Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen már (141 db)

17-18 hetesen már mindenki érzi rendszeresen a babát?

Legjobb válasz: Én nem... 21 hetes vagyok, és nem érzem minden nap. Amikor érzem, akkor is gyengécskén. Úgy látszik, az igazi nagy rúgásokra még várnom kell.

Én nem... 21 hetes vagyok, és nem érzem minden nap. Amikor érzem, akkor is gyengécskén. Úgy látszik, az igazi nagy rúgásokra még várnom kell.
Én kb. a 23. héttõl kezdtem napi rendszerességgel érezni a Picurt.
Én az elsõ babámat várom. 18 hetesen éreztem, hogy elõször megmozdul, aztán egy hétig semmit. 23.héttõl viszont napi rendszerességgel érzem a kicsim:-)
17 hetes vagyok, kb 2 hete ereztem eloszor a babam mocorgasat es azota, monghatom, hogy minden nap erzem, de nagyon-nagyon oda kell figyelnem ra.Altalaban, amikor eszek, akkor erzem jobban mocorogni.

18 hetes kismama vagyok és ma azt mondta az orvosom, hogy kisfiú, a kérdésem volt e már valakinél, hogy mondtak valamit és később az ellenkezőjét mondták?

A lényeg, hogy egészséges legyen ezt tudom de mégis reménykedhetek még, hogy esetleg kicsi lány...

Legjobb válasz: "Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)

"Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)
Szonográfus a 18. hétig minden alkalommal kisfiút mondott, 24 hetesen a nõgyógyász kislányt, megmutatta és elmagyarázta, mi hol micsoda, és valóban kislány lett. Elõtte a fiamnál már a 12 hetes uh-on én laikus is láttam azt a kis pluszt :D
Ha szonográfus mondta, akkor valószínûleg jól látta. Ha nõdoki 8akinek nincs szonográfus végzettsége is), akkor lehet, hogy nem találta el, bár 18 hetesen ha direktbe mutatja a baba, akkor már jól látható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és biztos vagyok benne, hogy örülni fogok a picikémnek majd a 2. baba lányka lesz :-)
Épp most kérdeztem meg a védõnõmet, õneki nem is tudom hány év alatt egyetlen egy olyan esete volt, amikor végül más lett a pici, mint amit mondtak. Hátha, te vagy az az egy! :-) Amúgy a kis kukacosnak is nagyon fogsz örülni!!!
A kislányt nehezebb eltéveszteni, de a kissrác az elég szembetûnõ már a 18. héten, szerintem. Bár látom, itt az ellenkezõjére is volt már példa bõven. Szerintem klassz dolog nagyon fiút nevelni! Majd meglátod, hogy fogod imádni! :) )
Mind a 2 kisfiamnál megmondták a 18-20.héten.Nem lettek lányok:)
nekünk a 18. héten megmondták hogy kisfiú, az is lett (már én is láttam a fütyijét ekkor) állítólag fiúból már nem lesz kislány, fordítva még lehet :) imádni fogod a kissrácot majd meglátod!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) Majd 2 hét múlva mond valamit újra :-)
nekem egy ismerösömnek 12-16-18 hetesen volt kisfiu és 22 hetesen kislány lett. én most voltam 19 hetesen UH-n elötte is mondogatta hogy kislány de 19 hetesen egy olyan képet is sikerült csinálni amiböl 100% hogy kislány. második babánk. elsö is lány. akkor tud biztosat mondani ha alulról látja a feneket. olyan mint amikor pelenkázol egy gyereket és felhúzod a lábait onnan nézed meg milye van. kisfiuknak kis csomag van, lányoknak egyértelmüen vágás. szemérem ajkak már rendesen látszódnak. adott is róla képet, annyira egyértelmü. Szerintem 18-ik héten már elég egyértelmü.
Egyik ismerõsömnek végig fiút mondtak, és a végén lány lett. Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem szonográfus mondta elég hirtelen rávágta, hogy fiú, tényleg a lényeg, hogy egészséges legyen de annyira szerettem volna ha kislány :-)Végül is az a biztos ha megszületett addig lehet reménykedni is :-) Köszönöm a válaszokat
Nekem 18, 20 illetve 25 hetesen is kislányt mondott, aztán 30 hetesen már kisfiút látott a dokim.
Én eddig csak olyanról hallottam akinek lányt mondtak és a legvégére fiú lett.. Ha mi választhatnánk fiút szeretnénk.. Amikor múlthéten nézte a doki akkor annyira mozgott hogy semmit nem lehetett látni.. de azt mondta 70 % hogy lány.. nem szokott tévedni de azért kicsit reménykedek.. hátha.. nõvéremnek is lányt mondtak és az utolsó héten fiú lett :)

Az orvos szerint csak 18 hetes vagyok a baba adataiból itélve: BPD: 42mm THQ: 39mm FL: 27mm. Viszont már holanp leszek 20 hetes. Azt mondta egy kicsit kisebb a baba. Ez baj?

Meg azt írta a papírra,hogy a placenta a hátsó falon van és a méhszájat megközelíti. Nemtudom,hogy ez mit jelent.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 19 hetesen a BPD:41mm a többit nem tudom fejbõl, az uh leletre az volt írva, hogy a menzesz szerint 19 hetes és 2 napos vagyok, de a biometriai adatok szerint 18 hetes és 4 napos vagyok.A dokim szerint akkor és 18 és 4 napos vagyok, késõbb fogant a baba, ennyi az egész.Szerintem ez nem baj, állítólag a végére behozzák magukat a kisebb babák. Szerintem nem kell izgulni. A placenta nekem is a hátsó falon van, de, hogy közel van a méhszájhoz azt nem tudom mit jelent. Talán óvatosan lehet csak szexszelni???(Ez csak feltevés). 21 hetes (menszesz szerint) kismama :-))))

Szia! Nekem 19 hetesen a BPD:41mm a többit nem tudom fejbõl, az uh leletre az volt írva, hogy a menzesz szerint 19 hetes és 2 napos vagyok, de a biometriai adatok szerint 18 hetes és 4 napos vagyok.A dokim szerint akkor és 18 és 4 napos vagyok, késõbb fogant a baba, ennyi az egész.Szerintem ez nem baj, állítólag a végére behozzák magukat a kisebb babák. Szerintem nem kell izgulni. A placenta nekem is a hátsó falon van, de, hogy közel van a méhszájhoz azt nem tudom mit jelent. Talán óvatosan lehet csak szexszelni???(Ez csak feltevés). 21 hetes (menszesz szerint) kismama :-))))
Szia Én sajnálom hogy a dokid ennyire nem magyarázta el a dolgokat a terhességel kapcsolatba. A terhességi idõt az utolsó menszitõl számolják, vagyis akkor amikor be ágyazodik. Tehát ha a terhességi hét a 20. a magzat még csak 18 hetes. De attól te még a 20.héthez képest szülsz 9 hónapra. A palcenta még a múlt héten nekem is így volt, de már a héten nem volt a méhszájhoz közel, és a sexhez semmi köze.Annyit és úgy sexeltek amennyit akartok. Az én méreteim a 20.hét és 3 nap:BPD:44.70 HC:173.80 FL:30.10 AC:148.40 nem vagy sokkal kisebb ne aggódj.sok sikert
Nézz utána a méreteknek: http://www.anyaleszek.hu/ Ezek becsült adatok, eltérés lehet és még sokat alakul. Nekem is kicsit jósoltak sokáig, majdnem 4 kilós lett a végére. A hátsó falon a lepény a legjobb hely. Az, hogy a méhszájhoz közel van, azt jelenti, hogy alul tapadt és figyelemmel követik majd a helyzetét, ahogy nõ a méh, feljebb fog húzódni. (Ezt azért kell nézni, mert ha a lepény rátapad a méhszájra, nem lehet természetes úton szülni - ettõl neked nem kell félni, mert a "megközelíti" az tényleg csak közelség.) Jó babavárást, minden rendben van!

18 hetes várandósan elkezdtetek már vásárolni a babának?

Legjobb válasz: Én 8 hetesen kezdtem, most vagyok 30 hetes, már mindene megvan. :) 18 hetesen babakocsit vettünk éppen. :) Akkor kezd, amikor megtetszik valami!

Én 8 hetesen kezdtem, most vagyok 30 hetes, már mindene megvan. :) 18 hetesen babakocsit vettünk éppen. :) Akkor kezd, amikor megtetszik valami!
Nem, de ha te úgy jónak látod és tudod a baba nemét akkor miért ne kezdhetnél el vásárolgatni?!
Én már korábban is. Ha megláttam valami szép kis ruhát, ágynemût, stb akkor megvettem. Nem vittem túlzásba azért, de csak mert nem tudtam a nemét. 18 hetes UH-n derült ki hogy fiú. Na onnantól "beindult" a bevásárlás. Én nem adok a babonára. Ha esetleg emiatt kérdeztél.
Kénytelen vagy elkezdeni amikor már tudod, hogy fiú vagy lány. Már ha nem akarsz több tízezrest kibodni az ablakon, akkor idõben el kell kezdeni mindenütt körülnézni, hogy mi hol jó minõségû, esetleg akciós stb. Rengeteg minden kell, én sajnos nem voltam abban a helyzetben, hogy egy-két hét alatt mindenbõl a legdrágábbat vegyem, egyszerre nagy kiadás lett volna. Rengeteget spóroltam, és mindenbõl a legjobbat vettem, ami nekem a legjobban tetszett, mert volt idõm utána járni.
Általában a 30-32 hétig mindent meg szoktak vásárolni, mert utána már el kell kezdeni mosni, vasalni, fertõtleníteni, lakást elõkészíteni, nagy pocakkal nem is olyan egyszerû. Ezekkel is célszerû a 36 hétig elkészülni, utána már csak a pihenés, koncentrálás köt le, mozdulni se fogsz tudni a pocaktól. Tehát szerintem az a 10 hét, általában a 20-30 hét közötti idõszak a vásárlós, de annyi kell is, ha az ember okosan akar mindent beszerezni. A lényeg, hogy vezess listát, és ne vedd meg mindenbõl az elsõt, ami a kezed ügyébe kerül, alaposan járd körül a dolgokat.
én 21. hetes vagyok, most kezdtem el a héten ezt-azt, mert akciós volt a felére leárazva és úgy döntöttem, nem a babonán múlik, férjem szerint kicsit korai õ olyan egy hónap múlva, azaz 24-26 hetesen kezdte volna (pff, pasik!), de már késõ:)
el lehet kezdeni vásárolni, ha nem vagy babonás. de inkább olyan dolgokat, amik hasznosak és bármi lesz a neme akkor is jó

Pont 18 hetesen megyünk 4D-re. Ilyenkor vajon már olyan lesz az arca, mint majd születéskor, vagy még nem? Azt tudom, hogy még vékonyka lesz, de a vonásai már véglegesek ilyenkor? Annyira várom már, hogy lássam!

Legjobb válasz: Szia!Mi 17 hetesen voltunk elõször,nagyon jó volt! Az arca még szerintem csak hasonló mint amilyen lesz,de szépek voltak a kis vonásai.Nálunk pl akkor látszott már hogy kis gomb orra lesz,pont mint az enyém:-)22 hetesen újra mentünk az orra ugyan az,de már látszottak az apukája vonásai is rajta.Pont a hétvégére tervezzük az utólsó 4dt 28 hetesen,én szerintem most lesz már az igazi babás:-))) De hidd el nagyon jó lesz Nektek is a 4d,mert nagyon édes a baba,hihetetlen miket csinál odabent:-)

Szia!Mi 17 hetesen voltunk elõször, nagyon jó volt! Az arca még szerintem csak hasonló mint amilyen lesz, de szépek voltak a kis vonásai.Nálunk pl akkor látszott már hogy kis gomb orra lesz, pont mint az enyém:-)22 hetesen újra mentünk az orra ugyan az, de már látszottak az apukája vonásai is rajta.Pont a hétvégére tervezzük az utólsó 4dt 28 hetesen, én szerintem most lesz már az igazi babás:-))) De hidd el nagyon jó lesz Nektek is a 4d, mert nagyon édes a baba, hihetetlen miket csinál odabent:-)
A kérdező hozzászólása: jaaaj úgy várom :) és a neme ilyenkor nagy valószínûséggel kiderül, ugye?
Ha megmutatja magát akkor igen.A mi kislányunk a 17 hetes 4dn , mindent mutogatott, csak a 2 kis lába volt összezárva, pedig pont emiatt mentünk el:-))Nekem a 19.héten a genetikai uhn mondták meg a nemét:-))Hátha Ti szerencsésebbek lesztek!
Én azt olvastam, hogy kb. a 24. héttõl alakulnak ki a babának az arcvonásai annyira, hogy észrevehetõ legyen a szülõkhöz való hasonlóság...... Ha szerencséd van és ficánkol eleget, akkor valószínûleg sikerül elkapni mi is van a lába között .:)
Szia! Én nem tudom mi sokszor voltunk 4D-n de én elötte neten nézegettem a képeket és nekem "csalódás" volt... Olyan jó képek vannak kirakva de köze nem volt hozzá... Mi 14 hetesen voltunk elöször nekem kis vékonyka volt kisháromszög feje... Öszintén kis csúnya volt. 24 hetesen sem volt még olyan babás de azok már jók lettek. 31 hetesen nem mutatott semmit... De ott sok jó képünk lett. 35 hetesen volt igazán szép. JAJJ!!!! Arra kérd meg hogy mérjék le a talpát és ha lehet csináljanak róla egy képet... Én kértem és azt imádom a legjobban. 31 hetesen volt fiamnak 4, 26 cm. Hatalmas. :)
Én 26 hetesen voltam és a Dr.Nõ már akkor megmondta hogy tiszta apuka!És tényleg!!!!
Nem akarlak elkeseríteni de 18 hetesen még nem úgy néz ki mint amikor megszületik (szerencsére). Ettõl függetlenül tök jó élmény fõleg ha sikerül jól megnézni és nem fordul el. Nekem már 12 hetesen megmondták, hogy kislányom lesz 3D uh-n és tényleg az lett, ma 1 éves.

Nem túl korai hogy már 16. hetesen éreztem a picit? És most már 18. hetes vagyok és eddig csak nagyon lennt éreztem, de tegnap óta már a köldököm körül éreztem, sőtt hajnalban a mellbimbómon több apró kis verejtékszerű átlátszó lé volt

Ráadásul nagyon élénken mozog hosszabb ideig és naponta sokszor! Nem túl koraiak még ezek?

Legjobb válasz: szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami

szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami
Szia! Én is már 16 hetesen éreztem a babót, pedig ez csak az elsõ terhességem. Jó babavárást. 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ terhesség ráadásul 7 évet vártunk rá, a mellbimbómon pedig lehet hogy ilyen elõtej féleség volt, és az én melleim is óriásiak, nem tudom mi lesz még de ha tényleg nem korai, akkor jöjjön aminek jönni kell:) ))
Szia!Én most 33hetes vagyok, már 15 hetesen éreztem.
Szia! Én is 16 hetesen kezdtem érezni a hasam aljánál, most 18 hetes vagyok én is, és néha a köldököm alatt érzem, igen intenziven, és sokáig, sõt mintha egész nap mozogan, én is csodálkoztam azon, hogy a köldök alatt érzem. Szerintem nem korai.
Az elõzõ válaszoló vagyok: a cicim nekem is nagyot nõtt, 75B-bõl már 90C- méretû. Az elõtejet nem vettem még észre, mondjuk nekem az elsõ terhességemnél sem szivárgott az elõtej.

18 hetesen hogy és merre lehet érezni a baba mozgását? És mekkora a has? A méh menyire van már fent?

Legjobb válasz: Hétfõn leszek 18 hetes, és én is mindig lent érzem mozogni a szeméremcsont felett pár centire. Elsõ terhesség, és nagyon bizonytalanul érzem csak, találgatok, hogy ez Õ lehet-e már? Vékony vagyok, most kb. 44 kiló, de csak a napokban kezdem érezni, hogy kerekedik a hasam, aki nem tudja, mi a helyzet, az szerintem nem látja még. A nadrágjaim már nem érnek össze a derekamon, illetve nagyon kényelmetlen lenne, ha erõltetném a gombolást.

Hétfõn leszek 18 hetes, és én is mindig lent érzem mozogni a szeméremcsont felett pár centire. Elsõ terhesség, és nagyon bizonytalanul érzem csak, találgatok, hogy ez Õ lehet-e már? Vékony vagyok, most kb. 44 kiló, de csak a napokban kezdem érezni, hogy kerekedik a hasam, aki nem tudja, mi a helyzet, az szerintem nem látja még. A nadrágjaim már nem érnek össze a derekamon, illetve nagyon kényelmetlen lenne, ha erõltetném a gombolást.
En 18hetesen ereztem meg eloszor es alul a hasam aljanal.Amugy 20hetesen kb egyvonalban van a meh a koldokoddel, szoval most kicsivel alatta.Kellemes babavarast!(30h km):)
Én most kezdtem a 19 hetet, eddig nagyon ritkán éreztem, hogy megcsikiz belülrõl. De pár napja érzem, hogy néha megbökdös. Tegnap éjjel viszont arra ébredtem, hogy az ismerõs csikizést érzem, csak nagyon erõssen, és hozzá még bökdösést is. Utána alvó pózt változzam, és abbahagyta. Én buborék pukkanáshoz nem tudom hasonlítani, inkább olyan mintha csikizne, vakargatna valami belülrõl, vagy van amikor kifejezetten egy pici rugás, de inkább olyan kis bökdösés. Mindez a köldököm és a szeméremcsont között pont félúton, hol egyik oldal, hol másik oldal, hol középen.
18+2 hetes vagyok. Szinte semmi hasam nincs, pedig elég vékony vagyok. De ha nem tudnám hogy terhes vagyok, még nekem se tûnne fel. A babát nem érzem még. A méhemet ki tudom tapogatni kb 3-4 harántujjal a köldök alatt.
Én 18 hetesen nagyon lent éreztem még mozgolódni. A szeméremcsontom felett. A méhed kb. a 20. hét környékén éri el a köldök vonalát. Hogy mekkora egy 18 hetes pocak? Teljesen változó, én mindig a keresõbe ütöttem be és ott kutattam pocis képek után. Ilyenkor megnyugodtam hogy nem kisebb a hasam a többiekéhez képest :)
18 hetesen még kevesen érzik a mozgást. Én 20 hetesen éreztem elõször. Épp a dokihoz mentünk és nagyon rázos volt az ut. Minden bukkano után kaptam egyet. Olyan érzés mintha kicsi buborék pukkanna szét a hasadban. Utánna már egyre többször éreztem.
én ezt a böködést érzem a kezdetektõl. csikizést, meg buborékolást, amit sokan szoktak írni, nem. állítólag nagy hasam van, bár én nem tartom annak. kb olyan, hogy ha valaki rám néz, azt gondolja, hogy 50%, hogy terhes, 50%, hogy hájas :)
én 18 hetesen úgy néztem ki, mint aki bezabált :) és nem éreztem még semmi mozgást. elõször 21+6 voltam, amikor megrúgta a kezemet! a kezemmel éreztem meg elõször õt, nem is a pocakommal. De nekem mellsõ falon tapadt a méhlepény, állítólag akkor késõbb érezni a mozgást.

. Én 18 hetes terhes vagyok és az uh: a BPD 40mm nem túl kicsi? Már volt egy vetélésem és aggódóm . Üdv Marianna

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggodnod.nekem a 18 hetes uh n 35mm volt a bpd és mondta a doki hogy kisebb a baba 2 héttel.valoszinûleg nálad is ez lehet..De a nagylányomnak 19 hetesen 42mm volt a bpd.

Szerintem nem kell aggodnod.nekem a 18 hetes uh n 35mm volt a bpd és mondta a doki hogy kisebb a baba 2 héttel.valoszinûleg nálad is ez lehet..De a nagylányomnak 19 hetesen 42mm volt a bpd.
Szia! Én már megszültem, de elõkerestem az UH papírjaimat, amibõl van bõven.. 19 hetesen a BPD 45mm volt. 32 hetesen 72mm, pedig akkor olyan min. 80-nak kellett volna lennie. A súlya is csak 1400gr volt. Onnantól kórház, heti 2 Uh, Nst meg miegymás. Most nem részletezem, hosszú lenne. A lényeg: Teljesen normál súllyal (3250gr) és gyönyörû kis buksival született meg a kislányom. Szerintem a te értéked teljesen jó, a dokid úgyis szólna, ha gond lenne. Nyugi, minden rendben a picikéddel! Boldog, problémamentes babavárást kívánok!
18 hetesen a bpd normal tartomanya 36-47mm.Ugyhogy semmi okod az aggodalomra.Teljesen normalis a babucid merete

A 18 hetes ultra hangon már megtudják mondani a baba nemét? Nektek megtudták?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem a saját dokim végezte ezt a vizsgálatot, hanem valami neves orvos a kórházban, aki motyogott az orra alatt, hogy hát ilyenkor a baba neme még bizonytalan...láttam a monitort, nem is nagyon próbálkozott, hogy megnézze, szóval ez orvos-függõ. 20 hetesen voltam a saját dokimnál, aki mutatott olyan kimerevített képet, ahol úgy tûnt, mintha kukija lenne, egy másikat is, ahol meg úgy nézett ki, mintha puncija lenne. Nálunk zavaró tényezõ volt a köldökzsinór, amit a lába között szorongatott. Most megyünk majd 4D-s UH-*ra, ahol 25 p-ig mozizunk, remélem kiderül... Egy jó fekvésû baba és egy rendes orvos kell ahhoz, hogy a 18 hetesen megmondják a nemét.

Szia! Nekem nem a saját dokim végezte ezt a vizsgálatot, hanem valami neves orvos a kórházban, aki motyogott az orra alatt, hogy hát ilyenkor a baba neme még bizonytalan...láttam a monitort, nem is nagyon próbálkozott, hogy megnézze, szóval ez orvos-függõ. 20 hetesen voltam a saját dokimnál, aki mutatott olyan kimerevített képet, ahol úgy tûnt, mintha kukija lenne, egy másikat is, ahol meg úgy nézett ki, mintha puncija lenne. Nálunk zavaró tényezõ volt a köldökzsinór, amit a lába között szorongatott. Most megyünk majd 4D-s UH-*ra, ahol 25 p-ig mozizunk, remélem kiderül... Egy jó fekvésû baba és egy rendes orvos kell ahhoz, hogy a 18 hetesen megmondják a nemét.
Megtudják mondani, ha jól fekszik a baba, de ilyenkor még biztosat nem tudnak, nekem 16 hetesen a doki kisfiúnak nézte, 20 hetesen kislánynak de még akkor is bizonytalan volt, végül 26 hetesen mondta biztosra, hogy kislányunk lesz, 35 hetes kismama:)
Szia! Nekünk akkor mondták, hogy kisfiú. Már láttuk is a kukiját egyértelmûen! Azóta voltunk még egy UH-on, ahol szintén egyértelmûnek vették, hogy fiú. Meg is mutatták a "konkrétumot", én is jól láttam! Hát abból már tuti nem lesz lány! Sok siker neked! Boldog babavárást! 20+5 km
Igen megmondták, hogy valószínû lány. Az is lett, holnap lesz 4 hónapos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek boldog babavárást:)
Sziasztok! Nekem sajna nem tudták megmondani, mert a hasán feküdt, takarta magát.De elötte a 15.héten már mondták hogy fiú, csak megerõsítést vártam volna.
Szia nekem a múlt héten megmondták , hogy kisfiú pedig én 100 % mevoltam róla gyõzõdve, hogy kislányunk lesz, becsapott a megérzésem , de ennek ellenére nagyon Boldog vagyok! Kaptunk képet ahol lehet látni a kisfickónk zacsiját , a doki azt mondta 100%hogy fiú mert a köldökzsinór máshol volt azt is megmutatta!!Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 19. héten mondták meg, hogy kislány, a 26. heti uh is ezt igazolta. Ha biztosabb szeretnél lenni és megengedheted magadnak, menj el 4d ultrahangra, ott sokkal jobban látszik a baba. 10-12ezer Ft. körül van egy ilyen vizsgálat. Boldog babavárást! 29 hetes
Nekünk 16 hetesen úgy tippelte az orvosom, hogy lány.18 hetesen sajnos úgy feküdt, hogy egyáltalán nem lehetett látni, majd 20 hetesen szintén szégyenlõsködött, de 22 hetesen elmentünk 4D-s UH-ra, ott egyértelmûen megmuttatta nekünk a nuniját. üdv:23 hetes kismami
Szia! Nekem sajnos nem tudták megmondani 18 hetesen. De szerintem nem is nagyon igyekezett a doki, na meg az a masina elég rossz minõségû is volt. Most megyek 20 hetesen, remélem végre látni fogjuk újra, hogy jól van a babánk és hogy valójában milyen nemû! Nagyon izgalmas, mert én kisfiút szeretnék, a barátom meg kislányt, persze az egészség a legfontosabb kívánságunk! Boldog babavárást!
Szia!Nekem már a 12.heti uh-n (sima 2D) az István kórházban megmondta az uh-s bácsi, hogy kisfiú, és azóta is az.:) 27hetes pocis

Voltatok már ilyen helyzetbe? Menzi szerint 20 hetes vagyok 12 uh szerint 18+3 hetes és ma voltam 18 hetes uh-án és most meg 16+2 hét a doki szerint. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Semmi gond, csak a baba nem az elõírásoknak megfelelõen fejlõdik. Hol elõrébb van, hol hátrább, de ez nem baj. Barátnõm is így volt végig a terhessége alatt. Szerintem te számold magad nyugodtan az utolsó mensihez, úgyis az elsz a biztos:-)

Semmi gond, csak a baba nem az elõírásoknak megfelelõen fejlõdik. Hol elõrébb van, hol hátrább, de ez nem baj. Barátnõm is így volt végig a terhessége alatt. Szerintem te számold magad nyugodtan az utolsó mensihez, úgyis az elsz a biztos:-)
Nekem végig ilyen matekolás volt, márc 21-re voltam ciklus szerint és április 13-ra uh szerint kiirva. És márc 31-én született a baba.... Szóval függ a ciklusodtól, ha például hosszabb, akkor van fõleg ilyen kalkulálás. A 12. heti uh a legpontosabb állitólag, amit most mutat az már csak maximum méretbeli variáció, de ez már nem annyira pontos. Jobb, ha a kisebb számot számoljátok, nehogy túlhordásnak minõsitsék a babádat a végén, és hamarabb meginditsák a szülést, mint kellene, de ezt a végén a dokid úgyis tudni fogja a baba adataiból, a méhlepény, a köldökzsinór és a méhszáj állapotából, ne aggódj! :) Jó babavárást! Egy 3 hós bébi anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!