Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen van mindjárt megjön (2 db)

18 hetesen miért van mindjárt megjön érzésem?

Legjobb válasz: Mert nagyot nõ most a méhed és a baba! majd meglátod egy hét múlva nagyobb lesz a pocid. Mindig van olyan idõszak, amikor hirtelen nagyot nõ, és akkor érezni a mindjárt megjön érzést. Éz végigkíséri a terhességet. Én most vagyok a 28. hétben és most nagyon érzem, nõ is a pocim elég látványosan! Ne izgulj, ez teljesen normális! Boldog babavárást

Mert nagyot nõ most a méhed és a baba! majd meglátod egy hét múlva nagyobb lesz a pocid. Mindig van olyan idõszak, amikor hirtelen nagyot nõ, és akkor érezni a mindjárt megjön érzést. Éz végigkíséri a terhességet. Én most vagyok a 28. hétben és most nagyon érzem, nõ is a pocim elég látványosan! Ne izgulj, ez teljesen normális! Boldog babavárást

18 hetesen naponta van "mindjart megjon"erzesem, ezenkivul tokeletes a terhessegem? Ez normalis?

Legjobb válasz: Én is ugyanezt érzem, 19 hetes vagyok, pár napja voltam dokinál (nem emiatt), megvizsgált, mindent rendben talált. Ez szerintem a szokásos "nõ a méhed, nyúlnak a szalagok" történet.

Én is ugyanezt érzem, 19 hetes vagyok, pár napja voltam dokinál (nem emiatt), megvizsgált, mindent rendben talált. Ez szerintem a szokásos "nõ a méhed, nyúlnak a szalagok" történet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!