Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen nem érzem (62 db)

18 hetesen nem érzem a babámat, baj?

Màsodik terhességem,mégsemérzem mozogni.Mikor kell legkésöbb megéreznem?

Legjobb válasz: Nem baj,ne aggódj! Van aki csak a 20-21 héten érzi elõször a baba mozgását! Jó egészséget Nektek! :)

Nem baj, ne aggódj! Van aki csak a 20-21 héten érzi elõször a baba mozgását! Jó egészséget Nektek! :)
Ma vagyok 18 hetes, elsõ baba. Pár napja érzem csak, persze nem minden nap, olyankor jön a pánik. Figyeltem, hátha érzem a kaparászást meg a csiklandozást meg a pillangózást... de nem. :) Egyszer csak egy nagy rúgás volt amit felfedeztem. Tegnap elõtt már a férjem is érezte. Azt hittem, hogy jóval elõbb fogom érezni, a környezetem meg majd csak jóval késõbb. 2 nap eltérés volt. Amúgy nekem mellsõ fali a lepény (12 hetesen még ott volt) azo a kismamik késõbb érzik.
Én a tegnap voltam ponnt a védõnõnél és rákérdeztem néhány dologra pl erre is és azt mondta hogy a 20.hétig nem gond ha nem érzed, de van aki kicsit késõbb is. 9hetesKM
Egyáltalán nem baj, ne aggódj. Én mondjuk most a 3.-at várom és a 14. héttõl érzem, de ez egyéntõl függ. Viszont a 22-23. héttõl kezdtem érezni az erõsebb mozgásokat, mivel akkorra már sokkal erõsebbek voltak a csontjai a picinek. 39 km

18 hetesen nem baj ha erzek enyhe görcsszerü erzest a mehem körül? Nem zavaro mert ereztem elöbb is ilyet, de ez most is betudhato a szalagok nyulasanak es a növekedesnek?

igaz ami igaz ilyenkor meg nagyobbat nöl mint a korai hetekben,talan emiatt van?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi én 19 hetes vagyok és pl tegnap alig tudtam kiegyenesedni!! Kb 2 hete érzem ezt a szurkálódást dokim azt mondta ez normális magne b6 napi 1 szem kissé elnyomja ezeket az érzéseket. Üdv

Szia! Nyugi én 19 hetes vagyok és pl tegnap alig tudtam kiegyenesedni!! Kb 2 hete érzem ezt a szurkálódást dokim azt mondta ez normális magne b6 napi 1 szem kissé elnyomja ezeket az érzéseket. Üdv

Előre is bocs, hülye kérdés. Ti milyennek érzitek a pocakotokat terhesen? Érzitek, hogy nő? Vagy hogy odabent tágul, meg ilyenek? Én 18 hetesen keménynek érzem a hasam alját, és nem tudom, hogy ez normális-e, ilyennek kell lennie? Vagy milyennek?

Legjobb válasz: Néha nekem is keményedett ilyenkor. Mazgézium, és ne rohanj sehová, nekem akkor lett kemény, ha siettem. Nyugi, idõvel elmúlik, vagy megszokod, helyrerázódsz.

Néha nekem is keményedett ilyenkor. Mazgézium, és ne rohanj sehová, nekem akkor lett kemény, ha siettem. Nyugi, idõvel elmúlik, vagy megszokod, helyrerázódsz.
Én is a 18. héten éreztem hogy keményedik a hasam. Lehetõség szerint pihenjél sokat.Én a süszler féle sóból a 7-est, magnéziumot szedtem-patikában kapható-napi 3x1 és kb.1, 5 hét múlva elmúlt. 20 hetes kismami
Én érzem, hogy nyom ezt-azt, a beleimet pl., bár lehet ezt azért érzem mert eléggé puffadok (ti éreztek ilyet?), meg néha feszül meg viszket a hasam... Amúgy meg a köldökömnél van a teteje, meg rendesen tapintható, hogy hol van. Na meg szépen látható :) )))
Én éreztem h nõ olyankor keményedik is kicsit. Béres magnézium ha nagyon keményedik akkor lehet napi 3x1 nekem ezt ajánlották a magneb6 helyett. Bevált. Majd mikor azt érzed, hogy itt a háta ott a lába könyöke stb... az nagyon jó érzés. Meg mikor bebújik a tenyered alá vagy éppen kimászik a kezed alól. Persze ezt csak addig csinálja még helye van. :) MEg akkor se ijedj majd meg ha már nagy lesz nem lesz helye és befeszíti magát na az kellemetlen lesz. :D Meg nekem is kemény volt ilyen idõsen ahogy nõ a méh feszül a bõr is tölti ki a méhedet a baba és tágul. Nyugi! Boldog babavárást! Üdv 7hós kislány anyukája!


17-18 hetesen nem igazán érzem, hogy mocorog, ez nem baj ugye?

Pedig nem els? baba, és néha már éreztem, de nem túl gyakran.

Legjobb válasz: Ha minden rendben volt, akkor ne aggódj, lehet, hogy kicsit lusti a picurkád. :) Azért mert a 2. terhességed, nem törvényszerû, hogy elõbb érezd. Boldog Babavárást! 36 km

Ha minden rendben volt, akkor ne aggódj, lehet, hogy kicsit lusti a picurkád. :) Azért mert a 2. terhességed, nem törvényszerû, hogy elõbb érezd. Boldog Babavárást! 36 km
Szia, biztosan nincs gond, én is csak naponta 1x 2x éreztem, az igazi fickándozás a 20. héten kezdõdött, ilyenkorra erõsödik meg a csontozat s tud "erõbõl" boxolni:) 21 hetes
Nekem is második baba, én kb 3 napja nem érzem, pedig elõtte mintha már éreztem volna. De én még csak 15 hetes vagyok, úgyhogy nem aggódok. Nagyon kell koncentrálnom, hogy érezzem és a napokban valahogy nem voltam ráhangolódva, sûrû volt a program. Úgy vagyok vele, hogy lesz még olyan idõszak amikor akkor is érzem, ha nem akarnám.
Szia!Nem kell aggódnod!Attól is függ, hogy hol van megtapadva a lepényed, mert, akinek a mellsõ falon, azok késõbb érzik csak!Én ma vagyok 20 hetes és most éreztem elõször!Elsõ babám!Jó egészséget!:) Linda
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Délután éreztem, hogy mocorgott, úgyhogy most pár napig megnyugodtam:-)

18 hetesen kellene érezzem minden nap a baba mozgását? Vagy mikortól kezdjek aggódni, ha nem érzem minden nap?

Legjobb válasz: Elsö baba?? Mindenki máskor e´rzi a mozga´sokat.Egyénfüggö. A lányomat 16.héten éreztem elözször,majd a 18 tól rendszeresen. Most a 2.babát a 13.héten megéreztem és napi mozgásokat15.héttöl érzek.Most 18 hetes vagyok én is. Ne aggódj.Kicsi még a magzat..... Semmi gond.Hamarosan rendszeresen fogod érezni,és néha azt fogod gondolni,hogy pihenj egy kicsit... :)

Elsö baba?? Mindenki máskor e´rzi a mozga´sokat.Egyénfüggö. A lányomat 16.héten éreztem elözször, majd a 18 tól rendszeresen. Most a 2.babát a 13.héten megéreztem és napi mozgásokat15.héttöl érzek.Most 18 hetes vagyok én is. Ne aggódj.Kicsi még a magzat..... Semmi gond.Hamarosan rendszeresen fogod érezni, és néha azt fogod gondolni, hogy pihenj egy kicsit... :)
20-21 hetes kortól lesz egyre intenzívebb és gyakoribb, addig nyugi :)
Én sem érzem minden nap a mozgását, pedig én is már 18 hetes vagyok:) Azt mondják, az elsõ babánál olyan 20-22.hét környékétõl érezni rendszeresen. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy érezzük, csak nem ismerjük fel.Most is érzek bizsergetõ érzést, de fogalmam sincs, hogy mi ez...:)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ baba.16 hetesen éreztem elõször a "csikolást", aztán elég sokáig semmit, vagy nem figyeltem eléggé.Pár napja, ha a kezemet a hasamra tettem, és hanyatt feküdtem, éreztem apró rúgásokat, de erre csak este volt lehetõségem.Vasárnap éreztem elõször határozottan, anélkül, hogy a kezem a hasamra tettem volna, aztán a tegnap megint, és úgy tünik már ma is bejelentkezett a kis drága.Remélem, nem pánikolok majd be, ha egy nap kimarad :) )) Boldog babavárást mindenkinek!!!

18 hetes terhesen ha még nem érzem a baba mozgását, nem feltétlenül jelent rosszat, ugye?

azt olvastam a 22. hétig várható. els? baba, nem is ismerem az érzést, lehet hogy már mozgott is. vagy azt mindenképp felismerném?

Legjobb válasz: én is 18 hetes vagyok,elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...

én is 18 hetes vagyok, elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...
Szia, én 17 hetes vagyok. Kb. egy hete érzem. Vékony a hasfalam, az induló súlyomhoz képest 1 kg mínuszban vagyok, de akkora pocim van, hogy aki nem ismer, az is levágja, hogy ketten vagyunk. A védõnõ szerint akinek vékony a hasfala az érzi meg elõbb. Én este és reggel érzem, napközben szerintem alszik, amíg dolgozom :) De nagyon jó érzés, amikor hanyatt fekszem, érzem, hogy kidomborodik a méhem, odateszem a kezem, és várok. Érzem a buborékpukkanásokat, és ha arrébb viszem a kezem, olyan mintha õ is arrébb jönne. Próbáld ki este, hogy nyugiban hanyatt fekszel, odateszed a praclidat, lehet, hogy már éreznél apró picit csikizõs érzés, és mintha bubik szállnának fel, gyorsan egymás után. Más mint a bélmozgás, szerintem felismered. Gratulálok a manócskádhoz. Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek valószínüleg csak türelmetlen vagyok :D
Szia! Én a 20. héten vagyok és elkeseredett, hogy semmit sem érzek.... de, persze lenyugtatom magam, mert ha netán vmi baj lenne, azt viszont valószínû érezném ... szóval várok .... és lehet, hogy már én is éreztem, csak nem tudom, hogy az volt ... elsõ babám, plusszban én még meglehetõsen telt alkatú is vagyok, eleve domború, nem kis hassal és állítólag jó vastag hasfallal. Én attól félek, hogy emiatt nem fogom érezni, de nyilvánvaló pedig, hogy nem kívülrõl kell éreznem, hanem belülrõl:-). Szóval én még várok, ill. meg kell bizonyosdnom egyszer majd csak, hogy Õ az, akit érzek :-)
Szia! Tényleg nincs miért aggódnod! Én is ideges voltam, hogy mi van, mért nem mozog... Képzelheted, csak a 21. hét végén kezdett el mozogni. Azóta viszont nagyon aktív és ezt imádom! Minden jót!
EGyáltalán nem baj, ne izgulj, van aki csak 22 hetesen érzi. Én 15 héten kezdtem "valamit" érezni, de a 18. héten lettem biztos benne, hogy a baba az. Akkor még igen gyenge, kicsit lehet érezni. Nekem is olyan érzés volt, mintha egy buborék robbanna fel a pocimban. Ha már többször érzed, és ritmikusan visszatér, tudni fogod, de sajna én is azt vártam, hogy lesz egy pillanat, hogy na ez az volt, de ilyen nem volt. Fokozatosan lettem biztos benne, hogy õt érzem. És egyre fog erõsödni, egyre jobban érzed, egyre nagyobbakat rug. Én 25 hetes vagyok, de néha már most kellemetlen, mi lesz még késõbb.. :-))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :D
Én a 17. héten kezdtem érezni, olyan volt mintha egy kis buborék lenne a hasamban. Most vagyok 20 hetes, már kicsit erõsebben érzem a mozgását, de néha én sem vagyok benne biztos, hogy a babát érzem vagy csak a saját hasamat. Ne aggódj, biztos minden rendben és nemsokára te is érezni fogod!
Nem jelent rosszat. Én is elsõ babás vagyok, én a 19-20. hét környékén voltam maajdnam biztos benne, hogy a babámat érzem. Azóta már tudom is.:) Boldog babavárást! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi, szépen.ha hanyatt fekszem érzem ahogy kidudorodik, én -2kg vagyok és szintén vékony:D a lapos hasamhoz képest nekem is már most jó nagy a pocim. mindenkinek boldog babavárást!

18 hetes kismama vagyok. Már mozog a babám, de 2 napja nem érzem hogy mozgolodna, mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Semmi baj nincs! Nekem is a 18. hétben mozdult meg, de én kb. 3-4 hétig utánna egyáltalán nem éreztem, majd a 22. héttõl erõsödtek a mozgások és mostmár minden nap érzem a babát. A pici még nem annyire erõs, hogy minden mozgását érezhesd. Lehet, hogy befelé rugdos a belsõszervek felé és lehet, hogy alszol amikor intenzívebb, vagy csak alszik. A dokim azt mondta, hogy a pici a nap 95%-át végigalussza és végülis mi sem vagyunk egyforma aktívak minden nap! Boldog babavárást! (29. hetes kismama)

Szia! Semmi baj nincs! Nekem is a 18. hétben mozdult meg, de én kb. 3-4 hétig utánna egyáltalán nem éreztem, majd a 22. héttõl erõsödtek a mozgások és mostmár minden nap érzem a babát. A pici még nem annyire erõs, hogy minden mozgását érezhesd. Lehet, hogy befelé rugdos a belsõszervek felé és lehet, hogy alszol amikor intenzívebb, vagy csak alszik. A dokim azt mondta, hogy a pici a nap 95%-át végigalussza és végülis mi sem vagyunk egyforma aktívak minden nap! Boldog babavárást! (29. hetes kismama)
Nekem is szokott ilyen lenni, hogy 1-2 napig alig mocorog, én megfigyeltem, hogy a hidegfrontnál sokkal kevésbé intenzív mint máskor.Ne aggodj, pár hét múlva már sokkal többet fog ficánkolni.Boldog babavárást!21 hetes kismama
Szia az elõttem szólóknak teljesen igazat adok.Ha nagyon nyugtalanit menj el a védõnõhöz és ott meghallgatja a sziívhangot és attól megnyugszol! 25 hetes kismami

Elso babas kismamak 18 hetesen ti mar ereztetek a babatok? En neha erzek bugyorgast es nem vagyok benne biztos, hogy ez a baba.

Legjobb válasz: 16 hetes voltam, mikor elõször jelentkezett a drágám. Egyértelmûen jól belémrúgott egyet. Nagyon elszomorított, hogy még a saját orvosom sem hitt nekem, mikor elmondtam neki, hogy már érzek magzatmozgásokat. Túl korainak vélte. A védõnõm viszont elhitte, és megmagyarázta, hogy nagyon kidolgozott, vékony hasfalam van, ezért simán érezhetem a rúgásokat. Ha érzed azokat a bizonyos "bugyorgásokat", akkor mostantól örülj, mert igenis ez a babád! :)(Egyébként a 16. és a 20. hét között jelentkezik elõször a manó.) 35 hetes kismami

16 hetes voltam, mikor elõször jelentkezett a drágám. Egyértelmûen jól belémrúgott egyet. Nagyon elszomorított, hogy még a saját orvosom sem hitt nekem, mikor elmondtam neki, hogy már érzek magzatmozgásokat. Túl korainak vélte. A védõnõm viszont elhitte, és megmagyarázta, hogy nagyon kidolgozott, vékony hasfalam van, ezért simán érezhetem a rúgásokat. Ha érzed azokat a bizonyos "bugyorgásokat", akkor mostantól örülj, mert igenis ez a babád! :) (Egyébként a 16. és a 20. hét között jelentkezik elõször a manó.) 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod.
bizony o az!!!! en 16+5 hetesen ereztem eloszor es hatarozottan tudtam, hogy o az, pedig elso baba, azota pedig egyre elevenebb es erosebb. boldog babazast!
Szia Kismami! En a 16. het vegen ereztem eloszor, de nem voltam benne biztos, hogy Ot erzem.Anyukam meg mondogatta is, hogy akkor biztos nem a baba, ha nem vagyok benne biztos.A 18. hetre viszont biztos voltam benne :) Sajnos eleinte nagyon keveset mozgott, de a 20 hetre megerosodott es volt, hogy 1 oran keresztul is tancikalt a hasamban. Most a 23. heten mar mar nem balerinanak hivom, mint ezelott hanem thai box harcosnak, mert akkorakat rug belem a kisasszony :D Most is eppen :D 2szer mar az is elofordult, hogy kiddudorodott a hasam mert ugy pufolte belurol.Eleg fura erzes, de levezem. Boldog babavarast!
Én a 16-17. héttõl éreztem néha, mintha simogatná belülrõl a pocim. 18+5 hetes voltam, amikor határozottan 3-mat rúgott az oldalamba. És azóta is....(-: 28 hetes kismami
Igen õ az!Én pont így voltam, nem tudtam , hogy mi lehet az és rá pár napra 1 nagyot mozdult.Határozottan éreztem õt.18+6 napos voltam.Most 21 hetesen mindennap érzem.Te is nem sokára örülhetsz neki!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Koszi lanyok, aranyosak vagytok. Mindenkinek boldog babavarast.
Nekem is a 16-17 hét körül már érezhetõ volt, hogy buborékol odabent valaki...olyan kis drágák:) Nekem sem hitt a dokim.37 hetes pocis
Elsõ mozgás 14+1 hetesen, nagyon korán éreztem. De rendszeresen a 18. héttõl.

Én szerdán leszek 18 hetes terhes, szerintetek nagy baj, ha nem érzem hogy a baba mozogna-e? !

Legjobb válasz: Szia! Én jövõ héten leszek 18 hetes. A barátnõim elõrébb járnak és mindenkinél más idõben kezdett el mozogni a baba, amit már éreztek õk is. Szóval ez egyénenként változik. Egyik barátnõm 21. hetesen észlelte és az is teljesen normális. Úgyhogy nyugi. Mozog õ már, csak nem annyira, hogy neked is feltûnjön... de ami késik, nem múlik :)

Szia! Én jövõ héten leszek 18 hetes. A barátnõim elõrébb járnak és mindenkinél más idõben kezdett el mozogni a baba, amit már éreztek õk is. Szóval ez egyénenként változik. Egyik barátnõm 21. hetesen észlelte és az is teljesen normális. Úgyhogy nyugi. Mozog õ már, csak nem annyira, hogy neked is feltûnjön... de ami késik, nem múlik :)
Nem baj, pláne, ha elsõ babádról van szó. Ha meg szeretnél nyugodni, akkor beszélj az orvosoddal, és kérj UH-t., vagy szaladj el a védõnõhöz, mert szívhangot õ is tud nézni. Nyugodj meg, nem szabad idegeskedni.
1sõ baba mert akkor normális elképzelhetõ hogy majd csak 20 22 hetesen fogod érezni
Én 21+4 hetesen éreztem elõször egyértelmûen a babót. 24+1 hkm
Szia! Normális, hogy nem érzed még. Én 18+5 napon éreztem meg elsõnek a kis picikét:) Most már bármikor megérezheted, de inkább mikor fekszel, vagy nyugalmi helyzetben vagy! Egyébként igen, van olyan is aki 22.héte érzi meg elsõnek! 29+3hkm
Szia! Elsõ pocaklakómat 19. héten éreztem elõször mozogni, a másodikat már hamarabb! Nem baj, ha nem érzed, nem sokára úgy is fogod, nyugi!!
szia, 18+2 hetes vagyok, és nem érzek semmit. Ugyhogy nyugi.
Eredetileg elõször a 20. hét körül kellene érezni, de itt annyian írták, hogy már a 16. héten érezték, stb, hogy én is azóta figyeltem, hogy vajon õt érzem e, és aggódtam is kicsit a 18. hét környékén, hogy még nem éreztem semmit. De tényleg van még pár heted, amíg ráér akkorákat rugdosni :) Én amúgy a 19. héten éreztem valamit, azóta is néha, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy a fiacskánk az :) Viszont néha kinyomja a fejét, és a hasam egyik fele púposabb, na az már összetéveszthetetlenül õ :D 20 hkm

Normalis az, hogy 18 hetesen meg nem erzem a babat? Neha mintha ereznek valamit, de biztosra nem mondanam. Most mar kezd aggasztani, es ultrahangra csak ket het mulva megyek.

Legjobb válasz: Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis

Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis
A baba félidõben szokott megmozdulni azaz 20-21.hét Ne aggódj:) Van olyan akinek hamarabb is de ez mindenkinél más.Mozog az csak nem érzed:) Boldog babavárást. 1hónapos baba anyukája
szia!én 20 hetes vagyok ma és most kezdek érezni jobban valamiket.mintha böködnék belülrõl a hasamat.ne izgulj, elõbb-utóbb te is érezni fogod.
Semmi ok az aggodalomra! Elsõ babánál van, hogy csak a 22. hét környékén érezzük mozogni a picit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Próbálok nem aggódni csak annyian írták, hogy már érzik, hogy kicsit ráparáztam. Talán csak kicsit türelmesebbnek kell lennem. Köszi mégegyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!