Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen van (148 db)

11 hetesen voltam genetikai UH-n. Mindent rendben talált. Úgy tudom 18 hetesen van még egy. Akkor 15 hetesen miért hívott vissza? 12 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...

Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...
nekem 4hetente kellett visszamennem - magánrendelésre.. Lehet aggódik.. fizetõs doki? Mondjuk én azért örültem, mert nálam volt egy rakat gond, de ugye a mani nem mindegy:S
A kérdező hozzászólása: Fizetõs igen, de még éppen ki lehet bírni. Azt mondta minden rendben.Nem emlitette hogy valamiért is aggódna, de jelét sem láttam rajta.
Nekem is 4 hetente kell menni. Lehet ezért hívott, hogy havonta lásson. Ha csinál uh-t is, talán azért, hogy megnézze, mikor leveszik a 1
Bocs, szóval mikor leveszik 16 hetesen az AFP-t, a babád méretei alapján is vagy e annyi idõs, mert ha nem, adhat fals eredményt. Nálunk a kórházban AFP levétele elõtt csinálnak ellenõrzõ uh-t, de hallottam már olyat hogy máshol nem.

Milyen vitaminokat, táplálék-kiegészítőket érdemes szedni, és enni 18 hetesen? Van-e valakinek tapasztalata a SOTE II. Női Klinikáról, és Dr. Ujvári Elemérről?

Legjobb válasz: Én Elevitet szedek most is és az elõzõ terhességemnél is. Elõzõ terhességemnél ilyen korban már Maltofer vastablettát is szedtem, most még szerencsére nem kell. Elsõ babámat a SOTE II-n szültem, nem a fent említett dokinál. Egyágyasban voltam, hogy tudjak kicsit dolgozni is (kellett), a kajáról kijelenthetjük, hogy nincs is. A takarítók kedvesek voltak, nõvért nem láttam soha, orvost sem. A csecsemõosztály ajtajára ki van írva, hogy apukáknak tilos a bemenet, ami nálam kiverte a biztosítékot. Nem találtam egy élõ csecsemõst, aki segített volna kicsit a szoptatásban, kifejezettem kellemetlen a személyzet. Most megint babát várok (17 hetes vagyok), de elkerülöm a SOTE II-t. Viszont szoktam jót olvastam a SOTE II-rõl, tehát nem mindenkinek van rossz tapasztalata, és tényleg különleges koraszülött osztálya van, amire hál'istennek nekünk nem volt szükségünk.

Én Elevitet szedek most is és az elõzõ terhességemnél is. Elõzõ terhességemnél ilyen korban már Maltofer vastablettát is szedtem, most még szerencsére nem kell. Elsõ babámat a SOTE II-n szültem, nem a fent említett dokinál. Egyágyasban voltam, hogy tudjak kicsit dolgozni is (kellett), a kajáról kijelenthetjük, hogy nincs is. A takarítók kedvesek voltak, nõvért nem láttam soha, orvost sem. A csecsemõosztály ajtajára ki van írva, hogy apukáknak tilos a bemenet, ami nálam kiverte a biztosítékot. Nem találtam egy élõ csecsemõst, aki segített volna kicsit a szoptatásban, kifejezettem kellemetlen a személyzet. Most megint babát várok (17 hetes vagyok), de elkerülöm a SOTE II-t. Viszont szoktam jót olvastam a SOTE II-rõl, tehát nem mindenkinek van rossz tapasztalata, és tényleg különleges koraszülött osztálya van, amire hál'istennek nekünk nem volt szükségünk.
Még valami, elõzõ vagyok: ha nem kérem õket, sosem nézik meg a fiam vércsoportját és nem kapok AntiD-t, amire szükségem volt.
Én is elevitet szedtem, nagyon jó volt nekem. Meg magnéziumot, vasat, c vitamint. Napi 1-2 sárgarépát, és almát is ettem nyersen, és a babámnak olyan gyönyörû lett a bõre, hogy mindenki megjegyzi, pedig se nekem , se a páromnak nem szép amúgy...

18 hetesen van még, akinek teher a terhesség? 2. baba

Sokat feszül a hasam, mintha szét akarna durranni. Gyakran görcsöl, nehézkes a mozgás, pedig van egy 3 évesem aki miatt mozogni, emelni kell. Éjszaka rosszul alszom, mert rettentõen fáj a hátam. Elsõ babámmal még a végén is jól éreztem magam, most pedig már nem. :( Valami ötlet?

Legjobb válasz: Hát drágám, osztozok a teherrel :) Boldoggá tesz ez a "teher" de nekem is fáj a derekam, elég rosszul alszom, gyorsan kimerülök, mint egy medve (nem vagyok kövér, de 18.héttö elég jól és hirtelen összesuedtem magam), ráadásul rengeteget pisilek :) úgyhogy nyugi :D 25hkm

Hát drágám, osztozok a teherrel :) Boldoggá tesz ez a "teher" de nekem is fáj a derekam, elég rosszul alszom, gyorsan kimerülök, mint egy medve (nem vagyok kövér, de 18.héttö elég jól és hirtelen összesuedtem magam), ráadásul rengeteget pisilek :) úgyhogy nyugi :D 25hkm
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nem kért senki mártírkodást, mi pedig nem kínlódunk, minden test és terhesség más és más ! Többieknek köszi :) Magnesii Citricitet szedek 3x1-et. Nem tudom még a nemét, az elsõ babám kisfiú, vele teljesen más volt minden elejétõl fogva, pedig még sok idõ sem telt el a két terhesség között, 3.5 év. Eddig vele is minden oké volt, bízom benne most is az. Bekeményedni be szokott, de dudorodni nem, illetve alul görcsölget a hasam a két petefészkemnél.
Én erre csak azt mondom, hogy tessék felkötni a gatyót és nem elhagyni magatokat, nekem is van már gyerekem, most ikreim lesznek 164 cm vagyok 1127 cm a haskörfogatom, elõtte 60 volt, hatalmasa ahasam, nehéz mint a dög, de esküszöm nem kinlodo ugy mint ti itt amit leirtok. Tessék összeszedni magatokat!
Én is ugyanígy vagyok, annyi különbséggel, hogy nekem 3.baba.Ha jól emlékszem nekem is valamikor ilyentájban kezdõdött ez a feszülés. Nem akarlak elkeseríteni, de ez már jobb nem lesz, sõt! Én egyre nehezebben érzem magam. Most 25 hetes vagyok, de úgy érzem magam, mint ha már a 40 fele járnék, a pocakom is már most akkora, mint elõzõ babámmal szülni mentem (mondjuk akkor nem volt nagy). Nekem a dokim azt mondta ez normális, mert a szalagok már nem úgy tartanak. Akkor van baj, ha sokáig keményedik és ettõl kidudorodik a hasad, mint egy labda. Szedsz magnéziumot? Milyet? Mennyit? Nekem ami nagyon bevált és enyhíti a feszülést az a pocaktartó pánt. Kitartás!
én is 2. babám várom, de nekm is jóval nehezebb mint az elsõ. Már úgy kifáradok, mint az elsõvel 30 hetesen.Sõt, talán még akkor jobban bírtam. Ugyanez az érzésem, húzódik fáj a hasam, sokat görcsölgetek, de a baával minden okés szerecsére. Neked kisfiú vagy kislány? és a nagyobb? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi ! Nekem az elején semmi bajom nem volt, híztam is sajnos elég rendesen, mert adtam az örömnek, feljött 4kg a 12. hétig. Ez az érzés most kezdõdött 17-18 hetesen, de nagyon rossz, remélem csak a növekedés miatt van és elmúlik hamarosan.
Én még csak 7 hetes múltam, de nem tudom. Annyira örültem a tesztnek, majd ki ugrottam a bõrömbõl :) Hát azóta, te jó ég :D Vagy alszok, vagy hányok, vagy alszok és arról álmodok hogy hányok, felébredek és rá kell jönnöm h, nem álom volt. Próbáltam finoman fogalmazni, hogy mit össze nem csinálok "magam alá" .Ennyi van velem már egy bõ hete. Semmi nem marad meg bennem :/ Borzasztó! Imádom a babát, de kínoz rendesen, tiszta apja :D Nah, jó tényleg borzasztó! Majd csak jobb lesz minden, remélem! Meg azt is hogy Neked is Kedves Kérdezõ :)
Ne keserítsetek el! :-( Én most vagyok 12 hetes a második babával, de már most elegem van ebbõl az egész terhességbõl. Egész nap hányok, éjjel nem alszok, türelmetlen és gyenge vagyok. Nem is tudom, hogy mi lesz késõbb?! Nekem áprilisban lesz 3 éves a lánykám!
A kérdező hozzászólása: Sajnos engem nem tesz egy cseppet sem boldoggá, mert nehezemre esik minden megmozdulás és nem tudom, hogy jó e az amiket érzek, a növekedés miatt van e vagy valami probléma van. Kemény és feszes a hasam, olyan vagyok mint egy lufi napok óta. Kellemetlen érzés nagyon, de a baba szerencsére sokat mocorog.
18 hetesen?:) :) 18 hetesen éltem mint hal a vízben....most a 35.héten nah most a teher kiscsillag


Mennyit mozog a 18 hetes magzat? 18 hetes terhes vagyok. Vannak napok, hogy nagyon aktív a kicsi de van olyan, hogy alig érzem. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem 18 hetesen még egyáltalán nem mozgott. 21 hetesen éreztem elõször. Most mindjárt 30 hetes leszek és még mindig ott tartok, hogy reggel és este nagyon intenzív viszont napközben szinte nem is mozog, legalábbis nem érzem. Amikor elõször elkezdett mocorogni a babám, nekem a doki fel is hívta a figyelmemet rá, hogy azon ne kezdjek el aggódni, hogy 1-2 napig intenzíven mozog, aztán 1-2 napig nem igazán. Szerintem emiatt te se idegeskedj.

Nekem 18 hetesen még egyáltalán nem mozgott. 21 hetesen éreztem elõször. Most mindjárt 30 hetes leszek és még mindig ott tartok, hogy reggel és este nagyon intenzív viszont napközben szinte nem is mozog, legalábbis nem érzem. Amikor elõször elkezdett mocorogni a babám, nekem a doki fel is hívta a figyelmemet rá, hogy azon ne kezdjek el aggódni, hogy 1-2 napig intenzíven mozog, aztán 1-2 napig nem igazán. Szerintem emiatt te se idegeskedj.
Nekem is reggel és este volt aktív a babám, mikor az ágyban pihentem még.De amikor jött az esõs-borongós idõ, napokig meg se mozdult.Nyugi, ne izgulj!Gratulálok!

Sokan írjátok hogy pl.22, 24, 26 hetesen mekkora a babátok mérete. Nekem 18 hetesen volt ultrahang, azt mondták a következő 28 hetesen lesz. Az olyan sokára van! Közbe is csinálnak csak kérni kell?

Legjobb válasz: Szia!Itt miskolcon a 18 hetes uh után 24 hetesen lesz a következõ!Szerintem ez mindenhol más!De én is megyek 22 hetesen 4D uh-ra!20 hetes kismama

Szia!Itt miskolcon a 18 hetes uh után 24 hetesen lesz a következõ!Szerintem ez mindenhol más!De én is megyek 22 hetesen 4D uh-ra!20 hetes kismama
Nekem itt Pesten a 17. heti után már csak a 30. héten csináltak ultrahangot. Én elmentem a 22. héten 4D-s ultrahangra biztos ami tuti:-))) 32 hetes kismama
Ez anynira érdekes dolog. Tettem fel régebben kérdést én is ezzel kapcsolatban. Nekem minden hónapban ezzel kezdi az orvosom a vizsgálatot. Hüvelyi, majd sima uh. Lemérni nem mérték csak a 18. majd a 24. héten, de gondolom nagyjából tudja az orvos, hogy hónapról hónapra mekkorának kell lennie.
Hivatalosan, az allami protokoll szerint negy-ot uh lenne terhesseg alatt. A 8 hetes, ami nem kotelezo, majd a 12 hetes, 18 hetes genetikai, 28 hetes es a vegen 36-38 het kozott. Ez igy lenne az allami intezmenyekben, ha nincs semmi gond. viszont a legtobb kismamanak van magandokija, ha van a rendeloben uh keszulek, akkor nagyon szivesen keszitenek 6-8-10 ezer forintos vizsgalati dijert csereben uh-t is minden honapban.
Nekem van fogadott orvosom, de én az sztk-ba járok uh-ra!Elsõ vagyok!Nem fizetek az uh-ért!!!
Elvileg a védõnõ az elsõ jelentkezéskor adott egy papírt Neked, amin rajta vannak a kötelezõ vizsgálatok és az UH-k is. Nekem a 18 hetes UH után csak a 30. héten lesz. De közben a 21. héten voltam genetikán Pesten, ott is csináltak UH-t. ( Oda ugye külön beutaló kell. ) És majd privát megyek 4D UH-ra, a 25. hét környékén. De ez fizetõs. Szóval szerintem most Neked ezt a 10 hetet ki kell várni... Vagy közben elmehetsz 4D-re. Az kb 10.000 Ft, adnak dvd-t és képeket róla.

12 hetesen volta utoljára ultahangon. Jövő héten kell mennem akkor leszek 18 hetes. Nem sok idő ez ami a két uh közt eltelt? Aggódokhogy minden rendban van e. A kötelezö uh. n kívül többször szeretnék menni azt lehet?

Legjobb válasz: Szia! Tudom hogy aggódsz mert én is átestem rajta. A kötelezõ UH-k a 12 , 18 , 32 , ill 36 hetes. Persze van hogy nem mindenhol pont azon a héten, de nekem így volt. A babóca nem értékeli annyira az UH-t mint te mert azok a hullámok amik ilyenkor érik az neki nem olyan jó. Nem ártalmas, de ne kínozd a gyerkõcöt. 39 heteske

Szia! Tudom hogy aggódsz mert én is átestem rajta. A kötelezõ UH-k a 12 , 18 , 32 , ill 36 hetes. Persze van hogy nem mindenhol pont azon a héten, de nekem így volt. A babóca nem értékeli annyira az UH-t mint te mert azok a hullámok amik ilyenkor érik az neki nem olyan jó. Nem ártalmas, de ne kínozd a gyerkõcöt. 39 heteske
Szia, én is így voltam uh-n ahogy te, nyugi semmi baja a picinek, elvan õ, szépen növöget! Az én kislányom kifejezetten utálja az uh-t, persze ha tehetném én minden héten megnézném, de úgy gondolom elég így 6 hetenként menni!Mikor már elkezd mocorogni, akkor már uh nélkül is tudni fogod hogy minden ok!Az meg már nem sok idõ! Boldog Babavárást! Üdv: 21 hetes kismama
én is ugy erzem, hogy rengeteg ido tellik el a ket uh kozott.. pedig en magandokihoz jarok, aki mindig uhz (12, 16, 19 hetesen voltam en a te "idodben"). 4 d ultrahangra mehetsz. én 30 hetesen voltam utoljara, most 34 hetes vagyok, en is a jovo heten megyek, hat alig varom.. mondjuk utana lesz a 36 hetes nagy uh, és utana a dokihoz megyek egy het mulva, es megint uh, de akkor is.. jo lenne tudni, hogy mindig jol van a picim.. 4d ultrahangra mehetsz, de az fizetos, kemenyen, vagy olyan magandokihoz jarsz, aki uh-z, és akkor nemcsak a korhazban lathatod a manód. boldog babavarast, és turelmet (de azonnal, es nekem is :) ))
Hát így igen soknak tûnik a 6hét, tényleg. Én ezt úgy oldom meg, h magándokihoz járok és azt javasolta, hogy a 2.trimeszterben 3hetente szeretne látni. Tudom, ez így másabb, hiszen fizetni kell, és sajnos nem mindenki teheti meg.Én úgy "spórolok", h letelik a 3hét és a 4.héten megyek. :) Jó egészséget kívánok!!!
szia!Én is soknak találom, úgyhogy inkább én is magándokihoz járok. Mivel 4 hetente kell menni, azt gondoltuk a férjemmel, hogy havonta ennyit megér nekünk, így voltunk a 12. héten a kötelezõn a kórházban, a 16-on magán, majd 19 hetesen megint a kórházban, utána 23 hetesen magán...így azért nyugodtabbak vagyunk.Egyébként a kórházban végzett vizsgálatért nem kér pénzt a dokim, úgyhogy így ki lehet bírni.Majd a 36. héttõl kell hetente járni, addig nem vészes az összeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi van akkor, ha nem készül el az AFP eredménye, mire megyek a 18 hetes UH-ra?

Pécsre járok, de Kaposváron lakom, ezért itt vették le az AFP-t, hogy egy vérvételért ne menjek le Pécsre. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy hiába vették le már 1 hete, még nem biztos, hogy hétf?re meglesz a lelet, és kedden megyek a 18 hetes UH-ra. Mellesleg egy szégyen, ami itt Kaposváron m?ködik...

Legjobb válasz: Szia!Miskolcon csak az AFP eredménnyel csinálnak uh!Itt nem kell pontosan 18 hetesen menni!Nekem 1 hhét alatt mevolt az eredmény!:-)26 hetes kismama

Szia!Miskolcon csak az AFP eredménnyel csinálnak uh!Itt nem kell pontosan 18 hetesen menni!Nekem 1 hhét alatt mevolt az eredmény!:-)26 hetes kismama
Pesten is csak az AFP eredménnyel lehetett menni uhra.
Pécsett a megyeiben vették le nekem a vért az AFP-hez, és a Klinikára kellett mennem 18. hetire. Sajnos a leletet én sem tudtam vinni. Simán megcsinálták az 18. heti uh-át 2 perc alatt(no comment). A leletemre ezt írták: " AFP lelet ismeretlen, amennyiben kóros kontroll szükséges." A lelettel mentem az orvosomhoz, nála már ott volt addigra az AFP-ém. Szóval szerintem ne aggódj!
Szombathelyen az AFP-leletet a kórházba küldik automatikusan, ha a kismama odamegy 18 hetes ultrahangra. Idõpontra kell menni, és aszerint besorolják, odakészítik a leleteket. Na, ez így mûködik elméletben, nekem viszont valahogy elveszett az idõpontom, de azért megcsinálták az UH-t, viszont mivel nem volt idõpont, nem volt hová rakni az AFP eredményt, és elveszett szõrén-szálán. De kértem másolatot az SZTK-ban utólag. Aztán kb. két hónap kalandozás után egyszer csak megküldték a védõnõnek az eredetit. Na, még mindig olyan rossz Kaposvár? :)
A kérdező hozzászólása: Imádnám Szombathelyet, hidd el! :) Kb. 87X megkérdezték, hogy "Ha a 12. heti vérvételt el lehetett intézni Pécsen, akkor a 16. hetit miért nem lehet??" Anyádért. És akkor mosolyogva mondd el az orvosnak, hogy Doktor úr, dehát a 16. héten nincs uh, és csak egy vérvételért menjek le Pécsre. És nem hiszitek el, de a legtöbb bambán bámul: ÉS TÉNYLEG!! Amikor levették a vért, közölték, 1 hét múlva lehet menni érte, ma meg leordította a nõ a fejemet, amiért mentem. Ráadásul délelõtt? Mit képzelek? Tájékoztattam, hogy nem tudtam, hogy papírhozzáférés csak délután lehetséges, majd elköszöntem. De ez csak 1 icipicccc rész. Majd egyszer megírom könyvben az egész ellátást. :)
Bp. János Kórházban csak AFP eredménnyel csinálta meg az UH-t az orvos, de ott eleve úgy van kiírva, hogy 18-20 heti genetikai ultrahang, bele szokott férni. Amúgy nekem több doki is megjegyezte, igazából nincs jelentõsége önmagában az AFP szintnek, csak ez a szokás, kérik a genetikaihoz. Szerintem rég rossz, ha egy eltérés miatt "alaposabban" vizsgálnak - amúgy nem alapos egy genetikai UH?..

Ma megyek a 18 hetes uh-ra? Mennyi eselyem van hogy megtudjak mondani azt hogy fiu e vagy lany? Ugy erzem hogy fiu. Erzesre bejott valakinek?

Szerintem eszek vizsgalat elott mivel akkor nyugodtabb es talan jobban lehet megvizsgalni.:-)

Legjobb válasz: 18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tõle semmit.) Az érzésrõl: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)

18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tõle semmit.) Az érzésrõl: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)
Ilyenkorra már tutira látszik a neme. Nekem már a 12.héten megmondták, h. kislány (3D-vel nézték). Kisfiút éreztem. Úgy látom a legtöbbünknek épp az ellenkezõje jön be mint amit érzett. Nekem is beindul ha eszem. Sztem elég zajos lehet odabent amikor anya eszik. Üdv: 34 hetes kismama
18 hetesen már lehet, hogy látszani fog. Nekem mindkét gyerekemnél bejött a megérzésem. Amikor a lányomat vártuk, a doki nem mondta meg a nemét, közölte hogy õ nem híve ennek. Én az elejétõl fogva úgy éreztem, hogy lányom lesz. Az lett! A kisfiamnál is megéreztem, én viccesen azt szoktam mondani "megvilágosodtam":) 9 hetes terhesen álltam a konyhában és jött egy gondolat, hogy nekem fiam lesz, és Bálintnak fogják hívni. 21 hetesen látszódott elõször a neme és egybõl mondták, hogy fiú.(pedig a párom mégegy kislány szeretett volna) Szóval nekem bejött a megérzés dolog, de ezzel nincs mindenki így.
Szia. Nekünk csak 20 hetesen mutatta magát. Mindaddig azt éreztem hogy kislányom lesz, amíg az orvos nem közölte, hogy kisfiú, csak ennyit a megérzésrõl. Nekem az evések alkalmával inkább felélénkült, és most is így van. 35 hetes kismama
ÓÓ de kár. Nekem a 12.hét után minden egyes alkalommal mondták, h.lány. Pedig sokszor voltam UH-n azóta kb.6x. Hát nem szégyellõs a drága :-). 4D-n tutira megmondják, addig meg élvezzétek a találgatást.
Szia! Én a 18 hetes UH-on tudtam meg, h fiam lesz. Elõtte igyekeztem nem "megérezni" semmit, mert rossz, ha az ember beleéli magát vmibe, aztán csalódnia kell. Persze lánynak is örültem volna, de a szívem mélyén fiút szerettem volna. Az én babám kaja után sokkal többet mocorog, ahelyett, h nyugodt lenne. De lehet, h jobb is, ha élénkebb az UH alatt, mert akkor több oldalról is meg lehet nézni. Szorítok, h megmutassa magát a babád! 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sajnos fölvolt huzva a lába igy képtelenség volt akármit is mondani!:-(De lényeg hogy jol van es szépen fejlödik!!!!Köszi a válaszokat.Pár hét mulva megyek 4d-re ott talan már nem lesz szényellös!!!!!Minden jot nektek!!!!
Nekem a 12htesen mondta a doki, hogy 90%, hogy kisfiú. És nekem egész terhesség alatt meg sem fordult a fejembe, hogy lányom lesz. Azóta nem láttuk, mert takarta. :) De majd írd le légyszi mi volt a dokinál!
Nekem már 15 hetesen látták, hogy fiú. A 19. heti UH-n pedig még jobban lehetett látni.
A terhesség elejétõl ugyéreztem, nekem fiam lesz.Mindenkinek mondtam, érzem, majd meglátják.16hetesen mondta a doki, hogy kislány.Nem csalódtam.A barátnõm kislányt érzett és fia lesz.Tehát ugylátszik a megérzésünkre nem hallgathatunk.18hetesen már megtudják mondani a nemét.
Nekem - igaz, nem 100%ra - , de azt mondták, hogy lány. Azóta kiderült, hogy tényleg az. (amniocentézis)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!!!!Nagyon varom hogy delutan legyen es ram keruljon a sor.Remelem nem lesz szegyellos!Mindenki a barataim, csaladom mind fiut josolnak!En lanyt szeretnek!De remelem hamarosan kiderul!Minden jot nektek!
Szia. Én megéreztem, megálmodtam, hogy fiú lesz, holott mindig is kislányt szerettem volna. A 16-ik héten egyértelmûen megmutatta a kukacát, és tényleg fiú lett. Ma már nem adnám 100 lányért sem. Szóval nekem bejött. Boldog babavárást! 1 hós kisfiú anyukája.
Szia! Én 17 hetesen és 3 naposan voltam és tisztán látszott, hogy lány. Nagyon meglepõdtünk, mert teljesen olyan érzésem volt, hogy fiú lesz. De nem csalódtunk :) Ittam elõtte egy pohár colát, ezt javasolták, hogy ettõl jobban mocorog, így is lett. Nálam is úgy van, ha eszek, utána sokkal élénkebb, akkor indul be igazán! :) ) Minden jót! 20 hetes kismami

EZ MINDENKINÉL ÍGY VAN? 18 hetesen volt ultrahang, azt mondta a doki hogy a következő 32 hetesen van. Az olyan sokára van, most vagyok 22 hetes. Addig az ember szét izgulja magát hogy a baba jól van-e.

Legjobb válasz: Igen,normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang,a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.

Igen a 18. het UH után van a 28-32. heti következõ UH. De ne izgulj! De, ha szántok rá egy kis pénzt, akkor addig el lehet menni 4D ultrahangra is.
Igen, normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang, a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.
Ha a baba nem lesz jól, az ki fog derülni. Csigavér, és ne idegeskedj, mert azzal viszont biztos, hogy ártasz a babának.
18:38-as vagyok. Szerintem minden kismama szétizgulja magát, köztük én is! Már minden elképzelhetõ szakirodalmat elolvastam a terhességrõl és annak "hibáiról" de muszáj nem odafigyelni erre és pozitivan gondolni!!!! 32 hetes kismama
én voltam 28.-dik heti Uh-n bent a kórházban és a doki küldött rendes vizsgálatra szoval nem azert mert gond lett volna.sztem szolj neki h te szeretnél vagy sztem magadtól is bemehetsz a korházba egy vizsgálatra.boldog babavárást
Szia!Miskolcon a 18 hetes után van 24 hetes uh!
Igen......Miskolc szerencsés e tekintetben. Én még csak most nemrég fogadtam fel a dokim, de engem mindig pont 4 hetenként berendelt egy ultrahangra. Egyszer elcsúsztam, egyszer pedig kórházba kerültem más okból......így rendelkezem még két potya ultrahanggal, na meg ugye a többi. Kb. 9-nél járok most :-) 34. hetes kismami
19:11essel egyetértek, Miskolcon a 18. hetes után van egy a 24. héten is, utána a 32. héten, a megyeiben pedig kérnek még a 36.on is. Utána dokifüggõ, hogy NST alkalmával küld-e UHra, engem mindig küldtek, pedig nem volt fogadott dokim. Mindig csináltak flowmetriát, meg akkor már megmérték a babát is.
én 14 hónapja szültem, akkor még így volt, de én azt hallottam hogy most már 28 hetesen is van.de lehet hogy félre informáltak.fogadott orvosom volt és kikönyörögtem egy potya uh-t.
Én 4-5 hetente járok uh-ra, csak ennyit tudok mondani...
Én havonta egyszer elmentem..magándoki volt és réóta ismertem...saját megnyugtatásomra is jó volt :)
4 hetente amikor tanácsadás van mindíg csinál uh-ot is.pedig sztk-s doki.+a genetikai uh-ok:12 hetesen, 18 hetesen, 32 hetesen, meg még van egy de nem tudom pontosan mikor.

18 hetes kismamák mekkora a pocitok? Az enyém még elég picike, alig van valaki aki észre veszi. Magas vagyok és vékony.

Legjobb válasz: Szia! Én már 32 hets vagyok, de nekem 18. hetesen még tök lapos volt a pocakom. A 25.héten kezdett el látszani valami, aztán a 28. héttõl már tényleg mindenki észrevette. Átlagos alkatu vagyok, 165cm és 60 kg-mal kezdtem, most tartok 70kg-nál. Ne izgulj, fog a pocid nõni még sokat, van rá még ideje.

Szia! Én már 32 hets vagyok, de nekem 18. hetesen még tök lapos volt a pocakom. A 25.héten kezdett el látszani valami, aztán a 28. héttõl már tényleg mindenki észrevette. Átlagos alkatu vagyok, 165cm és 60 kg-mal kezdtem, most tartok 70kg-nál. Ne izgulj, fog a pocid nõni még sokat, van rá még ideje.
Ez normális, ne aggódj. Ettõl a babád még ugyanakkora lehet, mint annak, akinek nagy pocija van már az elejétõl. Én is magas vagyok és vékony (179 cm, 63 kg). A második babámat várom, a 12. hétben vagyok és nem számítok túl hamar nagy pocakra. Egyenlõre estére felpuffadok, reggel lapos vagyok, de tudom, hogy nem is kell még ilyenkor pocaknak lennie. Az elsõ babámmal valamikor a 16. héten kezdett el nõni, de még csak mi láttuk szinte, a 20. hét után sokat nõtt, de terhesnacit így is csak a 25. héten vettem fel elõször. De azután bepótolta, nem lett hatalmas, de szép nagy pocim lett és egy négy kg-os kisfiam. Jah, és a 25. hétig lévõ pici pocak ellenére mindig 2-3 héttel több volt a babám mérete, mint az átlag.
Én is 18 hetes vagyok, és a múlt hétig semmi sem látszódott. Aztán mintha ez egyik napról a másikra "elõre ugrott" volna, és most már látszik. Szerintem neked sem kell sokáig várni rá! Én is elég magas vagyok, és szerintem így több hely van neki odabent. Gondolom ez nálad is számít!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!