkor a 36,3-as nap volt a legtermékenyebb.

ciklus elsõ felében nincs ennek jelentõsége. viszont ha a 36, 3után most majd emelkedni kezd és fent is marad, akkor a 36, 3-as nap volt a legtermékenyebb.

Késik a mensim. A folyásom sárgás, de nincs szaga. 18 vagyok. Ez lehet terhesség? A mensim is késik. A melleim fájnak. Vagy ez már a mensi jele?

Legjobb válasz: hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..

hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..
A kérdező hozzászólása: nem védekeztünk, de nem ment el bennem.de sokáig bennem volt akkor a sárga folyás lehet terhesség jele? vagy akár a mensi jele?:S:S:S:S
A folyás utalhat terhességre. A mellfájdalom is lehet terhességre utaló jel. Esetleg nem vagy fáradékonyabb, aluszékonyabb? Az, hogy nem ment el benned egy dolog, mivel az elõváladéktól is simán teherbe lehet esni. Mennyi ideje késik? Csinálj ey tesztet, a reggeli elsõ vizeletbõl. De legközelebb védekezzetek!! Mert nem játék.
A kérdező hozzászólása: hát egy hete késik.A fejem is napok óta fáj, és hát tudnék aludni bármikor, de nem vészes.
A kérdező hozzászólása: van mikor egy picit megszédülök.egy nagyon picit, és csak néhány másodpercre.
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem, hogy csak szerdán tudok reggeli vizeletbõl tesztet csinálni.Holnap suli:S szerdán meg itthon vagyok.Holnap megveszem.
Hát gyanús, hogy babás vagy.

Fiúk! 16-18 ti hogy köszöntök a lányoknak azaz heló szia csáó stb. de akit jobban kedveltek vagy tetszik annak szia és helót annak akit nem annyira birsz vagy nincs lényege? :D pls

Legjobb válasz: változó, mikor hogy.. de van, hogy erre odafigyelek, és pl idegeneknek helószia, vagy heló, aki közel áll hozzám, annak szia

változó, mikor hogy.. de van, hogy erre odafigyelek, és pl idegeneknek helószia, vagy heló, aki közel áll hozzám, annak szia
mindenkinek heló aki tetszik annak szia
Változó. Tetszik neked egy srác de nem tudod, hogy õ mit érez?
nincs nagy lényege, de én hellóval köszönök mindenkinek
Akik tetszenek nekem lányok, azoknak sziával köszönök de akik nem annyira jönnek be, vagy nem érzek többet irántuk akkor azoknak helóval köszönök, vagy csáó. :D
Minden lánynak Szia. Akit mondjuk nem birok annak csáó
akit bírok szia, vagy hello akit nem, annak nem köszönök
hello annak, akivel igazán nem dumáltam még, szia annak, akit már ismerek picit... és kb ennyi :DD fiúknak-lányoknak egyaránt így 21f
ja... 16-18 évesen is így volt...

18 vagyok, fiú. Nem rég költöztem Budapestre. Nincsenek itt még barátaim Fiúk, lányok ajánlanátok olyan helyet ahol normális barátokra tehetek szert?

Az ilyen hajógyáris helyeket meg bulikat inkább hagyjuk.

Legjobb válasz: buli, diszkó nem csak vicc menj el forgalmas helyekre vagy ha hivnak eskuvokbe mert oda normalisabbak mennek mint a diszkoba vagy nyiss egy klubbot

buli, diszkó nem csak vicc menj el forgalmas helyekre vagy ha hivnak eskuvokbe mert oda normalisabbak mennek mint a diszkoba vagy nyiss egy klubbot
sportegyesület, kávézók, park, ott ahol sokan vannak, túrák lényegében mi a hobbid? mert ha a hobbidnak élsz akkor találhatsz barátokat.
Nem mész majd egyetemre, vagy fõsulira? Ott biztosan találsz barátokat. Illetve, nem dolgozol? Gondolom nem csak lézengsz nap, mint nap a városban. Vagy, ahogy elõttem írták, ha van hobbid, valamilyen sport, vagy hasonló, eljárhatnál edzeni, hogy ismerkedj. Ha nincs valamiféle közösség, ahova rendszeresen jársz, vagy olyan ember/emberek, akivel/akikkel rendszeresen összejársz, az megnehezíti a dolgot.
Minek mentél oda?
A kérdező hozzászólása: A sulit 1 évvel késõbb kezdtem. Edzeni járok, de az edzõ társak nem annyira barátkozósak, hogy is mondjam, inkább ilyen beszélgetõ társak. Az meg szerintem teljesen lényegtelen, hogy miért költöztem Pestre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!