Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen nem érzem a baba (22 db)

18 hetes terhesen ha még nem érzem a baba mozgását, nem feltétlenül jelent rosszat, ugye?

azt olvastam a 22. hétig várható. els? baba, nem is ismerem az érzést, lehet hogy már mozgott is. vagy azt mindenképp felismerném?

Legjobb válasz: én is 18 hetes vagyok,elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...

én is 18 hetes vagyok, elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...
Szia, én 17 hetes vagyok. Kb. egy hete érzem. Vékony a hasfalam, az induló súlyomhoz képest 1 kg mínuszban vagyok, de akkora pocim van, hogy aki nem ismer, az is levágja, hogy ketten vagyunk. A védõnõ szerint akinek vékony a hasfala az érzi meg elõbb. Én este és reggel érzem, napközben szerintem alszik, amíg dolgozom :) De nagyon jó érzés, amikor hanyatt fekszem, érzem, hogy kidomborodik a méhem, odateszem a kezem, és várok. Érzem a buborékpukkanásokat, és ha arrébb viszem a kezem, olyan mintha õ is arrébb jönne. Próbáld ki este, hogy nyugiban hanyatt fekszel, odateszed a praclidat, lehet, hogy már éreznél apró picit csikizõs érzés, és mintha bubik szállnának fel, gyorsan egymás után. Más mint a bélmozgás, szerintem felismered. Gratulálok a manócskádhoz. Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek valószínüleg csak türelmetlen vagyok :D
Szia! Én a 20. héten vagyok és elkeseredett, hogy semmit sem érzek.... de, persze lenyugtatom magam, mert ha netán vmi baj lenne, azt viszont valószínû érezném ... szóval várok .... és lehet, hogy már én is éreztem, csak nem tudom, hogy az volt ... elsõ babám, plusszban én még meglehetõsen telt alkatú is vagyok, eleve domború, nem kis hassal és állítólag jó vastag hasfallal. Én attól félek, hogy emiatt nem fogom érezni, de nyilvánvaló pedig, hogy nem kívülrõl kell éreznem, hanem belülrõl:-). Szóval én még várok, ill. meg kell bizonyosdnom egyszer majd csak, hogy Õ az, akit érzek :-)
Szia! Tényleg nincs miért aggódnod! Én is ideges voltam, hogy mi van, mért nem mozog... Képzelheted, csak a 21. hét végén kezdett el mozogni. Azóta viszont nagyon aktív és ezt imádom! Minden jót!
EGyáltalán nem baj, ne izgulj, van aki csak 22 hetesen érzi. Én 15 héten kezdtem "valamit" érezni, de a 18. héten lettem biztos benne, hogy a baba az. Akkor még igen gyenge, kicsit lehet érezni. Nekem is olyan érzés volt, mintha egy buborék robbanna fel a pocimban. Ha már többször érzed, és ritmikusan visszatér, tudni fogod, de sajna én is azt vártam, hogy lesz egy pillanat, hogy na ez az volt, de ilyen nem volt. Fokozatosan lettem biztos benne, hogy õt érzem. És egyre fog erõsödni, egyre jobban érzed, egyre nagyobbakat rug. Én 25 hetes vagyok, de néha már most kellemetlen, mi lesz még késõbb.. :-))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :D
Én a 17. héten kezdtem érezni, olyan volt mintha egy kis buborék lenne a hasamban. Most vagyok 20 hetes, már kicsit erõsebben érzem a mozgását, de néha én sem vagyok benne biztos, hogy a babát érzem vagy csak a saját hasamat. Ne aggódj, biztos minden rendben és nemsokára te is érezni fogod!
Nem jelent rosszat. Én is elsõ babás vagyok, én a 19-20. hét környékén voltam maajdnam biztos benne, hogy a babámat érzem. Azóta már tudom is.:) Boldog babavárást! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi, szépen.ha hanyatt fekszem érzem ahogy kidudorodik, én -2kg vagyok és szintén vékony:D a lapos hasamhoz képest nekem is már most jó nagy a pocim. mindenkinek boldog babavárást!

Jelenleg 21 hetes terhes vagyok. A 17., 18. héten még éreztem apró mozgásokat, de azóta nem. Miért nem érzem a baba mozgását?

Van ilyen? A 20. heti uh-on minden rendben volt, láttam ahogy mozog, de semmit nem éreztem. Volt valkinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet,hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak ,hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami

Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet, hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak , hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami
Szia, én a második babámat várom. Valamivel a 14.hét után éreztem elõször (pár napig), aztán majdnem a 18-19. héten éreztem újra. Az orvos azt mondta ez nem baj... Azóta ha rájön olyan mint az atom:) 27 hetes leszek holnap.
En amikor eloszor voltam biztos benne hogy a baba volt 19 hetes voltam. Aztan 1 hetig semmi. Utana elkezdett rendszeresen mozogni es egyre erosodott a mozgasa. Ne aggodj, tobb kismamatol hallottam hogy ereztek a babajukat majd 1-2 hetig semmi, es aztan ujra. Szerintem a napokban mar erezni fogod.
Szia! Én a 3-ik babámat várom, de kicsivel sem kisebb az aggodalom, mint elõször:-)) Én is nagyon korán éreztem elõször, alig volt 14hetes, aztán meg sokszor napokig semmit.Nem kell megijedni, fõleg, ha rendben volt minden uh-n.Én is most vagyok, ma 21 hetes, és talán egy hete érzem csak rendszeresen, és egész nap a ficánkolást:-))Tényleg nagyon megnyugtató ez, már tudom, mikor alszik, és mikor van ébren:-)) Ha aggódsz, menj el a védõnõhöz, és hallgattasd meg a szívhangot.Ha az okés, akkor minden rendben. Ja, és nem aggódj túl sokat:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, remélem hamarosan én is érezhetek hasonlókat!

18 hetesen még nem érzem a baba mozgását. Csak nincs valami probléma? Ez az első terhességem.

Legjobb válasz: Szia! Én is csak 20 hetesen kezdtem el érezni,hogy a kisember mocorog! Szóval nyugalom!!! Boldog baba várást!

Szia! Én is csak 20 hetesen kezdtem el érezni, hogy a kisember mocorog! Szóval nyugalom!!! Boldog baba várást!
Ne aggódj!Mocorog csak Te nem érzed vagy még nem jöttél rá, hogy az lehet.Elsönek inkább buborékozást érzel a pocidban vagy mint ha a beleid mozognának aztán késöbb persze egyértelmüvé válik a baba mocorog és a végén teljes eröbböl fog rugdosni ami néha kellemetlen lehet.
Ne aggódj! Én 17 hetes vagyok, két nap múlva 18. És ezen a héten éreztem ugyan kétszer a babát (egyértelmûen õ volt, még a pocakomon is látszott a dudor), de azóta sem. Viszont van babaszívhanghallgató, azzal néha leellenõrzöm és a mozgolódást meg a suhogást is szépen lehet hallani. Úgyhogy gondolom minden rendben nálam és nálad is. Türelem, már csak egy-két hét és mi is érezni fogjuk! :-)
Én a 20. hétben járok és még (sajnos) én sem érzem. UH-n láttam, hogy nagyon mocorog :) Türelem nekünk
Szia! Én is ezen a héten éreztem elõször a babát, ugyhogy ne aggógj! Boldog babavárást! 20 hetes kismami
Szia!Nekem a 22-dik héten lehetett érezni a mozgást, ne aggódj!
Ez nagyon változó, egyszerre estünk teherbe a barátnõmmel, nekem 16. hetesen megmozdult pedig én vagyok fejlettebb, neki pedig 23. hét körül. Ne aggódj, ha az uh-ok rendben vannak, szívhang is van, nincs mitõl tartanod. Még belefér hogy ne érezd! szia
A nõvérem már a 21.hétbe van és nem érzi. Pedig az 5.terhessége! Én épp betöltöttem a 17.hetet és már éreztem :)


Még nem érzem a baba mozgását? Mikortól lehet érezni az első terhességnél? 18 hetes km

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Én elég késõn, 21 hetesen éreztem elõször egyértelmûen a babát. 30+4 hkm

Ez nagyon változó. Én elég késõn, 21 hetesen éreztem elõször egyértelmûen a babát. 30+4 hkm
én 15 hetsen éreztem bugyborékolásokat aztán 18. héttõl már valami mocorgást de nem volt túl egyértelmû.most vagyok 31 hetes és néha kirugja a vesémet is a helyérõl...hidd el vissza fogod sírni azt amikor még nem rugdosott szana szét...
nekem a 16. héten volt valami bugyogás (észre sem veszem, ha éppen nem ülök totál nyugalomban, és nem csinálja vagy 10 percig). de igazából a 21. hét környékén éreztem konkrétan, hogy ez már a baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske :) Jöhetnek még válaszok, kíváncsi vagyok kinek-mikor kezdett el érezhetõen mocorogni a babóca
Szia! Én is 18 hetes vagyok. Még én sem érzem a babát. Néha mintha valami lenne, de aztán mégis elbizonytalanodom.
Én olyan 16. hét körül, mintha éreztem volna valamit, de azt mondták, mivel elsõ baba, tuti nem érzem még, így nem is figyeltem tovább. Egyértelmûen a 19-20. héten kezdtem el érezni. Ne izgulj, hamarosan beköszön :) 32hkm
Én 17. héten éreztem elõször biztosan.
16 hetesen bugyborékolást pici mozdulatokat, de konkrét øugást 21 hetesen, apuci pedig 23- 24 héten érezte :-) 40 hkm

18 hetes terhesen még nem érzem a baba mozgását a hasam viszont gyakran kemény mit csináljak hogy ne legyen semmi gond?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, hogy még nem érzed, valaki csak a 20. hét után érzékeli a mocorgást.Azt, hogy keményedik a hasad azt nem tudom, hogy miért.Szedjél magne b6. és pihenj sokat.Úgy is most fogsz valahogy orvoshoz menni ezt mond el neki õ biztos jobb választ ad rá!Grat. a babához.

Szia! Nem baj, hogy még nem érzed, valaki csak a 20. hét után érzékeli a mocorgást.Azt, hogy keményedik a hasad azt nem tudom, hogy miért.Szedjél magne b6. és pihenj sokat.Úgy is most fogsz valahogy orvoshoz menni ezt mond el neki õ biztos jobb választ ad rá!Grat. a babához.
A magneb6-on kívül jó a sima mg is. Tablettába vagy pezsgátabiba is lehet venni mindkettõt.
Lehet, hogy lustább a babád, ne aggódj, fog mocorogni! A Magne B6-ot orvosok is javasolják, ezen kívül sok pihenést! Lehetõleg ne masszírozd a hasad, csak tedd rá a kezed és nyugtasd meg a picurt. Vigyázz magatokra!

Az baj, ha 18 hetesen még nem érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.

Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.
Én 18+4-es vagyok ma.. Én sem érzem.. Én is megkérdeztem és a dokim csak legyintett.. Hogy majd a 20. hét után.. Sõt mivel nekem a lepény elõl fekszik lehet hogy é még késõbb fogom... Úgyhogy nem baj :)
Dehogy baj!!!Van aki még 20-21 hetesen sem érzi!Én is 19 hetesen kezdtem el érezni!Lehetséges hogy már érezted volna ha épp nem sétálsz, vagy takarítasz meg ilyenek, mert lehet hogy olyankor már jelzett! :) Érted? 24hkm
Konkrétan én csak a 21.hét körül éreztem! :) Elõtte is volt valami izomrángás féle, de abban még nem voltam biztos, hogy Õ az! :) Szóval ne aggódj! Hamarosan érezni fogod! :) 31hkm

18 hetes vagyok, de még nem érzem a babám, ez nagyon nagy gond? Első baba.

Legjobb válasz: nem gond,én a 21 hét körül éreztem,mellsõ fali lepényem volt

nem gond, én a 21 hét körül éreztem, mellsõ fali lepényem volt
én 19 heteseb éreztem elõször mozogni.
nem gond
Én kb a 20.héttõl kezdtem el érezni. Addig csak olyan buborékolás félét éreztem.
Én holnap leszek 19 hetes és még semmi.
Nem lehet, hogy csak nem tudjátok mit kell érezni? 2. babánál már könnyebb. Kitartás jó babavárást! :D
pont ahogy az utolso irta, be voltam ánikolva mert 20.hétig nem éreztem aztán valamikor a 21.hétben mondtam biztosra hogy ez már õ de utolag visszagondolva 2-3héttel azelõtt is éreztem csak nem tudtam hogy õ az :p
Egyáltalán nem gond! Sokan csak a 20-22. hét körül érzik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy írtatok!

18 hetesen kellene érezzem minden nap a baba mozgását? Vagy mikortól kezdjek aggódni, ha nem érzem minden nap?

Legjobb válasz: Elsö baba?? Mindenki máskor e´rzi a mozga´sokat.Egyénfüggö. A lányomat 16.héten éreztem elözször,majd a 18 tól rendszeresen. Most a 2.babát a 13.héten megéreztem és napi mozgásokat15.héttöl érzek.Most 18 hetes vagyok én is. Ne aggódj.Kicsi még a magzat..... Semmi gond.Hamarosan rendszeresen fogod érezni,és néha azt fogod gondolni,hogy pihenj egy kicsit... :)

Elsö baba?? Mindenki máskor e´rzi a mozga´sokat.Egyénfüggö. A lányomat 16.héten éreztem elözször, majd a 18 tól rendszeresen. Most a 2.babát a 13.héten megéreztem és napi mozgásokat15.héttöl érzek.Most 18 hetes vagyok én is. Ne aggódj.Kicsi még a magzat..... Semmi gond.Hamarosan rendszeresen fogod érezni, és néha azt fogod gondolni, hogy pihenj egy kicsit... :)
20-21 hetes kortól lesz egyre intenzívebb és gyakoribb, addig nyugi :)
Én sem érzem minden nap a mozgását, pedig én is már 18 hetes vagyok:) Azt mondják, az elsõ babánál olyan 20-22.hét környékétõl érezni rendszeresen. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy érezzük, csak nem ismerjük fel.Most is érzek bizsergetõ érzést, de fogalmam sincs, hogy mi ez...:)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ baba.16 hetesen éreztem elõször a "csikolást", aztán elég sokáig semmit, vagy nem figyeltem eléggé.Pár napja, ha a kezemet a hasamra tettem, és hanyatt feküdtem, éreztem apró rúgásokat, de erre csak este volt lehetõségem.Vasárnap éreztem elõször határozottan, anélkül, hogy a kezem a hasamra tettem volna, aztán a tegnap megint, és úgy tünik már ma is bejelentkezett a kis drága.Remélem, nem pánikolok majd be, ha egy nap kimarad :) )) Boldog babavárást mindenkinek!!!

Én szerdán leszek 18 hetes terhes, szerintetek nagy baj, ha nem érzem hogy a baba mozogna-e? !

Legjobb válasz: Szia! Én jövõ héten leszek 18 hetes. A barátnõim elõrébb járnak és mindenkinél más idõben kezdett el mozogni a baba, amit már éreztek õk is. Szóval ez egyénenként változik. Egyik barátnõm 21. hetesen észlelte és az is teljesen normális. Úgyhogy nyugi. Mozog õ már, csak nem annyira, hogy neked is feltûnjön... de ami késik, nem múlik :)

Szia! Én jövõ héten leszek 18 hetes. A barátnõim elõrébb járnak és mindenkinél más idõben kezdett el mozogni a baba, amit már éreztek õk is. Szóval ez egyénenként változik. Egyik barátnõm 21. hetesen észlelte és az is teljesen normális. Úgyhogy nyugi. Mozog õ már, csak nem annyira, hogy neked is feltûnjön... de ami késik, nem múlik :)
Nem baj, pláne, ha elsõ babádról van szó. Ha meg szeretnél nyugodni, akkor beszélj az orvosoddal, és kérj UH-t., vagy szaladj el a védõnõhöz, mert szívhangot õ is tud nézni. Nyugodj meg, nem szabad idegeskedni.
1sõ baba mert akkor normális elképzelhetõ hogy majd csak 20 22 hetesen fogod érezni
Én 21+4 hetesen éreztem elõször egyértelmûen a babót. 24+1 hkm
Szia! Normális, hogy nem érzed még. Én 18+5 napon éreztem meg elsõnek a kis picikét:) Most már bármikor megérezheted, de inkább mikor fekszel, vagy nyugalmi helyzetben vagy! Egyébként igen, van olyan is aki 22.héte érzi meg elsõnek! 29+3hkm
Szia! Elsõ pocaklakómat 19. héten éreztem elõször mozogni, a másodikat már hamarabb! Nem baj, ha nem érzed, nem sokára úgy is fogod, nyugi!!
szia, 18+2 hetes vagyok, és nem érzek semmit. Ugyhogy nyugi.
Eredetileg elõször a 20. hét körül kellene érezni, de itt annyian írták, hogy már a 16. héten érezték, stb, hogy én is azóta figyeltem, hogy vajon õt érzem e, és aggódtam is kicsit a 18. hét környékén, hogy még nem éreztem semmit. De tényleg van még pár heted, amíg ráér akkorákat rugdosni :) Én amúgy a 19. héten éreztem valamit, azóta is néha, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy a fiacskánk az :) Viszont néha kinyomja a fejét, és a hasam egyik fele púposabb, na az már összetéveszthetetlenül õ :D 20 hkm

Elso babas kismamak 18 hetesen ti mar ereztetek a babatok? En neha erzek bugyorgast es nem vagyok benne biztos, hogy ez a baba.

Legjobb válasz: 16 hetes voltam, mikor elõször jelentkezett a drágám. Egyértelmûen jól belémrúgott egyet. Nagyon elszomorított, hogy még a saját orvosom sem hitt nekem, mikor elmondtam neki, hogy már érzek magzatmozgásokat. Túl korainak vélte. A védõnõm viszont elhitte, és megmagyarázta, hogy nagyon kidolgozott, vékony hasfalam van, ezért simán érezhetem a rúgásokat. Ha érzed azokat a bizonyos "bugyorgásokat", akkor mostantól örülj, mert igenis ez a babád! :)(Egyébként a 16. és a 20. hét között jelentkezik elõször a manó.) 35 hetes kismami

16 hetes voltam, mikor elõször jelentkezett a drágám. Egyértelmûen jól belémrúgott egyet. Nagyon elszomorított, hogy még a saját orvosom sem hitt nekem, mikor elmondtam neki, hogy már érzek magzatmozgásokat. Túl korainak vélte. A védõnõm viszont elhitte, és megmagyarázta, hogy nagyon kidolgozott, vékony hasfalam van, ezért simán érezhetem a rúgásokat. Ha érzed azokat a bizonyos "bugyorgásokat", akkor mostantól örülj, mert igenis ez a babád! :) (Egyébként a 16. és a 20. hét között jelentkezik elõször a manó.) 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod.
bizony o az!!!! en 16+5 hetesen ereztem eloszor es hatarozottan tudtam, hogy o az, pedig elso baba, azota pedig egyre elevenebb es erosebb. boldog babazast!
Szia Kismami! En a 16. het vegen ereztem eloszor, de nem voltam benne biztos, hogy Ot erzem.Anyukam meg mondogatta is, hogy akkor biztos nem a baba, ha nem vagyok benne biztos.A 18. hetre viszont biztos voltam benne :) Sajnos eleinte nagyon keveset mozgott, de a 20 hetre megerosodott es volt, hogy 1 oran keresztul is tancikalt a hasamban. Most a 23. heten mar mar nem balerinanak hivom, mint ezelott hanem thai box harcosnak, mert akkorakat rug belem a kisasszony :D Most is eppen :D 2szer mar az is elofordult, hogy kiddudorodott a hasam mert ugy pufolte belurol.Eleg fura erzes, de levezem. Boldog babavarast!
Én a 16-17. héttõl éreztem néha, mintha simogatná belülrõl a pocim. 18+5 hetes voltam, amikor határozottan 3-mat rúgott az oldalamba. És azóta is....(-: 28 hetes kismami
Igen õ az!Én pont így voltam, nem tudtam , hogy mi lehet az és rá pár napra 1 nagyot mozdult.Határozottan éreztem õt.18+6 napos voltam.Most 21 hetesen mindennap érzem.Te is nem sokára örülhetsz neki!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Koszi lanyok, aranyosak vagytok. Mindenkinek boldog babavarast.
Nekem is a 16-17 hét körül már érezhetõ volt, hogy buborékol odabent valaki...olyan kis drágák:) Nekem sem hitt a dokim.37 hetes pocis
Elsõ mozgás 14+1 hetesen, nagyon korán éreztem. De rendszeresen a 18. héttõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!