Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen nem érzem a (57 db)

18 hetesen nem érzem a babámat, baj?

Màsodik terhességem,mégsemérzem mozogni.Mikor kell legkésöbb megéreznem?

Legjobb válasz: Nem baj,ne aggódj! Van aki csak a 20-21 héten érzi elõször a baba mozgását! Jó egészséget Nektek! :)

Nem baj, ne aggódj! Van aki csak a 20-21 héten érzi elõször a baba mozgását! Jó egészséget Nektek! :)
Ma vagyok 18 hetes, elsõ baba. Pár napja érzem csak, persze nem minden nap, olyankor jön a pánik. Figyeltem, hátha érzem a kaparászást meg a csiklandozást meg a pillangózást... de nem. :) Egyszer csak egy nagy rúgás volt amit felfedeztem. Tegnap elõtt már a férjem is érezte. Azt hittem, hogy jóval elõbb fogom érezni, a környezetem meg majd csak jóval késõbb. 2 nap eltérés volt. Amúgy nekem mellsõ fali a lepény (12 hetesen még ott volt) azo a kismamik késõbb érzik.
Én a tegnap voltam ponnt a védõnõnél és rákérdeztem néhány dologra pl erre is és azt mondta hogy a 20.hétig nem gond ha nem érzed, de van aki kicsit késõbb is. 9hetesKM
Egyáltalán nem baj, ne aggódj. Én mondjuk most a 3.-at várom és a 14. héttõl érzem, de ez egyéntõl függ. Viszont a 22-23. héttõl kezdtem érezni az erõsebb mozgásokat, mivel akkorra már sokkal erõsebbek voltak a csontjai a picinek. 39 km

Előre is bocs, hülye kérdés. Ti milyennek érzitek a pocakotokat terhesen? Érzitek, hogy nő? Vagy hogy odabent tágul, meg ilyenek? Én 18 hetesen keménynek érzem a hasam alját, és nem tudom, hogy ez normális-e, ilyennek kell lennie? Vagy milyennek?

Legjobb válasz: Néha nekem is keményedett ilyenkor. Mazgézium, és ne rohanj sehová, nekem akkor lett kemény, ha siettem. Nyugi, idõvel elmúlik, vagy megszokod, helyrerázódsz.

Néha nekem is keményedett ilyenkor. Mazgézium, és ne rohanj sehová, nekem akkor lett kemény, ha siettem. Nyugi, idõvel elmúlik, vagy megszokod, helyrerázódsz.
Én is a 18. héten éreztem hogy keményedik a hasam. Lehetõség szerint pihenjél sokat.Én a süszler féle sóból a 7-est, magnéziumot szedtem-patikában kapható-napi 3x1 és kb.1, 5 hét múlva elmúlt. 20 hetes kismami
Én érzem, hogy nyom ezt-azt, a beleimet pl., bár lehet ezt azért érzem mert eléggé puffadok (ti éreztek ilyet?), meg néha feszül meg viszket a hasam... Amúgy meg a köldökömnél van a teteje, meg rendesen tapintható, hogy hol van. Na meg szépen látható :) )))
Én éreztem h nõ olyankor keményedik is kicsit. Béres magnézium ha nagyon keményedik akkor lehet napi 3x1 nekem ezt ajánlották a magneb6 helyett. Bevált. Majd mikor azt érzed, hogy itt a háta ott a lába könyöke stb... az nagyon jó érzés. Meg mikor bebújik a tenyered alá vagy éppen kimászik a kezed alól. Persze ezt csak addig csinálja még helye van. :) MEg akkor se ijedj majd meg ha már nagy lesz nem lesz helye és befeszíti magát na az kellemetlen lesz. :D Meg nekem is kemény volt ilyen idõsen ahogy nõ a méh feszül a bõr is tölti ki a méhedet a baba és tágul. Nyugi! Boldog babavárást! Üdv 7hós kislány anyukája!

18 hetes terhesen ha még nem érzem a baba mozgását, nem feltétlenül jelent rosszat, ugye?

azt olvastam a 22. hétig várható. els? baba, nem is ismerem az érzést, lehet hogy már mozgott is. vagy azt mindenképp felismerném?

Legjobb válasz: én is 18 hetes vagyok,elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...

én is 18 hetes vagyok, elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...
Szia, én 17 hetes vagyok. Kb. egy hete érzem. Vékony a hasfalam, az induló súlyomhoz képest 1 kg mínuszban vagyok, de akkora pocim van, hogy aki nem ismer, az is levágja, hogy ketten vagyunk. A védõnõ szerint akinek vékony a hasfala az érzi meg elõbb. Én este és reggel érzem, napközben szerintem alszik, amíg dolgozom :) De nagyon jó érzés, amikor hanyatt fekszem, érzem, hogy kidomborodik a méhem, odateszem a kezem, és várok. Érzem a buborékpukkanásokat, és ha arrébb viszem a kezem, olyan mintha õ is arrébb jönne. Próbáld ki este, hogy nyugiban hanyatt fekszel, odateszed a praclidat, lehet, hogy már éreznél apró picit csikizõs érzés, és mintha bubik szállnának fel, gyorsan egymás után. Más mint a bélmozgás, szerintem felismered. Gratulálok a manócskádhoz. Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek valószínüleg csak türelmetlen vagyok :D
Szia! Én a 20. héten vagyok és elkeseredett, hogy semmit sem érzek.... de, persze lenyugtatom magam, mert ha netán vmi baj lenne, azt viszont valószínû érezném ... szóval várok .... és lehet, hogy már én is éreztem, csak nem tudom, hogy az volt ... elsõ babám, plusszban én még meglehetõsen telt alkatú is vagyok, eleve domború, nem kis hassal és állítólag jó vastag hasfallal. Én attól félek, hogy emiatt nem fogom érezni, de nyilvánvaló pedig, hogy nem kívülrõl kell éreznem, hanem belülrõl:-). Szóval én még várok, ill. meg kell bizonyosdnom egyszer majd csak, hogy Õ az, akit érzek :-)
Szia! Tényleg nincs miért aggódnod! Én is ideges voltam, hogy mi van, mért nem mozog... Képzelheted, csak a 21. hét végén kezdett el mozogni. Azóta viszont nagyon aktív és ezt imádom! Minden jót!
EGyáltalán nem baj, ne izgulj, van aki csak 22 hetesen érzi. Én 15 héten kezdtem "valamit" érezni, de a 18. héten lettem biztos benne, hogy a baba az. Akkor még igen gyenge, kicsit lehet érezni. Nekem is olyan érzés volt, mintha egy buborék robbanna fel a pocimban. Ha már többször érzed, és ritmikusan visszatér, tudni fogod, de sajna én is azt vártam, hogy lesz egy pillanat, hogy na ez az volt, de ilyen nem volt. Fokozatosan lettem biztos benne, hogy õt érzem. És egyre fog erõsödni, egyre jobban érzed, egyre nagyobbakat rug. Én 25 hetes vagyok, de néha már most kellemetlen, mi lesz még késõbb.. :-))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :D
Én a 17. héten kezdtem érezni, olyan volt mintha egy kis buborék lenne a hasamban. Most vagyok 20 hetes, már kicsit erõsebben érzem a mozgását, de néha én sem vagyok benne biztos, hogy a babát érzem vagy csak a saját hasamat. Ne aggódj, biztos minden rendben és nemsokára te is érezni fogod!
Nem jelent rosszat. Én is elsõ babás vagyok, én a 19-20. hét környékén voltam maajdnam biztos benne, hogy a babámat érzem. Azóta már tudom is.:) Boldog babavárást! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi, szépen.ha hanyatt fekszem érzem ahogy kidudorodik, én -2kg vagyok és szintén vékony:D a lapos hasamhoz képest nekem is már most jó nagy a pocim. mindenkinek boldog babavárást!


Normalis az, hogy 18 hetesen meg nem erzem a babat? Neha mintha ereznek valamit, de biztosra nem mondanam. Most mar kezd aggasztani, es ultrahangra csak ket het mulva megyek.

Legjobb válasz: Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis

Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis
A baba félidõben szokott megmozdulni azaz 20-21.hét Ne aggódj:) Van olyan akinek hamarabb is de ez mindenkinél más.Mozog az csak nem érzed:) Boldog babavárást. 1hónapos baba anyukája
szia!én 20 hetes vagyok ma és most kezdek érezni jobban valamiket.mintha böködnék belülrõl a hasamat.ne izgulj, elõbb-utóbb te is érezni fogod.
Semmi ok az aggodalomra! Elsõ babánál van, hogy csak a 22. hét környékén érezzük mozogni a picit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Próbálok nem aggódni csak annyian írták, hogy már érzik, hogy kicsit ráparáztam. Talán csak kicsit türelmesebbnek kell lennem. Köszi mégegyszer!

Segítség! 18 hetesen normális, hogy pár napja nem érzem a babámat mozogni?

18 hetes terhes vagyok és ez a harmadik nap, hogy hanyatt fekve sem érzem mozogni a babámat.Ebben a korban ez normális? Úgy értem, hogy ilyenkor még van helye és lehet, hogy csak nem úgy helyezkedik, mint eddig? Egyébként mells?fali tapadású a méhlepény.

Legjobb válasz: szia nekem 18 hetesen volt ugy hogy nem éreztem napokig utána megit éreztem utána meg megint semmi....de ha nagyon aggodsz hivd fel a dokidat

utolsóval egyetértek, mondjuk nálunk a védõnõmnek van, aki nagyon rendes, bármikor beszaladhatok hozzá meghallgatni a szívhangot, így nyugodtabb is vagyok.
Sokan szidjátok az otthoni szívhang hallgatót, pedig ilyen esetekben nagyon hasznos lehet. Én is 18 hetes vagyok és nekem is volt már egy elhalt terhességem, ezért eléggé paramami lettem. Ha egy ideig nem érzem mozogni a babát, akkor lecsekkolom a szívhang hallgatóval és nem stresszelem magam tovább.
15:39-es vagyok, nagyon örülük, hogy minden rendben, én is bementem volna, sajna én is veszítettem el babát, és így kicsit jobban is aggódom az átlagnál. Különben az enyém is kevesebbet mocorog, tuti front lesz vagy van.
Front jön szerintem, mert az én babám is kevesebbet mozog, mint szokott és õ vagy nem mozog, vagy nagyon sokat mozog:) ) 26hkm
Szia! Én pénteken töltöttem be a 18 hetet. Az én babám sem mozgolódott a hétvégén. Én is megilyedtem, mert 16+4 hetes koromtol minden nap éreztem. De tegnap és ma bepótolta. Nem minden nap egyforma ezek szerint. Szerintem olyankor pihiznek. ne aggódj, nem lesz semmi baj.
ha aggódsz, mindenképp nézzen meg a dokid, vagy az ambulancián, mert nem fogsz megnyugodni. egyébként én is pánikolnék, ha 3 napja nem érezném, jobb ha hazaküldenek, hogy semmi gond.
szia nekem 18 hetesen volt ugy hogy nem éreztem napokig utána megit éreztem utána meg megint semmi....de ha nagyon aggodsz hivd fel a dokidat
Elsõ várandósságnál ilyenkor kezdi érezni legtöbb kismama a babát, de van, aki csak 20 hetesen. Többedik terhességnél már van, aki 12 hetesen is érzi. Egyél egy kis csokit, vagy igyál egy kis kávét, attól lehet, hogy felpörög. De ha aggódsz, nézethetsz szívhangot a védõnõvel, dokival.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Felhívtam a dokit és mivel itt nálunk nincs a védõben magzati szívhang hallgató így azt javasolta, h megnyugtatásként menjek be és megnézik.Így is lett és hál istennek minden rendben, csak bújócskázik a picúr. Lehet, h csak azért reagálok így, mert már 3 elhalt terhességem volt.Igaz, azokkal még a 12 hetet sem értük meg. Köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Én már a 15. héttõl érzem és már az elmúlt 2 napban minden praktikát kipróbáltam, hogy hátha érzem mozogni, de eddig sajnos semmi.Egyébként elsõ terhesség és a múlt héten még az apukája is érezte. Azért köszönöm a válaszodat!

2 napja nem érzem a babát mozogni.18 hetes vagyok. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nem. Én a 16-20. hét között néha éreztem, majd napokig kimaradt a mozgás. Mármint mozgott, csak én nem észleltem. A 21. héten rúgott egy nagyot, és onnantól minden nap érzem, egyre gyakrabban, és a mozgásai is erõsödtek. 28 hetes km.

Nem. Én a 16-20. hét között néha éreztem, majd napokig kimaradt a mozgás. Mármint mozgott, csak én nem észleltem. A 21. héten rúgott egy nagyot, és onnantól minden nap érzem, egyre gyakrabban, és a mozgásai is erõsödtek. 28 hetes km.
Ilyenkor rendszertelenül lehet még érezni, mert kicsi. MAjd 2-4 hét múlva folyamatosan, rendszeresen fogod érezni, még késõbb pedig minden mozdulatát! Minden jót! (32 hetes mami)
Próbáld meg hogy hanyatt fekve érzed e a pici kis mocorgást.Ha az megvan akkor semmi baja neki:-)Én is alig kapok még rugásokat, van hogy napokig semmi sincs, viszont a kis csikizést ha odateszem a tenyerem elõbb utóbb megérzem.18+6hetes kismami
Szia, nekem 10 hónapos a fiam. Anno a nõgyógyász direkt kihangsúlyozta, nem szükséges felkeresnem olyan okból, hogy 18 hetesen nem érzem, mert ilyenkor még sok helye van, és lehet hogy átment a másik oldalra, ahonnan nem érezni.

18 hetesen nem baj ha erzek enyhe görcsszerü erzest a mehem körül? Nem zavaro mert ereztem elöbb is ilyet, de ez most is betudhato a szalagok nyulasanak es a növekedesnek?

igaz ami igaz ilyenkor meg nagyobbat nöl mint a korai hetekben,talan emiatt van?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi én 19 hetes vagyok és pl tegnap alig tudtam kiegyenesedni!! Kb 2 hete érzem ezt a szurkálódást dokim azt mondta ez normális magne b6 napi 1 szem kissé elnyomja ezeket az érzéseket. Üdv

Szia! Nyugi én 19 hetes vagyok és pl tegnap alig tudtam kiegyenesedni!! Kb 2 hete érzem ezt a szurkálódást dokim azt mondta ez normális magne b6 napi 1 szem kissé elnyomja ezeket az érzéseket. Üdv

Miért nem érzem a babám mozgását? Vagy ez normális 18 hetesen? Ki mikor érezte meg először a babáját?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj, én is csak a 21. héten kezdtem érezni. Most 36 hetes vagyok és már nem olyan jó. Néha akkorákat rúg hogy úgy érzem átszakítja a hasamat. Még meg is fogod unni.

Szerintem ne aggódj, én is csak a 21. héten kezdtem érezni. Most 36 hetes vagyok és már nem olyan jó. Néha akkorákat rúg hogy úgy érzem átszakítja a hasamat. Még meg is fogod unni.
ne izgulj.Én akb.20hetes voltam, amikor elkezdtem érezni a mocorgást.Lehet hogy picit lusta a baba.majd lesz olyan hogy kirúgja a ház oldalát. Jó babavárást.
20 hetesen éreztem elõször, ne izgulj. Pl. ha a placenta mellsõ falon tapad, akkor tök normális, hogy még nem érzed, felfogja a mozgást. Biztos jól van, nyugodj meg, érezni fogod :)
Ne izgulj! Én a 20.-21. héten éreztem hogy Õ mozgolódik odabent ( pedig az uh. alapján már akkor is nagyon kis aktív volt :) Kb. a 28.-29. hétig sokszor csak úgy igazán odafigyelve, lefeküdve éreztem igazán. Azóta szerencsére ha nem figyelek kimondottan oda, akkor is érzem Õt. Megnyugtató még ha néha-néha összerándulok is, akkorát rugdos, vagy úgy fészkelõdik. Jó kis mocorgolódós Kislányka :)
A kislányommal 18 hetesen éreztem.Most pedig a második babával 15 hetesen de egyik barátnöm 22 hetesen érezte elöször és az is normális, lehet hogy éjjel mozog és akkor a babával álmodsz csak félálomba még nem is igazán tudod kivenni hogy az a mocorgás tulajdonképpen a babád.Ne aggodj mert eljön az idö mikor még aludni se tudsz tölle annyit fog nyüzsögni.30 heteske

Jelenleg 21 hetes terhes vagyok. A 17., 18. héten még éreztem apró mozgásokat, de azóta nem. Miért nem érzem a baba mozgását?

Van ilyen? A 20. heti uh-on minden rendben volt, láttam ahogy mozog, de semmit nem éreztem. Volt valkinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet,hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak ,hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami

Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet, hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak , hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami
Szia, én a második babámat várom. Valamivel a 14.hét után éreztem elõször (pár napig), aztán majdnem a 18-19. héten éreztem újra. Az orvos azt mondta ez nem baj... Azóta ha rájön olyan mint az atom:) 27 hetes leszek holnap.
En amikor eloszor voltam biztos benne hogy a baba volt 19 hetes voltam. Aztan 1 hetig semmi. Utana elkezdett rendszeresen mozogni es egyre erosodott a mozgasa. Ne aggodj, tobb kismamatol hallottam hogy ereztek a babajukat majd 1-2 hetig semmi, es aztan ujra. Szerintem a napokban mar erezni fogod.
Szia! Én a 3-ik babámat várom, de kicsivel sem kisebb az aggodalom, mint elõször:-)) Én is nagyon korán éreztem elõször, alig volt 14hetes, aztán meg sokszor napokig semmit.Nem kell megijedni, fõleg, ha rendben volt minden uh-n.Én is most vagyok, ma 21 hetes, és talán egy hete érzem csak rendszeresen, és egész nap a ficánkolást:-))Tényleg nagyon megnyugtató ez, már tudom, mikor alszik, és mikor van ébren:-)) Ha aggódsz, menj el a védõnõhöz, és hallgattasd meg a szívhangot.Ha az okés, akkor minden rendben. Ja, és nem aggódj túl sokat:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, remélem hamarosan én is érezhetek hasonlókat!

18 hetes terhes vagyok a 2. babámmal? MÁr egy ideje érzem a mocorgást, de kívülről eddig csak egyszer, egy héttel ezelőtt éreztem. Nem kevés ez? Miért nem érzem azóta?

Legjobb válasz: Dehogy kevés. Még nagyon pici, csak akkor érzed ha épp úgy fordul. Bõven elég helye van, hogy kényelembe helyezze magát. Majd fogod hamarosan gyakrabban is érezni :)

Dehogy kevés. Még nagyon pici, csak akkor érzed ha épp úgy fordul. Bõven elég helye van, hogy kényelembe helyezze magát. Majd fogod hamarosan gyakrabban is érezni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kicsit hamarabbra vártam a kintrõl is érezehetõ mozgást... :-)
Én is 18 hetes vagyok és én is csak alig érzem. Egyet értek az elsõvel, bõven van nég helye azért nem érzödik anyira.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nálam ugyanaz a helyzet. 16 hetes óta érzem õt, sõt elég határozottan éreztem. Aztán most péntektõl eltûnt 3 napra. Vasárnap óta újra jelentkezik, de nagyon haloványan. Szóval még erõsödnie kell, hogy a hasfalon kívülrõl is érezni lehessen. Vagy csalogasd elõre a pocakodhoz :) )). Azt nem tudom hogyan. :)
A kérdező hozzászólása: Oké, csalogatom. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!